Koža je podložna mrljama nakon anke, s debelim sjajem, proširenim porama, neravnom strukturom.

Koža je čista, glatka, glatke teksture, pore su nevidljive.

Aven Klinans Expert emulzija sebo i keratoreguliruyuschaya (Avene Cleanance Expert Emulsion)

Nježna emulzija ulja u vodi dizajnirana je posebno za svakodnevnu njegu normalne, masne i kombinirane kože koja je sklona aknama. Sastoji se od aktivnih sastojaka koji brzo poboljšavaju izgled lica:

  • Termalna voda Aven pruža smirujući, omekšavajući i hidratantni učinak emulzije Avene Cleanance Expert Emulsion: recenzije korisnika potvrđuju da se odmah nakon primjene osjeća nelagoda od osjećaja stezanja i pečenja lišća.
  • Monolaurin u kombinaciji s upijajućim sastojcima osigurava dugu matiranje kože.
  • X-Pressin ™ se bori s mrljama nakon akni, čini kožu glatkom i blistavom mladosti.
  • Diolényl® uništava bakterije koje uzrokuju akne i mitesere.

Visoka učinkovitost emulzije Aven Klinans Expert bilježi povratne informacije mnogih kupaca. Apsorbira mnogo brže od kreme i odmah preobražava kožu: uklanja masni sjaj, daje baršunastu boju, izjednačava boju i mikro-reljef. Svakoga dana lice izgleda zdravije, njegovano - crne točkice i bubuljice nestaju, tamne mrlje očaravaju.

Emulzija Aven Klinans Expert, čija su mišljenja na našoj web stranici, lako se raspoređuje po licu, ekonomično troši zbog dozatora na vratu cijevi.

Naručite emulziju Aven Klinans Expert u online trgovini Perfect

Unatoč činjenici da emulzija Aven Klinans Expert ima samo pozitivne recenzije, preporučujemo korištenje besplatnih konzultacija naših profesionalnih kozmetologa: za ozbiljne probleme s kožom, da biste dobili dobar rezultat, trebate koristiti set proizvoda iz linije Avene Cleanance.

Lako je kupiti odabrane proizvode - morate ih staviti u košaricu i popuniti elektroničku aplikaciju na web stranici. Sljedeći dan ćemo poslati vašu narudžbu (zajedno s darovima) bilo kojem dijelu Rusije!

SampleSociety

Acne Acne Prone Skin Cleanser Čišćenje Stručnjak

INFORMACIJE O PROIZVODU

Stručna riječ u dermo-kozmetici je proizvod visoke razine učinkovitosti i podnošljivosti. Cleanance Expert djeluje protiv crnih mrlja, sjaja i upala. Gladi površinu kože. Sadrži 3 inovativna patentirana sastojka. Ne sadrži hidroksi kiseline, koje mogu izazvati iritaciju kože, a imaju visoku razinu sigurnosti i podnošljivosti. Vlaži i umanjuje kožu.

PRIJAVA

Očistite kožu s Klinans Cleansing Gel ili Micellar Klinans vodom i nježno osušite ručnikom. Nanesite Klinans Expert ujutro i navečer na cijelu površinu lica, izbjegavajući područje oko očiju.
Napravljeno u Francuskoj. Prodaje se isključivo u ljekarnama.

1 202 rub / 40 ml

komentari

Ovo je Božji dar.

Ovo je čudo lijek. Kad sam pročitao riječi "za problematičnu kožu..", odmah sam shvatio. što definitivno nije za moju suhu kožu, ALI morate je probati) Ujutro, nakon što ste se oprali, nanijeli na kožu i postali savršeno matirani, nisam vjerovala, niti jedan lijek nije dao takav mat efekt, suha je za noć, već za jutro, samo savršeno (barem za mene). Savjetujem svima, mislim da je pogodan za bilo koju kožu!

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

velika

Nakon prve primjene glazba u boji postala je ujednačenija, crvenilo upale postalo je manje vidljivo. Lijepa tekstura i miris, a ne masna koža. Vrlo preporučiti. Planovi za kupnju proizvoda pune veličine!

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Kupljen u punoj veličini i sretan!

Dobio je punu veličinu ovog alata nakon kutije čiste kože. Kombi za kožu, mnogo upaljenih područja, koristite 2 mjeseca. Ugodna, lagana tekstura, dobro raspoređena. Nenametljiv miris. Nakon nanošenja koža odmah postaje dosadna, tupost traje 4 sata. Upale su gotovo nestale, postoje znakovi postakne. Smiruje kožu, ali vlaženje nije dovoljno. Preporučujem djevojkama s problematičnom kožom!

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Dobar alat za 5+

Meka, ugodna tekstura ovog proizvoda dobro je raspoređena po licu, ekonomična, učinak je uočljiv nakon dugog razdoblja uporabe, potkožnih i upalnih čestica koje se umnožavaju, ublažavaju, a što duže koristite vidljiviji napredak.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Dostojan lijek

Sredstva su se svidjela. Vrlo je tekućina, lako se distribuira preko lica i ekonomična. Nakon upotrebe, lice postaje baršunasto, koža je hidratizirana, općenito, kako je ugodno. Što se tiče osipa, krema se doista bori s njima, za vrijeme korištenja novog bubuljica nisu se pojavile, stare su bile poražene, crne točkice postale manje vidljive, masni sjaj nije prisutan. Izvrstan alat za djevojčice s problematičnom kožom.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

prijatan

osjetljiva na kožu s tendencijom akni. svjetlo, dobro vlaži, ne pada maska, ne osjeća na koži, ne kotrlja dolje! :-) Ne bih rekao da sam uistinu pomogao u borbi protiv akni, ali nikako nisam izazvao nove dok sam ga koristio. Napredno))

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Izvrsno.

Volio sam teksturu, laganu, hidratantnu, prilično tekuću, ugodno raspoređenu po licu. Nakon toga nema ljepljivosti. Izvrsna opcija za ljeto, kada bubuljice posjećuju moju kožu.Korištenjem kreme nisu ih primijetili.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Ljubav pri prvom korištenju!

Ovo je čudo lijek! Njegova koža ga je dobro uzela. Akne, koje ništa ne može ukloniti, iznenada je nestalo !! Nije bilo crvenila, čak je postakna postala svjetlija, pore su već postale, lice dugo ne sjaji. Pišem pregled i ne razumijem kako sam živio bez ovog alata prije! Preporučujem!

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Ne samo pomoć, već i spasenje

Izvanredan lijek za problematičnu kožu! Krema je vrlo lagane teksture, lako se nanosi, brzo upija, i što je najvažnije - pomaže. Prije nekog vremena, moja je koža poludjela i odlučila se prisjetiti "slavnih" mladenačkih godina, i pokušala sam mnogo sredstava da barem nekako smirim ovo divljanje. Ova emulzija i crvenilo uklonjeni, i s već spremnim acne pomogao nositi brže, i općenito, koža "izravnati." Savjetujem vam kao sredstvo hitne pomoći.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Super znači da sam stavio 5 ++++

Za problematičnu masnu kožu, ono što trebate, lagana tekstura, vlaži, bori se s aknama, pa tako i ljeti se ne možete bojati prijaviti! Općenito, savjetujem vlasnicima problematične masne kože! Kupite punu veličinu.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Dvojni lijek

U principu, dva učinka emulzije za mene su se izvodila, jer su se problemi na koži povukli kada smo koristili ovu liniju, ali nisam baš nalikovala teksturi kreme, koja pod određenim okolnostima pada na lice poput filma, premda nije dovoljno, ali se osjeća licem u lice

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Savršeno se bori s problemom.

Alat je stvarno volio. Nježna vodena konzistencija dobro je raspoređena na licu. Pore ​​se ne začepe. Ujutro je koža glatka, mat. Ne postoji ni mali osip ili crvenilo. Cijena je pristupačna.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Svidjelo mi se.

Proizvod je vrlo osjetljive teksture, vrlo je ugodan za nanošenje, vrlo brzo apsorbira kremu (glavno je nanijeti tankim slojem), a tijekom toplih mjeseci nanosim samo na noć, a onda će biti masna (koža sklona masnoći). Zima je pogodna kao glavna, krema mi se svidjela, nije uzrokovala upalu i izliječila postojeće, također ne začepljuje pore, kupujem takvu veličinu, po mom mišljenju cijena je normalna.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Nije loš lijek

Proizvod je vrlo dobar. To je izvrsna osnova za šminku. Ton se s njim ne kotrlja, traje dugo. Zimi ga koristim samo ujutro; za noć vlaženja to nije dovoljno, a ujutro samo čini potrebnu rogozinu. Upala i alergijske reakcije nisu uzrokovale. Možda ponovite.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

pomaže

Najbolje od svega, proizvod se raspoređuje na lagano vlažnu kožu nakon nanošenja tonika, gotovo odmah upija i zatvara lice nekoliko sati, šminka ide predobro, ton se ne valja! Također, Cleanance Expert se bori protiv crnih mrlja, sjaja i upala. Pore ​​nisu začepljene, ne osjećaju se na koži. Moj potkožni dio na bradi od ovratnika i marama postao je manji.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Seboreguliruyuschaya emulzija Avene Cleanance Expert Emulsion

avene termalne vode (avene aqua). isohexadecane. propilen glikol dikaprilat / dikaprat. cetearil alkohol. butilen glikol. dimetikon. polimetil metakrilata. glicerin. 1,2-heksandiol. algina. butyrospermum parkii (shea) maslac (butyrospermum parkii maslac). kaprilil glikol. kaprilil glikol linseedat. karbomer. cetearil glukozid. dikalij fosfat. dinatrijev edta. dinatrijev fosfat. miris (parfum). gliceril laurat. papain. poliakrilat-13. poliizobuten. polisorbat 20. kalijev sorbat. natrij cetearil sulfat. natrijev hidroksid. sorbitan izostearat. voda (aqua).

Recenzije

Uklanja crvenilo, upalu, regulira proizvodnju sebuma, ne suši kožu.

Koža: masna, problematična, osjetljiva.
Ta emulzija, kao što bi trebala biti, tekuća, lako se distribuira preko lica, brzo se upija. Koristio sam ga ujutro i navečer, a rezultat nije dugo prolazio. Tijekom uporabe sve su nove upale nestale, nove su se činile male samo u "ženskim danima" i vrlo brzo nestale. Primijetio sam i da mi je tijekom dana lice postalo manje masno, a ujutro sam se i probudila s manje masnom kožom. Općenito, ten je postao ravnomjerniji. Uz sve to, krema nije samo ne suši kožu, ali čak i čini se da ga moisturize. Nanosi se nakon pilinga radi uklanjanja crvenila, a emulzija se dobro slaže sa zadatkom. Također, jednom kad je izgorio na suncu i primijenio ovu emulziju, ujutro je sve bilo gotovo. Jako savjetujem i kupujem više od jednom!

Univerzalni, poboljšava ten.

Nema izraženog učinka protiv upale.

Trenutno završavam cijev ove emulzije. Kupljen kao alternativa agresivnijim sredstvima iste marke. Kupnja je napravljena usred nesreće na licu: strašna potkožna upala na neobičnom mjestu na obrazima. Emulzija je vrlo mekana, nježna, lako se nanosi, brzo upija, gotovo nema mirisa i ne uzrokuje nikakve negativne osjećaje za vrijeme i nakon nanošenja, a moja koža je vrlo osjetljiva.
Alat se uglavnom koristio kao osnova za šminku. Mogu pouzdano reći da se ne sukobljava s tonskim sredstvima i puderima, ne utječe na izdržljivost. Ostale marke proizvoda za njegu su također vrlo dobri prijatelji.
Napominjem da alat nije uzrokovao ljuskanje i izgladio postojeće. Ako se nanese preko noći, onda će ujutro ten biti svježi, postakne će postati manje vidljive (ali učinak nije trenutak!), Nema efekta palačinke.
Broj lezija uopće nije utjecao na emulziju - pojavljivale su se s istom učestalošću, ali (.) Erupcije koje su se pojavile tijekom upotrebe proizvoda nisu utjecale na reljef kože, zarasle na jedva zamjetljivu točku, bez rupica i ožiljaka.
Općenito, alat me doista obradovao! Definitivno ga ponovno kupi.

Nekoliko uzoraka ove kreme mi je dao kozmetolog-dermatolog, kada smo s njom liječili jak upalni osip koji se pojavio u meni. U principu, zajedno s drugim sredstvima i postupcima koje je propisala, dobro je radio, pomogao smanjiti masnoću i izliječio osip, ali sam pitao liječnika da li da kupi punu veličinu, na što je odgovorila da on sam nije tako dobar. potrošiti na to. I doista, kad sam nakon nekog vremena želio ponovno ga koristiti bez tog tečaja, doista nisam vidio nikakav značajniji učinak, da, postakne su nestale malo brže, ali ovaj put nisam osjetio nikakav utjecaj na oslobađanje sebuma.

Avene gel za čišćenje - pregled

Sada imam takav gel za pranje od Aven za mladu problematičnu kožu. Zimi sam koristio sredstvo za čišćenje kreme, a ljeti sam ga kupio u obliku gela. Gel svijetle vidljive boje u prozirnoj boci. Volim vidjeti koliko novca ostaje! )) Miris je ugodan, osim što ne ostaje na koži. Gel je dobro opran u kontaktu s vodom, ali ne daje obilnu pjenu. Dobro čisti kožu, ali ne i škripu. Prvih dana osušila sam kožu, ali kako sam je koristila, postalo je manje suho. Čudnovato dovoljno, apsolutno nikakav utjecaj na pojavu mojih novih akni / komedona. To jest, oboje se pojavljuju i pojavljuju. Nadao sam se da će mi nekako pomoći da se borim protiv njih. Ali sada još uvijek koristim Kuriozin, tako da sve nije tako kritično, ali zasluga toga očito nije gel za pranje. Ne ispere se odmah s lica, potrebno je temeljito oprati da bi sve bilo bez traga oprano, ali to mi ne smeta, pa na to ne stavljam minus. Dozator je standardan za Aven - kad okrenete poklopac, otvara se mala rupa iz koje se izlučuje gel.

Evo količine gela preostale nakon 2 tjedna uporabe, 2 puta dnevno. Plus nekoliko nepredviđenih vremena tijekom dana nakon vježbanja.

T. e boca dovoljno za 1,5 mjeseci, imam standardni protok.

Sveukupno, umivaonik je vrlo dobar. Za ljeto je prikladno. Malo umiruje kožu. Na debljinu posebnog utjecaja nije primijetio. Pa, možda samo malo, smanjuje se.

AVENE Klinans EXPERT Seboregulirajuća, keratoregulacijska emulzija 40 ml

Emulzija savršeno čisti pore, izglađuje površinu kože, ima najveću podnošljivost u odnosu na hidroksi kiseline, zahvaljujući inovativnoj komponenti Expressin (X-Pressin).

Usmjereno djelovanje na P. Acne bakterije, protuupalno djelovanje, regulacija seboreje.

Smiruje kožu, smanjuje njezinu iritaciju i crvenilo.

Avene termalna voda (Avene Aqua), izoheksadekan, propilenglikol dikaprilat / dikaprat, cetearil alkohol, butilen glikol, dimetikon, polimetil metakrilat, glicerin, 1,2-heksandiol, algin, Butyrospermum Parkii (I). Caprylyl Glycol, Caprylyl Glikol Linseedate, Carbomer, Cetearyl Glucoside, Diptassium Fosfat, Dinatrij EDTA, Dinatrij Fosfat, Miris (Parfum), Gliceril Laurate, Papain, Polyacrylate-13, Poliizobuten, Mačka, Gliceril Laurate; Sorbitan izostearat, voda (Aqua)

Jednom dnevno ujutro ili navečer na unaprijed zaštićenoj koži Klinans gel.

Masna koža i upala primjetno se smanjuju. Lijepo je podnijeti zahtjev. Preporučujem vam da pokušate.

, Ekaterinburg, 21. ožujka 2016

Nježna, ne suši kožu, prikladna za šminkanje. Ako pretjerate s količinom - može se prevrtati. Aroma je vrlo lagana, samo se lagano osjeća kada se nanese. Ne uzrokuje masnu, piling ne naglašava - općenito, za mene - zlatnu sredinu. Ponovno sam ga naručio, ali to dugo traje: koristim ga već 4 mjeseca (jednom dnevno), a cijev se još nije ispraznila. Što se tiče njegove glavne zadaće - borbe protiv nesavršenosti - nisam primijetio nikakvo posebno poboljšanje ili pogoršanje, ali bilo mi je važno odabrati alat koji nije pretjerano vlažio i ne bi isušio iscrpljenu kožu. Možda ću u budućnosti pokušati na neki drugi način, ali za sada sam zadovoljan njime.

Anastasia, Novosibirsk, 15. travnja 2016. t

Proizvod je volio. Krema ima laganu teksturu, trenutno upija i vlaži kožu. Nakon nanošenja bez masnoće. Pore ​​se ne začepljuju. Učinak "kože disanja" održava se 6-8 sati.

Irina, Snezhinsk, 20. svibnja 2016

Tekstura, miris i djelovanje su vrlo sretni

Alena, Jekaterinburg, 5. rujna 2016

Catherine, Barnaul, 24. siječnja 2017

Upotrijebio je ovu emulziju u kombinaciji s kremom za čišćenje iste tvrtke i flaširanom vodom (ne iz slavine). Stanje kože postalo je mnogo bolje: osip i crvenilo gotovo su nestali, koža je postala manje osjetljiva.

Ekaterina, 6. ožujka 2017

Imam problem s kožom lica. Pokušao puno različitih krema, različitih tvrtki, ali rezultat nije bio sretan. Početkom ljeta pročitao sam recenzije ljudi o Klinance EXPERT Seboregulatory, Keratoregulatory, AVENE emulziji. Rezultat je bio zadovoljan, emulzija stvarno djeluje, koža je postala puno bolja, upale i osip gotovo su nestale, rezultat je zadovoljan. Koristim treći mjesec sve dok se ne pojavi jedina krema za mene, a nakon nanošenja emulzije pore ne postaju tako otvorene, koža ne sjaji tijekom dana, vlaži, dobro je ošišana i osjećate udobnost, a tu su i mnogi proizvodi od AVENE proizvoda. do sada samo pozitivni dojmovi.

Elya, Naberezhnye Chelny (Republika Tat, 28. rujna 2017

Kontaktirajte nas

Roba je nepovratna.

Roba dobre kvalitete koja se ne može zamijeniti (vratiti) navedena je u Popisu, odobrenom uredbom Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

  • opis
  • parametri
  • dostava

Emulzija je namijenjena za korekciju i liječenje blage do umjerene težine akni. Posebno prikladan za primjenu u adolescenciji. Ima usmjereno djelovanje protiv bakterija P.Acne (Diolnyl). Doprinosi eliminaciji crnih mrlja i smanjuje upalu, zahvaljujući snažnom keratolitičkom i protuupalnom učinku. Prednosti: - Učinkovito vlaženje - svojstva matiranja - Velika tolerancija

PODIJELITE S PRIJATELJIMA:

Pravila za pitanja i povratne informacije

Pisanje pregleda zahtijeva
registraciju na web-mjestu

Prijavite se na svoj račun Wildberries ili se registrirajte - trajat će najviše dvije minute.

PRAVILA ZA PITANJA I POVRATNE INFORMACIJE

Recenzije i pitanja trebaju sadržavati samo informacije o proizvodu.

Recenzije mogu korisnicima ostaviti postotak otkupa od najmanje 5% i to samo za naručenu i isporučenu robu.
Za jedan proizvod kupac može ostaviti najviše dvije recenzije.
U preglede možete priložiti do 5 fotografija. Proizvod na fotografiji mora biti jasno vidljiv.

Sljedeće recenzije i pitanja nisu dopuštena za objavljivanje:

  • ukazivanje na kupnju ovog proizvoda u drugim trgovinama;
  • koji sadrži bilo kakve kontaktne podatke (telefonske brojeve, adrese, e-poštu, veze na web-lokacije trećih strana);
  • s psovkama, vrijeđajući dostojanstvo drugih kupaca ili trgovine;
  • s velikim brojem velikih slova (velikim slovima).

Pitanja se objavljuju tek nakon što dobiju odgovor.

Zadržavamo pravo izmjene ili objave recenzije i pitanja koja nisu u skladu s utvrđenim pravilima!

Aven Klinans Expert emulzija sebo i keratoreguliruyuschaya 40 ml

Stručna emulzija Avene Cleanance

svjedočenje

Koristi se za kožu sklonu mrljama nakon anke, proširene pore, neravnomjerne strukture, s masnim sjajem.

Rezultat

Koža je čista, glatka, glatke teksture, pore su sužene.

kupci

Dovoljno je jednom navesti svoje podatke tijekom registracije, a ubuduće će biti automatski zamijenjeni.

Kućna njega Avène za akne kod odraslih: kako odabrati i što može učiniti?

Što je Avène Cleanance?

Avène linija za problematičnu kožu naziva se Cleanance - i ako ste naišli na akne u vašem životu, ne biste mogli pomoći pri tome. Avène vjeruje da je kućna njega ključan korak u procesu rješavanja akni. Trebalo bi djelovati kao sprječavanje propadanja i potpore kože profesionalnim postupcima.

Nedavno je ažuriran sastav dvaju proizvoda: Cleanance Expert emulzija za regulaciju sebuma i protuupalna emulzija TriAcneal Expert. Sada u njima nema kiselina. A umjesto kiselina, komponenta je ekspresionirana, keratolitička na bazi biljnog ekstrakta (smanjuje broj crnih točaka, izjednačava teksturu kože). Klinički je dokazano da je u jednoj postotnoj koncentraciji učinkovitija od 6% glikolne kiseline, ali ne lomi lipidni sloj i prikladna je za osjetljivu kožu.

U Magic Box: sve njegu i šminku

11 uzoraka kozmetike - i brošura nove knjige "Ultra-cosmetics" u svakoj kutiji.

Osim ekspresije, obje emulzije sadrže diolenil (ubija bakterije koje izazivaju upalu) i termalnu vodu Avene (smanjuje iritaciju). Razlika je u tome što TriAcneal Expert ima retinaldehid koji izglađuje i smanjuje ožiljke nakon akni (stoga je namijenjen koži s zrelim aknama). A u emulzijskoj Cleanance Expert dodan je monolaurin, koji regulira proizvodnju sebuma. Između emulzija se može kombinirati.

Tko su naše heroine i liječnik?

Sudionici testa ovoga puta - pacijenti “Instituta za plastičnu kirurgiju i kozmetologiju” uglavnom s prvim stupnjem akni. Svi su promatrani kod liječnika-dermatovenerologa, dermatologa i kozmetologa Galine Viktorovne Sofinskaya. Prije rada u IPCC-u, Galina Viktorovna, dvadesetpetogodišnja, bila je voditeljica dječjeg kozmetičkog odjela na Klinici za ljepotu na Arbat centru, ima veliko iskustvo u liječenju bolesnika s aknama.

Kakav učinak možete očekivati ​​od kućne njege od akni?

Pitali smo Galinu Viktorovnu, što uopće možemo očekivati ​​kada koristimo kućnu njegu? Bila je iskrena: “Akne se pojavljuju zbog činjenice da tajna žlijezde lojnice ostaje u kanalu i začepljuje je (može biti mnogo razloga za to: smanjena imunost kože, stres, gastritis, antibiotici, hormonalni otkaz, itd.) u svijetu krema ne može očistiti kanale lojnih žlijezda. To se postiže čišćenjem, pilingom i drugim kozmetičkim postupcima. Kućna njega im ne dopušta da se ponovno začepe. Normalizira kvalitetu izlučivanja lojnih žlijezda, potiče rast novih "točnih" stanica i ažurira stratum corneum. "

Tko su "prave" stanice?

Stanice rožnatog sloja obično rastu u ravnomjernom obliku i imaju odličan metabolizam. Dok se krećete u gornje slojeve kože, iz njih izlazi sadržaj, postaju gusti, ravni i međusobno se povezuju kao oklop kako bi zaštitili tijelo. Trebalo bi biti.

Ali recimo da ste pod stresom. Metabolizam je poremećen u stanicama. Oni nisu tako glatki, rastu u pogrešnom poretku - poput knjiga koje su razbacane po stolu. Između njih je prianjanje prekinuto, nastaje neravna površina s "rupama".

Prva posljedica: koža počinje neujednačeno guliti. Kada nanosite kremu, ljuske stratum corneuma se pomiješaju s njom. A taj "cement", nesvjestan bilo čega, trlja se u izlučne kanale lojnih žlijezda, blokirajući ih. Postoje upale.

Druga posljedica: čestice prljavštine iz okoline ulaze u „rupe“ između stanica. To zamjećuju langerhansove temeljne stanice i oni “kažu”: “Hana, prijatelji, treba vam hitno zakrpati!” Vojska krvnih stanica i antitijela šalje se na problematično područje. U ogledalu vidite crvenilo.

Što obećava kućna njega?

Donijeti metabolizam stanica: normalizirati piling, hidrataciju, kvalitetu i količinu izlučivanja. “Prve promjene koje sudionici eksperimenta trebaju vidjeti su izravnavanje reljefa, zatezanje kože i smanjenje crvenila. Malo kasnije, nestat će problem predmenstrualne upale ”, kaže Galina Viktorovna.

Naše heroine

Natalia ne vjeruje da se njezin problem može nazvati zastrašujućom riječju akne: “Da, povremeno imam osip. No postoje razdoblja kada je koža potpuno čista. Istodobno, nije masna, već se kombinacija masnog sjaja ne događa tijekom dana. Ti se osipi vjerojatno povezuju s hormonskim ciklusom, a mogu se pojaviti i tijekom putovanja i letova. Druga koža jako reagira na vodu - tvrda voda u Moskvi mi ne odgovara, trebam meku vodu. " Takva situacija u Natalia od adolescencije, ali posljednjih godinu i pol dana upala povećana.

Galina Viktorovna donosi presudu da Natalia ima prvi stupanj akni. “Pore su malo uvećane, ali je lipidni sloj slab: iako je Natalya oprala lice u 6 sati ujutro, do 15 sati koža uopće ne sjaji. Lojne žlijezde nisu dovoljno aktivne, a koža se slabo ljušti. Stoga će njezin program kućne njege izgledati kao naizmjenični obroci i piling “, kaže ona.

Prema liječniku, u jutro ne morate oprati s posebnim gelovima i pjene. Na koži bi trebao biti vodeni lipidni plašt, ako ga ujutro operete, nesretna trzavica lojne žlijezde počinje brzo proizvoditi tajnu. Ispada deblji od normalnog i mehanički začepljuje kanale.

Za pranje Galina Viktorovna preporučuje samo micelarnu vodu (ili u ekstremnim slučajevima, vodu iz slavine koja je prisutna na sobnoj temperaturi). Avène Cleanance Micellar Water kontrolira proizvodnju sebuma i ne zahtijeva ispiranje. Tijekom dana, Galina Viktorovna propisuje da 3 do 5 puta čisti kožu micelarnom vodom. Uklanja nečistoće koje se talože na koži.

Nakon jutarnjeg trljanja kože, Natalia bi trebala primijeniti stručnjaka za kemijsko čišćenje keratinom (ne trljajte ga, nanesite ga na dlanove i pritisnite ih na lice). Djeluje protuupalno i seboreje, izglađuje teksturu kože i smiruje crvenilo.

Imenovanja za večer: prvo, gel za čišćenje Avène Gel za čišćenje. Ritual bi trebao izgledati ovako: trebate navlažiti malu spužvu, stisnuti kapljicu novca, pjeniti je i nanijeti pjenu na lice mekim pokretima, bez trljanja. Ostavite nekoliko sekundi i isperite vodom na sobnoj temperaturi. Poželjno je ne ono koje teče iz slavine, bilo mineralno, ili barem stvarno. Liječnik preporučuje svima da uzmu naviku da stave lijepu zdjelu blizu sudopera, da je ujutro napune vodom - i da se operu u večernjim satima.

Drugo: nakon čišćenja, Natalia treba primijeniti jedan od dva proizvoda, naizmjenično svaki drugi dan - TriAcneal Expert emulzija ili hidratantna krema za čišćenje Cleanance Hydra (kompenzira učinak sušenja preparata za liječenje akni). Galina Viktorovna upozorila je da u nekoliko dana nakon korištenja TriAcneal Expert, Natalijina koža može štipati kao da je iritirana (samo zato što sada ima slab lipidni sloj). U tom slučaju, ona će morati uzeti pauzu za 1-2 dana, ali nakon - biti sigurni da nastavite pomoću emulzije.

Prema početku ciklusa, Natalia je trebala biti očišćena kako bi se spriječilo još jedan šiljak u osipu. Za sušenje upala korištena je bezbojna olovka za korekciju mjesta.

Natalijino mišljenje nakon šest tjedana:

- U vrijeme testiranja odbio sam šminku (temelj, prah) - preostala je samo maskara. Stoga se problemi s pranjem micela nekoliko puta na dan nisu pojavili. Samo sam nosio sa sobom stalno pamučne jastučiće i malu bočicu Cleanance Micellar Water, kao i kremu u rezervi. Koža je bila udobna - micela daje osjećaj svježine, vrlo je mekana, nema ljepljivosti koju bih želio isprati. Uvečer sam oprao lice s gelom za čišćenje gela Avène Cleanance Gel - kao što me je savjetovala Galina Viktorovna, kapala mi kapljicu na dlan, malo je trljala da bih stvorila pjenu. Gel izravno na lice ne primjenjuje se. Pozitivni dojmovi - gel nije uzrokovao suhoću.

Isprva sam imao stručnjaka za jutro, Hydra za večer s TriAcnealom. Kao što je liječnik predvidio, koža na TriAcnealu reagirala je skaliranjem i iritacijom. Većina je voljela hidratantnu hidratantnu hidru. Izgleda više kao ljekovita krema, njezina tekstura je gušća i bogatija; Stručnjak je lakši, mislim da će svi to učiniti. U slučaju upale, također sam imao i Cleanance Spot Treatment, lokalni korektor, ali nisam vidio nikakav učinak.

U sredini ispitivanja pojavilo se više osipa - kako je to predvidio liječnik. Stoga smo spojili postupak - otišao sam na čišćenje. Unatoč ovom pogoršanju, općenito mi se sviđa cjelokupno stanje kože - ona je hidratizirana, glatka, gusta, a ten je postao glatkiji. Želim nastaviti koristiti Avene.

Komentar Galine Viktorovne: „Natalijina koža je radila savršeno, čak i bolje nego što sam pretpostavljao. Prije pokusa bio je tanak, suh (kao da je rastegnut), s crvenim i prozirnim posudama. Obično se takva koža vraća dugo vremena. Ali Natalija je imala očigledan napredak za šest tjedana: tekstura se izravnala, crvenilo je nestalo. Koža je postala gusta, hidratizirana, proces pilinga se vratio u normalu. Međutim, ovaj uspjeh ne negira činjenicu da Natalia treba ići na kozmetičku kozmetologiju na vrijeme. Ako ona to učini i nastavi koristiti Avène Cleanance kućnu njegu, akne će je postupno prestati gnjaviti.

Xenia je imala probleme s kožom, poput mnogih u tinejdžerskim godinama. Od tada, više od deset godina, živjela je s malom količinom osipa (otvorenih i zatvorenih) na licu, uglavnom vezanih za ciklus. I crne točkice. Istodobno, također ne smatraju da je njihova koža masna: "Koža je vjerojatnije kombinacija - T-zona je normalna (ponekad može sjati), na obrazima ima problema, a suhoća je". Ksenia nije otišao na kozmetičara prije s ovim problemom - ona je živjela u drugoj zemlji i nije imala priliku.

Prema Galina Viktorovna, Xenia nema hiperkeratozu (kršenje pilinga stratum corneuma), kao u Natalia. Ima kombiniranu kožu: čelo, nos, bradu - normalno, a na obrazima ima hiperfunkciju žlijezda lojnica (iako se obično događa obrnuto). Lojne žlijezde na obrazima stvaraju pregustu i bogatu tajnu. - Međutim, Xenia ima samo prvu fazu akni koja nije započela. U njezinu slučaju potrebna je uravnotežena prehrana i pravilna kućna njega, kaže liječnik. “Imam program prehrane koji se pokušavam pridržavati. Zapravo, glavna stvar za mene je da isključim bilo kakve "smeće" od hrane - na primjer, čips, ili takve debele stvari kao majonezu. Ako počnem jesti majonezu, bit će još upale! ”, Kaže Ksenija.

Njegova je svrha: očistiti kožu micelarnom vodom. Ujutro očistiti micelarnu vodu (u danima kada se osjeća hiperstencija, možete se oprati s gelom, ali odmah kožu očistiti hidratantnom kremom). Nanesite seboregulacijsku emulziju Cleanance Expert. Tijekom dana, očistite kožu micelarnom vodom najmanje 3-5 puta i ponovite emulziju jednom.

Za večer: Cleanance Gel gel i TriAcneal Expert emulzija. Točkom upotrijebite olovku za korekturu mjesta za tretman i jednom svakih 8-10 dana napravite masku za čišćenje maske samo u području obraza.

Pojavljivanja Xenia nakon šest tjedana korištenja:

- Prije toga koristio sam Avensku micelarnu vodu, sviđa mi se. Moj je, međutim, bio iz druge linije, ali se ispostavilo da Cleanance Micellar Water nije ništa gore. Natočio sam ga u malu bocu i uvijek sam je imao sa sobom. Nije bilo nikakvih neugodnosti i nije bilo nelagode.

U večernjim satima oprao sam lice gel gelom za čišćenje - dobro čisti, ujutro sam ustao bez sjaja.

Također u večernjim satima koristila sam TriAcneal - koža s njom bila je dobro osvježena, gornji sloj je bio oguljen, postalo je glatko. Došlo je do pilinga - ali saznao sam samo kad sam u jednom trenutku odlučio primijeniti prah. Sada nastavljam koristiti emulziju, sviđa mi se efekt.

Ujutro i poslijepodne koristio sam seboregulacijskog stručnjaka za čišćenje. Dobra briga za dan - uklanja sjaj, tekstura je lagana (nešto između kreme i seruma), lijepo nanosi, vrlo brzo upija.

U slučaju peckanja kože i pilinga također sam imao Cleanance Hydra kremu. Međutim, ti se problemi nisu pojavili - ali svejedno sam pokušao. Zasićena je, vlaži, ali koži daje sjaj.

Također sam dobivala masku za gommanje svakih 8-10 dana, i primijenila sam je - stavila na suhu kožu, poput kreme, i isprala ga nakon pet minuta. Tada je liječnik rekao da je to moguće, a još rjeđe, jer je TriAcneal već osvježio kožu, a njime se i novi, treba nježno tretirati.

A olovka Spot Treatment pomogla je da se brzo riješi upala, doslovno sljedeći dan se smirila.

Nakon šest tjedana na Avène Cleananceu, koža je ugodna, glatkija, bez ljusaka. Osip vezan za ciklus, još uvijek postoji, ali su manje, a olovkom prolaze brže.

Komentar Galine Viktorovne: “I opet sam zadovoljan: Xenia je imala iritiranu kožu slomljenim hidrolipidnim slojem. Sada je crvenilo nestalo, uzorak epidermisa se izravnao (uspješno su uzgajali "prave stanice"), i što je najvažnije, pojavio se zdravi satenski sjaj. Koža je hidratizirana - to znači da nema više guljenja. Ljuštenja ne začepljuju kanale lojnih žlijezda. Tajna se obično izdvaja, pa će problem predmenstrualne upale proći s vremenom.

Valentina, 27 godina

Valentinovo od sve tri junakinje - najiskusniji borac s aknama. Uvijek je imala problematičnu kožu. Ali nakon tri godine putovanja u Indiju, gdje je Valentina pokupila pogrešnu njegu i učinila masažu lica uljem, počelo je pogoršanje. "Uopće nisam mogla imati ulje", kaže ona. - Saznao sam to kasnije. Uljni preparati začepljuju pore. Počeo sam osip, koji se pretvorio u čireve. Sreća što sam stigla do Galine Viktorovne! "

Galina Viktorovna vodila je pacijenta dvije godine kako bi postigla stabilan rezultat - i uspjela ju je izvesti iz četvrte faze akni do prvog lakog. "Napravili smo maske, postupke, elektrokoagulaciju... Bolje je ne sjećati se. Trebalo je mnogo novca, čak sam morao uzeti kredit. Ta je situacija nakon Indije kao rezultat toga prevladana. Ostaju samo ožiljci, mi ih meljemo - napravili smo i laserski i peeling. Sada trebate održavati rezultat - trebam njegu koja više neće dovesti do takvih pogoršanja, ali će hidratizirati kožu.

Čak i prije ove cijele priče, liječila sam akne kućnim linijama koje su se značajno sušile - onda mi se činilo da ako se osuši, to znači da djeluje. Galina Viktorovna objasnila je da nije tako da koža mora biti hidratizirana. ”

Galina Viktorovna kaže da je sada Valentinina koža u stalnom dobrom stanju, ali joj je potrebna pomoćna njega kako bi vratila lipidni sloj, uklonila fine bore i ne izazvala "kozmetičke akne" - situaciju u kojoj opstrukcije, komedoni, upalne bolesti elementi.

Jutro je također dodijeljeno pranju s micelarnom vodom Cleanell Micellar Water. Zatim, Valentina će morati pomiješati jednu kap Cleanense Hydra hidratantne kreme s jednom kapljicom TriAcneal Expert emulzije i nanijeti nježno nanesenim pokretima, bez trljanja kože.

Retinol povećava fotosenzitivnost kože, ali Galina Viktorovna nije propisala kremu sa SPF faktorom, jer je sunce neaktivno do kraja proljeća (ljeti ne propisuje pacijente TriAcneal Expert).

Tijekom dana, Valentina bi trebala povremeno obrisati lice micelarnom vodom, ponoviti hidratantnu kremu Cleanance Hydra i ispirati lice termalnom vodom Avéne svakih 1-1,5 sata. "90% hidratantnih tvari upija vlagu iz zraka - a kada je ne pronađu, naprotiv, isušuju kožu." Ispravno učinite sljedeće, smatra liječnik: spremite termalnu vodu na radnu površinu, povremeno je prskajte pored sebe (ne na kožu, kako ne bi uzrokovali suprotan učinak dehidracije) i izložite svoje lice oblaku vode.

Nakon večernjeg pranja gelom imenovan je TriAcneal Expert. Jednom u 8-10 dana, Valentina može koristiti Cleanance Mask, ali kao masku, a ne piling (ne masirajte kožu). Kako ne bi izazvali iritaciju, nakon toga nekoliko dana - nemojte nanositi emulziju retinaldehidom, već samo hidratantnu kremu za čišćenje.

Valentinini dojmovi nakon šest tjedana:

- Volio sam koristiti micelarnu vodu Cleanance Micellar Water - odbijao sam šminku, brisao sam se nekoliko puta dnevno nije bio problem (brisanje lica ujutro, zatim na ručku na poslu, zatim nakon sporta). Jedino što čitam je da uklanja šminku iz očiju, ali ne uzima moju maskaru. Koža lica je vrlo ugodna s njom.

U večernjim satima, oprala sam lice s gelom za čišćenje čišćenja - gel koji ne iritira kožu koja dobro čisti.

Od krema, imao sam Hydra - samo prekrasna stvar, hidratantni umirujući agens, koji ću i dalje apsolutno sigurno koristiti. Koža s njim izgleda cool - hidratizirana, zdrava, bez crvenila, dok ima laganu teksturu i ugodan miris. Može se apsorbirati na različite načine - ponekad me je ostavio masnog sjaja, ali sam ga podupro salvetama. No, osjećaj ugode na koži je takav da ga možete podnijeti - već sam sebi kupio drugu takvu cijev.

Od TriAcneala, kreme s retinaldehidom, nisam imao nikakvih nuspojava (piling, iritacija). Možda zato što sam ga ujutro pomiješala s Hydrom, kako je savjetovala Galina Viktorovna. Planiram i primjenjujem dalje.

Cleanance masku sam mogao koristiti samo jednom svakih deset dana - ali sam uspio probiti i nju. Nanosi se tanak sloj za čišćenje, koji se blago stisne. Ali bez prelaženja, koža ga normalno podnosi.

Mojim porama i dalje je potrebno povremeno čišćenje - pokušavam hodati oko toga svakih šest tjedana, a onda se ne čisti, već kao da izlazite sa svojim licem. Ako ste već savladali svoje akne, smanjili ih na prihvatljiv oblik, nema trajnih čireva - linija Avène pruža dobru potporu i vraća kožu zdravom i mirnom stanju.

Komentar Galine Viktorovne: „Zadatak je postignut - koža ima zdravi sjaj, elastična je, dobro hidrirana. To je postalo više izlučeno, to znači poboljšani metabolizam. Općenito, to je slučaj kada je sve dobro i važno da se ne prekine ravnoteža. Za to bi Valentina trebala nastaviti koristiti medicinsku kozmetiku za problematičnu kožu.

Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji eksperimenta “Institut za plastičnu kirurgiju i kozmetologiju” i Galina Sofinskaya.

Pregledi stručnjaka tvrtke Avene

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
Avene Cleanance

Ignatova Marija Volgograd | 29.11.2018

Gel za čišćenje 400 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: moj omiljeni gel za čišćenje, koji koristim više od 5 godina. savršeno čisti masnu / problematičnu kožu, čak se nosi s uklanjanjem šminke. koža se ne suši, ali vjerojatno vlasnici normalnog / suhog ne smiju koristiti taj gel. nesavršenosti doista postaju manje, ali to je zapravo cijeli kompleks skrbi igra ulogu. gel se troši štedljivo, dovoljno dugo. vrlo zgodan volumen i zgodan dozator!

Ignatova Marija Volgograd | 29.11.2018

Sredstvo za čišćenje za čišćenje 200 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Ja sam vlasnik masne, problematične kože s povećanim porama. Kupio sam losion, jer mi je trebao rogoz, kojeg zapravo nisam primio. Losion ne posjeduje navedene kvalitete: nije primijetio sužavanje pora, kao i matiranje, kao i duboko čišćenje. redoviti losion, poput čiste linije. Razočaran sam

Irina Blagoveshchensk | 07/07/2018 |

Klinans maska ​​za dubinsko čišćenje 50 ml (Avene, Cleanance)

Zaključci: Omiljena maska! Konačno, alat se ponovno pojavio na prodaju. Savršeno čisti kožu, suši male osi. Poput konzistencije, parfema, lako se ispere ribanjem čestica. Kupujem po ko zna koji put, sve dok nisam pronašao sebi masku za čišćenje iste učinkovite akcije kao što je ova

Gurina Oksana Minsk | | 09/29/2018 |

Klinans Hydra umirujuća krema 40 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Klinans Hydra krem ​​susreo sam nedavno, prije otprilike mjesec dana, kada sam poklon dobio mini verziju od 5 ml. U to vrijeme, i to je bilo krajem kolovoza, moja koža je sušena i dehidrirana suncem i toplinom. kao i proizvodi za problematičnu kožu. na nosu se stalno pojavio osip. Griješio sam zbog hormona, za ženskih dana, itd. I nastavila je nemilosrdno koristiti sve vrste sredstava protiv akni, čime je dodatno pogoršala stanje moje iscrpljene kože. A kad je u moje ruke ušla mala kremička Klinans Hydra, odlučio sam pokušati staviti je preko noći i vidjeti što će se dogoditi ujutro. Kakvo je moje iznenađenje što su se bubuljice na nosu smanjile, a novi se osip nije pojavio. Za mene je bilo čudno da masna hranjiva krema ne uzrokuje začepljenje pora i ne izaziva nove lezije u obliku akni. Mala cijev od 5 ml bila mi je dovoljna za mjesec dana, koristila sam je dva puta dnevno, ujutro (kad sam bila kod kuće i nigdje nisam otišla) i za noć. Ako idem na posao u popodnevnim satima, onda koristim Avene light moisturizer sa SPF 20. Ako Klinanas Hydra kremu nanesete ujutro, onda nakon 30 minuta morate staviti lice s papirnatim ubrusom kako biste uklonili blagi sjaj u T-zoni. Sada sam u CPK-u naručio cijelu seriju Klinans Hydra i već sam počeo koristiti moju omiljenu kremiku. Za jesen i zimu to je samo spas za problematičnu kožu. Njeguje, vlaži, hrani kožu, čini nježnom i ne začepljuje pore i ne uzrokuje nove osi u obliku akni. Ovo je moja prva recenzija i nadam se da je nekome bila korisna..

Oganesyan Flora Rostov-na-Donu | 31.8.2018

Set Clinan Expert: emulzija 40 ml + gel za čišćenje 50 ml + termalna voda 50 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Ne koristim termalnu vodu, gel je vrlo agresivan, dobro isušuje akne, koristim ga naizmjenično, to jest, perem se s jednim sredstvom i nanosim ga posebno na upaljeni dio kože. Emulzija je dobra, lagana tekstura, ali ako je kombinirate s gelom svaki dan, to će biti pretjerano, a mislim da čak i dobar ovlaživač neće pomoći, jer će koža biti vrlo suha. U idealnom slučaju, pokušajte ih ne koristiti istovremeno. Skup kao cjelina je profitabilan, jer ako se pojedinačno prikupi sva ta sredstva, to će biti skuplje.

Petrenko Irina Temryuk | 29.03.2018

Gel za čišćenje 400 ml (Avene, Cleanance)

Zaključci: Dobar volumen. Ali ovaj volumen je dovoljan za 3 mjeseca negdje (((brzo se konzumira. Savršeno prikladna osjetljiva koža sklona osipima. Može vrlo dobro osušiti kožu i ne uklanja crne mrlje, isušuje upale.
Parfem je lijep.

Irina Ulan-Ude | 27.03.2018 |

Klinans Expert Emulzija seboregulirajuća keratoregulirujuća 40 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Izvrstan alat za liječenje i zaglađivanje kože lica, ne samo za tinejdžere. Nakon dužeg korištenja učinak je vidljiv. Takva glatka koža u životu nikada nije primijećena. Jako savjetujem dugotrajnu uporabu, za ljubitelje trenutnog hormonskog učinka nije prikladno. Dobro se apsorbira, ne ostavlja masnu mrlju na koži, ne začepljuje pore, posvjetljuje postaknu, također primjećuje učinak suženja pora. To je puno pomoglo nakon korejske kozmetike, kada su pore postale katastrofalno velike. Općenito, preporučujem

I Svetlana Moskva | 16.03.2018 |

Klinans Hydra krema za čišćenje lica 200 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Meki umivaonik za masnu kožu, osobito zimi. Ne suši kožu i ne uzrokuje stvaranje kamenca. Ugodna kremasta tekstura. Pa ispire šminku i ne iritira oči. Potrošnja je ekonomična.

Podgornaya Svetlana Omsk | 07/03/2018 |

Klinans Expert Emulzija seboregulirajuća keratoregulirujuća 40 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Imam kombiniranu kožu koja se stalno pojavljuje. Odlučio sam probati proizvod Avene. Emulziju koristim više od mjesec dana. Vodeni lijek sa specifičnim mirisom (miris je samo njegov minus do sada) dobro vlaži kožu. Isprva, promjene nisu bile vidljive, jer emulzija treba vremena za djelovanje. Do danas, osip je postao mnogo manji. Nadam se daljnjem pozitivnom učinku.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 05.03.2018 |

Klinans maska ​​za dubinsko čišćenje 50 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Kupio sam masku za masnu kožu sklonu osipima. Kisela maska ​​s česticama ribanja. Kao dio gline, to je označeno bijelom bojom. Nakon nanošenja dolazi do trnce. Ako koristite 2 puta tjedno, postoji mali učinak, ali ne i značajan. Crne točkice su manje vidljive, osip djelomično nestaje. U načelu se ovaj učinak može postići s maskom manjeg troška i većim volumenom. Uz dužno poštovanje prema Avenu, više neću kupiti masku.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 05.03.2018 |

Klinans Hydra umirujuća krema 40 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Kupila sam ovu kremu kao noćnu njegu. Meni se to činilo čudnom kremom od teksture. Osjećaj da je slojevit. Krema je lagana, bez mirisa, nanosi se lako, ali ja je ne dobro apsorbira. Moja koža nije mlada, sklona osipima, masna. Njegova zadaća vlaženja kože dobro se nosi. Za zimu nije loša opcija, a samo noću. Ljeti će sigurno biti teško.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 05.03.2018 |

Triacneal Expert regulatorna emulzija za zaglađivanje 30 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Ja sam "sretan" vlasnik nije mlad i sklon koži. Triaknel je kupljen kako bi se spriječili novi osipi i uklonili čestice iz starih. Krema se primjenjuje samo noću. Tekstura kreme je gusta, ali se lako nanosi. Boja je žuta. Brzo se upija. S sprječavanjem pojave novih lezija u načelu se nosimo. Postakna nije uklonjena. Ono što mi se najviše svidjelo - ujutro nema masnog sjaja na licu. Što mu se nije svidjelo, koža se navikne na to. Hoću li kupiti više? Ne znam, najvjerojatnije ću testirati nešto drugo.

Više Članaka O Vrstama Akni