Cool sustav administrator Lyokha
Stanovnici Sysadmin-a

Registriran: 05/10/2011
Korisnik #: 130,985
Poruke: 7377

Gharly
potpisati u osobnom sklifu

Registriran: 19.01.2011
Korisnik #: 127,855
Poruke: 11126
Od: Znam

Glasovi: 40

Cool sustav administrator Lyokha
Stanovnici Sysadmin-a

Registriran: 05/10/2011
Korisnik #: 130,985
Poruke: 7377

Cool sustav administrator Lyokha
Stanovnici Sysadmin-a

Registriran: 05/10/2011
Korisnik #: 130,985
Poruke: 7377

VaD_
potpisati u osobnom sklifu

Registrirano: 04.08.2008
Korisnik #: 70,355
Poruke: 34139
Mjesto: Bayan-Ulgiysky aimag

Glasovi: 77

Kako razrijediti aseptolin

Kako napraviti kompresiju od 90% aseptoline na postoperativnom šavu s edemom? Treba li aseptolin razrijediti s vodom ili ne?

Što dođavola radiš briljantno zeleno i poziraš svu jebanje

Razrijediti kompotom od crvenog ribizla 2 3. Staviti na hladno. Uskoro ću pokušati., i ovaj alkohol je namijenjen za gutanje? Aseptolin i bilo koji takav strah piti, jer su namijenjeni za vanjske.

Što se može kupiti u ljekarnama i kupiti jeftino? vrsta tinkture bojara

Konzumacija alkohola u Rusiji jedna je od najviših u svijetu i snažna u potrošnji. Uključen je i preparat Aseptolin uz dobro poznati glicerol i vodu. Trošak proizvodnje razrijeđenog alkohola - efekt peni.

Želite li se ubiti?

Obično borut medicinski alkohol

I ne zaboravite bijele papuče.

SEPTOL, samo razrijeđen vodom

Bolesti usne šupljine, ali samo u unaprijed razrijeđenom obliku Antiseptičko liječenje kože prije operacije. Za liječenje sobe, Aseptolin treba razrijediti s običnom vodom u različitim omjerima.

Jučer smo zašili ruku s 10 šavova, što učiniti danas s onim što je bolje razmazati? Ne želim ići na kliniku

Mozak ne kompasi - želite ostati bez ruke - svoje probleme

Zelenka je naše sve!

Da, premazao sam mol s levomekolom

Tretirajte antiseptikom i nanosite gazu 2 puta dnevno.

Zelenka, a ne mokra! Zelenka ne iritira tkivo, ali još je rano za masti.

Mogu li uzeti aseptolin? ggfbgfi Učenik 99, zatvoren prije 2 godine., Razrijediti vodom 1: 1.

Nakon operacije s dimeksidumom, stavila sam mamu na šav, liječnici su je prisilili. Ali to je razrijeđeno! Vrijedi jedan novčić.

Klorheksidin voda ili Miramistin. Povezivanje nije potrebno.

Samo zeleno! Bez masti! Čist ili sterilan zavoj! Na dan 8, ako je sve u redu, šavovi se uklanjaju.

Izabrao sam što ću popiti na NG. Što odabrati tako jaka, jeftina, a ne smrdljiva votke?

alkoholno piće
sangria
Pollock

Pozdrav Argina. Aseptolinum je lokalno sredstvo, uz čisti medicinski alkohol, koji. Aseptolin se može koristiti ako postoji rez - za liječenje rane. Razrijedite ga ničim.

Stablo šljive ili kruške rakija

Idemo u ljekarnu i kupimo ASEPTOLIN., Članak 23. Ustava Ruske Federacije. 1. Svatko ima pravo na privatnost, osobne i obiteljske tajne, zaštitu svoje časti i dobro ime.

Viskar u Duty

Tekila, sol, limeta

I ovaj... obrišem daljinske upravljače, Aseptolin, smrdi na alkohol.

Pa dobro utvrđeno vino. ionako je jači, smrdit će s alkoholom, čak i ako se razrijedi sokovima. ))

Pošta Rusija. Uvijek ćete biti svjesni statusa vaše narudžbe., Ali nisam našao medicinski alkohol u našem gradu i napravio sam parfem na aseptolinu., Gotovi pripravak mora se razrijediti do željene koncentracije.

Mescal ali skupo. miriše na kompot od kruške (od suhih krušaka)

Kupite neku vrstu luke TAWNY. brzo se opija i izaziva ljubav prema bližnjemu (posebnost lučkih vina)

Mogu li piti fanfurik ASEPTOLIN, to je isto kao i medicinski alkohol.

Aseptolin. Fotografija lijeka. Opis struje dana 10/06/2014. Latinski naziv je Aseptolin., Proizvođač farmaceutske tvornice Rusija. Sastav. Objava obrasca. Farmakološko djelovanje.

Ukrajina je odavno pijana

Vidio sam kako Ukrajinci skaču?

Nema potrebe za rizikom, to bolje dokazuju milijuni Katsap staklenih proizvođača.

A što o stroju za kuhanje samogon nema novca

Ne ovo, ne drugo, ne pijte uopće! Otrovite se, ili ćete baciti kopito.

Indikacije za prijem Aseptolina. Pokazalo se da se lijek Aseptolin koristi kao antiseptik, dezinficijens, uključujući u svrhu liječenja područja kirurškog polja, kao i na mjestu ubrizgavanja.

Pijem. U osnovi isti alkohol, ali s nekim kemijskim antiseptičkim aditivom. U našem gradu se prodaje po cijenama u rasponu od 30 do 55 rubalja po boci. To se događa s jačinom od 70% i 90%, stoga je potrebno razrjeđivati ​​na različite načine. Ne preporučujem ako želite piti puno stvari odjednom; Optimalno je kupiti u jednoj ili dvije ljekarne. Proizvodne serije su različite, a okus varira. Gdje više, gdje je manje kemije gurnuto.
P.s. U budućnosti, želudac i / ili crijeva ne krive razmaženu mikrofloru.

Da, morao sam ga koristiti, ali sam još uvijek koristio medicinske uređaje kako bih bio stalno u dobrom stanju http://niirp.com/katalog_rti/medicynskie_izdeliya_iz_silikona/ pogledajte ovdje.

Je li moguće popiti aseptolin

Da, možete. Razrijedite samo s vodom.

Aseptolin kako se razmnožavati. Žao nam je zbog vaše ljubavi 2014 O filmu U 37. godini svog života, rast prodaje toyota automobila u Rusiji se nastavlja - vijest Tražite da odete u Kizhi, idite u kupatilo.

Nedavno razrijeđen 2 fungar s vodom, dodao šećer, limunska kiselina, infused za dva sata u hladnjak, izlio oko 50 grama i pili. Nakon 20 minuta, jednjak je počeo peći i počela je žgaravica. Razrijeđen kao što bi trebao, izračunao sam sve kako bi izašlo 40 stupnjeva. Općenito, nisam ga pio, dao ga sljedećem pijanom susjedu, već je prošlo dva tjedna, čini se da je živ.

Aseptolin se može koristiti za tinkture.

Aditivi... Pa, piju alkoholičari i vrećice za pranje čaša! Gospodar je gospodar.

Poznato je da u Rusiji, osim legalno prodanih pića, postoji i vrlo značajan sektor sjene na tržištu alkohola. Pripravak Aseptolin uz dobro poznati glicerin i vodu uključuje samo određenu tvar glicerin.

Ne, nema etilnog alkohola, nemoguće je unutra.

Ako želite polako i dugo umrijeti, tada ga razrijedite, ako ne brzo razrijedite, odmah popijte, ali istovremeno morate napraviti oporuku

  • Suprastinex ocjenjuje bebu 1 5 godina - Alergije na mačke Ovo je ono što trebate konzultirati sa svojim liječnikom. Propisat će antihistaminik. Povratne informacije Vrlo dobro
  • Medicinski centar Ecomed Kazakhstan - Ima li u Kazahstanu kliniku za umjetnu oplodnju i koliko to košta? Ako nema organske patologije, onda
  • Sumamed pomaže kod cistitisa - Sumamed pije drugi dan cistitisa. Zar ne pomaže da je još piješ? Pa, daješ! i tko vam ga je odredio. zagrijavanje
  • Roxithromycin 300 mg - Bolestan, liječnik je naredio da pije antibiotike novije, ne mogu kupiti skupe, liječim bronhitis Što kupiti? Nemojte štedjeti na zdravlje. Seb
  • Norsulfazol sprej - Reci mi način opekotina. Jaje bijelo! Visoka terapeutska i profilaktička učinkovitost zabilježena je u kombiniranom tijeku.
  • Zamjena lijeka Semax - Što je najmoćniji nootropni lijek? Osim piracetama. Placebo. Sretan sam zbog tebe. Nootrop više ne pomaže. Tupit i Torm
  • Upute za Canephron n tablet - Konstantno nagovaranje na WC Tsestit najvjerojatnije. Canephron H upute za uporabu, doziranje, indikacije, uporaba
  • Što je bolje trijada Evalar ili Pyrantel - Pitam onoga koji je uzeo. Koji lijek je bolji protiv parazita triada evalar, decaris, pyrantel ili vermox. Verm
  • Diazo i vaginoza - Dijagnosticiran spremnik. vaginoza. Otpušten Dazolik. Tko ga je uzeo? Koliko dana treba uzeti s takvom dijagnozom?
  • Medicinski uređaj tiberal - Bio je danas na ultrazvuku, stavio je zaključak ciste desnog jajnika, cističnu promjenu lijevog jajnika.

Saznajte istinu!

Alkohol se sada prodaje u ljekarnama pod pseudonimom "Aseptolin"

Alkohol se sada prodaje u ljekarnama pod pseudonimom "Aseptolin"

Kao što nije bilo tako davno, potreban mi je čisti medicinski alkohol za brisanje čipsa.
Logika diktira kupnju alkohola u ljekarni. Ali u mojoj je glavi misao da će mi je prodati, jer znam da je prodaja alkohola kroz lanac ljekarni zabranjena. Došao sam tada u ljekarnu, tražim medicinski alkohol - kažem što je potrebno da obrišem kožu za injekcije - gledaju me kao budalu, izgovarajući naučene riječi o zabrani prodaje alkohola i tako dalje. i m. (dobro, kao što sam pretpostavio ranije)
Oni nude kupiti mravlji alkohol - rekavši da to uzimamo za injekciju. Odbijam, jer je nemoguće obrisati MS čipove - tu je kiselina.
U drugim ljekarni točno istu situaciju. Kupite votku i obrišite je? - Gluposti.
On je počeo pitati svoje prijatelje, kažu da možemo dobiti etilni alkohol kroz neke kanale, kažu da se koristi za izradu votke, možete je čak i popiti.
Naručio 5 litara - nije donio (nešto tamo nisu radili).
Obrišem s votkom - a onda preostalu vodu dugo vremena, osjećam se prevarenom.
Jednom sam stavio svoj auto u dvorište velikog mikrostroja starih visokih zgrada.
Gledam u blizini automobila mjehurići od 100 ml. natpis tamne boje "Aseptolin 90%".
Podignuta od zemlje - okretanje u ruci, čitanje - napisano je - "za vanjsku uporabu". Pomislila je "što ako" se ušuljala. Tada je odmah odvezao ideju jer - "dobro, to ne može biti alkohol" i to je to.
Ovdje dolazi prijatelj koji govori - on vidi moj mjehur i kaže - naši pijanci u ljekarni kupuju i piju.
Alkohol. Je li to doista odgovor na moje molitve?
Dolazim do ljekarne i kažem: - Molim te, imam Aseptolin. Odmah smiri odgovor - koliko stvari? Pitam: - I koliko to košta? Kaže: - 20 rubalja jedan trošak. Kupio sam par - "na suđenju".
Otvorio sam ga kod kuće, njušio - alkohol, pravi medicinski alkohol! Miris se ne može prevariti. Pokušao sam zapaliti žličicu - sve karakteristike plamena poput alkohola. Drago mi je kao dijete.
Dolazim sljedeći dan u drugu ljekarnu, gdje nisam bila, pitam: Ima li medicinski alkohol? Odgovor: - Ne, ne trgujemo alkoholom. Pitam: - Aseptolin je? On kaže: - Da, koliko imate godina? Kupio sam jednu (svejedno ću je i dalje trebati). Onda razgovaram s farmaceutima, kažem: - Znači ovo je alkohol! Odgovor: - Ne, ovo je Aseptolin!
Mislim da se to događa? nemoguće je trgovati alkoholom, ali Aseptolin je dostupan besplatno i košta 20 p 100 ml?! Pijanci kupuju i piju i ne umiru. Što se dobiva?

To je dobio u Internet tražiti Aseptolin - Tražio sam ništa kao što je u opisu droge o alkoholu je napisano:

Matični broj: LSR-004061/07 od 22.11.2007
Trgovački naziv. Aseptolin
INN ili naziv skupine. ne
Oblik doziranja. Rješenje za vanjsku uporabu.
Sastojci: glicerin 70/90 ml; glicerin 0,01 ml; pročišćena voda do 100 ml.
Opis: prozirna ili blago opalescentna tekućina od bezbojne do svijetložute boje, sa blagim mirisom.
Farmakoterapijska skupina. Antiseptik.
ATH kod. [D08AX].

O alkoholu - ništa.
Pojavio se članak da je aseptolin alkohol, a ljekarne ga prodavaju bezobzirno zaobilazeći sve trošarine.
I mislio sam da je Amerika otvorena.
Ovdje sam smatrao da je jedna bočica aseptolina razrijeđena na 40 stupnjeva dobiva se otprilike - "chekushka" votke!
Tj., S današnjim novim cijenama alkoholnih proizvoda, najjeftiniji “chekushka” košta - 105! rubalja. A onda - 20!
Pola litre je - 150r. A onda 40.
Šef Rospotrebnadzor, Gennady Onishchenko, rekao je da bocu votke ili drugih jakih alkohola treba koštati najmanje 300 rub. I to će uskoro toliko koštati.

Otkrio sam ovo:

1. Sada mogu u bilo kojem trenutku u bilo kojoj količini kupiti alkohol za moje tehničke potrebe. (Neću piti jer je alkohol ravnodušan prema onome što želim za svakoga)

2. Cijena od 100 ml. - 20 rubalja - novčić

3. Alkoholom se trgovalo, trgovalo i ilegalno će se trgovati putem ljekarni.

4. Spajanje alkohola i medicinske mafije.

6. Hutspa se nastavlja! Staklo!

5. Smanjenje broja goyima se nastavlja.

.
I vrtio se u mojoj glavi:
- Ima li alkohola?
- Ne, ne trgujemo alkoholom!
- Aseptolin je?
- Da, koliko ti treba?
- To je alkohol!
- Nooo - ovo je A C E P T O L I N! Aseptolin nije alkohol.
.

Aseptolin

Dmitry Sidelnikov 8. lipnja 2015

Opis i upute za lijek Aseptolin

Aseptolin - lijek s visokim antiseptičkim i dezinfekcijskim djelovanjem. Samo za vanjsku uporabu. Na bočici se obično ne navodi sastav, ali poznavatelji tvrde da sadrži 92% alkohola.

Ona također sadrži "tajanstvenu" supstancu glicerin, o kojoj nema informacija, pročišćena voda i ekstrakt brusnice.

Primijenite Aseptolin samo izvana.

Aseptolin se koristi kao snažno dezinfekcijsko sredstvo:

  • u traumatologiji i kirurgiji za prevenciju gnojnih komplikacija i prevenciju upalnih procesa;
  • u ginekologiji za liječenje perineuma i vaginalnih rana, s razvojem postporođajnih infekcija;
  • u venerologiji i dermatologiji kod mikoze stopala i kandidijaze kože, pioderme.

Oni se također liječe medicinskim instrumentima, operacijskim stolom i rukama medicinskog osoblja.

analoga

Blizu mehanizma djelovanja Aseptolina su analozi u različitim oblicima doziranja:

  • Galmanin - prah za vanjsku uporabu;
  • Vinilin - balzam;
  • dermatol i napthalale mast;
  • Japanska tinktura Sophora;
  • tambukansko blato;
  • Vitaon - ulje za vanjsku uporabu.

Izravni sinonimi lijeka nisu objavljeni.

Aseptolina Recenzije

Sudeći prema pregledima Aseptoline, ljudi vole alkohol antiseptike zbog brzog utjecaja, niske toksičnosti, ekološke sigurnosti.

Mnogi liječnici pišu da je Aseptolin pretežak za liječenje kirurških rana. Snažno suši tkivo rane, osim što ima bolni učinak. Može se koristiti kada ne postoji ništa drugo.

Velika ogorčenost među ljudima uzrokovana je činjenicom da se Aseptolin koji sadrži etilni alkohol u ljekarnama izdaje bez liječničkog recepta. Iako je namijenjen za vanjsku uporabu, neki ljudi piju tu tvar, pale svoj jednjak, ubijaju organe i moždane stanice. Ljudi postaju živi mrtvi, a njihovo tijelo ne može bez nove doze. Dakle, na forumima se raspravlja o Aseptolinu ne samo za namjeravanu svrhu.

Mogu li popiti Aseptolin?

U uputama Aseptolini kaže se da je namijenjen za liječenje upala kože i za dezinfekciju medicinskih instrumenata. Ali oni koji uzimaju aseptolin u druge svrhe ne čitaju upute.

Za internu uporabu, Aseptolin može uzrokovati sljedeće oštećenje tijela:

  • trovanje hranom;
  • spali sluznice;
  • problemi s potentnošću;
  • smrt moždanih stanica;
  • deformacija psihe i degradacija pojedinca.

Stoga je konzumiranje aseptolina opasno.

Aseptolina cijena (100 ml) od 12 do 20 rubalja.

Aseptolin

o alkoholu u proizvodnji sapuna

Kako vratiti sjene

Ja ću znati, ali nemam gotovo nikakvu sjenu, rijetko ih koristim.

Što učiniti Kako liječiti?

Pa, djetetove uši boli, da smo postavljeni - da iskapamo iz ruža i ugrijemo uho. na primjer, zagrijte sol u tavi ili je zagrijte, stavite je u vrećicu, zamotajte u ručnik tako da je vruća, ali ne gori, općenito prilagodite broj slojeva i zagrije uho. i hoda - zatvorite uši kako se ne bi naduvali. to je sve liječenje.

Torbe za bolnicu, kao i pribor za prvu pomoć i kozmetiku

Želite li uzeti kremu za bebu i škare u rodilište? Obično se krema ne smije razmazivati ​​... i zašto u bolničkom aspiratoru? On je na popisu bolničkih potreba?

O opremi za prvu pomoć (kao što je po mom iskustvu dobro došla) - sjajna zelena boja u pupkovini je nezgodna. Ona je poput olovke, nemam pojma kako da je ubodem u ranu))). Pamučni obrisci (pogodno ih je lagano čistiti koricom pupka nakon peroksida). Niste vidjeli travu?

Osobno od mene savjet - kupi alkoholne maramice. Kada izrežete marigolde, možete nositi i škare i prste. Zato me je sestra savjetovala. Ak i ja još uvijek smicamo - odrezali nokte, obrisali ubrus.

I tako vrlo dobar popis

Pa, ti si jako kul)))))))) Pišu ti ispravno, puno suvišno))) Čak i vrlo jako puno))) Samo sam zalijepio s četkom, toalet papirom i gelom za tuširanje sa mnom. Nisam bio tu da operem kosu balzama))) a ne ruž. Za dijete s njim bile su samo sapunice, prah, pelene, pelene i odjeća. Ostatak koji je bio potreban - doveden sam istog dana, ali općenito, ništa nije bilo potrebno osim punjenja tijela i jedenja.

Aseptolin - učinkovit antiseptik za injekcije i brzu dezinfekciju površine kože

Aseptolin (Aseptolin) - antiseptik, čije djelovanje se temelji na svojstvima tanina koji sadrže alkohol. Alat je izrađen od glicerina, namijenjen samo za vanjsku uporabu prilikom izvođenja medicinskih manipulacija. Upotreba nije osigurana, sadrži tvari koje sadrže industrijski alkohol. Zbog adsorpcijskih svojstava kože ne primjenjuju se na djecu. Dezinfekcija područja kože provodi se neposredno prije ubrizgavanja, osigurava se potpuno uklanjanje s mjesta liječenja bakterija, virusa i drugih patogena.

Antiseptici za medicinske manipulacije iu svakodnevnom životu

Tradicionalni antiseptik za medicinske manipulacije su tinkture na bazi alkohola. Međutim, ta sredstva nisu uvijek dostupna, a imaju i višu cijenu. S obzirom na potrebu za novim metodama dezinfekcije, predložene su nove vrste antiseptika. Proizvodnja dezinfekcijske otopine od sirovina koje sadrže tanin je korisna u smislu troškova i učinkovitosti.

Ako Aseptoline nanosite na kožu, možete odmah postići površinsku dezinfekciju. To će biti korisno za ljude koji rade s djecom u ustanovama, dadiljama i guvernantama. Preporučeni lijek ima karakterističan miris alkohola, ne ostavlja tragove na odjeći i koži. Tanini ne štete koži, već pripadaju industrijskim tekućinama koje sadrže alkohol, a liječenje čije velike površine kože se ne preporučuju.

Nakon masovnog trovanja glog, Aseptolinumu u Ruskoj Federaciji zabranjeno je prodavati alkohol. Međutim, inicijativa nije napredovala. Do danas, alat je dostupan u ljekarni u pakiranju od 250 ml. Koristi se za dezinfekciju kože prije ubrizgavanja i lokalnu dezinfekciju vlaženjem obriskom ili prskanjem. Omogućuje brzo čišćenje zagađenih površina uz zajamčenu učinkovitost.

Treba napomenuti da je rješenje s psihotropnim učinkom dio Aseptoline. Radi se o učinku glicerola na mentalne reakcije kada se proguta. Uporaba industrijskih alkohola uvijek ima teške posljedice. U ovom slučaju ne možemo isključiti da Aseptolin ima štetan učinak na psihu i uzrokuje napade neopravdane i nekontrolirane agresije. Zbog toga se ne preporučuje djeci zbog apsorpcije dijela lijeka kroz kožu u krv. Zabranjeno je uzimati Aseptolinu, što može dovesti do ozbiljnog trovanja i kratkotrajnog gubitka pamćenja.

Gdje mogu kupiti Aseptolin

Aseptolin se prodaje u ljekarnama kao vanjski antiseptik za medicinske manipulacije. Otopina je dostupna bez liječničkog recepta. U okviru svoje misije ima optimalan omjer cijene i kvalitete dezinfekcije.

Kako uzeti?

Aseptolinum se ne uzima usta! To je opasno, jer ne sadrži hranu, već industrijske alkohole. U isto vrijeme, glicerol ne pripada narkotičkim prekursorima, iako može utjecati na psihu kada se koristi kao alkohol kako bi se postigla intoksikacija. Upute za uporabu napisane na pratećoj naljepnici i pakiranju kada su dostupne.

Kada vršite injekcije, učinite sljedeće:

  • koristite gazu ili pamučni obrisak;
  • Nanesite Aseptolin na vatu;
  • Tretirajte kožu na mjestu ubrizgavanja.

Držite podalje od djece i životinja!

Tanini i druge tvari koje su dio

Glicerol kao glavni sastojak njegovog sastava sadrži tanine. Riječ je o polifenolima prirodnog podrijetla, koji se često nalaze u prirodi i nalaze se u kori drveća, drva, sjemenki i kore plodova. U lišću se nalazi značajna količina tanina (do 50% suhe tvari). Bogati su zelenim i crnim čajem.

Tanini daju posebna svojstva konjaku koji se unosi u hrastove bačve. Imaju dezinfekcijska i citotoksična svojstva, štetna za strane agense. Teoretski se može koristiti za tinkture za liječenje raka. Takvi lijekovi na bazi polifenola koriste se u medicini.

Tanini od oraha sadrže velike količine joda. Uzimanje takvih lijekova vrlo je korisno za prevenciju raznih neizlječivih bolesti.

Unatoč tehničkom sastavu alkohola, glicerin se proizvodi iz prirodnih sirovina i ako su zadovoljeni određeni zahtjevi za dozu koja se uzima, ne može izazvati negativan učinak. Međutim, Aseptolin nije namijenjen za upotrebu kao napitak koji sadrži alkohol. Proizvođač ne otkriva niti izvor sirovina niti metode njegove proizvodnje, odnosno sastav tehničkog alkohola može biti štetan za ljudski organizam.

Jedan od razloga opasnosti od tehničkih tanina je sadržaj spojeva koji mogu destabilizirati psihu. To je posebno opasno za osobe koje pate od napadaja i neprimjerenog ponašanja. Slični simptomi kada se koristi Aseptolina oralno će se povećati, dok se gubitak pamćenja često promatra kod ljudi koji ga koriste kao emocionalni tonik. Valja napomenuti, specifičan prirodni adstrigentni miris povezan s osnovnim svojstvima tvari, koja ima kompleksan učinak na tijelo.

Princip djelovanja tanina kao antiseptika povezan je sa sposobnošću stvaranja jakih veza s proteinima, biopolimerima i polisaharidima. Kao posljedica toga, stijenke stanica infektivnog agensa su oštećene i brzo umiru.

Za proizvodnju Aseptoline korišteni su hidrolizabilni tanini, dobiveni industrijskim metodama, na bazi galne kiseline. Tanini u ovom slučaju nastaju iz polihidričnog alkohola glukoze i galne kiseline. Nalazi se u velikim količinama u kori hrasta i zelenom čaju.

Galska kiselina se široko koristi u tehničkom području. U ovom slučaju, on može biti osnova sastava koji djeluje protiv razvoja infekcija, zbog njegovog štetnog učinka na strane mikroorganizme. To se dobro očituje u testovima na otvorenom, ali Aseptolin nije testiran za internu upotrebu, pa učinci mogu biti različiti i često nepredvidivi. Kada je ovaj alat izrađen od prirodnih sirovina. To je važno svojstvo, ali se ne tolerira uzimanjem bez dodatnog istraživanja ili potvrde proizvođača o izvoru tanina.

kontraindikacije

Aseptolinum se ne preporučuje maloj djeci. Tanini brzo prodiru u krvotok i mogu dovesti do trovanja. Iz istog je razloga preporučljivo suzdržati se od trudnih i dojilja.

Aseptolin: porez

Sljedeće zamjene mogu se koristiti kao alternativa za medicinske manipulacije: Aerodesin 2000, Clindhesin, Hospisept salvete, Hospidermin. Ove otopine se dobivaju od drugih sirovina koje sadrže alkohol.

Aseptolin - izvrstan prirodni dezinficijens

Primjena Aseptolina može se smatrati nešto šira. Koristi se kao antiseptik za majke male djece. To je alternativa skupljim proizvodima na prodaju. Cijena i prirodno podrijetlo preferiraju se onima koji su zainteresirani za proizvod ruskih kupaca. Aseptolin ne ostavlja tragove na namještaju, metalu i odjeći. On obavlja odličan posao s kućanskim zadacima za dezinfekciju, a može se kupiti u ljekarnama po niskoj cijeni - za 18-20 rubalja, za razliku od drugih sličnih ponuda.

Aseptolin: recenzije

Kochegarova Maria, Moskva, 25 godina. Mogu dati povratnu informaciju o upotrebi Aseptoline kao učinkovitog dezinfektora. Moram stalno obrađivati ​​sobu, jer u kući ima malo dijete i mačka. Ovaj alat, unatoč niskoj cijeni, čini izvrstan posao.

Nebezova Tatyana Ivanovna, 63 godine. Mogu reći bogohulnu stvar, ali koristim Aseptolin da napravim tinkture protiv onkologije. Doza se odabire pojedinačno. Koristi se u malim obrocima. Mogu reći za dobre rezultate, osobito u potražnji među ljudima koji si ne mogu priuštiti skupe tečajeve. U ovom slučaju, naravno, ne preporučujem za gutanje, već samo govorim o svom iskustvu.

Tijelo Katerina, 18 godina. Koristim Aseptolin u svojoj baki za injekcije, a ona pati od osipa i psorijaze. Nemam problema, ne nadražujem na mjestu ubrizgavanja. Sve je super!

Aseptolin Acne Recenzije

20. stu 2014. 02:02


velv

    Narediti izopropil (izopropil alkohol). On je definitivno bolji od etil. Pakiranje je doista veliko.

    20. stu 2014. 2:23


RADIST
    u aseptolini osim alkoholnog lanolin sapuna i drugih sranja
    je li vrijedno govoriti o šteti.
    potražite gumu u uredskoj opremi
    PLATENCLEN i za izopropil samo 99%
    Mislim da u svakom velikom gradu postoji baza za kemijske proizvode, imamo izopropil za izlijevanje, na primjer, oko 100 r litara

    20. stu 2014. 06:39


Andreys
    Ti surogati za piće nekoga čine nečim što je tu za alkohol i koliko Bog zna. Međutim, tamo su prisutna različita ulja, parfemi i druge tvari, stoga vam savjetujem da ne pijete ili ne perete opremu. Izopropanol je naše sve

    20. stu 2014. 07:32


zzk88
    Je li etil izopropil lošiji? Obrišem sve čistim s etil. Pa, i poseban fluid za čišćenje plastike s jakim zagađenjem prljavštine.

    20. stu 2014. 7:43

    nije dostupno za prodaju. Na početku ere "mjehurića", kada se u ljekarni prodavao etilni alkohol, bilo je 97% - koristilo se vlastitom snagom da sve operi.

    20. stu 2014. 08:48

    20. stu 2014. 10:05

    Samo tako.
    ** Izopropanol se koristi u procesu instalacije i održavanja optičkih kabela, jer idealan je za odmašćivanje vlakana prije cijepanja. Istovremeno, za razliku od etilnog alkohola, lako i učinkovito uklanja sve vrste prljavštine i ne ostavlja mrlje na površini vlakana.

    Iz vlastitog iskustva - u kemijskom laboratoriju, etilni alkohol se koristi za čišćenje optike i elemenata opreme za spektralnu analizu tek nakon destilacije.

    I evo još jednog:
    ** Izopropilni alkohol je bolji za ulja. Princip djeluje - kao što se rastapa u slično. Ulja nisu polarna - imaju duge lance ugljikovodika. Alkoholi su kratki lanac plus polarna hidroksilna skupina. Ulje će bolje otopiti manje polarni alkohol, tj. Izopropanol - ima dulji lanac (3 ugljikova atoma) i hidroksil je sekundarni. **

    20. stu 2014. 10:45


PvE
    Izopropanol je otrov. Ne želim ih povrijediti.

    20. stu 2014. 13:43

    Pakiranje litara.
    U Moskvi nema problema.

    20. stu 2014. 13:53

    Ne više otrov nego etil. Nitko ga neće natjerati da pije. Ali iz iskustva čišćenja prljavštine na opremi, to je prioritet.

    20. studenoga 2014. 14:00

    ne gori od etil ili acetona.

    Od kada je s metanolom ovo je prilika da operete par rupčića i oslijepite.

    20. stu 2014. 14:12

    20. stu 2014. 14:16

    20. stu 2014. 14:22

    20. stu 2014. 14:33


zzk88
    Ne, hrana, rektifikat. Na internetu se prodaju kolone za destilaciju.

    20. stu 2014. 14:38

    u koraku pristupa - br. Ne, naravno, kad sam trebala "pješačiti", našla sam. Istina, 6 litara košta tisuću. Ali nevoljkost ljudi za naprezanje. I izopropil - samo stoji u radio dijelovima.

    20. stu 2014. 15:12


velv
    zzk88
    Ovdje je ** Ne, hrana, ispravljeno ** nije sasvim u kombinaciji s tim ** i vrlo čisto **. Čisti samo destilat.

    PS. Medicinski alkohol nije a priori.

    20. stu 2014. 15:47


Slijepo piće
    Usput, o "medicinski rješenje antiseptik, 96%, 100 ml" - suprotno popularnom mišljenju, to nije čisti alkohol, ali rješenje. Ne znam što. ali trag nakon sušenja na papiru ima boju u rasponu od tvrde ljubičaste do plavo-ljubičaste. a kupljene prije 10 godina i dvije godine.
    ali miriše na alkohol
    zy i ferreynovsky, iz spremnika 5l potpuno isušuje i na papiru i na staklu.

    20. stu 2014. 16:24

    Činjenica da u interakciji s plastikom i bojama, i izopropil - ne.

    20. stu 2014. 17:10


RADIST
    to je ono što točno uništava vinil pa je to od etil
    utrljati
    neće biti odmah

    20. stu 2014. 19:53

    20. stu 2014. 20:05


RADIST
    zzk88
    s vremenom ćete sve naučiti ili ćete čuti..

    20. stu 2014. 20:53


zzk88
    Teško s vremenom. Obrišem lagano navlaženim obriskom samo jednom - nakon kupnje i pranja svježih ploča, uklonim moguće tragove vode za pranje.

    20. stu 2014. 20:59


zzk88
    "Izopropilni alkohol - sastav i uporaba
    Svojstva izopropilnog alkohola. Izopropilni alkohol je topljiv u vodi, alkoholu, eteru i kloroformu. Sposoban je otapati etil celulozu, polivinil butiral, mnoga ulja, alkaloide, gume i prirodne smole. Ovaj alkohol se također koristi za dodavanje sjaja korištenim ili nošenim vinilnim pločama. Izopropilni alkohol se ne može koristiti za čišćenje vinila, jer alkalna reakcija može ukloniti plastifikator, a vinil će se otvrdnuti.
    http://www.nazdor.ru "

    20. stu 2014. 21:11

    20. stu 2014. 21:43

    20. stu 2014. 21:48


Sashik
    natpis na tanjuru u ulaznim vratima "Ne sranje!" (nalazi se odmah iznad hrpe svježeg sranja)
    .
    Ako možete pročitati - to nije razlog da vjerujete natpisima na pločama u prednjim vratima!
    .
    Želite li da napišem nešto poput ne-imena i objavim na Internetu (s pozitivnom bojom)?
    Py.Sy.:
    A autor veze je star 41 godinu.
    .
    na drugom:
    Članak je objavljen 28. srpnja 2010
    Autor članaka ili prevoditelja - Dmitry Shumakov
    Budite prvi koji će komentirati!
    4 godine izgleda da si ti jedini koji se potrudio dati ovaj opus kao argument

    20. stu 2014. 21:58


zzk88
    Imate 45 godina i niste razumjeli na što je napisano.
    Zaštiti izopropil ili kako?

    20. studenoga 2014. 22:00


Sashik
    Isopropil kada se razrijedi s običnim alkoholom - savršeno čisti ploču od trajne prljavštine.
    5 litara alkohola za piće u St. Petersburgu koštalo je 500 rubalja (au proljeće - 450).
    "Pješačka udaljenost" za kupnju ovoga - je glupost.
    Donijeti nečije lude špekulacije (čak i bez potpisa) kao argument je glupost.
    Živjeti sretno
    i što je najvažnije - uvijek vjerujte u ono što je napisao netko nepoznat, ali na internetu,
    uvijek je u pravu!
    A svađanje ovdje je beskorisno,
    sretno

    Aseptolin - osvrti

    Jeftini antiseptik

    Saznala sam o postojanju takve boce na temelju pregleda na internetu. Otišao sam u ljekarnu, ali morao sam trčati - kupio sam je samo u četvrtoj ljekarni. Mjehurić od 100 ml košta samo 32 rubalja. Zanimljiv je sastav - alkohol, glicerin, voda i ekstrakt brusnice. Pogodno za kožu i površine.

    Čitala sam na internetu da se mogu spaliti crvenim prištićima. Pokušao sam to učiniti navečer. Ujutro više nije bio vidljiv. Samo ovo rješenje ne može potpuno obrisati cijelo lice - zbog alkohola može ići peeling. Koristim kao i obično alkohol - brišem rane i mjesta za ubode. Glavna stvar je da ne pretjerati, kako ne bi presušiti kožu.

    Također kapljem i trljam ih u rukama kad sam se manikiram kod kuće. To će ubiti infekciju i stegnuti rane od posjekotina i oštrica. Dobar lijek i mekši učinak od čistog etilnog alkohola.

    "Aseptolin": sastav, upute, analozi i prikazi

    "Aseptolin" - farmakološki lijek koji ima dezinfekcijsko i antiseptičko djelovanje. Alat je dostupan u obliku otopine, primijenjene izvana.

    Glicerin - aktivni sastojak lijeka "Aseptolin". Sastav proizvoda predstavljen je sljedećim pomoćnim tvarima: pročišćena voda, etilni alkohol, ekstrakt brusnice, glicerol.

    Farmakološka svojstva

    "Aspetolin" ima dezinfekcijsko, anti-edemsko i protuupalno djelovanje. Alat učinkovito uništava gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, štiti kožu od negativnog utjecaja okolišnih čimbenika i poboljšava zaštitnu funkciju kože. Oksidativni procesi koji se odvijaju unutar mikroorganizama su blokirani, što rezultira smrću bakterija uzrokovanom uporabom Aseptolina. Sastav otopine pruža učinkovit lokalni iritirajući učinak. Uz redovitu uporabu, lijek sprečava razvoj upalnih procesa i smanjuje vjerojatnost infekcije tijela, iritacije kože.

    svjedočenje

    Otopina se koristi za streptodermu i upalu kože. Recenzije odražavaju njegovu učinkovitost u liječenju ruku, operacijskog stola i medicinskih instrumenata. Dezinficijensi, od kojih je jedan Aseptolin, koriste se za liječenje medicinskih objekata. Mjesta ubrizgavanja, šupljine i oprema također se tretiraju otopinom.

    U kirurgiji i traumatologiji dezinficiraju se ruke i operativno polje. Kod njegove primjene provodi se prevencija gnojnih komplikacija.

    U ginekologiji i akušerstvu, rana perineuma i vagine liječi se lijekovima. Lijek nalazi svoju primjenu u liječenju poslijeporođajnih infekcija i gnojnih procesa.

    "Aseptolin" se koristi u venerologiji (piodera, dermatomikoza, kandidijaza kože, mikoza stopala) i zapaljivanje (tretman kože prije operacija transplantacije, priprema za dermatoplastiku, što je posljedica opeklina).

    kontraindikacije

    Alat ima sljedeće kontraindikacije:

    • preosjetljivost na komponentu lijeka;
    • sklonost alergijskim reakcijama;
    • osjetljivost kože;
    • otvorene rane;
    • iritacija, osip na koži;
    • neoplazme na koži;
    • smrzotine;
    • opekline.

    primjena

    Tijekom tretmana, određena područja kože se podmazuju s Aseptolinom. Upotreba lijeka provodi se izvana, primjenom navlažene gaze tkaninom, obriskom ili sterilnim zavojem.

    Velika količina otopine koristi se za dezinfekciju instrumenata, instrumenata i mjesta operacije. Pri uporabi lijeka treba izbjegavati prodiranje u otvorene rane, duboko oštećenje kože, očiju, sluznice. Otopina se ne preporučuje djeci. Da bi se postigao maksimalni učinak, sredstva treba primijeniti dvaput. Smatra se da je samo s tom metodom korištenja područja lijeka namijenjenog medicinskim manipulacijama pripremljena za provedbu potrebnih zadataka.

    Neka sredstva za dezinfekciju mogu prodrijeti kroz tijelo kroz kožu i sluznicu, uključujući "Aseptolin". Uputa odražava sposobnost djelomične apsorpcije antiseptika u krvotok, stoga, kada nosite dijete i doje, treba ga koristiti s velikim oprezom.

    Lijek je namijenjen isključivo za vanjsku uporabu. U situacijama kada dezinfekcijska sredstva (u ovom slučaju, otopina) dospiju u oči, na oštećenu kožu ili sluznicu, površina se odmah pere vodom. "Aseptolin" je zabranjeno uzeti unutra, jer čak i male doze lijeka može dovesti do toksičnog oštećenja jetre, oštećenja endokrinih žlijezda, encefalopatije, koja se brzo razvija, oštećenja oka, akutno zatajenje bubrega.

    Nuspojave, predoziranje

    Kada se kontraindikacije ignoriraju, mogu se razviti neke nuspojave. Moguće nuspojave pri uporabi otopine uključuju ukočenost, bol, crvenilo kože, opekotine, alergijske reakcije (osip, peckanje, svrbež). Razvoj nuspojava opažen je u područjima gdje je korišten lijek "Aseptolin". Sastav lijeka u rijetkim slučajevima izaziva depresivne i toksične učinke na središnji živčani sustav. Depresija CNS-a posljedica je sposobnosti lijeka da djelomično prodre kroz tijelo kroz kožu. U slučaju negativnih kožnih reakcija, "Aseptolin" se zamjenjuje medicinskim alkoholom.

    Kod predoziranja nisu utvrđeni jasni znakovi takvog stanja. Međutim, u slučajevima kada se lijek koristi u druge svrhe, koristi se s povredama uputa, a koncentracija najjednostavnijeg trihidroksilnog alkohola u krvi može se povećati, što zahtijeva odgovarajuću terapiju.

    Analogi, mišljenja i cijena "Aseptolina"

    Za obradu različitih površina može se kupiti "Aseptolin". Cijena ovog lijeka u Rusiji je oko 15 rubalja. Cijena lijeka ovisi o regiji u kojoj se primjenjuje.

    Analozi lijeka uključuju Elakosept, Formidron, Tambuil, Pantotsid, Octenisept, Katapol, Dioksizol, Galmanin, Vytaon, Baktoderm, Anmarin.

    Alat se gotovo uvijek dobro podnosi, alergijske reakcije se javljaju rijetko. S obzirom na recenzije lijeka "Aseptolin", sastav osigurava pojavu pozitivnih rezultata. Učinkovitost lijeka potvrđuju i medicinski stručnjaci i obični ljudi. Zdravstveni djelatnici koriste rješenje uglavnom za rukovanje instrumentima i rukama prije izvođenja operacija.

    "Aseptolin" je dobar antiseptik, koji, kada je preosjetljiv i ne koristi se za namjeravanu svrhu, može dovesti do razvoja nuspojava. Uz zadatak, ovaj lijek dobro podnosi, učinkovito uništava bakterije prisutne na rukama i različitim površinama.

    Aseptolin za akne

    Možete li piti Aseptolin i kakve će biti posljedice

    Pomoćne komponente: glicerin, sterilna voda i koncentrat brusnice. Osim životnih uvjeta, koristi se u liječničkoj praksi za liječenje kirurških ruku ili pranje medicinskih instrumenata. Čak se propisuje i za liječenje dermatitisa i mikoza, jer dobro dezinficira kožu na kojoj se reproducira patogena mikroflora.

    Aseptolin se najaktivnije bori protiv gram-negativnih i gram-pozitivnih mikroorganizama. Često, kod kuće, rješenje se koristi za liječenje upaljenih akni, za zaustavljanje razvoja patogene mikroflore, a time i za ublažavanje upalnih procesa, uklanjanje akni.

    Detaljne upute ovdje.

    Čini se da je to dobar lijek koji će pomoći u izlječenju rezova, a sam po sebi ne nosi ništa loše. Ipak, postoji šteta od aseptolina - ona se uzima oralno od osoba ovisnih o alkoholizmu, a mnogi ljudi spremaju pitanje - je li moguće popiti ovo rješenje ako ga aktivno koriste alkoholičari, ali u uputama se kaže da je zabranjeno oralno uzimanje lijeka?

    Umjetna kompozicija: je li glicerin zapravo alkohol?

    Na prvi pogled, proučavajući upute za lijek, može se činiti da u njemu nema ulova. Ako je pažljivo ponovno pročitate, možete primijetiti jednu čudnu točku: prvo, u kompozitnim komponentama se spominje određeni proizvod nazvan "glicerin", a zatim je u nastavku naznačeno da je aseptolin otopina alkohola, snage 70% ili 90%, koja sadrži sve ostalo komponenti. Dalje, što je glicerol? Drugo ime je propan-1,2,3-triol. To je jedan od najjednostavnijih alkohola koji se sastoji od tri atoma. U obliku tekućine, dodaje se u alkohol kako bi se dobila otopina, poput aseptolina.

    Prema zakonu, alkohol tinkture u tako visokoj koncentraciji ne bi trebao biti prodan u ljekarni, tako da pacijenti s alkoholizmom ne uzeti ih unutra, ali budući da službenim uputama u sastavu ne spominje riječi "alkohol" ili "etanol", a zatim aseptolin tinktura je dopušteno za slobodnu prodaju. Ovdje je takva lukava obmana zakona.

    Zašto ne uzeti aseptolin?

    Prvo, kako je naznačeno u uputama, lijek je otrovan ako se uzima oralno i može uzrokovati takve negativne pojave:

    • Spali želudac, jednjak, sluznicu
    • Oštećenja moždanih stanica
    • Bolest jetre
    • Ulkus želuca
    • Spora erekcija
    • Psihološka ovisnost
    • Poremećaj psihe.

    Posebno je opasna 90% otopina, a ne 70%, jer je koncentracija alkohola veća.

    To će se vjerojatno dogoditi ako pijete čisti lijek. Ako pijete lijek u razrijeđenom obliku kao votka, posljedice možda neće biti tako loše kao kod uporabe u čistom obliku. Negativni učinci bit će u svakom slučaju, bez obzira koliko je lijek razrijeđen, jer alkohol nije samo hrana, već i tehnička, koja nije namijenjena za oralnu uporabu, a koristi se samo u proizvodne svrhe. Ako proizvođač lijeka kaže da će doći do takvih nuspojava, onda je to točno, a upute za uporabu ne treba zanemariti. Činjenica da pacijenti s alkoholom redovito koriste ovaj antiseptik kao votku za opijenost, a nakon toga preživljavaju, ne znači uopće da im tinktura ne uzrokuje nikakvu štetu i može se uzeti oralno.

    Aseptolin i rozin - primjena u radijskoj tehnici

    Malo ljudi zna da se otopina glicerol alkohola može uspješno koristiti u elektroniki za popravak i lemljenje različitih radijskih tehnika (žice iz slušalica, konektora u kabelima). Da biste lemili pokvarene predmete visoke kvalitete, potreban vam je dobar tok. Postoji nekoliko njihovih sorti, to je mješavina organskih i anorganskih tvari koje poboljšavaju fluidnost lemljenja tako da dobro možete lemiti objekt. Redoviti kolofonij (smola) je glavna komponenta fluksa niskih temperatura. Kolofonij se miješa s aseptolinom kako bi se poboljšala kvaliteta niskotemperaturnog fluksa za lemljenje.

    Zaključak - iako je aseptolin nezamjenjiv alat u svakodnevnom životu, ali ga treba prodavati na recept, poput kalijevog permanganata, tako da će im se svake godine otrovati manje alkoholičara.

    Aseptolin

    Aseptolin je lijek u obliku otopine za vanjsku uporabu s visokim antiseptičkim i dezinfekcijskim učinkom.

    Sastav Aseptolina i oblik za oslobađanje

    Sastav Aseptoline uključuje glicerol, ekstrakt brusnice, etilni alkohol, glicerin i pročišćenu vodu.

    Lijek se proizvodi u obliku otopine za vanjsku uporabu, stavljen u boce sa staklenim staklom u volumenu od 25 - 250 ml. Otopina od 70-90% ima tamno crvenu boju i specifičan miris. Svaka boca se stavlja u zasebnu kartonsku kutiju.

    Farmakološka svojstva Aseptoline

    Aseptolin ima dezinfekcijska, protuupalna i anti-edemska djelovanja.

    Aseptolin se široko koristi kao antiseptik, koji je učinkovit za uništavanje gram-pozitivnih i gram-negativnih oblika bakterija.

    Zbog visoke koncentracije glicerina u sastavu Aseptoline povećavaju se zaštitne funkcije kože.

    Aseptolin osigurava zaštitu kože od štetnih utjecaja okoliša. Redovita uporaba otopine izbjegava upalne procese i infekcije.

    Dobre recenzije Aseptolin ima kao lokalno nadražujuće djelovanje.

    Indikacije za primjenu Aseptolina

    Lijek Aseptolin namijenjen je za uporabu u streptodermi i upalnim procesima na koži.

    Aseptolin je primio pozitivnu povratnu informaciju kao učinkovit lijek za liječenje ruku, medicinskih instrumenata i operacijskog stola.

    Aseptolin se također često koristi za dezinfekciju medicinskih prostora i opreme, šupljina i mjesta ubrizgavanja.

    Upute za uporabu Aseptolina

    Prema uputama, Aseptolin treba koristiti samo izvana i podmazati određena područja kože. Otopina se nanosi na zavoj, obrisak ili tkaninu od gaze, a zatim na različite površine.

    Koža prije injekcije tretira se dvaput sterilnim obriskom.

    Radni prostor, instrumenti i uređaji moraju se obrisati obilnom količinom otopine za dezinfekciju.

    U skladu s uputama, Aseptolin se ne može primijeniti na sluznicu, otvorene rane i duboko oštećenje kože. Lijek se ne preporučuje djeci.

    Kontraindikacije i nuspojave Aseptoline

    Kontraindikacije za primjenu Aseptoline su individualna netolerancija i prisutnost alergijskih reakcija na sastojke lijeka.

    Lijek Aseptolin je kontraindiciran u otvorenim ranama, opekotinama i smrzotinama, kao iu prisutnosti osipa na koži, tumora raznih etiologija i iritacija. Ne preporučujemo uporabu ove antiseptičke otopine za osjetljivu kožu.

    Aseptolin može uzrokovati alergijske reakcije (svrbež, pečenje, osip), opekotine i ukočenost. U rijetkim slučajevima, lijek može imati opći toksični i inhibitorni učinak na središnji živčani sustav.

    "Aseptolin": sastav, upute, analozi i osvrti:

    "Aseptolin" - farmakološki lijek koji ima dezinfekcijsko i antiseptičko djelovanje. Alat je dostupan u obliku otopine, primijenjene izvana.

    Glicerin - aktivni sastojak lijeka "Aseptolin". Sastav proizvoda predstavljen je sljedećim pomoćnim tvarima: pročišćena voda, etilni alkohol, ekstrakt brusnice, glicerol.

    Farmakološka svojstva

    "Aspetolin" ima dezinfekcijsko, anti-edemsko i protuupalno djelovanje. Alat učinkovito uništava gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, štiti kožu od negativnog utjecaja okolišnih čimbenika i poboljšava zaštitnu funkciju kože. Oksidativni procesi koji se odvijaju unutar mikroorganizama su blokirani, što rezultira smrću bakterija uzrokovanom uporabom Aseptolina. Sastav otopine pruža učinkovit lokalni iritirajući učinak. Uz redovitu uporabu, lijek sprečava razvoj upalnih procesa i smanjuje vjerojatnost infekcije tijela, iritacije kože.

    svjedočenje

    Otopina se koristi za streptodermu i upalu kože. Recenzije odražavaju njegovu učinkovitost u liječenju ruku, operacijskog stola i medicinskih instrumenata. Dezinficijensi, od kojih je jedan Aseptolin, koriste se za liječenje medicinskih objekata. Mjesta ubrizgavanja, šupljine i oprema također se tretiraju otopinom.

    U kirurgiji i traumatologiji dezinficiraju se ruke i operativno polje. Kod njegove primjene provodi se prevencija gnojnih komplikacija.

    U ginekologiji i akušerstvu, rana perineuma i vagine liječi se lijekovima. Lijek nalazi svoju primjenu u liječenju poslijeporođajnih infekcija i gnojnih procesa.

    "Aseptolin" se koristi u venerologiji (piodera, dermatomikoza, kandidijaza kože, mikoza stopala) i zapaljivanje (tretman kože prije operacija transplantacije, priprema za dermatoplastiku, što je posljedica opeklina).

    kontraindikacije

    Alat ima sljedeće kontraindikacije:

    • preosjetljivost na komponentu lijeka;
    • sklonost alergijskim reakcijama;
    • osjetljivost kože;
    • otvorene rane;
    • iritacija, osip na koži;
    • neoplazme na koži;
    • smrzotine;
    • opekline.

    primjena

    Tijekom tretmana, određena područja kože se podmazuju s Aseptolinom. Upotreba lijeka provodi se izvana, primjenom navlažene gaze tkaninom, obriskom ili sterilnim zavojem.

    Velika količina otopine koristi se za dezinfekciju instrumenata, instrumenata i mjesta operacije. Pri uporabi lijeka treba izbjegavati prodiranje u otvorene rane, duboko oštećenje kože, očiju, sluznice. Otopina se ne preporučuje djeci. Da bi se postigao maksimalni učinak, sredstva treba primijeniti dvaput. Smatra se da je samo s tom metodom korištenja područja lijeka namijenjenog medicinskim manipulacijama pripremljena za provedbu potrebnih zadataka.

    Neka sredstva za dezinfekciju mogu prodrijeti kroz tijelo kroz kožu i sluznicu, uključujući "Aseptolin". Uputa odražava sposobnost djelomične apsorpcije antiseptika u krvotok, stoga, kada nosite dijete i doje, treba ga koristiti s velikim oprezom.

    Lijek je namijenjen isključivo za vanjsku uporabu. U situacijama kada dezinfekcijska sredstva (u ovom slučaju, otopina) dospiju u oči, na oštećenu kožu ili sluznicu, površina se odmah pere vodom. "Aseptolin" je zabranjeno uzeti unutra, jer čak i male doze lijeka može dovesti do toksičnog oštećenja jetre, oštećenja endokrinih žlijezda, encefalopatije, koja se brzo razvija, oštećenja oka, akutno zatajenje bubrega.

    Nuspojave, predoziranje

    Kada se kontraindikacije ignoriraju, mogu se razviti neke nuspojave. Moguće nuspojave pri uporabi otopine uključuju ukočenost, bol, crvenilo kože, opekotine, alergijske reakcije (osip, peckanje, svrbež). Razvoj nuspojava opažen je u područjima gdje je korišten lijek "Aseptolin". Sastav lijeka u rijetkim slučajevima izaziva depresivne i toksične učinke na središnji živčani sustav. Depresija CNS-a posljedica je sposobnosti lijeka da djelomično prodre kroz tijelo kroz kožu. U slučaju negativnih kožnih reakcija, "Aseptolin" se zamjenjuje medicinskim alkoholom.

    Kod predoziranja nisu utvrđeni jasni znakovi takvog stanja. Međutim, u slučajevima kada se lijek koristi u druge svrhe, koristi se s povredama uputa, a koncentracija najjednostavnijeg trihidroksilnog alkohola u krvi može se povećati, što zahtijeva odgovarajuću terapiju.

    Analogi, mišljenja i cijena "Aseptolina"

    Za obradu različitih površina može se kupiti "Aseptolin". Cijena ovog lijeka u Rusiji je oko 15 rubalja. Cijena lijeka ovisi o regiji u kojoj se primjenjuje.

    Analozi lijeka uključuju Elakosept, Formidron, Tambuil, Pantotsid, Octenisept, Katapol, Dioksizol, Galmanin, Vytaon, Baktoderm, Anmarin.

    Alat se gotovo uvijek dobro podnosi, alergijske reakcije se javljaju rijetko. S obzirom na recenzije lijeka "Aseptolin", sastav osigurava pojavu pozitivnih rezultata. Učinkovitost lijeka potvrđuju i medicinski stručnjaci i obični ljudi. Zdravstveni djelatnici koriste rješenje uglavnom za rukovanje instrumentima i rukama prije izvođenja operacija.

    "Aseptolin" je dobar antiseptik, koji, kada je preosjetljiv i ne koristi se za namjeravanu svrhu, može dovesti do razvoja nuspojava. Uz zadatak, ovaj lijek dobro podnosi, učinkovito uništava bakterije prisutne na rukama i različitim površinama.

    Aseptolin

    Opis od 06.10.2014

    • Latinski naziv: Aseptolin
    • ATX kod: D08AX
    • Aktivni sastojak: gliceritan (gliceritan)
    • Proizvođač: Farmaceutska tvornica (Rusija)

    Sastav Aseptolina (glavne komponente)

    Otopina sadrži glicerol, ekstrakt brusnice, pročišćenu vodu i glicerol. Sastav Aseptolina 90% sadrži 90 ml glicerola.

    Obrazac za izdavanje

    Otopina tamnocrvene boje proizvodi se u specijalnim bocama od staklenog stakla i kanistrima od polietilena. Volumen boca od 25 do 250 ml. Rješenje za obradu medicinske opreme i dezinfekciju prostorija pakira se u posude od 5 i 10 litara.

    Farmakološko djelovanje

    Što je Aseptolin i kako djeluje? Otopina ima antiseptički učinak i djeluje protiv gram-pozitivne flore, većina gram-negativnih bakterija. Antimikrobna aktivnost ovisi o koncentraciji glicerola u otopini (sadržaj alkohola 70% i 90%).

    Farmakodinamika i farmakokinetika

    Kada se primjenjuje lokalno, lijek se praktički ne apsorbira kroz zidove sluznice, kože.

    Što za Aseptolin, indikacije za uporabu

    U ginekološkoj praksi i akušerstvu lijek se koristi za liječenje:

    • rane vagine i perineuma;
    • gnojni procesi nakon poroda;
    • razvoj postporođajnih infekcija.

    U traumatologiji i kirurgiji:

    • sprječavanje upalnih procesa;
    • sprječavanje gnojnih komplikacija;
    • obrada kirurškog polja;
    • liječenje medicinskog osoblja.

    Zašto se Aseptolin može koristiti u sagorijevanju:

    • priprema za dermatoplastiku s opeklinskim lezijama;
    • tretmana kože prije presađivanja.

    U venerologiji i dermatološkoj praksi, rješenje se koristi za:

    • stopala mikoze;
    • kandidijaza kože;
    • lišajevi;
    • pioderme.

    kontraindikacije

    Lijek se ne koristi kada se utvrdi pojedinačna preosjetljivost na sastojke.

    Nuspojave

    Bol, crvenilo, alergijski odgovori. Rijetko se uočava depresija živčanog sustava zbog opće toksičnog, resorpcijskog učinka otopine. Primjena lijeka Aseptolin prema unutra je neprihvatljiva. Aktivne komponente su opasne i, ako se progutaju, mogu uzrokovati:

    Uzmite Aseptolin unutra štetno, jer može se razviti psihološka ovisnost.

    Upute o Aseptolinu (metoda i doziranje)

    Obrada polja ubrizgavanja provodi se dvostrukim brisanjem gazom koja je navlažena u otopini.

    predozirati

    Slučajevi nisu opisani u relevantnoj literaturi.

    interakcija

    Važne kliničke interakcije nisu opisane.

    Uvjeti prodaje

    Uvjeti skladištenja

    Držite podalje od agresivnog izlaganja suncu. Poželjna temperatura za otopinu - do 25 stupnjeva.

    Rok valjanosti

    Posebne upute

    Mogu li popiti Aseptolin? Lijek nije namijenjen za internu uporabu i može uzrokovati opekline jednjaka, trovanja i po život opasna stanja.

    analoga

    Slično farmakološkom učinku lijek Miramistin.

    Za djecu

    Primjena u pedijatrijskoj praksi opasna je zbog rizika od depresije živčanog sustava, čak i uz odgovarajuću vanjsku uporabu.

    Recenzije

    Medicinski stručnjaci aktivno koriste rješenje u svakodnevnoj praksi za rukovanje instrumentima i rukama prije operacije.

    Aseptolina cijena, gdje kupiti

    Niska cijena lijeka privlači kupce koji pate od alkoholizma. Cijena Aseptolina u Rusiji je samo 15 rubalja. Cijena lijeka ovisi o regiji prodaje.

    POZOR! Informacije o lijekovima na stranici su referentne i sažete, prikupljene iz javno dostupnih izvora i ne mogu poslužiti kao osnova za donošenje odluka o uporabi droga tijekom liječenja. Prije uporabe lijeka Aseptolin, svakako posavjetujte se sa svojim liječnikom.

Više Članaka O Vrstama Akni