Nažalost, nedavno sam se suočio s činjenicom da ljepota nije vječna i da se mora održavati s godinama. Čak i gusta i lijepa kosa koju daje priroda postaje rijetka i krhka, a ja ću šutjeti o noktima. Općenito, Aevit mi je pomogao s problemima s pojavom.

Pozdrav svima! Pišem recenziju kako bih s djevojkama i ženama podijelila moje iskustvo u obnovi privlačnosti. Možda ću početi od samog početka. Moje ime je Snezhana i imam 34 godine. Ove zime sam se suočio s nizom problema. Isprva mi je kosa počela snažno ispadati, tako da to nisam učinila, nisam ispravila situaciju. Nokti su postali vrlo krhki, ali želim napomenuti da nikada nisam imao takvu stvar i uvijek sam se mogao pohvaliti lijepim jakim noktima.

Koža je postala napeta i blijeda. Općenito, kao što ste već shvatili, izgubio sam svoju prirodnu ljepotu i bio sam vrlo zabrinut zbog toga. Nažalost, skupe maske, kreme i balzami pokazali su se gubitkom prilično velikog novca. Tradicionalne metode također nisu mnogo pridonijele, a ja nisam imao vremena oprati kosu ljekovitim biljem i svako jutro ga razmazati uljem za čičak. Shvatio sam da fizički napor, naporni radni dani i nedostatak sunčeve topline iscrpljuju moje tijelo i on hitno treba pomoć. Srećom, često sam čula od svojih prijateljica da redovito piju vitaminski tečaj kako bi poboljšali svoje stanje. Također sam odlučio probati, iako nisam bio naviknut uzimati lijekove ovog učinka, radije jedem pravu zdravu hranu i više voća.

Ali kako je moja kosa i nokti pokazivali, to nije bilo dovoljno. Svi moji prijatelji preferirali su složene multivitamine, ali sam također želio nešto jasno, pristupačno i istovremeno bez štete za tijelo. Sjetio sam se Aevite, koju je moja majka još uvijek pila i jako pohvalila rezultat.

Ono što sam naučio o Aevitu na internetu

Nisam odmah kupio vitamine, jer sam se htio upoznati s informacijama i vidjeti je li to stvarno ono što mi treba. Pronašao sam službenu stranicu koja je detaljno opisala glavne postupke Aevita i indikacije za upotrebu. Ispada da je sasvim razumljivo multivitamini, koji se sastoje od vitamina A i vitamina E. Osim toga, mogu se koristiti i interno i eksterno. To jest, mogu piti vitamine i popunjavati nedostatak iznutra, kao i stvarno mi se sviđa činjenica da možete probušiti kapsule i utrljati sadržaj u kosu i nokte.

Lijek savršeno kompenzira nedostatak retinola i vitamina E u tijelu, poboljšava opće stanje i blagotvorno djeluje na kožu. Aevit se lako nosi sa sljedećim negativnim pojavama:

  • nedostatak vitamina A i E;
  • intenzivan rad živčanog sustava;
  • lomljivi nokti;
  • gubitak kose;
  • bore i suha koža.

Aevit kompleksni multivitamini koji poboljšavaju vanjsko i unutarnje stanje. I to je upravo ono što trebam. Stvarno bih volio da je učinak dvostruki i ne samo da sam poboljšao svoj izgled, nego i rad cijelog organizma.

Sastav multivitamina Aevit

Naravno, bilo mi je vrlo zanimljivo detaljnije proučavati kompoziciju Aevite i, kao što sam već napisao, kompleks se sastoji samo od dvije komponente koje se međusobno nadopunjuju.

  • Vitamin A - glavni učinak ovog vitamina usmjeren je na poboljšanje vidnih organa. Blagotvorno djeluje na razvoj kostiju i ima pomlađujući učinak;
  • Vitamin E - djelovanje vitamina namijenjeno je poboljšanju funkcioniranja živčanog sustava i normalizaciji funkcioniranja mišića. Čini kožu elastičnijom.

Sastav je sasvim razumljiv i učinak komponenti. Bio sam zadovoljan što se vitamini sastoje od ove dvije komponente, koje su odgovorne za izgled i ljepotu. Da, i recenzije stručnjaka dovoljno. Svi oni pozitivno govore o Aeviti i savjetuju mu da ga koristi ako je potrebno.

Mihail Fedorovich, liječnik opće prakse, St. Petersburg.

Pregledi liječnika su mi potpuno razumljivi, čuti ohrabrujuće riječi stručnjaka je značajan plus. Ali za mene je još uvijek bilo važno shvatiti kako se najbolje primjenjivati ​​eksterno ili interno, jer sam se odlučio okrenuti mišljenju ljudi koji su pili Aevitov tečaj i mogu izraziti svoje mišljenje.

Pregled vitamina s Interneta

Dobro je da je sve jednostavno i lako dostupno na internetu. Brzo sam uspio pronaći forume na kojima se raspravljalo o tim vitaminima. Usput, kako se ispostavilo, Aevit je vrlo popularna droga među stanovništvom. Vjerojatno zbog dostupnosti i jasnoće sastava. Mišljenja ljudi su prilično pozitivna, uglavnom su pohvalili učinak droge, na činjenicu da im je pomogao vratiti ljepotu i zdravlje.

Kao što možete vidjeti, većina žena i dalje hvali vanjsku uporabu kapsula i opisuju brzi vidljivi rezultat i poboljšanje stanja kože, noktiju i kose. Također sam odlučio pokušati Aevita na sebi.

Kako i gdje dobiti Aevita

To je 21. stoljeće na ulici, što znači da internet vlada svijetom. Već možemo tiho sjediti na kauču kako bismo naručili lijekove, hranu, opremu i odjeću isporučenu u vaš dom. Samo idite na službenu web stranicu i možete naručiti Aevit tamo. Ali nisam htjela čekati i otišla u ljekarnu koja se nalazi u dvorištu moje kuće. Cijena Aevita je prilično pristupačna. Kupio sam kutiju od 30 kapsula i otišao kući da proučim upute.

Upute za uporabu i moje dojmove o vitaminima

Kad sam se vratio kući, naravno, počeo sam pregledavati vitamine i proučavati upute. Trebate uzeti jednu kapsulu dnevno, u bilo koje vrijeme bez pozivanja na unos hrane. Tijek prijema je oko mjesec dana. U uputama je opisan niz mogućih nuspojava, kao što su osip na koži, proljev i mučnina, no to je vjerojatnije uz osobnu nepodnošljivost komponenti vitamina. Svaki pacijent treba individualnu dozu lijeka kako bi postigao učinak.

Pa, sada više o mojim dojmovima. Otkako sam prvi put uzeo ove vitamine, odlučio sam pokušati vanjsku uporabu. Osim toga, većina žena koristi samo Aevit.

Čini se da je kapsula mala, okruglog oblika, mekana na dodir, bogate žute boje. Kako bih uklonio sadržaj, lagano sam probio iglu i namazao vlasište, lice i protrljao nokte. U osnovi, taj sam postupak obavio prije spavanja, jer je sadržaj kapsule dosta masan. Prva stvar koju sam primijetila je poboljšanje kože lica, postalo je napetije i pojavilo se rumenilo. Koža više nije lišena. Morao sam malo čekati noktima, ali nakon tri tjedna nisu prepoznali.

Moji nokti su postali elastični, izdržljivi i više ne piling. Trljao sam kosu ne tako često, negdje dvaput tjedno, ali nakon mjesec dana već je bio vidljiv rezultat, prestali su seckati i postali su svilenkastiji. Zato me je vanjska uporaba učinila vrlo sretnom i nikada nisam počela piti Aevit, mislim da je to odlična alternativa skupoj kozmetici. Vrlo je dobro da prije kupnje možete otići na službenu stranicu i pročitati sve informacije o pripremi. A cijena Aevite je također prilično pristupačna. Bio sam zadovoljan.

aevit

aevit

# 1 Post Rengo »Pon Okt 31, 2016 14:07

aevit

# 2 Post Strong88 »Pon Okt 31, 2016 5:17 pm

aevit

# 3 Poruka fudz1k »Pon Okt 31, 2016 5:50 pm

aevit

# 4 Post Rengo »Pon Okt 31, 2016 18:01

aevit

# 5 Post Rengo »Pon Okt 31, 2016 18:05

aevit

# 6 Post Strong88 »Pon Okt 31, 2016 6:12 pm

aevit

# 7 Post Rengo »Pon Okt 31, 2016 6:32 pm

aevit

# 8 Post Rengo »Pon Okt 31, 2016 19:09

aevit

# 9 Post od fudz1k »Pon Okt 31, 2016 9:24 pm

Soooo Rengo Imam pitanje za vas. Čini mi se da je ovo povezano sa stomakom, jer plinova i češće idem na toalet na velikoj i često to nije tvrda stolica, već kaša. I zglobovi su ozlijeđeni. Nije pronađena infekcija genitourinarnog sustava.

Pitanje: Alpha-normix je li učinio od njega ili u peći? Aevit s cinkom - to su samo vitamini - ojačali su imunološki sustav i pomogli u dobivanju želuca i gušterače? http://irecommend.ru/content/ezhednevno. pasno-foto - ovdje pišu da se urtikarija ispuzala, pjege i kosa ispadnu. S kojim uljem ste je uzimali i kako je određivana doza? Pitam, jer ću uskoro početi eksperimentirati kako bih postavio Kako ću dobiti

Želim znati razlog za oporavak, čini mi se da imate kombinaciju čimbenika -
cirkulacija joge
prehrana prostate
Alpha Normix - tako da ništa ne dolazi iz crijeva.

Možete reći o cijelom nizu eksperimenata i shemi primjene.

aevit

# 10 Post Rengo »Čet Nov 01, 2016 6:23 pm

Općenito, možda sam u krivu i s aevitom. Simptomi se polako vraćaju. Drugi dan nema normalnog pražnjenja. Nakon što je Orvi bio isti. Možda je bio u pravu u prethodnoj temi. Liječnici su poslali MSCT angiografiju krvnih žila u trbušnu šupljinu i zdjelicu, prema rezultatima će biti više jasnoće.
Barem aevit dermatitis puno pomaže.
I sa stolicom sve nekako lukav. tj on je, ali nema osjećaja potpunog pražnjenja. Kao da je u gornjem dijelu trbuha pun, a ispod je prazan.

Barem se krug suzio na dvije opcije. Povreda cirkulacije krvi + opijenost zbog spastičnog zatvora, ili nedostatak nečega što jedem. Ili oboje odjednom. Treća je mogućnost psihosomatika.

Postoje argumenti u korist jedne i druge verzije. Tijekom prethodne 3 godine, ne računajući posljednje promjene, došlo je do remisije prije godinu dana kratko vrijeme (dva tjedna). Tada se i moja prehrana dramatično promijenila i svaki dan sam pješice hodala 10-15 kilometara. Obično putujem automobilom i praktički ne hodam.

fudz1k (a) je napisao: Soooo Rengo Imam pitanje za vas. Čini mi se da je ovo povezano sa stomakom, jer plinova i češće idem na toalet na velikoj i često to nije tvrda stolica, već kaša. I zglobovi su ozlijeđeni. Nije pronađena infekcija genitourinarnog sustava.

Pitanje: Alpha-normix je li učinio od njega ili u peći? Aevit s cinkom - to su samo vitamini - ojačali su imunološki sustav i pomogli u dobivanju želuca i gušterače? http://irecommend.ru/content/ezhednevno. pasno-foto - ovdje pišu da se urtikarija ispuzala, pjege i kosa ispadnu. S kojim uljem ste je uzimali i kako je određivana doza? Pitam, jer ću uskoro početi eksperimentirati kako bih postavio Kako ću dobiti

Želim znati razlog za oporavak, čini mi se da imate kombinaciju čimbenika -
cirkulacija joge
prehrana prostate
Alpha Normix - tako da ništa ne dolazi iz crijeva.

Možete reći o cijelom nizu eksperimenata i shemi primjene.

Definitivno neće biti štete od Alfanormiksa, ne ubija normalnu floru i nije apsorbirano, otpornost na nju se ne razvija. U određenom smislu, idealan antibiotik za želudac. Pio sam Alfanormix + Creon + Trimedat + Laculose. Htjela sam normalizirati stolicu. Upravlja s poteškoćama. Sada ovdje opet potpuno ne uspije.

Aevit definitivno nije vitamin, čak iu uputama o njemu piše, u njemu je doza 30 puta veća nego u vitaminima. Ja ga uzeti u takvim dozama ochkuyu piti dugo vremena, nekoliko dana i ići na niže doze.

Recenzije za Aevit

Oblik izdavanja: Kapsule

Analogi Aevit

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 7 rubalja. Analogni jeftinije za 18 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 39 rubalja. Analog skuplji za 14 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 43 rubalja. Analog je skuplji za 18 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 181 rubalja. Analog skuplji za 156 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 199 rubalja. Analog skuplji za 174 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 338 rubalja. Analogni više za 313 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 359 rubalja. Analogni više za 334 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 407 rubalja. Analog skuplji na 382 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 410 rubalja. Analog skuplji na 385 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 419 rubalja. Analog skuplji na 394 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 474 rubalja. Analog skuplji na 449 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 611 rubalja. Analogni više za 586 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 675 rubalja. Analogni je skuplji na 650 rubalja

Podudara se prema indikacijama

Cijena od 721 rubalja. Analog skuplji na 696 rubalja

Upute za uporabu Aevitu

Farmakološko djelovanje

Kombinirani lijek, čije djelovanje određuje svojstva vitamina A i E.

Retinol (vitamin A) je neophodna komponenta za normalnu funkciju mrežnice: povezivanje s opsinom (crveni pigment mrežnice) čini vizualno purpurni rodopsin koji je potreban za vizualnu prilagodbu u mraku. Vitamin A je neophodan za rast kostiju, normalnu reproduktivnu funkciju, razvoj embrija, za regulaciju podjele i diferencijacije epitela (povećava reprodukciju epitelnih stanica kože, pomlađuje populaciju stanica, inhibira procese keratinizacije). Vitamin A je uključen kao kofaktor u različite biokemijske procese.

Funkcija α-tokoferola (vitamina E) ostaje nejasna do kraja. Kao antioksidans, inhibira razvoj reakcija slobodnih radikala, sprječava stvaranje peroksida koji oštećuju stanične i subcelularne membrane, što je važno za razvoj tijela, normalnu funkciju živčanog i mišićnog sustava. Zajedno sa selenom inhibira oksidaciju nezasićenih masnih kiselina (komponenta mikrosomalnog sustava transporta elektrona), sprječava hemolizu crvenih krvnih stanica. To je kofaktor nekih enzimskih sustava. Obnavlja kapilarnu cirkulaciju, normalizira propusnost kapilara i tkiva, povećava otpornost tkiva na hipoksiju.

svjedočenje

Hipo-i avitaminoza A i E, kao i stanje povećane tjelesne potrebe za vitaminima A i E i / ili smanjenje njihovog unosa: gastrektomija, proljev, steatorrhea, celijakija, Crohnova bolest, sindrom malapsorpcije, kronična kolestaza, ciroza jetre, žučna atrezija putevi, opstruktivna žutica, cistična fibroza gušterače, tropska smreka, zarazne bolesti (uključujući kronične i "prehlade"), hemeralopija, kseroftalmija, keratomalacija, neadekvatna i neuravnotežena prehrana (uključujući parenteralnu prehranu), brzo razrjeđivanje, ovisnost o nikotinu, ovisnost o drogama, alkoholizam, stanje produljenog stresa, uzimanje Kolestiramina, Kolestipola, mineralnih ulja, neomicina, proizvoda koji sadrže željezo, kada se propisuje dijeta s povećanim sadržajem polinezasićenih masnih kiselina, hipertireoza, trudnoća (uključujući višestruke fetuse), razdoblje dojenja,

Periferna neuropatija, nekrotizirajuća miopatija, abetalipoproteinemija.

Učinkovitost nije dokazana - aterosklerotske promjene krvnih žila, kršenje trofizma tkiva, obliteracija endarteritisa.

Režim doziranja

Nuspojave

Moguće: alergijske reakcije (uključujući osip na koži), bol u epigastričnom području, dispepsija (mučnina, povraćanje, proljev). Uz produljenu uporabu u velikim dozama, moguće pogoršanje kolelitijaze i kroničnog pankreatitisa.

Lokalne reakcije: s intramuskularnom injekcijom - bol, infiltracija, kalcifikacija mekih tkiva.

kontraindikacije

Preosjetljivost, hipervitaminoza A i E, dječja dob (do 14 godina).

Uz skrb: tireotoksikoza, kolecistitis, stanja povezana s povećanom propusnošću krvnih žila (CHF, kronični glomerulonefritis, itd.), Ciroza jetre, virusni hepatitis, zatajenje bubrega, alkoholizam, trudnoća (osobito u tromjesečju), dojenje, starost, djetinjstvo, hipoprotrombinemija (u odnosu na nedostatak vitamina K - može se povećati s dozom vitamina E više od 400 IU).

Koristiti tijekom trudnoće i dojenja

Zahtjev za povrede jetre

Primjena za povrede bubrežne funkcije

Primjena kod djece

Kontraindicirana je u djece mlađe od 14 godina.

Primjena kod starijih bolesnika

Posebne upute

Kako bi se izbjegao razvoj hipervitaminoze A i E, ne prelazite preporučene doze.

Prilikom upotrebe lijeka potrebno je uzeti u obzir visoki sadržaj vitamina A u njemu (100 tisuća IU), a također i lijek, a ne preventivni lijek.

Prehrana s visokim sadržajem aminokiselina koja sadrži Se i smanjuje potrebu za vitaminom E.

predozirati

Simptomi akutnog predoziranja retinolom (vitamin A) (razvija se 6 sati nakon primjene): hipervitaminoza A: u odraslih - pospanost, letargija, diplopija, vrtoglavica, jaka glavobolja, mučnina, jako povraćanje, proljev, razdražljivost, osteoporoza, krvarenje iz zubnog mesa, suhoća i ulceracija sluznice usne šupljine, piling usana, kože (osobito dlanova), agitacija, zbunjenost.

Simptomi kronične intoksikacije s retinolom (vitamin A): anoreksija, bol u kostima, pukotine i suha koža, usne, suha sluznica usne šupljine, gastralgija, povraćanje, hipertermija, astenija, glavobolja, fotosenzibilizacija, polakurija, nukleorija, poliurija, razdražljivost, kosa, žuto-narančaste mrlje na tabanima, dlanovima, u području nazolabijalnog trokuta, hepatotoksični učinci, povećani intraokularni tlak, oligomenoreja, portalna hipertenzija, hemolitička anemija, promjene u radiografiji kostiju, rogovi; fototoksični učinci: kod ljudi - malformacije mokraćnog sustava, zaostajanje u rastu, rano zatvaranje epifiznih zona rasta; kod životinja postoje malformacije središnjeg živčanog sustava, kralježnice, prsnog koša, srca, očiju, gornjeg nepca, mokraćnog sustava.

Simptomi predoziranja tokoferolom (vitamin E): ako se uzimaju dulje vrijeme u dozama od 400-800 U / dan - zamagljen vid, vrtoglavica, glavobolja, mučnina, proljev, gastralgija, astenija; prilikom uzimanja više od 800 IU / dan kroz duže razdoblje - porast u bolesnika s hypovitaminosis rizik od krvarenja K metabolizam poremećaja hormona štitnjače, seksualnih funkcija poremećaja, tromboflebitis, tromboembolije, nekrotizirajući kolitis, sepsa hepatomegaliju, hiper, bubrega, krvarenje u mesh ljuska oka, hemoragijski moždani udar, ascites.

Liječenje: povlačenje droge; simptomatska terapija.

Interakcija lijekova

Retinol slabi učinak dodataka kalcija, povećava rizik od hiperkalcemije.

Kolestiramin, Kolestipol, mineralna ulja, neomicin smanjuju apsorpciju vitamina A i E (možda ćete morati povećati njihovu dozu).

Oralni kontraceptivi povećavaju koncentraciju retinola u plazmi.

Izotretinoin povećava rizik od trovanja retinolom.

Istovremena primjena tetraciklina i retinola u visokim dozama (50 tisuća jedinica i više) povećava rizik od razvoja intrakranijalne hipertenzije.

Tocopherol (vitamin E) pojačava učinak GCS, NSAID, antioksidansa, povećava učinkovitost i smanjuje toksičnost vitamina A, D, srčanih glikozida. Primjena visoke doze vitamina E može uzrokovati nedostatak vitamina A u tijelu.

Tocopherol (vitamin E) povećava učinkovitost antiepileptika u bolesnika s epilepsijom (koji imaju povišene produkte peroksidacije lipida u krvi).

Istovremena uporaba vitamina E u dozi od 400 IU dnevno s antikoagulansima (derivati ​​kumarina i indandiona) povećava rizik od hipoprotrombinemije i krvarenja.

Upotreba dodataka željeza visoke doze pojačava oksidativne procese u tijelu, što povećava potrebu za vitaminom E.

Aevit recenzije

Peel retinol acetat - nuspojava - osjećaj da nisu svi vitamini pravilno napravljeni. Opisujem svoje osjećaje - na desnoj strani tijela - sve je u redu, a na lijevoj strani s medicinskim terminima - kao da se neki od vitamina odvajaju u tijelu i, u načelu, ako su u krivu s onim što je učinjeno, lutaju kroz njega pokušavajući proizvesti neku vrstu učinka.

Naše. Pročitajte pregled Peel retinol acetat - nuspojava - čini se da nije sav vitamin pravilno napravljen. Opisujem svoje osjećaje - na desnoj strani tijela - sve je u redu, a na lijevoj strani s medicinskim terminima - kao da se neki od vitamina odvajaju u tijelu i, u načelu, ako su u krivu s onim što je učinjeno, luta kroz njega pokušavajući proizvesti neku vrstu učinka.

Naša medicina je daleko od idealnog. Sve je to propaganda. Čak i vitamini formule mačka. već poznati ne mogu dobiti pravo. Negdje sam pročitao da još uvijek ovisi o opremi.

I ja razumijem farmakolozi su savladali novi način dobivanja vitamina - od plastike. Barem Dnepropetrovsk tvornica "Bio-farma" radi upravo to - strašan sintetski alkohol - dobiven od plastike - ako možete to učiniti s tinkture, pa čak i rane teško se može očistiti s njom.

Ne preporučujem sintetiku - iako djeluje, postoji mnogo nuspojava. Potrebno je dobiti prirodne proizvode.

Lijek "Aevit" čini čuda! Učinkovit lijek za peni

Ljekarne prodaju genijalne proizvode jednostavnim proizvodima, koji koštaju samo novčana jedinica, i mogu transformirati kožu bolje od bilo kojeg kozmetičara.

Ljekarne prodaju genijalnu u svojim jednostavnim proizvodima, koji koštaju samo novčana jedinica, i mogu transformirati kožu bolje od bilo kojeg kozmetologa. Jedan od tih prekrasnih preparata su kapsule s vitaminima A i E u ulju - Aevit.

Dok prolazimo kroz butike sa skupom kozmetikom, ljekarna postavlja sredstva koja stvarno rade. To uključuje aevit. U ovom alatu ne postoji ništa neobično - samo mješavina vitamina A i E u ulju, budući da su to vitamini topljivi u mastima, beskorisni su u drugom okruženju.

Što je korisno za kožu
Da bi se očuvala mladost i ljepota, koži su potrebni svi vitamini i elementi u tragovima, međutim, za elastičnost i čvrstoću kože odgovorni su A i E. Ova dva vitamina su jedan od najmoćnijih antioksidanata.

Retinol palmitat (oblik vitamina A):

  • Regulira razmjenu u tkivima;
  • Povećava stanični imunitet;
  • Stimulira reprodukciju epitelnih stanica i time pomlađuje kožu;
  • Potrebno za jačanje zaštitnih funkcija tkiva;
  • Pomaže u zadržavanju vlage u stanicama kože;
  • Uzimanje oralnog retinola i njegovo korištenje izvana može izliječiti nekomplicirane oblike raka kože;
  • Zabranjuje razvoj virusa i bakterija, štiti kožu od štetnih utjecaja vanjskog okoliša;
  • Poboljšava kapilarnu cirkulaciju;
  • Povećava antioksidativna svojstva vitamina E, koji pak ne oksidira retinol.

Alfa-tokoferol acetat je vitamin topljiv u mastima:

  • Ima izražen antioksidativni učinak;
  • Regulira metaboličke procese u tkivima;
  • Stimulira mikrocirkulaciju i normalizira trofizam tkiva;
  • Prodire duboko u slojeve epidermisa vlažeći i obnavljajući kožu;
  • Izbjeljuje i uklanja starostna mjesta;
  • Pomlađuje kožu i potiče regeneraciju novih stanica.

Ove dvije komponente dobro međusobno djeluju i nadopunjuju se. Vitamin A je neophodan za kožu lica, a vitamin E ne dopušta oksidaciju i pozitivan utjecaj. Zajedno prvi:

  • Imajte učinak pomlađivanja;
  • Male bore su izglađene i dublje postaju manje vidljive;
  • Poboljšava ten;
  • Koža lica je elastičnija i elastičnija, manje osjetljiva i lakša za oporavak;
  • Pore ​​su sužene, akne su izliječene.
  • Zbog pojačanog regenerirajućeg učinka, tragovi nakon akni brzo nestaju.

Kako koristiti aevit za lice

Samo liječnik može odlučiti hoće li uzeti aevit unutar ili ne, jer je doza vitamina prilično velika i treba je uzimati onoliko koliko treba tijelu, a ne više. Ne zaboravite ni na trenutak da predoziranje najkorisnijim vitaminima može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Pa, ako koristimo aevit za lice izvana, onda osim moguće alergijske reakcije, ovo zanimanje je apsolutno sigurno.

Aevit se preporučuje za upotrebu kada:

  • Koža je masna i problematična, prisutnost akni i tragovi;
  • Suha koža koja blijedi;
  • Dermatoza, psorijaza. Aevit povećava lokalnu imunitet kože, tako da se možete riješiti mnogih kožnih problema;
  • Seboreja i gubitak kose. To je problem kože koji se također može liječiti primjenom aevita na lokalnoj razini.

Postoji nekoliko načina za korištenje mješavine vitamina A i E u ulju:

Jedna kapsula je probušena iglom, a sadržaj se nanosi na lice laganim masažnim pokretima, dok se ulje ne upije u kožu. To je najbolje učiniti noću, kada koža lakše apsorbira hranjive tvari, a ima i više vremena za to. Ako to radite svake večeri, onda ćete nakon 10 dana vidjeti prve rezultate. Prema recenzijama, aevit ublažava acne, bore i koža wilting.

  • Kao dodatak noćnoj kremi

Ovdje možete to učiniti na različite načine. Prva mogućnost je dodati nekoliko kapi vitaminskog ulja u noćnu kremu, a drugo je nanijeti aevit na kožu pola sata nakon nanošenja kreme. U svakom slučaju, učinak je otprilike isti.

  • Aevit protiv bora - maske za lice

Budući da vitamini A i E u ulju u tandemu imaju snažno pomlađujuće djelovanje na kožu, primarno se koriste u borbi protiv preranog starenja i bora. Dodajte sadržaj jedne kapsule aevite u sve maske protiv starenja, maske za izbljeđivanje kože. Dodam ovo ulje pilingu za kavu (kava, šećer, maslac, aevit) - koža nakon što je božanska. Vjerujte mi, ovo vitaminsko ulje košta samo novčana jedinica, a učinak nadmašuje sva očekivanja.

  • Acne acne

Naravno, vjeruje se da je vitamin A koristan za akne, međutim, kao što sam već primijetio, vitamin E poboljšava retinol i sprječava njegovo oksidiranje, stoga uvijek pokušajte koristiti te 2 vitamina zajedno.

Da biste dobili osloboditi od acne, napraviti losione s aevit. Sadržaj jedne kapsule se impregnira pamučnim jastučićem i nanosi na lice. Dobra vijest je da ne začepljuje pore, nego ih sužava. Nakon tjedan dana svakodnevne uporabe vidjet ćete značajne rezultate.

Može li aevit postati žuta s konstantnom uporabom?

Odlučio sam odgovoriti na to pitanje jer je vrlo često postavljano.

Odgovor: Naravno da ne! Gledate slike i vidite žute kapsule, ali činjenica je da unutar normalnog biljnog ulja obogaćenog vitaminima, a žuta boja nije u ulju, već u enteričkoj membrani u kojoj se nalazi.

Načini korištenja Aevite za nokte i kosu

  • Da rastu bilješke

Obično oni jednostavno probuše kapsule i masiraju kožicu i nokat sa sadržajem. Sudeći po recenzijama, ovaj alat radi brzo i učinkovito. Nakon prvog nanošenja nokti postaju elastičniji, a ako nanosite ulje 3-4 puta tjedno prije spavanja, nokti se više neće ljuštiti, razbiti, početi brže rasti.

  • Od seboreje vlasišta i gubitka kose

U svom čistom obliku, teško je koristiti aevit na glavi, pa je preporučljivo dodati ga maskama za kosu:

Nekoliko žlica maslinovog, ricinusovog ili repinog ulja i sadržaj 2 kapsule aevite. Nanesite masku na prvo mjesto na vlasištu koje će ostati na kosi. Preporučljivo je omotati glavu ručnikom i držati ga najmanje 30 minuta. Napravite masku 1-2 puta tjedno tijekom 1 mjeseca.

Maska s žumanjkom. Žumanjci od 2 jaja, 2 kapsule aevite. Držite masku 30 minuta, ponovite jednom tjedno.

Međutim, aevit za kožu lica, kao i za kosu, može se koristiti kao dodatak bilo kojim kućnim lijekovima i maskama. To je najjednostavniji način za postizanje njegovih učinaka bez ikakvog posebnog napora.

Aevit za muškarce

komentari

Androlozi obično propisuju ne aevit, već vitamin E. 400 mg dnevno. i aevit se ne može sigurno piti, a dodatni vitamin A je beskoristan za muža, pa čak i redovito, androlog je propisao vitamin E)

moj muž ih uopće pije isključivo za sebe kao vitamine, tečajeve od 1 tone dnevno (pio je 30 dana, 30 dana pauze i opet), moj liječnik mi je rekao da u takvoj dozi ne utječe na planiranje

Pa, općenito, ima nuklearnu dozu vitamina A, bez indikacija da ga ne smijete piti

Moj androlog je propisao 1 kapsulu 2 puta dnevno + Speman za 1 mjesec.

Hvala, razumijem ove vitamine za poboljšanje sperme?

Bokser Marciano Rocky: biografija i fotografije

Rane godine

Marciano Rokki rođen je 1. rujna 1923. u Brocktonu, SAD. Njegovi su roditelji bili talijanski useljenici, koji su u jednom trenutku imigrirali u Ameriku.

U početku je odrastanje Rocco bio ozbiljno zainteresiran za igranje bejzbola. Treneri su ga smatrali izvrsnim, obećavajućim vrčem. Međutim, nakon ozljede, Marcianove ruke morale su se vezati za bejzbol.

Poznati Rocco je primijetio da je u djetinjstvu bio ozbiljno ispred svojih vršnjaka u fizičkom razvoju. Možda razlog leži u činjenici da je budući sportaš morao preuzeti najteži posao, jer je njegova obitelj živjela prilično loše. Da bi spasio sebe i svoje rođake iz polu-izgladnjelog života, mladi Marciano morao je oprati suđe u barovima, očistiti snijeg na ulicama, položiti plinske cijevi, zaraditi novac kao kopač.

Vojska

Kako je počeo boksač Rocky Marchiano? Biografija kao sportaš počinje iz vojne službe. Godine 1943. Rocky je ušao u flotu. Uskoro je poslan da služi u Britaniji.

Jednog dana, Marciano je otišao na obalu i odlučio otići u lokalne barove. U jednom od njih pojavio se neugodan okršaj u kojem je Rocco imao dobar dio lokalnog nasilnika. Bez oklijevanja, vlasnik mjesta pozvao je tipa da sudjeluje u tjednim borbama koje su se održavale u baru. Na ovaj neobičan način Marciano Rocco počeo je razvijati svoje sposobnosti. Tijekom borbe u podzemlju mladi borac naučio je svoj poznati niski stav koji prije nije koristio u boksanju.

Boksač Rocky Marciano, čija se fotografija može vidjeti u ovom članku, bio je visok 180 cm i težio je 86 kg. Takva neobična gradnja tijela omogućila mu je da stvori probleme za više visokih boraca. Tijekom borbe, on je nagnula tijelo tako nisko da protivnici jednostavno nisu mogli ući u njega.

Tijekom sudjelovanja u podzemnim bitkama, Marciano Rocky naučio je svoje nedostatke pretvoriti u jake kvalitete. Mladi boksač shvatio je da je, kako bi povećao svoje šanse za pobjedu, bolje izbjeći udare s velikih udaljenosti. Stoga je Rocco počeo trenirati kratke poteze. S vremenom je tako usavršio ovaj element tehnologije da je postao samo ubojit. U ringu je Marciano izgledao poput ljutitog buldoga koji kruži oko svog protivnika, opušten i nanišanivši kratke pokosce s dna.

karijera

Prvi ozbiljan protivnik za Marciana u profesionalnom ringu bio je Ronald Lastartz. Bitka se dogodila 1950. Prema rezultatima meča od 15 kola, u kojima je Lastarts bio očigledno dominantan, suci su radije odlučivali o Rockyju. Zapravo, presuda je izgledala poprilično kontroverzno. Međutim, zahvaljujući ovoj prigodi Marciano je nakon toga uspio zadržati svoj "suhi" trag.

Godine 1951., nakon niza susreta s malo poznatim boksačima, Rockyjevi sportski agenti uspjeli su organizirati sastanak s legendarnim Joeom Louisom, koji u to vrijeme više nije bio u vrhunskoj formi zbog njegove časne dobi. Mladi i energični Marciano uspio je ne samo osvojiti prilično brzu pobjedu u 8 rundi, nego i pobijediti bivšeg prvaka.

Godine 1952. Rocky se borio protiv aktualnog prvaka - teškaša Joea Walcotta. Na ovom sastanku Marciano je prvi put u karijeri u profesionalnom ringu otišao u nokautu. Međutim, mladi boksač brzo je došao k svijesti i nokautirao prvaka u 13. kolu. Za nezapamćene strasti i nagib vaga u različitim smjerovima, borba je dobila titulu "borbe godine".

Godine 1955. održala se borba između dva prvaka u teškoj kategoriji, Marciana i Archieja Moorea. Rocky je uspio pobijediti na teškom sastanku, izbacivši protivnika u 9. kolu. Pokazalo se da je ovo posljednja borba Marciana. Zbog stalnih problema s leđima, boksač je odlučio privremeno završiti s borbama, ali se nikada nije vratio u ring.

Karakter i način života

Suvremenici Marciano Rocchi bilježe njegovo odvajanje od aktivnog društvenog života. Bokser se istaknuo zbog svoje suzdržanosti. Vodio je pola asketski način života. To je opetovano postajalo predmetom ljutih šala na strani grubih sparing partnera i protivnika.

Od mladosti Rocky je bio gorljivi protivnik alkohola i duhana. Prijatelji su se više puta tajno ulili u njegovu čašu soka od viskija. Međutim, reakcija na to uvijek je bila grimasa gađenja.

Tijekom svoje profesionalne karijere, Marcianove misli bile su potpuno zaokupljene sportom. Boksač je imao Spartansku volju, koja je bila najizraženija tijekom borbi. Svjedoci bitaka bili su uvjereni da je zbog pobjede Rocky bio spreman žrtvovati ne samo vlastito zdravlje, nego i svoj život.

Unatoč očajničkom ponašanju i bijesu u ringu, u svakodnevnom životu, Marciano je bio odgovorna i iskrena osoba. To pokazuju specifični primjeri. Dakle, nakon borbe protiv Vingija Carmina, koju je Rocky osvojio najtežom nokautom, prvak je ostao u bolničkoj sobi dva dana s poraženim protivnikom koji nije mogao povratiti svijest. Nakon toga, Marciano je odlučio ostaviti cijelu naknadu, koju je dobio za pobjedu u borbi, neprijatelju.

Razlozi za završetak karijere

Prema jednom izvoru informacija, Marciano je svoju profesionalnu karijeru okončao na zahtjev rodbine, osobito njegove supruge i majke. Njegovi rođaci više nisu željeli gledati kako je Rocky pretrpio teška premlaćivanja i redovite ozljede. Prema drugim podacima, prvak je prestao sudjelovati u bitkama, dobivši ozbiljnu ozljedu leđa. Vjerojatno su postojala oba razloga. Na kraju je Rocky Marciano službeno najavio završetak svoje profesionalne karijere boksača 1956. i ostao neporažen.

U zaključku

Nakon napokon rastanka s velikim sportovima, Rocky Marsciano postao je prilično uspješan poslovni čovjek. Ali to nije iznenađujuće, budući da je u to vrijeme njegov bankovni račun sadržavao oko 4 milijuna dolara zarađenih teškim radom u ringu. Međutim, sudbina nije poštedjela Rockyja u novom životu za njega. Godine 1969., osobni avion sportaša srušio se u blizini malog američkog grada Newtona. Valja napomenuti da se tragedija dogodila dan prije proslave 46. obljetnice bivšeg prvaka.

Više Članaka O Vrstama Akni