KUĆNA KEMIJA Proizvodi za higijenu
PROIZVODNJA PRODAJA Kemikalije za kućanstvo VIJESTI
ČLANOVI Analitika TESTOVI
Sredstva za pranje KOZMETIKA
Oprema za
proizvodnja KUĆNE KEMIJE

oglas

Testna vožnja

Kisik za izbjeljivanje "Snjeguljica"

Čistač za kuhinju "Grass Azelit"

"Trava" Azelit "- koncentrirani lijek za uklanjanje masti, čađe i čađe iz tava, štednjaka, višekutnika, friteza, roštilja, pećnica i mikrovalnih pećnica.

Čistač za kuhinju "Grass Azelit" sadrži aktivne tvari koje razgrađuju masnoće, a djelovanje koje jamči brze rezultate bez puno truda.

Način primjene: Proizvod nanesite na površinu koja se čisti, ostavite nekoliko sekundi, obrišite četkom ili spužvom, isperite vodom. Ako je potrebno, ponovite obradu.

OBJEKTI NEZAVISNIH POTROŠAČA

Elena Litovskaya:
"Testirao sam sredstvo za čišćenje" Azelit anti-mast "iz tvrtke" Grass ". Proizvođač: Rusija, regija Volgograd. Volumen - 600 ml. Rok trajanja - 24 mjeseca.

Boca je neprozirna, ali se može vidjeti količina sredstava u spremniku; prikladan oblik, udoban za držanje u ruci, ne klizi. Postoji dozator sa sapnicom za zaključavanje, koja ima dva položaja "on" - "off". Sjajno je da proizvođač razmišlja o sigurnosti.

Sastojci: voda, 5-15% neionskih tenzida, manje od 5% EDTA soli, natrijev hidroksid, organsko otapalo, aroma, boja. Znači koncentrirana alkalna.

Oznaka navodi da se alat brzo i učinkovito čisti od masti, vage, čađe; može se koristiti za tave, štednjake, multicookers, friteze, roštilje, pećnice, mikrovalne pećnice.

Način primjene: Proizvod nanesite na površinu za čišćenje, ostavite nekoliko sekundi. Utrljajte četkom ili spužvom, isperite vodom. Ako je potrebno, pokušajte ponovno.

Mjere opreza: Čuvati izvan dohvata djece, koristiti gumene rukavice. U slučaju dodira s kožom ili očima, isperite. Nemojte koristiti istodobno s drugim deterdžentima.

Testirano na pločama za kuhanje, koje su bile ostaci kuhane izgorjele hrane, masne mrlje. Nanesite proizvod ravnomjerno na zagađenje, ostavite na minutu. Za čišćenje je koristila spužvu s tvrdom površinom. Svježe zagađenje brzo je očišćeno, izgorjeli prostori morali su se pročišćavati dovoljno dugo: nanijeti i isprati proizvod. Rezultat na kraju ispao dobar, od masti i čađe nije trag. Ali nisam vidio superbrzi učinak čišćenja. Alat se doimao čvrstim, visokokvalitetnim, ali ne i iznenađenim.

Volio sam da je alat univerzalan, pogodan za lonce i tanjure.

Usput, nisam koristio rukavice, oprao sam ruke sapunom i puno vode i nanesenu kremu za ruke. Alergije ili iritacije nisu bile. Miris je sigurno kemijski, ali ne i oštar i nije jak - nije bilo potrebno da se prostorije nakon upotrebe prozračuju. "

Datum testiranja: ožujak 2017.

Ksenya Artamonova:
"Moj pregled Azelit sredstva za čišćenje od maziva tvrtke Grass (proizveden u Rusiji, Volzhsky, Volgograd). Volumen - 600 ml. Rok trajanja - 24 mjeseca. Prvi put testiram proizvod napravljen u mom gradu biti pristran.

Izgled pakiranja: boca bijele netransparentne plastike s raspršivačem, s zaštitnim rotirajućim ventilom. Oblik boce omogućuje vam da je držite u ruci. Naljepnica je izrađena u svijetlo sivoj boji sa slikom površine za kuhanje peći. Na poleđini se nalaze sve potrebne informacije da je alkalni, koncentrirani proizvod namijenjen uklanjanju masti, čađe i čađe iz tave, peći za kuhanje, komore za pušenje, friteze, roštilje, pećnice, mikrovalne pećnice. Sadrži aktivna sredstva za čišćenje koja razgrađuju masnoću, a učinak jamči brze rezultate bez puno truda. Tvari u sastavu sredstava pomažu u učinkovitom suočavanju sa starim zagađivačima.

Način primjene: Nanesite na površinu koja se čisti, ostavite nekoliko sekundi. Utrljajte četkom ili spužvom, isperite vodom. Ako je potrebno, ponovite obradu.

Mjere opreza: Čuvati izvan dohvata djece, koristiti gumene rukavice (posebna se pozornost posvećuje tome - postoji uskličnik). U slučaju dodira s očima ili kožom isprati s mnogo vode, po potrebi se posavjetovati s liječnikom. Nemojte koristiti istodobno s drugim deterdžentima.

Izgled proizvoda. Proizvod je bistra tekućina (vodena konzistencija) žute boje, s kemijskim mirisom, ali ne i oštar. S obzirom da se proizvodi koji sadrže masnoću obično dobivaju smrtonosne kemikalije, miris ovog proizvoda je vrlo normalan.

Koristio sam ovaj alat u skladu s uputama za čišćenje onečišćene plinske peći (zagađenje - masne mrlje, stare i svježe, spaljene) i keramičku žlicu u kojoj čuvam šibice (zagađenje - čađ). Stavio je sekunde za 30-40. Pojava djelovanja alata odmah je vidljiva. Primijetio sam da se masnoća, koja nije vidljiva oku, kada je izložena proizvodu, zatamni, nema učinka pjenjenja ili sikanja, što se događa kada se koriste drugi načini za uklanjanje masti.

Proizvod je uklonjen s površine spužvom i vodom. Ne mogu reći da se lako pere, morao sam dugo vremena prati spužvu, ali učinak je vrlo dobar. Imajte na umu da nisam trljao ništa, već sam samo oprao spužvu i isprao je vodom, tj. Uklanjanje nečistoća s ovim proizvodom od nas ne zahtijeva nikakav napor. Sva prljavština je potpuno uklonjena i prvi put nije bilo potrebe za ponovnom primjenom.

Kada je koristio, otkrio je jedan nedostatak, za mene nije pokvario cjelokupni dojam - ovaj lijek, zbog svoje konzistencije, je tekući, poput vode, kada se nanosi na ravninu za crtanje, koja je paralelna s površinom za kuhanje, ne lijepi se na površinu. Sva je oprema pala na štednjak, zbog čega zagađenje nije nestalo - zaključeno je da su na takvim mjestima potrebni samo gelovi ili proizvodi s viskoznim teksturama.

Prema rezultatima ispitivanja, bio sam vrlo zadovoljan alatom. Ima sva svojstva koja je naveo proizvođač. Cijena proizvoda je također važna, u trgovinama ona varira od 85 do 92 rubalja. Po mom mišljenju, cijena je vrlo skromna, s obzirom na prekrasna svojstva proizvoda.

Datum testiranja: veljača 2017.

Natalia Gnatok:
"Svaka kućanica zna da čišćenje kuhinjske masti i čađe nije tako jednostavno, jer štednjak na peći, posuđe i pećnice izazivaju mnogo razočaranja. Prisutnost u napadu dovodi do dima i neugodnog mirisa tijekom kuhanja. Tijekom procesa čišćenja. sve vrste metalnih četkica, spužvi, kao i narodni lijekovi koje svatko može upotrijebiti, ali abrazivni prašci, tvrde spužve i metalne četke ne moraju se koristiti: mogu oštetiti premaz cakline. Ray završiti s neugodnim rad u kuhinji čišćenje i čišćenje, imaju potporu kućanskih kemikalija. Izlazi niz prijedloga za izbor svih vrsta alata za čišćenje pećnice, štednjaci, druge grijaće uređaje, koji se koriste u kućnim kuhinjama.

Zadovoljstvo mi je što sam sudjelovao u testiranju kuhinje za kuhinju "Azelit". Zemlja porijekla - Rusija.

Sredstvo transparentne boje je u bočici od 600 ml bijele plastike sa sprej bocom, tu je prikladan okidač. Rotirajući sigurnosni ventil na vrhu raspršivača spremnika za raspršivanje osigurava da djeca ne mogu sama ukloniti sadržaj boce, čime se sprječava da dijete što je moguće više dodirne sadržaj boce.

Proizvođač tvrdi da je koncentrirani proizvod dizajniran za uklanjanje masnoća, čađe i čađe iz tave, peći za kuhanje, komora za prženje, friteza, roštilja, pećnica, mikrovalnih pećnica itd. Sadrži aktivna sredstva za čišćenje koja razgrađuju masnoću, što osigurava brze rezultate bez posebnih napori, tvari u sastavu pomažu u učinkovitom suočavanju sa starim zagađenjem.

Način primjene je standardni:
1. Upotrijebiti koncentrat u gotovom obliku ili razrijediti vodom u količini od 50-100 g / l.
2. Nanesite na površinu za čišćenje, ostavite nekoliko minuta.
3. Utrljajte četkom ili spužvom, isperite vodom.
Ako je potrebno, ponovite obradu.

Sastojci: pročišćena voda, površinski aktivne tvari, organsko otapalo, natrijev hidroksid, kompleksirajuća sredstva, boja, aroma. pH = 12. TU 2381-003-92962787-2013.

Rok trajanja je impresivan - 18 mjeseci.

Proizvođač navodi posebne mjere opreza. Čuvati izvan dohvata djece. Koristite gumene rukavice. Proizvod može iritirati oči i kožu. U slučaju dodira s sluznicom, isperite vodom i obratite se liječniku. Ne koristite istodobno s drugim sredstvima za čišćenje.

Dakle, očigledna prednost je dostupnost prikladnog spreja za nanošenje alata na teško dostupnim mjestima. Drugo, na poleđini boce na etiketi se navodi detaljan sastav i za čišćenje se koriste sredstva.

Proizvod se lako, ekonomično i bez prskanja raspršuje. Na slici se vidi da sam je koristio za čišćenje grijaćih ploča električnog štednjaka sa starom čađom, nanosio je sredstvo i ostavio 10 minuta, koristeći spužvu za uklanjanje nakupljenog savršeno omekšanog starog debelog sloja čađe i masti. Svaka spaljena masnoća, kao i kapi svježeg na peći znači izvrsno uklanja, dok napominjem da nema oštrog izraženog mirisa. Alat je idealan za čišćenje ekstrakta, uklanjanje hrane koja se spaljuje u lonce i tave, te se suočava sa starim sprejom u mikrovalnoj pećnici. Ne mogu reći da je ovaj alat vrlo lako isprati s površine ploče, bilo je potrebno nekoliko puta ukloniti otopljenu staru masnoću spužvom i vodom. Također savjetujem svima da se brinu o svojim rukama u procesu rada uz pomoć rukavica, jer je alat vrlo snažan i učinkovit. Međutim, rezultat je vidljiv čak i nakon 1 primjene.

Preporučujem svima ovaj alat smrtonosne sile: on djeluje učinkovito i uspješno se nosi s postavljenim zadacima! "

Datum testiranja: siječanj 2017.

Izvrstan alat, jeftin i učinkovit.

Tema borbe protiv masnoća u kuhinji, posebno u požaru, smatra se ne baš ugodnom za bilo koju domaćicu. Masnoća čvrsto prianja ne samo za štednjak, pećnicu, lonce, tave. ali i postupno se nameće na kuhinjske ormare i kućanske aparate. To je to zbog toga, brisanje površina u kuhinji, a ja sam kupio "Grass Azelit Cleaner anti-mast". Podmitio je natpis s prednje strane paketa - "nježno čišćenje".

Savjetujem svima da kupite "Azelit protiv masti" kao djelotvoran i jeftin alat za čišćenje kuhinjskog pribora.

Čišćenje raspršivača Grass Azelit kuhinjsko posuđe - pregled

Super pomoćne majke na porodiljskom dopustu (+ fotografije)

Dobar dan, dragi čitatelji!

O azelitu sam naučio zahvaljujući oglašavanju tvrtke za čišćenje u društvenoj mreži. Tu u kratkim video pshikayut u pećnici, na roštilju, napa, isprati i voila - chic, sjaj i čistoću! Oni su u arsenalu cijele serije tvrtke Grasse i sredstva se uopće ne skrivaju. Kao, pogledajte, ovo su naše čarobne olovke i super profesionalni alati. Iako je ovo oglašavanje.

U našem gradu postoji trgovina s tim alatima. Dugo sam željela doći tamo, ali zbog nedostatka vremena nisam dobila. Čak sam bio spreman kupiti trunku za 500 komada. Silite banka također nije jeftina. Onda pogledam u uobičajeni magnet koji predstavlja tvrtka Grass, bio je azazelijski sprej i sredstvo za čišćenje WC-a. A cijena je u rasponu od 90-130 rubalja. Ali još uvijek nije uzeo ruku. A onda sam jednog dana završio s pećnicom. Unutra, iako crna, ali sve u smeđem spreju, mrlje. Općenito užas. Magnetska kozmetika je ipak uhvaćena. ALI pećnica se nije usudila početi s čišćenjem.

Nakon pranja posude nakon juhe, bio sam užasnut i otišao testirati na njega i nema više privlačnog poklopca. I nakon čišćenja četiri lonca, četiri poklopca i bijele Kukmarovsky tave s užasnom čađom i istim poklopcem, požurio sam podijeliti vruću recenziju. Nažalost, prije nema fotografije, ali za primjer ću priložiti fotografiju pan-a zauzetog u to vrijeme. Da biste razumjeli razmjere katastrofe u mojoj kuhinji. Ne, uopće nisam lud. Volim čistoću. Samo s djetetom samo da opere suđe)

I sada su presavili poklopac da se osuši, tako davno da nisu iskrili. Isto vrijedi i za tave i 7-godišnju tavu gotovo u potpunosti.

Poprskajte pjenu i tekućinu.

Miris je specifičan. Kada dijete ne mora koristiti. Proveo sam 40 minuta u kupaonici,... ima neugodnih ostataka u mom grlu. Taj miris je vrlo sličan silitu. Evo ga on sa mnom, ali nisam se sjetio nečega na tanjirima za testiranje, ispravljanje i pisanje.

Proizvođač preporučuje prskanje, ostaviti nekoliko sekundi i isprati. Ako je to malo svježeg i malo zagađenja, onda možda uzmite. Ali ja sam osobno otišao. Tako vrlo brzo lišen jakog zagađenja, masti, čađe.

Što se tiče brzog ispiranja, ne mislim da se Pava lako pere. Dobro sam se isprala, zatim sapunom za posuđe. I prije kuhanja, i dalje ću isprati tekućom vodom.

I obavezno nosite rukavice. Imam mali alat u rukama. Ili kad sam skinuo / obukao rukavice, ili je postojala rupa, onda su mi ruke svrable i osušile kožu.

Sada je azelite moj junak i glavni pomoćnik))) Preporučujem da kupim))

Mikai - Zajedničke kupnje u Permu

  • Oglasi

GRASS - Profesionalna kemija.

GRASS - Profesionalna kemija.

Poruka Rusya »30. rujna 2018., 19:31

Započet ću s činjenicom da strašno volim da se perem, moj muž nema tako čistu, drugi put ne nosi istu stvar, pa čak i kupuje nove stvari koje kaže, iznenada će ih netko izmjeriti meni, pa, dopusti mi da ih, naravno, operem, naravno stare dane kada se pere ručno, ili u bebi, ne bih bio tako sretan, pa, ja također imam svoju omiljenu mašinu)))) Uvijek sam volio isprobavati nešto novo, a među praškom za pranje rijetko sam kupio isti uvijek pokušavao ali je dobio mene ARIEL ALPHA PROFESSIONAL i 2 godine ga nisam promijenio)))) Volim ga za činjenicu da je vrlo velik, teži 15kg, ovaj paket me košta 1200 rubalja (već koristim drugi paket), peri ga savršeno, mislim da je tako jer nisam oprao jako zagađenu, ali nakon odlaska u prirodu, moj muž nakon popravka automobila Postiže i, štoviše, kaže da je to osnovni prah, a koristio ga je i za profesionalnu uporabu, gdje je kupio i čuo da je ovaj prah opran u mnogim praonicama i bolnicama.
Također je zadovoljstvo što je gotovo bez mirisa, a ne uzrokuje alergije i iritacije, otvorena ambalaža je čak bila pohranjena u kupaonici i nije smrdila kemijski.
Pa, naravno, preporučujem)))))
******************
Moja najmlađa je godina i osam, a najstarija je 8. Možete li zamisliti koliko puta dnevno mijenjamo odjeću? Hrana, pijesak, bojice, boje, da ne spominjemo probleme djece! Perem se najbolje tri puta tjedno: bijela, boja i crna, a možda i više. Problem s praškom bio je! To je potrebno za djecu, onda muž ne voli miris, onda elementarni ne pere. Pronašao je svoju opciju!

Prvo, pakiranje od 15 kg, pranje sam 7 mjeseci, ostalo je više od polovice. Drugo, pere sve. Bijela na 60 stupnjeva (90 nije ni pokušao, proizvođač obećava učinak izbjeljivanja na toj temperaturi), crne i boje na 40. Istinite, delikatne stvari ne mogu se prati, vunene hlače mog muža su uništene, pojavila se neka vrsta razvoda. Pa, ja sam kriv. Treće, cijena je 1200 za 15 kg izvrsnog praha! Sretan sam, ne mislim ni o pranju.
***************************************
Dugo sam čuo za ovaj prah, ali uspio sam ga dobiti upravo sada. Ovaj prah namijenjen je za profesionalnu uporabu, tj. Za pranje rublja u bolnicama, praonicama itd. Dakle, nedvojbene prednosti ovog praha:

1. Cijena - 1200 rubalja za 15 kg.

2. Učinkovitost - potrošnja 15 grama na 1 kg posteljine.

3. Nedostatak mirisa u prahu i na opranoj posteljini.

4. Kvaliteta pranja mi potpuno odgovara. Naravno, to ne čini čuda, nego! Briše bolje od svih alata koje sam koristio prije (od jeftinih Tidesa do Amwaya).

Zato vam savjetujem da pokušate!

Ako sumnjate u učinkovitost Grassovih proizvoda, počnite s jednom stvari, na primjer, AZELIT anti-fat. Što se tiče kvalitete, to je analogija Schumannita iz izraelske tvrtke Bugs, koja se više nego udvostručila dva puta.

The Tais Post »pro 22, 2014, 00:24

Dobar dan)
Danas sam se opere))) ruke su me navrle da pokušam,
Odlučio sam isprobati BIOS B na rešetki
Djevojke rade zapanjujuće, (povremeno, moja kapuljača iz haube povremeno moj PMM), nisam mislio da je toliko prljavštine u njemu
sada ga imam kao novu
što je s mirisom: kada se otvara limenka smrada, nema. ali kada pshyky iz otopine prskalice miriše, ali nije kritično.
pokušajte ne prskati, ali samo stavite spužvu

Poruka germiona »11. sij 2015., 13:14

Djevojke, želim podijeliti dojam. Za čišćenje u središnjoj zdravstvenoj ustanovi koristili smo alkalno sredstvo za čišćenje podova GraSS. Reći ću vam - ovo je nešto nestvarno. Tragovi škotskog čišćenja na vrijeme! Nema potrebe za trljanjem ili namakanjem, samo obrišite mrvice kruha s stolova. Ne znam što je kompozicija, ali gledajući prljavštinu koja zaostaje prvi put, pomislila sam da ću ostati bez ruku - ništa slično! Ruke iako kane. Ne, dobro, suho, naravno, ali kao nakon svakog mokrog čišćenja (očekivao sam najgore). Naravno, za sada se bojim upotrijebiti ga, ali za generale i hitne slučajeve, vjerojatno je bolje da još nije izmišljen.
__________________________________________________________________________________________________________________________

Poruka eiteri888 »21. sij 2015., 01:01

Pozitivne povratne informacije!
Sve mi se svidjelo. Vodoinstalaterski proizvod je najbolji od kojeg sam pokušao pristupiti u redovnom supermarketu, nakon što sam prvi put nakon preseljenja imao tako čist WC, nikada prije nisam oprao ništa (vrlo tvrda voda, naslage soli).
Koncentrirani sapun ima nježan ugodan miris, lijepe ruke.
Ostaje pokušati s alatom za pod.

Papiletta »28. sij 2015., 12:51

Poruka Helena13 »01 Feb 2015, 21:00

Azelit (gel formula) - Sredstvo za odmašćivanje u kuhinji GraSS - ovaj alat vam omogućuje da se vratite na bilo koji predmet u kuhinji (rolete, kuhalo za vodu, pećnicu, štednjak, itd.) Njegov izvorni izgled za minimalno vrijeme - posut, utrljava se i dobiva nešto tako čisto kao da je upravo izašlo iz pakiranja. Samo razred.
Vrlo ekonomično. Sjajan miris.

Post Germiona »01 Velj 2015, 13:07

Ostavljam svoje dojmove:
1. Sapun mat u hodniku (znači za tepisi), - sve je oprano savršeno, čak i superzastarevshaya prljavštine, koje körcher nije uzeti, a zatim - s olovke, olovke. Jedina stvar za koju nisam mislila da nije puzala na koljenima i malo sam spalila kožu, ali ne mnogo, pomazala sam kremu za bebe. ujutro se nije dogodilo.
2. Bios-B - sredstvo - bomba! Sve ogrebotine! apsolutno sve! Na zidu u hodniku velikih tiranija i crne trake ostao je, nego što ga nisam jednostavno oprao - beskorisno. Generator pare također nije uspio. A onda za jednu ili dvije. Stol je bio savršeno izbrisan s kemijske olovke i kitom bez ikakvog napora, samo je krpa držana. U isto vrijeme na krpi nije bilo ni traga - sva prljavština u vodi.

HAIRDRESS »29. sij 2015., 13:23

Brala vodovodni čistač "WC-GEL" - kamenac uklanja nevjerojatno! Očistio je kupaonicu i wc od napada bez ikakvih problema. Nisam to mogao podnijeti i odlučio sam ga isprobati na dizalicama. U dodiru s cvatom, plavi gel je odmah postao gust i bijel, jednostavno je obrisan krpom i slavinama poput novih. Nisam očekivao takav učinak. Naravno, moja stara sredstva su uklonila malo ploče, ali samo malo, ali da ga potpuno uklonim bez traga. Hvala organizatoru na divnoj kupnji!

Lianna »31. sij 2015., 22:17

Stvarno mi se svidio čistač za kuhinju "Azelit", vrlo brzo i lako je dobio čistiti plinski štednjak. Proveo sam barem 30 minuta čišćenja peći, a onda sam je poškropio i doslovno nakon minute obrisao krpom, apsolutno bez napora, a peć kao novu. Oduševljen sam. hvala vam org

Poruka od korisnika papiletta »17. 02. 2015., 18:08
U toj otkupnini, ona je prvi put primila mopsove (krpe za naše najdraže ravne krpe). Pokazalo se da su vrlo pristojne kvalitete. IT-0334 ekonomija od uvijenih petlji, svilenkasta na dodir, mekana poput kućnog ljubimca. Mislim da je laminat stvar.
IT-0333 Krzneni kaput meke forme - između plavih pruga nalaze se redovi guste hrpe, djeluju poput svjetlosne četke. tamo se ništa ne čeže. To će biti idealno za keramičke pločice, porculanske pločice, linoleum.
IT-0331 pamuk i mikrovlakana - bež pruge - to su pamučne petlje duge oko 2 cm, a bijele - mikrovlakana. Izrađena je od debele tkanine, dobro prošivena. Universal. preporučujem
________________________________________________________________________
Poruka LADYSHKA78 »Jučer, 14:29
Dobar dan. Dobio sam svoju narudžbu: za tablete za perilice posuđa mogu reći da mi se jako svidjela (snažan koncentrat) po povoljnoj cijeni, izvrsnoj kvaliteti, a Deso znači samo za one koji vole noćna pranja poput mene, općenito sam oduševljen. Hvala vam.
________________________________________________________________________
Poruka Sindy »Danas, 16:31
Nagrebla puno stvari! Pokušao sam alat za prozore i univerzalni broj s granulama - nisam vidio takvo čudo! Nježno je držao tkaninu i moj je umivaonik (koji se samo oprao s glačalom od željeza) počeo sjati. Puno vam hvala! Sada sam redoviti sudionik kupnje!

avrorantv je napisao:
Djevojke, želim napisati recenziju. Naručio sam puno toga i pokušao: Azelit, sredstvo za čišćenje WC-a "DOS GEL" i "WC-GEL". A sada samo Bios B. Nema riječi - oduševljenje! Ne samo da je sve 5 +, a bios je izvan konkurencije! Tako sam i ja strašna alergija. I onda nema alergija na sve. Općenito, oduševljen sam. Iskreno, iz srca. Moj suprug je kupovao poljski POLSSOLSKI koncentrat za polirol MATTE i vosak CHERRY WAX za hladnu zaštitu, koncentrirajući se tako da je i on vrlo zadovoljan! Zapravo, sve radi! Hvala vam.
_________________________________________________________

Post prada »05 Ožu 2015, 21:17
Podrška! Također želim pisati o čistaču poda neutralno s učinkom poliranja. Tko ima tamni laminat je za vas! Učinak poliranja savršeno se pere, što je također važno jer se tamni pod treba prati, ako ne svaki dan, onda svaki drugi dan, nema mrlja. Miris je ugodan, lagan. Jako sam zadovoljan! Za naočale i ogledala, alat je također odličan!

Papiletta »17. kol 2015, 13:04

Dobar dan svima. BIOGEL-spašavanje za vanjske sanitarije i septičke jame! Alat je već testiran i ima dobre preporuke. Iz toaleta miriše ili trešnje, ili amaretov liker. Od vlasnika septičkih jama recenzije su: gel razgrađuje niže čvrste naslage, čime se povećava kapacitet spremnika. Kada je crpka došla ispumpati septičku jamu, bila je izuzetno iznenađena ugodnim mirisom sadržaja.

Zajedničke kupnje - Unija kupaca

autorizacija

navigacija

filteri

glavni

Proizvodi na zalihama

  • Kabinet korisnika
  • kupi
  • glavni
  • Proizvodi na zalihama

vijesti

10/29/18

27/8/18

08/06/18

11/16/17

11/4/17

11/22/14

15/9/13

21/6/13

2.10.12

Zanimljiv odmor za novogodišnje praznike!

Veliki izbor HOME TEKSTILA

Elegantna kolekcija! Brza isporuka!

Lukovi, klinovi, guma!

Preostalo je 9 dana za zaustavljanje

Kuhinjsko sredstvo za čišćenje "Azelit"

Recenzije kupaca o ovom proizvodu

Objavljeno: 27. ožujka 2015

Objavljeno: 28. ožujka 2015

Dodano: 20. svibnja 2015

Dodano: 24. kolovoza 2015

Objavljeno: 11.11.2015

Objavljeno: 11.11.2015

Dodano: 26.11.2015

Objavljeno: 03

Objavljeno: Veljača 05, 2016

Objavljeno 08 Apr 2016

Objavljeno: 18. lipnja 2016

Dodano: rujan 12, 2016

Dodano: 02.10.2016

Objavljeno: 12. prosinca 2016. t

Objavljeno: 03 Feb 2017

Dodano: 12. veljače 2017

Dodano: 20. veljače 2018

Poslano: 25. ožujka 2018

Uvjeti kupnje

Poštovani sudionici! Nudim vam profesionalnu kemiju za čišćenje vašeg doma!
Tvrtka GRASS jedna je od vodećih ruskih tvrtki na području proizvodnje profesionalne auto kemije, deterdženata i sredstava za čišćenje za tvrtke za čišćenje.
Spremni smo Vam pružiti profesionalne deterdžente.
PREGLEDAJTE OVDJE kako biste se upoznali s tvrtkom.
1. Sudionici nabave sa statusom "novak", "posjetitelj", s negativnom ocjenom, kao i sa nepotvrđenim telefonskim brojem, plaćaju narudžbe 2 dana prije STOP-a;
2. Vaš profil mora sadržavati telefonski broj i mora biti potvrđen! Potvrdite telefon OVDJE
3. Nakon STOP-a nemoguće je promijeniti nalog ili ga odbiti, sva pitanja se postavljaju u TOPIC
4. Trošak narudžbe = cijena prema cijeni + org%.
5. 100% plaćanje unaprijed u roku od 2 dana nakon naplate;
6. Ako iz nekog razloga ne možete platiti narudžbu na vrijeme, o tome obavijestite ili platite unaprijed!
7. Narudžbe možete primati u SVIM UREDIMA STRANICE tako što ćete se prijaviti u uredu koji vam je potreban OVDJE.
8. Izdavanje naloga u uredima mora biti na članskoj kartici, kako je dobiti, pročitajte OVDJE. Podaci za karticu nalaze se u KOŠARICI.
9. Ako niste upisani u ured koji vam odgovara, organizator će odnijeti robu u središnji ured Mayakovskog.

Službena stranica zajedničkih kupnji "Unija kupaca - Omsk".
Na stranici možete kupiti jeftinu i modernu odjeću, obuću i drugu robu od proizvođača po veleprodajnoj cijeni.

Razvoj i prava na web-lokacije
LLC Profi-soft, Nižnji Novgorod, 2009. t

Mišljenje. Gra ** ss. Profesionalne kućne kemikalije proizvođača

Pozdrav svima. Jučer sam odlučio probati kemiju, i iskreno bio SHOCK. Ta kvaliteta nikad nisam vidio.
je www.nn.ru/community/sp/stroi. # proizvod-3665948 poprskao, čekao 5 minuta i krpom sve je nestalo. ZA 70 RUBLJA. to su čuda. Odlučio sam probati mikrovalnu! i sve je bilo oprano, ako sam ranije morao trljati, natopiti nešto, sada 10 minuta oprao sam i peć i mikrovalnu.

Također sam imao problema. Kupili smo prije 3 godine bijeli kožni kauč. nakon nekog vremena to nije postalo bijelo (((nije trljalo s nestankom i čistačima, ali ništa nije pomoglo ((čak sam kupio skupe proizvode za kožu i odlučio probati www.nn.ru/community/sp/stroi. # product-3666140 i SHOCK samo je SHOCK tvrdoglava prljavština s bijele kože počela rasipati (kao da je Ferry kapao u masnog vozača) i kauč je postao bijel))) Ne morate trljati ništa.?

Dobar dan Naručio sam deterdžent za čišćenje na podu *, čistač za pod i dih-čistač za pod i čistilo za čišćenje GLO * SS GEL protiv naslaga i hrđe. Sva ova 3 sredstva su prilično tekuća, ALI KONCENTRIRANA, tj. potrošnja je minimalna. Pokušao sam pod na podu istog dana kad sam ga dobio, podovi su oprani, miris je ugodan i svjež.
Stroj za pranje posuđa je nekoliko puta lansiran s dihwa * sher-creak posuđem, na posuđu nema plaka i što je najvažnije nema mirisa iz jela! Možda zato što je alat bez mirisa (suptilan).

GLO * SS GEL bio je posebno zadovoljan, jer nakon čišćenja slavina u kupaonici i pločica dugo se ne pojavljuje sapunasti premaz.

Već dugo poznajem G * RA * SS, kupio sam ga uglavnom u Yuzhn * ohm * dv ** rudi, nisam ga vidio u zajedničkom poduhvatu. Uzeo sam kuhinjsko sredstvo za čišćenje A * ze * lit, SUPER Wed, stavio na kontaminirane (uljne) površine, ostavio 5-7 minuta, a onda samo obrisao vlažnom krpom. Potpuno zamjena am ** ve * d.

Kupnja je zadovoljna. Sada ću ti narediti. Hvala vam.

Sredstvo za čišćenje kuhinje Azelit, 600 ml

  • Zaštitni znak GRASS
  • Članak 1057025
  • Certifikat Ne podliježe certifikaciji
  • Zemlja proizvodnje Rusija
  • 12 komada u kutiji
  • Pakiranje na 1 komad
  • Pojedinačno pakiranje je raspakirano
  • Veličina pakiranja 10 cm × 4,5 cm × 29 cm
  • Bruto težina 660 g
  • Posebne značajke
  • Volumen, ml 600

Koncentrirano sredstvo za uklanjanje masti, čađe i čađe iz tave, peći za kuhanje, komore za pušenje, friteze, roštilje, pećnice, mikrovalne pećnice itd. Sadrži aktivna sredstva za čišćenje koja razgrađuju masnoće, što osigurava brze rezultate bez posebnih napora.

Način primjene: Proizvod nanesite na površinu za čišćenje, ostavite nekoliko sekundi. Utrljajte četkom ili spužvom, isperite vodom. Ako je potrebno, ponovite obradu.

Sastojci: pročišćena voda, površinski aktivne tvari, organsko otapalo, natrijev hidroksid, kompleksirajuća sredstva, boja, aroma.

Mjere opreza: Zaštititi od djece. Koristite gumene rukavice. Može izazvati iritaciju očiju i kože. U slučaju dodira s sluznicom, isperite vodom i obratite se liječniku. Ne koristite istodobno s drugim sredstvima za čišćenje.

Koncentrirano sredstvo za uklanjanje masti, čađe i čađe iz tave, peći za kuhanje, komore za pušenje, friteze, roštilje, pećnice, mikrovalne pećnice itd. Sadrži aktivna sredstva za čišćenje koja razgrađuju masnoće, što osigurava brze rezultate bez posebnih napora.

Način primjene: Proizvod nanesite na površinu za čišćenje, ostavite nekoliko sekundi. Utrljajte četkom ili spužvom, isperite vodom. Ako je potrebno, ponovite obradu.

Sastojci: pročišćena voda, površinski aktivne tvari, organsko otapalo, natrijev hidroksid, kompleksirajuća sredstva, boja, aroma.

Mjere opreza: Zaštititi od djece. Koristite gumene rukavice. Može izazvati iritaciju očiju i kože. U slučaju dodira s sluznicom, isperite vodom i obratite se liječniku. Ne koristite istodobno s drugim sredstvima za čišćenje.

Simaland ima pravo samostalno i bez obavijesti korisnicima odabrati recenzije za objavljivanje. Mi ne objavljujemo recenzije koje:

  • ne odnose se na temu trgovine, kupujete u njoj;
  • ne odnose se na stvarno iskustvo korištenja ovog proizvoda;
  • ne sadrže korisne informacije za druge korisnike;
  • sadrže psovke, izjave uvredljive prirode;
  • sadrže veze na druge web-lokacije.

Ne objavljujemo zbirke i recenzije proizvoda koji sadrže:

  • poveznice na druge internetske stranice u tekstu prikupljanja i pregleda, kao i reference na određene prodavače i uvoznike robe;
  • izjave kojima se diskreditira čast, dostojanstvo i poslovni ugled trećih strana (uključujući trgovine, proizvođače i uvoznike robe);
  • materijale (uključujući tekst, video, grafičke slike, kod) koji krše prava trećih osoba, uključujući prava na rezultate intelektualne aktivnosti i sredstva individualizacije.

Sima-Lend zadržava pravo da u bilo kojem trenutku ukloni objavljeni pregled, odabir i pregled robe, kao i da samostalno odredi razdoblje tijekom kojeg se recenzije smatraju relevantnim i za koje su objavljene na web-stranici Sima-Lend.

Ne obvezujemo se korisnike informirati o razlozima odbijanja objavljivanja i brisanja prethodno objavljenih recenzija, ocjena, zbirki i recenzija proizvoda.

Ako korisnik odgovori na recenziju ili pitanje, pristaje primiti obavijesti sa stranice Sima Land o novim odgovorima na njegove komentare.

Simaland ima pravo odabrati pitanja za objavljivanje neovisno i bez obavještavanja korisnika. Ne postavljamo pitanja koja:

  • ne odnose se na temu trgovine, kupujete u njoj;
  • sadrže psovke, izjave uvredljive prirode;
  • sadrže veze na druge web-lokacije.

Ne objavljujemo pitanja koja sadrže:

  • poveznice na druge internetske stranice, kao i reference na određene prodavače i uvoznike robe;
  • izjave kojima se diskreditira čast, dostojanstvo i poslovni ugled trećih strana (uključujući trgovine, proizvođače i uvoznike robe);
  • materijale (uključujući tekst, video, grafičke slike, kod) koji krše prava trećih osoba, uključujući prava na rezultate intelektualne aktivnosti i sredstva individualizacije.

Sima-land zadržava pravo brisanja objavljenog pitanja u bilo kojem trenutku, kao i samostalno odrediti razdoblje tijekom kojeg se pitanja smatraju relevantnim i za koje su objavljena na Sima-Lend web stranici.

Mi se ne obvezujemo informirati korisnike o razlozima odbijanja pitanja i brisanju prethodno objavljenih pitanja.

Ako korisnik postavi pitanje, pristaje primati obavijesti sa stranice Simaland o novim odgovorima na njegova pitanja.

Čistač za kuhinju "azelit"

Proizvođač doo "TD GraSS" Zemlja Rusija

Sve ocjene (15) t

U prvom zadovoljstvo s alatom. Vrlo dobro pere sve stare prljavštine. Uzimam to cijelo vrijeme. Proizvođač Belorusije.

23. studenog u 21:09

Savršeno za radnike u smjenama. Prouzročio je i osjetio.

16. studenoga u 17:27

Vrlo dobar alat, čađa i ugljik iz vatre iz kotla uklanja se s praskom!

28. kolovoza u 04:45

Ipak, tu je elegantan čistač za peći i još nešto u kuhinji. Lako i prirodno pere prljavštinu. Kupite sigurno.

25. kolovoza u 07:30

Čisti vrlo dobro, ali ima jak miris

24. kolovoza u 12:43

Vrlo moćan alat. Najbolje u kategoriji cijena / kvaliteta. I mnogo bolje od nekih skupih alata.

15. kolovoza u 06:56

Najbolji lijek koji sam koristio. Radim s njim samo u rukavicama.

Prekrasan alat, obično morate nešto očistiti, ali sada ga nemojte nanositi i prati, hladiti.

Savršeno očišćena stara mast, i brzo, miris je oštar, cijena je smiješna

Ako trgovina nema novca "SHUMANIT", onda ga kupite. Norma!

Još nema članaka za ovaj proizvod.

RateGoods - pouzdan način odabira proizvoda! Trenutni pristup pregledima i informacijama o proizvodu skeniranjem bar kodova na paketima.

  • O tvrtki
  • O usluzi
  • Baza znanja
  • Naše pojedinosti
  • povratna veza
  • Uvjeti korištenja
  • Za kupce
  • Za partnere

Mi smo u društvenim mrežama

Mobilna aplikacija

Prijavite se pomoću jedne od društvenih mreža

Prijavite se pomoću jedne od društvenih mreža

Da biste vratili pristup, unesite svoju e-poštu i bit će vam poslana poruka e-pošte za novu zaporku.

Kalinjingradski forumi

Trava. Profesionalno kućanstvo i auto kemikalija.

iragap 21. kol. 2015

dobro jutro Napisao sam pregled kemije kupnje Grass org Lubushka. Uzela je "Debela sredstva za čišćenje kanalizacijskih cijevi" "KROT GEL", "1 l." - Sviđa mi se! Napunite prema uputama na poleđini spremnika, a cijev je dobro očišćena. Sigurno možete naručiti More Gloss uzeo, 0,6 kg. Trigger za čišćenje vodovod, dobro, normalan alat za novac, ali ne osobito impresioniran. Azelit, 0,6 kg. triger zadovoljan. Uzela je čistiti roštilj, rado se pečemo s prijateljima na različite načine. Prije toga postojalo je sredstvo Pufasa - općenito elegantno, ali je vrlo skupo i ne možete ga pronaći svugdje. oko 400 re. I ovaj alat je također stvarno čist za sjaj, dobro, osim što morate trljati malo. i samo 92 puta. Preporučujem. Zahvaljujemo na kupnji.

ponovite sada

Lubushka Sij 11, 2016

Onda možemo letjeti na vašem produžetku?

Pregledat ću ga kasnije, ali ovdje ću vam reći da je to stvar male težine

Uzela je sredstvo za čišćenje diska za suprugu automobila oduševljeno, prala brzo i čisto

je posljednji put čistač od komaraca i insekata - savršeno čisti i dovoljno dugo

univerzalno sredstvo za čišćenje https: //www.newkalin. MENT_ID = 6686724 Perem ih i umivaonice i podove - prskam i brišem - dobro miriše, dobro pere laminat i parket

Deterdžent za pranje posuđa je također dobar, bolji od svih ljudi.

samka 02 srp 2016

Priložene datoteke

  • 14674506396281713736135.jpg81.63K 0 preuzimanja
  • 1467450672751-211331455.jpg74.9K 0 preuzimanja

Lisena 04 kol 2016

Trava - Profesionalna kućna i auto kemija, org. Lubushka. Ispitano sredstvo za čišćenje akrilnih površina. Reći da mi je drago što ne mogu ništa reći! Tako jednostavno, bez ikakvog napora da operem tuš kabinu, to sam učinio prvi put!

Nakon što sam pročitao vašu recenziju, također sam je naručio.

prije njega, također, jednostavno nije koristio

Naravno, pere, ali koliko se truda mora primijeniti

posljednji korišteni od ovoga je Meridin koncentrat

Imao sam strašan kašalj na njemu

morao je obaviti čišćenje kabine u zavojima na nosu i ustima

Nema alergijske reakcije na Grass agent

tuš.paleta oprana praskom

i bez napora

zidovi kabine, naravno, također su morali biti utrljani (crni su)

ali dugo se ne sjećam takve bijele palete!

Kuhinjski čistač Trava "Azelit", masnoća, alkalna, 600 ml

Broj recenzija (6) pročitajte recenzije.

Možete kupiti kuhinju Cleaner Grass "Azelit", anti-mast, alkalna, 600 ml u online trgovini jednog od naših partnera, za to jednostavno kliknite na plavi gumb iznad.

Slične oglase automatski prikupljamo u drugim internetskim trgovinama za ovaj proizvod. U nastavku možete pronaći popis. Obratimo pozornost, mi smo samo internetska platforma za pronalaženje najpovoljnijih cijena za robu i nismo odgovorni za kvalitetu robe naših partnera.

Cijene u trgovinama za kuhinju Cleaner trava "Azelit" kuhinjski čistač, anti-mast, alkalna, 600 ml

opis

Koncentrirani gel "Azelit" s pojačanom formulom učinkovito uklanja masnoću, čađu, čađu i spaljenu hranu iz emajliranih i kromiranih površina, staklenih proizvoda, nehrđajućeg čelika, keramike i porculana. Koristi se za pranje posuđa, peći za kuhanje, komore za pušenje, friteze, roštilje, pećnice, mikrovalne pećnice. Sadrži aktivna sredstva za čišćenje, komponente za cijepanje masti, učinak koji jamči odličan rezultat bez puno truda.

Više Članaka O Vrstama Akni