Imam jako veliku pigmentnu mrlju na leđima, oko 5 cm u promjeru, koja se pojavila prije otprilike 15 godina nakon što je izgorjela na suncu.

Više od mjesec dana koristim kremu "Prije i poslije" izbjeljivanje. Mrlja je postala znatno manja, ali još uvijek velika.

Kupio u ljekarni krema "Badyaga Forte", 70 rubalja. Nakon trećeg puta uporabe, mrlja se smanjila na očima.

Koristim gel Badyaga u dva dana. Prvo obrišem tonikom, a zatim nanesem tanki sloj gela, malo ga utrljam, ali bez napora, pričekajte 15 minuta i očistite ga spužvom. Zatim namažite hidratantnu kremu.

Samo nastavite koristiti kremu "Prije i poslije" izbjeljivanje.

Gel od modrica, pigmenta i stajaćih mjesta "Badyaga Forte"

opoziv

Razvio sam naviku redovito voditi brigu o sebi ne samo kod kuće, nego iu salonu. Moj glavni problem je masna koža, povećane pore, masni sjaj, pa zimi često odlazim u piling kako bi koža bila u savršenom stanju.

Ovaj mjesec me je dirnula kriza i ne mogu si priuštiti salonski tretman, iako je za kožu potrebna uobičajena njega. I odlučio sam pretražiti internet, nešto peeling i učinkovito, otkrio sam, ali cijene tih lijekova, ako su učinkovite, obično su kozmičke od 4.5 tr. Ja ću ga naručiti, ali u najboljem slučaju. I naišao sam na jedan članak o tvrđavi badagge, za koju kažu da čisti kožu, poboljšava ten i smanjuje pore. I odlučio sam pokušati, došao sam u ljekarnu i kupio za 75 rubalja.

Već u tjednu koristim svaki dan, nanosim masku 30 minuta i isperem je, nakon čega nanosim samo kremu za oči i hidratantnu kremu za lice samo ujutro. Koža je vrlo transformirana, pore nisu značajne, boja je svježa, glatka, koža je mat. Samo je nemoguće pretjerati, završit ću tečaj još jedan tjedan i onda ću to učiniti 2 puta.

Gel Badyaga Forte za lice

Sadržaj

Uz nepoželjnu promjenu na koži žene, odmah je potrebno poduzeti mjere, po cijeni koja je najprihvatljivija za badyaga forte, koja se koristi od pigmentnih mrlja i smeđih pjega. Promovira pomlađivanje tijela, preporučuje se da se koristi za tip masti, morate biti oprezni pri ulasku u oči. Prihvatljiva cijena, koja odgovara kvaliteti i rezultirajućem učinku, u potpunosti zadovoljava očekivanja žena.

Trebate koristiti

Sredstvo u obliku gela iz pigmentnih mrlja idealno bi trebalo prepisati kozmetolog kako ne bi izazvao iznenadni osip ili iritaciju. Provjeravanje proizvoda na toleranciju od strane tijela može biti tako, trebali biste ga probati na lakat ruke, aktivne komponente odmah djeluju, uzrokujući reakciju.

Samu vrijednost čini kozmetika, podvrsta slatkovodne spužve, u bojama može biti zelena, smeđa, žuta. Koristi se za izradu praha koji je uključen u kozmetičke komplekse za njegu sebe, lica i tijela.

Prirodnost proizvoda je važna, badyaga forte uključuje prisutnost ekstrakta bokvica i vitamina A, C, K, karotena i fitoncida. Protuupalni i antialergijski učinak, liječenje i ublažavanje boli ima stolisnik.

  1. Povećati otpornost imunološkog sustava.
  2. Pružanje iscjeljujućeg učinka.
  3. Povećana osjetljivost kože.
  4. Poboljšanje cirkulacije krvi.
  5. Obnova funkcije tkiva.
  6. Analgetski učinak.
  7. Smanjuje bol i svrab.
  8. Sprječava akne.

Badyaga će vas također spasiti od pigmentnih mrlja, gel sadrži male inklinacije od kremena, koje međusobno uzrokuju blagu iritaciju. Prikladno je upotrijebiti pri bubrenju ili zagrijavanju. Eterična ulja i kapsaicin u sastavu imaju gorući učinak s jedne strane, as druge strane hrane se i obnavljaju rožnata područja.

Badyag forte se preporučuje za modrice i pigmentaciju, u rijetkim slučajevima postoji individualna netolerancija na kozmetički proizvod. Gel traje ne više od dvadeset minuta, a zatim se ispere toplom vodom, nepoželjno je izaći nakon zahvata. Načelo primjene u kružnim pokretima, trljanje alata i učinak masiranja. Praktično, rok trajanja je dvije godine.

Jedinstvenost metode je u tome što nakon zahvata ne morate koristiti hidratantnu kremu, već samo pranje hladnom vodom. Česta uporaba se ne preporučuje, najviše jednom svaka dva tjedna, ali učinak će ugodno iznenaditi ženski spol.

Nemojte se zbuniti, ako će reakcija kože na masku biti trnce i crvenilo, brzo prolazi i koža postaje glatka i svilenkasta. Budući da je cijena kozmetičkog proizvoda sasvim prihvatljiva, može se koristiti kao obvezna njega lica.

Gdje je to moguće

Prisutnost u sastavu slatkovodnog silikona spužve omogućuje očuvanje svih prirodnih i korisnih tvari, osoba dobiva naizgled svježiji izgled kada se pravilno koristi. Uklanjanje mrtvih stanica epidermisa, rožnatog sloja, nakon čega se proizvodnja elastina povećava dva puta. Akne i osip nestaju kao rezultat početka regeneracije stanica. Badyaga forte u obliku praha sa sadržajem silicijevog dioksida omogućuje vam da osjetite lagano peckanje kada se koristi u akciji, posebno su učinkoviti prodori u potkožne slojeve i poboljšanje funkcije regeneracije.

Gel sadrži mnoge dodatke prehrani, nakon stupanja na snagu koje se događa pomlađivanjem. Kada se oslobodite starosnih pjega, ovaj proizvod se široko koristi u kozmetologiji kako bi se spriječile rane bore i smanjila mlitavost. Također je moguće koristiti za uklanjanje ožiljaka ili ožiljaka. Ako osoba ima mnogo pore i neuglednih točaka, badyaga forte, koji zasićuje stanice kisikom i sprječava starenje, može se nositi s njima.

Prateći osnovna pravila za korištenje skrbi za sebe, možete steći mlade kao djevojke:

  1. Prije svega, prije postupka treba očistiti od prekomjerne kontaminacije, lučenje lojnih žlijezda.
  2. Postupak nanošenja treba isključiti područje oko očiju tako da čestice praha ne uđu u respiratorni trakt.
  3. Nanosi se laganim masažnim pokretima lokalno ili na cijelo lice.
  4. Izlaganje u trajanju od 3-5 minuta tijekom prve procedure, zatim svaki put povećavamo vrijeme izlaganja za 1-2 minute.
  5. Nakon pranja maske, važno je koristiti visoku SPF kremu za sunčanje kada idete van. Bolje je napraviti niz postupaka u razdoblju neaktivnog sunca od kasne jeseni do ranog proljeća.
  6. Obvezno je testirati na alergijsku reakciju. U slučaju takvih, mast će pomoći hidrokartizonu, osloboditi se crvenila i opeklina.

kontraindikacije

Unatoč činjenici da maske i kućni lijekovi na bazi gela imaju mnoge pozitivne kritike, postoje brojne kontraindikacije:

  • postoje izrazito izražena problematična područja na licu;
  • teški osip ili akne;
  • individualna netolerancija;
  • alergije;
  • ogrebotina;
  • otvorene rane;
  • abrazije;
  • prekomjerni rast dlake na licu;
  • preosjetljiva koža;
  • ako su krvne žile preblizu;
  • herpesa;
  • gnojna upala.

Upute za uporabu

Po primitku modrice ili udaraca, možete provesti posebne tečajeve u kojima će badyaga forte biti aktivni sastojak. Ako na koži nema iritacije kada se nanese, možete se mirno primjenjivati ​​tri puta dnevno. Tehnika kružnih pokreta je najučinkovitija kada se trlja gel, nanosi se malim obrocima kako bi se izbjegla bol. Važno je da nakon zahvata omotano područje zamotate toplim ručnikom. Pojavit će se osjećaj pečenja i nelagode pri korištenju proizvoda na otvorenim površinama kože, teškim crvenilom.

Od gadnog fortea štedi od ustajalih mjesta, ublažava modrice, služi kao sredstvo za piling. Prije svega, važan je sastav gela - iglice od silike koje čine spužvu imaju aktivirajući učinak na kožu, poboljšavajući cirkulaciju krvi. Apsorbirajuće i baktericidne funkcije imaju glavnu ulogu, učinak grijanja zaustavlja crvenilo kože. Stolisnik i bokvica omekšavaju i liječe moguće oštećenje.

Međutim, u svom sastavu ima kompleks vitamina i sposoban je pomoći kod reumatizma i radikulitisa.

Smjese na bazi slatke vode koriste se za uklanjanje:

  • pigmentacija na tijelu;
  • bora;
  • za pomlađivanje, povećanje elastičnosti;
  • spriječiti akne.

Mimičke bore mogu nestati, a prah može imati i anti-pigmentacijski učinak.

Evo nekoliko recepata:

1. Unatoč sličnoj konzistenciji, maska ​​s glinenim prahom je učinkovita i tražena je među ženama. Možete ga pripremiti spajanjem dvije komponente, dodavanjem vode. Trebala bi dobiti kremastu konzistenciju za laku primjenu četkom na licu i tijelu. Sloj bi trebao biti vrlo tanak, jer će prekomjerna koncentracija dovesti do ozbiljnog crvenila. Maska će osloboditi pigmentne mrlje i koži dati sjaj i sjaj.

2. Kompleksni spojevi komponenti s vodikovim peroksidom - koriste se kao standard za pomlađivanje kože, što sprječava starenje i poboljšava regeneraciju. Koristi se u slučaju izrazito izražene pigmentacije, kroničnih mrlja, stalnog povećanja broja smeđih pjega. Dovoljno je koristiti ga jednom mjesečno da biste postigli željeni učinak.

3. Borna kiselina i badyaga forte se kombiniraju u maski od neželjene pigmentacije. Može se koristiti za teške akne, iritaciju kože.

4. Maska s dodatkom mlijeka će pomladiti i vizualno smanjiti broj godina za ženu. Koristeći toplo mlijeko i prah, smjesa se nanosi na lice deset ili petnaest minuta, a zatim ispere toplom vodom.

5. Maska kvasca savršeno mijenja kožu, poboljšava teksturu epidermisa, sprečava starenje, kvasac će imati regenerirajući i hranjivi učinak.

Nanesite gelove na celulit može biti jednostavno trljanje ili širenje na pokrivačima i pokrivanje filma, stvarajući efekt pare. Došlo je do pojave krvi i blagog peckanja, takav osjećaj će biti prisutan tijekom cijelog postupka i nakon nekog vremena. Metode protiv celulita su popularne i djelotvorne, piling se izvodi i uklonjen rožnati sloj epidermisa. Da biste ojačali kožu i poboljšali problematična područja, morate se upustiti u takve postupke najmanje dva puta mjesečno.

Osim želje za uklanjanjem dodatnih centimetara, postoje kontraindikacije:

  • osjetljiva koža;
  • otvorene rane i ogrebotine;
  • srčani problemi;
  • netolerancija na sastojke lijeka;
  • kronične kožne bolesti;
  • vaskularne bolesti.

Na alpama kelpa nalaze se svi potrebni vitamini i minerali mora, u kombinaciji sa silicijevim dioksidom, sprečava se starenje i poboljšavaju regenerativna svojstva preparata.

Sve pripremljene maske na taj način, ili kupljene u salonima, biti će učinkovite ako se pridržavate pravila korištenja, izbjegavate biti pod aktivnim suncem nakon postupka, provjerite alergije. Morate znati da sve vrste maski ne bi trebale koristiti hranjivu kremu nakon što, u nekim slučajevima morate pustiti pore disati, u većini slučajeva trebate samo hladnu ili toplu vodu, kontrastni tuš rijetko.

Badyaga. Pomaže li?

Badyaga. Pomaže li?

Poruka peneloppa »Pet Nov 04, 2011 10:17 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka Lera »Pet Nov 04, 2011 11:36 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od ludmila »Pet Nov 11, 2011 2:36 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka Rosinka »pet stu 11, 2011 3:01 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post peneloppa »Sre Nov 16, 2011 2:05 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

The Post Selivi »sri stu 16, 2011 7:49 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka ludmila »Čet Nov 17, 2011 12:42 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post ludmila »čet stu 17, 2011 12:57 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka od HopeMih »Pet Nov 18, 2011 11:45 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od stryfi »Pon Nov 28, 2011 11:08 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka od NadezhdaMikh »Sub Dec 03, 2011 7:01 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka ludmila »Sat Dec 10, 2011 10:37 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od ludmila »Sub Dec 10, 2011 11:07 pm

Recenzije za Badyaga Forte

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

  • pomaže u uklanjanju modrica
  • pigmentne mrlje
  • jeftin
  • nema nedostataka

To nije skup alat koji je spasio kožu na mom licu. Nakon hormonskih poremećaja u tijelu, lice mi je bilo prekriveno aknama, koža je postala masna. Bio je to užas. Uspio sam s aknama, ali su crvene i plave mrlje ispod kože ostale. Pogled je bio užasan. Gotovo je poput jegulja.

Kupio sam policiju u ljekarni. Napravio sam masku 2-3 puta tjedno. A nakon nekoliko namjena, mrlje su postale bijele i ubrzo su potpuno nestale. Moja radost nije imala granica. Koža je postala glađa, svježija. Stvar je u tome da se mikroskopske igle badyagija zalijepe u kožu. Kao rezultat toga, koža je zasićena kisikom, hranjivim tvarima.

Kada se nanese, koža malo gori, a miris ostavlja mnogo da se poželi, ali ono što se ne može učiniti radi čiste kože.

Primijetim da kosa može ojačati na mjestima uporabe badyagi. Na upaljenu kožu nemoguće je nanijeti, moguće je izazvati pojavu novih akni.

Badyaga Forte recenzije

Opis i upute lijeka Badyaga Forte

Badyaga je spužva koja živi na dnu slatkovodnih tijela. Struktura njegovog "kostura" precizno je sastavljena od kremenih spikula, koje su međusobno povezane organskom tvari spongin. Zajedno s fosfornim spojevima tvore jedinstvenu strukturu koja se pokazala korisnom za ljude.

Lijek Badyaga Forte je izvrstan vazodilatator s baktericidnim svojstvima. To je gel koji, kada dođe u dodir s kožom, nadražuje ga smrvljenim spikelom badyagija. Ove iglice od kremena aktiviraju proces opskrbe krvlju i time povećavaju učinkovitost imunološkog sustava. Tijekom primjene lijeka na koži se pojavljuje privremeno crvenilo. Ovo mjesto je toplo.

Sastav također uključuje ljekovite tvari trpožavca, stolisnika i drugih ljekovitih biljaka.

Badyaga Forte se koristi za:

  • Osip, modrice, akne i drugi problemi s kožom.

Badyaga Forte se distribuira u obliku epruveta od 75 ml. Najprije, gel treba razrijediti s vodom ili peroksidom u stanje kaše. Zatim trebate nanijeti jedan sloj proizvoda na kožu i ne isprati ga oko 20 minuta ako govorimo o problematičnim dijelovima kože. Za modrice i ozljede nanesite gel kružnim pokretima i isperite kožu tek nakon pola sata. Nakon primjene Badyage, Forte se ne preporuča napustiti prostorije za manje od 3 sata.

Glavnu ulogu u djelotvornosti lijeka imaju ekstrakte bokvice i stolisnika. Bokvica sadrži niz vitamina korisnih za ljudsko tijelo (A, C i K), kao i hlapljivu proizvodnju, koja je sposobna ubiti štetne mikroorganizme. Stolisnik, pak, osigurava ljekovita i antialergijska svojstva lijeka.

Badyaga Forte je kontraindiciran u:

  • Individualna osjetljivost na pojedine komponente lijeka;
  • Osjetljivost kože na vanjske učinke.

Liječnici preporučuju da prije nanošenja preparata za kožu, prvo nanesete malo gela na kožu blizu zgloba.

Nuspojave i predoziranje Badyaga Forte

Nuspojave lijeka uključuju samo alergijske reakcije na pojedine komponente. U slučaju predoziranja i nepoštivanja uputa za uporabu, crvenilo na koži može ostati duže vrijeme, što negativno utječe na ljudski organizam.

Recenzije za Badyaga Forte

Alat je vrlo popularan kod kupaca, jer ima širok spektar djelovanja, rezultat se osjeća vrlo brzo i nuspojave su minimizirane. Na to ukazuju ne samo liječnici, već i pacijenti koji su pokušali na osobnom iskustvu. Evo nekih mišljenja o Badaga Forte:

  • Samo sjajan alat! Samo nekoliko maski od gela Badyaga Forte i ja smo se uspjeli riješiti svih tragova akni. Usput, koliko se sjećam, ovaj alat zateže pore.
  • Maska ovog gela dobro uklanja umor, čini se da koža oživljava, a nema ni traga pigmentnih mrlja. Preporučujem ga svima!

Ponekad možete pronaći negativne kritike o lijeku koji su primarno povezani s alergijskim reakcijama u bolesnika:

  • Užas! Ja Badyaga Forte nije stala, samo osip povylazila. Razrijedio sam se peroksidom i učinio sve po uputama, ali ispalo je samo još gore.
  • Nakon ovog gela, lice mi je bilo posuto. Pažljivo, Badyaga Forte može izazvati alergije!

Ako ne uzeti u obzir pojedinačne netrpeljivosti na komponente Badyaga Forte, alat savršeno opravdava sebe i prilično učinkovito rješava razne probleme s kožom kupaca.

Cijena Badyaga Forte

Cijena malo varira i iznosi oko 50 USD. (220 rubalja). Međutim, u Rusiji ovaj lijek se može naći mnogo jeftinije (oko 90 rubalja - 22 UAH.) Gel se prodaje u standardnim cijevima koje se mogu naći u gotovo svim ljekarni u Rusiji ili Ukrajini.

Badyaga. Pomaže li?

Badyaga. Pomaže li?

Poruka peneloppa »Pet Nov 04, 2011 10:17 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka Lera »Pet Nov 04, 2011 11:36 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od ludmila »Pet Nov 11, 2011 2:36 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka Rosinka »pet stu 11, 2011 3:01 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post peneloppa »Sre Nov 16, 2011 2:05 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

The Post Selivi »sri stu 16, 2011 7:49 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka ludmila »Čet Nov 17, 2011 12:42 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post ludmila »čet stu 17, 2011 12:57 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka od HopeMih »Pet Nov 18, 2011 11:45 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od stryfi »Pon Nov 28, 2011 11:08 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka od NadezhdaMikh »Sub Dec 03, 2011 7:01 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka ludmila »Sat Dec 10, 2011 10:37 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od ludmila »Sub Dec 10, 2011 11:07 pm

Badyaga Forte

Opis i upute

Badyaga Forte - je vanjski alat koji poboljšava stanje kože, lokalno eliminira neke simptome svojih bolesti. Po imenu ovog lijeka, lako je pogoditi da uključuje badyaga - sredstvo poznato u tradicionalnoj i tradicionalnoj medicini. Badyaga Forte je dizajniran za ublažavanje svraba, bolova, oticanja, otapanja pečata, posvjetljavanje pigmentnih mrlja. Pod djelovanjem ovog alata poboljšava zdravlje kože povećanjem cirkulacije, metabolizma, normalizacije lojnih žlijezda. Također, Badyagi Forte ima antimikrobni učinak. Sve gore navedeno uzrokuje uporabu ovog lijeka za akne, hematome, kongestiju u koži. Osim toga, Badyaga Forte se može koristiti kao sredstvo za pomlađivanje i čišćenje kože.

Izdanje ovog lijeka u obliku gela, koji se primjenjuje za neko vrijeme na koži s tankim slojem, a zatim - isprati s vodom. Upute za lijek ne savjetuju da izađu na par sati, nakon primjene Badyagi Forte. Također, opisuje mogućnost razvoja alergijskih reakcija na sastojke ovog gela, što je kontraindikacija za njegovu uporabu.

Badage Forte Recenzije

O ovom lijeku često raspravljaju ljudi koji pate od različitih kožnih problema. Primjerice, neke djevojčice i dječaci koriste Badyagu Forte kako bi smanjili masnu kožu. Sudeći po njihovim recenzijama na forumima - ovaj tretman daje rezultat. To ilustrira fraza tinejdžerica:

- Dok ne možeš kupiti Zener! Badyaga se nosi! "

Vjeruje se da pomoću ovog gela može značajno poboljšati cjelokupno stanje kože, kao i redovite maske s Badagoy Forte aktiviraju metabolizam u tkivima. Između ostalog, postoje recenzije koje govore o tome kako ljudi sami pripremaju intenzivnu masku na bazi gela, uz dodatak badyagi praška. Takva maska ​​ima jači učinak nego samo Badyaga Forte, ali manje moćna od čiste badyaga. Jedna dama piše o tome:

„Nakon ovog postupka koža postaje ružičasta, ugodna boja. I nakon čiste badyage postala je crvena - s takvim licem morala je sjediti kod kuće i čekati da prođe crvenilo! "

Čak i oni pacijenti koji su alergični na badyag zadovoljni su učinkovitošću gela. Poruku je ostavila žena koja je bila prisiljena napustiti korištenje Badyagi Forte:

“Sljedećeg dana, nakon razmazivanja ovim gelom, pojavljuje se urtikarija za jedan dan. Ali, naravno, učinak je bio vrlo uočljiv. Šteta je što ne mogu koristiti ovaj alat! "

Naravno, tu su i pregledi ljudi koji nisu primijetili nikakav rezultat od uzimanja maski iz badyagija. Kozmetičari, koji su se pretplatili na ogranke foruma posvećenih Badyagi Forte, dopunili su informacije o njemu sljedećim primjedbama:

  • Utjecaj badyi na kožu može se usporediti sa stresom. Dakle, nakon toga ne treba izlagati lice novim "testovima" - na primjer, izlaziti na hladnoću ili na sunce. Stoga se takve procedure najbolje provode uoči vikenda, kada se možete opustiti i odmoriti kožu.
  • Ako imate osjetljivu kožu, krvne žile se nalaze blizu jedna drugoj ili postoji proces aktivne upale, ne koristite preparate badyagi. Mogu samo pogoršati situaciju.

Gadam "Badyaga Forte®" - riješite se problematične kože

Nitko neće raspravljati o učinkovitosti i nužnosti kozmetičkih postupaka. Međutim, prvo, svatko ne može priuštiti redovite posjete kozmetologima, a drugo, tako često nema dovoljno vremena za posjet liječnicima ljekarničke industrije kako bi se problemi kože rješavali i brinuli o njoj na neprekidnoj osnovi. Kako bismo riješili cijeli niz problema s kožom, preporučujemo da probate Badyaga i Badyaga Forte® gelove marke „7 note of health®“.

Opseg djelovanja Gadgeta i Badyag Forte® gelova www.badaga.ru vrlo je velik: čisti i zateže pore, uklanja akne i tragove, uklanja modrice i otekline, smanjuje bore, izglađuje pigmentne mrlje i male ožiljke - Ovo je mali popis učinkovitosti gelova s ​​jazavcem iz linije "7 note of health®".

Svatko od nas, iu svakoj dobi, ima problematična područja. Masna koža pati od velikih pore i akni, a nedostatak odgovarajuće njege također dovodi do pojave crnih mrlja. S godinama se pojavljuju takve neugodne i neestetske pigmentne mrlje i postakne. Rezultat naših ozljeda i posjekotina su tragovi - ožiljci i manji ožiljci. I, naravno, ne ide nigdje s pojavom bora. I sa godinama, naravno, boju i elastičnost kože, sve dalje i dalje od stanja bebine kože. Isto tako, obratite pozornost na to koliko često kozmetičari nakon kozmetičkih postupaka propisuju gel “Badyaga Forte®” za ublažavanje otoka, resorpcije modrica i vraćanje prirodnog zračenja kože.

Danas kolekcija serije 7 Notes of Health® uključuje Badyaga i Badyaga Forte® gelove, BADYAGA plus LAMINARIA anti-celulitni gel, izbjeljujući BADYAGA FORTE® kremu s indijskom kresom. I, zahvaljujući ovoj paleti proizvoda, možemo dobiti vlastiti kozmetički centar za čišćenje i obnavljanje kože u našem domu.

Korištenje Badyaga i Badyaga Forte® gelova je vrlo jednostavno, za razliku od praha, potpuno su spremni za uporabu. Posebnost gela proizvedenih od strane tvrtke Skimed www.skimed.ru je jedinstvena formulacija gela, stvarajući neutralno okruženje i promičući djelovanje badyaga. Uostalom, badyagi igle ne samo da izribaju površinu kože, već, ulazeći u gornje slojeve epidermisa, potiču protok krvi, što uzrokuje aktivnu obnovu stanica, otvaranje pora, aktiviranje opskrbe krvlju. A ako medij znači s badagi kremom, onda masna baza jednostavno začepljuje otvarajuće pore. A ako se proizvod razrijedi u kiselom ili alkoholnom mediju, tada se koža otvori i koža očišćena djelovanjem badyagija može biti spaljena.

Istraživački laboratorij tvrtke Skimed proveo je više od godinu dana u razvoju jedinstvene smjese proizvoda s badagijom. U rad su bili uključeni ne samo tehnolozi, već i farmaceuti, dermatolozi i kozmetičari. Gel "Badyaga Forte®" www.badaga.ru poslan je na kliničke studije i prošao na najvišoj razini, nakon što je dobio pozitivno mišljenje u Centralnoj kliničkoj bolnici Ruske akademije znanosti, Zavod za dermatologiju i onkologiju. Kliničke studije su empirijski dokazale da gel normalizira funkcioniranje lojnih žlijezda i sprječava razvoj akni, podupire remisiju i suočava se s blagim oblikom bolesti (akne), ne dopušta stvaranje dubokih upalnih elemenata. On također zaustavlja akutni upalni proces, ljušti stajaća mjesta, izjednačava reljef kože, uklanja infiltrate.

Gel "Badyaga Forte®" www.badaga.ru, između ostalog, sadrži najveću koncentraciju sirovog badyagija i, prema tome, njegova učinkovitost je veća. Uz apsolutnu prirodnu prirodnost i ekološki prihvatljivost, nekoliko riječi o pripremi sirovina može se dodati i prednostima proizvoda. Sterilizacija je jedna od najvažnijih faza proizvodnje, jer badyaga raste na škripcu, kamenje pod vodom. U njemu žive alge, mikroorganizmi i bakterije. Stoga je čišćenje sirovina predanost potrošaču, temelj sigurnosti sigurnosti i sigurnosti proizvoda. U "Skimed" u tu svrhu primjenjuju se metode obvezne sterilizacije rendgenskim zrakama. Osobito fino mljevenje sirovina je osnova za učinkovitost i sigurnost kože. U Skimedu je razvijen jedinstveni mikromil za mljevenje, posebno za stvaranje praškastih baza Badyaga i Badyagaya Forte® gelova.

Korištenje gotovih gelova je vrlo jednostavno. Kozmetičari propisuju "Badyag" gelove za liječenje raznih problema: akne, staračke mrlje, male ožiljke, uklanjanje edema i modrica nakon kozmetičkih zahvata, a učinkovito se možete nositi s celulitom - "7 nota zdravlja": Anti-celulitni gel “BADYAGA plus LAMINARIA” ", I izbijelite problematična područja kože s kremom za izbjeljivanje" BADYAGA FORTE® s indijskom kresom ".

Gel "Badyaga" i "Badyaga Forte®" dovoljno je nanijeti na kožu 10-20 minuta 1-2 puta tjedno, ljeti - bolje navečer, prije spavanja. Za početnike se preporuča prvo provjeriti reakciju kože na unutarnjem zavoju lakta, uzrokujući gel 10-15 minuta, neki mogu uzrokovati alergijske reakcije, au ovom slučaju je bolje konzultirati se s liječnikom o mogućnosti i načinu korištenja Badyaga Forte gela. Pa ipak - vrlo je važno da se maska ​​s badagijem dugo ne čuva, ne morate ići u krevet s njom ili hodati s njom cijeli dan, maske se nanose 15-20 minuta. Ovo vrijeme je više nego dovoljno da pokrene aktivaciju i stimulira regeneraciju epidermisa. Nakon maske s badagijem, koža se može malo crvenkati, kao posljedica povećane cirkulacije, sama maska ​​može biti popraćena trncima ili osjećajima topline kože. Poslije maske savjetujemo da ne nanosite hranjive kreme - disanje na koži, otvorene pore treba dati zrak, a krema će jednostavno začepiti pore koje su se otvorile. Nakon sat vremena možete nanijeti laganu hranjivu tvar.

Danas, milijuni žena u Rusiji i inozemstvu konstantno se zalažu za Badyaga Forte® gel www.badaga.ru i liniju proizvoda u 7 Health® Notes. Svaka može odabrati svoj optimalni način i način njegove uporabe. Ako jegulje i crne točke počnu nestajati doslovno nekoliko puta nakon nanošenja maske, tada uklanjanje starih pigmentnih mrlja, post acne i malih ožiljaka može zahtijevati nekoliko mjeseci. Ljeti, kada je naše tijelo tako otvoreno za gledanje u javnosti - gel “Badyaga Forte” postaje neophodan za održavanje mladosti, sjaja i ljepote!

Osvijetlite gelom "Badyaga Forte®"!

Badyaga Forte

Opis od 23. ožujka 2016

  • Latinski naziv: Spongilla Forte
  • ATX kod: D11AX
  • Aktivni sastojak: Badyaga, ekstrakti nasturtiuma, pšenične klice, sukcesija, eterično ulje grejpa / ekstrakti biljaka i stolisnika
  • Proizvođač: Dina + (Rusija)

struktura

Sastav gela uključuje badyaga, ekstrakt bokvice (Plantago) i stolisnik (Achillea millefolium L.), posebno pročišćenu vodu, glicerin, bronopol, parfem, sredstvo za geliranje.

Sastav maski za kremu: posebno pročišćena voda, stearat (PEG-400), emulzijski vosak, monogliceridi, badyag, Dermalight (ekstrakt nasturtiuma ili, drugim riječima, indijska kreša, koja sadrži polifenole, provitamin A, vitamin C, fitoncide, eterična ulja), kozmetički stearin, lanolin, ciklometikon, glicerin, ekstrakt pšeničnih klica, ekstrakt vlakana, eterično ulje grejpa, parabeni, liposentol-multi.

Obrazac za izdavanje

Kremasta maska ​​Badyaga Forte i gel namijenjeni su za vanjsku uporabu, dostupni su u epruvetama od 75 ml.

Farmakološko djelovanje

Antieematozni, apsorbirajući, baktericidni, protuupalni, vazodilatator.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Gel karakterizira visok sadržaj badyagi i bokvica ekstrakata, kao i stolisnik. Badyag je dobro poznati dokazani narodni lijek za modrice i starostne točke, stagnaciju. Zahvaljujući drobljenim silicijskim iglicama badyagija dolazi do izvrsnog pilinga oštećenog sloja kože, povećava protok krvi, obnavlja se hrana i disanje stanica, a izlječenje se odvija kroz ekstrakte stolisnika i bokvice. Gel omekšava i vlaži kožu, aktivira regenerativne procese i time ublažava napetost i umor kože, povećavajući tonus, te koža postaje baršunasta i elastična.

Također je svojstveno gelu.

  • aktivni resorpcijski i anti-edemski učinci;
  • sprečavanje pojave akni;
  • smanjenje boli, svrab;
  • uklanjanje pigmenta, stajaćih mjesta;
  • normalizacija izlučivanja lojnica, smanjenje aktivnosti lojnih žlijezda;
  • aktiviranje opskrbe krvlju, dilatacija krvnih žila, što smanjuje bolove kod radikulitisa, artritisa i reumatizma;
  • pružanje dubinskog čišćenja i restauracije, jačanje zaštitnih funkcija kože;
  • zahvaljujući biljnim ekstraktima, baktericidno je, protuupalno.

Djelovanje dodatnih aktivnih prirodnih komponenti krem ​​maske

  • Indijska krema - suzbija hiperpigmentaciju kože zbog potiskivanja formiranja melanina, te učinkovito osvjetljava pigmentne mrlje, pjege i stagnirajuće manifestacije. Uz redovitu uporabu, tkiva su zasićena vitaminima, usporavajući proces starenja stanica.
  • Badyag - mehanizam djelovanja temelji se na mehaničkoj iritaciji kožnih intergata, kože i duboko usađenih kapilarnih rešetki sa silikonskim iglama kostura. To uzrokuje povećanu perifernu cirkulaciju, aktivaciju disanja kože, dubinsko čišćenje, sužavanje pora, piling oštećenih i starih stanica kože (piling), brzo osvjetljavanje i uklanjanje manjih defekata, kao i učinak rješavanja.
  • Ekstrakt pšeničnih klica sadrži prirodne vitamine - E, B, P, provitamin A, aminokiseline, ergosterole, pantotenske, folne, linolenske, oleinske, linoleinske kiseline, koje pojačavaju antioksidativne procese i zaštitna, regenerativna svojstva kože, aktiviraju enzime. Učinkovito njeguje, zaglađuje i pomlađuje kožu.
  • Ekstrakt iz serije uključuje karoten, karotenoide, vitamin C, flavonoide, gorčinu (Amara) i tanine, antiseptičko, antialergijsko, umirujuće, protuupalno djelovanje, vraća vodeno-solnu ravnotežu, daje koži veću elastičnost i svilenkastost.
  • Liposentol-multi je smjesa topljivih u mastima estera, tokoferola, retinola, linolne i linolenske kiseline i raznih biljnih fosfolipida. Njegovo djelovanje usmjereno je na sprječavanje keratinizacije kože, stvaranje bora, prevenciju procesa preranog starenja, prehranu i hidrataciju kože.
  • Eterično ulje Cītrus paradīsi (od grejpa) zbog sadržanog limonena, citrala, citronelalnog vitamina C posvjetljuje, izbjeljuje, dezinficira, tonira kožu, jača metaboličke procese, zateže pore, normalizira razinu izlučivanja, volumen i žlijezde lojnice.

Indikacije za uporabu

  • od modrica;
  • tretman masne kože;
  • akne (uključujući mrlje nakon njih) i akne;
  • za piling;
  • čišćenje i obnova kože lica;
  • ublažavanje bolova kod reume, artritisa, radikulitisa.

kontraindikacije

  • poznata nepodnošljivost komponenti;
  • sklonost ka rozacei;
  • suhu i nadraženu kožu.

Koristite s oprezom

  • u liječenju oštećenja kože na leđima;
  • Uporaba u području dekoltea može dovesti do dramatičnog povećanja opskrbe krvlju, što može negativno utjecati na funkcioniranje srca.

Nuspojave

Korištenje Badyag Forte gela može uzrokovati hiperreakcije individualne osjetljivosti, uključujući alergije, koje se manifestiraju kao jaka oteklina, peckanje, svrbež, mali osip i crvenilo.

Upute za uporabu (metoda i doziranje)

Nanošenje badyag u obliku gela

Nanesite mali dio gela na kožu oko 10-20 minuta, a zatim isperite toplom vodom. Odmorite se u korištenju Badie u 2-3 dana. Ne preporučuje se izaći nekoliko sati nakon zahvata.

Upute na gelu Badyaga Forte iz modrica uključuje spot aplikaciju na oštećena područja. Isperite gel u ovom slučaju treba nakon 20-30 minuta.

Značajke primjene maske za kremu

Kremasta maska ​​je najučinkovitija kada se nanosi na čistu kožu. Treba je isprati s toplom vodom nakon 20 minuta (možda lagano peckanje!). Nakon nanošenja maske ne preporuča se podleći sunčevoj svjetlosti zbog moguće iritacije kože. Maske za izbjeljivanje, bez obzira na godišnja doba, sugeriraju dodatnu uporabu kreme za sunčanje.

Upozorenje! Izbjegavajte kontakt s sluznicama, poput očiju ili nosa.

predozirati

Ne izaziva sistemske reakcije, ovisno o uputama, lokalne reakcije se manifestiraju kao pečenje i upala, koja prolazi sama od sebe.

interakcija

Uvjeti prodaje

Lijek kao prirodni kompleks oslobađa se bez recepta.

Uvjeti skladištenja

Suhoća, zaštita od izravnog sunčevog svjetla, temperatura: + 5 ° + 25 ° C.

Badyagi lijekove čuvajte na mjestima nedostupnima djeci.

Rok valjanosti

Može se čuvati u originalnoj ambalaži do 1 godine.

Posebne upute

Primjena Badyaga Forte acne je moguća samo ako je integritet kože. Ako dođe do grebanja, grebanja ili druge štete, prvo ih treba izliječiti!

analoga

  • Badyaga je suha. maska;
  • Badyagaporoshok;
  • Lijek za tijelo s badagima;
  • Spongilan.

Recenzije za Badyaga Forte

Osvrti na gel Badyaga Forte u osnovi samo pozitivan. Žene koje koriste lijek pokazuju da:

  • pojavljuje se posvjetljivanje kože i uklanjanje pigmentnih mrlja;
  • učinkovito čišćenje i oporavak;
  • uklanjanje pilinga;
  • pomaže kod akni i mjesta nakon njih;
  • pomaže kod modrica;
  • Lijek je pristupačan.

Među nedostacima - oštar miris i trnci.

Osim toga, krema za izbjeljivanje Badyaga Forte s indijskom krešom može ozlijediti kožu i zahtijeva korištenje kreme za sunčanje u bilo koje doba godine, što nije prikladno za svakoga.

Cijena Badyaga Forte, gdje kupiti

Prosječna cijena gel Badyaga Forte u Ukrajini je 15-20 UAH, krema maska ​​košta nešto više - 85 UAH.

U Ruskoj Federaciji, prosječna cijena gela je 105 rubalja, krema maska ​​je 120 rubalja.

Više Članaka O Vrstama Akni