Cleanance hidra umirujuća krema

orhideja
Kirov Aktivni član

Avene Cleanance hidra umirujuća krema 9. listopada 2016

Proizvođač: Aven Klinans Hydra umirujuća krema ima regenerirajući, hidratantni i hranjivi učinak na suhu i nadraženu kožu.
Krema ima ne-masnu teksturu koja se lako nanosi i brzo apsorbira, obnavlja udobnost kože i ublažava iritacije lijekovima protiv akni.
Aktivni sastojci:
• termalna voda Avene smiruje, vraća sva svojstva kože;
• Bisabolol uklanja crvenilo i čini kožu gipkom;
• aktivni hidratantni i hranjivi sastojci obnavljaju promijenjeni lipidni sloj kože.
Osim toga, sadrži cink, koji suši upalu i regulira proizvodnju sebuma.

sastojci:
Avene termalna voda (avene aqua). ulje sjemenki carthamus tinctorius (šafranike) (carthamus tinctorius ulje). sukroza stearat. triglicerida kaprilnog / kaprinskog oblika. myreth-3 miristat. PEG-12. butilen glikol. pentaeritritil tetrakaprilat / tetrakaprat. glicerin. dimetikon. cetil alkohol. akrilati / cio-30 alkil akrilat. BHT. bisabolol. kaprilil glikol. dinatrijev edta. miris (parfum). fenoksietanola. natrijev acetat. sukroza distearat. trietanolamina. voda (aqua). ksantan guma. cinkov glukonat.

Krema se nalazi u mekoj plastičnoj cijevi s čepom za odvrtanje, volumena 40 ml. U teksturi podsjeća na masnu kremu za balzam. Za mene je vrlo ugodan za korištenje, lako se distribuira i vrlo brzo upija. Miris znači - kozmetički, a ne nametljiv. Ne ostavlja masni film, samo osjećaj hranjene, dobro hidrirane kože. Upalni elementi nisu izazvani, pore nisu začepljene. Ispunjena su sva obećanja proizvođača o hidrataciji, prehrani i oporavku lipidnog sloja na mojoj koži. U uporabi je vrlo ekonomičan zbog svoje teksture. U recenzijama pročitajte da se on kotrlja i ne podsjeća na šminku. U mom slučaju, ništa slično tome nije primijećeno. Šminka se savršeno uklapa, ništa ne klizi i ne pluta.

Kontaktirajte nas

Roba je nepovratna.

Roba dobre kvalitete koja se ne može zamijeniti (vratiti) navedena je u Popisu, odobrenom uredbom Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

  • opis
  • parametri
  • dostava

Čisti mladu problematičnu kožu na pozadini liječenja akni, bez izazivanja dehidracije. Termalna voda Aven s umirujućim i iritantnim svojstvima odmah daje osjećaj ugode. Zahvaljujući hranjivim svojstvima kokosa, shea maslaca i jojobinog ulja, koje su dio AVENE hidratantnog krem-gela, vaša koža dobiva dugotrajnu ishranu koja osigurava potrebnu udobnost. Prednosti: - Blago čišćenje bez agresivnog djelovanja, bez izazivanja suhoće, - Vlaženje i udobnost, uz održavanje zaštitnog filma. Prikladno za mladu problematičnu kožu, oslabljenu kao rezultat liječenja akni.

PODIJELITE S PRIJATELJIMA:

Pravila za pitanja i povratne informacije

Pisanje pregleda zahtijeva
registraciju na web-mjestu

Prijavite se na svoj račun Wildberries ili se registrirajte - trajat će najviše dvije minute.

PRAVILA ZA PITANJA I POVRATNE INFORMACIJE

Recenzije i pitanja trebaju sadržavati samo informacije o proizvodu.

Recenzije mogu korisnicima ostaviti postotak otkupa od najmanje 5% i to samo za naručenu i isporučenu robu.
Za jedan proizvod kupac može ostaviti najviše dvije recenzije.
U preglede možete priložiti do 5 fotografija. Proizvod na fotografiji mora biti jasno vidljiv.

Sljedeće recenzije i pitanja nisu dopuštena za objavljivanje:

  • ukazivanje na kupnju ovog proizvoda u drugim trgovinama;
  • koji sadrži bilo kakve kontaktne podatke (telefonske brojeve, adrese, e-poštu, veze na web-lokacije trećih strana);
  • s psovkama, vrijeđajući dostojanstvo drugih kupaca ili trgovine;
  • s velikim brojem velikih slova (velikim slovima).

Pitanja se objavljuju tek nakon što dobiju odgovor.

Zadržavamo pravo izmjene ili objave recenzije i pitanja koja nisu u skladu s utvrđenim pravilima!

Aven Klinans Hydra Cream umirujuće

Suha i nadražena koža, akne.

Koža je umirena, hidratizirana, a nadraženost eliminirana.

Avene Cleanance Hydra Crème apaisante (hidratantna krema Aven Klinans Hydra) za suhu, nadraženu i problematičnu kožu.

Krema s nježnom, nemasnom teksturom Avene Cleanance Hydra Crème apaisante - alat koji učinkovito umiruje, hrani, vlaži i vraća problematičnu kožu tijekom dermatološkog liječenja, nakon agresivnih kozmetičkih postupaka.

  • Aven termalna voda odmah uklanja nelagodu od stezanja, pečenja i peckanja, ubrzava obnovu zdrave strukture kože;
  • Ulje šafranike obnavlja mekoću i elastičnost kože, poboljšava svojstva zadržavanja vlage;
  • Bisabolol je antiseptik, smiruje svrbež i izjednačava ten, sprječava ljuštenje;
  • kapril / kaprični trigliceridi "popravljaju" lipidnu barijeru, čine kožu glatkom;
  • cink glukonat uništava patogene bakterije i mikroorganizme, normalizira aktivnost lojnih žlijezda;
  • glicerin omekšava, osigurava dugotrajnu hidrataciju.

Pregledi Avene Cleanance Hydra Crème apaisante potvrđuju da nakon primjene koža postaje meka, crvenilo nestaje i svrab nestaje. Zbog intenzivnog omekšavajućeg, hranjivog i ljekovitog učinka prirodnih biljnih ulja, lice postaje zdravo. Ako očistite kožu s Aven Klinans gelom, terapijski učinak kreme je značajno poboljšan.

Da li vam je hitno potrebna Avene Cleanance Hydra Crème apaisante? Ne biste trebali trošiti vrijeme na izlete u ljekarnama: online trgovina Perfect organizirat će operativnu isporuku ovog proizvoda i drugih proizvoda iz kataloga u bilo koje mjesto u Rusiji i zemljama ZND-a. Sve što trebate učiniti je staviti sve u košaricu, poslati elektroničku prijavu i potvrditi narudžbu.

U svakom paketu stavljamo katalog omiljene marke kupca i uzorke novih proizvoda. Redoviti kupci koji sudjeluju u programu PerfectYou i promocije, dobivaju i posebne darove!

Nanesite ujutro i / ili na večer na očišćenu kožu.

Aven Klinans Hydra umirujuća krema 40 ml (Avene, Cleanance)

Smiruje, vlaži i hrani

opis
Recenzije (27)
Napišite recenziju

Umirujuća krema za suhu kožnu kožu kompenzira suhe i iritantne učinke tretmana aknama.
prednosti:
- vlaži i smiruje kožu sklonu aknama, s obzirom na njezinu prirodnu osjetljivost.
- Hranjiva svojstva ulja kakao, shea i jojoba pružaju dugotrajnu hranu vašoj koži. Osjećaj udobnosti se vraća.
- Zahvaljujući smirujućem i anti-iritirajućem učinku, termalna voda Aven brzo stvara ugodan osjećaj na koži.

TIP KOŽE
TEKSTURA

Kremasto i ne-masno

PRIJAVA

Nanesite ujutro i navečer na očišćenu kožu.
Za čišćenje koristite Aven Klinans Hydra Cleansing Emollient Cream 200 ml

COST

Klinans Hydra cream upoznala sam se tek nedavno, prije mjesec dana, kada sam poklon dobila mini verziju od 5 ml. U to vrijeme, i to je bilo krajem kolovoza, moja koža je sušena i dehidrirana suncem i toplinom. kao i proizvodi za problematičnu kožu. na nosu se stalno pojavio osip. Griješio sam zbog hormona, za ženskih dana, itd. I nastavila je nemilosrdno koristiti sve vrste sredstava protiv akni, čime je dodatno pogoršala stanje moje iscrpljene kože. A kad je u moje ruke ušla mala kremička Klinans Hydra, odlučio sam pokušati staviti je preko noći i vidjeti što će se dogoditi ujutro. Kakvo je moje iznenađenje što su se bubuljice na nosu smanjile, a novi se osip nije pojavio. Za mene je bilo čudno da masna hranjiva krema ne uzrokuje začepljenje pora i ne izaziva nove lezije u obliku akni. Mala cijev od 5 ml bila mi je dovoljna za mjesec dana, koristila sam je dva puta dnevno, ujutro (kad sam bila kod kuće i nigdje nisam otišla) i za noć. Ako idem na posao u popodnevnim satima, onda koristim Avene light moisturizer sa SPF 20. Ako Klinanas Hydra kremu nanesete ujutro, onda nakon 30 minuta morate staviti lice s papirnatim ubrusom kako biste uklonili blagi sjaj u T-zoni. Sada sam u CPK-u naručio cijelu seriju Klinans Hydra i već sam počeo koristiti moju omiljenu kremiku. Za jesen i zimu to je samo spas za problematičnu kožu. Njeguje, vlaži, hrani kožu, čini nježnom i ne začepljuje pore i ne uzrokuje nove osi u obliku akni. Ovo je moja prva recenzija i nadam se da je nekome bila korisna..

Kupila sam ovu kremu kao noćnu njegu. Meni se to činilo čudnom kremom od teksture. Osjećaj da je slojevit. Krema je lagana, bez mirisa, nanosi se lako, ali ja je ne dobro apsorbira. Moja koža nije mlada, sklona osipima, masna. Njegova zadaća vlaženja kože dobro se nosi. Za zimu nije loša opcija, a samo noću. Ljeti će sigurno biti teško.

Dobra krema za svaki dan. Lagani krem-gel za suhu kožu. Imam problem osjetljivu kožu, stalno koristim kiseline i retinol, tako da nema osipa. Zbog toga je potrebna lagana hidratantna krema kako bi se vratila hidrolipidna ravnoteža, a ne izazvala nova osipa. Iako je ova krema najprikladnija za mene.

Moja koža je kombinirana, sklona masnim i začepljenim porama. Dakle, stvarno mi se svidjela ova krema! Prijavljujem se uglavnom za noć. Zbog sadržaja kiselina tijekom nanošenja može se malo obojiti. Krema savršeno poravnava reljef kože i ten))) crne točkice postaju svjetlije i postaju manje.

Vrlo dobra krema! Osjećaj vlage traje dugo, brzo se upija i ne osjeća se na koži, a nakon upotrebe krema izgleda svježe i glatko, a krema ima srednju teksturu, vrlo je ekonomično imati malo lica na licu, a miris je vrlo ugodan.

OPIS

Umirujuća krema za suhu kožnu kožu kompenzira suhe i iritantne učinke tretmana aknama.
prednosti:
- vlaži i smiruje kožu sklonu aknama, s obzirom na njezinu prirodnu osjetljivost.
- Hranjiva svojstva ulja kakao, shea i jojoba pružaju dugotrajnu hranu vašoj koži. Osjećaj udobnosti se vraća.
- Zahvaljujući smirujućem i anti-iritirajućem učinku, termalna voda Aven brzo stvara ugodan osjećaj na koži.

TIP KOŽE
TEKSTURA

Kremasto i ne-masno

PRIJAVA

Nanesite ujutro i navečer na očišćenu kožu.
Za čišćenje koristite Aven Klinans Hydra Cleansing Emollient Cream 200 ml

COST

976 r. - 15% 1148 str.

FEEDBACK (27)

Klinans Hydra cream upoznala sam se tek nedavno, prije mjesec dana, kada sam poklon dobila mini verziju od 5 ml. U to vrijeme, i to je bilo krajem kolovoza, moja koža je sušena i dehidrirana suncem i toplinom. kao i proizvodi za problematičnu kožu. na nosu se stalno pojavio osip. Griješio sam zbog hormona, za ženskih dana, itd. I nastavila je nemilosrdno koristiti sve vrste sredstava protiv akni, čime je dodatno pogoršala stanje moje iscrpljene kože. A kad je u moje ruke ušla mala kremička Klinans Hydra, odlučio sam pokušati staviti je preko noći i vidjeti što će se dogoditi ujutro. Kakvo je moje iznenađenje što su se bubuljice na nosu smanjile, a novi se osip nije pojavio. Za mene je bilo čudno da masna hranjiva krema ne uzrokuje začepljenje pora i ne izaziva nove lezije u obliku akni. Mala cijev od 5 ml bila mi je dovoljna za mjesec dana, koristila sam je dva puta dnevno, ujutro (kad sam bila kod kuće i nigdje nisam otišla) i za noć. Ako idem na posao u popodnevnim satima, onda koristim Avene light moisturizer sa SPF 20. Ako Klinanas Hydra kremu nanesete ujutro, onda nakon 30 minuta morate staviti lice s papirnatim ubrusom kako biste uklonili blagi sjaj u T-zoni. Sada sam u CPK-u naručio cijelu seriju Klinans Hydra i već sam počeo koristiti moju omiljenu kremiku. Za jesen i zimu to je samo spas za problematičnu kožu. Njeguje, vlaži, hrani kožu, čini nježnom i ne začepljuje pore i ne uzrokuje nove osi u obliku akni. Ovo je moja prva recenzija i nadam se da je nekome bila korisna..

Kupila sam ovu kremu kao noćnu njegu. Meni se to činilo čudnom kremom od teksture. Osjećaj da je slojevit. Krema je lagana, bez mirisa, nanosi se lako, ali ja je ne dobro apsorbira. Moja koža nije mlada, sklona osipima, masna. Njegova zadaća vlaženja kože dobro se nosi. Za zimu nije loša opcija, a samo noću. Ljeti će sigurno biti teško.

Dobra krema za svaki dan. Lagani krem-gel za suhu kožu. Imam problem osjetljivu kožu, stalno koristim kiseline i retinol, tako da nema osipa. Zbog toga je potrebna lagana hidratantna krema kako bi se vratila hidrolipidna ravnoteža, a ne izazvala nova osipa. Iako je ova krema najprikladnija za mene.

Moja koža je kombinirana, sklona masnim i začepljenim porama. Dakle, stvarno mi se svidjela ova krema! Prijavljujem se uglavnom za noć. Zbog sadržaja kiselina tijekom nanošenja može se malo obojiti. Krema savršeno poravnava reljef kože i ten))) crne točkice postaju svjetlije i postaju manje.

Vrlo dobra krema! Osjećaj vlage traje dugo, brzo se upija i ne osjeća se na koži, a nakon upotrebe krema izgleda svježe i glatko, a krema ima srednju teksturu, vrlo je ekonomično imati malo lica na licu, a miris je vrlo ugodan.

Avene Cleanage Hydra umirujuća krema za čišćenje

Avene termalna voda (avene aqua). voda (aqua). coco-glukozid. natrijev lauret sulfat. natrijev lauret-8 sulfat. glikol palmitat. cetearil alkohol. glicerin. hidrogenirano ulje palme / palminog jezgre peg-6 estera. peg-40 hidrogenirano ricinusovo ulje. akrilati / cio-30 alkil akrilat. benzojeva kiselina. BHT. butyrospermum parkii (shea) maslac (butyrospermum parkii maslac). triglicerida kaprilnog / kaprinskog oblika. ulje sjemenki carthamus tinctorius (šafranike) (carthamus tinctorius ulje). klorfenesin. dinatrijev edta. miris (parfum). magnezij lauret sulfat. magnezij lauret-8 sulfat. magnezij olet sulfat. mikrokristalni vosak (cera microcristallina). mineralno ulje (paraffinum liquidum). parafin. fenoksietanola. ulje simmondsia chinensis (jojoba) (ulje od sjemenke simmondsia chinensis). natrij cetearil sulfat. natrijev lauril sulfat. natrijev sulfat. sorbinska kiselina. trietanolamina. ksantan guma. cinkov glukonat.

Avene Cleanance krema za čišćenje i umiravanje za suhu i nadraženu kožu, uključujući i tretman akni. Krema nježno čisti epidermu, uzimajući u obzir povećanu osjetljivost suhe i nadražene kože nakon.

Avene Cleanance krema za čišćenje i umiravanje za suhu i nadraženu kožu, uključujući i tretman akni. Krema nježno čisti epidermu, uzimajući u obzir povećanu osjetljivost suhe i nadražene kože nakon liječenja akni.

Aktivni sastojci:
Mekani površinski aktivni sastojci nježno čiste osjetljivu kožu, a da je ne isušuju. Termalna voda Aven vlaži i ublažava iritaciju, vraćajući osjećaj ugode. Aktivni hidratantni i hranjivi sastojci obnavljaju lipidni film. Ekstrakt kokosa, shea maslac i ulje jojobe daju koži neophodnu prehranu.

primjena:
Kremu nanesite na vlažnu kožu, a zatim temeljito isperite vodom i osušite. Koristite ujutro i navečer.

Recenzije

Za moju kombinaciju dehidrirane kože ovaj je lijek dobro funkcionirao. Bijeli gel s ugodnim mirisom, ne pjeni, nježno čisti. U procesu korištenja izgleda da samo pranje nije dovoljno - ali ne, koža je čista. Ispire BB-kremu, s gustim teksturama i vodootpornom kozmetikom koja se vjerojatno neće nositi.
Nakon pranja koža se zateže, ali imam od svega, pa to ne smatram nedostatkom.
Zimi će svaka vrsta kože raditi jako dobro, ljeti za suhu i normalnu kožu - može biti slaba za masnu kožu.
Mnogi se žale na dozator, ali mi se čak sviđa i takva kapica s navojem - na primjer, možete krenuti cestom i biti sigurni da se ništa slučajno ne otvori i prolije. Da, i samo više zgodan nego otkovyrivat čvrsto zatvaranje poklopca.
Jedini negativan trošak nije vrlo ekonomičan, manje od polovice sredstava ostalo je u mjesecu s malo koristi. Ali to je prilično subjektivno mišljenje: budući da je alat vrlo tekući i praktički ne pjeni, želim ga koristiti u većim količinama.

Ne suši, izvrsno čisti za suhu kožu, ugodnu aromu.

Nije dovoljno duboko čišćenje za masnu kožu.

Kao vlasnik suhe kože sklone komedonima, uvijek sam tragao za umivaonikom koji bi dobro očistio kožu i ne bi je sušio, kao što to čini većina čistača. Ovo nježno čišćenje posebno je važno za hladnu sezonu. Ovaj se umivaonik savršeno uklapa: nakon njegove uporabe, koža je čista, ali uopće nije suha, čak i pri jakim mrazima! Miris je vrlo nježan i ugodan, pravi spa pranje. Tekstura gel-kreme, isprati lice je prilično teško, ne pjeni gotovo u potpunosti, ali nekako čisti, korištenje mreže ili konja je potpuno beskorisno: većina novca će ostati na gadget, a pjena neće se puno povećati (da, to nije potrebno!), Dovoljno za dugo vremena, najmanje šest mjeseci svakodnevne uporabe, 2 puta dnevno, šminka pere, ali ne baš dobro, tako da za one koji vole ukloniti svakodnevno blato i šminku neće raditi s jednim pokretom. Ali pogodan za vlasnike suhe kože, koja mora biti dobro očišćena koža bez oštećenja.

Ne isušuje kožu, nema pjene, nema izražen miris, eko-prijateljski, ne uzrokuje nove probleme na koži.

Tip kože: problem dehidriran

Proizvod u potpunosti ispunjava obećanje: nježno čisti (nisam pokušao isprati kozmetiku, samo jutarnje i večernje pranje, kada je ostatak hidratantne kreme i uredski prah na koži), nema čvrstoće od same kreme, samo vode.
Ekonomično troši, dvaput dnevno je dovoljno za bocu gotovo godinu dana - na mokro lice i masažu nanesite jedan ili dva graška. Pjena ne daje ono što stvarno volim, jer umivaonici od pjene osuše mi kožu. Miris se ne osjeća mnogo, lako se ispire, ne ostavlja film.
Tretman ne liječi, ali se ne očekuje, ali vrlo uspješno podržava medicinsku skrb.

Blago čišćenje, ne suši kožu, hipoalergeno je.

Stupanj čišćenja je vrlo mekan, pogodan samo za jutarnje pranje.

Imam kombiniranu reaktivnu kožu. Ovaj gel je kupljen u razdoblju osjećaja dehidracije i stezanja kože.
Dizajn gela je koncizan: neprozirna boca, dispenzer je nezgodan, po mom mišljenju. Da biste ga otvorili, morate okrenuti čep bočice, otvoriti rupu kroz koju će se izliti gel, za što morate okrenuti bocu. Za mene, manipulacija je malo, s mokrim rukama je sve teže okretati sve, pa preferiram boce s pumpom. Ali nisam smanjio svoju procjenu za to, jer Punjenje mi je važno.
Tekstura alata je vrlo tekući kremasti sapun boje bijelog bisera s neutralnim mirisom. Pjena uopće ne daje. Kako se ispostavilo, alat se ne nosi s make-upom. Kako šminku ne uklanjam nikakvim preliminarnim sredstvima, za mene se ispostavilo da je to minus, iako se alat ne navodi da se može isprati šminka. Osjećaji dubokog čišćenja područja s gelom za masnu kožu također ne. Isprva sam zbunjeno stavio bocu na policu. Tada se prilagodio da se koristi samo ujutro. Uklonite noćni sebum i osvježite - s ovim alatom dobro se nosi. Koža se ne suši, ne zateže, ne uzrokuje crvenilo, djeluje vrlo nježno. Moj trošak se pokazao prilično ekonomičnim. Boca se napokon završava, dovoljno za gotovo 8 mjeseci s pauzom od mjesec dana na samom početku.

AVENE CLINANCE HYDRA sredstvo za čišćenje koje umiruje emuliranje 200 ml

Nježno čisti epidermu, uzimajući u obzir povećanu osjetljivost suhe i nadražene kože nakon liječenja akni.

  • Mekani površinski aktivni sastojci nježno čiste osjetljivu kožu, a da je ne isušuju.
  • Termalna voda Aven vlaži i ublažava iritaciju, vraćajući osjećaj ugode.
  • Aktivni hidratantni i hranjivi sastojci obnavljaju lipidni film.
  • Ekstrakt kokosa, shea maslac i ulje jojobe daju koži neophodnu prehranu.

Avene termalna voda (avene aqua). voda (aqua). coco-glukozid. natrijev lauret sulfat. natrijev lauret-8 sulfat. glikol palmitat. cetearil alkohol. glicerin. hidrogenirano ulje palme / palminog jezgre peg-6 estera. peg-40 hidrogenirano ricinusovo ulje. akrilati / cio-30 alkil akrilat. benzojeva kiselina. BHT. butyrospermum parkii (shea) maslac (butyrospermum parkii maslac). triglicerida kaprilnog / kaprinskog oblika. ulje sjemenki carthamus tinctorius (šafranike) (carthamus tinctorius ulje). klorfenesin. dinatrijev edta. miris (parfum). magnezij lauret sulfat. magnezij lauret-8 sulfat. magnezij olet sulfat. mikrokristalni vosak (cera microcristallina). mineralno ulje (paraffinum liquidum). parafin. fenoksietanola. ulje simmondsia chinensis (jojoba) (ulje od sjemenke simmondsia chinensis). natrij cetearil sulfat. natrijev lauril sulfat. natrijev sulfat. sorbinska kiselina. trietanolamina. ksantan guma. cinkov glukonat.

Kremu nanesite na vlažnu kožu, a zatim temeljito isperite vodom i osušite. Koristite ujutro i navečer.

Nježno čista, ugodna aroma.

Olga, 29. studenoga 2015

Krema s vrlo ugodnom aromom. Minimalno konzumira, lijepo se primjenjuje. Nakon pranja, koža je meka, ne sužena, nije suha. Sličan lijek za osjetljivu kožu djeluje mnogo gore. Kupit ću više kad završi.

Anastasia, 4. prosinca 2015

Ne suši kožu, miris je lagan, nenametljiv. Čisti se da ne škripati, nosi s make-up za C razreda, ali koža nakon što nije napete, mekana - to je dovoljno, ja koristiti drugi način za uklanjanje šminke. To je vrlo ekonomično: kada se koristi ujutro i navečer, boca je trajala 4 mjeseca. Ponovno sam naručio - ne želim ni pokušati nešto drugo.

Anastasia, Novosibirsk, 15. travnja 2016. t

Vrlo dobar lijek za problematičnu kožu. Dermatologa su me savjetovali i bilo mi je drago što sam ponovno naručila. Koža je mekana, ugodna na dodir. Nedostatak male količine kreme za nanošenje na lice tako konzumira vrlo ekonomično i traje dugo vremena.

Natalia, 1. listopada 2016

Vrlo dobar alat. Također je savjetovao dermatologa. Kupio sam prije dva tjedna i nisam zažalio: za to vrijeme gotovo svi problemi s kožom su riješeni. Tek nedavno, nakon svega, koža se počela sušiti i ljuštiti, pa preporučujem da je uzmete zajedno s hidratantnom kremom.

Eugene, 14. listopada 2016

Koristim ga kratko vrijeme, ali do sada nema alergijskih reakcija, koža je mekana nakon pranja, osip je postao mnogo manji. zimi se malo suši, ali u kombinaciji s emulzijom iz iste linije problem nestaje.

Ekaterina, Ekaterinburg, 29.11.2016

Lagana tekstura, ali dobro čisti i ne suši kožu.

, Samara, 14. veljače 2017

stvarno volite, koristite za pranje 3 godine

Elena, Jekaterinburg, 14. ožujka 2017

Mekano mlijeko, savršeno čisti i vlaži. Nema osjećaja zategnutosti kože, kao i nakon drugih načina. Za suhu kožu (imam atopijski dermatitis), sklon osipima - savršen. I protok je vrlo ekonomičan.

Maria Shut, St. Petersburg, 25. ožujka 2017

Vrlo mekana, ugodna. Čisti dobro, koža se ne suši. Miris nije nametljiv.

Natalia, Jekaterinburg, 6. srpnja 2017

vrlo nježna, koža nakon što je glatka, nije suha

Demtirova Tatyana Evgenievna, Gelendzhik, 18. kolovoza 2017

Ugodna krema za čišćenje, savršeno čisti pore. Koža se ne suši.

Victoria, Jekaterinburg, 1. studenog 2017

Nježno nježno čišćenje s Avene Cleanance Hydra umirujućom kremom za čišćenje. Povratne informacije o vašem omiljenom alatu za pranje.

Pozdrav svima Želim vam pokazati još jedan lijek francuske farmaceutske kozmetike Avene. Sviđa mi se ova marka, tako da ne propustim priliku da testiram njihovu kozmetiku.
Avene Cleanance Hydra umirujuće sredstvo za čišćenje za pranje u razdoblju kada je koža strašno vezana za Avenov zeleni gel.
Ovaj alat je mnogo mekši, čisti kožu, nježniju i nježniju.
To nije ni gel, već krema.
Pakiranje tradicionalno za marku, bijelo pakiranje, volumen 200ml.

Ovako izgleda krem ​​gel:


Ne koristim ovaj gel svaki dan, ali samo kad osjetim da je koža zategnutija, onda stavim zeleni gel na stranu od Avena i operem lice s njim.
Proizvođač savjetuje da se ovaj proizvod koristi tijekom liječenja kože lijekovima, kada je posebno potrebna nježna i osjetljiva njega.
200 ml po pakiranju, ekonomična potrošnja, pa čak i uz dnevnu uporabu 2 puta dnevno, takva staklenka je dovoljna za 5-7 mjeseci.
Ponekad koristim ovaj gel zajedno s kistom Mia2 iz clarisonika. Čišćenje tada postaje još bolje.
Pakiranje mi je osobno prikladno, da, teško će se otvoriti mokrim rukama.
Gel se otvara okretanjem kapice lijevo / desno. Sviđa mi se ova opcija, koristim je s užitkom.
Tekstura je gusta, praktički se ne pjeni pri dodavanju vode. Bijeli gel dobro miriše, prilično neutralan. Čisti kožu dobro. Ako operete šminku ovog gela, nosite se s njom. Možda ne prvi put, ali ipak će koža ostati čista i svježa.
Nakon pranja kože obrišite ga suhim i nanesite tonik. Čak i ako zanemarite tonik i hidratantnu kremu, lice neće biti.
Taj faktor stvarno volim u ovom gelu za pranje.
U ljekarnama to nije uvijek. Kad vidim, kupim ga, ako ne, mogu uzeti zeleni gel za pranje ove marke.
Moja ocjena je 5+

nježno čišćenje, ne suši kožu, ne izaziva ljuštenje kože, dobro čišćenje

nema utjecaja na upalu ili crne točke

Kućna njega Avène za akne kod odraslih: kako odabrati i što može učiniti?

Što je Avène Cleanance?

Avène linija za problematičnu kožu naziva se Cleanance - i ako ste naišli na akne u vašem životu, ne biste mogli pomoći pri tome. Avène vjeruje da je kućna njega ključan korak u procesu rješavanja akni. Trebalo bi djelovati kao sprječavanje propadanja i potpore kože profesionalnim postupcima.

Nedavno je ažuriran sastav dvaju proizvoda: Cleanance Expert emulzija za regulaciju sebuma i protuupalna emulzija TriAcneal Expert. Sada u njima nema kiselina. A umjesto kiselina, komponenta je ekspresionirana, keratolitička na bazi biljnog ekstrakta (smanjuje broj crnih točaka, izjednačava teksturu kože). Klinički je dokazano da je u jednoj postotnoj koncentraciji učinkovitija od 6% glikolne kiseline, ali ne lomi lipidni sloj i prikladna je za osjetljivu kožu.

U Magic Box: sve njegu i šminku

11 uzoraka kozmetike - i brošura nove knjige "Ultra-cosmetics" u svakoj kutiji.

Osim ekspresije, obje emulzije sadrže diolenil (ubija bakterije koje izazivaju upalu) i termalnu vodu Avene (smanjuje iritaciju). Razlika je u tome što TriAcneal Expert ima retinaldehid koji izglađuje i smanjuje ožiljke nakon akni (stoga je namijenjen koži s zrelim aknama). A u emulzijskoj Cleanance Expert dodan je monolaurin, koji regulira proizvodnju sebuma. Između emulzija se može kombinirati.

Tko su naše heroine i liječnik?

Sudionici testa ovoga puta - pacijenti “Instituta za plastičnu kirurgiju i kozmetologiju” uglavnom s prvim stupnjem akni. Svi su promatrani kod liječnika-dermatovenerologa, dermatologa i kozmetologa Galine Viktorovne Sofinskaya. Prije rada u IPCC-u, Galina Viktorovna, dvadesetpetogodišnja, bila je voditeljica dječjeg kozmetičkog odjela na Klinici za ljepotu na Arbat centru, ima veliko iskustvo u liječenju bolesnika s aknama.

Kakav učinak možete očekivati ​​od kućne njege od akni?

Pitali smo Galinu Viktorovnu, što uopće možemo očekivati ​​kada koristimo kućnu njegu? Bila je iskrena: “Akne se pojavljuju zbog činjenice da tajna žlijezde lojnice ostaje u kanalu i začepljuje je (može biti mnogo razloga za to: smanjena imunost kože, stres, gastritis, antibiotici, hormonalni otkaz, itd.) u svijetu krema ne može očistiti kanale lojnih žlijezda. To se postiže čišćenjem, pilingom i drugim kozmetičkim postupcima. Kućna njega im ne dopušta da se ponovno začepe. Normalizira kvalitetu izlučivanja lojnih žlijezda, potiče rast novih "točnih" stanica i ažurira stratum corneum. "

Tko su "prave" stanice?

Stanice rožnatog sloja obično rastu u ravnomjernom obliku i imaju odličan metabolizam. Dok se krećete u gornje slojeve kože, iz njih izlazi sadržaj, postaju gusti, ravni i međusobno se povezuju kao oklop kako bi zaštitili tijelo. Trebalo bi biti.

Ali recimo da ste pod stresom. Metabolizam je poremećen u stanicama. Oni nisu tako glatki, rastu u pogrešnom poretku - poput knjiga koje su razbacane po stolu. Između njih je prianjanje prekinuto, nastaje neravna površina s "rupama".

Prva posljedica: koža počinje neujednačeno guliti. Kada nanosite kremu, ljuske stratum corneuma se pomiješaju s njom. A taj "cement", nesvjestan bilo čega, trlja se u izlučne kanale lojnih žlijezda, blokirajući ih. Postoje upale.

Druga posljedica: čestice prljavštine iz okoline ulaze u „rupe“ između stanica. To zamjećuju langerhansove temeljne stanice i oni “kažu”: “Hana, prijatelji, treba vam hitno zakrpati!” Vojska krvnih stanica i antitijela šalje se na problematično područje. U ogledalu vidite crvenilo.

Što obećava kućna njega?

Donijeti metabolizam stanica: normalizirati piling, hidrataciju, kvalitetu i količinu izlučivanja. “Prve promjene koje sudionici eksperimenta trebaju vidjeti su izravnavanje reljefa, zatezanje kože i smanjenje crvenila. Malo kasnije, nestat će problem predmenstrualne upale ”, kaže Galina Viktorovna.

Naše heroine

Natalia ne vjeruje da se njezin problem može nazvati zastrašujućom riječju akne: “Da, povremeno imam osip. No postoje razdoblja kada je koža potpuno čista. Istodobno, nije masna, već se kombinacija masnog sjaja ne događa tijekom dana. Ti se osipi vjerojatno povezuju s hormonskim ciklusom, a mogu se pojaviti i tijekom putovanja i letova. Druga koža jako reagira na vodu - tvrda voda u Moskvi mi ne odgovara, trebam meku vodu. " Takva situacija u Natalia od adolescencije, ali posljednjih godinu i pol dana upala povećana.

Galina Viktorovna donosi presudu da Natalia ima prvi stupanj akni. “Pore su malo uvećane, ali je lipidni sloj slab: iako je Natalya oprala lice u 6 sati ujutro, do 15 sati koža uopće ne sjaji. Lojne žlijezde nisu dovoljno aktivne, a koža se slabo ljušti. Stoga će njezin program kućne njege izgledati kao naizmjenični obroci i piling “, kaže ona.

Prema liječniku, u jutro ne morate oprati s posebnim gelovima i pjene. Na koži bi trebao biti vodeni lipidni plašt, ako ga ujutro operete, nesretna trzavica lojne žlijezde počinje brzo proizvoditi tajnu. Ispada deblji od normalnog i mehanički začepljuje kanale.

Za pranje Galina Viktorovna preporučuje samo micelarnu vodu (ili u ekstremnim slučajevima, vodu iz slavine koja je prisutna na sobnoj temperaturi). Avène Cleanance Micellar Water kontrolira proizvodnju sebuma i ne zahtijeva ispiranje. Tijekom dana, Galina Viktorovna propisuje da 3 do 5 puta čisti kožu micelarnom vodom. Uklanja nečistoće koje se talože na koži.

Nakon jutarnjeg trljanja kože, Natalia bi trebala primijeniti stručnjaka za kemijsko čišćenje keratinom (ne trljajte ga, nanesite ga na dlanove i pritisnite ih na lice). Djeluje protuupalno i seboreje, izglađuje teksturu kože i smiruje crvenilo.

Imenovanja za večer: prvo, gel za čišćenje Avène Gel za čišćenje. Ritual bi trebao izgledati ovako: trebate navlažiti malu spužvu, stisnuti kapljicu novca, pjeniti je i nanijeti pjenu na lice mekim pokretima, bez trljanja. Ostavite nekoliko sekundi i isperite vodom na sobnoj temperaturi. Poželjno je ne ono koje teče iz slavine, bilo mineralno, ili barem stvarno. Liječnik preporučuje svima da uzmu naviku da stave lijepu zdjelu blizu sudopera, da je ujutro napune vodom - i da se operu u večernjim satima.

Drugo: nakon čišćenja, Natalia treba primijeniti jedan od dva proizvoda, naizmjenično svaki drugi dan - TriAcneal Expert emulzija ili hidratantna krema za čišćenje Cleanance Hydra (kompenzira učinak sušenja preparata za liječenje akni). Galina Viktorovna upozorila je da u nekoliko dana nakon korištenja TriAcneal Expert, Natalijina koža može štipati kao da je iritirana (samo zato što sada ima slab lipidni sloj). U tom slučaju, ona će morati uzeti pauzu za 1-2 dana, ali nakon - biti sigurni da nastavite pomoću emulzije.

Prema početku ciklusa, Natalia je trebala biti očišćena kako bi se spriječilo još jedan šiljak u osipu. Za sušenje upala korištena je bezbojna olovka za korekciju mjesta.

Natalijino mišljenje nakon šest tjedana:

- U vrijeme testiranja odbio sam šminku (temelj, prah) - preostala je samo maskara. Stoga se problemi s pranjem micela nekoliko puta na dan nisu pojavili. Samo sam nosio sa sobom stalno pamučne jastučiće i malu bočicu Cleanance Micellar Water, kao i kremu u rezervi. Koža je bila udobna - micela daje osjećaj svježine, vrlo je mekana, nema ljepljivosti koju bih želio isprati. Uvečer sam oprao lice s gelom za čišćenje gela Avène Cleanance Gel - kao što me je savjetovala Galina Viktorovna, kapala mi kapljicu na dlan, malo je trljala da bih stvorila pjenu. Gel izravno na lice ne primjenjuje se. Pozitivni dojmovi - gel nije uzrokovao suhoću.

Isprva sam imao stručnjaka za jutro, Hydra za večer s TriAcnealom. Kao što je liječnik predvidio, koža na TriAcnealu reagirala je skaliranjem i iritacijom. Većina je voljela hidratantnu hidratantnu hidru. Izgleda više kao ljekovita krema, njezina tekstura je gušća i bogatija; Stručnjak je lakši, mislim da će svi to učiniti. U slučaju upale, također sam imao i Cleanance Spot Treatment, lokalni korektor, ali nisam vidio nikakav učinak.

U sredini ispitivanja pojavilo se više osipa - kako je to predvidio liječnik. Stoga smo spojili postupak - otišao sam na čišćenje. Unatoč ovom pogoršanju, općenito mi se sviđa cjelokupno stanje kože - ona je hidratizirana, glatka, gusta, a ten je postao glatkiji. Želim nastaviti koristiti Avene.

Komentar Galine Viktorovne: „Natalijina koža je radila savršeno, čak i bolje nego što sam pretpostavljao. Prije pokusa bio je tanak, suh (kao da je rastegnut), s crvenim i prozirnim posudama. Obično se takva koža vraća dugo vremena. Ali Natalija je imala očigledan napredak za šest tjedana: tekstura se izravnala, crvenilo je nestalo. Koža je postala gusta, hidratizirana, proces pilinga se vratio u normalu. Međutim, ovaj uspjeh ne negira činjenicu da Natalia treba ići na kozmetičku kozmetologiju na vrijeme. Ako ona to učini i nastavi koristiti Avène Cleanance kućnu njegu, akne će je postupno prestati gnjaviti.

Xenia je imala probleme s kožom, poput mnogih u tinejdžerskim godinama. Od tada, više od deset godina, živjela je s malom količinom osipa (otvorenih i zatvorenih) na licu, uglavnom vezanih za ciklus. I crne točkice. Istodobno, također ne smatraju da je njihova koža masna: "Koža je vjerojatnije kombinacija - T-zona je normalna (ponekad može sjati), na obrazima ima problema, a suhoća je". Ksenia nije otišao na kozmetičara prije s ovim problemom - ona je živjela u drugoj zemlji i nije imala priliku.

Prema Galina Viktorovna, Xenia nema hiperkeratozu (kršenje pilinga stratum corneuma), kao u Natalia. Ima kombiniranu kožu: čelo, nos, bradu - normalno, a na obrazima ima hiperfunkciju žlijezda lojnica (iako se obično događa obrnuto). Lojne žlijezde na obrazima stvaraju pregustu i bogatu tajnu. - Međutim, Xenia ima samo prvu fazu akni koja nije započela. U njezinu slučaju potrebna je uravnotežena prehrana i pravilna kućna njega, kaže liječnik. “Imam program prehrane koji se pokušavam pridržavati. Zapravo, glavna stvar za mene je da isključim bilo kakve "smeće" od hrane - na primjer, čips, ili takve debele stvari kao majonezu. Ako počnem jesti majonezu, bit će još upale! ”, Kaže Ksenija.

Njegova je svrha: očistiti kožu micelarnom vodom. Ujutro očistiti micelarnu vodu (u danima kada se osjeća hiperstencija, možete se oprati s gelom, ali odmah kožu očistiti hidratantnom kremom). Nanesite seboregulacijsku emulziju Cleanance Expert. Tijekom dana, očistite kožu micelarnom vodom najmanje 3-5 puta i ponovite emulziju jednom.

Za večer: Cleanance Gel gel i TriAcneal Expert emulzija. Točkom upotrijebite olovku za korekturu mjesta za tretman i jednom svakih 8-10 dana napravite masku za čišćenje maske samo u području obraza.

Pojavljivanja Xenia nakon šest tjedana korištenja:

- Prije toga koristio sam Avensku micelarnu vodu, sviđa mi se. Moj je, međutim, bio iz druge linije, ali se ispostavilo da Cleanance Micellar Water nije ništa gore. Natočio sam ga u malu bocu i uvijek sam je imao sa sobom. Nije bilo nikakvih neugodnosti i nije bilo nelagode.

U večernjim satima oprao sam lice gel gelom za čišćenje - dobro čisti, ujutro sam ustao bez sjaja.

Također u večernjim satima koristila sam TriAcneal - koža s njom bila je dobro osvježena, gornji sloj je bio oguljen, postalo je glatko. Došlo je do pilinga - ali saznao sam samo kad sam u jednom trenutku odlučio primijeniti prah. Sada nastavljam koristiti emulziju, sviđa mi se efekt.

Ujutro i poslijepodne koristio sam seboregulacijskog stručnjaka za čišćenje. Dobra briga za dan - uklanja sjaj, tekstura je lagana (nešto između kreme i seruma), lijepo nanosi, vrlo brzo upija.

U slučaju peckanja kože i pilinga također sam imao Cleanance Hydra kremu. Međutim, ti se problemi nisu pojavili - ali svejedno sam pokušao. Zasićena je, vlaži, ali koži daje sjaj.

Također sam dobivala masku za gommanje svakih 8-10 dana, i primijenila sam je - stavila na suhu kožu, poput kreme, i isprala ga nakon pet minuta. Tada je liječnik rekao da je to moguće, a još rjeđe, jer je TriAcneal već osvježio kožu, a njime se i novi, treba nježno tretirati.

A olovka Spot Treatment pomogla je da se brzo riješi upala, doslovno sljedeći dan se smirila.

Nakon šest tjedana na Avène Cleananceu, koža je ugodna, glatkija, bez ljusaka. Osip vezan za ciklus, još uvijek postoji, ali su manje, a olovkom prolaze brže.

Komentar Galine Viktorovne: “I opet sam zadovoljan: Xenia je imala iritiranu kožu slomljenim hidrolipidnim slojem. Sada je crvenilo nestalo, uzorak epidermisa se izravnao (uspješno su uzgajali "prave stanice"), i što je najvažnije, pojavio se zdravi satenski sjaj. Koža je hidratizirana - to znači da nema više guljenja. Ljuštenja ne začepljuju kanale lojnih žlijezda. Tajna se obično izdvaja, pa će problem predmenstrualne upale proći s vremenom.

Valentina, 27 godina

Valentinovo od sve tri junakinje - najiskusniji borac s aknama. Uvijek je imala problematičnu kožu. Ali nakon tri godine putovanja u Indiju, gdje je Valentina pokupila pogrešnu njegu i učinila masažu lica uljem, počelo je pogoršanje. "Uopće nisam mogla imati ulje", kaže ona. - Saznao sam to kasnije. Uljni preparati začepljuju pore. Počeo sam osip, koji se pretvorio u čireve. Sreća što sam stigla do Galine Viktorovne! "

Galina Viktorovna vodila je pacijenta dvije godine kako bi postigla stabilan rezultat - i uspjela ju je izvesti iz četvrte faze akni do prvog lakog. "Napravili smo maske, postupke, elektrokoagulaciju... Bolje je ne sjećati se. Trebalo je mnogo novca, čak sam morao uzeti kredit. Ta je situacija nakon Indije kao rezultat toga prevladana. Ostaju samo ožiljci, mi ih meljemo - napravili smo i laserski i peeling. Sada trebate održavati rezultat - trebam njegu koja više neće dovesti do takvih pogoršanja, ali će hidratizirati kožu.

Čak i prije ove cijele priče, liječila sam akne kućnim linijama koje su se značajno sušile - onda mi se činilo da ako se osuši, to znači da djeluje. Galina Viktorovna objasnila je da nije tako da koža mora biti hidratizirana. ”

Galina Viktorovna kaže da je sada Valentinina koža u stalnom dobrom stanju, ali joj je potrebna pomoćna njega kako bi vratila lipidni sloj, uklonila fine bore i ne izazvala "kozmetičke akne" - situaciju u kojoj opstrukcije, komedoni, upalne bolesti elementi.

Jutro je također dodijeljeno pranju s micelarnom vodom Cleanell Micellar Water. Zatim, Valentina će morati pomiješati jednu kap Cleanense Hydra hidratantne kreme s jednom kapljicom TriAcneal Expert emulzije i nanijeti nježno nanesenim pokretima, bez trljanja kože.

Retinol povećava fotosenzitivnost kože, ali Galina Viktorovna nije propisala kremu sa SPF faktorom, jer je sunce neaktivno do kraja proljeća (ljeti ne propisuje pacijente TriAcneal Expert).

Tijekom dana, Valentina bi trebala povremeno obrisati lice micelarnom vodom, ponoviti hidratantnu kremu Cleanance Hydra i ispirati lice termalnom vodom Avéne svakih 1-1,5 sata. "90% hidratantnih tvari upija vlagu iz zraka - a kada je ne pronađu, naprotiv, isušuju kožu." Ispravno učinite sljedeće, smatra liječnik: spremite termalnu vodu na radnu površinu, povremeno je prskajte pored sebe (ne na kožu, kako ne bi uzrokovali suprotan učinak dehidracije) i izložite svoje lice oblaku vode.

Nakon večernjeg pranja gelom imenovan je TriAcneal Expert. Jednom u 8-10 dana, Valentina može koristiti Cleanance Mask, ali kao masku, a ne piling (ne masirajte kožu). Kako ne bi izazvali iritaciju, nakon toga nekoliko dana - nemojte nanositi emulziju retinaldehidom, već samo hidratantnu kremu za čišćenje.

Valentinini dojmovi nakon šest tjedana:

- Volio sam koristiti micelarnu vodu Cleanance Micellar Water - odbijao sam šminku, brisao sam se nekoliko puta dnevno nije bio problem (brisanje lica ujutro, zatim na ručku na poslu, zatim nakon sporta). Jedino što čitam je da uklanja šminku iz očiju, ali ne uzima moju maskaru. Koža lica je vrlo ugodna s njom.

U večernjim satima, oprala sam lice s gelom za čišćenje čišćenja - gel koji ne iritira kožu koja dobro čisti.

Od krema, imao sam Hydra - samo prekrasna stvar, hidratantni umirujući agens, koji ću i dalje apsolutno sigurno koristiti. Koža s njim izgleda cool - hidratizirana, zdrava, bez crvenila, dok ima laganu teksturu i ugodan miris. Može se apsorbirati na različite načine - ponekad me je ostavio masnog sjaja, ali sam ga podupro salvetama. No, osjećaj ugode na koži je takav da ga možete podnijeti - već sam sebi kupio drugu takvu cijev.

Od TriAcneala, kreme s retinaldehidom, nisam imao nikakvih nuspojava (piling, iritacija). Možda zato što sam ga ujutro pomiješala s Hydrom, kako je savjetovala Galina Viktorovna. Planiram i primjenjujem dalje.

Cleanance masku sam mogao koristiti samo jednom svakih deset dana - ali sam uspio probiti i nju. Nanosi se tanak sloj za čišćenje, koji se blago stisne. Ali bez prelaženja, koža ga normalno podnosi.

Mojim porama i dalje je potrebno povremeno čišćenje - pokušavam hodati oko toga svakih šest tjedana, a onda se ne čisti, već kao da izlazite sa svojim licem. Ako ste već savladali svoje akne, smanjili ih na prihvatljiv oblik, nema trajnih čireva - linija Avène pruža dobru potporu i vraća kožu zdravom i mirnom stanju.

Komentar Galine Viktorovne: „Zadatak je postignut - koža ima zdravi sjaj, elastična je, dobro hidrirana. To je postalo više izlučeno, to znači poboljšani metabolizam. Općenito, to je slučaj kada je sve dobro i važno da se ne prekine ravnoteža. Za to bi Valentina trebala nastaviti koristiti medicinsku kozmetiku za problematičnu kožu.

Zahvaljujemo na pomoći u organizaciji eksperimenta “Institut za plastičnu kirurgiju i kozmetologiju” i Galina Sofinskaya.

CLINANCE HYDRA krema za čišćenje

Boca od 200 ml

Boca od 200 ml

Čisti mladu problematičnu kožu na pozadini liječenja akni, bez izazivanja dehidracije. Bez parabena.

  • umirujući
  • pročišćavanje
  • hrana
  • prednosti
  • Tko je prikladan?
  • Kliničke studije
  • struktura
  • prednosti

    Klin-Ak intenzivna hidratantna gel-krema na vodenoj bazi prikladna je za mladu problematičnu kožu, oslabljena kao posljedica liječenja aknama.

    Klin-Ak gel gel za čišćenje bio je testiran uz sudjelovanje 51 pacijenta s kožom koja boluje od akni, uzimanjem izotreionina oralno ili pomoću lokalnih sredstava koja uzrokuju iritaciju i dehidraciju kože.

    Nakon mjesec dana korištenja, sudionici su primijetili:
    - smanjenje crvenila za 20%
    - smanjenje nedostataka kože za 57%
    - 53% smanjenje pilinga
    90% sudionika je primijetilo mekoću kože nakon nanošenja.
    76% sudionika zabilježilo je povećanje elastičnosti kože.
    90% sudionika je primijetilo osvježavajući učinak uporabe gel kreme.

    Avene čišćenje hidra recenzija

    Volumen: 200 ml

    Avene Cleanance Hydra Crème je pogodan za nadraženu kožu.

    Aven Klinans Hydra umirujuća krema ima regenerirajući, hidratantni i hranjivi učinak na suhu i nadraženu kožu.

    kompenzira dehidrirajuće i iritantne učinke, sadrži kompleks protiv akni i pogodan je za osjetljivu kožu. vlaži kožu, uzimajući u obzir povećanu osjetljivost suhe i nadražene kože nakon liječenja akni. Termalna voda smiruje i smanjuje iritacije kože. Bez parabena. Hipoalergena, ne-komedogena. Bez sapuna.

    Primjena: Nanesite na kožu.

    Sastojci: Avene Aqua, kokos glukozid, natrijev lauret sulfat, natrijev laureth-8 sulfat, glikolni palmitat, cetearil alkohol, glicerin, glikolni stearat, hidrogenirano ulje palminog / palminog jezgre PEG-6, hidrogenirano ricinusovo ulje, Petrolatum, Akrilati / C10-30 alkilni akrilatni polipropilmer, benzojeva kiselina, Butyrospermum Parkii; Chinensis, natrijev cetearil sulfat, natrijev lauril sulfat, natrijev sulfat, sorbinska kiselina, trietanolamin, ksantan guma, cink glukonat.

Više Članaka O Vrstama Akni