Dvaput je bio u kabini. Prvi put je bilo vrlo pozitivnih dojmova, bio sam zadovoljan položajem - vrlo blizu metroa, u samom središtu grada. Došao sam po jedan kupon za čišćenje od 8 stupnjeva, dobrovoljno sam se zadržao u postupku, majstor je ispričao sve što mi je učinila, i uglavnom je bila vrlo uljudna. Sam salon je ostavio dojam... prosječan, ne baš prljav, ne baš čist... normalan. Osramotio je mali WC bez ručnika ili papira, ali to nije toliko kritično, iako neugodno.

Kad sam sazrela da dođem po drugi put, doznala sam da kuponi i dalje visi na ovoj stranici s komentarom: "Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona za sebe ili kao poklon." Pa, ionako sam htio ići, ali mislim da i ovdje mogu uštedjeti novac, tako da je stvarno super. Nažalost, zbog rasporeda, bilo je nemoguće doći do prethodnog majstora, prijavila sam se na još jedno 10-stupanjsko (kombinirano) čišćenje. Kad sam došao u salon, administrator mi je rekao da nemam pravo koristiti kupon i moram platiti puni iznos. U mom argumentu da je stranica napisana drugačije, rečeno mi je "Ne postavljamo informacije" i tko, pitam? Ok, budući da sam i dalje išao, kao što sam rekao gore, predlažem da platim razliku. Kupon je već kupljen, što mogu učiniti s njim? Nakon pet minuta borbe dogovoreno.

Umjesto 10-stupanjskog čišćenja, majstor je učinio uobičajeno ultrazvučno čišćenje. Nakon što je završila, pitala sam za mehaničko čišćenje, koje je također bilo uključeno u cijenu usluga, majstor je bio ogorčen što nisam rekao prije (ipak, ona je tako brzo završila i uopće nije komentirala što mi je učinila), ali predložila ne čistite nos od crnih mrlja. No, koja je svrha ovoga bez prethodnih pripremnih postupaka, nakon što su sve pore već zatvorene? Osim toga, nije mi se svidjelo to što me je majstor neprestano "gurkao" i, općenito, činio se vrlo grubom osobom. Na moje pritužbe da pate od osipa na licu, najvjerojatnije povezane s želucem i primjer da ako jedem slatko ili popijem, odmah se izlijem, majstor je odgovorio: “Što, piješ puno?”) “Je li to normalno? Međutim, ne mogu primijetiti da mi je dala nekoliko preporuka o tome kako se nositi s osipima. Mislim da ako naučite kako raditi s klijentima, sve će biti u redu s njom. Jedino pitanje je, možete li podučavati?

Zadnji put kada se žalila na nedostatak papira i ručnika u zahodu, bila je fiksirana. No, zajedno s njima pojavio se INSECTS !! Ovo je kositar. Prljavi užas! Priložim fotografiju.

Mislim da sam imao pravo odbiti platiti više. Riješite svoje probleme sa stranicom, klijent nema ništa s tim! Drago mi je da je drugi put uopće došao), definitivno je stavio debelu točku u moj odnos s ovim salonom. Knjiga žalbi, usput, nikad nije pronađena... pa ovdje ostavljam svoj komentar.

Kao rezultat toga, ne postoji opuštanje, razmaženo raspoloženje i ukupno 2000 rubalja potrošeno umjesto planiranih 700 rubalja. Novac nije ogroman, ali je još uvijek neugodan.

Mehaničko čišćenje - trebate li to učiniti?

Dubinsko čišćenje kože jamči joj zdravlje i mladost. U mnogim slučajevima to se može postići samo profesionalnim postupcima koji se provode u salonima i salonima za uljepšavanje. Jedan od takvih postupaka je mehaničko čišćenje lica, koje se i dalje smatra najučinkovitijim i univerzalnijim.

  • Primjenjivo na: sve tipove kože.
  • Starost aplikacije: od 12 godina.
  • Cijena: od 1200 rubalja.

Značajke mehaničkog čišćenja lica

Mehaničko čišćenje lica je kozmetički postupak koji omogućuje dubinsko čišćenje kože rukom ili pomoću Uno žlice. Ova tehnika je jedna od najtravmatičnijih, ali najučinkovitijih u kozmetologiji. Fotografije prije i nakon takvog postupka potvrđuju da može osloboditi osobu čak i od najdubljih nečistoća pora, uključujući i masne čepove. Za sesiju takvog čišćenja postoji niz indikacija, među kojima su:

  • akne;
  • comedones;
  • proširene pore.

Najčešće je mehaničko čišćenje kože dodijeljeno djevojkama s masnom, problematičnom ili mutnom kožom. Rijetko, djevojčicama se propisuje suha ili osjetljiva koža, jer njihov period rehabilitacije nakon takvog postupka može biti prilično dug.

Kontraindikacije za takav postupak, provodi u kabini ili kod kuće, malo. To su akutni oblici dermatitisa ili herpesa, višestruki osipi na licu, osobito oni s zaraznom prirodom, kao i menstruacija. Također ne provoditi takvu manipulaciju osoba koje pate od bolesti krvi, onkologije, ekcema.

Kako je postupak?

Razumijevanje kako to učiniti čišćenje je lako. Izvodi se u nekoliko faza, uključujući:

  1. Prethodno čišćenje kože s posebnim gelovima ili pjenama.
  2. Steaming skin. U salonima se ovaj postupak provodi pomoću posebnog gela, a kod kuće se u tu svrhu mogu koristiti posebne maske ili kupke.
  3. Izravno čišćenje lica rukom ili posebnom žlicom. Tijekom ovog čišćenja stručnjak će ukloniti čepove za masnoću, crne točke i druge nečistoće s površine kože.
  4. Nanošenje antiseptičkog sastava na kožu. Ovaj dio čišćenja pomoći će izbjeći infekciju u otvorenim porama.
  5. Koristite umirujuću kremu ili masku prema tipu ljudske kože.

Nakon takvog čišćenja kozmetičara ili kućnog zahvata, crvenilo može ostati na licu još nekoliko dana, u većini slučajeva potpuno nestati drugog dana. U prvih 24 sata nakon manipulacije, također bi trebali napustiti dekorativnu kozmetiku i sva sredstva za lice na bazi alkohola. Preporučuje se na kožu tijekom ovog razdoblja nanositi nježne kreme za njegu i vlaženje.

Stručno mišljenje

Unatoč činjenici da ručno čišćenje lica ostaje jedan od najneugodnijih postupaka u kozmetologiji, mnogi stručnjaci ga visoko cijene. Liječnici, dermatolozi i kozmetičari kažu da u mnogim slučajevima samo može spasiti osobu od masnih čepova, crnih mrlja i drugih dubokih zagađivača koje mnogi moderni kemijski pilingi, pa čak i ultrazvučno čišćenje lica ne mogu nositi. Stručnjaci savjetuju svojim klijentima da redovito pohađaju ovaj postupak, posebno preporučujući ga pacijentima s problematičnom ili masnom kožom.

Koliko često liječnici rade ovu manipulaciju? Stručnjaci savjetuju da se pribjegne ručnom čišćenju svaka 2-4 mjeseca, ovisno o stanju kože. Ostatak vremena preporučuju izradu kemijskih pilinga koji će vam omogućiti da zadržite kožu u vrhunskom stanju.

Video pregled ovog postupka:

Mišljenje potrošača

Ovaj postupak vam omogućuje savršeno čišćenje lica. Ali za mene je to potpuno nepodnošljivo zbog bolnih senzacija koje ga prate. Sada razmišljam o raznim alternativama takve manipulacije da nikada više ne padnem na nju. Ljudima koji nisu tako osjetljivi na bol, preporučujem, rezultat će vam se svidjeti.

Što mogu reći o ovom pogubljenju? Boli, koža je ozlijeđena, pa čak i skupa. Ali ja ću biti iskren, rezultat je vrijedan toga. Ako sanjate savršeno savršeno lice, to je ono što trebate.

Približavam se ovoj metodi samo u onim slučajevima kada postoji vrlo hitna potreba. Ako su crne točke ili akne malo, ne slažem se na to. A ako već imate, radim samo s dokazanim učiteljem. Recenzije kažu da možete značajno uštedjeti na ovom postupku, ako to učinite kod kuće, ali ja se ne usuđujem. Koliko je loših slučajeva povezano s tim bolje je ne riskirati.

Ovo je vrlo dobra, iako stara metoda. Žao mi je djevojčica koje pate od nesposobnih kozmetičara, nakon čišćenja u kojem se njihova koža liječi nekoliko dana. Sve se uvijek svodi na mene oko tri sata, a za takvu manipulaciju to je normalno. Šteta je što je ovdje tako teško pronaći dostojnog stručnjaka.

Bio sam potpuno zadovoljan rezultatom ove procedure, samo se ona može nositi s mojim erupcijama, a već sam uspjela probati različita sredstva. Idem kod nje samo kozmetičaru, ne usuđujem se raditi kod kuće, i siguran sam da ne mogu postići rezultat koji profesionalac koji je godinama radio s ljudima ne može postići.

čišćenje lica za i protiv? i koji je bolji?

Odaberite jednu od opcija:

za moju kožu prikladan priručnik. ja sam ultrazvuk poput mrtve obloge. dovoljno za svaka 2 mjeseca. crvenilo tekuće tijekom prve večeri.
Vi, autor, gdje je postupak, da su takve posljedice žalosne?

protiv samo onih koji ne idu stalno u salone. Pa, ovo je moje mišljenje: gy:
jednom ići na "home mađioničar", onda svatko je rekao da je to "struja je gore."

Što luksuz, 3 dana sjediti kod kuće, kapets%) S obzirom da je moja koža je vrlo vrlo osjetljiva na mech.vozdeystviyu i sve odmah postaje crvena, nakon čišćenja i dalje mogu otići negdje drugdje na putu natrag, ne ustručavajte se crveno lice, sve izgleda prilično civilizirano.

Štede se na parnoj kupki. To košta mnogo, kao i svaka profesionalna kozmetika.

Pa, svaki kozmetolog vjerojatno ima svoj plan djelovanja. :) Ja uvijek peeling "prije" potrošiti.

Mogu odmah otići bilo gdje nakon čišćenja! Općenito se gnjavite oko crvenih mrlja. Prvo, malo ih je, a drugo, prolazi za sat ili dva. A ponekad uopće ne postoje.

Mehaničko čišćenje lica: mišljenja, cijena, fotografija.

Mehaničko čišćenje lica je specijalizirani postupak za liječenje akni (akni) koje izvodi kozmetolog. U mojim člancima, kao što ste već primijetili, često koristim nekoliko fraza: "Idi kod dermatologa" i "Idi kod kozmetologa da očisti lice". Ako sam već rekao za dermatologa, koji mi je na mnogo načina pomogao da se riješim akni, sada je vrijeme da razgovaramo o prednostima kozmetologa i mehaničkom čišćenju lica.

Upozorenje! Sada mnogi kozmetički saloni pružaju uslugu "mehaničko čišćenje lica" bez odgovarajućih prava i dokumenata. Učinite ovaj postupak samo u specijaliziranim medicinskim salonima ili kozmetičkim salonima, gdje postoje svi potrebni uvjeti i, najvažnije, stručnjaci kojima je to dopušteno!

Prestani se zavarati

Prije daljnjeg čitanja, postavit ću vam jedno pitanje. Jeste li još uvijek pokušava da biste dobili osloboditi od acne? Sudeći po tome što čitate ovaj članak - pobjeda nije na vašoj strani.

I naravno, iz prve ruke znate da su problemi s kožom:

  • Konstantna potraga za tretmanima akni
  • Svakodnevno branje i stiskanje
  • Nisko samopoštovanje
  • Nedostatak pažnje suprotnog spola
  • Gubljenje novca na kozmetiku

A sada odgovorite na pitanje: DA LI JE SAM? Zar se ne umaraš izdržati? I koliko ste novca, truda i vremena već potrošili na kozmetologe i tretmane akni? Tako je - vrijeme je da koža bude savršena, jednom zauvijek! Slažete li se?

Proveli smo istragu, ispitali hrpu materijala i, što je najvažnije, provjerili u praksi gotovo sve proizvode za liječenje akni i pronašli jedini učinkovit lijek, Instaskin.

To je Instaskin koji će osloboditi akne ne za tjedan, mjesec ili godinu, nego za cijeli život!

Mehaničko čišćenje lica: recenzije

Moj prvi lice čišćenje je oko 2 godine nakon početka acne. Došao sam u izvrsnu kliniku dobrom stručnjaku, proces čišćenja podijeljen je u nekoliko faza:

  • Prvi korak je bio pranje s antibakterijskim agensom, nažalost, ne sjećam se kako se zove. Ali to nije važno, mehaničko čišćenje lica kuće ipak ne bi trebalo biti učinjeno!
  • Zatim se nanosi umirujuća maska ​​koja pomaže da se opustite i proširite pore.

Neki stručnjaci koriste parenje lica kako bi proširili pore. Opcija je također dobra, ali nakon čitavog postupka mehaničkog čišćenja lica koža će sljedećeg dana biti crvena, pa ćete morati odustati od večernjih šetnji.

  • Zatim, izravno mehaničko čišćenje. Ovaj proces je isti kao i stiskanje akni (stiskanje akni sami?), Ali sve je što je moguće sterilnije i ne dopušta da se zdrave površine kože zaraze aknama.
  • Nakon čišćenja, darsonvalizacija se provodi posebnim aparatom koji se zove darsonval. Na kožu nastaje djelovanje elektromagnetskih impulsa različitih frekvencija, što pridonosi povećanju metaboličkih procesa. U relevantnoj temi o tome već je rečeno.
  • Zatim stavite još jednu umirujuću masku, još 15 minuta morate čekati.
  • Zatim nanesite ihtiolnu mast za akne, u njoj sjedim ispod svjetiljke još 10 minuta.
  • U zaključku, oni čine cryomassage s tekućim dušikom, koji pomaže umiriti kožu i, ako je prisutan, zaustaviti krvarenje.

Nakon svih tih postupaka, kao partizan, krenem kući, pokušavajući ne zasjati ozljedama, a ostatak dana provedem kod kuće. Nakon 3-4 dana crvenilo lica nakon mehaničkog čišćenja lica potpuno nestaje;

Važno je! Nakon mehaničkog čišćenja lica na isti dan, ne možete primijeniti nikakva sredstva za akne, dati koži kratku stanku!

Nisam ni za što spomenuo važnost pronalaženja vlastitog kozmetičara Prije mjesec dana, kada moj kozmetičar nije bio tamo, odlučio sam se prijaviti za drugog. Uopće me nije zadovoljio, doslovno "pritiskajući" jedinu upalu, koja je ostavila mjesto koje je trajalo nekoliko tjedana, i samo je zaboravio očistiti bradu. Tako sam ga se sjetio, a ne više nogom! Samo vaš liječnik!

Nekoliko recenzija s interneta, koje će biti korisne za čitanje:

Mehaničko čišćenje lica: kontraindikacije

Nemojte ići u čišćenje ako imate herpes, ako ste bili liječeni antibioticima za dugo vremena. I bolje je da se prvo posavjetujete s liječnikom, ako je sve u redu, onda idite naprijed!

Mehaničko čišćenje lica: cijena, cijena.

Trošak mehaničkog čišćenja varira u različitim gradovima, u Rusiji se kreće od 600-2000 rubalja. U Bjelorusiji - 100.000-400.000 rubalja. Treba imati na umu da mehaničko čišćenje lica kod kuće nije samo nepoželjno, već i izrazito nepoželjno!

Mehaničko čišćenje lica: fotografija, video

Naposljetku, postavljam nekoliko fotografija i jedan videozapis koji pokazuju kako dolazi do mehaničkog čišćenja kože. Pa, za danas, pretplatite se na RSS feed da bude prvi znati o ažuriranjima stranica! Zbogom!

Isto tako i čišćenje, u procesu življenja tako reći =)

Izvedite zaključke

Na našim stranicama postoje mnoge tehnike koje će vam pomoći riješiti se akni, ali postoji jedna ALI. Ne pomaže svatko jednom ili drugom metodom, tako da smo razvili detaljne upute koje će vam pomoći da se u potpunosti oslobodite svih vrsta akni, akni i crnih točkica za 10 dana na 100%.

Prema toj metodi, više od 500 muškaraca i žena potpuno je očistilo svoju kožu, a to su samo oni koji su poslali povratne informacije i hvala. Do danas, nijedna osoba nije bila fiksirana na koju ova tehnika nije pomogla.

Napravili smo ovu instrukciju besplatno, osim toga, ne dobivamo ni peni od prodaje lijekova koje je potrebno kupiti. Prilikom kopiranja članka potrebna je veza na ovu stranicu!

Upozorenje! Tehnika radi samo ako se slijede sve dolje opisane točke. Zapamtite, nema čarobne pilule i masti koja će odmah očistiti vašu kožu.

Pripremna faza:

1) Idemo na ovo mjesto i naručimo Intraskin (to je glavni lijek koji ima terapeutski učinak). Glavna značajka lijeka je da prodire u pore i liječi kožu iznutra, zbog čega se nakon liječenja rezultat čuva zauvijek. Osim toga, nije zarazna, za razliku od svojih skupih kolega.

2) Da bi Intraskin mogao prodrijeti u pore, potrebno ih je potpuno očistiti, inače se neće koristiti. Za čišćenje pora koristit ćemo crnu masku. Možete to učiniti sami (čitati na Internetu), ali pronalaženje svih potrebnih komponenti je vrlo teško, tako da je lakše kupiti. I maska ​​domaće kože čisti pore mnogo gore. Red crne maske na ovoj stranici. Trebat će vam 2 pakiranja, ako ponudite više - odbijte. Postoji mnogo krivotvorina, pa ako se odlučite za kupnju maske, onda samo na službenim stranicama, koje sam gore naznačio.

3) Također preporučujemo da kupite ovaj stroj za potpuno čišćenje vaših pora.

Nemojte se bojati da morate kupiti sve to. Slažete se, to je vrijedno ako znate da 100% riješite se akni ne za tjedan dana, mjesec dana ili godinu dana, ali za cijeli život!

Dakle, kupili ste sve potrebne komponente.

Počinjemo liječenje:

1) Smanjite potrošnju slatke i masne hrane najmanje dva puta. Preporučamo jesti više povrća. Ne brinite, ovo je privremena mjera, morate samo trpjeti 10 dana!

2) Stavite crnu masku na lice, pričekajte 5 minuta i zatim je pažljivo uklonite. Maska će nestati s lica tankim filmom, na njoj će biti vidljiv gnoj koji je bio začepljen u vašim porama. Ovaj postupak treba provesti prva 3 dana, jednom dnevno (po mogućnosti noću). Zatim uklonite preostali gnoj iz pora pomoću stroja za čišćenje na licu mjesta (upute za sredstvo za čišćenje u kutiji)

3) Nakon temeljitog čišćenja pora, utrljavamo Intraskin kremu kružnim pokretima na zahvaćenu kožu i bez ispiranja idemo u krevet. Ovaj se postupak provodi svaki dan tijekom 10 dana.

To je sve. Reći ćete da je sve ovo previše komplicirano. Nitko nije rekao da će biti lako. No, pri izvođenju svih ovih točaka, jamčimo potpuno uklanjanje akni i crnih mrlja za 10 dana!

Pregled mehaničkog čišćenja lica

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

  • učinkovito čišćenje
  • dugo djelovanje nakon
  • boli i ne može svatko to podnijeti

Moja koža je kombinirana i problematična i, prema tome, zahtijeva čišćenje tako da se ne stvaraju gadne i duboke crne točke. Ja osobno ne mogu raščistiti poentu, a to je nemoguće, vi ćete se iskriviti cijelim licem, tako da možete iskriviti cijelo lice pa je bolje profesionalcu.

5 godina dok sam radio mehaničko čišćenje, promijenio sam četiri specijalista dok nisam pronašao dobru i elegantnu kliniku. Sama procedura je istisnuti pore s pore (crne točke su samo vrh ledenog brijega).

Sve počinje s postupkom čišćenja, zatim omekšavanjem kože, tako da sve ide lakše. Na mene su vršili pritisak na različite načine, jedan od njih je čak gotovo zaspao u uredu na stolici, dok je drugi bio bolan, ruka je bila teška. Čim kozmetičar čisti kožu što je više moguće, sve će dekontaminirati na vrhu, a zatim nanijeti posebnu kremu za umirenje. Minus crvene može trajati dugo vremena, do 2 dana. Nekada sam išao na te postupke, oni su najučinkovitiji, jer bez maski neće se očistiti tako duboke blokade.

Zato preporučujem čišćenje, nije opasno i nije zastrašujuće. Tek tada nemojte se zanositi brisanjem lica tonicima koji su bazirani na alkoholu kako ne bi pretili.

Imam problema s kožom u svojih 30 godina, iako u adolescenciji nije bilo akni, počeli su me slijediti nakon 20 godina, prije svakog kritičnog dana, posipaju, a onda dugo nestaju, a onda su ovih dana beskrajni.

Koža mi je masna, izlučuje se sebum, već svjetluca, nemoguće je bez posebnih sredstava. S vremena na vrijeme radim čišćenje u salonima, negdje s ultrazvukom i negdje u priručniku, tj. mehanički. Radila sam to mnogo puta u životu, došla sam do zaključka da je mehanički dao najbolji rezultat.

Postupak je sljedeći. Kozmetičarka čisti lice kozmetike i nečistoća, pari, otvara pore parnom kupkom ili posebnom kremom. Zatim prolazi kroz svako područje lica, stišćući prištiće rukom ili posebnom željeznom šipkom. Wen mala također uklanja na putu. Uklanjaju najviše bolne. Kao što je svatko očistio, stavljaju masku prikladnu za tip kože, obično je to lijek s umirujućim učinkom, kao što je lice upaljeno.

Učinak je dobar, koža je istodobno čista, za škripanje, lijepo je gledati i osjećati beskrajnu čistoću, kako je lijepo.

Jedina stvar za neko vrijeme, koža ostaje povrijeđena i crvena područja, koja su bila pritisnuta jače. Opet, to ovisi o gospodaru, jer me je gotovo ostavio s posekotinama, a onda mi je trebalo mnogo vremena da potonem, operem, a drugi očistim, tako da se može vidjeti samo čistoća. Pažljivo birajte majstora, a to može napraviti ljepotu.

Učinak traje neko vrijeme, a zatim, naravno, sve opet škropi. Potrebno je ponoviti ovaj postupak jednom mjesečno ili dva puta. Tada će učinak biti bolji. Preporučujem onima koji imaju problem s kožnim osipima, kao i sve za čišćenje pora.

Forum Aromania

Čišćenje lica - podijelite svoje iskustvo

finna 05 tra 2007

Lisa 6. travnja 2007

uvijek je činila uobičajene: isparila se, a onda rukama - dobro, nos joj je crven, koža se malo ljušti. No, u kabini donio infekcije - to nije bilo.
Jednom na dacha odlučio očistiti nos za dolazak svoga muža. Pa, kao i sve mjere opreza, ali nešto se može vidjeti ispod noktiju lijevo od kreveta i. moj se nos pretvorio u kremu :-) Onda sam odlučio obrisati ga duhom i spalio kožu do pakla, koji je tako teško ozlijeđen. Nos je postao žut, a koža se počela ljuštiti - izgledalo je kao da to nije bio najbolji način - glavna stvar nije bila posipati. Ali onda mjesec dana crnih točkica nije bio. Bilo je tako čisto bijelo poput djeteta. Takav učinak termonuklearnog čišćenja usporediv je s učinkom i utjecajem na kožu, vjerojatno samo s kemijskim pilingom. Stoga, ako sami obavljate čišćenje, VRLO TOČNO! I još je bolje u salonu.

I na kraju - godinu dana prijatelj je već govorio o ultrazvuk za 1200 rubalja - oni su voljeli jako puno.
Pa, proljeće je ovdje - iu Yandexu sam se upoznao sa svim mogućnostima i otišao Dobryninsky - 850 rubalja + kozmetologa konzultacije besplatno + kupon za popust i pronašao čišćenje i konačno pojavio u 510. Ali onda enzim peeling 400 + make-up remover 300.
Uklanjanje šminke je neka vrsta trika - bilo bi bolje da je ne nosite ujutro ili da sve to perete u zahodu. Enzimski piling je piling, bolje ga je zamijeniti s kavom. Zatim se puši.
Tada čišćenje metalnom spatulom bolno stisne komedone iz nosa - baš kao i kod kuće s noktom)) ali postoji vrsta ultrazvuka koja im pomaže da izađu. Rezultat - obična crvenilo i piling duže nego obično - tjedan dana kasnije slika na nosu je ista kao i prije čišćenja.
A na nosu tog kozmetičara - bilo je još više crnih točkica nego na mojoj. Bilo je potrebno odmah izblijediti. Općenito, kidalovo i razvodilovo. Nema više nogu, ali sovjetski salon teti Ninki za 350 rubalja - što će biti 1000 puta bolje.
Evo :-)

Beata 06.04.2007

finna 06.04.2007

Agape 6. travnja 2007

perepelkina.olga 09 tra 2007

Guest_Inna-cyto_ * 09. tra 2007. t

Bizant 09. travnja 2007

Moj osobni recept je dobro staro mehaničko čišćenje! Potpuno se slažem s Agapeom: bolje od sovjetskih kozmetičkih klinika nije došlo do bilo čega! Ali oni se sve manje i manje pojavljuju, skupljaju se skupi saloni. Sjećam se kako sam došao do takvog salona s aknama, koje nitko od tonskih krema već nije skrivao: čaj, kava, glazba, pomilovao mu lice prstima, pokupio T-zonu, stavio 3 maske i adje! Pokazujem na netaknute akne: i kako je? I za mene: i to je poseban postupak, kauterizacija s nekom vrstom kiselina. Odbio sam se spržiti s kiselinama.

Ali Gospodin mi je poslao pravu KOZMETIKU, još jednu sovjetsku školu, koja je mehanički (s dva prsta umotana u gazu) očistila kožu tako da sam zaboravio na tonske kreme! Nakon njezinih postupaka, ipak sam otišla s takvim licem, kao da imam teški oblik alergije, a onda je sve počelo da se ljušti i ljušti, ali nakon toga, koža je najnoviji i najčišći. Čišćenje se mora ponoviti, jer pore su povremeno zagađene.

Mnogi se boje mehaničkog čišćenja - nakon njih izgledate vrlo nereprezentativno. Saloni, pozivajući posjetitelje, obećavaju da "nakon našeg čišćenja možete otići na zabavu - nema tragova na licu"! Objasnite mi: pa, zašto ići nakon čišćenja na zabavu?

Guest_Inna-cyto_ * 13. travnja 2007

Marusya Barabashkina 14. travnja 2007

Na moju sramotu, živjela sam više od 30 godina i nikada nisam čistila kabinu, iako je koža na aknama prilično problematična. Ja sve skupljam. S nosom, obično se ispostavi da je 4 plus, ali iz nekog razloga, brada je često više od C razreda. U tom smislu, razmišljanje o čišćenju kabine. Sklon sam ručnom čišćenju. Recite mi, koliko dugo je lice crveno i koliko dugo se ljušti? Pa, odmah nakon zahvata jasno je da je crvena. Pa, ništa, nekako iz salona ću otići u kuću. (Iako, još uvijek ne mogu zamisliti kako. Ukratko juri ili pljuje po tuđim pogledima?) A kada ćete moći izlaziti ljudima?

Bizant 14. travnja 2007

Lady Winter 17. travnja 2007

Od prijelazne dobi patim od problematične kože. Pokušao sam hrpu salona i načine čišćenja i došao do zaključka da se ne radi o “salonima” ili “dobrim starim kozmetičkim proizvodima”, nego o majstoru. U modernim salonima teško možete naći kozmetologa s medicinskim obrazovanjem.
Takvi nesretni kozmetičari su površno svjesni njege kože. Proučavali smo seriju njege u kojoj salon radi i to je to. Koliko sam puta upoznao takve ljude? Saloni iskreno suza novac za sumnjivu kvalitetu.


Prethodno je postupak čišćenja uključivao: parenje, izravno čišćenje, laserski tretman, masku, masažu. Kriomasaža je plaćena zasebno.
Sada cryomassage i često masaža se obavlja u zasebnom postupku, a parenje zamjenjuje parne maske.

Što se tiče toga je li dobro ili loše napustiti ured, kao da ste upravo izašli iz mlinca za meso, definitivno nema ništa dobro u tome. Nakon čišćenja, pore kože apsorbiraju sve što je izvana, uključujući i prašinu. A općenito, postupak kuhanja na pari donosi malo dobre i korisne kože.

Moderne maske za kuhanje na pari su mnogo učinkovitije. Oni zahtijevaju protok krvi u lice, pore otvorene i ne zatvaraju se tijekom postupka. Primjerice, nakon kuhanja na pari moje se pore brzo zatvaraju, a njihovo ponovno otvaranje je teže.

Čišćenje bi bilo bolje napraviti ručno, bez pomoći stranih željeznih predmeta. Oni ozbiljno traumatiziraju kožu, ali ne potpuno čiste. Općenito, sve ove stvari su za lijene kozmetologe.

Hamster 06. svibanj 2007

Osjetljiva aroma 07. svibnja 2007

Imao sam sreće. Kozmetolog, kojem idem, je liječnik-dermatolog. Ima i kozmetički salon u kojem se nalazi posebno opremljena soba. Uređaj piling, parenje. Čišćenje - specijalni uređaji. Koriste se posebne kozmetike. Prije čišćenja, koža se temeljito čisti, nakon čišćenja posebnih maski koje pokrivaju pore i umiruju kožu. Budite sigurni da nakon maske lagani protuupalni gel i masaža lica. NIJE BOLJE! I izađite bez crvenila i natečenosti! Ležim tamo oko sat i pol! Malo ne zaspim. Liječnik sve radi polako, pažljivo. Nakon prvog čišćenja, pore su mi se suzile, koža mi je postala glatkija, zatim su mi potkožni pečati, upale, crne točke nestale. Sada nastavljam hodati, jer nije prošlo mnogo vremena i moja koža još nije naučila kako normalno funkcionirati! Općenito, vjerujte mi, izlizala sam se s kožom koliko god se sjećam. Kupio sam sve vrste sredstava. To jednostavno nije učinio! I bilo je potrebno konzultirati stručnjaka. Od liječnika mi je propisala liječenje.
Čišćenje - jedan od bitnih koraka za poboljšanje kože! Sretno i dobri kozmetičari!

P.s. Što se tiče nadutosti i "kao nakon mlinca za meso" - imao sam to iskustvo. Pokazalo se da sam se tada obratio specijalistu koji je upravo završio tečaj kozmetologa. Sada idem kod liječnika, profesionalca, i ne postoji ništa slično. Lice ne boli, ne nabubri. To je to.

Osjetljiva aroma 07. svibnja 2007

Irina ***** Aug 21, 2012

ZazZa 08. svibnja 2016. t

nadysa 26. lis 2017. t

Više volim piling za mehaničko čišćenje lica. I ja to radim kod kuće sam retasol losion. Već nekoliko puta. A sada za sljedeći dugi vikend tipova praznika sjedit ću kod kuće i ponovno se zaposliti. Koža nakon što je svježa i osvježena.

Pregled mehaničkog i ultrazvučnog čišćenja lica

Postupak čišćenja lica upoznao sam vrlo rano. Razlog tome je što je koža sklona jakim mastima. Kao i svi tinejdžeri, prvo sam pokušao izliječiti akne kod kuće. Kad je postalo jasno da iz oglašenih sredstava nema gotovo nikakvog smisla. Otišao sam do kozmetičara za mehaničko čišćenje.

Prije čišćenja bilo je nekoliko pimplesa i puno crnih točkica na licu. Većina se nakupila na nosu i bradi. Akne su uglavnom bile na obrazima.

Za početak, kozmetičar je očistio lice losionom. Zatim je uslijedio postupak parenja. Oči prekrivene pamučnim jastučićima i izravno na lice. Tada nisam znao da je para štetna za one koji pate od akni. Dakle, nijedan prosvjed s moje strane nije bio.

Zatim je kozmetičarka nastavila s čišćenjem. Isprva to uopće nije bilo bolno, ali kad je došlo do područja nazolabijalnih nabora, gotovo sam imao suze. Bilo je još bolnije kad su čistili mjesto iznad donje čeljusti. Još sam zahvalna kozmetičarki što je sve učinila brzo. Više od 20 minuta ne bih podnio ovo mučenje.

Bez obzira na to što se vrši čišćenje, prije postupka koža se isparava maskom ili parom.

Zaključno, maska ​​je nanesena na lice i tretirana strujom. Kad sam pogledao u ogledalo, bio sam užasnut. Nakon čišćenja lice je oteklo, na mjestu nekadašnjih crnih mrlja pojavile su se crvene kvrge. Dobro je da se postupak odvijao navečer, a koža je imala cijelu noć za oporavak.

Ujutro je koža izgledala bolje. Tumor je nestao, ali sve crvene točke ostaju. Na kraju su otišli cijeli tjedan. I tijekom sljedećeg, ponovno su se počeli pojavljivati, iako sam slijedio preporuke za njegu lica.

Nisam išao na ponavljanje čišćenja, jer u njima nisam vidio smisao. Prvi tjedan lice izgleda otečeno, a drugo, kada crvene točke nestanu, akne i crne točke počinju se vraćati. Stoga je moj pregled mehaničkog čišćenja lica od strane kozmetičara negativan. Lakše je to učiniti sami: rezultat je isti, a nikome ne morate plaćati.

Povratne informacije o čišćenju lica ultrazvukom

Drugi put sam pokušao s ultrazvučnim čišćenjem. Mnogo je pisano o ovoj proceduri, ali sljedeće točke su me podmitile:

  • Ona je bezbolna;
  • Odnosi se na atraumatsko čišćenje;
  • Nakon toga na licu ne ostaje crvenilo i mrlje.

Pripremna faza bila je ista kao za mehaničko čišćenje. Šminka je uklonjena s lica, a koža je uparena pomoću maske. Zatim je započelo ultrazvučno čišćenje.

Ovdje sam bio zbunjen. Svi opisi su govorili da je to bezbolno. Ali kozmetičarka je toliko pritisnula uređaj da mu je njegova vezanost izgrebala lice i izazvala veliku nelagodu. Naravno, pitao sam je o tome. Odgovor se svodi na činjenicu da je s mojim tipom kože ultrazvuk učinkovit samo u kombinaciji s jakim pritiskom.

Bol od mlaznice nije bio tako jak kao kod mehaničkog čišćenja, pa sam ga podnio. Na kraju postupka na kožu je nanesena piling maska ​​na bademu, a zatim i redovita dnevna krema.

Lice nakon čišćenja ultrazvukom izgledalo je bolje nego nakon ručnog čišćenja. No, svejedno na mjestima lojnih čepova crvenilo se. Uvjeravali su me da će proći unutar sat i pol, ali crvenilo je prošlo tek sljedećeg dana. Kao rezultat, lice je postalo ugodno glatko na dodir, ali mnoge crne točkice ostale su na svojim mjestima. Kozmetičarka je to objasnila činjenicom da masna koža ne reagira dobro na atraumatsko čišćenje. Da biste sve očistili, trebate ili tijek sesija, ili kombinaciju mikrostruktura + ručno čišćenje + ultrazvuk.

Moje povratne informacije o ultrazvučnom čišćenju su negativne. Iako ne sumnjam da će se za manje problematičnu kožu pojaviti i biti dobra zamjena za ručno i mehaničko.

Mehaničko čišćenje lica: mišljenja i preporuke

Mehaničko čišćenje lica ostaje među postupcima o kojima se raspravlja među dermatolozima: recenzije o tome ispadaju suprotno. No, iako kozmetičari nude sve nove tehnologije, tradicionalna metoda ne gubi na zemlji. Ova jednostavna čistka, eliminirajući čak i duboke komedone, može se obaviti kod kuće. Što uzeti u obzir da biste dobili željeni rezultat?

Indikacije za postupak

Čišćenje lica crnim točkama mehaničkom (ručnom) metodom pripisuje se bolesnicima s masnom kožom i različitim vrstama komedona:

  1. Otvoreni najčešće pogađaju čelo, nos i bradu. Ove "crne točke" nastaju kada aktivna sekrecija sebuma dovodi do začepljenja pora. Tvar se pomiješa s mrtvim stanicama i formira cijev u kanalima, pod pritiskom novog sebuma koji se pomiče prema površini kože. Zatim ulaze u kemijsku reakciju s kisikom i potamne.
  2. Zatvorene su poznate kao "bijele glave". Oni su oblikovani na isti način, ali gornji dio pora nije rastegnut, a cijev se ne oksidira.

Ako naiđete na slične probleme, liječenje kemijskim pilingom može trajati više od mjesec dana. Mjere koje se temelje na izlaganju ultraljubičastim zrakama, razvijene su za osobe bez izraženih problema, pa s visokim sadržajem masti pokrivači su nemoćni. No čišćenje iz crnih točaka olakšat će pojavu mrlja na koži, a rezultat ćete morati zadržati samo na sebi.

Ali ne bez kontraindikacija, koje uključuju sljedeće:

  • pogoršanje upalnih procesa;
  • rozacea;
  • kapilarna dilatacija;
  • prekomjerna osjetljivost kože;
  • tanki pokrov;
  • stafil-i streptoderma.

Također se ne preporučuje samostalno čišćenje pora, jer će postupak biti traumatičan. Kako ne biste uzrokovali više štete nego koristi, posavjetujte se s dermatologom i odaberite mjere zajedno.

Kako je postupak u kabini

U preliminarnoj fazi konzultacija, liječnik će objasniti što su crne točkice i kako ih očistiti od lica. Među mogućnostima bit će mehanički postupak, koji se provodi kako slijedi:

  1. Dermatolog uklanja šminku s lica.
  2. Da bi se uklonio gornji sloj mrtvih stanica, vrši se čišćenje površine. Saloni koristiti gommazhi, scrubs na temelju šećera ili morske soli, četkanje.
  3. Para koja je popularna u prošlosti zamijenjena je korištenjem sredstava za omekšavanje kože. Losioni na bazi izopropilnog alkohola dobro su dokazani, jer također imaju antimikrobni učinak.
  4. Uz pomoć žlice, Uno se izravno čisti. Alat se isporučuje s 2 mlaznice: na jednoj strani nalazi se sapula-cjedilo za čišćenje pora, as druge - ploča s 1 rupom, eliminirajući naglašene akne. Ako se ne možete nositi s žlicom, liječnik pravi posebnu iglu i uklanja kontaminante. Imajte na umu da bi kozmetičarka trebala raditi u rukavicama!
  5. Da bi spriječio upalu, majstor stvara umirujuću masku. Zatim se ispere, lice tretira losionom i nanosi zaštitno sredstvo: sprječava štetne utjecaje okoliša.

Postupak je prilično neugodan, ali neće biti moguće smanjiti nelagodu. Činjenica je da je nakon anestezije potrebno tretirati kožu gelom za zagrijavanje koji neutralizira učinak anestetika.

Rezultat ovisi o početnom stanju integumenata. Ako problemi nisu svijetli, poboljšanje je vidljivo nakon prvog tretmana. Ali oni koji se žale na obilje komedona morat će posjetiti salon najmanje tri puta kako bi primijetili napredak.

Naučili ste o glavnim pravilima postupka, koji će se riješiti komedona i vratiti glatkoću kože. Budite sigurni da gledate video o mehaničkom čišćenju lica, jer ćete se upoznati sa stručnim pregledima i pronaći mnogo korisnih informacija.

Kako očistiti pore kod kuće

Čišćenje crnih mrlja na licu kod kuće inferiorno je u odnosu na salone: ​​u ranoj fazi nemate sposobnost primijetiti upalne procese. Budući da je strogo zabranjeno otvaranje takvih erupcija, bez odgovarajućeg znanja, riskirate pogoršanje stanja kože i dobivanje ožiljaka na licu. Ako ipak odlučite očistiti crne točke kod kuće, slijedite korake:

  1. Za prethodnu obradu, tretirati kožu s proizvodima voćnih kiselina. One popuštaju površinski sloj mrtvog tkiva i čine ga tanjim, uništavajući vezu između stanica.
  2. Neposredno prije čišćenja kod kuće od crnih točkica, operite mekom pjenom. Zatim upotrijebite piling koji ne sadrži velike granule. Popularni lijekovi s česticama sjemenki marelice neće raditi, jer njihovi oštri rubovi štete integumentima. Ako nemate pri ruci sigurna sredstva, učinite to sami. Smeđi šećer od šećerne trske možete pomiješati s medom, nanijeti na lice i masirati kružnim pokretima 1 min.
  3. Sljedeći korak će morati otvoriti pore. Možete postići cilj pare: napunite tavu izvarkom preslice ili kamilice, nagnite se nad posudu, pokrijte glavu ručnikom. Nakon 10 minuta koža će biti spremna za čišćenje. Istina, ova tehnologija ima jedini plus - jeftinost. Inače, parenje oduzima puno vremena, uzrokuje nelagodu, dovodi do pogoršanja rosacee. Da biste izbjegli neugodne pojave, napustite ga u korist zagrijavanja gelova.
  4. Nakon dezinfekcije Unoove žlice, tretirajte problematična područja. Držite cjedilo za mlaznicu od obrva do linije kose, od baze nosa do leđa i od vanjskih strana obraza do mosta nosa. Kako očistiti kožu na bradi od crnih točaka kod kuće? Pomaknite se prema gore bez da budete željni pritiska.

Uno žlica za mehaničko čišćenje lica

  • Da biste spriječili upalu, obrišite lice otopinom na bazi alkohola. U zaključku, nanesite masku terapeutske gline.
  • Kako očistiti kožu kod kuće od crnih mrlja bez boli? Potpuno uklonite nelagodu neće uspjeti. A da biste ga smanjili, nemojte vršiti mehaničko čišćenje bez žlice Uno, pokušavajući istisnuti akne prstima. Bez instrumenta ljepote, slomit ćete cjelovitost tkiva, što dovodi do modrica i, u nekim slučajevima, ožiljaka.

    Regenerativna njega nakon čišćenja

    Čišćenje lica kod kuće od crnih točaka u svakom slučaju ostaje traumatski postupak. Da biste vratili oporavak brže, osigurajte obnovljivu njegu pokrivača:

    1. Tijekom sljedeća 3 dana obavite dnevne hidratantne maske. Proizvodi alginata pokazali su se dobro, jer imaju učinak matiranja.
    2. Noću tretirajte vašu kožu pantenolom.
    3. Za brzo zacjeljivanje koristite Solcoseryl, Bepanten ili Bepanten Plus. Sredstva se biraju pojedinačno, stoga pokušajte s opcijama i procijenite stanje pokrova.

    Ako nakon čišćenja lica kuće od crnih mrlja na ozlijeđenoj koži nastane korice, one se ne mogu otkinuti. Budite strpljivi i pokrovi će biti obnovljeni!

    Mehanički učinci ne bi smjeli biti česti, čak i ako je kozmetolog uvjerio da će opetovani posjeti salonu biti potrebni mjesečno. Postupak ne zamjenjuje tretman i ne uklanja uzrok problema: nakon toga se morate usredotočiti na njegu pokrivača.

    Moguće komplikacije i načini sprječavanja

    Pregledi čišćenja lica od crnih mrlja su kontradiktorni, jer ostaju traumatični. Među komplikacijama zabilježeno je crvenilo, ali oni prolaze za nekoliko dana. Ako se problem nastavi u roku od 48 sati, ispravite ga umirujućim maskama i oblozima od biljnih esencija. Natečenost također nestaje do kraja drugog dana.

    Pojava hematoma ukazuje na pretjerano mehaničko naprezanje. Da biste spriječili takvu komplikaciju, razmislite ne samo o tome kako brzo očistiti svoje lice od crnih točaka kod kuće, već io mogućim posljedicama. Ako ste ga pretjerali, liječite zahvaćena područja heparinom.

    Ožiljci se javljaju kada je učinak na upaljene akne. U ovom slučaju, rizik od infekcije je visok, tako da ne krše tehnologiju.

    Što nijanse uzeti u obzir

    Kada razmišljate kako očistiti kožu od crnih mrlja kod kuće, razmotrite sljedeće:

    1. Ne pokušavajte odmah ukloniti sva onečišćenja. Čak i upotreba žlice Uno ne jamči odsutnost ozljeda: nije potrebno natečenost. Ako pretjerujete u čišćenju, upaljena tkiva će istisnuti žlijezde. Kao rezultat toga, masnoća će se ponovno nakupiti, a prometne gužve će se pojaviti prije nego što se razdoblje oporavka završi.
    2. Izbjegavajte stiskanje akni. Kao rezultat mehaničkog djelovanja, izlazni gnoj ruši kožu, a ožiljci ostaju na koži. Sadržaj može ući u krvotok i dovesti do infekcije.
    3. Odlučili smo očistiti vaše lice kod kuće od crnih mrlja uoči kritičnih dana? Onda pogriješite. Zbog povećane proizvodnje progesterona, tijelo će reagirati s oticanjem kože, a sebum postaje viskozniji tijekom tog razdoblja. To će dovesti do stvaranja novih prometnih gužvi, a vaš će se izgled pogoršati.

    Također odrediti da li ćete učiniti postupak kod kuće ili ići na kozmetičarka. Nekim klijentima salona je neugodno zbog "prljavog" lica, pa i sami čiste, a nakon nekoliko dana odlaze specijalistu. Ali s takvim pristupom gubi se značenje postupaka: povećava se samo rizik od ožiljaka i ožiljaka. Čišćenje lica kod kuće od crnih mrlja za masnu kožu prikladno je kada želite spasiti ili ne možete pronaći liječnika kojem vjerujete. Ako odlučite to učiniti u salonu, stručnjak će dati preporuke o pripremi.

    zaključak

    Razmišljate o tome kako očistiti lice od crnih točaka kod kuće? Zatim imajte na umu da je prikladnost mjera i dalje upitna. Dermatolozi smatraju da je ova opcija zastarjela, ali u slučaju ozbiljnih kožnih problema možda neće biti moguće ukloniti nečistoće drugim sredstvima.

    U svakom slučaju, postupak bi trebao biti dio integriranog pristupa, inače će se opet pojaviti čepovi u porama. Nakon čišćenja, trebat ćete utvrditi uzrok problema i usredotočiti se na popravljanje, pa ne smatrajte čišćenje crnih točaka kod kuće kao lijek za sve.

    Mehanički pregledi za čišćenje lica

    Ahhhh! Brrrrr! Zahvalio Ne, Marina, nikad neću ići na čišćenje! Noćna mora koju su ti učinili! Boli me to što mogu zamisliti kako mi je gurati u lice, gurati nešto. Ne sviđa mi se kad me drugi dodirnu. Dakle, želim ići u toplicama, ali ne dobivam maksimalni užitak, naprezam se. I kod kozmetičara, razmislite, nikad nije bilo. Čak i frizeru u posljednjih nekoliko godina, jedva sam se prisilio da hodam (iako sam trčao svaki mjesec). Kakva mi se to glupost događa, ne razumijem. Moja koža je mršava, ožiljci od upala mogu ostati godinu dana, pa se bojim razmišljati o takvom mučenju kao o čišćenju. S druge strane, ne trebam toliko. Koža je sklona suhoći, T-zona je normalnog tipa, postoje pore i točke, ali ja ih ne mučim, to je normalno.

    Alain, to nije htio strašiti, iskreno! Ona je podijelila svoje osobno iskustvo) Ali za prvo čišćenje, susreo bih se s tim "stručnjakom" da zavaram cijeli grad! Ne bih bio previše lijen da pišem na svim lokalnim forumima i novinama.
    Koža mi je također tanka, ali vrlo problematična, masna, bez čišćenja, a ponekad i gore, šteta što nema fotografija za usporedbu.
    Da imam samo crne točkice, ne bih išao na čišćenje, ali s takvim buketom, za mene je to neko spasenje. Što se tiče "dotaknutih stranaca", da, razumijem, u tom smislu mi je teško ići na masažu, također i sve u neizvjesnosti. Ali masaža lica koju Alla radi je spremna uživati ​​barem cijeli dan. Mi smo blizu energije, tako da mi se čini)
    Ali nikad nisam stigao u spa salon)

    Jednom godišnje radim piling lica koralja, uklanjam akne i pore. Budući da je koža vrlo osjetljiva, piling prolazi kroz tjedan, a ispod njega koža je poput djeteta. Sjajno i glatko!

    Čitao sam o peelingu koralja, ali se nikad nisam pitao uspijemo li.
    Amira, tj. Da li ova stvar stvarno pomaže u borbi protiv akni?

    Aha! Lakovi za akne i mali ožiljci! Lice kao novo! Samo ga stvarno boli samo iglama! Ali isplati se! I male bore izglađuju i osvježavaju lice

    Marina, imam suhu kožu općenito i nikada nisam bila na čišćenju, samo kod kuće s pilingom i pilingom, dobro sam parila i trljala gommazh. Radim to jednom tjedno ili dva. Rasparivayuschim maske koje se bore s crnim točkama ne vjeruju.
    P.s. Preporuke izvana su nam vrlo važne, u salonima možete objesiti lijepe fotografije i pokazati super rezultate (šminka, šminka, plastika, čišćenje, neke slavne osobe čak privlače), ali samo prijatelji! Tko je posjetio takvu kozmetičarku može dati objektivno mišljenje.

    Cool !! Na kraju, još uvijek nije pretrpjela takvu bol;) Budite sigurni da pitate K. peeling! Hvala na savjetu :)

    Da, slažem se s tobom! Samo osobno iskustvo prijatelja može pomoći u odabiru stručnjaka!
    Ako sam u to vrijeme znao za moguće posljedice! (Onda, nakon svega, internet nije bio tamo.

    Hvala na "lijepom" komentaru na mom blogu :)
    Gledao sam vaš blog. Svidio mi se! Sve u svemu - od registracije
    prije objavljivanja publikacija osjeća se individualnost, određeni stil - ja jesam
    Cijenim. Opet, "mnoga pisma" - postoji nešto za čitanje. Korisni članci nisu
    samo kopiran s interneta, ali na temelju osobnog iskustva.
    Punopravna FEEDBACK za sredstva i recenzije (samo naučim pisati ih -
    Sviđa mi se).
    Mislim da me detaljnija studija "Gotovo" konačno osvaja:) t

    P.s. I čišćenje u mojoj obitelji je zabranjeno. Da, i zastrašujuće. Kozmetički saloni - na svakom koraku, ali još uvijek ne mogu naći odgovarajućeg frizera. Čak i glačalo za kosu, morao sam rezati 15 cm.

    Nimalo! Ako sam "zakačen" tekstom - ne mogu komentirati
    Anna, vrlo zahvalna za visoku "ocjenu" i pažnju! Ne mogu pisati "u stolu", za mene je važno mišljenje i reakcija čitatelja. I takve recenzije mi daju krila!) Puno vam hvala! Ako ne protiv toga, bit ćemo na "vi")
    Naravno, psihološki je vrlo teško odlučiti o čišćenju, pa čak i ako nema posebne potrebe, onda to nije potrebno.
    Ali minus 15cm je limenka! ((Mogu zamisliti vaše stanje.

    Sunny, hvala vam puno, sve ste detaljno ispričali kako
    Htjela sam, od i do!) U principu, ne bojim se čišćenja, pitanje je u učitelju da li
    mi smo dobri stručnjaci. još uvijek moraju pretražiti. Zahvaljujući vama
    Točno pri odabiru, dobro, da upozorite i podijelite iskustva, to je mnogo
    to znači, pogotovo za mene, nikada nisam bio kod kozmetičara na čišćenju, itd.,
    tako. samo korekcija obrva i šminka u 11. razredu.)))

    P.s. Slika "djevojka s kistom" kul
    pokupili, u potpunosti prenijeli svoje osjećaje na račun prvog čišćenja!)

    Stasya je bila sretna što može pomoći!) Sada sam tako pametna, pitat ću 150 puta, pročitat ću ih 150 puta i ponovno ih pitati, ali nikada prije nisam razmišljala o posljedicama. Ali to nije bila glupost, nego nedostatak informacija))
    To su dobri blogovi za razmjenu iskustava i upozorenja na vaše pogreške!
    Oh, da, slika je "kositra", ali se uklapa;))

    Marish, na mene, dok nisam pokupio pravu brigu za sebe, imao sam apsolutno užasnu kožu, i jednom sam se pokušao boriti s njim pomoću čišćenja. Nekoliko puta sam to radio u Rusiji - rezultat je bio, ali je sve počelo nakon dva tjedna: (U državama sam dva puta radila na licu, oba puta sam imala masažu s maskama, prvo sam očistila nešto na nosu, a drugi nisu ni pokušali. Općenito, više ne idem nigdje, sve radim sam po potrebi i sretan sam, kao slon :)

    Olenka, to je poanta: ne mogu naći savršenu njegu i spasiti se čišćenjem! Eh. Ne znam što bih pokušao. Ne mogu reći da je sve tako loše s kožom, ali upala se stalno događa (
    Stvarno mi se svidjelo stanje vaše kože na UT videozapisu, ali ovdje nisam vidio tako bliske resurse.

    Ne znam je li to dobro ili loše, ali nikad nisam bila kod kozmetologa O.

    Vjerojatno je jako dobro !;))) Bilo bi mi drago da ne idem, osobito za čišćenje!) Ali za masažu je zadovoljstvo!)

    Mehaničko čišćenje lica. Pitanja za početnike u kozmetologiji

    Pročistite i gel u jednom postupku nakon drugog?
    Bacanje ili čišćenje: to je nešto jedno? na tečajevima je rečeno da je bacanje jedan od mogućih pripremnih koraka za ručno čišćenje.

    Prvo, ribati ako nema upalnih elemenata, onda se gel ispod filma može pokriti ručnikom, a moguće ga je pod vapazonom 10-15 minuta. Uklonite film nije velika područja (čelo, brada, nos) gel treba obrisati i očistiti.

    Samo malo pitanje. na gel za piling je napisano: nanesite malo na kožu i hodajte kružnim pokretima. Možete pisati ispod filma. To jest, instrukcija je napisana najlakši način, ali ne i jedini? I onda odjednom.

    Samo malo pitanje. na gel za piling je napisano: nanesite malo na kožu i hodajte kružnim pokretima. Možete pisati ispod filma. To jest, instrukcija je napisana najlakši način, ali ne i jedini? I onda odjednom.

    Mislim da se Alik odnosio na gel za hidrogeniranje, ovdje je ispod filma. I zašto piling pod filmom? A što je u njegovoj kompoziciji?

    Samo malo pitanje. na gel za piling je napisano: nanesite malo na kožu i hodajte kružnim pokretima. Možete pisati ispod filma. To jest, instrukcija je napisana najlakši način, ali ne i jedini? I onda odjednom.

    Za koju kozmetiku radite? Radim čišćenje na majareyu; 1. čišćenje 2. pročišćavanje ili homogez 3. sredstvo za piling (nemojte prati) 4. nježni gel ili gel za slez (ne isprati) i ispod filma nakon 15 minuta čistim, obrišite klorheksidinom ili losionom azelac (mediderm), zatim maskom ili azelaičnim pilingom (mediderma) brinite, uspjet ćete. Svi su počeli

    Tražio sam youtube.com odstranjivač blackhead i našao ovaj videozapis.

    Radim za Phyto sintesy. Zato je pojasnila da je i ona sumnjala u piling. Sastav ekstrakta limuna, aloe, spherich.mikrogranuly. Mi u kabini posebno "ne bježimo" kako kažu. Imam 1. Akne (gel, tonik). Zatim ispari (ili ne), 3. Vježbajte gel na gel. 4. mehaničar za čišćenje 5. masaža. 6 masku. 7. vrhnje

    Hmm, svaki dan čišćenje, sve je bilo, ali to.

    Što mislite o prvom videozapisu?

    Ako vam je potrebna priprema za hladno hidriranje, onda morate izaći - pitajte ravnatelja salona odvojene pozicije. Pitala sam, inzistirala sam, radila u različitim salonima na kozmetici salona prije nego što sam počela raditi za sebe. Recite nam što vam je potrebno na bilo koji način bez njihovog posla. Morate proširiti spektar usluga i time ćete donijeti više novca ravnatelju. Sredstva za cool Hidrogenacija u Lotanu, Madzhirei je prilično jeftina i ide u velikim količinama.

    U istom Phyto Sintesi postoji mnogo sredstava s glikolnom kiselinom, bademovim kiselinama. Mogu se uključiti u postupak čišćenja, ponuditi ljuske klijentima s hiperkeratotičnom kožom i pružiti im kućnu njegu. Pohađao sam radionice Phyto Sintesi. Kozmetičari su pohvalili bademove kore ove marke, dajući kupcima domaću kremu s ANA, pre-peeling s 5% badema, gel-ekfolijan s mliječnim, glikolnim-na-jedan i aloe, serum s salicilnim.

    Više Članaka O Vrstama Akni