Prvi put sam kupio emulziju u ljekarni, koštao je oko 1000 rubalja. Tada je naručio na farmacevtiku mnogo jeftinije.

Moja koža je i dalje problematična, sama po sebi suha, ali u T-zoni je često masni sjaj, pogotovo na kraju dana. Prije emulzije, osip je bio čest. I zajedno s Dukreevskoy umyalkoy počeo ujutro i navečer koristiti emulziju. Savršen je za sve tonalke koje sam imao. Primijetio sam rezultat tjedan dana kasnije. Isprva sam pomislio da je to samo-hipnoza, ali tada je moja majka primijetila da je ten bio izjednačen, tragovi osipa činili su se manje vidljivim. Naravno, kupljena je verzija alata u punoj veličini. Ponavljam da se ova kozmetika prodaje ili u ljekarnama (pa čak i tada), ili možete naručiti online. Koristim dokazano mjesto farmaceutike, kao što je gore navedeno.

Emulzija u ljekarnama košta oko 1000 rubalja i više, ali na web stranici naručujem ga po treći put oko 700 rubalja. Dovoljno dugo, oko 6-8 mjeseci. Takva ekonomična potrošnja posljedica je činjenice da je vrlo dobro raspoređena i jednostavno nema potrebe za nanošenjem velike količine.

Prva pozitivna prednost, koja je primjetna od prve primjene - emulzija vrlo dobro zaglađuje kožu, postaje vrlo glatka, nježna. U isto vrijeme nema sjaja ili filma - emulzija se potpuno apsorbira u sekundama. Nakon nekoliko mjeseci upotrebe, osip se znatno smanjio. Prvi put, među ogromnim brojem testiranih proizvoda, primijetio sam da su se crne točke počele smanjivati, pore su se sužavale. Međutim, nije koristila tonik ili piling, jer ih koža još više suši.

No, emulzija ne suši kožu, naprotiv je vlaži, dok se matira. Vrlo zanimljiva akcija.

Kako je koža izgledala prije trajne uporabe emulzije može se vidjeti u ovom podsjetniku. Ovdje sam, zajedno s perilicom za rublje, upravo je počeo koristiti. Tako reći, učvrstio rezultat koji se pojavio. Bilo je istina da mi se činilo da je crvenilo prošlo, ali je stvarno primjetno da se boja kože izravnala točno nakon emulzije. Kako o koži izgleda sada, možete vidjeti u ovom pregledu. Iako se ovdje primjenjuje CC-krema, to je najlakše i samo izjednačava ton. Nisam primijetio takva crvenila kao na prvoj vezi već mnogo mjeseci. Usput, pronašla sam bliže fotografije:

Mislim, ipak, da je vidljivo da je koža počela izgledati bolje i da su crne točke na nosu manje izražene.

U određenom vremenskom razdoblju događa se da postoje osipi, ali su mnogo manji, a prolaze mnogo brže. Onda je većinu vremena lice opet dovoljno čisto.

Sada sam primijeniti emulziju samo za noć, nekako je postalo šteta koristiti ga pod toner, neka radi u čistom obliku)). Primijetio sam da se koža posebno ne navikava na to, jer su se provodile pauze dulje od 1,5 mjeseca kada sam čekala popuste na gradilištu. U prvobitno stanje nije se vratilo. Tako mi se stvarno sviđa emulzija, i dalje ću je dalje koristiti. Svakako preporučujem da pokušate!

Recenzirao "MimSik" na Avene CLEANANCE EXPERT SOIN 40ML krema za lice

Ime: MimSik. Vrsta recenzije: neutralna
Ocjena: 0 od 5 zvjezdica. 02-09-2018 19:59:00

Tijekom posljednjih par ne, upoznao sam La Roche-Posay, Biodermu i Avene brižnu kozmetiku. U asortimanu La Rochea nisam pronašao savršenu hidratantnu kremu za sebe, nisam čak ni tražio Biodermu, jer sam se brzo razočarao s pranjem i odlučio probati Avenovu kozmetiku.

Recenzije na Avene Clean Expert nesumnjivo su obavile svoj posao, a ja sam ga kupio.

Emulzija je prodana u kartonskoj kutiji na kojoj je pisan sastav:

AVENE TERMALNA VODA (AVENE AQUA). ISOHEXADECANE. PROPILEN GLIKOL DIKAPRILAT / DIKAPRAT. CETEARYL ALKOHOL. BUTILEN GLIKOL. Dimetikon. POLIMETIL METAKRILAT. Glicerin. 1,2-heksandiol. Algina. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) MASLJAC (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). CAPRYLYL GLYCOL. CAPRYLYL GLYCOL LINSEEDATE. Karbomer. CETEARIL GLUKOZID. DIPOTASIJSKI FOSFAT. DISODIUM EDTA. DISODIUM FOSFAT. MIRIS (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. Papain. Poliakrilat-13. Poliizobutena. POLISORBAT 20. KALIJEVI SORBAT. NATRIJUM CETEARIL SULFAT. NATRIJEV HIDROKSID. SORBITAN ISOSTEARATE. VODA (AQUA).

Pakiranje kreme napravljeno je od mat plastike i ne klizi u mokrim rukama. Informacije o cijevi su napisane na engleskom jeziku.

Volumen je mali, ali standard za farmaceutsku kozmetiku, samo 40 ml za 1100 rubalja.

Miris, poput cijele linije Avene, "ljekarna". Ne mogu objasniti drugačije

Tekstura emulzije je lagana, lako raspoređena po koži, brzo se upija, ne ostavlja traga.

Što sam očekivao od Avene Clean Expert?

Imam masnu kožu, tako da mi je dovoljan minimum vlage, ali čak i ovdje Avene Expert me iznevjerio. Nakon nanošenja, osjeća se lagana suhoća, nema osjećaja udobnosti.

2) smanjiti broj upala;

Imam male bubuljice na licu, najčešće prije dana X. Tako sam iz emulzije čekala brzu borbu s nesavršenjima. Nažalost, kao acne uzeo tjedan dana, tako da prođe tjedan dana. Više ili manje količine osipa je nestalo.

3) Emulzija Avene Expert - baza za šminku;

Rijetko koristim tonski okvir, u osnovi čak i ton kože s prahom. Boja kozmetike na Aven emulziji leži neujednačeno. Nakon upotrebe kreme, koža je malo zategnuta, tu su ljuske, pa prah, pa čak i Hakuhodo četkica samo naglašavaju nedostatke.

Aven Expert strašno začepljuje pore. Za mjesec dana moja je koža postala neravna.

Fotografija "prije" i "poslije".

Svaki dan zatvoreni komediji postajali su sve više i više.

Makro koža izgleda prilično jezivo.

To je sve što sam htjela od Aven kreme. Iako je proizvođač obećao mnogo više:

Učinkovito protiv crnih mrlja, sjaja i upale. Gladi površinu kože. Uništava bakterije P.acnes iznutra. Vlaži i otirači.

Mat kožni sati 5. Masni sjaj nakon tog vremena ističe se u uobičajenoj količini. Površina kože je neravna, ljušti se. Vlaženje nije dovoljno. Crne točke, čak i ako su "čista lica", pojavljuju se u normalnom načinu.

Još uvijek imam ml.. 10. Više neću koristiti Avene Clean Expert kremu.

Vi svibanj biti zainteresirani da pročitate moj pregled: Kako da biste dobili osloboditi od acne?

SampleSociety

Acne Acne Prone Skin Cleanser Čišćenje Stručnjak

INFORMACIJE O PROIZVODU

Stručna riječ u dermo-kozmetici je proizvod visoke razine učinkovitosti i podnošljivosti. Cleanance Expert djeluje protiv crnih mrlja, sjaja i upala. Gladi površinu kože. Sadrži 3 inovativna patentirana sastojka. Ne sadrži hidroksi kiseline, koje mogu izazvati iritaciju kože, a imaju visoku razinu sigurnosti i podnošljivosti. Vlaži i umanjuje kožu.

PRIJAVA

Očistite kožu s Klinans Cleansing Gel ili Micellar Klinans vodom i nježno osušite ručnikom. Nanesite Klinans Expert ujutro i navečer na cijelu površinu lica, izbjegavajući područje oko očiju.
Napravljeno u Francuskoj. Prodaje se isključivo u ljekarnama.

1 202 rub / 40 ml

komentari

Ovo je Božji dar.

Ovo je čudo lijek. Kad sam pročitao riječi "za problematičnu kožu..", odmah sam shvatio. što definitivno nije za moju suhu kožu, ALI morate je probati) Ujutro, nakon što ste se oprali, nanijeli na kožu i postali savršeno matirani, nisam vjerovala, niti jedan lijek nije dao takav mat efekt, suha je za noć, već za jutro, samo savršeno (barem za mene). Savjetujem svima, mislim da je pogodan za bilo koju kožu!

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

velika

Nakon prve primjene glazba u boji postala je ujednačenija, crvenilo upale postalo je manje vidljivo. Lijepa tekstura i miris, a ne masna koža. Vrlo preporučiti. Planovi za kupnju proizvoda pune veličine!

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Kupljen u punoj veličini i sretan!

Dobio je punu veličinu ovog alata nakon kutije čiste kože. Kombi za kožu, mnogo upaljenih područja, koristite 2 mjeseca. Ugodna, lagana tekstura, dobro raspoređena. Nenametljiv miris. Nakon nanošenja koža odmah postaje dosadna, tupost traje 4 sata. Upale su gotovo nestale, postoje znakovi postakne. Smiruje kožu, ali vlaženje nije dovoljno. Preporučujem djevojkama s problematičnom kožom!

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Dobar alat za 5+

Meka, ugodna tekstura ovog proizvoda dobro je raspoređena po licu, ekonomična, učinak je uočljiv nakon dugog razdoblja uporabe, potkožnih i upalnih čestica koje se umnožavaju, ublažavaju, a što duže koristite vidljiviji napredak.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Dostojan lijek

Sredstva su se svidjela. Vrlo je tekućina, lako se distribuira preko lica i ekonomična. Nakon upotrebe, lice postaje baršunasto, koža je hidratizirana, općenito, kako je ugodno. Što se tiče osipa, krema se doista bori s njima, za vrijeme korištenja novog bubuljica nisu se pojavile, stare su bile poražene, crne točkice postale manje vidljive, masni sjaj nije prisutan. Izvrstan alat za djevojčice s problematičnom kožom.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

prijatan

osjetljiva na kožu s tendencijom akni. svjetlo, dobro vlaži, ne pada maska, ne osjeća na koži, ne kotrlja dolje! :-) Ne bih rekao da sam uistinu pomogao u borbi protiv akni, ali nikako nisam izazvao nove dok sam ga koristio. Napredno))

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Izvrsno.

Volio sam teksturu, laganu, hidratantnu, prilično tekuću, ugodno raspoređenu po licu. Nakon toga nema ljepljivosti. Izvrsna opcija za ljeto, kada bubuljice posjećuju moju kožu.Korištenjem kreme nisu ih primijetili.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Ljubav pri prvom korištenju!

Ovo je čudo lijek! Njegova koža ga je dobro uzela. Akne, koje ništa ne može ukloniti, iznenada je nestalo !! Nije bilo crvenila, čak je postakna postala svjetlija, pore su već postale, lice dugo ne sjaji. Pišem pregled i ne razumijem kako sam živio bez ovog alata prije! Preporučujem!

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Ne samo pomoć, već i spasenje

Izvanredan lijek za problematičnu kožu! Krema je vrlo lagane teksture, lako se nanosi, brzo upija, i što je najvažnije - pomaže. Prije nekog vremena, moja je koža poludjela i odlučila se prisjetiti "slavnih" mladenačkih godina, i pokušala sam mnogo sredstava da barem nekako smirim ovo divljanje. Ova emulzija i crvenilo uklonjeni, i s već spremnim acne pomogao nositi brže, i općenito, koža "izravnati." Savjetujem vam kao sredstvo hitne pomoći.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Super znači da sam stavio 5 ++++

Za problematičnu masnu kožu, ono što trebate, lagana tekstura, vlaži, bori se s aknama, pa tako i ljeti se ne možete bojati prijaviti! Općenito, savjetujem vlasnicima problematične masne kože! Kupite punu veličinu.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Dvojni lijek

U principu, dva učinka emulzije za mene su se izvodila, jer su se problemi na koži povukli kada smo koristili ovu liniju, ali nisam baš nalikovala teksturi kreme, koja pod određenim okolnostima pada na lice poput filma, premda nije dovoljno, ali se osjeća licem u lice

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Savršeno se bori s problemom.

Alat je stvarno volio. Nježna vodena konzistencija dobro je raspoređena na licu. Pore ​​se ne začepe. Ujutro je koža glatka, mat. Ne postoji ni mali osip ili crvenilo. Cijena je pristupačna.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Svidjelo mi se.

Proizvod je vrlo osjetljive teksture, vrlo je ugodan za nanošenje, vrlo brzo apsorbira kremu (glavno je nanijeti tankim slojem), a tijekom toplih mjeseci nanosim samo na noć, a onda će biti masna (koža sklona masnoći). Zima je pogodna kao glavna, krema mi se svidjela, nije uzrokovala upalu i izliječila postojeće, također ne začepljuje pore, kupujem takvu veličinu, po mom mišljenju cijena je normalna.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Nije loš lijek

Proizvod je vrlo dobar. To je izvrsna osnova za šminku. Ton se s njim ne kotrlja, traje dugo. Zimi ga koristim samo ujutro; za noć vlaženja to nije dovoljno, a ujutro samo čini potrebnu rogozinu. Upala i alergijske reakcije nisu uzrokovale. Možda ponovite.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

pomaže

Najbolje od svega, proizvod se raspoređuje na lagano vlažnu kožu nakon nanošenja tonika, gotovo odmah upija i zatvara lice nekoliko sati, šminka ide predobro, ton se ne valja! Također, Cleanance Expert se bori protiv crnih mrlja, sjaja i upala. Pore ​​nisu začepljene, ne osjećaju se na koži. Moj potkožni dio na bradi od ovratnika i marama postao je manji.

Je li komentar bio koristan? Da Ne Ocjenjujete ovaj komentar kao koristan Ovaj komentar niste ocijenili korisnim

Avene serija čišćenja - recenzije

Serija Avene Cleanance 12. siječnja 2013

Djevojke mi kažu, kad sam probao zeleni gel iz Avena u Grčkoj, koje je njegovo puno ime? bio je vrlo gust. Danas sam kupio pogrešnu (((((kupio sam gel gel za čišćenje sapuna))))) Stvarno mi treba ta gusta zelena

Serija Avene Cleanance 22. studenog 2012

Toliko dugo izabran za prikladan brand. Pročitao sam sve recenzije na Vašoj web stranici i odlučio se na Aven, kupio sam gel za um, tonik, kremu tracneal, Klinins-k kremu. Toliko je truda i novca utrošeno, ali čekala sam potpuno razočaranje. Osobno, nisam ništa pomogao, neću reći da je moje lice zanemareno, baš kao što mnogi ljudi imaju kombiniranu kožu sklonu aknama i osipu (((Potraga se nastavlja.

Usput, ja sam bacio sve daleko nakon 2,5 mjeseci i kupio sam Lyarosh, poza, postalo je bolje, ali ne ah!

Serija Avene Cleanance 23. rujna 2012

Jednom se ugledao. Slijedio sam raspored prehrane - svaki dan u isto vrijeme, pio sam puno vode, svakodnevno se bavio sportom, čak i najobičnije vježbe, i počeo koristiti Avene Cleanance seriju. Ne znam što je točno pomoglo - ali manje od dva mjeseca kasnije, lik je postao klesan, kosa je bila sjajna, a koža je bila besprijekorna (iako je bilo ožiljaka i točkica).

Komentari o pregledu korisni? Da 49 · Ne 2

Serija Avene Cleanance 12. rujna 2012

Stekao gotovo cijelu seriju d / problem kože.

Kao i uvijek, termalna voda je meka, ugodna, umiruje kožu, ne iritira i ne osvježava. Pogodno je da ga ponesete sa sobom bilo gdje)

Gel zeleno-nježno (čak i previše) čisti, ne suši, dobro, to je to.

Emulzija je vrlo nježna, ugodna, koža nakon glatkije, nije jako sjajna, ali se ne bori s upalom.

Klinas-K je opipljiv na koži, blagi osjećaj pečenja, to je normalno, nježno ljušti mrtve stanice, ali nije uvijek ugodno.

Noć je jača od dnevne. Poravna, postupno ožiljci više ne stoje na koži, liječi manje upale.

Tko ima tešku upalu, ovaj proizvod se ne preporučuje.

Serija Avene Cleanance 1. kolovoza 2012

Prije mjesec dana stekla je cijeli niz: Gel za pranje (zeleni), Klinans gel za kremu, bifazni tonik, Klinans kremu, Klinans-K kremu, Klin-Ak krem, piling i masku. Nažalost, ovaj brand mi nije odgovarao. Pokriven aknama, jako je svrbio, sjaj je ostao (((Šteta je što je stavila nešto što će pomoći. Uz sve to, ja hranim ispravno, ne pušim i ne pijem puno čiste vode. Mogu samo reći da je koža čista čak i navečer, i ne kao obično nakon čitavog dana, grube, a općenito je ten sasvim ravan)))

Avene je stručnjak za čišćenje emulzije

Volumen: 40 ml

Kombinira matiranje i anti-nadražujuće učinke u hidratantnoj dnevnoj njezi.
Pruža izvrsnu bazu za šminku.

Diolenil, Pierre Fabreova patentirana inovacija, ima trostruki selektivni učinak kako bi se razlikovao rizik od širenja bakterija (in vitro test), smanjuje crvenilo i pomaže eliminirati nedostatke.

- X-Pressin pomaže smanjiti crne točke i izglađuje teksturu kože.

- Monolarin regulira prekomjernu proizvodnju sebuma.

- Avene termalna voda ima umirujuća i protuupalna svojstva.

Cleanance Expert je emulzija koja se lako nanosi, brzo upija i vlaži.

Primjena: Nanesite ujutro i navečer na temeljito očišćenu kožu.

Pripravak: Avene termalne vode (Avene Aqua), Isohexadecane, propilen glikol dikaprilat / dikaprat, cetearilni alkohol, butilen glikol, dimetikon, polimetilmetakrilat, glicerin, 1,2-heksandiol, algina, Butyrospermum Parkii (Shea) maslac (Butyrospermum Parkii maslac), Kaprilil glikol linseedat, karbomer, cetearil glukozid.

AVENE Klinans EXPERT Seboregulirajuća, keratoregulacijska emulzija 40 ml

Emulzija savršeno čisti pore, izglađuje površinu kože, ima najveću podnošljivost u odnosu na hidroksi kiseline, zahvaljujući inovativnoj komponenti Expressin (X-Pressin).

Usmjereno djelovanje na P. Acne bakterije, protuupalno djelovanje, regulacija seboreje.

Smiruje kožu, smanjuje njezinu iritaciju i crvenilo.

Avene termalna voda (Avene Aqua), izoheksadekan, propilenglikol dikaprilat / dikaprat, cetearil alkohol, butilen glikol, dimetikon, polimetil metakrilat, glicerin, 1,2-heksandiol, algin, Butyrospermum Parkii (I). Caprylyl Glycol, Caprylyl Glikol Linseedate, Carbomer, Cetearyl Glucoside, Diptassium Fosfat, Dinatrij EDTA, Dinatrij Fosfat, Miris (Parfum), Gliceril Laurate, Papain, Polyacrylate-13, Poliizobuten, Mačka, Gliceril Laurate; Sorbitan izostearat, voda (Aqua)

Jednom dnevno ujutro ili navečer na unaprijed zaštićenoj koži Klinans gel.

Masna koža i upala primjetno se smanjuju. Lijepo je podnijeti zahtjev. Preporučujem vam da pokušate.

, Ekaterinburg, 21. ožujka 2016

Nježna, ne suši kožu, prikladna za šminkanje. Ako pretjerate s količinom - može se prevrtati. Aroma je vrlo lagana, samo se lagano osjeća kada se nanese. Ne uzrokuje masnu, piling ne naglašava - općenito, za mene - zlatnu sredinu. Ponovno sam ga naručio, ali to dugo traje: koristim ga već 4 mjeseca (jednom dnevno), a cijev se još nije ispraznila. Što se tiče njegove glavne zadaće - borbe protiv nesavršenosti - nisam primijetio nikakvo posebno poboljšanje ili pogoršanje, ali bilo mi je važno odabrati alat koji nije pretjerano vlažio i ne bi isušio iscrpljenu kožu. Možda ću u budućnosti pokušati na neki drugi način, ali za sada sam zadovoljan njime.

Anastasia, Novosibirsk, 15. travnja 2016. t

Proizvod je volio. Krema ima laganu teksturu, trenutno upija i vlaži kožu. Nakon nanošenja bez masnoće. Pore ​​se ne začepljuju. Učinak "kože disanja" održava se 6-8 sati.

Irina, Snezhinsk, 20. svibnja 2016

Tekstura, miris i djelovanje su vrlo sretni

Alena, Jekaterinburg, 5. rujna 2016

Catherine, Barnaul, 24. siječnja 2017

Upotrijebio je ovu emulziju u kombinaciji s kremom za čišćenje iste tvrtke i flaširanom vodom (ne iz slavine). Stanje kože postalo je mnogo bolje: osip i crvenilo gotovo su nestali, koža je postala manje osjetljiva.

Ekaterina, 6. ožujka 2017

Imam problem s kožom lica. Pokušao puno različitih krema, različitih tvrtki, ali rezultat nije bio sretan. Početkom ljeta pročitao sam recenzije ljudi o Klinance EXPERT Seboregulatory, Keratoregulatory, AVENE emulziji. Rezultat je bio zadovoljan, emulzija stvarno djeluje, koža je postala puno bolja, upale i osip gotovo su nestale, rezultat je zadovoljan. Koristim treći mjesec sve dok se ne pojavi jedina krema za mene, a nakon nanošenja emulzije pore ne postaju tako otvorene, koža ne sjaji tijekom dana, vlaži, dobro je ošišana i osjećate udobnost, a tu su i mnogi proizvodi od AVENE proizvoda. do sada samo pozitivni dojmovi.

Elya, Naberezhnye Chelny (Republika Tat, 28. rujna 2017

Aven Klinans Expert emulzija sebo i keratoreguliruyuschaya 40 ml

Stručna emulzija Avene Cleanance

svjedočenje

Koristi se za kožu sklonu mrljama nakon anke, proširene pore, neravnomjerne strukture, s masnim sjajem.

Rezultat

Koža je čista, glatka, glatke teksture, pore su sužene.

kupci

Dovoljno je jednom navesti svoje podatke tijekom registracije, a ubuduće će biti automatski zamijenjeni.

Avene emulzija protiv akni i crnih točaka Stručnjak za čišćenje (40 ml)

Kratak opis

Emulzija Avene Cleanance Expert ima izraženu seboreju i keratoreguliruyuschim djelovanje, doprinoseći brzoj eliminaciji akni, blackheads i crne točke, nježno exfoliates mrtve stanice kože, vlaži kožu. Lagana tekstura omogućuje da se emulzija brzo upije, ne ostavljajući ljepljive ili masne ostatke, što omogućuje aktivno djelovanje. Pročitajte cijeli →

Kupite kozmetiku s popustima!

Avene Emulsion protiv akni i crnih točaka Cleanance Expert (40 ml) može se kupiti jeftinije zahvaljujući akumulacijskom sustavu!

Akumulirati 75 000 tg (sada ste već akumulirane 0 tg), a zatim cijena ovog alata će pasti za vas na 5.200 tg!

Emulzija Avene Cleanance Expert ima izraženu seboreju i keratoreguliruyuschim djelovanje, doprinoseći brzoj eliminaciji akni, blackheads i crne točke, nježno exfoliates mrtve stanice kože, vlaži kožu. Lagana tekstura omogućuje da se emulzija brzo upije, ne ostavljajući ljepljiv ili uljni ostatak, što omogućuje aktivnim tvarima da učinkovito počnu raditi u dubljim slojevima kože. Poravnava reljef i boju kože, umanjuje je, daje zdrav sjaj i baršun, omekšava i smiruje.

Emulzija ima SMART formulu koja uključuje 3 inovativna patentirana sastojka iz Avene laboratorija:
- Monolaurin® - regulira proizvodnju sebuma, eliminira sjaj.
- Expressin® - aktivni sastojak s keratolitičkim djelovanjem, smanjuje težinu crnih mrlja i upalu, izjednačava površinu kože. Pri koncentraciji od 1%, njegovo djelovanje je učinkovitije od 6% glikolne kiseline.
- Inovativna komponenta Diolenila® je patentirani razvoj Pierre Fabre laboratorija “Trojanski konj” za bakterije, koji ih uništava iznutra; ima selektivni učinak i aktivira ga bakterija P.acnes, bez utjecaja na zdravo tkivo, čime se osigurava visoka razina podnošljivosti. Akciju aktiviraju bakterije P.acnes, koje molekule dijele na 2 aktivna sastojka s protuupalnim i antibakterijskim djelovanjem, uništavajući bakterije P.acnes iznutra.
Sastav emulzije također je uključivao veliku količinu termalne vode Avene, čime se uvelike smanjio rizik od iritacije i alergijskih reakcija.

Način uporabe

Emulziju nanesite na očišćenu kožu na cijeloj površini lica, izbjegavajući područje oko očiju.

Cream recenzije na internetu

Idealna je za moju masnu i problematičnu kožu, brzo se upija, vrlo ugodno osjeća u procesu nošenja, ublažava upale, ne začepljuje pore, čak i točke postaju svjetlije i smanjuju se s vremenom.
Veza na pregled.

Klinans Expert savršeno se nosi sa svojim zadaćama! Za ljeto - to je samo “mora”.
Veza na pregled.

Odmah nakon nanošenja kreme, lice postaje mat, glatka i glatka, rogozina traje najmanje 4 sata - za mene je to već dobro. Vlaži ga savršeno, koža se ne zateže.
Veza na pregled.

Cleanance Expert ne samo da podmazuje kožu, već i vrlo nježno vlaži kožu, održavajući je ugodnom, stoga je savršen za kombiniranu kožu.
Veza na pregled.

Vlaži i regulira žlijezde lojnice; izjednačava ton i izglađuje kožu; dobar sastav s inovativnim komponentama; nekomedogenno; hypoallergenic; mirni nenametljiv miris; brzo upija; ne valja.
Veza na pregled.

Avene je stručnjak za čišćenje emulzije

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Ocjene za Klinans Expert Seboregulating keratoregulacijska emulzija 40 ml (Avene, Cleanance)

Tatyana Moscow | 05.05.2017 |

Klinans Expert Emulzija seboregulirajuća keratoregulirujuća 40 ml (Avene, Cleanance)

Zaključak: Jednostavna i vrlo učinkovita emulzija! Pouzdan prijatelj moje torbice i preporučujem ga budućim kupcima. Nema izražen miris, apsorbira se doslovno odmah, umanjuje kožu. Idealno za odmor i ljetne dane u gradu!

Khusnulina Julia Krasnodar | 25.04.2017

Zaključak: Volim ovu emulziju! Upravo mi je spasila kožu od osipa. Učinak se pojavio nakon dva tjedna nakon početka primjene, a zatim sam još uvijek koristio sličicu. Ovo je treći put da naručujem punu veličinu. Dovoljno dugo, umjesto noćne kreme. Osim što se bave osipima i oznakama od njih, emulzija dobro omekšava i matira kožu. Učinak je ugodan, ja ću nastaviti koristiti.

Laskina Maria Sergeevna Kursk | 17.04.2017

Zaključak: Krema je vrlo lagana, odmah se apsorbira, koristim je 2 tjedna, nisam začepila pore, ne ostavlja sjaj na koži, kombiniram je s uiyazhom s takvom akcijom, preporučujem da je koža definitivno postala bolja i čišća.

Maria Smykova Taganrog | 10.04.2017

Zaključak: Vrlo lagana tekstura, koža diše s njom! Ljeto je stvar! Miris je ugodan, jedva primjetan. Matiranje nije dugo. Pogodan za masnu kožu, ne začepljuje pore, ekonomičan. Koristim ga u kombinaciji s gelom za pranje iste marke.

Fedoseeva Alla Penza | 04.04.2017 |

Zaključak: Ugodan krem ​​gel, koji se koristi kao dnevna njega, prije šminke. Krema se brzo upija, dobro vlaži kožu, matira medij, nekoliko sati ne začepljuje pore. Koristio sam nekoliko minijatura i, nažalost, nisam primijetio nikakav utjecaj na crne točke, a uz upale je također nemoćan. Tekstura je lagana s ugodnim nenametljivim aromama, kao i drugim proizvodima iz te linije. Cijela veličina vjerojatno neće kupiti.

Elena Zaozersk | 04/02/2017 |

Zaključak: Vrlo dobra krema kupila sam kćer tinejdžericu u dobi od 13 godina i nisam zažalila, nakon tjedan dana uporabe koža je postala mnogo glađa, post akne postale bljeđe, iako se i dalje pojavljuju novi osipi, ali ne tako veliki.

Klimova Ekaterina Novosibirsk | 28.2.2017 |

Zaključak: Vrlo dobra krema. Nešto slično ušilici iz la roshe-posay. Umjesto toga, to nije krema, a emulzija je vrlo lagana. Za ljeto je savršeno. Akne s njom se ne pojavljuju. S navedenim svojstvima podnijeti.

Medvedeva Julia Kirov | 12.03.2017

Zaključak: Izvrstan lijek, borba protiv upale, koža je postala mnogo čišća. Koža ne vlaži, zimi vlaga ne može biti dovoljno, ali za ljeto se savršeno uklapa. Tekstura je vrlo lagana, miris je gotovo odsutan.

Yegorova Elena Domna | 27.2.2017 |

Zaključci: Prije kupnje pune veličine, bilo je mnogo sondi. Proizvod je nježna emulzija, vrlo lagana, ali sa specifičnim mirisom koji brzo nestaje, ne ostavlja film nakon apsorpcije, a ne sukobljava se s make-upom.
Ako imate ozbiljnih problema, onda samo ova krema neće pomoći. Ali za blagi stupanj akni ili liječenje, opskrba je savršena.
Upala se suši, ali dok koža ne sluša.

Petriks Anastasia Sevastopol | 18/02/2017 |

Zaključak: S početkom uporabe ove kreme, niti jedan osip! Ja sam u procesu liječenja akni, koža je suha, osjetljiva, emulzija je vrlo lagana, prikladna za proljeće, ujedno savršeno njeguje i vlaži kožu.Ton i puder ne sukobljavaju, sve se postavlja Do sada, moj apsolutni masthead, nadam se da ću ga koristiti na trajnoj osnovi, kako bih dodatno spriječio pojavu akni.

Popova Anna Efremov | 09.02.2017 |

Zaključak: Svjetlo vrhnje je trajalo dan. Koža nije debela, film ne odlazi, odličan je kao osnova za šminku. Imam vrlo nestašnu kožu i na običnoj kremi s masovnog tržišta, ona reagira s novim osipima. Ne postoji takva stvar s ovom kremom. Akne ne liječe, ali ne izazivaju nove! Sviđa mi se!

Voloshina Anastasia Stavropol | 6. veljače 2017. |

Zaključak: Ovaj alat je samo Božji dar. Imam problematičnu kožu, pojavljuju se novi osipi, te postakne. Pokušao sam nevjerojatnu količinu sredstava, zaustavio sam se na ovome. Emulzija pomaže u brzom uklanjanju novih osipa i neželjenih tragova. Na tjedan dana o svim tragovima osipa. Ne suši kožu, ne zateže. Ako niste pronašli svoj idealan lijek u borbi protiv osipa, preporučujem da ga isprobate.

Emulzija Cleanance Expert Soil Emulsion 40ml

dar:
Od 2 sonde po redu

100% jamstvo autentičnosti

Plaćanje po primitku narudžbe

Kumulativni sustav popusta

Besplatna dostava
Moskva i St. Petersburg od 3500 str. RF od 4500 str.

Od proizvođača:
Učinkovita emulzija Avene Cleanance Expert Soin emulzija namijenjena je za njegu problematične kože lica koja je sklona masnoći i aknama. Formula ima seboregulacijski učinak, bori se protiv bakterija i sprječava pojavu akni.
Jedinstvena komponenta monolaurin kontrolira žlijezde lojnice i sprječava pojavu masnog sjaja. Patentirani sastojak Expressin značajno smanjuje broj crnih mrlja, bori se protiv upale i izjednačava mikroreljef kože. Termalna voda obogaćuje kožu mineralima, hrani je vlagom i produljuje osjećaj vlage.

Način uporabe:
Nanesite malu količinu na očišćenu kožu ujutro i navečer.

sastojci:
Avene termalne vode (Avene AQUA) ISOHEXADECANE, propilen glikol dikaprilat / dikaprat, cetearilni alkohol, butilen glikol, dimetikon, polimetil metakrilat, glicerin, polimetil metakrilat, 1,2-heksandiol, algina, BUTYROSPERMIUM PARKII BUTTER, kaprilni glikol, karbomer, CETERIJALNI CENTAR

Cijenimo naš ugled i nudimo vam 100% originalne proizvode.

Možete kupiti bilo koji proizvod u našoj online trgovini i biti sigurni u njegovu kvalitetu. Radimo samo sa službenim distributerima i pouzdanim dobavljačima.

Dajemo vam 100% jamstvo za povrat ili zamjenu svih vaših kupnji, bez obzira na razloge zbog kojih vam nisu odgovarale.

Povratak / zamjena je moguća u roku od 14 dana nakon kupnje u slučaju da proizvod nije u uporabi, očuvane su njegove osobine potrošača, prezentacija, originalna tvornička ambalaža, oznake.

Više Članaka O Vrstama Akni