Moja koža lica je vrlo izbirljiva, malo sunca će zagrijati više nego što bi trebalo imati pigmentne mrlje, pa tražim kremu za sunčanje. Prije godinu dana kupio sam kremu za lice FotoderM. Bio je oduševljen, osim željenog učinka kreme za sunčanje, krema ima hidratantni učinak, obnavljajući. Koža je postala meka, svilenkasta. Krema se nanosi lako, ne ostavlja masne tragove.

Komentari o pregledu korisni? Da 3 · Ne 0

sretna Marija
Češka Republika

Gotovo sam slučajno sam kupio tu masochku za sebe, htio sam dodatnu hidrataciju za zimu, naime vlaženje, jer zimi koža treba više od samo prehrane. Čisto iz znatiželje, uzeo sam masku za normalnu kožu, tako da se u tom slučaju ne bi ponovilo. Volio sam prvi uzorak - standardnu ​​cijev od meke plastike s uskim poklopcem, bijela krem ​​maska, bez mirisa, mekana na dodir, lagana ali gusta u teksturi, lako raspoređena po koži. Prema uputama, morate se prijaviti za 20 minuta i ukloniti sa salvete, ja ponekad to učiniti, ali ponekad sam ga primijeniti kao noćna krema - u vrlo tankom sloju, tako da se apsorbira. Odlično se hrani! I vlaži, a to je važno. Tijekom uporabe - 7 mjeseci. - nije bilo pilinga ili bubuljice.

Kada je moj omiljeni umivaonik Avene završio zeleno, samo u ljekarni došlo je do akcije za ovo pranje i plus Bioderma Sebium Globalna krema za to kao poklon, moja radost nije poznavala granice)))))))) Napokon, mislio sam da ću se upoznati s ovom markom! Krema nakon pranja. ali nešto što nije razumio nije masna, ugodno pada na lice, nema osjećaja maske, ali nema učinka. Da, nisam bio malo mokar i sve ostalo ((((crne točke kao što su stvarno bile, nije reagirao na upalne elemente na bilo koji način. Ali umivaonik me je obradovao, koristio gotovo cijelu cijev, ali na sreću ne isušuje vašu kožu) ugodan miris, čisti gotovo za škripanje)))) nedostataka Želim napomenuti da to nije sasvim ekonomski voden i ne pere kozmetiku daleko od očiju, ali to je stvar navike koju mislim))) zbog čega gotovo pitate? Svejedno, dajem dlan svojoj voljenoj Avene, a ovdje časno drugo mjesto

Komentari o pregledu korisni? Da 8 · Ne 0

Ana
Khabarovsk Aktivni član

Nakon što sam pokušao ukloniti šminku velike količine hidrofilnih ulja, odlučio sam da je vrijeme da pokušam nešto drugo. I izabrala je dobro poznatu vodu za čišćenje Sebium H2O iz Bioderma.

Ova voda je namijenjena za masnu i kombiniranu kožu, kožu s aknama. Zato sam je izabrao.

Uklanjanjem šminke, ova voda za čišćenje se može nositi s 5 +! Maskara, sjenilo za oči, temelj, prah, olovka za oči, olovka - voda ne ostavlja ništa od ovoga. To je ugodno za čišćenje oči: to ne patiti, cilija ostati na mjestu. Nisam je pokušao ukloniti vodootpornom maskara, ali mislim da ona to može podnijeti! Nakon upotrebe nema osjećaja zategnutosti, osjećaja filma na licu. Ako ne možete u potpunosti oprati, onda možete koristiti samo ovu vodu. Nisam izazvao alergijsku reakciju, crvenilo i nelagodu. Jedan pamučni jastučić mi je dovoljan da se riješim svakodnevne šminke.

struktura

Boca za vodu je plastična, bez raspršivača, s poklopcem koji dobro prianja. Stresla je bocu na različite načine: ne prolije se, možete sigurno ponijeti sa sobom. Miris je jedva primjetan, ugodan, ne kemijski. Plava voda, ako protresete bocu, tada se formira lagana pjena.

Vodička je volumen od 100 ml, 250 ml i 500 ml. Imam 250 ml. Koristim ga mjesec dana, nisam potrošio ni pola glasnoće. Voda je vrlo ekonomična za korištenje: dovoljno za 4 mjeseca sigurno.

Stvarno mi se svidio skidač šminke sa Sebium H2O! Udoban, brz, praktičan i učinkovit. Kupite sljedeću bocu bez razmišljanja.

o kozmetici Bioderma 24. kolovoza 2014

Stavio sam čvrstu Pyaterochku, jer me je ta kozmetika jednom i zauvijek oslobodila svoje problematične kože. Daljnje upoznavanje s ovim proizvodom - za normalnu njegu, za ruke i tijelo - samo jača naše čvrsto prijateljstvo!

Stvari bez kojih moj život nije tako lijep:

- Zelena voda micelij voda je velika stvar, odrasli i djeca u našoj obitelji znaju. Koristim ga kao završnu fazu pročišćavanja, zatim termalnu vodu, zatim kremu. Ili ujutro prije dnevne kreme. Teen kći uživa - veliki rezultat.

Pink mi je došao manje, samo malo vode, po mom mišljenju.

- gel za pranje je zeleno savršeno približen, ali ako je prošlo vrijeme bilo kakvog osipa - skinite ga, stegnite kožu, dajte je bližnjemu koji ga treba, i nastavite s nečim boljim.

- Serija Atoderma - prava medicinska kozmetika! Krema za suhoću, praćena svrabom Atoderm PO Zins jednostavno radi čuda. Dermatologa me imenovala za miješanje s terapijskom hormonskom mastima. Kasnije samostalno.

- Gelovi i kreme za tuširanje serije Atoderm

Nisam samo probala ove proizvode, oni se stalno pojavljuju na policama.

Komentari o pregledu korisni? Da 10 · Ne 0

Namjeravala sam napisati sve o miceli, ali nekako nisam posegnula za njom.
I danas se nešto htjelo sjetiti i usporediti.
Kao što svi znamo MICELLAR VODA je relativno novi, ali prilično popularan kozmetički proizvod namijenjen vrlo nježnom, ali istodobno i još učinkovitijem čišćenju bilo kojeg tipa kože.

Svaki tip kože ima svoje karakteristike i probleme i uvijek ga treba čistiti visokom kvalitetom. I kako se može nositi s konstantnim problemom prekomjernog sebuma masne kože, kapricioznosti osjetljive kože, stezanja suhe kože? Štoviše, za svaku vrstu kože, iako postoji vlastita tekstura sredstva za čišćenje, opet smo svi različiti i preferiramo različito čišćenje - na primjer, bez vode. I što učiniti kada još uvijek želite imati univerzalni lijek za EYE, LIP i FACE, a ne barem 3-4 boce, bez kojih ne možete?

I prije nekoliko godina su se čule sve naše molitve i pojavila se MICELLAR WATER. Po teksturi, ovaj proizvod doista podsjeća na čistu vodu ili bistri losion - tonik, gotovo bez mirisa. Istodobno, njegova struktura ima posebne, mnogo manje nabijene molekule nego u konvencionalnim sredstvima za čišćenje, koja osigurava dublju penetraciju, čišćenje i "povlačenje" čestica prašine i prljavštine s pora i površine kože. Koža nije ozlijeđena, prirodno se čisti, diše i priprema za druge kozmetičke aktivnosti. Wow, zar ne?
I idemo dalje. Gotovo svaka marka - i mase, i luksuz, i profesionalna, i ljekarna - proizvode jednu ili više vrsta MICELLAR VODE.
I najčešće u INTERNET recenzijama nailazim na farmaceutske proizvode, a osobito na brand BIODERMA, koji je proizveo nekoliko vrsta ovog proizvoda za različite tipove kože. Pokušao sam dva od njih i sada ću vam reći i pokušati usporediti

1. Micelarna otopina BIODERMA Sebium H20

Indikacije za uporabu:

Za svakodnevno čišćenje masne i miješane kože s tendencijom pojave akni ili čišćenja kože tijekom dermatološkog liječenja. Pogodno za uklanjanje šminke.

Značajke:

Pažljivo i brzo, zbog mikroemulzije zagađenja, čisti kožu bez njenog sušenja. Ima antibakterijsko djelovanje. Normalizira količinu i kvalitetu sebuma, sadrži kompleks Fluidactiv®. Ne sadrži alkohole, lužine i arome. Ne uzrokuje reakcionarnu hiperseboreju. Ne doprinosi stvaranju komedona.

Kupio sam tu vodu, kad sam imao problema s kožom, što sam doista želio riješiti. A pošto sam opet morao pokupiti sav svoj arsenal, pojavila se i ta stvar. Od tada gotovo da i nema povratnih informacija, koristio sam ga tijekom skidanja šminke i poslije (kao tonik). I to je bila moja glavna pogreška, koja me je dugo vremena odbijala od tog proizvoda. Zašto? Da, sve je jednostavno - koža je bila ljepljiva, a onda je počela sjati kao palačinka i nakon nekoliko dana imala sam neočekivani ACNESS. Ovo rješenje nisam primijenio na oči - nešto drugo. Vodička prozirna plavičasta i bez mirisa. Općenito, nije mi uspjelo s njom - dobro je što sam kupio test bočicu. Tada su se počele pojavljivati ​​sasvim suprotne recenzije - neki su bili oduševljeni, pa čak i uklonili šminku za oči, dok su drugi počeli imati probleme slične mojoj.
Možda, kao što sam kasnije shvatio, ne bih trebao koristiti ovo rješenje nakon uklanjanja šminke - ovo ipak nije tonik. Bilo bi dovoljno očistiti njihovu kožu, a zatim oprati vodom ili nečim drugim što je potrebno. Ali kako kažu, događa se.

2. Micelarna otopina BIODERMA Sensibio H20

Ne mogu preopteretiti ovaj smiješni PROMO-crtež. )))))))))

Indikacije za uporabu:

Čišćenje krhke, tanke, osjetljive kože sklone crvenilu. Uklanjanje šminke (uključujući vodootpornu) s lica i očiju.

Značajke:

Sensibio H20 kvalitativno i brzo čisti kožu lica i konture očiju mikro-emulgiranjem nečistoća i šminke, uz održavanje lipidne ravnoteže rožnatog sloja kože. Smiruje i vlaži kožu. Ne sadrži alkalije, alkohol, fenoksietanol i arome; pH neutralan.

Tu vodu nisam kupio odmah, iako sam htio - to mi se nije dogodilo u malom volumenu, i nisam se baš nasmiješio u velikoj kupnji nakon prvog, ne baš uspješnog iskustva.
Međutim, ispostavilo se da je još uvijek sa mnom. Prozirni bijeli vodik bez mirisa. Na koži je ostala ugodna hladnoća koja mi se svidjela. Sada sam se "naučio" i samo sam skinuo šminku s njom, a zatim sam oprao lice svojim uobičajenim proizvodima. U isto vrijeme, čak sam se usudio skinuti sjene, maskaru i korektor - to jest, povjeriti joj oči. Osjećaji su bili ugodni - bez suhoće, ljepljivosti ili pečenja. Čak ni u oči ne osjećam nelagodu. Nakon toga sam se, kao i obično, oprao i zaboravio na taj dan. Kao tonik, više ga nisam koristio. Vodička je vrlo pogodna ako trebate osvježiti kožu bez šminke tijekom dana i iz nje ukloniti prašinu, masnoću, itd., Ali ipak pijem barem vodom.
Mislim da je ova verzija MICELLAR rješenja dobra za mnoge tipove kože, jer je vrlo osjetljiva. Savršeno se nosi s maskarom, ružem i olovkama - bez razvoda ili krugova.

Zasebna tema - tri različite količine, što je opet prikladno. Postoji i minus - ne sviđa mi se pakiranje, ili bolje rečeno POKLOPAC - ne sviđa mi se ovo, ali imam „dužnu“ bocu gdje sipam takve proizvode.

Općenito, ako usporedite oba proizvoda, za mene se druga opcija definitivno pokazala najboljom. No, kao pregled dva proizvoda marke, to sam dobro stavio, jer sam možda upravo koristio prvu vodu, ili ona tada nije bila prikladna za moju kožu.
No, u svakom slučaju, bit će vrlo korisno isprobati sličan kozmetički proizvod, jer uz točan udarac dobivate izvrsno univerzalno rješenje, koje će pomoći vašem malom licu više puta i zadržati njegovu čistoću i mekoću.

Bioderma kozmetički pregledi

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
Bioderma

Inna Nižnji Novgorod | 30.11.2018

Krema DS + 40 ml (Bioderma, Sensibio)

Zaključak: Koža mi je vrlo čudna, u jednoj zoni ima sjaj i peeling u isto vrijeme, dugo sam izabrao krem, izabrao sam ga iz opisa svih. Samo mi je pogoršao situaciju, lice je postalo još više pahuljasto, sve više povlačilo i svrbjelo

OLGA KOLOMNA | 28.11.2018

Sebium Globalna intenzivna zdravstvena njega, 30 ml (Bioderma, Sebium)

Zaključak: Izvrsna krema za problematičnu kombiniranu kožu, nakon jutarnje primjene nema masnog sjaja, osjećaja stezanja i suhoće. Definitivno ću uzeti više!

Set Seibium: globalna njega 30 ml + voda za čišćenje H2O 100 ml + pjena za čišćenje 45 ml + sapun 20 gr. (Bioderma, Sebium)

Zaključak: Imam 18 godina, ali koža se pogoršala od adolescencije. Imam debelu, sa širokim porama, povremeno se pojavljuje neka vrsta crvenila i osipa. Nekad sam kupovao micelarnu vodu i gel Bioderma Sebium. Primjerice, Myceliarca je gotovo 400 rubalja po 100 ml, potrebno je nekoliko takvih boca mjesečno. Izašlo je vrlo skupo. Prijatelji na sveučilištu savjetovali da ne troše i kupuju Salitsink. Učinak je isti, košta nekoliko puta manje. Pokušao sam losion, pjenu, masku i sapun. Sve je došlo i možete kupiti čak 4 sredstva za novac koji sam potrošio, tako da će ostati)))

Akatova Nadežda Severodvinsk | 17.11.2018

Sensibio umirujuća maska ​​75 ml (Bioderma, Sensibio)

Zaključak: Maska mi se svidjela. Konzistencija guste kreme nanosi se ravnomjerno, nema neugodnih osjećaja, uvijek se ispere kasnije nego što je potrebno. Nakon pranja, koža izgleda bogata kremom, ali doslovno za 3-5 minuta taj osjećaj nestaje. Nakon maske koža je meka, meka, ugodna na dodir. Zadovoljan sam kupnjom!

Farber Maria St. Petersburg | 13.11.2018 |

SOS sprej 50 ml (Bioderma, Atoderm)

Zaključak: Za suhu kožu, u razdoblju jeseni - zima je idealno. Za noć umjesto kreme. Nakon nanošenja koža je malo ljepljiva, negdje pola sata. Konzistencijom kao emulzijom. Vlaži i umiruje kožu savršeno.

Lozenko Valeria Sevastopol | 11/09/2018 |

Micelarna voda za čišćenje Sensibio H2O 500 ml (Bioderma, Sensibio)

Zaključak: Imam suhu osjetljivu kožu koja reagira na sve crvenila, nakon odlaska kod kozmetičara, savjetovali su mi da je ova micelarna voda nakon nanošenja njena koža bila mekana, pažljivo uklonila šminku i nakon što se koža nije zategnula kao i obično. Na trošak je vrlo ekonomičan. Stvarno mi se svidjelo. Ponovno ću ga naručiti

Irina Blagoveshchensk | 07/07/2018 |

Micelarna voda za čišćenje Sensibio H2O, 500 ml (Bioderma, Sensibio)

Zaključak: Najbolja voda od micelija koja se nalazi na tržištu. Ne uzimam prvi, a ne zadnji put. Savršeno za osjetljivu kožu, ne iritira ili pritišće sluznicu oka, savršeno uklanja bilo koju šminku. Uvijek ga perem nakon upotrebe i savjetujem svima da učine isto. Ekonomičan. Od minusa - primijetio je da može isušiti kožu ako je koristite svaki dan. Kompozicija je na fotografiji

H Natalia 03.11.2018 |

Micelarna voda za čišćenje Sebium H2O 500 ml (Bioderma, Sebium)

Zaključci: Čisti kožu visokom kvalitetom, ne prekomjerno isušuje. Nježno uklanja šminku, oči i usne bez štipanja. Ne zahtijeva pranje vodom, ali prije nanošenja šminke preferiram ispiranje lica. Miris je neutralan, potrošnja je prilično ekonomična, pakiranje od pola litre traje oko godinu dana. Ova micelijska voda je dobar odstranjivač šminke za normalnu i masnu kožu.

Pisarenko Nadežda Moskva (na periferiji Moskve) | |

Set Seibium: globalna njega 30 ml + voda za čišćenje H2O 100 ml + pjena za čišćenje 45 ml + sapun 20 gr. (Bioderma, Sebium)

Zaključak: Vidio sam set, uzeo sam ga bez razmišljanja. Za mene, ovo je super kupnja, s obzirom na cijenu i popis sredstava uključenih u nju. U kompletu su svi moji najdraži alati. Imam svaki alat u punoj veličini verziji i ja ga kupiti sve vrijeme. Sapun ne suši kožu, već ga dobro čisti. Krema savršeno usklađuje teksturu i reljef kože zbog kiselina. Umivaonik živi u mojoj kupaonici od 500 ml, a za mene je to još uvijek najbolji umivaonik koji sam ikad pokušao. Kao i mini-verzija micelarne vode, koja me voljela već nekoliko godina
Izvrstan putni pribor koji vam je u ruci

Akatova Nadežda Severodvinsk | 30.10.2018

Serum Hydrabio 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključak: veliki serum! prikladna boca, s dozatorom, jedan pritisak je dovoljan za jednu primjenu. konzistencija je više nalik na gel s ugodnom, ne intruzivnom aromom. apsorbira se prilično brzo, odmah nakon nanošenja - koža je ljepljiva, kada se apsorbira - koža je meka i meka.

Svetlana Krasnodar | 10.27.2018 |

Krema Sensibio Forte 40 ml (Bioderma, Sensibio)

Zaključak: Krema je uzela hladnu sezonu. Osjećam se kao gusta krema, s mojom kožom u kombinaciji, mislila je da bi bila teška. No, krema se pokazala s dobre strane, štiti kožu od hladnoće i vjetra, ne dobiva masnoću, ili ne više od svih ostalih krema, bibikrem leži na njoj normalno. Dobra krema za hladnu sezonu.

Evgenia Kirov | 10.26.2018 |

Sensibio set: Micelarna voda 100 ml + krem ​​svjetlo 15 ml (Bioderma, Sensibio)

Zaključci: Pristojan skup!
Prvobitno je privukla pažnju na mogućnost isprobavanja poznatih proizvoda Bioderma u minijaturama. Nakon što sam primio prestižni set i pokušao sve te večeri, shvatio sam da ću naručiti u velikim količinama. Ovaj micelar je vrlo hvaljen od strane svih prijatelja i iz dobrog razloga uklanja šminku vrlo delikatno, dok vlaži kožu lica. Krema se vrlo dobro upija, ne ostavlja masnu, kožu vlaži cijeli dan.
Koristim ga dva tjedna svaki dan ujutro i navečer, točno polovica kreme ostaje.
Samo jedan zaključak - možete sigurno naručiti u maxi veličinama! Za moju osjetljivu suhu kožu, savršenu! Savjetujem svima!

Pregledi kozmetike Bioderma

  • 3
  • 5/5
  • 5
  • 5
  • 3/5
  • 15
  • 15
  • 5/5
  • 31
  • 9
  • 5/5
  • 5
  • 0
  • 5/5
  • 17
  • 1
  • 5/5
  • 2
  • 0
  • 5/5
  • 6
  • 1
  • 5/5
  • 14
  • 1
  • 5/5
  • 1
  • 0
  • 3/5
  • 11

stranica

  • 5
  • 15
  • 1
  • 13

LadiesProject je socijalni vodič za kozmetiku. Mjesto gdje djevojke raspravljaju o kozmetici, ocjenjuju proizvode i marke, upoznaju se s novim proizvodima, uče o popustima i prodaji, uče odabrati i kupiti visokokvalitetnu kozmetiku. Svatko može postati dio našeg prijateljskog tima.

Pridružite nam se sada, čitajte, komentirajte, dijelite povratne informacije i ideje, ispričajte o novim kupnjama!

Medicinska kozmetika BIODERMA. Serija ATODERM-a. Imate recenzije?

A ipak, cijena za 500 ml varira od 1.300 do 2.500 tisuća! Kako ne upasti u lažnjak? Gdje bolje kupiti?

Mobilna aplikacija "Happy Mama" 4.7 Komuniciranje u aplikaciji mnogo je praktičnije!

Bioderma - dobra šminka, koristim micelarnu vodu

Emolium mi već ne pomaže, imam sam sebe, želim kupiti radevit

Našao sam stranicu francuski, ljekarna kozmetika, stvarno jeftinije! Također želim naručiti od tamo)

Emolium me je potpuno razočarao... I ovaj gadan osjećaj ljepljivosti

Bili smo na moru, tamo je sve u redu! Kako dolazimo u Moskvu počinje u sezoni grijanja općenito užas!

može pokušati kupiti drugi ovlaživač zraka?)))) Pomaže nam puno u zoni grijanja)))

Dugo sam je kupovao, ali sam umoran od njega) prebacio se na uyazh za lice, a za tijelo s topikremom, usred iritacije, Uriage Cu-Zu također pomaže kremi protiv iritacija, samo je cink, koji nije pogodan za bilo koga možete). Kupio sam biodermu u ljekarnama u Farmani, i nigdje nismo uryazh, naručio sam preko jn s francuske stranice

i d-pantenol sprej koji ne želite pokušati? Dala sam ga dionicama besplatno, tako da je izgledao tako cool. i košta znatno manje. Također očistim svoju kćer ako mi je koža suha, a nakon peelinga zamrljam lice.

morate konačno odlučiti!

BONECO Air-O-Swiss S450

čekaj, suha koža je posljedica, simptom. Možda s crijevima ili alergijama?

Alice ne jede ništa štetno, i prebacuje ih u banke na tjedan dana, ništa se ne mijenja! samo na moru sve je u redu

Bioderma recenzije

Djevojke! koji koristi ljekarni kozmetika (Vichy (Vichy), Aven (Avene), La Rosh-Pose (La Roche-Posay), Uriage (Uriage), Bioderma (Bioderma), Lierac (Lierac)), dijele recenzije!

Već duže vrijeme koristim liniju bioderma sebium, volim nešto više, nešto manje, ali u cjelini sam zadovoljan. Želim probati temelj. Tko koristi? Kako ste? Prvo se primjenjuje ova zelena krema koja se nalazi ispod pokrivača? Hvala svima koji pišu)

Djevojke! Tko koristi farmaceutsku kozmetiku Aven (Avene), La Roche-Posay (La Roche-Posay), Uriage (Uriage), Bioderma (Bioderma), Lierac (Lierac)), dijeli recenzije! Imam kombiniranu kožu (u T zoni ljeti je vrlo masna), moja koža je zainteresirana za pranje, tonik, serum, micelarnu vodu, dnevnu i noćnu kremu.

Lijepote, došao sam k vama za savjet. Koža mi je osjetljiva, često se javljaju problemi u obliku svrbeža, iritacije i tako dalje. Liječnik je preporučio da se koža "omekša" (Bioderma, Urige, Avene, La Roche-Posay, Setafil). " Nije imala probe (/ Tko je koristio što, što ti se sviđa? Zanimaju me sredstva uglavnom za tijelo, ali sretan sam pročitati recenzije o sredstvima za lice. najjeftiniji.

Djevojke, pomozite mi da shvatim, zbunjena sam u markama i kremama. Želim pokupiti ljekarnu za atopičnu kožu. Imao sam atopijski dermatitis od djetinjstva. Isprva su to bile ruke i noge, a onda su ruke i noge prošle, ali sva se ljepota pojavila na licu. Onda, nekim čudom, skoro sedam godina remisije, zaboravio sam kakve su hormonske kreme, alergije i druge užitke. I sada je sve počelo iznova. Lice (ranije samo područje oko usana, sada plus kapci), ruke, noge. Borim se koliko mogu. Lokobeyz ripea, emolium, elokom opet.

Drage mame! Što je bolje kupiti bebu? Imamo och suha stopala nakon što kupaonice izvuku crvenu mrlju na svim nogama i sve je već prošlo na guzici. Svrab poput ttt kao ne, beba ne smeta. Što je bolje uzeti Mustela Stelotopia ili Bioderma Atoderm PP bioderma atoderm Po cink. možda tko je koristio i stvarno pomogao. Hvala na povratnim informacijama

Djevojke. Ja hvali! Parcela je stigla iz Francuske, naručila Tatjana, po drugi put! Kvaliteta je izvrsna! Cijene su 2 puta niže nego u našim ljekarnama. Sada imam izvrstan Bioderma umivaonik i tonik, BB- krema je čudo izum! PHITO - maska ​​i sprej za kosu, nisam pokušao, ali recenzije su vrlo dobre))) Avene hidratantna krema! Vitamini za mog sina)))) suprug zadnji put Vichy šampon) Općenito, sve je za mene voljena. Tako malo treba žena da bude sretna. Žena bi također trebala voljeti sebe.

Želim podijeliti svoje dojmove o nekim sredstvima ljekarničke skrbi, koje sam nedavno aktivno testirao. O meni: Imam kombiniranu kožu, s dosta masnom T-zonom, ima crnih mrlja na nosu, a također, ponekad ima i malih osipa prije X dana 1) Avene Hydrance Optimale UV Legere ovlaživač SPF 20

Moja koža je vrlo osjetljiva, gotovo da nema crvenila i akni odmah. Stalno reagira na hladnoću ((((Volio bih recenzije o BIODERMI i MIZION.

Kozmetika i parfemi Čista linija - kozmetika za suhu kožu. Kupite ulje za krajeve kose linde. Parfem s mirisom orijentalne cvjetne. Francuska kozmetika bio. Veliki izbor kozmetike jeftin online trgovine. Žestoka alkoholna pića od bijelog zlata iz Oriflamea. Bioderma recenzije kozmetike. Boja kose u tamnoj boji čokolade. Olay prodaja kozmetike online. Mišljenja kupaca o kozmetici i parfumeriji. Maskara maxfor remek-djelo. Vreća toaletne vode san laurent ale. Moskva Charlie kupuje parfeme. Gucci zavisti vodu iz toaleta. Za obojenu kosu. Mišljenje.

Kozmetika i parfimerija Kupi malu veleprodajnu online trgovinu elitni tiffany parfem. Kozmetički asortiman prirode. Parfimerijska tvrtka coti. Profesionalna boja za kosu 812. Kupite toaletne vodene kupke za vodu. Kompaktni kompaktni prašak. Recenzije powder sur mesure ysl. Duhovi Yles Saint Laurent elle stoje. Profesionalna premija za kozmetiku u Moskvi. Kozmetika baka Agafya. Četke za šminkanje. Kozmetika bioderma gdje kupiti. Super učinkovita maska ​​za rast kose. Oriflaine parfem po narudžbi na internetu. Dječja kozmetika za zaštitu od sunca. Kozmetika Francuske akademije.

Kozmetika i parfimerija Kozmetika za umatanje algi. Parfimerija Latvija za kupnju u online trgovini izvrsne kvalitete. Kozmetika sveta zemlja kupiti u Samari. Danne kozmetika kupiti s dostavom u online trgovini jeftini. Kozmetika svijetu luksuz gdje kupiti u Moskvi. Katalog garenier boja za kosu. Loreal excellence u boji kose. Dekorativna kozmetika za djecu. Luksuzna kozmetika i parfemska pošta. Krema za ruke s morskom formulom. Kozmetičke kreme u boji. Američka kozmetika chi. Bioderma recenzije kozmetike. Parfem na bazi silikona je ono što jest. Kozmetika Sibirsko zdravlje.

Kozmetika i parfimerija Kozmetika oduzeta kupiti u online trgovini izvrsne kvalitete. Kozmetika dubl-trepavica tvrtka movila u St. Petersburgu. Kupite kreatif maskaru. Kozmetika Christina laboratorij. Maskara s efektom kazališnih trepavica. Lak za nokte čvrst nokat. Esteban toaletnu vodu za kupnju. Vrba kozmetike u Saratovu. Kozmetika vrba za mladu kožu. Muški parfem kenzo 2015. Nova boja za kosu iz loreala. Gdje kupiti profesionalnu matricu boja za kosu. Kozmetika Bobby smeđa općenito. Estee lauder kozmetika za lice. Gigi kozmetika.

Dječji blog Djevojke, zdravo svima... Konačno, sazrio sam da napišem recenziju o dječjoj kozmetici I Sjećam se kako sam studirao recenzije raznih dječjih proizvoda danima tijekom prve trudnoće, a sada sam odlučio napisati svoj. Moj izbor je odmah pao na "ljekarni" Bilo je vrlo teško birati među različitim tvrtkama, recenzije su bile nejasne, pa sam odlučio sve pokušati.

Kozmetika i parfimerija Gdje kupiti bogart toaletne vode u St. Petersburgu. Parfumerijski dioksijalni kršćanski dio. Katalog parfema nina ricci. Krema koja štiti ruke. Kozmetika u Tyumen firmi Mont Blanc. Kozmetika Sibirska kruna bez konzervansa. Kreme i ukrasna kozmetika proizvedeni u Bjelorusiji. Eau fraiche toaletne vode za kupnju uz isporuku u online trgovini jeftini. Eau de toilette dolce gabbana. Kozmetika sveti zemljište recenzije. Parfem Jean Marco Venturi Vouman. Kozmetička tvrtka iz Knox Koreje. Bambus maska ​​za kosu za kupnju. Fabrika kozmetike u Bjelorusiji. Lankom kozmetika kupiti jeftino u.

Dobar dan! Želim podijeliti svoje utiske i mišljenja o dječjim kozmetičkim proizvodima s mladim i budućim majkama. Nadam se da će ova informacija biti korisna nekome. Najneophodnija briga je na mom ormariću, pri ruci, s lijeve strane stola za presvlačenje. To su: pamučni diskovi, termalna voda, micelarna voda, bepanten krema, losion za tijelo, ulje za tijelo, pelene, kreme za lice, pamučni štapići, maramice u kutiji, suhe maramice u kutiji, pelene, pelene za jednokratnu upotrebu, četka za kosu, antiseptik za površine.

Danas ću govoriti o mom mastheve - eye washu - u mom slučaju, ovo je umivaonik broj 1 za maskaru.

Farmaceutska kozmetika Bioderma

Otvorila je novu temu. Molim, sve reference, opise i utiske o ovoj kozmetici napišite samo ovdje. Kako se ne bi bacili na forum i donijeli sve informacije u jednu. Ovaj put.
i drugo, koliko god je to moguće, ovdje ću dodati sve što je ranije rečeno o Biodermi. Gulechka

Bioderma, Hydrabio, Losion Tonique - hidratantni tonik
Bioderma, Hydrabio, Masque - hidratantna maska ​​(koja se po potrebi koristi kao krema)
Bioderma, Hydrabio, Mousse - umivaonik
Bioderma, Photoderm AKN Mat SPF 40 / UVA 26 - zaštita + cjelodnevna njega
Bioderma, Sebium, Gel Gommant - pročišćavanje kiselinama
Bioderma Cicabio losion - ljekoviti trik za sve novyryannyh elemente))

Imam ga i koristim ga sada. Imate li sastave svakog proizvoda ili uopće?

Koža je masna, ali ne jako, jako proširene pore, pa sve do nedavno, problem

Bioderma cicabio losion
Voda (Aqua), fruktooligosaharidi, cinkov oksid, silikat, butilen glikol, litij-magnezijev natrijev silikat, manitol, ksilitol, ramnoza, ekstrakt laminarije oholuke, cink sulfat, bakar sulfat, viti Vinifera (grožđe), Asiiteys, I, I, I, I, I, I, I, I, I. Kiselina, natrijev hijaluronat, kaprilni / kaprični trigliceridi, laureth-3, hidroksietilceluloza, acetil dipeptid-1 cetil estar, limunska kiselina

Bioderma, Hydrabio, Mousse
SKŁAD: voda (AQUA) butan, natrij lauril GLUKOZE karboksilat, lauril glikozid, natrijeva kokoamfoacetat, glicerin, propan, Pyrus Malus (APPLE) plod EXTRACT, niacinamid, manitol, ksilitol, ramnoza, fruktooligosaharida, COCO-glukozid, gliceril oleat, HEXYLDECANOL, LAKTIČKA KISELINA, DISODIUM EDTA, KALIJEV SORBAT, ISOBUTAN, KLORFENEZIN, FENOKSIETANOL, FRASGRANCE (PARFUM)


Opasnost Vrijedi napomenuti da mnogi proizvodi Bioderma sadrže fruktooligosaharide, koji su vrlo važni za obnavljanje ispravne mikroflore na koži!

Masyania, Chaika, hvala na savjetima!

Masyania, Chaika, hvala na savjetima!

Možete li mi iz memorije reći koji su proizvodi najopasniji za problematičnu kožu? Bio bih vrlo zahvalan, ja sam u sastavu profane.

Kako vam se sviđa ovaj kremik kako mat? nije debela?

dodan je nakon 4 minute
a približne cijene mi ne govore?

Imam dovoljno rogozina (ali nemam jako masnu kožu, ne vrstu "palačinke"), čak joj dajem i hidratantni serum, pa čak i zadadto, volim prirodni sjaj kože, a ne pun mat. Uopće nije masna, jako dobra na koži, izjednačava se, prvo se malo izbije, zatim se stapa s kožom (ako nema šminke). A na koži vidljivo blagotvorno djeluje. Općenito, bilo bi mi jako drago da nije za jednog ALI! Uglavnom koristim samo mineralnu šminku, a ova krema ne ostavlja ni najmanji tanak film na koži malo ljepljiv i vrlo je teško nadoknaditi, jer minerali trebaju dobru ljepljivu bazu kako bi dobili savršenu ravnost i premaz. drugi, slučajno uhvaćen, poyuzyu. Još jedan minus može biti da je to nekako beskrajno. Vjerojatno, ako ga redovito koristite svaki dan, tada je dovoljno najviše mjesec i pol (40 ml).

Cijene Masyanye su zanimljivije)))) Imam mega freebie za udjel u online ljekarni (2 u cijeni) i za 150 PLN sam zgrabite 2 umivaonika, 2 gore navedene kreme, 2 tonik i 2 grmlja))))) Bio sam sretan da svinja cika)))) Općenito, cijene ovdje također se razlikuju ovisno o ljekarni, ja sam lukav))))), znam što je najjeftinije za nas))) Na primjer, pranje pjena 32 PLN, tonik 35 zl, gore navedena krema 50.

Usput, malo sam luda za bojama serije! Tamo, ispod plave (tamnije) ima više serija - ne ide! Od plave boje masnoće, zanimljiva je serija Hydrabio.

Moj-krem

kozmetika od A do Z

Bioderma kozmetički pregledi

Bioderma Photoderm AR SPF 50+ krema za sunčanje

Bioderma Photoderm AR SPF 50+ tonirana krema
Ovo je moja ljubav, uzmite 5-6 puta. U Biodermi, linija zaštite od sunca, naime, tanka, krhka koža lica s proširenom kapilarnom mrežom i crvenilom. Kod kožnih bolesti (rosacea, dermatitis sličan rosacei). Prvi put kupio od kozmetičar, a zatim u ljekarni. Koristim cijelu godinu, u njoj se osjećam vrlo ugodno. Prirodna nijansa vizualno usklađuje reljef kože i lagano maskira njegove nedostatke. Ne mat. Meka tekstura kreme vlaži i umiruje kožu. Hipoalergena, ne sadrži mirise, ne-komedogene. Može biti slojevita, ponekad je koža doslovno apsorbira, na primjer, sada u sezoni grijanja. Zaštita SPF 50 + / UVA 33. Rok trajanja 9 mjeseci od datuma otvaranja.
sastojci:
Aqua, dikaprilil karbonat, oktokrilen, metilen bis-benzotriazolil tetrametil-butilfenol, butil Kiselina, ekstrakt ginkgo bilobe, ekstrakt glicina Soja (soja), tokoferil acetat, Apolon, ektoin, manitol, ksilitol, ramnoza, fruktooligosaharidi, ekstrakt laminarije, propilen glikol, decil glukozid, amonijev akril (Ci 77492), titanov dioksid (Ci 77891), dinatrijeva edta, trilinolein, Bht, željezni oksidi (Ci 77491), željezni oksidi (Ci 77499), limunska kiselina, trilinolenin, triolein, Tripalmitin, kaprilni / kaprični triglicerid; Metilparaben, Propilparaben, Etilparaben.
Ozbiljni problemi neće se sakriti.
Cijena: oko 1500 rubalja.
Trajanje testiranja: 3 godine
Ocjena: 5+

Njega od Givenchy, Clarins, Dr. Hauschka, Bioderma, Ciracle, Tony Moly, Missha, To je koža, More Spa i Olesya Mustaeva Radionica

Zima. Njega: od liječenja do prevencije

Pozdrav djevojke! Danas vam želim reći, uz pomoć nekih proizvoda za njegu, da održavam normalno stanje kože lica.
Oni koji su pročitali moje postove o odustajanju znaju kako sam se ranije morao suočiti s naglim aknama s posljedicama koje su uslijedile, za liječenje koje sam morao provesti više od 5 mjeseci. Od sredine studenoga 2015. napokon sam se preselio iz stadija liječenja u profilaktička sredstva skrbi kako bih zadržao rezultat dobiven liječenjem. Podsjećam da je po prirodi moja koža uglavnom bez problema, kombiniranog tipa, pore u t-zoni su povećane; koža u području nazolabijalnog trokuta pati od prekomjerne osjetljivosti, sklona je čestoj dehidraciji i ljuštenju zbog nedostatka vlage, osobito (.) oko usana.
Idemo na glavni dio
foto:

Naziv proizvoda: Clarins tonirajući losion s losionom za kamilicu za suhu ili normalnu kožu
Prošireno mišljenje: Konačno, uspio sam odustati od ubijanja kože "Zerkalin" () u korist normalnih losiona. Volim koristiti tonik, nikada ne propuštam ovu fazu čišćenja kože lica, pa se smirim da još uvijek mogu očistiti kožu i dati joj dodatnu njegu. Glavni kriterij za odabir tonika, tako da nema alkohola. Ja uglavnom odabirem tonik za suhu ili osjetljivu kožu kako bi se koža nakon pranja u našoj tekućoj vodi ponovno zagrijala (). Unatoč činjenici da sam omiljen među losionima za lice (Gerlen Super Aqua), povremeno tražim nove senzacije)))). Klarani su prvi put kupovali kamilicu, prije nego što su Klarani nekoliko puta kupili karamele (bila je zadovoljna). Briga od Klarans ljubavi i poštovanja. Tonik od kamilice je u plastičnoj bočici s navojnom kapom, bez dozatora, ali prikladan za uporabu. Tonik žute boje s jasnom aromom farmaceutske kamilice. Distribuiram uz pomoć pamučnog diska, odmah nakon nanošenja koža se opušta: osjećaj suhoće nakon pranja nestaje. Upija se u sekundi, ne ostavlja tragove, koža je suha i mat. Nakon ovog tonika, želim koristiti kremu za oko 10 minuta, bio sam više nego zadovoljan upotrebom Clarence tonika i nisam imao problema s korištenjem lica. Koristim ga jednom dnevno, isprva sam ga primijenio nakon večernjeg čišćenja, sada sam ga preselio u jutro. Volumen od 200 ml s 2 jednostruke uporabe bit će dovoljan za 2 mjeseca, u mom slučaju, mislim da će biti dovoljno do 3,5 mjeseca.
Fotografije sastava:

Cijena: 1350 -25%
Razdoblje ispitivanja: 2,5 mjeseca
Ocjena: 5
foto:

Naziv proizvoda: Ducray Keracnyl losion za pročišćavanje masnoće i losion za čišćenje kože s masnim i problematičnim kožama
Prošireno mišljenje: Koliko sam dobro proučio ljekarničku njegu, ali Ducray je ostao iza kulisa. Nabacila sam Ducray kozmetiku sasvim slučajno u apoteci ispod kuće u kojoj sam kupila Noreva proizvode. Došao sam kući, proučavao Ducray skrb za moje lice, a sljedećeg jutra sam došao na losion. Privukla me prisutnost mojih omiljenih kiselina u sastavu i naravno odsutnost alkohola.
Tonik je u plastičnoj bočici, dispenzer nije, ali ne stvara poteškoće u uporabi. Naizgled bistra voda, s vrlo ugodnim cvjetnim mirisom, ako je netko koristio liniju Chanel Purete Ideale, onda je Ducray Purifying Lotion sličan Ppurete Ideale. Sastav glikolne (0,4%) i salicilne (0,1%) kiseline, kao i ekstrakt ljekovitog lješnjaka. Tonik je namijenjen za njegu za masnu i problematičnu kožu, deklariranu kao čišćenje, matiranje, sužavanje pora. Kada koristite neugodne osjećaje u obliku peckanja, nema, koža ne može reći da vlaži, ali ne zateže. Brzo upija, film, nema ljepljivosti. Koža je mat, glatka. Tu je rogozina, ali to je privremeni učinak, naime, minuta 30. Pore ne zatežu, ali očito ih čine čišćim (mogu ga prosuditi po porama na nosu). Općenito, dobar workhorse, za mene je to općenito super za ljeto, jer, po mom mišljenju, tonik ima osvježavajući učinak. Koristim ga jednom dnevno, sada navečer. Volumen 200 ml. Potrošnja je slična Klaransima.
Fotografije sastava:

Cijena: 900 rubalja
Razdoblje ispitivanja: 2,5 mjeseca
Ocjena: Mislim da ovdje 4, još uvijek obećao da uske pore i mat
foto:

Naziv proizvoda: Mizon AHA Serum Serum Serum s 8% pilinga
Prošireno mišljenje: Ovaj korejski serum postao je za mene izvrsna alternativa Skinarenu. Trebao mi je proizvod za dnevnu njegu s djelotvornim kiselim sastavom za glatku površinu kože, izgladio ožiljke od akni, obrisao jake pigmentne mrlje iz istih mrskih akni i općenito očistio pore. Skinaren-krema savršeno se nosi sa svime ovim, ali se morate složiti da ne postoji posebna želja da se ona koristi u “običnom” životu; pa sam dobio Mizon serum. U Koreji sam obožavatelj relativno nedavno, ali do sada, sve što je testirano, vrlo sam zadovoljan rezultatom korištenja.
Mizon piling serum se pozicionira kao salon pilinga kod kuće, zbog visokog sadržaja aninih kiselina u sastavu, ali istovremeno siguran za kućnu uporabu. Zbog velikog broja aktivnih sastojaka u sastavu, serum se može nazvati multifunkcionalnim. Osim 8% ana-kiselina, koje su usmjerene na čišćenje i izbjeljivanje, postoje ricinusovo ulje, pantenol i alantoin - to je hidratacija i zaštita; nadalje, dobivamo glatku kožu uz pomoć ekstrakta papaje, tisućljeća i encijana; ali to nije sve! Serum hrani kožu zahvaljujući ekstraktima aloe vere, pelina, arnike i purslane. Pa, ne klasa !? Ali najvažnije je da je sve to istina! Prilikom primjene ovog seruma, najstaniji postakni praktički su nestali iz mene (uz daljnje korištenje seruma, postakne će potpuno nestati), pore su čiste i prazne, koža je ravnomjerna i svjetlija. Serum se preporuča koristiti jednom dnevno tijekom noći, u razdoblju jake sunčeve aktivnosti za korištenje Spf 40; budući da tijekom hladne sezone koristim serum i ne osjećam pigmentaciju od sunca, ne koristim spf.
Serum je u plastičnoj bočici volumena 40 ml, s prikladnom dozom - pipetom. Konzistencija je tekuća, prozirna, ima laganu aromu, koja se osjeća samo ako je pomiriš, podsjeća me na suhi kopar, mislim da je iz velikog broja biljaka u sastavu. Stavljam grašak na čelo, obraze, bradu. Lako se distribuira, lagano ugađa. Nakon 2 minute prisutan je blagi osjećaj ljepljivosti, koji potpuno nestaje nakon 15-20 minuta. Koža nakon apsorpcije seruma nije matirana, ali nije masna, hidratizirana, ne zahtijeva kremu, ali još uvijek primjenjujem 30-45 minuta nakon seruma. Moja t-zona počinje sijati nakon seruma nakon 30 minuta.
Na kraju, želim reći da sam ludo sretan s takvom akvizicijom, rado ću je koristiti do ljeta sigurno, ali vidjet ćemo.
P.s. Neki izvori pozivaju na pauzu dok koristite serum. Ja, za sve vrijeme koristim Mizon serum, nisam uspio. Osobno, imao sam sljedeće mišljenje: koristiti najmanje 1 mjesec. za stabilan rezultat, a zatim odmorite barem tjedan dana ili ovisno o stanju kože. Mislim da ću napraviti i malu stanku. Iako pakiranje o pauzi nije napisana riječ.
pogled:

Cijena: 1000 rubalja
Razdoblje ispitivanja: 2,5 mjeseca
Ocjena: 5
foto:

Naziv proizvoda: Bioderma Sebium mat emulzija Bioderma Sebium Mat tonirana tekućina protiv sjaja
Prošireno mišljenje: Da bih se riješio neugodnog sjaja u t-zoni, odlučio sam dobiti kremu za matiranje, uvijek označenu s "Ne komedogenno!", U vrijeme odabira kreme samo povjerenje su donijele ljekarničke marke. Dugo sam odabrao, odlučio sam konačno uzeti Biodermu.
Emulzija je u plastičnoj cijevi, volumena 40ml, bijela, vrlo lagana tekstura, koja ima nenametljiv okus krastavca. Nanosi se lako, apsorbira u sekundi, nakon čega koža izgleda glatko, ali glavna stvar je mat. Općenito, ova emulzija, osim sposobnosti matiranja, također ima učinak vlaženja... kao što je zapisano na kutiji. Matiranje i vlaženje ne smije trajati manje od jednog dana. Biodeoma, lažljivac. Što se tiče hidriranja, nije ni blizu, moj lakmus test u tom pogledu bio je dugotrajni nasolabijalni trokut, koji je, nakon primjene ove emulzije, udavljen od suše, morao biti svakog jutra odvojen neodoljivom hidratantnom maskom (u kući nije bilo uobičajenog hidratiziranja). krema, sve, zatim za liječenje akni, zatim za matiranje, ili debelu noć); nos se počeo ljuštiti nakon 6 dana, a sada o najvažnijoj stvari, a matiranje je potpuni neuspjeh. Lice mi je zasjalo i zasjalo 30 minuta nakon nanošenja Bioderma Sebium Mat. Morala sam prije nego što sam se našminkala proći preko tkanine. Jedini plus koji emulzija nije začepila pore.
Sastav kreme (informacije s službene web stranice): Aqua, Glicerin, Ciklopentasiloksan, ksilitol, Metilmetakrilat Crosspolymer, Isostearil alkohol, Butilen glikol Cocoate, Di-C12-13 Alkil Malat, Manitol, Rhamnose, Fructooligo-Searches, Searches. Glukonat, piridoksin HCl, ekstrakt lišća ginkgo bilobe, cikloheksasiloksan, poliakrilamid, silicij, C13-14 izoparafin, akrilati / C10-30 alkilni akrilatni crosspolimeri, natrijev hidroksid, laureth-7, propilen glikol, etilceluloza, 3 sata tjedno, glikol Dodecil Gallate, fenoksietanol, klorfenesin, parfum.
Cijena: 1250 rubalja
Razdoblje ispitivanja: 1,5 mjeseci
Ocjena: 3 -
foto:

Naziv proizvoda: Sorbet "Energy + Radiance" krema s ekstraktom maline Collistar Energy + svjetlina Sorbet krema sa ekstraktom maline
Prošireno mišljenje: Kada je postalo jasno da je bio bijeli dan da se od Bioderme ne očekuje ništa dobro, opet sam bio zbunjen potragom za laganom hidratantnom kremom, ovaj put bez prefiksa "Mattifying"; Ušetao sam u Letual, i tamo za neke proizvode -50%, Collistar Energy među njima. Čuo sam da je to novost, Collistar Energy je krema od malina, pogodna za sve tipove kože, tu su i kreme za određeni tip kože iz serije bobica (crni ribiz, jagoda, borovnica).
Pakiranje standardnih plastičnih tuba, vesela, grimizna boja, volumen 50ml, tekstura mega svjetla, bijela, slična Bioderma Sebium Mat, aroma chymose malina, ali ne cloying, ali svjetlo, ja bih čak reći ugodno. Ekstra brzo upija, osjećaj stezanja / suhoće nakon nanošenja kreme nije, koža je ugodna. Nakon apsorpcije, koža je glatka, glatka, mat, kao i kod Bioderma Sebium, osim što učinak Collistar matiranja ostaje najmanje sljedećih 5 sati. Zatim, koža počinje lagano sjati, platnenom krpom, trebam prvi put koristiti 5-6 sati, a oko 9 sati ujutro nanesem Collistar kremu.
Što se tiče funkcija kreme, to je prije svega energetski koktel za umornu, dosadnu kožu koja treba dah svježeg zraka. Primijetio sam da nakon uporabe kreme, koža lica stvarno izgleda kao nešto živahnije, sve tako ružičasto i svježe. Također u sastavu kreme nalazi se određeni supertehnološki oligopeptid 20, koji je, usput rečeno, snažan lijek protiv bora koji nikada ne boli. Ja sam vrlo, vrlo zadovoljan kupnjom, vrlo sam zadovoljan što se upoznajem s robnom markom Collistar, to nije kraj, već sam se pogledao za tonik, pranje, noćnu kremu, kao i bezbrojne količine proizvoda za njegu tijela.
Usporedba tekstura 2x emulzija (Bioderm na lijevoj strani):

Cijena: 1100 rubalja -50% Letual
Razdoblje ispitivanja: oko 2 tjedna
Ocjena: 5
Hvala svima na pažnji!
Katia

Bioderma

Francuska tvrtka Bioderma jedna je od svjetski priznatih lidera u kozmetičkoj industriji. Baziran je na farmaceutskom laboratoriju i proizvodi proizvode koji pomažu u rješavanju različitih dermatoloških problema. Njezina medicinska serija pomaže čak iu slučajevima kada su drugi proizvodi za njegu kože neslavno kapitulirali i otišli u smeće.

Zbog toga mnogi iskusni dermatolozi preporučaju svojim pacijentima čiste, hidratantne i hranjive komplekse Bioderma. Bilo koje od sredstava ne samo da uklanja vanjske probleme, nego i eliminira razlog njihovog pojavljivanja. Zato žene koje koriste ovu šminku, bilježe trajno poboljšanje stanja njihove kože.

Dermatološki laboratorij Bioderma koristi samo hipoalergene komponente. Zbog toga je popularan kod osoba s osjetljivom i alergijskom kožom. A njihovi redovi, uzimajući u obzir našu ekologiju, rastu s geometrijskom progresijom.

Bioderma - medicinska kozmetika

Između uobičajene kozmetike i medicinskih proizvoda, međupovezanost je medicinska kozmetika, koja također postoji u obliku: krema i emulzija, balzama i gelova, ulja, itd. Ona se razlikuje od kućne kozmetike po tome što je posebno razvijen medicinski tretman za problematiku.

Tema: BioDerma - vaše mišljenje o ovoj kozmetici

Opcije teme

BioDerma - vaše mišljenje o ovoj kozmetici

Jako volim Biodermu. O seriji za masnu kožu neće ništa reći, ali, koliko se sjećam, bila je pohvaljena. Pokušajte potražiti recenzije u temama o medicinskoj kozmetici.

Najdraži proizvod iz serije osjetljive kože je Sensibio H2O skidač make-upa. Koristim ga više od godinu dana i ne mogu ga dobiti dovoljno. Pokušao slično znači Lierak, Gatino, Dior, Clarence - nije loše, ali nije to. Ovo je moj hit svih vremena.

Krema za lice iz iste serije ostavila je dobar dojam.

Savršena šampon krema Node D.S. - kako u teksturi tako iu učincima na kosu i vlasište. Obavezno kupite još jednu cijev.

________
Bivši alsu

Koristio sam tonik za čišćenje Bioderma za masnu kožu. Prvi put sam ga kupio zimi, stvarno mi se svidjelo, jedini miris je krajnje neugodan. Ali ljeti kad sam počela brisati taj tonik, nije bilo važno. Krem Sebium K2 - iz njegovih se pora posebno začepljen i akni, otišao sam previše specifično, a cijev se ne riskira više od 3 puta da je koristim. Usput, ima komponente koje formiraju desni!

La Rosh joj je dala hidratantnu kremu za masnu kožu, nije joj se svidjelo. Pinceta snažno i nekako učvršćuje kožu, tako da osjećaj filma na licu ostaje s njom, a neiskorišteni također leži. Ali počeo sam se pridržavati teorije da nije potrebna hidratantna krema za masnu kožu. Usput, sastav ove kreme za masnu kožu također mi se činio pomalo kontroverznim. Termalna voda pozicije La Rosh je tako-tako, Aven mi se čini bolje.

Oost
Da, također mi se sviđa krema
Sada imam gel za pranje La Rosh Pose. Već sam negdje rekao da mi se sviđa, ali moja se koža malo zateže.
i želite nešto drugo hidratizirati, samo ne kremu, nego neku vrstu tonika, itd.

La Rosh Pozze nema tonika, barem ne prošle godine. Imaju samo termalnu vodu i sve vrste kremastih tekstura.

Govorim o Sensibio H2O. To nije točno izraženo, već o izrazu. Voda je zanimljiva i meni.Hvala. Usput, čitao sam da Avene nema dobar sprej, samo fontanu.

"Ako mudro trošite novac, završite bez novca i ne."

$ 10 popusta na prvu narudžbu na Iherb.com s kodom RAR611

Moj blog u LiveJournalu: http://renatalj.livejournal.com/

Mišljenja Renate su podijeljena. Morat ću izabrati sebe, dok imam Dermofil, pulverizator (ne znam jesam li ga ispravno napisao) je divan.
A o Avena čitati na kosm. Časopisu, kako kažu, voda je lijepa, a sam sprej nije dobar, ona se zalijeva vodom.
Je li voda zanimljiva koja je svugdje bolja ili ista? Na kraju krajeva, izvori su različiti?

Sol i svi koji su probali vodu H2O
Recite mi, koristite ovaj.
http://www.bioderma.com/english/prod. numProduit = 195


Napokon sam stigao do ljekarne (sjećam se soli s vama s tom vodom već nekoliko puta. Imam ga?) I tamo je konzultant rekao da su apsolutno analogni. I sada mislim koja je bolja?
Da je drugi, dječji, ispada dva puta jeftinije.

I još jedno pitanje o ovoj vodi. Postoji li pakiranje? Postoji li zaštita od otvaranja? Plenochka ili nešto drugo..
Razmišljam o medu. tržišna narudžba..

Više Članaka O Vrstama Akni