Teško je zamisliti osobu koja nije imala modrice, modrice ili blago zamračenje kože nakon akni barem nekoliko puta u životu. Navedeni "artefakti" nastali na ili ispod kože prirodni su rezultat niza biokemijskih procesa i reakcija koje se odvijaju u tkivima. Ljudi koji su suočeni s modricama i edemima imaju logično pitanje: mogu li se ubrzati prirodni procesi i ti se "defekti" riješiti za 1-2 dana?

Pacijenti koji imaju modrice čak i od male modrice trebaju proći liječnički pregled. Neugodan kozmetički nedostatak u nekim slučajevima signalizira probleme s zgrušavanjem krvi, nedostatkom vitamina ili bolesti jetre.

U 21. stoljeću, asortiman kozmetičkih i medicinskih proizvoda koji se koriste za borbu protiv modrica i edema, povećao se na neviđenu veličinu. No, lijekovi na bazi zelenkasto-smeđeg praha, koji su koristili naši djedovi i bake, nisu izgubili svoju važnost. Najbolji primjer je gel (krema) Badyaga 911, namijenjen brzom uklanjanju tragova nakon ozljeda.

Opis droge

Bodaga za lice je lijek dobiven mljevenjem silikonskih vodenih spužvi. Zapravo, riječ je o živim organizmima koji vizualno podsjećaju na cvjetne kraće koje žive na dubini do 10 m, uglavnom u slatkovodnim tijelima. Životni ciklus vodenih spužvi gotovo je u potpunosti u skladu s biljkama.

Sušene i isjeckane spužve temelj su mnogih medicinskih proizvoda koji se koriste u borbi protiv dermatoloških bolesti. Ljekarne imaju širok spektar proizvoda, čija je glavna aktivna komponenta upravo prah dobiven mljevenjem kolonija crijevnih šupljina.

Osvrnimo se na značajke djelovanja ovog lijeka, terapijsku učinkovitost i preporuke za uporabu.

Kliničko-farmakološka skupina

Gel Badyaga 911 odnosi se na kliničke i farmakološke pripravke lokalnog iritirajućeg tipa. Njihova glavna svrha - uklanjanje upale u problematičnim tkivima, obnova prirodnih biokemijskih procesa na staničnoj razini. Propisati lijekove ne samo za dermatološke probleme, već i za bolesti zglobova.

Farmakološko djelovanje

Značajke mehanizma gela Badyaga 911 zbog svojih lokalnih iritirajućih svojstava.

  1. Drobljeni kristali silicijevog dioksida nakon nanošenja na površinu problematične površine kože doprinose širenju krvnih žila.
  2. Povećanje lumena kapilara popraćeno je povećanjem intenziteta protoka krvi u oštećenim tkivima.
  3. Uz lokalnu iritaciju kože, badyaga aktivira biokemijske procese sinteze prostaglandina i histamina.

Nakon kratkog vremena, edem i žarište upale prestaju, otapaju se. Zbog djelovanja eteričnih ulja, terapijski učinak proteže se ne samo na površinu dermisa, već i na zglobove.

Oblik i sastav otpuštanja

Dotični lijek je dostupan u 100 ml polipropilenskim epruvetama. Lijek ima srednju konzistenciju nalik na gel s blagim zelenim nijansama. Postoje male mrlje od zdrobljenih algi. Sastav ima izražen osebujan miris.

Sastav gela Badyaga 911:

  • slomljena slatkovodna badyaga;
  • ekstrakt divljeg kestena;
  • propilen glikol;
  • diazolidinil urea;
  • polimerna amonijeva sol;
  • kapuljača čajevca;
  • ekstrakt metvice;
  • eterično ulje smreke.

Lijek se koristi samo izvana, lokalno. Prije nanošenja sastava važno je osigurati da ne postoje alergijske reakcije na sastojke lijeka.

Uvjeti skladištenja

Prema službenim propisima navedenima u napomeni, Badayaga 911 gel se preporučuje skladištiti na temperaturnom području od 10 do 25 ° C i umjerene vlažnosti (do 75%). Poželjno je lijek čuvati u posebnom ormariću, na tamnom i suhom mjestu izvan dohvata djece. Rok trajanja zapečaćene cijevi je 24 mjeseca od datuma otisnutog na pakiranju.

Upute za uporabu

Upute za uporabu gela Badyaga 911 ukazuju da se lijek koristi samo izvana, lokalno. U sastavu lijeka uglavnom su prirodni sastojci na prirodnoj osnovi.

Način primjene lijeka:

  1. Samo se čista područja tretiraju lijekovima. Važno je izbjegavati kontakt sastava s područjem oko usana i očiju. U slučaju dodira s sluznicom - isprati s puno vode.
  2. Gel treba koristiti najviše 3 puta dnevno. Gusta konzistencija je ravnomjerno raspoređena po problematičnoj površini kože u tankom sloju. Dopušteno je trljanje u epitelni sloj laganih masažnih pokreta.
  3. Trajanje liječenja ekstenzivnih lezija - od 7 dana.

Unatoč činjenici da je to vrlo sigurno i učinkovito sredstvo, liječnici ne preporučuju liječenje pare ili vlažne kože. U ovom slučaju postoji velika vjerojatnost nadraživanja dermisa.

Indikacije i kontraindikacije

Gel Badyaga 911 djelotvoran je lijek za kronične patologije tkiva, kao i za modrice, modrice i modrice. Silikat pruža izrazito nadražujuće djelovanje, a eterična ulja odmah uklanjaju modrice i modrice.

Indikacije za primjenu lijeka:

  • hematome (uključujući modrice);
  • modrica;
  • modrica;
  • uganuća i uganuća;
  • artritis, patologija zglobova, otežana upalom.

Smatrana droga je naširoko korištena u kozmetologiji. Uz to, riješite se crnih točaka, akni i pigmentnih tumora.

Kontraindikacije za uporabu lijekova na bazi osušene slatkovodne spužve:

  • djeca do 6 godina;
  • dojenje i rađanje;
  • preosjetljivost na komponente alata;
  • prisutnost otvorenih rana na površini kože, upala.

Prije nego što tretirate problematično područje kože, važno je posavjetovati se s liječnikom, dermatologom, kako biste izjednačili rizik od pogoršanja stanja.

Doziranje i primjena

Gel Badyaga 911 se nanosi na površinu problemskog područja tankim slojem. Tada se smjesa ravnomjerno raspoređuje po zahvaćenom području. Za ubrzanje apsorpcije epitelnog sloja dopušteno je trljanje lijekova u kožu laganim masažnim pokretima. Doziranje i raznovrsnost liječenja postavljaju se pojedinačno za svakog pacijenta.

Nuspojave i posebne upute

U opisu lijeka koji se razmatra, naznačeno je da ako se pravilno koristi, u skladu s preporukama liječnika, nema nuspojava. S individualnom intolerancijom na sastojke lijeka moguća je lokalna upala, crvenilo i svrbež. Ove reakcije imaju alergijsku etiologiju i prolaze nakon uklanjanja farmaceutskog agensa.

Cijene i uvjeti odmora u ljekarnama

Krema s badagijem 911 puštena je u apoteke apsolutno besplatno, bez recepta. Cijena lijeka varira od 70 do 120 rubalja (prosječna cijena u Moskvi je 77 rubalja). U regijama se također poštuje taj dodatak.

analoga

Veliki broj lijekova na badyagi je posljedica ne samo njihove terapeutske učinkovitosti, nego i cijene pristupačnosti. U prodaji su brojni analozi sa sličnim terapijskim učinkom. Lijekovi koji razlikuju koncentraciju aktivne tvari i manje sastojke. Ovaj lijek nema potpune analoge, ali postoje sredstva pomoću kojih se u nekoliko dana možete riješiti modrica i učinaka modrica.

Analogi Badyaga Gela 911:

Prije upotrebe bilo kojeg od ovih lijekova, važno je konzultirati liječnika.

Recenzije

Igram u hokejaškoj ekipi (amater), a modrice za mene postaju stalni pratioci u životu. Prije otprilike 2 godine, poznanik liječnik je savjetovao pomoću Badyaga 911 gela da se tijelo riješi modrica i upala. Ispostavilo se da je lijek doista vrlo učinkovit i uklanja sve vrste hematoma u doslovno 1-2 dana. No, ako je šteta doista ozbiljna, nikakav vanjski lijek neće riješiti problem. U ovom slučaju, učinkovita je samo terapija lijekovima. Savjetovanje s liječnikom - ključ uspješnog liječenja. U to sam se uvjerio na osobnom iskustvu.

Badyaga Badyaga Forte - pregled

Imam jako veliku pigmentnu mrlju na leđima, oko 5 cm u promjeru, koja se pojavila prije otprilike 15 godina nakon što je izgorjela na suncu.

Više od mjesec dana koristim kremu "Prije i poslije" izbjeljivanje. Mrlja je postala znatno manja, ali još uvijek velika.

Kupio u ljekarni krema "Badyaga Forte", 70 rubalja. Nakon trećeg puta uporabe, mrlja se smanjila na očima.

Koristim gel Badyaga u dva dana. Prvo obrišem tonikom, a zatim nanesem tanki sloj gela, malo ga utrljam, ali bez napora, pričekajte 15 minuta i očistite ga spužvom. Zatim namažite hidratantnu kremu.

Samo nastavite koristiti kremu "Prije i poslije" izbjeljivanje.

Badyaga

Registrirajte se kako biste ostavili recenziju.
Traje manje od 1 minute.

Badyaga je pogodna samo za uklanjanje učinaka akni. Ona se nosi s ožiljcima, mrljama i ožiljcima. Uz njegovu pomoć, uspio sam izravnati reljef kože i izgladiti jako proširene pore na obrazima i nosu.
Loša strana je da je potrebno mnogo vremena da bi se koristila kako bi se postigli pozitivni rezultati. Primijetio sam prve rezultate nakon 1,5 mjeseci korištenja. Masku nanosim 2 puta tjedno prije spavanja.
Možete koristiti badyagu u prahu ili gelu. Nanesite proizvod na očišćeno lice i inkubirajte 15 do 30 minuta. Trajanje ovisi o osjetljivosti kože i stupnju pečenja. Prvi put sam zadržao masku 10-15 minuta. Sada mirno stojite 30 minuta.
Ako problem ima točkovni karakter, onda nema smisla stavljati badyag na cijelo lice. Može se nanositi samo na problematična područja kože. Sada radim upravo to.

Isprva sam koristio gel s badagijem, nije mi uopće pomogao. Zatim se prebacila na prah, učinak je zamjetniji. Ali spaljivanje od njega je jače. Nije da se ne može tolerirati, ali onda je lice crveno, kao da je spaljeno, a crvenilo dugo prolazi. Možeš patiti ako je vrijedan rezultat, ali ja to nisam primijetio. Jedino što mi je badya pomogla - suzile su pore, vidljivo je čak i golim okom. Zbog toga je cjelokupno stanje kože postalo malo bolje, ali akne su ostale. I da još uvijek imam uobičajene akne, a na upaljene akne, badyaga daje takvu reakciju da se samo pogoršava. Nije mi odgovarala.

Ljubav prema eksperimentima bila je okrutna šala sa mnom. Odlučio sam izvući nekoliko komedona koji su se smjestili na lice uz pomoć badyagi aplikacija. Uzeo u prah. Razrijediti s prokuhanom vodom, najprije testirati na zglobu - nema posebne reakcije, samo lagano crvenilo, što kaže da alat radi. Pa, nanesena na upalu. Nakon nekoliko minuta, koža je bila tako nepodnošljivo pečena da sam morao hitno oprati ta mjesta. I sljedećeg je jutra udahnula - na mjestu crvenih mrlja od akni, prekrivenih krhkom prljavom koricom, koja se događa na ranama koje se liječe nakon opeklina. Više u smjeru ovog "čuda kozmetologije" i ne gleda.

S jedne strane, badyaga zaista pridonosi glatkim ožiljcima i povećanim porama. S druge strane, vrlo je neugodna za uporabu i ne utječe na količinu akni.
Kada se nanese, izaziva snažno trnce i crvenilo kože. Teško mi je izdržati 10-15 minuta, što je preporučljivo držati badyag na licu. Postupak treba provoditi najmanje jednom tjedno.
Nakon otmice koža nadražena, crvena, lagano suha.
Zbog toga ga koristim rijetko i primjenjujem samo na ona područja gdje je koža gruba. Za mene je ovo najprikladnija opcija.

Badyaga u liječenju akni nije za svakoga. Općenito, prije nego što je razmazao lice, vrijedi uzeti uzorak. Crvenilo i lagano peckanje dopušteni su do 2 sata. Ako simptomi traju dan ili dva, ne smijete ga koristiti. Također, bez testa, ne biste trebali tretirati acne s badagi, ako je koža tanka, previše suha, akne su upaljene. U slučaju akutnih upala nikada se ne može upotrijebiti jer će se zbog pilinga upala širiti samo po cijelom licu.
U drugim slučajevima, akne se mogu izliječiti, osim što je liječenje vrlo brzo. Više volim prah nego gel. To je rigidnije, ali i učinkovito. Koristi se ne u čistom obliku, već se miješa s vodikovim peroksidom kako bi se dobila kaša. Nanesite ga treba biti tanki sloj i ni u kojem slučaju ne trljati, to će pogoršati iritaciju, i neće donijeti korist. Držite oko 10 minuta, zatim se masa prvo uklanja s pamučnim jastučićima, a zatim se ostaci isperu.

Idealan lijek za akne badyaga nije. Za mene, to je više kao piling, uglavnom se koristi za piling i uklanjanje učinaka akni. Alat je vrlo jeftin, možete koristiti i prah i gel. Vrijedi jedan novčić, prodan u ljekarni. Prah je oko 50 rubalja, gel je oko 2 puta skuplji. Za početnike u ovom poslu preporučujem upotrebu gela, više je odan koži. Prah djeluje jako, možete se iritirati. Miris u oba slučaja ostavlja mnogo za željom.
Možete se razmazati kao točka na aknama i uhvatiti kožu oko njih. Za razliku od iste salicilne masti, badyaga ne isušuje kožu. Njegov učinak očituje se kako slijedi: uklonjena je mrtva koža, poboljšana je cirkulacija krvi u prvim minutama nakon nanošenja, pore se prvo malo proširuju, što im omogućuje da se očiste, a zatim suže, sprječavajući prodiranje prljavštine i nastanak akni. Također, kako se badyaga često koristi za borbu protiv modrica, ona vam omogućuje otapanje dobi nakon akni.
Za korištenje takvog alata prečesto se ne isplati, za mene je optimalno bilo u jednom danu, a zatim nakon dva, kada su akne postale manje. Bolje je ne izlaziti na suncu, nego se mora izbjegavati i vjetar. Općenito, postoji dovoljno ograničenja, tako da ja ne stavljam jazavca na vrh oznake.

Moje lice ima učinke akni: ožiljci, povećane pore, neujednačen reljef. Da biste uklonili sve te probleme, morate postići stalnu obnovu stanica i njihovu brzu regeneraciju.
Badagov gel mi pomaže u tome. Možete uzeti uobičajeni prah. Nema razlike kao takve, jednostavno koristim gel lakše.
Postupak pilinga provodim 1 puta tjedno. Uključuje dvije faze:
1. visokokvalitetno čišćenje kože. Zbog toga malo zagrijavam kožu vrućom vodom, umijem se s mlijekom.
2. nanošenje gela na cijelo lice. Stojim badyuga od 20 do 30 minuta. Zatim isperite s toplom vodom. Kad se perem, pokušavam masirati kožu. Gel kolitis kože. Ona pocrveni.
Imam tragove za nekoliko sati. Ne preporučuje se izlazak nakon pilinga tijekom 12 sati.
Mjesec dana kasnije vidjela sam da je koža počela izgledati mnogo bolje: postakne su počele nestajati.
Po mom mišljenju, badyaga je pristupačan način provođenja učinkovitog pilinga kože kod kuće. Ako se postupak provodi ispravno, onda nema negativnih posljedica. Obavezno najprije nanesite proizvod na testiranje na alergije, tako da ne dođe do neočekivanih reakcija.

Badyag je jedan od najkontroverznijih lijekova u liječenju akni, jer je glavni učinak ovog lijeka iritantan (nanošenje brojnih mikrotrauma na kožu drobljenim slatkovodnim spužvama). akne. Primjena suspenzije badyagi, u prisustvu bakterijske upale, može uzrokovati infekciju kože i komplikacije. Također je nemoguće boriti se s crvenim mrljama od akni uz pomoć ovog lijeka, umjesto sedativnog učinka i uklanjanja edema, naprotiv, osigurava dodatan nalet krvi na ranu, što usporava zacjeljivanje.
U proljeće i ljeto, bolje je koristiti badyug zajedno s kremom za sunčanje, inače može dovesti do stvaranja mrlja na koži, budući da su područja tretirana suspenzijom osjetljivija na ultraljubičaste zrake i brže će se sunčati. Mnogi ljudi koriste badyuga za piling, ali dermatolozi to ne preporučuju, ako pretjerate, s vremenom osoba može dobiti plavičastu nijansu, a trajni mikroranzi su džepovi za razne infekcije i gljivice koje ulaze u kožu, a to opet akne i upale.

Radije kupujem kreme, gdje je u vrlo slaboj koncentraciji i "omekšana" prisutnošću biljnih ulja. Inače, moja koža reagira previše žestoko na nju - crvenilo, suhoća i piling. Za uklanjanje crnih mrlja, akni i pustula na licu, smatram da je beskorisno, ipak, prema sastavu, njegova svrha je potpuno drugačija - obnova zidova krvnih žila i kapilara, pomoć u uklanjanju potkožnih krvarenja nastalih zbog njihovog pucanja. Stoga ga nikad nisam koristio kao masku, lokalnu aplikaciju za akne ili krnje. Bog zna kako ti tumori reagiraju na lijek. No, modrice, crvenila, druge "boje" oštećenja kože koji ostaju na mjestu pimples nakon njihovog uklanjanja (znam da nije preporučljivo istisnuti kategorički, ali ponekad ne mogu odoljeti) badyaga uklanja dobro. Samo stavim malu kap na mrlju, držim 15-20 minuta, skinem kremu s pamučnim jastučićem. Zato to radim dva puta dnevno - ujutro i navečer. Ne prvi put, već se vrlo brzo, modrice i mikrohematomas rastvore, čestice blijede, a nakon 5 dana uopće više nisu vidljive na koži.

Badayer se snalazi ne samo s modricama, kako se ispostavilo, nego također ima dobar učinak na kožu lica, suzbijajući post-akne. Najbolje je kupiti prah, prodaje se u vrećama, već pakiranim u porcijama, prikladno. U vrećici od 5 grama, može koštati 60-80 rubalja. Jeftin.
Napravite masku za lice na nekoliko načina. Samo razrijedite s vodom ili dodajte glinu, neke i kapanje ulja iz čaja - postoji mnogo opcija, možete pronaći prikladan. Lijen sam, pa sam bacio vodu. Pola vrećice se ulije u plastičnu čašu i doda se topla voda dok se ne dobije homogena suspenzija. Ne smije biti previše tanak i predebeo. ona kaša se primjenjuje na područja s post-aknama. Moguće je i na svim licima, ali ne vidim smisao. Prilikom nanošenja potrebno je masirati, ali u svakom slučaju ne trljati! Jednom sam pretjerao, a koža mi je počela gorjeti, tako da sam morala odmah sve oprati. Badyag znači agresivan, ubode kožu, a nakon toga lice je crveno. Ali mrlje od akni i akne same prolaze kao po čaroliji. Badyag daje jak efekt pilinga, ovdje se možete poslužiti pilingom, te zajedno s mrtvim česticama proći i nakon akni. Ispod nje je čista, svježa koža. Tako samo ti opet možeš postati lijepa)

Zbog problematične kože pokušavam različite proizvode koji obećavaju da će se riješiti ovog problema.
Badyaga je spužva koja raste na dnu rezervoara. Iz nje napravite prah koji potiče resorpciju modrica, ožiljaka. Mnogi ga koriste za akne.
Po mom iskustvu, badyaga ne pomaže u smanjenju akni. Općenito se ne može primijeniti na upaljenu kožu. S ovom aplikacijom izaziva pogoršanje situacije.
No, bodyaga savršeno se nosi s ožiljcima i izjednačava reljef kože. To je idealan alat za ljude koji imaju akne i žele ga se riješiti.
Predstavljena badyaga u obliku praha i gela. U početku sam koristio prah. Razrijedite ga vodom do ravnomjerne konzistencije i nanesite na cijelo lice. Može se primijeniti samo na problematičnim područjima s ožiljcima. Ova maska ​​počinje izazivati ​​peckanje i blagi peckanje. To je normalno. U prosjeku je potrebno isprati u 20 minuta. Nakon maske, koža je crvena i nadražena. Stoga je postupak najpogodniji prije spavanja. Do jutra sve prolazi. Maska potiče obnovu i regeneraciju stanica. Ako je koža tanka, može doći do ljuštenja. U tom slučaju morate koristiti hranjivu kremu.
Sada koristim Badyaga gel, jer ima manje iritirajuće djelovanje.
Koristim 1-2 puta tjedno. Reljef kože postao je mnogo glađi. Akne iz badyagija ne prolaze.

Kad je na licu počela snažna upala, počele su se formirati potkožne bolne akne, usudio sam se pokušati s badyugom kao dezinficijensom. Što je nekako pomoglo brzo eliminirati hematom. Kupio sam u ljekarni lijek u čistom obliku - u prahu, razrijeđen s vodom, prema uputama i nanesio tanki sloj na lice. U roku od minute, koža je počela peći, ali naivno sam pomislio da bi tako trebalo biti, što znači da lijek djeluje. Kad sam opran, primijetio sam da je koža postala crvena, počela me svrbe i malo se ljuštila. Piling je uklonjen tek tri puta nakon nanošenja hidratantnog gela.
Sutradan sam ponovio postupak s badagoyem i gorko zažalio: moje je lice postalo crveno, upaljeno, svrbi do točke da su oči počele zalijevati. A onda se počela ljuštiti. Očigledno je došlo do jake alergijske reakcije. Općenito, ova noćna mora trajala nekoliko dana, morao sam tražiti dopust s posla, a onda dugo vremena da oživim kožu s losionima, umirujućim maskama i uzimanjem antihistaminika. Pokazalo se da je badyaga prilično agresivan lijek, koji je praktički beskoristan za uklanjanje akni.

Badyaga. Pomaže li?

Badyaga. Pomaže li?

Poruka peneloppa »Pet Nov 04, 2011 10:17 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka Lera »Pet Nov 04, 2011 11:36 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od ludmila »Pet Nov 11, 2011 2:36 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka Rosinka »pet stu 11, 2011 3:01 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post peneloppa »Sre Nov 16, 2011 2:05 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

The Post Selivi »sri stu 16, 2011 7:49 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka ludmila »Čet Nov 17, 2011 12:42 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post ludmila »čet stu 17, 2011 12:57 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka od HopeMih »Pet Nov 18, 2011 11:45 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od stryfi »Pon Nov 28, 2011 11:08 am

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka od NadezhdaMikh »Sub Dec 03, 2011 7:01 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Poruka ludmila »Sat Dec 10, 2011 10:37 pm

Re: Badyaga. Pomaže li?

Post od ludmila »Sub Dec 10, 2011 11:07 pm

Badyaga /

Badyaga (spongila) (spongila)

Struktura i oblik oslobađanja: prašak za pripremu suspenzije za vanjsku uporabu 1 pakiranje.
badyaga (spongilla lacustris) 10 g

u paketu od papira, laminirani PE, 10 g.

indikacije:
modrice i modrice;
reumatske i neuralgične bolove;
išijas.

kontraindikacije:
preosjetljivost na lijek;
oštećenja kože u području predviđene primjene lijeka.

Alergijske reakcije, lokalna iritacija kože na mjestima primjene lijeka.

Doziranje i primjena:

Izvana. U slučaju modrica i modrica: dodajte prokuhanu vodu u prah, promiješajte dok ne dobijete kašastu masu, stavite je na kožu obriskom i utrljajte je u vašu kožu prstima (u gumenim rukavicama); 20 minuta nakon sušenja isprati vodom.

Za radikulitis, reumatske i neuralgične bolove: u prah dodajte biljno ulje, promiješajte ga; utrljati rezultat masa u pogođenim područjima. Uz jak osjećaj pečenja, isperite vodom, laganim opeklinama - ostavite na jedan dan.

Ne dopustiti badyagi na sluznicama (u očima, ustima, nosu, itd.). U slučaju slučajnog dodira s sluznicama potrebno ih je obilno isprati vodom.

Badyaga me nije impresionirala.

Uzrokuje teške kožne alergije

Mislio sam da je to prokletstvo.

Od modrica pomaže - ali ako nema rane

Badyaga je spasio

Badyaga, primjena, učinak, od modrica, sjećanje

Badyag prah za one koji imaju problematičnu kožu.

Badyaga je, naravno, kontroverzni lijek. Prvo, ako se odlučite riješiti modrice pod okom, onda zapamtite da badyag pomaže jer je nalet krvi na modricu toliko jak da nema ništa za modricu, kao što je lako riješiti))) ne bi bili osjeti. i usporedivi su s nozdačkom i staklenom vunom, pomiješani u mortu i nježno utaknuti u kožu))). To je, naravno, figurativno, ali u biti istinito.

Moj prijatelj i ja odlučili smo se boriti s celulitom na bokovima (čitati "uši") uz pomoć badyagija. Mi smo kupili prah, kao što je napisano u uputama, pomiješano s toplom vodom dok se ne formira pastozna smjesa, a budale takve, stavimo ovu staklenu vunu))) na uši stopala. Ovdje je limenka, prijatelji moji! Osjećaj je da staklena vuna ima usta, pa je odlučila jesti tu masnoću. Prijatelj je napravio još četiri puta, ali ja nisam Zoya Kosmodemyanskaya, ne znam kako hodati bosa po snijegu zimi u maloj košulji, bolje da obavim masažne pokrete. Usput, moj prijatelj ima zapanjujući rezultat! Ali ne trebam takvu sreću, bolje je pustiti da jahačke hlače strše nego da utrljate staklenu vunu.

Ne znam kako su ljudi pod njezinim očima razmazani s ciljem uklanjanja modrica, koža mi se jedva oljuštila živa, a to su samo noge, a ne lice.

Badyaga od modrica, primjena, recenzije

Badyaga, cijena, recenzije, upute

Zajedno se nosimo s modricama.

Lice je poput jajeta vrana.

od modrica

Korištenje akni iz akni

Kad sam bio tinejdžer, akne su me često progonile, a po tome što ih nisam razmazivao, ništa mi nije pomoglo. Jednoga dana, vidjevši moje muke, mama mi je donijela novi recept, koji je s njom dijelila njezina kolegica.

Recept je sljedeći: uzmite malo badyag i razrijedite ga vodikovim peroksidom. Nanesite kavu na lice i držite nekoliko minuta, a zatim isperite.

Vrlo sam pažljivo napravio masku, i što je moje iznenađenje kad sam otkrila da akne postaju sve više. Naravno, morao sam prestati. Kasnije sam saznao da je ova prasica uvijek imala takvu reakciju.

No, postoji pozitivna - akne, kada je iritacija oslabila postala znatno manje, iako to uopće nije nestalo. Općenito, mislim da je bolje potražiti druge načine kako se riješiti akni.

savršeno čisti kožu i bori se s crnim točkama

I doista,
multifunkcionalna stvar, koristim badyagu uglavnom da se bavim
crne točkice i tragovi bubuljica. U tim stvarima, badyag -
samo udari!

"Badyaga Forte" (ili ponekad prodan kao "Badyaga-gel")
je sivkasti gel s čvrstim inkluzijama (to je
vrlo badyaga) i malo čudan miris. Prema uputama predlaže se
držite 10-20 minuta, ali ja duže zadržavam - dok se ne osušim. Ali s
ovo mora biti opreznije! Badyaga se smatra "snažnom" stvari i može
izazvati iritaciju. Osobito iz navike. Imam kombinaciju
kožu, nanosim badyagu onoliko često koliko želite na masna područja
normalna ili suha koža - ne više od jednom u 2 tjedna. I imam ga
Koristim ga dugo vremena, tako da je koža navikla na to. Ali prva 2-3 puta malo
granatiran, iako sam postupao strogo prema uputama.

Čak i proizvođači to upozoravaju u sunčanom razdoblju
(proljeće-ljeto-jesen) aktivna uporaba badyagija može uzrokovati pigmentaciju
kože. Nisam to imao, ali imajte na umu i budite oprezni - ne
pretjerati s čišćenjem! Ipak, badyagi akcija - nešto poput
aktivni piling.

Kada se osuši, čini se da gel s mokraćnim mjehurom zateže kožu, pa nježno
"stiskanje" crnih točaka. Nakon 2 primjene nos mi je vidljivo očišćen (za mene
crne točke uglavnom na koži nosa).

I uzrokuje povećanje cirkulacije krvi u koži. Kao rezultat -
brza resorpcija stagnirajućih mjesta (kao što su, na primjer, tragovi nakon
akne) i izglađivanje boje kože, koža dobiva ton i postaje
svilenkasta, poput djeteta.

Kada operete badyagu, pojavit će se osjećaj trnce na koži, gdje
nanosi se i jednako blago trljanje dlanova (neki
usporedite taj osjećaj s dodirom kaktusa s malim
iglice). To je normalno, ništa loše u tome - samo
Badyagi mikročestice koje nisu vidljive oku.
Također sam primijetio da ako stavite badyagu na nove bubuljice, oni
proći brže - badyaga kao da ih lagano suši, štoviše,
uzrokuje aktivnu cirkulaciju krvi u koži, pomaže joj brže zacjeljivanje.
Općenito, velika stvar. Prirodan, jeftin i višenamjenski.
Ako se bojite osušiti kožu - nakon nanošenja badyagija možete se prijaviti
krema. Ponekad to radim (kad ga stavim na parcele
normalna ili suha koža).

UPOZORENJE! Djevojke, ovdje sam slučajno naučio da mnogi zbunjuju jednostavno
Badyaga (prah) sa "Badyaga-gel". I upotrijebite prvi kao
gela. Ni u kojem slučaju to ne bi trebalo biti učinjeno. U gelu - badyaga je
samo aktivna komponenta, tobish dio (!) znači. I prah
Badyaga - to su alge u čistom obliku. Naravno, ako se primjenjuje
na koži, to će biti potpuni napad! Bez obzira na sve, na primjer, ako je u
Ne posipajte neku vrstu salate solju (za okus), već pola
volumena same salate. Ako koristite samo badyagu - čisti badyagu,
Puder - koža na licu može jako patiti! U čistom obliku -
ona je VRLO snažan lijek! Stoga ga primijenite u čistom obliku.
na koži lica - NE kategorički! Čak i pointwise - potrebno je koristiti
vrlo pažljivo, prethodno testirajući reakciju kože! bolji
Ipak, nemojte eksperimentirati s nanošenjem čistih badyagija na lice,
koristite ga na drugim dijelovima tijela. A za lice - to je gel. Bilo koji od
postojeći (čak i sa prefiksom "forte", čak i bez njega), ali ne i čist
badyagu! Inače ćete naići na barem bolan osjećaj pečenja i izražen
crvenilo kože, što će potrajati nekoliko dana. S gelom
takvog učinka neće biti.

Budite oprezni i oprezni. Poput svakog učinkovitog lijeka,
Radna svojstva badyaga određena su snagom njezina djelovanja. I to je vrlo
važno je ne savijati se s tom silom! I još više na licu.

Recenzije za 911 Badyaga

U narodnoj medicini badyagi se bori s modricama, hematomima, kontuzijama, površinskim ozljedama. Krema Badyaga dobro pomaže kod modrica i modrica.

Pomaže li badyaga s aknama? Recenzije

Istina, to tingled na početku, kada se opere off... Da, i to treba primijeniti samo na one koji imaju masnu kožu, a ne više od 10 minuta! Imam male ožiljke nakon akni... Želim ih ukloniti. Koža mi se počela jako zarastati nakon akni. Ostala su neprestano strašna crvena i plava mjesta koja nisu prošla tijekom godina. 600 rubalja, onda sam odlučio učiniti kod kuće, jeftino i ne gori od ljuštenja, koža je glatka, sigurno ne za život, ali dovoljno za neko vrijeme. Kožu me oduvijek odlikuje visok sadržaj masti, ne samo na licu, nego i na tijelu, točnije na leđima i prsima, pa ne čudi što su prištići na tim mjestima bili gotovo redoviti posjetitelji. Ponekad, da bi se uklonila modrica, nanose se samo 1 put. A vi ćete biti tjedan dana da mučite kožu s bubom iz mjesta. Nemojte to činiti, to neće pomoći uzroku.

Samo je sve sjajno, aspirinske maske ublažavaju upale na licu, a efekt daje dubok piling, a za jedan dan napravim Masochku s gelom... Koža je nježna. Radim maske naizmjence, za dva dana, zatim s gelom od gela, ili aspirinom, rezultat, kao što kažu na licu. Za one koji nikada nisu koristili ovaj tretman za akne, bolje je pokušati koristiti gel koji je mekši, nježniji u usporedbi sa suhim prahom. Ali ona kategorički nije dala modricu ovoj modrici, možda je gel prouzročio neugodne osjećaje na koži, ili se miris odbio.

Općenito, badyaga za akne može se koristiti, međutim, ne treba se oslanjati na značajan rezultat i učinkovitost u složenom stadiju razvoja osipa. Međutim, ako takva reakcija ne prođe tijekom dana, potrebno je napustiti uporabu badyagija kao lijeka za liječenje akni i uklanjanje ožiljaka. Mogu se pojaviti alergijske reakcije na Badyagu, tako da se simptomi promatraju, a zatim kako želite. U mnogim slučajevima trudnice su koristile badyagu na licu. Ali budite oprezni, možda alergijske reakcije, jer je koža tijekom trudnoće osjetljiva.

Ovaj gel od modrica, modrica i pigmentnih mrlja "Badyaga" gel "Badyaga Forte s pčelinjim otrovom" gel, "Badyaga Forte krema s indijskom kresom" i gel "Badyaga Forte".

Povezujemo sve komponente, trebate dobiti pastoznu masu. Nakon nanošenja pod oči i ostaviti 3-5 minuta. Isperite toplom vodom bez deterdženta. Nakon puno mase primjenjuju se na problematična područja i ostaviti 5-7 minuta. Isperite s toplom vodom bez sapuna ili uklonite papirnim ubrusom. Usput, želim vam skrenuti pozornost na činjenicu da miješanje gela i suhog praha pomaže boljem trljanju B na koži, jer je suho B vrlo teško primijeniti.

U svakom badyagu ljekarne mogu se kupiti u obliku suhog praha (cijena 30 - 50 rubalja), a gotovi gel također se može prodati, na primjer, Badyaga Forte ili Badyaga 911 (cijena 70 - 100 rubalja). Potpuno je moguće dobiti badyag u njegovom prirodnom obliku, ali češće se već prodaje kao gotov proizvod, u gelovima i prahu. Najpoznatija mast je badyaga forte. Cijena takvog lijeka kreće se od 50 do 80 rubalja. Trebamo jedan paket badyu praha.

I konačno, treći lijek - badyaga. Prije uporabe lijeka Badyaga, obavezno se posavjetujte sa svojim liječnikom. Konkretno o ovome: Ovo nije baš badyaga, kao badyaga. Osim badyag forte, postoji i takav lijek kao badyaga 911. Ima mekši, delikatniji učinak.

Badyaga protiv akni i mjesta nakon njih: prirodni recepti ljepote i zdravlja

Puno mišljenja, poput ljudi. Ako nakon prve uporabe vidite da to nije vaše i da vam ne odgovara, zaboravite. Poanta nije ugodna, shvatit ćete kad to učinite. Uvijek to radim, ali ako ste neizdrživi, ​​naravno, možete, ali se ne preporučuje. Općenito, draga moja... ono što želim reći... slušaj me: prvi dan nisam imao prilike da se prehladim... što je onda, naravno, bila moja borba s prstima..... Želim da svi ne budu bolesni, ali za svaki slučaj, možete se opskrbiti ovim alatom i imati ga pri ruci u slučaju nužde.

Bok Često uzimam kremu "Badyaga" o kojoj će se sada raspravljati. Općenito, problemi s nogama muče mnoge, pa čak i ako česte modrice iskoče. Čini se da je to jeftin proizvod, ali kako mi to pomaže nije prvi put. Moje poznavanje BUDYAG-a 911 Lijek za modrice i modrice dogodio se u depresivnoj situaciji. Budući da mi se vrlo često događa da pimples izlaze, stalno moram tražiti nove proizvode za njegu problematične kože. Trebam li ti reći za ovo? Pozdrav svima! Danas želim podijeliti svoj dojam o lijeku za modrice i modrice dijetetskih dodataka Strijelac Badyaga 911. Mislim da ste zainteresirani za pitanje koliko je učinkovit ovaj lijek. Imam tanke žile, volim pucati po uglovima, a onda se pitam: "Odakle dolazi ta velika modrica?".

Takav da desetak različitih problema može pomoći riješiti. Kao što kažu, sedam nevolja - jedan odgovor. I što je važno, a jeftino! Jedan od primjera takvih univerzalnih... Međutim, kada ga koristite morate se uvijek sjetiti da je dugotrajna uporaba lijeka štetna. Opcija broj 3. Ponovite tretmane za one koji brzo i jednostavno riješe problem. Usput, nisam našao nikakvih loših recenzija o ovom receptu, što znači da se metoda pokazala samo na pozitivnoj strani. "

Kako bi se osiguralo da nakon korištenja ovog prirodnog lijeka neće biti problema, bit će potreban klasičan test za alergije. Stoga, ako namjeravate koristiti alat, prvo morate provjeriti ima li alergijske reakcije. Ako imate bilo koju od tih reakcija, onda je pomoć ovog lijeka najbolje odustati. Prije uporabe alata obavezno se posavjetujte sa stručnjakom. Na našoj web stranici imate priliku kupiti Badyaga u online ljekarni, pronaći potrebnu drogu i vaš grad. Niska cijena zajamčena. Koža lica neko vrijeme će biti hiperemična, tako da se ovaj postupak treba provoditi u večernjim satima. Također, terapija nije kompatibilna s produženim izlaganjem suncu u vrijeme povećane aktivnosti njegovih zraka, pa se postupak ne smije provoditi ljeti (idealno je jesen ili zima).

Hematomi, modrice na bazi heparina i trokserutina

Izvrstan lijek za modrice i modrice. Prije toga dugo je koristila Spasitelja - od modrica i modrica. Krema za modrice i modrice.

Badyaga (Spongilla) - recenzije

Učinkovito badyaga

Povratna informacija: Ime ove kreme nije jako atraktivno, ali što se tiče učinka, premašila je sva moja očekivanja. Savršeno pomaže protiv različitih ozljeda kože - modrica. Čak i najjače modrice prolaze za nekoliko dana.

Ekspresivno liječenje

Prednosti: Učinkovito djelovanje.

Nedostaci: Loš miris.

Izjava: Badyaga Forte Gel je dizajniran za borbu protiv akni i nakon akni. U badyagi najjača antibakterijska i regenerirajuća svojstva. Gel sadrži veliki broj čestica ribanja, dok masaža poboljšava mikrocirkulaciju krvi ispod kože. Nakon nanošenja gela, akne nestaju, a povećane i duboke pore se smanjuju.

Slatkovodna spužva

Pluses: Od modrica učinkovita.

Recenzija: Badyaga (Spongilla) je uglavnom slatkovodna spužva, živi u ribnjacima i jezerima. I to se koristi u suhom i zdrobljenom obliku - u tom su gelu vidljivi mali komadići. Neophodno je primijeniti i pričekati dok se ne pojavi - nakon toga dolazi do crvenih oznaka - protok krvi i modrice se rastvaraju.

Za problematičnu kožu

Svjedočanstvo: Svim onima koji vode nejednaku bitku s aknama i aknama, ovaj alat je savršeno poznat. Miješa se s drugim sastojcima kako bi se smanjila upala, očistila, smanjila pore. Cijena zadovoljava oko. Istina je važno ne pretjerivati. Nekako sam se predozirao. Tada je cijelo lice izgorjelo.

Pomoći će iu kozmetici

Pluses: Dobro se koristi u kozmetologiji.

Nedostaci: pinceta.

Pregled: Koristim tjelohranitelj ne zbog moje namjene za modrice, već zbog kozmetologije. Raširio sam ga zajedno s bijelom glinom i napravio lica. istina onda lice ubode, ali je dobro, krvne žile kruže. Stoga, koža postaje elastičnija i stanice kože postaju svježe.

Učinkoviti lijek za modrice i ogrebotine.

Pluses: Dobro pomaže. Jeftin. Praktično pakiranje.

Nedostaci: mast se apsorbira i obojava dugo vremena. Može biti zaprljana odjeća.

Izjava: Ovaj lijek dobro liječi hematome. Dovoljno da se nanosi na modricu nekoliko puta dnevno. Nakon nekoliko dana nema tragova modrice. To je moguće i na licu i na tijelu. Ali postoji jedna stvar. To se ne apsorbira odmah i na mjestu obrade bit će smeđe mrlje. Ona ne nestaje dugo vremena. Bolje je koristiti kod kuće. A onda iziđite i ružni. Badyaga ima miris. Ne izražen, ali ne i vrlo ugodan. Nisam primijetio nikakve nuspojave. Prodaje se bez recepta, kao sredstvo... Sljedeće

Gel od modrica, pigmenta i stajaćih mjesta "Badyaga Forte"

opoziv

Razvio sam naviku redovito voditi brigu o sebi ne samo kod kuće, nego iu salonu. Moj glavni problem je masna koža, povećane pore, masni sjaj, pa zimi često odlazim u piling kako bi koža bila u savršenom stanju.

Ovaj mjesec me je dirnula kriza i ne mogu si priuštiti salonski tretman, iako je za kožu potrebna uobičajena njega. I odlučio sam pretražiti internet, nešto peeling i učinkovito, otkrio sam, ali cijene tih lijekova, ako su učinkovite, obično su kozmičke od 4.5 tr. Ja ću ga naručiti, ali u najboljem slučaju. I naišao sam na jedan članak o tvrđavi badagge, za koju kažu da čisti kožu, poboljšava ten i smanjuje pore. I odlučio sam pokušati, došao sam u ljekarnu i kupio za 75 rubalja.

Već u tjednu koristim svaki dan, nanosim masku 30 minuta i isperem je, nakon čega nanosim samo kremu za oči i hidratantnu kremu za lice samo ujutro. Koža je vrlo transformirana, pore nisu značajne, boja je svježa, glatka, koža je mat. Samo je nemoguće pretjerati, završit ću tečaj još jedan tjedan i onda ću to učiniti 2 puta.

Badyaga

Oblici oslobađanja

Izjave pacijenata o badagima

Jednog dana joj je čelo pogodilo kauč jako teško do te mjere da je za nekoliko minuta izašla velika kvržica i prilično velika modrica, a nakon što je moja mama pričala o toj drogi, smijala se imenu i otišla u ljekarnu. I bio sam šokiran njegovom akcijom: doslovno u kratkom vremenu, modrica je prošla, sutradan uopće nije postojao. Imam vrlo osjetljivu kožu, a nisu sve kozmetičke kreme prikladne, ali nema akni i crvenila iz ovog lijeka, miris nije dovoljno ugodan, ali ga možete podnijeti zbog čuda koje se događa nakon nanošenja.

Badyag me i spasilac i kozmetički! Uvijek je imamo u kompletu za prvu pomoć, budući da cijelo vrijeme ispunjavam modrice, pa me muž ne zove ništa "Katastrofa". Savršeno se nosi sa svojom izravnom zadaćom, modrice brzo nestaju, što je posebno važno tijekom ljeta. Nikad ga nisam probala kao masku za lice, možda nekome pomaže. Ali za ubrzavanje rasta obrva, to je stvar! Nanosim ga 10 minuta svaki drugi dan, a zatim ga isperem običnom vodom. Budući da je ruba moja tanka i rijetka, badyaga je postala moje spasenje. Brovki su počeli rasti tamo gdje su ih mladost i glupost istanjili i nisu rasli mnogo godina. Dakle, stvar je definitivno korisna ako je koristite pažljivo iu umjerenim količinama!

Tako sam klizala u siječnju. Sto godina nije stajalo na njima. Pao je i stotinu puta. Sva koljena i laktovi bili su u strašnim modricama. Radni ured, suknja iznad koljena, prozirne hulahopke. Samo jedan izlaz - badyaga. Ako se dva vikenda primjenjuju svaka dva sata, do ponedjeljka se modrice značajno smanjuju, i što je najvažnije, gube svoju blistavu ljepotu i gotovo su nevidljive pod nogavicama. Nisam primijetio nikakav osobito gadan miris. Normalni miris.

Primijenjen badyagu kao maska ​​za lice. Rezultat daje dobro: izravnava ten, čisti kožu, zateže pore, uklanja starosne pjege i tragove nakon akni. Crvenilo i peckanje kože nakon zahvata rezultat su učinkovitog pilinga. Rezultat na licu nakon prve primjene. Jeftin, prirodan način da se osoba dovede u red, zamjenjuje procedure u salonu.

Na ulici proljeće, led. Otišao sam u trgovinu i pao, velika modrica na mojoj ruci i koljena su mi sva plava. Ljekarna mi je savjetovala da kupim Badyagu mast, bio sam vrlo zadovoljan rezultatom, modrice su počele brže prolaziti. Nanesite mast je lako, miris kada gumiran nije vrlo ugodan, ali zbog njihovog zdravlja, a možete patiti. Oduzima da "Badyagu" može se koristiti u kozmetologiji, ublažava otekline i bore, sve to zahvaljujući ljekovitim svojstvima sastava masti. Naravno, čitam o kontraindikacijama, ali nemam ih za ovaj proizvod.

Žena se počela aktivno pripremati za plažu. Počela je okretati obruč s šiljcima s unutarnje strane, zatim u lumbalnoj regiji i trbuhu formirala hematome tamno ljubičaste boje. Otišao sam u ljekarnu, savjetovao da uzmem badyagu. Cijena ugodno iznenađena. Vidljivi rezultat pojavio se na dan 3 uporabe, hematomi su počeli "cvjetati", nakon 6 dana počeli su blijedjeti.

U našem svakodnevnom životu dobivamo modrice, ali ljeti, nekako nije lijepo hodati s plavičastim pjegama ili patiti od vrućine, pokrivajući sjedala odjećom. Stoga, nakon što sam kontaktirao ljekarnu, ljekarnik mi je preporučio "Badyagu", što znatno ubrzava proces i to je ugodno. Ovaj je lijek prirodan, što je važno za zdravlje. Tijekom upotrebe ne iritira kožu, čak ni osjetljiva, jedino što nije vrlo ugodan miris, nego zbog rezultata možete patiti. Politika određivanja cijena je sasvim prihvatljiva.

Suprug se aktivno bavi sportom (ljuljanje, boks). Često dolazi nakon teretane s modricama i modricama. I raditi u uredu i ići s modricama na posao, odnosno, ne mogu. Spašavaju nas badagi. Tijekom godina upotrebe, lijek se pokazao pouzdanim otkupljivačem iz kožne mrlje koja je posljedica fizičkog oštećenja. Naravno, to ne pomaže odmah. Učinak je uočljiv treći dan. Lako se nanosi, ne uzrokuje nelagodu, ne zateže kožu (prema suprugu). To je relativno jeftino. Među nedostacima mogu uočiti vrlo neugodan miris. Noću je bolje ne primjenjivati, jako miriše

Koristio sam badyagu u 2 smjera: 1) liječio sam modrice (moja koža je osjetljiva i izlazi mala modrica i prilično velika). Tako sam uvečer zamazao modrice. Rezultat: naravno, nisu otišli u jednom danu. Ali još uvijek je nestao brže nego bez njega. 2) tretirane crvene točke nakon akni (post acne je tako kažnjen). Badyaga poboljšava cirkulaciju krvi i ubrzava obnavljanje kože. Rezultat, kao u prvom slučaju, jest, ali ne i brz.

Pomaže li Badyaga aknama

Od pojave osipa nitko nije imun.

Ljudi se pokušavaju brzo riješiti ružnih bubuljica, zbog toga često mrlje i ožiljke.

Jedan od najpopularnijih prirodnih lijekova kako bi se dobili osloboditi od acne maraka, kao i spriječiti nove rashes, je badyaga.

  • Sve informacije na ovim stranicama služe samo u informativne svrhe i NISU Priručnik za djelovanje!
  • Samo DOKTOR može dostaviti točnu dijagnozu!
  • Potičemo vas da ne radite samoizlječenje, već da se registrirate kod specijaliste!
  • Zdravlje vama i vašoj obitelji!

Dugo se koristi u medicini i kozmetologiji. Ali nisu svi svjesni da li gad pomaže protiv akni.

Da biste razumjeli učinkovitost ovog alata, morate pročitati recenzije, vidjeti fotografije prije i poslije nanošenja badyagija.

Vidjet će se da se uz njegovu pomoć možete riješiti starosnih pjega, akni, ožiljaka.

Koža postaje glatka i dobiva gladak ton.

Što je to?

Badyaga je alga, najjednostavniji organizam koji živi u čistoj vodi.

Izvana, to je pomalo poput spužve - njezine porozne strukture. Te alge se bere, suše i usitnjavaju u prah.

Fotografija: slatkovodna spužva koja se koristi u kozmetologiji

To je ovaj prah i droga, čije korištenje mnogi ljudi znaju.

Odavno se koristi za liječenje modrica, dobnih pjega, infiltrata.

Ali ne svatko zna da badyaga od acne mrlje je vrlo učinkovit. Osim lijekova, koristi se iu kozmetologiji.

Prašak se dodaje u kreme, gelove i masti za njegu problematične kože.

Koji je lijek bolji

Najpristupačniji je badyagi prah koji se lako može kupiti u bilo kojoj ljekarni. To košta ne više od 50 rubalja, a možete ga koristiti kao dio bilo kojeg domaćeg proizvoda.

Dodaje se kremi, pilingu, miješa s mlijekom ili kiselim vrhnjem.

Fotografija: lijekovi

No, u posljednje vrijeme pojavile su se mnoge kozmetike koje djeluju mekše nego čista badyaga.

  • Najpopularnije su krema Badyaga 911 i gel Badyaga Forte. Ta sredstva su osvojila najviše pozitivnih recenzija.
  • Manje popularna su takva sredstva: gel za osvjetljavanje kože "Badyaga s indijskom kresom" i gel "Badyaga s pčelinjim otrovom" za uklanjanje pigmentnih mrlja.

Fotografija: prije i poslije

Kako

Badyag ima učinak čišćenja i upijanja na kožu.

Najčešće se koristi u medicinske svrhe. Kako bi se poboljšalo stanje kože, ona je također učinkovita.

Kada se ispravno koristi, badyaga ima sljedeća svojstva:

  • poboljšava lokalnu cirkulaciju krvi;
  • ljušti gornji sloj stanica;
  • čisti pore i zateže ih;
  • normalizira djelovanje lojnih žlijezda;
  • ima antiseptički učinak;
  • posvjetljuje mjesta nakon akni;
  • aktivira procese metabolizma i regeneracije stanica;
  • pomaže kod ožiljaka, malih bora;
  • čini kožu elastičnijom i glatkom.

Video: "Kako se brzo riješiti acne i acne folk lijekova"

svjedočenje

Badagic mast se najčešće koristi za uklanjanje mrlja i posvjetljivanje kože.

Ali ovaj alat možete koristiti u drugim slučajevima:

  • u prisutnosti tragova i ožiljaka od akni;
  • poboljšati stanje izblijedjele kože;
  • eliminirati pigmentne mrlje;
  • ukloniti modrice pod očima;
  • kako bi spriječili akne.

Metode primjene Badyagija iz akni

Najčešće se koristi badyuga prah za pripremu maski.

Ali svima se ne sviđa njezin neobičan miris. Štoviše, u ovom obliku, može uzrokovati ozbiljnu iritaciju kože.

Nakon maski s badagima nije poželjno biti na suncu, jer se koža odbija i postaje osjetljivija.

Nanesite i isperite masku mora biti vrlo pažljivo, a ne trljanje.

Stoga su mnogi ljudi nedavno preferirali farmaceutske proizvode.

Foto: gel radi nježnije i pogodan je za sve tipove kože.

Najpopularniji od njih je Badyaga Forte gel.

  • Ima želatinastu konzistenciju i mekši učinak od praha. Stoga se gel može koristiti ne samo za masnu kožu, već i za osjetljivu.
  • Pomaže protiv crvenih mrlja, modrica, ožiljaka i nakon akni.

Često se koristi kao krema "Badyaga 911".

  • Učinkovito čisti kožu pa pomaže spriječiti pojavu novih osipa.
  • Ova krema ujednačava ten, uklanja mrlje i ožiljke.

Kada koristite badyag u bilo kojem obliku morate biti vrlo oprezni.

Upute za uporabu ovih alata objašnjavaju kako ih pravilno koristiti, kako ne bi izazvali iritaciju.

kontraindikacije

Kada se nanese na kožu, badyaga uzrokuje lagani peckanje.

Fotografija: ne može se koristiti na upaljenoj koži

  • Stoga se ne preporučuje da se koristi za osobe s tankom osjetljivom kožom, u prisustvu svraba, pilinga, malih rana, upaljenih akni.
  • Primjena badyagija također je kontraindicirana za osobe s individualnom netolerancijom na ovaj lijek.

Prisutnost alergijske reakcije može se provjeriti na sljedeći način: nanesite proizvod koji namjeravate koristiti za liječenje na unutarnjem dijelu koljena.

Nakon 20 minuta isprati. Kožu treba promatrati 2-3 dana. Ako nema svrbeža, edema i ozbiljnog crvenila, može se koristiti badyagu.

Kako poboljšati učinak

Badyaga je najučinkovitiji prirodni lijek koji posvjetljuje i čisti kožu.

Da li tinktura kalendule od akni na licu pomaže? Saznajte ovdje.

No, kako bi se poboljšao njegov učinak, morate pravilno brinuti za svoje lice.

Također se preporuča primjena bilo kojeg medicinskog lijeka na problematična područja nakon upotrebe maske s jazavcem.

Djelovat će učinkovitije, jer badyaga poboljšava cirkulaciju krvi i metaboličke procese.

Recepti za maske

Osobito često badyaga od acne se koristi u sastavu maske.

Fotografija: maska ​​badyagi

Dodatne komponente blago omekšavaju njegov učinak i sprječavaju pojavu nuspojava.

Masku nanesite na lice tek nakon testa na alergijsku reakciju.

  • Izbjegavajte područja oko očiju i usta, sluznicu nosa. Čuvajte ga ne više od 15-20 minuta.
  • Isperite masku vrlo pažljivo, ne trljajte. Koža će tada biti crvena, pa je najbolje napraviti večer.
  • Nakon nanošenja maske, preporučuje se nanošenje hranjive kreme na kožu.

Ako se tretman provodi u ljetnim mjesecima, bolje je koristiti proizvod s visokim zaštitom od sunca.

  • Ako pomiješate badyagi prah i vodikov peroksid, dobivate izvrstan lijek za akne i tragove nakon njih. Nanesite masku treba biti uredno, a ne trljanje.
  • Mekši alat se dobiva miješanjem badyagu s crnim ili bijelim prahom od gline. Glina mora uzeti dvostruko više od badyagija. Zatim razrijedite smjesu toplom vodom kako biste dobili gustu kašu koja se nanosi na lice.
  • Ako rastvorite prah badyag ryazhenka, ova maska ​​se može koristiti za pomlađivanje kože.
  • Da biste očistili lice akni i komedona, morate pomiješati badyagu, zelenu glinu i salicilnu kiselinu.
  • Da biste uklonili masni sjaj na licu i izravnali ton kože, možete napraviti masku od badyagija i mljevenog zobenog brašna. Trebate ih pomiješati s mlijekom ili vrhnjem.

Recenzije

Unatoč jednostavnosti uporabe i visokoj učinkovitosti badyagi proizvoda, recenzije o njima vrlo su kontradiktorne.

Mnogo pozitivnih i negativnih.

Mogu li ukloniti potkožne akne na licu? Saznajte ovdje.

Koje kreme za akne su najučinkovitije? Čitajte dalje.

Više Članaka O Vrstama Akni