Već 10 godina koristim Lierac kreme, ali ne mogu reći ništa osim pozitivnih emocija.

Imam 58 godina, ali nitko ne daje više od 40, bez ikakvih kirurških intervencija. Čitao sam recenzije ne baš laskavo, ali trebate koristiti kreme svakodnevno, onda će biti samo rezultat, a onda ćete zaboraviti mjesec, onda je bolje da ne trošite novac. Kreme i dan i noć nevjerojatni. Koža postaje svježa, baršunasta, povlači se, preporučujem.

Pa, Lierakova sredstva, reći ću tako, su za mene nejasna. Nešto se uopće ne uklapa - iz njihovih krema za oči, od kojih je nekoliko pokušano, imena su zaboravljena (jedan, sjećam se, u blijedoj jorgovanoj bočici s crpkom) problemi samo pogoršani, male bore, koža izgorjela, bila je najsušnija mala kantica, sada koristim ulje My My Eyes s peršinom za tri novčića - sve je super, iako se smiješ - nema tih najmanjih, kao da nema izgrebanih bora, a tu je i dizanje). S kremom za lice. U mom slučaju, sve je teško, koža je hirovita, tako da ne rizikujem, iskustvo nije bilo dobro, sa začepljenim porama i upalama. Ali njihov odstranjivač šminke, toner, gel za tuširanje i krema za tijelo u tri boje su nešto ukusno i uvijek su prisutni u mojoj kući.

Odlučila sam promijeniti kremu za lice i oko očiju. Kupio je Lierak. Jade nije mislila da joj se to ne sviđa. Od kreme oko očiju sljedećeg dana, alergije su počele, krema za lice - s ne ugodnim mirisom. Šteta je baciti ga, ali šteta je dati. Šteta je što prije nisam čitao recenzije. i slušao konzultanta u ljekarni. Vratit ću se na prethodno testiranu Vichy

Želim podijeliti svoj dojam serije Magnificient, možda će nekome pomoći. Sada, nakon cijele zime korištenja seruma, kreme za lice i kreme za oči, mogu reći da je ovo odličan proizvod, za koji trenutno ne bih trgovao.

Sve ima divan, svjež miris. Kao što moja majka kaže, "miriše na Francusku." Ujutro je lijepo dotaknuti tvoje lice. Ove zime nisam učinio nikakve postupke u kozmetičarki, jednostavno mi nije trebalo! Sve sam stavio u kompleks i koža je bila savršeno hidratizirana tijekom zime.

Želim ovdje dodati zasluge za uklanjanje šminke, također Lierac.

Micelij i dalje koristi Biodermu, nema smisla mijenjati se.

Za proljeće-ljeto, uzela je kremu i serum s transparentnijom tekstom.

Kao i krema za tijelo.

Ali o tome u drugom pregledu!

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 0

Kupila je kremu po savjetu ljekarnika u ljekarni, dala 935 r po cijevi od 5 ml. Vrlo razočarani! Ne samo da ne pomaže od tamnih krugova, već se nakon 4-5 minuta po nanošenju pojavljuju crvene mrlje. To je šteta što nisam pročitao o ovoj kremi prije kupnje, što recenzije o tome! Toliko o francuskoj kvaliteti!

Djevojke, prije kupnje Lierak proizvoda, posavjetovati se s konzultantima u ljekarnama, dijagnostika se također odvija u ljekarnama (uopće ne), onda neće biti razočaranja. Postojao je jedan nedostatak, kupio niz Premium krema počeo roll. Došla je do ljekarnika i objasnila da je potrebno očistiti lice, to jest proći. Koliko je godina prošlo, ne koristim nikakve žalbe. I sada je nova linija LIERAK MANIFISANCE izašla, u ljetnom razdoblju koristim serum i krem-gel sasvim fino ispod temelja, i mislim da ću kupiti kremu na hladnoći.

Dobar dan!

Želim s vama podijeliti novu liniju Lierac MAGNIFICENCE. Prijatelj donesen iz Pariza na rusko tržište bit će objavljen u travnju 2014. (pitao je konzultant u ljekarni, jer tamo kupujem samo kremu). Seriju čine: hidratantni serum, dnevna / noćna krema, dnevna / noćna krema, krema za konture oka. Imam vrlo sličan. TO JE BRZO, NIJE PREBACIVO, MIRIS JE ODLIČAN.

Ja imam 32 godine, kombinacija kože s prvim znakovima starosti. promjene. Krema je dobro prošla. Nema filma, sjaja, skativana. Nema pritužbi. Pozvat ću sve one koji su zainteresirani za sljedeće: na kontejneru bilo kojeg kozmetičkog proizvoda naznačeno je razdoblje njegove uporabe OD PRVOG OTVARANJA. Kozmetika ove marke sadrži minimalnu količinu konzervansa s sastavom prirodnih sastojaka. Krema se nanosi u roku od 3 mjeseca. držati u hladnjaku. Impresioniran serumom i kremom serije PREMIUM. Njega kože treba biti sveobuhvatna. Dijelim glavnu tajnu - pijem puno vode i budem prijateljica s kozmetičarkom :)

Komentari o pregledu korisni? Da 12 · Ne 2

Odvratan losion sa svim ovim s vrlo visokom cijenom.

Djevojke, ova stvar je posve nedostojna pozornosti! Užasno se kotrlja ako počnete masirati područja primjene dulje od 10 sekundi (a to je unatoč činjenici da je za usmjeravanje losiona potrebna pomoć za aktiviranje.. i za masažne pokrete, čak su napisane i upute).

Jedina vrlina je miris. Da, lijepo, ne raspravljam se. I tako, općenito, procjena "0" bi se stavila bez trunke savjesti.

Vikusya Aktivni član

Lierac HIGH PEEL (High Peel) koncentrirani piling je novi proizvod Lierac Laboratory, pušten umjesto noćnog pilinga NIGHT PEEL.

Lierac NIGHT PEEL (noćne pile) uklonjen iz tvornice.

Krema je stvarno učinkovita. Nakon nanošenja malo trnci, ali brzo prolazi, a koža kao da se budi, izgleda svježe, odmarao, pomlađen. Nisam imao nikakvu iritaciju i piling. Pretpostavljam da za suhu kožu neće raditi - kiselina se ne raspada, a onda se doista može pojaviti iritacija, ali za masnu i kombinaciju ona je najviše. Sviđa mi se High Peel.

Indikacije za uporabu:

Obnova kože i korekcija bora. Prikazan sa znakovima fotoodržavanja (bore, tupa koža, neujednačen ten, zadebljanje kože, dehidracija); pigmentacija, mali ožiljci i tragovi akni.

Nanesite navečer na temeljito očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea. Može se koristiti kontinuirano ili tijekom 6 do 8 tjedana.

HAI PIL izglađuje bore i osigurava učinak "nove kože" zbog visoke koncentracije salicilne i glikolne kiseline. Emolijensi (10%) i urea (5%) daju koži potrebnu hidrataciju i udobnost. Proizvod ne sadrži alkohol.

Salicilna kiselina u kombinaciji s gumom akacije 1%, inkapsulirana glikolna kiselina 9%, urea 5%.

Lagana baršunasta tekstura s blagim voćnim mirisom, bočica od 30 ml.

Recenzije za kozmetičke proizvode

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
Lierac

Tatyana Krasnodar | 25.11.2018

Obogaćena dnevna krema za podizanje Noć 50 ml (Lierac, Liftissime)

Zaključak: Ova krema je bila savršena za mene. Bogata i hidratizirana koža, podiže se, izglađuje fine bore. Nosogubka, doista, s njim manje izražen. Brzo je apsorbirana, bez masne, samo baršunaste, glatke kože.
Jako mi je žao zbog povlačenja iz proizvodnje ove kreme. Koristio sam tri staklenke i koristio bih ga dalje da je bio.
Aroma kreme za njega je svijetla, ugodna
Brzo se naviknete na njega i uživajte ne samo u kremi, nego iu okusu.

Ljubav St. Petersburg | | 09/22/2018 |

Elevator Integral dnevna lifting krema za obnavljanje kose 50 ml (Lierac, lift Integral)

Zaključak: Stvarno mi se svidjela krema, ugodna tekstura i miris. Vrlo dobro raspoređen po licu bez istezanja. Koža je vlažna i nahranjena dugo vremena, glatka i glatka na dodir. Kao i ova krema usklađuje rel. Ugodan za korištenje. Mislim da ako koristite ovu kremu duže, onda će se moći nositi s bore. Definitivno preporučujem bliži pogled.

Bo Anastasia Veliky Novgorod | 07/12/2018 |

Set Manifaces Gel-krema 50 ml + Gidrazhenist SOS maska ​​10 ml + Bryum Gidrazhenist 30 ml (Lierac, Magnificence)

Zaključak: Krema je bijela, prilično gusta, nježne arome. Lako leži na koži, ravnomjerno se raspoređuje, ali zbog gustoće nije lako rasporediti. Brzo se upija. Stvarno izražen učinak protiv starenja i duboka prehrana. To je udobnije koristiti noću, jer je prilično hrabar i, shodno tome, zimi. Kombinirana koža.

Bo Anastasia Veliky Novgorod | 07.06.2018 |

Postavite Manifans Cream Day noć 50 ml + krema za oči 4 ml (Lierac, Magnificence)

Zaključak: Krema je bijela, prilično gusta, nježne arome. Lako leži na koži, ravnomjerno se raspoređuje, ali zbog gustoće nije lako rasporediti. Brzo se upija. Stvarno izražen učinak protiv starenja i duboka prehrana. To je udobnije koristiti noću, jer je prilično hrabar i, shodno tome, zimi. Kombinirana koža.

B Anastasia Nižnji Novgorod | 28.6.2018

Elevator Integral dnevna lifting krema za obnavljanje kose 50 ml (Lierac, lift Integral)

Zaključak: Krema vrlo dobro vlaži i njeguje kožu. Nakon nanošenja, lice izgleda dobro njegovano i nahranjeno, koža je blago zategnuta. Na štetu bora, ne mogu reći, još uvijek ostati duboko, onda samo kozmetičarka će pomoći, ali mali su izglađen.

safronova anna saint petersburg | 19.04.2018 |

Mesolift krema 50 ml (Lierac, Mesolift)

Zaključak: Krema je gusta, masna, bez mirisa, kada se nanosi neko vrijeme, koža blista, ali se tada potpuno apsorbira. Bolje je za zimsku sezonu, za ljetno vrijeme za koje će kombinirana krema za kožu biti teška. Hrani i vlaži tonove. Ne valja, lako se nanosi. Ekonomičan. Općenito, kvalitetna njega, nakon 2 tjedna primjene, ten postaje zdraviji. Na 30-45 ljetnih dama.

Olga Moskva | 16.04.2018 |

Gel za konture očiju 15 ml (Lierac, Lierac Homme)

Zaključak: Najbolji lijek za masnu kožu! Kupujem treću cijev, unatoč činjenici da je alat proglašen muškim. Lagana tekstura bez silikona Stvarno pridonosi činjenici da se nove bore ne pojavljuju. Ja visoko preporučiti one koji imaju konvencionalne kreme začepiti pore i uzrokovati pimples oko očiju.

Blok Natalia V. Meždurečensk | 29.03.2018

Balzam S.O.S hidratizirajući Hydra-Chrono +, 40 ml (Lierac, Hydra-Chrono +)

Zaključak: Ulovljen sam u obliku sonde, naručio druge proizvode na ovoj stranici i stavio Sos-balzam na poklon. Konzistencija je slična viskoznom gelu, ali se vrlo brzo upija, nakon toga koža se vlaži i njeguje, svijetli zdravom. To ne uzrokuje akne, ne začepljuje pore, itd., Ali da budem iskren, za takvu cijenu ne bih ga kupio, jer nisam vidio nikakav wow efekt.

Ivanova Elina St. Petersburg | 27.03.2018 |

BustLift Modeliranje zatezne kreme za grudi 75 ml (Lierac, Bust Lift)

Zaključak: vrlo zasićen, ali prilično brzo apsorbiran, ne ostavlja masne mrlje na grudnjaku i donjem rublju, ne začepljuje pore (neki su lijekovi za grudi griješili, sve grudi su bile u aknama, kakva estetika može biti vrlo važno). Miris je ugodan, nenametljiv. Odmah nakon nanošenja kreme, koža dojke i dekoltea je glatka, hranjena i elastična. Lierac Bust Lift Anti-Aging rekonstruirajuća krema za koju se tvrdi da je protiv starenja sa svjetlucavim pigmentnim učinkom, nema pigmentnih mrlja na prsima i dekolteu, tako da ne mogu jamčiti da će ih osvijetliti. Općenito, krema je učinkovita i djelotvorna krema.

Ivanova Elina St. Petersburg | 27.03.2018 |

Voda za čišćenje lica i očiju 200 ml (Lierac, Cleansing) t

Zaključci: Što mi se sviđa u ovoj vodi:
-Ne sadrži alkohol i ulje;
- Kombinira svojstva čišćenja tonika i sredstva za uklanjanje šminke;
- Utječe na kožu vrlo nježno i nježno bez izazivanja iritacije ili crvenila;
- Prikladno za sve tipove kože, uključujući i osobe s osjetljivom kožom;
- Voda, kada se nanese na kožu, ne škipi ili iritira oči, već umiruje osjetljivu kožu kapaka;
- Šminka se savršeno uklanja, samo nanesite pamučnu podlogu, držite 1 minutu i nježno trljajte oči, a od trupla, olovke za oči i sjena nema više traga, a još više s crnim mrljama;
- Primijetio sam da je nakon 2 tjedna uporabe ova voda ojačala trepavice;
- Može se koristiti kao tonik: dobro čisti, vlaži i omekšava kožu, zateže pore;
- Nakon ove vode, ne možete ni oprati, jer ne ostavlja masni film i daje udobnost;
- Daje osjećaj svježine.

Ivanova Elina St. Petersburg | 27.03.2018 |

Lifthissime Serum-lifting za konture oka 15 ml (Lierac, Liftissime)

Zaključak: Ovo je moj prvi serum za podizanje. Ambalaža je vrlo lijepa. Cijev s neobičnim stilskim dozatorom. Cijev je mala, ali serum je ekonomičan. Potrebno je vrlo malo u isto vrijeme - vodena, poluprozirna tekstura - brzo se nanosi i trenutno upija. Ne ostavlja ljepljivost, sadržaj masti i težinu.
Efekt je tu, ali morate se prijaviti dugo vremena. Iz dana u dan oči se probude, nabori se izglađuju, postaju manje vidljivi. Da, i cijelo područje oko očiju mlađe i zdravije. Ali serum neće ukloniti bore, a ako ga prestanete koristiti, sve će se vrlo brzo vratiti.

Ivanova Elina St. Petersburg | 27.03.2018 |

Sanissim serum za obnovu SOS, 30 ml (Lierac, Sunissime)

Zaključak: Tko je prikladan? Sve. Zašto? Za masnu kožu i vrlo masnu kao krema 2-3 puta tjedno. Za kombinirani i normalan dnevni solo. Za suhu i vrlo suhu kremu. Imam kombiniranu kožu i svakodnevno koristim solo. Osjećaji poput baršuna na koži. Kad ga distribuirate, čini se da je pod vašim prstima ulje i voda.
Pa, super ugodan osjećaj! Ne vidite da je to za suncem. To je nesumnjivo dobro kada se koža dehidrira nakon sunca, ali u izvansezonskoj sezoni to je također dobro. Nisam još probao takve serume! Nemam riječi! Koža je mekana, obložena, hranjena, ugodna na dodir.

Pregledajte kozmetiku Lieerak

Pojava ove marke na domaćem tržištu obilježila je novu eru - biljne lijekove koji se prodaju isključivo u ljekarnama. Osnivač tvrtke je francuski liječnik, koji se aktivno zanima za prirodne sastojke i posvetio je život stvaranju medicinske kozmetike.

Zahvaljujući takvom aktivnom sudjelovanju, sada imamo priliku steći proizvode iznimne kvalitete i učinkovitosti. U članku je dan kratak pregled serije Lierac tretmana.

Povijest marke

Glavna svrha kozmetike tvrtke je ljekoviti učinak. Korištenje prirodnih sastojaka omogućilo je stvaranje zaista učinkovitih krema protiv bora, stoga je serija protiv starenja značajna po svojoj dobroj učinkovitosti.

Tvrtka je temeljito vodila brigu o visokokvalitetnom čišćenju i zaštiti od štetnog djelovanja ultraljubičastog zračenja. Kratka klasifikacija glavnih smjerova kozmetičkih proizvoda Lierac će izgledati kako slijedi.

Glavna serija kozmetike Lierak:

  • Tijelo - sveobuhvatna njega tijela.
  • Čisto - visokokvalitetno čišćenje i ljuštenje kože.
  • Muškarci - znači za muškarce.
  • Sažetak - ultraljubičasta zaštita kože.
  • Njega kože lica.

Više pojedinosti o svakoj podskupini opisano je u nastavku. Korišteni alati su širokog raspona pa ćemo se usredotočiti samo na najpopularnije.

Kako osvjetlati kosu maskom meda?

Njega lica

Najrazličitiji raspon predstavljaju ta sredstva. Korištenje krema mora biti usklađeno s vašom stvarnom biološkom dobi, jer će tada komponente djelovati u pravom smjeru.

Kratka klasifikacija glavnih kategorija proizvoda za njegu kože Lierak:

  • Serija Hydra + Chrono pogodna je za uporabu od 18 godina. Osigurava odgovarajuću vlagu, sprječava rane bore.
  • Deridium se može koristiti na mladoj koži od 20. godine. Kozmetika u ovoj seriji u potpunosti zadovoljava potrebe kože u ovoj dobi, a također služi i kao izvrsna prevencija prvih bora.
  • Diopti pravilno osigurava kožu već 25 godina, sprječava progib konture lica i potiče punu njegu i zaštitu.
  • Ekskluzivno - za kožu od 30 godina. Promiče aktivnu korekciju postojećih bora i prevenciju novih. Kompleks korisnih tvari u sastavu pomaže ispuniti nabore iznutra, djelujući ne lošije od metoda ubrizgavanja.
  • Inicijalna - osnovna njega kože nakon 30 godina. Pruža prehranu i energiju stanicama epidermisa.
  • Lipofilling je namijenjen njezi kože nakon 35 godina. Izglađuje konturu lica, pomaže hidratizirati i obnavljati duboke slojeve epidermisa.
  • Premium - potpuna njega protiv starenja kože nakon 35 godina. Jedinstveni ekstrakti rijetkih biljaka čine ovu seriju idealnom opcijom za obnovu elastičnosti kože.
  • Koherencija daje koži nakon 40 godina dodatni dio kolagena, koji reagira na promjene u strukturi kože. Zahvaljujući tom punjenju, izgled se normalizira, kontura postaje ravnomjerna, a koža čvršća.
  • Arkeskin je dizajniran za njegu u godinama kada počinje ženska menopauza. Sastav sredstava u ovoj seriji uključuje sve što je potrebno za podržavanje vitalnosti tvari. Idealno za žene starije od 40 godina kako bi se uklonili tragovi promjena na licu.

Takva klasifikacija učinit će izbor prikladnijim, ali je poželjno i konzultirati prije kupnje. Na službenim stranicama tvrtke postoji mogućnost besplatne online pomoći za odabir pravih proizvoda za različite tipove kože i probleme. U maloprodajnoj mreži to može učiniti prodavatelj - konzultant.

Serija za zaštitu od sunca

Poseban dio u Lieracovom katalogu proizvoda posvećen je zaštiti od sunca. Odavno je poznato da ultraljubičasto zračenje potiče starenje kože i uzrokuje neželjenu pigmentaciju i oštećenje kože. Da bi se to spriječilo, potrebno je stalno koristiti zaštitnu opremu s odgovarajućom razinom filtra. Kozmetika Lierak u tom smislu stvarno pokušao ugoditi svima i pod uvjetom široku paletu kvalitetnih proizvoda.

Vrste serija za zaštitu od sunca:

  • Sunific Solaire - pogodan za tamnu i tamnu kožu. Pruža odgovarajuću vlagu i ujednačeno sunčanje.
  • Sunific Extreme - najbolja opcija za djevojke u svijetloj koži. Sprečava opekline od sunca i vraća elastičnost i tonus, čak i uz tako agresivan učinak.

Zgodna aplikacija omogućuje različita formata. Tu su krema, mlijeko i maslac s različitim razinama UV zaštite. Odaberite pravo, ovisno o klimi i vremenu provedenom na otvorenom. Dodatna prednost će biti mogućnost kupnje skupova nekoliko alata ove akcije. To će osigurati potpunu cjelovitu njegu i potpunu zaštitu kože.

Fotografije i recenzije o bojama kose Vella možete pronaći ovdje.

Potpuna njega tijela

U ovoj je kategoriji prikazan širok raspon. Zgodna aplikacija jamči razne formate za oslobađanje kozmetike, a prikladan sustav klasifikacije pomoći će da se brzo odredi izbor odgovarajućeg proizvoda.

Koja područja se uzimaju u obzir u kozmetičkoj seriji za njegu tijela:

  • Linija za kupanje je dizajnirana kako bi poboljšala i aktivirala procese regeneracije kože pod utjecajem povišenih temperatura.
  • Najbolji dezodoransi za žene odlikuju se prirodnim sastavom i prikladni su čak i za nadosjetljivu kožu.
  • Sredstva za depilaciju prikazana su u dobrom rasponu, tako da postoji nešto za izabrati.
  • Ispravak slike je bolna tema za mnoge žene, ali s Lierac kozmetikom sve će biti mnogo lakše.
  • Njega kože stopala i ruku važan je aspekt dobrog načina života.

Radi lakšeg korištenja, možete kupiti mini-formate, kao i posebne poklon setove koji će zadovoljiti vaše najmilije iznimnom kvalitetom Lierac kozmetike.

Na video kozmetici Lierak:

sredstva za čišćenje

Stvorena je takva kozmetika na bazi prirodnih glina i biljnih ekstrakata. Osim dubokog udara, takve se komponente odlikuju iznimno pažljivim stavom i stoga je pogodna i osjetljiva koža. Tu je i linija proizvoda za čišćenje i ljuštenje, pa je prije kupnje potrebno razjasniti željeni učinak.

Lijekovi za muškarce

Osim tradicionalnih serija takvih proizvoda za brijanje, asortiman proizvoda značajno se proširio zahvaljujući novim muškim proizvodima za njegu kože. Dobre performanse razlikuju se posebnim alatom za konture oka.

Redovita uporaba pomoći će vam da se oslobodite krugova ispod očiju, zategnete i pravilno tonirate kožu oko očiju. Također možete primijetiti visoku učinkovitost hidratantne kreme za lice, koja omekšava i obnavlja stanice kože, pokrećući procese regeneracije u dubokim slojevima dermisa.

Ugodno iznenađenje bit će dezodorans i lagani fluid koji koži pruža dodatnu hidrataciju i njegu. Svi proizvodi serije imaju nenametljiv šumski miris s notama chypre.

U prodaji se mogu naći i posebni Lierac kozmetički kompleti, koji uključuju dobre muške dezodoranse, gelove za tuširanje i još mnogo toga. To je izvrsna prilika za cjelovitu njegu kože i istovremeno znatno uštedu. Prilikom odabira pravih proizvoda provjerite dostupnost kozmetičkih proizvoda ove marke.

Tvrtka Lierac za medicinsku kozmetiku odavno se afirmirala na globalnom tržištu kao vrijedan proizvođač visoko kvalitetnih proizvoda za njegu kože lica i tijela. Kozmetičari pišu o njezinim dobrim recenzijama. Korištenje provjerenih recepata, prirodnih sastojaka i najnovijih dostignuća u području ljepote i medicine pruža dodatni terapijski učinak za takvu kozmetiku.

Linija proizvoda je raznovrsna, postoji sve što je potrebno za čišćenje, dnevnu njegu i UV zaštitu kože. Proizvođači su se također pobrinuli za muškarce, tako da se takvi alati mogu koristiti zajedno. U članku se nalazi kratka klasifikacija i pregled najpopularnijih alata tvrtke.

Na video kozmetici lierac:

Recenzije

  • Tatyana, 34 godine: „Lierac mi je za rođendan predstavio kremu Lierac. Odmah je bilo očito da je riječ o prilično skupoj i visokokvalitetnoj kozmetici. Da ne kažem da se koža promijenila od prve uporabe, ali učinak je još uvijek vidljiv i prilično dobar. Ova se krema može primijeniti bez obzira na doba dana, ali ja je koristim umjesto one noći. Ujutro je koža vrlo svježa i odmarana, nema oteklina i vrećica ispod očiju. Naravno, još uvijek postoje određeni problemi koje također planiram riješiti uz pomoć takve kozmetike. ”
  • Bogdana, 25 godina: “Imam vrlo suhu kožu i mnogi proizvodi mi ne odgovaraju. Nakon što smo odabrali kozmetiku u ljekarni, jedan se neizbježno prilagođava pozitivnom rezultatu, iu tom smislu, Lierac me nije iznevjerio. Unatoč prilično znatnim troškovima (posebno za siromašne studente), krema je zadovoljna svojom ekonomičnom potrošnjom i dobrim rezultatom. Osjećaj stezanja i suhoće je nestao. Ono što mi je posebno važno je da nema dosadnog mirisa koji prožima kožu i odjeću. Konzistencija kreme je vrlo gusta, ali ravnomjerno raspoređena po koži. Da nije bilo cijene, kupio sam sebi nešto iz ove serije, ali mi to još uvijek nije dostupno. "
  • Lena, 28 godina: “Koristila sam seriju Lierak protiv starenja kože i potpuno sam zadovoljna rezultatom. Doista, farmaceutska kozmetika nije bolja od uobičajene u primjeru, učinkovitost je odmah vidljiva. Bore oko očiju izravnale su se, a kontura lica primjetno se stegnula. Nego trošiti veliki novac na naramenice i injekcije, bolje je posvetiti vrijeme maksimalnom zbrinjavanju sebe. Ako se akcija zaustavi, pomislit ću nešto dalje, ali za sada me krema i serum od Lieraka samo spašavaju. "

Vi svibanj također biti zainteresirani za ocjenu najbolje protiv starenja kreme za lice. Ako cijenite kvalitetu, isprobajte Vichy Aqualia Termal kremu.

Pregledi kozmetike Lierac

  • 4
  • 5/5
  • 7
  • 6
  • 5/5
  • 18
  • 6
  • 5/5
  • 7
  • 2
  • 5/5
  • 5
  • 0
  • 3/5
  • 8
  • 0
  • 5/5
  • 2
  • 0
  • 4/5
  • 1
  • 0
  • 5/5
  • 4
  • 0
  • 4/5
  • 8
  • 0
  • 5/5
  • 6

stranica

  • 5
  • 12

LadiesProject je socijalni vodič za kozmetiku. Mjesto gdje djevojke raspravljaju o kozmetici, ocjenjuju proizvode i marke, upoznaju se s novim proizvodima, uče o popustima i prodaji, uče odabrati i kupiti visokokvalitetnu kozmetiku. Svatko može postati dio našeg prijateljskog tima.

Pridružite nam se sada, čitajte, komentirajte, dijelite povratne informacije i ideje, ispričajte o novim kupnjama!

Lierac

znaci

Podaci za kontakt

Nove recenzije

Savjetujemo vam da pročitate:

znaci

© 2000-2018, 7ya.ru, potvrda o registraciji medija El.br. FS77-35954.

Ponovni ispis poruka s konferencija zabranjen je bez poveznice na web-lokaciju i autora samih poruka. Ponovno tiskanje materijala s drugih dijelova stranice zabranjeno je bez pismene suglasnosti tvrtke ALP-Media i autora. Uredničko mišljenje ne može se podudarati s mišljenjem autora. Prava autora i izdavača su rezervirana. Tehničku podršku i IT outsourcing pruža KT-ALP.

O projektu | Natjecanja | Društveni imenik | reference

© 2000-2018, 7ya.ru, potvrda o registraciji medija El.br. FS77-35954.

Ponovni ispis poruka s konferencija zabranjen je bez poveznice na web-lokaciju i autora samih poruka. Ponovno tiskanje materijala s drugih dijelova stranice zabranjeno je bez pismene suglasnosti tvrtke ALP-Media i autora. Prava autora i izdavača su rezervirana. Tehničku podršku i IT outsourcing pruža KT-ALP. Uredničko mišljenje ne može se podudarati s mišljenjem autora.

Lierac

Savršene trepavice s LIERAC-om

Ako vas je priroda nagrađivala dugim trepavicama, onda ste utaknuli - slomljen je znoj koji treba držati u pravo vrijeme. Ali kako zaštititi trepavice, ako ih svakodnevno obojimo i "isperemo" različitim sredstvima. Sve to negativno utječe na fine dlačice: one počinju ispadati i slabo rastu. Kako ne bi ušli u ovu situaciju, slijedite osnovna pravila za njegu trepavica:

Lierac fitofilin i celulit

Sudeći po velikom broju pozitivnih recenzija, Lierac stvarno djeluje. I činjenica da sam ja, koji sebe smatram dobro upućenom djevojkom u kozmetici, vrlo površno upoznao s njom, kaže samo da je većina pomlađujućih, najviše brižnih, najmodernijih i modernijih, kao i drugih vrlo samih kozmetike, a ja sam sam!

Lierac Mat-Chrono krema protiv starenja

Pozdrav svima Uskoro će doći topli dani, morat ćete kupiti "ljetnu" kremu za lice. Nije tako debela i teška, kao zima, vlaži, lako, općenito, izbor je težak.
Usput rečeno, ovo je u mojoj njezi kože lica: ljeti koristim noćnu kremu, a danju je rijetko, samo krema za oči. A zimi, naprotiv, rijetko nanosim kremu za noć, ali ujutro ću definitivno staviti deblji!

Prošle godine, u proljeće mog rođendana, prijateljica mi je pokazala znatiželjnu kremu Lierac Mat-Chrono. To jest, ja osobno nisam morao ništa birati, već sam cijelo ljeto koristio Lieraka. I želim s vama podijeliti koliko je cool.

Ova krema je regenerativna, protiv starenja i matiranje.

Lierak kozmetika i njezine prednosti

Lierak kozmetika u Europi je već nekoliko desetljeća u velikoj potražnji. A za to postoje dobri razlozi. Popularnost ove kozmetike temelji se na specifičnim rezultatima koje je donio u borbi za očuvanje mladih.

Kozmetička je tvrtka 1975. godine osnovao francuski liječnik Cariel. Njegovo je prezime bilo osnova za ime ove kozmetike, jer je ime Lierak Carielov anagram.

U Francuskoj je dr. Cariel jedna od prvih zainteresirana za kozmetičku medicinu. Kao rezultat toga postao je ne samo osnivač, već i prvi predsjednik Udruge medicinskih kozmetologa. Udruga je u svojim redovima okupila stručnjake iz područja medicinske kozmetike iz cijelog svijeta.

Kako se riješiti strija

Prije nego što govorimo o LIERAC proizvodima, treba napomenuti da je osnivač ove tvrtke 1975. godine bio liječnik. Medicinska orijentacija Lierakovih proizvoda zadržana je tijekom cijelog postojanja tvrtke. Kreme, gelovi LIERAC - je farmaceutska kozmetika, tako da uključuju povećanu koncentraciju aktivnih tvari.

Lierak krema za strije je proizvod koji je zaradio mnogo pozitivnih povratnih informacija od žena. U svojoj kolekciji, LIERAC ima nekoliko lijekova za strijama: Lierac Phytolastil gel, koji liječnici savjetuju da se tijekom trudnoće spriječe strije; Lierac Phytolastil ampule, koje se koriste nakon trudnoće.

Lierak Cosmetics

Lierak iz strija

Predivno tonizirano tijelo uvijek je bilo i bit će ponos svake žene. Osobito pedantno žene počinju pregledavati svoja tijela kako se sezona plaže približava. Uostalom, ono što bi moglo biti ljepše od ganjanja na toplom pijesku u rezervoaru i istovremeno biti apsolutno sigurni da je vaše tijelo uzrokovano samo divljenim pogledima onih oko vas.

Recenzije za kozmetičke proizvode

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
Lierac

Tatyana Krasnodar | 25.11.2018

Obogaćena dnevna krema za podizanje Noć 50 ml (Lierac, Liftissime)

Zaključak: Ova krema je bila savršena za mene. Bogata i hidratizirana koža, podiže se, izglađuje fine bore. Nosogubka, doista, s njim manje izražen. Brzo je apsorbirana, bez masne, samo baršunaste, glatke kože.
Jako mi je žao zbog povlačenja iz proizvodnje ove kreme. Koristio sam tri staklenke i koristio bih ga dalje da je bio.
Aroma kreme za njega je svijetla, ugodna
Brzo se naviknete na njega i uživajte ne samo u kremi, nego iu okusu.

Ljubav St. Petersburg | | 09/22/2018 |

Elevator Integral dnevna lifting krema za obnavljanje kose 50 ml (Lierac, lift Integral)

Zaključak: Stvarno mi se svidjela krema, ugodna tekstura i miris. Vrlo dobro raspoređen po licu bez istezanja. Koža je vlažna i nahranjena dugo vremena, glatka i glatka na dodir. Kao i ova krema usklađuje rel. Ugodan za korištenje. Mislim da ako koristite ovu kremu duže, onda će se moći nositi s bore. Definitivno preporučujem bliži pogled.

Bo Anastasia Veliky Novgorod | 07/12/2018 |

Set Manifaces Gel-krema 50 ml + Gidrazhenist SOS maska ​​10 ml + Bryum Gidrazhenist 30 ml (Lierac, Magnificence)

Zaključak: Krema je bijela, prilično gusta, nježne arome. Lako leži na koži, ravnomjerno se raspoređuje, ali zbog gustoće nije lako rasporediti. Brzo se upija. Stvarno izražen učinak protiv starenja i duboka prehrana. To je udobnije koristiti noću, jer je prilično hrabar i, shodno tome, zimi. Kombinirana koža.

Bo Anastasia Veliky Novgorod | 07.06.2018 |

Postavite Manifans Cream Day noć 50 ml + krema za oči 4 ml (Lierac, Magnificence)

Zaključak: Krema je bijela, prilično gusta, nježne arome. Lako leži na koži, ravnomjerno se raspoređuje, ali zbog gustoće nije lako rasporediti. Brzo se upija. Stvarno izražen učinak protiv starenja i duboka prehrana. To je udobnije koristiti noću, jer je prilično hrabar i, shodno tome, zimi. Kombinirana koža.

B Anastasia Nižnji Novgorod | 28.6.2018

Elevator Integral dnevna lifting krema za obnavljanje kose 50 ml (Lierac, lift Integral)

Zaključak: Krema vrlo dobro vlaži i njeguje kožu. Nakon nanošenja, lice izgleda dobro njegovano i nahranjeno, koža je blago zategnuta. Na štetu bora, ne mogu reći, još uvijek ostati duboko, onda samo kozmetičarka će pomoći, ali mali su izglađen.

safronova anna saint petersburg | 19.04.2018 |

Mesolift krema 50 ml (Lierac, Mesolift)

Zaključak: Krema je gusta, masna, bez mirisa, kada se nanosi neko vrijeme, koža blista, ali se tada potpuno apsorbira. Bolje je za zimsku sezonu, za ljetno vrijeme za koje će kombinirana krema za kožu biti teška. Hrani i vlaži tonove. Ne valja, lako se nanosi. Ekonomičan. Općenito, kvalitetna njega, nakon 2 tjedna primjene, ten postaje zdraviji. Na 30-45 ljetnih dama.

Olga Moskva | 16.04.2018 |

Gel za konture očiju 15 ml (Lierac, Lierac Homme)

Zaključak: Najbolji lijek za masnu kožu! Kupujem treću cijev, unatoč činjenici da je alat proglašen muškim. Lagana tekstura bez silikona Stvarno pridonosi činjenici da se nove bore ne pojavljuju. Ja visoko preporučiti one koji imaju konvencionalne kreme začepiti pore i uzrokovati pimples oko očiju.

Blok Natalia V. Meždurečensk | 29.03.2018

Balzam S.O.S hidratizirajući Hydra-Chrono +, 40 ml (Lierac, Hydra-Chrono +)

Zaključak: Ulovljen sam u obliku sonde, naručio druge proizvode na ovoj stranici i stavio Sos-balzam na poklon. Konzistencija je slična viskoznom gelu, ali se vrlo brzo upija, nakon toga koža se vlaži i njeguje, svijetli zdravom. To ne uzrokuje akne, ne začepljuje pore, itd., Ali da budem iskren, za takvu cijenu ne bih ga kupio, jer nisam vidio nikakav wow efekt.

Ivanova Elina St. Petersburg | 27.03.2018 |

BustLift Modeliranje zatezne kreme za grudi 75 ml (Lierac, Bust Lift)

Zaključak: vrlo zasićen, ali prilično brzo apsorbiran, ne ostavlja masne mrlje na grudnjaku i donjem rublju, ne začepljuje pore (neki su lijekovi za grudi griješili, sve grudi su bile u aknama, kakva estetika može biti vrlo važno). Miris je ugodan, nenametljiv. Odmah nakon nanošenja kreme, koža dojke i dekoltea je glatka, hranjena i elastična. Lierac Bust Lift Anti-Aging rekonstruirajuća krema za koju se tvrdi da je protiv starenja sa svjetlucavim pigmentnim učinkom, nema pigmentnih mrlja na prsima i dekolteu, tako da ne mogu jamčiti da će ih osvijetliti. Općenito, krema je učinkovita i djelotvorna krema.

Ivanova Elina St. Petersburg | 27.03.2018 |

Voda za čišćenje lica i očiju 200 ml (Lierac, Cleansing) t

Zaključci: Što mi se sviđa u ovoj vodi:
-Ne sadrži alkohol i ulje;
- Kombinira svojstva čišćenja tonika i sredstva za uklanjanje šminke;
- Utječe na kožu vrlo nježno i nježno bez izazivanja iritacije ili crvenila;
- Prikladno za sve tipove kože, uključujući i osobe s osjetljivom kožom;
- Voda, kada se nanese na kožu, ne škipi ili iritira oči, već umiruje osjetljivu kožu kapaka;
- Šminka se savršeno uklanja, samo nanesite pamučnu podlogu, držite 1 minutu i nježno trljajte oči, a od trupla, olovke za oči i sjena nema više traga, a još više s crnim mrljama;
- Primijetio sam da je nakon 2 tjedna uporabe ova voda ojačala trepavice;
- Može se koristiti kao tonik: dobro čisti, vlaži i omekšava kožu, zateže pore;
- Nakon ove vode, ne možete ni oprati, jer ne ostavlja masni film i daje udobnost;
- Daje osjećaj svježine.

Ivanova Elina St. Petersburg | 27.03.2018 |

Lifthissime Serum-lifting za konture oka 15 ml (Lierac, Liftissime)

Zaključak: Ovo je moj prvi serum za podizanje. Ambalaža je vrlo lijepa. Cijev s neobičnim stilskim dozatorom. Cijev je mala, ali serum je ekonomičan. Potrebno je vrlo malo u isto vrijeme - vodena, poluprozirna tekstura - brzo se nanosi i trenutno upija. Ne ostavlja ljepljivost, sadržaj masti i težinu.
Efekt je tu, ali morate se prijaviti dugo vremena. Iz dana u dan oči se probude, nabori se izglađuju, postaju manje vidljivi. Da, i cijelo područje oko očiju mlađe i zdravije. Ali serum neće ukloniti bore, a ako ga prestanete koristiti, sve će se vrlo brzo vratiti.

Ivanova Elina St. Petersburg | 27.03.2018 |

Sanissim serum za obnovu SOS, 30 ml (Lierac, Sunissime)

Zaključak: Tko je prikladan? Sve. Zašto? Za masnu kožu i vrlo masnu kao krema 2-3 puta tjedno. Za kombinirani i normalan dnevni solo. Za suhu i vrlo suhu kremu. Imam kombiniranu kožu i svakodnevno koristim solo. Osjećaji poput baršuna na koži. Kad ga distribuirate, čini se da je pod vašim prstima ulje i voda.
Pa, super ugodan osjećaj! Ne vidite da je to za suncem. To je nesumnjivo dobro kada se koža dehidrira nakon sunca, ali u izvansezonskoj sezoni to je također dobro. Nisam još probao takve serume! Nemam riječi! Koža je mekana, obložena, hranjena, ugodna na dodir.

Radi li Lierac Premium Anti-Age linija?

U stvari, vrećice su male vrećice, ali to mi je do kraja nerazumljivo - zašto smo imali ovu marku u kategoriji "za one za koje..."? Lierac ima linije za bilo koju dob, vlastiti laboratorij i mnoge nagrade za učinkovitost (uključujući sedam “kozmetičkih Oscara” - prezentira ih organizacija CEW, koja ujedinjuje najutjecajnije žene u industriji ljepote).

Pridruživši se timu poslovnih kupaca, bolje sam se upoznao s markom. Najsjajniji dojam napravila je krema iz linije Premium, La Creme Soyeuse, koju sam sada, čini mi se, nezasluženo bila za patetičan dizajn. Ne, bio je kul, ali ova crna i zlatna boca u baršunastom kovčegu doista je izgledala kao da joj nedostaje samo natpis "zdravo, ja sam krema za tvoju majku".

Lierac se, međutim, nije uvrijedio na mom pregledu i pozvao me u Pariz - da upoznam istu Premium liniju, koja ove godine obilježava 10 godina ove godine. Razgovarao sam malo o putovanju, ali sada želim dodati ovo. Glavna stvar koju je marka uspjela učiniti jest objasniti kako je ta linija toliko dobra da je uspješno prodana deset godina. Ipak, s obzirom na brzinu razvoja moderne kozmetologije, gdje svake godine - deset, to je rijetko.

Prva linija kreme, The Voluptuous Crème, Lierac

ZNAČAJKE PREMIJSKE LINIJE

U Magic Box: sve njegu i šminku

11 uzoraka kozmetike - i brošura nove knjige "Ultra-cosmetics" u svakoj kutiji.

Najvažnije je, naravno, kompozicija. Sadrži znanstveni razvoj laboratorija Lierac - Premium Cellular Complex, svojevrsni lijek protiv bora. Reproducira rad Foxo proteina, koji su odgovorni za proces vraćanja strukturnih elemenata kože. I tako pomoći da se izjednači njegov reljef i ton kože, čine ga elastičnijim, uskim pore. Djeluje i kao relaksant mišića - opušta, poput Botoxa, bore uzrokovane napetošću ili aktivnim izrazima lica.

Tijekom putovanja u Parizu, pozvani smo u muzej parfimerije, gdje smo dobili mjehuriće s prirodnim uljima i ponudili da reproduciramo taj miris. Sve što smo znali o njemu: u njegovom sastavu nalaze se ulja irisa, jasmina i bijelog mošusa. A sada, pogledajte koliko je različitih ulja bilo potrebno da bi se dobilo nešto slično:

Ali sada sam shvatio razliku između "mirisa kreme" i "parfemske kompozicije".

Brend osigurava da je Premium linija pogodna za svakoga tko treba anti-age učinak (a mi počinjemo stariti s 25 godina). Ove se godine proširila: uz prvu kremu Voluptuous Creme, serum i noćni eliksir, uključuje tri nova proizvoda:

  • Premium Eyes krema za oči;
  • Maska za lice Vrhovna maska;
  • Lagana verzija kreme Crème Soyeuse.

Odlučio sam isprobati cijelu liniju. Izvorna krema - za noć, osvijetljena - tijekom dana. Koristio je samo mjesec dana.

RECENZIJE

Vrhunska krema, originalna tekstura, Lierac Premium La creme voluptueuse Texture Originelle

Obećanja: smanjiti dubinu bora, hidratizirati (otopina čiste hijaluronske kiseline 5%), osigurati prehranu (karite maslac).

Olya: “Unatoč mojim godinama, moja koža je masna, a anti-age kreme su obično vrlo guste - jer nakon 40-45 godina, za mnoge postaje suše. Ali to je bio kraj ožujka, ali za mene je uvijek najgore vrijeme: centralno grijanje + hladnoća = dehidracija + masni sjaj. Za dnevnu njegu takva bi krema bila preteška (gusta, u njoj ima mnogo karite maslaca), ali za noć je najviše. Do kraja travnja dogodila se nevjerojatna stvar: lice je prestalo sjati tako intenzivno do sredine dana. Sa zagrijavanjem, odložila sam kremu, ali onda je opet bila hladna, upalila grijanje - i koža je ponovno počela sjati. Morao sam izvaditi ovu kremu iz ormara i dovršiti posudu do kraja. A sada znam točno što da kupim sljedeće zime. "

Vrhunska krema "Velvety", lagana tekstura, Lierac Premium La Creme Soyeuse

Obećanja: učiniti kožu glatkijom (u sastavu - 8,5% anti-aging kompleksa Premium Cellular) i elastičnom (5% hijaluronska kiselina).

Olya: “Volim okus ove kreme! On je jak, što je zabilježio svatko tko ga koristi, slatko, što se može svidjeti ili ne, a istovremeno - vrlo pamtljivo. Žao mi je što marka nema takvu vodu - vjerojatno bih je ponekad koristila.

Sama krema je super, što da kažem. Već sam podijelila svoje užitke i ovdje ću govoriti o onome što nisam znala kad sam je počela koristiti. Crna ambalaža nije samo zbog čvrstoće, već i zbog crnih sastojaka: cvijeća (orhideje, ruže, baccarat i mak) i bobice (ribizle). Možete, naravno, pitati, nisu li ih pokupili u boji, ali zašto? Oni djeluju, a to je važno.

Što se tiče La Creme Soyeuse, mogu dodati jednu stvar: završavam treću staklenku: prvu sam koristio tijekom prvog testa, drugu sam donio iz Pariza, a treću sam pritisnuo od Yane Z (oprosti, Yana!). Vidim li rezultat? Možete se kladiti

Vrhunska maska ​​za lice "Suprem", Lierac Premium Le Masque Supreme

Obećanja: uz već opisane bonuse Premium Cellular kompleksa, intenzivnu hidrataciju (sadrži 10% hijaluronske kiseline).

Olya: “Maske su moj omiljeni kozmetički proizvod, a ova maska ​​je omiljeni proizvod iz cijele linije. Jedan od najboljih koje sam ikada pokušao: elegantno vlaži, hrani i opušta izraze lica. Vrijedi za 5 minuta. Debeli sjaj ne napušta. I kako smrdi! "

Vrhunski serum za lice za ispravljanje mimičkih i dubokih bora, Lierac Exclusive Premium Serum

Obećanja: stimulirati regeneraciju stanica, pojačati učinak drugih sredstava linije, pomladiti i hidratizirati.

Olya: “Mark ulaže glavu u kremu, ali uzalud. Ovaj serum je "sivi kardinal", koji pojačava učinak svega što ga kombinira. Ona nema tako ugodan miris (više ljekarne), ali također nije otporna. Lierac Exclusive Premium Serum se sada kombinira s drugim kremama - ne mogu se rastati s njim, jer vidim kako dobro zaglađuje i zaglađuje kožu. Odmah to nije vidljivo, ali kada se prebacite na nešto drugo, odmah primijetite razliku. Dakle, ako želite izabrati nešto što definitivno radi iz serije za datiranje, uzmite ga. "

Premium Elixir "Ulje sjaja", apsolutna njega protiv starenja, Lierac Premium Elixir Anti-Age Absolu

Obećanja: osigurati intenzivnu prehranu (sadrži 20% ulja - argan, sezam i slatki bademi - i oleo-ekstrakti rijetkih crnih cvjetova (orhideje, ruže, baccarat i mak), ali ne izazivaju pojavu komedona.

Olya: “Nisam ljubitelj ulja za lice. Ove godine koristili su Caudalie Vine Activ Overton Detox Oil i Clinique Smart Treatment Oil - oba su odjednom izgledala podebljano, a zatim su se začepile pore. Ovdje nema ništa slično. Ne razumijem kako je moguće stvoriti takvo nenasilno svjetlo ulje, ali Lierac je uspio. Dodao sam to do sada, čak i ljeti, par kapi u noćnim kremama, ako osjećam da mi je koža malo prekomjerno isušena - nakon šminkanja ili aktivnog vježbanja na ulici. Pomaže. I nema komedona. Iskreno preporučujem. "

Vrhunska krema za konture očiju Multi-Corrector Apsolutna njega protiv starenja, Lierac Exclusive Premium Eyes

Obećanja: smanjiti tamne krugove, oticanje (ekstrakti crne ribizle i borovnice, koji imaju svojstva protiv edemata i limfne drenaže), odmah izglađuju fine bore i vlaže (hijaluronska kiselina).

Olya: "Dobra krema, ali ne vidim nikakav wow efekt ovdje. Malo je jača nego što mi se sviđa - volim svjetlo, teksture gela. Inače, sve je u redu s njim - prilično brzo upija, mirise na ništa i stvarno opušta bore u kutovima očiju. Nemam dovoljno maskiranja - naposljetku, kreme s česticama koje reflektiraju svjetlost daju svjetliji učinak.

Opći zaključak: “Nema smisla skrivati ​​da sam zaljubljen u ovu kozmetiku. I postoji razlog. Premium linija je stvarno kul - nakon mjesec dana korištenja vidim kako se ten popravio, pigmentacija se smanjila (odjednom sam imao pjege ove godine!). Nije se razljutila zbog bilo kojeg proizvoda, njezine pore nisu se začepile čak ni od ulja, koža je prestala biti dehidrirana, a masni sjaj se smanjio.

I još uvijek volim miris! "

pripravci:

Vrhunska krema, originalna tekstura, Lierac Premium 100 stearata, heksildekanola, heksildekil laurata, ekstrakta cvijeta Rosa hibrid, ulje Elaeis Guineensis (palmino ulje), cetil palmitat, parfem (parfem), sintetski fluorflogopit, Gossypium Herbaceum (pamuk), ulje sjemena, cetearil glukozid, i istovremeno uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak, uzorak Ekstrakt cvijetnog lista, natrijev poliakrilat, tokoferil acetat, hidrogenirani polidecen, klorfenesin, natrijev benzoat, natrijev salicilat, ksantan guma, propilen glikol, teprenon, natrijev hijaluronat, PPG-5-laur, heksil kinuronat, Silikat, limunska kiselina, kalijev sorbat, Tetrasodij glutamat diacetat, acetil heksapeptid-51 amid, natrijev hidroksid, CI 19140 ( Žuta 5).

Vrhunska krema "Velvety", tekstura svjetla, Lierac Premium La Creme Soyeuse: Aqua / voda, dimetikon, glicerin, kaprilni / kaprični trigliceridi, butilen glikol, ekstrakt cvijeta Rosa Hybrid, ulje Elaeis Guineensis (palmino ulje), cetilni alkohol, gliceril Stearat, najlon-12, parfem / mirisi, Gossypium Herbaceum (pamuk), ulje sjemena, ekstrakt bidsens pilosa, cetearil alkohol, papaver, ulje sjemnifmovog sjemena, ulje sjemenki lana, peg-75 stearat, dimetikon Crosspolymer, Bhusus, Syme Oil, Peus-75; Prašak, tokoferil acetat, 1,2-heksandiol, kapril alfol, klorfenesin, ceteth-20, steareth-20, akrilati / C10-20 alkilni akrilatni polimer, amonijev akrilidildimetiluran / vp kopolimer, trometanin, tropinhenečnik, polipropilen ) Ekstrakt cvijeta / lišća, propilen glikol, geraniol, heksil cimet, amil cimet, tokoferol, natrijev benzoat, limunska kiselina, natrijev salicilat, tropolon, kalijev sorbat, Teton natrijev glutamat diacetat, acetil heksapeptid-51 amid, natrijev hidroksid, Ci 19140 / žuta 5

Vrhunska maska ​​za lice "Suprem", Lierac Premium Le Masque Supreme: Aqua / voda, glicerin, Butyrospermum Parkii (ulje od kariteja), simmondsia chenesis (jojoba) ulje, dimetikon, stearil heptanoat, kaprilni (kaprični) trigliceridi, parfem / parfemi, Rosa Hybrid cvjetni ekstrakt, cetilni alkohol, gliceril stearat, cetearil alkohol, natrijev poliakrilat, stearil kaprilat, ulje papaver somniferuma, dimetikonski crosspolymer, peg-75 stearat, butilen glikol, tokoferil acetat; -20, Elaeis Guineensis (palmino) ulje, ulje Gossypium Herbaceum (pamuk), ekstrakt cvijeća Hibiscus Sabdariffa, natrijev hijaluronat, ekstrakt bipens pilosa, linumsko sjeme ulje, kaprilhidroksamska kiselina, natrijev benzoat, različita sinteza, ulje iz sjemenskog sjemena Cinnamal, Amyl Cinnamal, Isoeugenol, Tocopherol, Natrijev salicilat, Cycnoches Cooperi (Orchid) Ekstrakt cvijeta / lista, Najlon-12, Teprenon, Limunska kiselina, Tetrasodium Glutamat Diaceta te, kalijev sorbat, acetil heksapeptid-51 amid, natrijev hidroksid, CI 77891 / titanov dioksid, Ci 15985 / žuta 6

Vrhunski serum za korekciju lica i dubokih bora, Lierac ekskluzivni serum: Aqua / voda, kaprilni / kaprični trigliceridi, dimetikon, ekstrakt cvijeta Rosa hibrid, propanediol, ulje sjemenke Papaver somnifera, natrijev stearoil glutamat, glicerin, natrijev polirija, kamenika Sarmentosa ekstrakt, ferulska kiselina, Baicalin, Trideceth-6, natrijev hijaluronat, ksantan guma, hidroksietil celuloza, natrij-benzoat, Cycnoches Cooperi (sivo) Flower / Leaf Ekstrakt Peg / PPG-18/18 dimetikon fenoksietanol, butilen glikol, natrijev salicilat, Chlorphenesin, Laurdimonium Hydrolyproped Hydrolized Soy Protein, Limunska kiselina, Natrijev hidroksid, Ciklopentasiloksan, Pentilen glikol, Parfum / Mirisi, Kalijev Sorbat, Tetrasodium Glutamat Diacetate, Polisorbat 20, Peg-35, Risovo ulje, Gltamate Diacetate, Polysorbate 20; acetat

Premium Elixir "Ulje sjaja", apsolutna njega protiv starenja, Lierac Premium Elixir Anti-Age Absolu: kaprilni / kaprični trigliceridi, ulje Prunus Amygdalus (slatki badem), polistearil-6 dioleat, peg-8 kaprilic / kaprični gliceridi, choleo-sylle-chyros, Omega-6, Anti-Age, Cyclopenta NE, Cikloheasiloksan, Sesamum Indicum (sezam) ulje, Aqua / voda, Parfem / Parfem, Elaeis Guineensis (palmino) ulje, Gossypium Herbaceum (pamuk) Ulje sjemena, Bidens Pilosa ekstrakt, Argania Spinosa Kernel Ulje, Papaver, Cycnoches Cooperi (Orchid) Ekstrakt cvijeta / lišća, Linum Usitatissimum (laneno ulje), Rosa Hybrid cvjetni ekstrakt, Zea Mays (kukuruzno) ulje, tokoferol, beta karoten

Vrhunska krema za konture očiju Multi-Corrector Apsolutni Anti-Aging tretman, Lierac Exclusive Premium oči: Aqua / voda, glicerin, skvalan, kaprilni / kaprični trigliceridi, dimetikon, C10-18, Trigliceridi, butilen glikol, cetilni alkohol, gliceril stearat, Papaveromomomid, Papaveromom, Spylicerides, Poliamid-5, sintetički fluorflogopit, ekstrakt lubine Albizia Julibrissin, Cycnoches Cooperi (orhideja) Ekstrakt cvijeta / lista, ekstrakt cvijeta Rosa Hybrid, Darutozid, dimetikon Crosspolymer, saharoza Palminat; Alkil, akrilat Crosspolymer, peg-75 stearat, stearinska kiselina, trometamin, ceteth-20, palmitinska kiselina, steareth-20, gliceril linoleat, ksantan guma, natrij hijaluronat, teprenon, limunska kiselina, tokoferol, kalij sorbest, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a Palmitoil tripeptid-38. Fenoksietanol, klorfenesin, natrijev benzoat

  • vrhunska krema, originalna tekstura, Lierac Premium La creme voluptueuse tekstura Izvor: 6100 rub. za 50 ml
  • vrhunska krema za lice "Velvety", lagana tekstura, Lierac Premium La Creme Soyeuse - 6100 rubalja. za 50 ml
  • Vrhunska maska ​​za lice "Suprem", Lierac Premium Le Masque Supreme - 3570 rubalja. za 75 ml
  • premium serum za korekciju mimičkih i dubokih bora, Lierac Exclusive Premium Serum - 5990 rubalja. za 30 ml
  • vrhunski eliksir "Ulje sjaja", apsolutna njega protiv starenja, Lierac Premium Elixir Anti-Age Absolu - 6350 rubalja. za 30 ml
  • vrhunski krem ​​multi-korektor za konture oka, apsolutna njega protiv starenja, Lierac Exclusive Premium Eyes - 2930 rub. za 15 ml

Više Članaka O Vrstama Akni