Evisent ima veliki učinak na kožu !! Zaljubio se u ovaj pivski kvasac

Imam rezultat uzimanja pivskog kvasca sa sumporom.) Samo nakon prvog uzimanja takvog učinka... što će se dogoditi ako ga redovito pijem tijekom cijele godine...

Koža mi je uvijek bila sklona aknama, proširenim porama i svim vrstama sličnih užitaka... Vanjski lijekovi pomogli su kratko vrijeme, a koža se navikla na njih, a onda nije reagirala na njih, morala sam se često mijenjati.

Odlučio sam piti pivski kvasac sa sumporom, tj. Da se liječi iznutra. Umoran od šetnje "uočio" i nametnuti debeli sloj tonke

Uzeo 2 mjeseca, 3 tablete 3 puta dnevno. Usput, griješio sam, ponekad sam zaboravio uzeti pilule, nisam bio uznemiren, samo sam nastavio po shemi.

Rezultat nakon 2 mjeseca: koža je puno bolja! To je mnogo! Krenuo sam od debelog temelja na lakši - gotovo da ništa nije moglo pregaziti. Na obrazu se rastopio čak i dugogodišnji čuperak, koji je povremeno ponovno počeo.

Oduševljen sam! Ja ću uzeti više nužno, samo ću napraviti prekidač.

Krem evisent kvasac s ocjenom sumpora

Želite kupiti ovaj proizvod jeftinije, ali bez dostave putem kurira?

Kupi na www.skajite-a.ru za 277.00 rub.

  • opis
  • Recenzije (14)
  • S ovim proizvodom kupiti (5)

Opis.
Izvrstan alat dizajniran za dubinsko čišćenje kože sklonih aknama i aknama. Osobitost ovog lijeka je da su njegovi tvorci dobro svjesni da se problem s kršenjem lojnih žlijezda treba tretirati sveobuhvatno. Zato se lijek sastoji od dvije komponente: losion - za vanjsku uporabu i pivski kvasac - za oralnu primjenu.
Kvasac u losionu djeluje na kožu kao vrsta sedativa, eliminira masni sjaj, čisti pore, koži omogućuje disanje, a stanice se obnavljaju.

Uz svakodnevnu uporabu, losion umiruje kožu, pomaže normalizaciji rada lojnih žlijezda, osvježava i značajno poboljšava ten. Maksimalni učinak postiže se gutanjem pivskog kvasca. Pročišćeni sumpor sadržan u njihovom sastavu doprinosi normalizaciji funkcija lojnih žlijezda i obnavljanju kože. Osim toga, sastav kvasca sadrži ogromnu količinu vitamina i minerala koji utječu ne samo na kožu, nego i na stanje cijelog organizma, čineći ga otpornim.
Kao rezultat toga, metabolički procesi se ubrzavaju, što također ne može utjecati na stanje kože. Dovoljno je zapamtiti da redovito pijete kvasac i tretirate problematična područja losionom s vatom.

  • - Opis i fotografije na karticama robe mogu varirati ovisno o tome što se nalazi u ljekarni. Prije slanja narudžbe provjerite podatke kod operatera.
  • - Ovaj proizvod se ne može zamijeniti i vratiti na temelju rezolucije 55 od 19.01.1998.

Vrlo dobar losion, lice je postalo mnogo čišće. Samo je potrebno nanositi ne jedan losion, već i BAA evisent, u složenom djelovanju brže i bolje.

№ 6212 | 07/20/12 00:37 | Minta

Pjenu EVISENT koristim za svakodnevnu njegu kože. Koža je postala mnogo čišća, upale su prestale dobivati. Samo su dodani losion i pilule s kvascem sa sumporom. Zato mislim da će biti bolje za tijelo.

№ 16873 | 28.05.15. 22:37 | pospanac

Pjena je izvrsna, sada je koristim, a moj brat je također koristi, imamo prijelazno razdoblje.

№ 17814 | 21.10.15 8:23 | Masha

Izvrstan alat koji se bori protiv problematične kože lica. U kombinaciji s pjenom, liječnik mi je propisao još jedan lijek. I nakon 2 mjeseca imam čistu i zdravu kožu. Još uvijek koristim pjenu na koži, ne isušuje kožu i savršeno uklanja ostatke kozmetike. Kupujem u ljekarni, po pristupačnoj cijeni.

№ 17852 | 25.10.15. 14:51 | Dijana

Prekrasno zdravo lice za djevojku uvijek je jamstvo uspjeha, a pjenu koristim za pranje eisenta po savjetu prijatelja. Koža mi je masna, sklona osipima, masni sjaj nakon svakodnevnog pranja nestane, pjena ne isušuje kožu, dobro miriše i dobro se pjeni i dobro uklanja kozmetiku.
Koristi se 2 mjeseca i za vrijeme tretmana i nakon njega, i tako za dnevnu njegu. Svidio mi se učinak.

18258 | 13.12.13 00:17 | taniusha456

Nisam ni ja hormonalni lijek, više volim biljnu kozmetiku, evisent kvasac i sumpor vidjele su osip na mom licu prije nego što je trudnoća bila užasna, nakon rođenja sve je bilo u redu, sada više ne moram prskati, naravno, odlučio sam se za kupanje lica i za losion. sve je normalno, lice je postalo savršenije, dobro, koža ispire kozmetiku, ne zateže ili suši kožu, nema ljepljivog učinka nakon losiona.
Uopće nije skupo

№ 18507 | 17.01.16 15:56 | galinka

Uzeo sam i kvasac sa sumpornim supstancama, volio sam rezultat i brz učinak, koža od 16. godine je problematična, stalno koristim nešto novo, sada sam stala na ovoj pripremi iu kompleksu svakodnevno koristim losion i pjenu za pranje ovog brenda.
Kvasac dobro čisti tijelo, jednom godišnje ga pijem radi prevencije.
Acne me vrlo rijetko smetala.

Br. 18608 | 03.02.16 23:15 | serafim

Acne mi pomaže s losion losion s sumpornim evisent i maska ​​kvasac sa sumpornim evisent. Sredstva čiste i vlaže kožu, boreći se s problemom. Rezultat je zadovoljan, pogotovo jer je koža bez crvenila dobila zdrav svjež izgled.

19174 | 20.04.16. 21.52 | Irina Ivanovna

Sviđa mi se. da evisent koža uklanja šminku dobro, ne suši i ne zateže kožu, smanjuje upaljene crvene prištiće i pustule. Nije ovisnost,
Jednom godišnje čistim organizam - rakove, šljive, med, ujutro jedem 1 žličicu.
Općenito se osjećam bolje i koža je u redu.

Br. 19497 | 06/02/16 21:54 | Alexandra Titova

Ovdje također imam kombiniranu kožu, crne točke i masni sjaj nisu neuobičajeni na mom licu, nažalost. Koja godina već spašava evisentskog pivskog kvasca. Nanosim ga dva puta dnevno nakon tuširanja, ujutro i navečer. Koža je postala mnogo manje sjajna, manje crnih točkica, akne dugo nisu bile vidljive. Kupim ga u ljekarni zbog smiješne cijene. Vrlo zadovoljan.

№ 21594 | 27.03.17. 16:49 | Daria Mironova

Općenito sam kupio Evisent balzam za kosu kao dodatak istoj vrsti šampona. Moja kosa je prirodno prilično hirovita, ne uklapa se dobro, tako da uvijek trebam dobar balzam ili balzam. Kao i obično, nakon što je oprao kosu šamponom, tada je primijenio ovaj balzam. Bio sam ugodno iznenađen mirisom balzama i, naravno, njegovim učinkom. Usput, vrlo je lako isprati se, brzo i bez napetosti :) i moja kosa nakon što je postala vrlo poslušna, meka, stavljam je u dvije točke. Veliki balzam :)

№ 21612 | 30.03.17. 17:22 | Natalya Selivanova

U vansezoni u proljeće i jesen, koža počinje ponašati ružno - akne, koža se suši: ((koju nisam probala, niochem (ili ne pomaže uopće, ili malo pomaže, ali koža se još više suši! (Piling je bolji od akni). Pokušao sam sredstvo za čišćenje lica Evisent - odlična stvar! Već koristim drugu. Sve je s kožom postalo puno bolje - čisto, glatko, nije suho, preporučujem je svima koji imaju iste probleme!

№ 21796 | 28.04.17. 13:57 | Vitali

Pokušao sam - veliki losion! Osim čišćenja lica, savršeno se čisti - i nakon uklanjanja fitnessa i kozmetike. bubuljice, nove se ne pojavljuju!

№ 21797 | 28.04.17. 14:00 | Julia

Imam suhu kosu, a na proljeće ne mogu ništa s njom ((također su izletjeli (djevojka mi je savjetovala da isprobam proizvode Evisenta. Kupio sam balzam, jako dobro. Kosa mi je bila tako meka, lako se češljala, korijenje je bilo gnječeno.

KISELO KREMA VLASTI S GRIPOM TOČKE DISTE30ML

Izgled proizvoda može se razlikovati od onoga prikazanog na fotografiji.

  • opis
  • karakteristike
  • Upute za uporabu
  • certifikati
  • Postavite pitanje
  • Recenzije
  • dostava
  • O nama
  • Oblik doziranja

    struktura

    Farmakološko djelovanje

    Uklanja akne i akne, smanjuje crvenilo, zateže i čisti pore; posjeduje snažna antiseptička i keratolitička svojstva, utječe na glavne čimbenike akni i akni; nježno normalizira ne samo površinske procese kože, već djeluje na staničnoj razini, jača zidove kapilara, normalizira rad žlijezda lojnica; ubrzava zacjeljivanje rana i mikrokapsa.

    Zahvaljujući učinkovitoj ANTI-ACNE formuli, krema normalizira rad žlijezda lojnica, ima keratolitičku (piling) svojstvo, vidljivo zateže i čisti pore, tonizira i smanjuje crvenilo. Koža dobiva lijep, zdrav, njegovan izgled.

    Da bi se postigao maksimalni učinak, preporuča se uzimanje biološki aktivnog dodatka prehrani "Pivski kvasac s sumpornim supstancama".

    Prodajne značajke

    svjedočenje

    kontraindikacije

    doza

    Možete postaviti bilo koje pitanje o proizvodu ili radu trgovine.

    Naši kvalificirani stručnjaci će vam pomoći.

    Besplatna dostava u Moskvi i Krasnogorsk okrugu od 7.000 rubalja

    Metode i troškovi isporuke za pravne kategorije građana *

    Dostava se provodi od 10 do 22 sata 7 dana u tjednu. Operaterima pozivnog centra telefonski će dogovoriti prikladno vrijeme isporuke za narudžbu.

    Cijena kurirske dostave:

    • U Moskvi (unutar Moskvi Ring Road) - 300 rubalja. (ako narudžba ne prelazi 7000 rubalja.);
    • U blizini predgrađa (Dolgoprudny, Zhulebino, Kosino, Lyubertsy, Mitino, Mytishchi, Nemchinovka, Novokosino, Peredelkino, Severnoe Butovo, Solntsevo, Khimki) - 350 rubalja.
    • U daleko predgrađa (Zheleznodorozhny, Zhukovka, Zelenograd, Korolev, Odintsovo, Pushkino, Shchelkovo, Yuzhnoe Butovo) - 500 rubalja.

    Plaćanje za narudžbu i dostavu vrši se izravno kuriru.

    Ekspresna dostava

    To se provodi u roku od 3 sata od trenutka narudžbe i košta 300 rubalja.

    prikupljanje

    Narudžbu možete preuzeti sami i besplatno, u ljekarni na adresi: Mitinskaya 41, Moskva.

    Pickup je otvoren svaki dan od 10:00 do 21:00. Svakako provjerite kod operatera vrijeme dolaska!

    • Narudžbe primljene nakon 20:00 sati dostavljaju se sljedećeg dana;
    • Skrećemo vašu pozornost na činjenicu da, ako je vaša narudžba zaprimljena od 21:00 do 9:00 sati, naši operateri će je obraditi tek nakon 9:00 sati;
    • "Isporuka" - ne podrazumijeva uslugu propisanu zakonom. Proizvod ne donosi osoblje ljekarne. Ova internetska trgovina nije odgovorna za njihove radnje. Naknada za dostavu nije plaćanje usluge, već oblik zahvalnosti pomoćniku koji je donio kupnju;
    • Prihvaćanjem da je dostava dopuštena zakonodavstvom Ruske Federacije, potvrđujete da ste upoznati s dokumentom o povlaštenoj kategoriji građana i potvrđujete da je vaš status u skladu s člankom 2. Saveznog zakona Ruske Federacije od 9. siječnja 1997. godine br. i puni kavaljeri Reda radničke slave "(izmijenjeni i dopunjeni 07/02/2013) i članak 1.1. Zakona Ruske Federacije od 15.01.1993. br.

    Stvorili smo tabletkuRu za vašu udobnost.

    Sada je lako odabrati i kupiti pravi lijek. Naručite lijek i mi ćemo vam ga dostaviti. Imamo širok asortiman i izvrsnu uslugu, za koju smo sigurni da ćete ih cijeniti. Jamčimo samo kvalitetne proizvode od najvećih farmaceutskih dobavljača po najnižim cijenama.

    Pivski kvasac Evisent

    Opis:

    Pivski kvasac "Evisent" - proizvodi inovativna niskotemperaturna tehnologija, vitaminsko-mineralni kompleks. Čuva maksimalne količine vitamina skupine B, E, esencijalne masne polinezasićene kiseline, mikro- i makroelemente potrebne za vitalnu aktivnost. Značajan sadržaj sumpora omogućuje kratko vrijeme dobivanje vidljivog pozitivnog učinka: svježa, zdrava koža bez akni. Visoki sadržaj i optimalna bioraspoloživost mikronutrijenata u Evisentu postiže se posebnom tehnologijom uzgoja (inkubacije) kulture kvasca na obogaćenim medijima. Ova jedinstvena tehnologija doprinosi apsorpciji i daljnjem očuvanju mikronutrijenata od strane stanice kvasca, koja ima najbolje apsorpcijske karakteristike u tijelu.

    indikacije:

    Kao bioaktivni aditiv - dodatni izvor sumpora i vitamina grupe B. "Evisent" se koristi kao djelotvoran lijek za akne i akne, kao i pivski kvasac poboljšava stanje kože, kose i oslabljene lomljive nokte.

    Shema prijema:

    Odrasli i djeca od 12 godina: 2-3 kom. tri puta dnevno, uz obrok. Trajanje tečaja - 1-2 mjeseca.

    Oblici izdavanja:

    40, 60, 80 ili 100 tablica. u kartonskom pakiranju od 0,5 g kvasca pročišćenog ne sadrži nečistoće.

    Evisent /

    Evisent pivski kvasac s visokim sadržajem sumpora je naturoralni vitaminsko-manalni kompleks, maksimalni broj vitamina B, mikro i makronutrijenata, polisasićenih masnih kiselina. Povećani sadržaj sumpora doprinosi poboljšanju i poboljšanju kože, podupire prirodni metabolizam.

    Ovo nije samo dodatak prehrani, već i brižna serija.

    Dobar lijek

    Dobar proizvod za kosu. Taki jača!

    Izvrstan alat za problematičnu kožu))

    Moja koža, u principu, nije bez mana, pa se nekako moraš nositi s izlaskom prištića. Pokušao sam puno proizvoda općenito, među njima su bile i skupe i masovne stvari, ali ono što mi se najviše svidjelo je ljekoviti losion Evisent sa sumporom i pivskim kvascem.

    Kompozicija je prirodna - dugo sam stajala prije kupnje i proučavanja kompozicije, jer nisam htjela ništa staviti na lice)) i stvarno mi se sviđa opis u cjelini. Zato sam odlučio sam pokušati)

    U međuvremenu, jako mi se svidjela dvostruka kapica na bočici - samo za ljude poput mene, koji neprestano prosipaju nešto i pretvaraju)) i ovdje imamo dvostruku zaštitu.

    Sam losion ima neutralan, ugodan miris, prije upotrebe potresao sam ga, kako je navedeno u uputama. Losion ne ostavlja film na licu, već se odmah apsorbira. Koža se ne zateže i ne isušuje, postoji osjećaj svježine.

    Nakon dva tjedna, već sam primijetio da je osip postao mnogo manje - koža je postala mnogo čišća, a sama je postala svježa) vrlo zadovoljna ovim alatom))

    Na kraju sam odlučio kupiti još pjene iz iste serije, sada ću je testirati)

    Odličan šampon za masnu kosu)

    Volim šampone na bazi prirodnih sastojaka, pa pokušavam odabrati nešto ne na masovnom tržištu, ali među ljekarničkim alatima) Nedavno sam naišao na Evisent šampon s pivskim kvascem i sumporom - nostalgija je išla ravno)) Kao dijete moja je baka isprala kosu pravim pivom, Sjećam se koliko je dugo kosa bila meka i poslušna. Općenito, odlučio sam isprobati ovaj alat)

    Šampon sadrži ekstrakt kvasca, biosera i ekstrakt češnjaka.
    Šampon je sam po sebi mekan u teksturi, bijeli. Miris je ugodan) Nije jako pjenasto, što znači da tamo nema dovoljno sulfata. Kosa dobro ispire i potpuno se ispire, ne ostaje na kosi.

    S redovnim šamponima, oprao sam kosu oko jedan dan. Sada ih ne mogu prati dva puna dana, kosa mi postaje puno manja) I sama kosa postala je mekša)
    Općenito, vrlo sam zadovoljan s ovim šamponom :)) Također sam odlučio kupiti par balzama iz iste serije, vidjet ću kakav će učinak imati na njega)

    Nisam razočaran

    Mišljenje djevojke

    Ljeto, ali bio sam prekriven bubuljicama. Ne skidajte se, ne sunčajte se. Upitan u ljekarni, savjetovao je kvasac. Stane. Kao dio autolizata kvasca, ali se ne oporavlja. I to je glavna stvar... Sumpor se uvijek suši u masti, a kao dio pivskog kvasca uklanja toksine, bori se protiv apscesa. Za mene, savršena opcija. Eisent treba uzeti pivski kvasac dok jede, za mene to nije problem. Odlučio sam na složen način udariti u nedostatke kože i kupiti više pjene, losiona i krema za efekte točaka na probleme, također Evisent. Izvrsno je pomogao svim normalizirati stanje kože!

    Učinkovita i nije skupa

    Učinkovito i jeftino

    Super losion!

    Pozdrav svima! Želim podijeliti priču o lijesu

    Dobar učinak za tečaj u 30 dana

    Šampon mi je odgovarao.

    Balzam za balzam Evisent kvasac sa sumporom

    nema pustula!

    Sivi kvasac je dobar za probleme s kosom i kožom.

    Vidio ovaj lijek s pivskim kvascem i sumporom nekoliko godina,
    nakon svakog dolaska s mora. Razumiješ li s čime radi morska voda
    kosa - vrlo početi podijeliti, razbiti, postati nakon sunca
    vrlo blijeda. Da, ne samo na plaži u sjeni sjedim, pokušavam se popeti
    izlet negdje, gdje nema ni sjena) Evisent, pijan, odmah je vidljiv
    Velika razlika - odrezati što se dogodilo, piti vitamine tri tjedna, i kosu
    "kao novi", kako kažu, ne prekidajte ili sušite više.

    Nikad nisam imao osobito lijepu i bujnu kosu
    par mojih prijatelja (dobro, razumiješ, zavist ove žene ;-)), ali sasvim
    nedavno je započeo sa mnom (ili bolje rečeno s kosom) neku vrstu tihog užasa. Vratio sam se
    iz turističkog izleta, gdje ne osobito nećete uzeti darove civilizacije, i za
    Tamo se normalno nisam mogla brinuti za kosu, ispirala sam je svaka tri dana dva tjedna
    i sve to Vratili su se odatle da to ne kažem s ručnikom na glavi, već šišanjem
    ostavio je mnogo da se poželi. Sva moja kosa bila je odrezana i odlomljena od sunca i
    voda, boja goruće crnke nestala je bez traga - umjesto njega su bile samo blijede
    tamna kosa. Radikalno je došla do restauracije - bio sam majstor salona
    savjetovao znači s pivskim kvascem Evisent i nemilosrdno uklonio mrtve
    savjete. Nakon što sam otišao do gospodara, kupio sam cijelu hrpu Evisente - kvasca
    sa sumporom, šamponom i balzamom. Sve sam ga koristio zajedno
    mjeseca. Rezultat je iznimno zadovoljan - tanke dlake su zamijenjene debljim i
    zdrava, kosa više nije rezana i razbijena sa svakim dodirom, i što je najvažnije -
    Počela sam vraćati vrlo tamnu prirodnu boju kose za mene
    blijedi, mišji sivi. Alat se stvarno svidio i uspio
    vratio moje učinke kampanje.

    Pregled o problemu kreme za kožu Evisent Point Effects Kvasac i sumpor ANTI-ACNE formula

    Darina
    19. veljače 2016. u 03:46

    Koristio sam ovu kremu s losionom za lice, pročitao sam mnogo pozitivnih recenzija o ovom kompleksu. Ali to mi nije pomoglo, potrošio sam cijeli paket, ali ništa se nije promijenilo, a sljedeći hormonalni val se izgubio. Potrošio je ukupno pet stotina rubalja za ovaj kompleks, razmazan za dva i pol mjeseca i rezultat je nula. Ali se koristi kao tonik ujutro iz masnog sjaja. Sama krema kemijski miriše, ali je ugodna, kao u ljekarni, pa je korištena s parfemom tako da se ujutro susjedi ne bi okrenuli od mene u transportu. Pažljivo kupiti.

    Pivski kvasac sa sumpornim Evisentom

    Registrirajte se kako biste ostavili recenziju.
    Traje manje od 1 minute.

    Pivski kvasac s dodatkom sumpora iz Evisenta sve pohvale, ali ih uzimajte teško. Trebate piti tri puta dnevno, tri tablete odjednom! Tablete su ogromne, gutaju neugodno. To je naporno, a ponekad želite prestati. Pijete prvi tjedan za ništa, drugi započinje reakciju, čirevi se otvaraju brže i odmah se suše, područje upale postaje manje. U ovoj fazi ne možete baciti, inače će se sve vratiti kao što je bilo. Popio sam dva mjeseca, postigao potpuno čišćenje lica, nestalo je svih akni. Ali začepljene pore morale su se čistiti same od sebe. Nakon što je prestala piti, akne se nisu vratile.

    Pivski kvasac dobar je za kožu, a obogaćen sumporom dobar je za blizance. Došlo je do istovremenog dvostrukog napada na akne i mitesere. Kvase same obavljaju glavnu funkciju - normaliziraju rad probavnog sustava, što podrazumijeva regulaciju metabolizma i samočišćenje organizma. I sumpor ima izravan utjecaj na funkcioniranje lojnih žlijezda, značajno smanjuje količinu izlučenog sebuma, pomaže u čišćenju začepljenih pora. Uzela sam kvasac nekoliko mjeseci i sve to vrijeme morala sam trpjeti pretjeranu nadutost u trbuhu s odgovarajućim zvučnim efektima. Ali na kraju je dobila čistu i zdravu kožu.

    Vrlo dobar dodatak prehrani, daje dobre rezultate. Ali još više, jača kosu i nokte, ubrzava njihov rast, a ne utječe na stanje i kvalitetu kože. Da bi se postigao više ili manje opipljiv rezultat, morali smo ići na dijetu, isključiti iz prehrane sve što je loše za kožu (slatka, pretjerano slana i masna, brza hrana).
    Sivi kvasac ne može riješiti ozbiljne probleme s kožom, ali uz složenu uporabu, oni su jednostavno nezamjenjivi. Izvrsno djeluju na probavni sustav i metabolizam, smanjuju povećani sadržaj masti u koži. Dostupne u obliku tableta srednje veličine, lako se piju. Ali to morate učiniti brzo, kada ste u kontaktu s vodom, brzo se naduva, baš kao i aktivni ugljen. Miris tableta je jak i vrlo specifičan, sličan je uobičajenom sirovom kvascu. Nije bilo ni prosvjeda na želucu, ni očitih nuspojava. Jedina neugodnost je dugotrajan tretman (najmanje mjesec dana) i potreba za uzimanjem mnogo tableta tri puta dnevno. Ne možete to učiniti na prazan želudac, kvasac u ovom slučaju je vrlo slabo probavljen, postoji jaka mučnina i slabost nakon.

    Sumporni kvasac (koristio sam Evisent) bio je dobar izbor za mene. Da bi se postigao brži i impresivniji rezultat, uzimala je dodatke ne samo interno, već i izvana. Izlivene tablete, razrijedite ih u mlijeku ili kefiru da biste dobili gustu otopinu, a zatim nanesite na lice 15-20 minuta tri puta tjedno. Sumpor je pomogao regulirati žlijezde lojnice. Već začepljene pore su se kvalitativno očistile. Sam kvasac zbog svog bogatog sastava (vitamini E, B, kalcij, mangan i magnezij, željezo, bakar) pridonio je poboljšanju unutarstaničnog metabolizma, boja kože postala je bolja zbog povećane opskrbe kisikom. Imunitet kože je ojačan, a akne se sada pojavljuju iznimno rijetko i prolaze nekoliko puta brže, ne djeluju duboko gnojno i vrlo bolno. Kvasac je obnovio nedostatak sumpora u koži, što je pomoglo u rješavanju svih problema odjednom. Ali konstantan unos kvasca doveo je do stalnog porasta stvaranja plina. Nakon završetka tečaja, to je brzo prošlo. Pojava dodataka prehrani također je imala pozitivan učinak, nokti i kosa su se značajno poboljšali.

    Pivski kvasac sa sumporom u obliku tableta pomogao je u uklanjanju akni i akni. Isprva je pila uobičajene, ali se onda prebacila na sumporne. I bili su mnogo učinkovitiji. Trik je u tome što rješavaju probleme kože iznutra. Kvasac i sumpor imaju sinergistički učinak. Normaliziraju probavni sustav i metabolizam, reguliraju sebaceous žlijezde i smanjuju izlučivanje sebuma. Za pravilnu asimilaciju kvasca s aditivima, morate strogo slijediti upute.
    U nekim slučajevima, dijetetski dodaci trebaju se primijeniti prije obroka, au nekim poslije. Za značajan minus kvasca može se pripisati prisutnost velikog broja kontraindikacija iz zdravstvenih razloga. I daleko od svih lijekova kvasac kompatibilan. Kvasac i sumpor ne djeluju dobro na bilo koju kožu, sve je vrlo individualno. Međutim, cijena je tako niska da biste svakako trebali pokušati. Ako je uzrok acne ima hormonska uzroka, zatim supplement neće pomoći. Bit će samo privremeno poboljšanje. Veliki plus kvasca je da doprinose ubrzanoj regeneraciji tkiva, nakon tretmana praktički nema tragova na koži, a ten postaje ujednačen i zdrav.

    Nitko još nije postavio pitanja. Vaše pitanje će biti prvo!

    Pivski kvasac sa sumporom

    Pivski kvasac sa sumporom je dijetetski dodatak koji sadrži mnogo vitamina B. Koristi se za akne, akne ili za dobivanje na težini.

    Pregledi pivskog kvasca sa sumporom

    i od njih se udebljati?

    Nisam se oporavio. Općenito, zgušnjava kosu pri dugotrajnoj uporabi (3 mjeseca).

    ali pijem samo tjedan dana, i nisam primijetio nikakvu povredu raznih vrsta... sve je u redu s probavom. samo se strašno bojala jer se ne bi oporavila.. Nadam se da će sve biti u redu

    Cijeli sam život imao problema s kožom (čak sam se i liječio zbog demodekoze), sada hvala Bogu, sve je nestalo, ali jegulje se pojavljuju jednom mjesečno od slatke, daleke akne. Otkrio sam ovaj kvasac prije 3 godine i sada pijem 2 mjeseca u pola godine, efekt je super, koža je savršena, kosa mi je duga, nokti su mi u katalozima! Savjetujem svima. Istina, mislim da pomažu samo onima s nedostatkom vitamina ili želučanim problemima.

    Pijem ih točno 4 dana i već sam primijetio poboljšanja - snaga se povećala i kao da koža sija. iako nemam posebnih problema s kožom. ali kosa nakon trudnoće i dojenja se penje i spava cijelo vrijeme i razdražljivost. i sad sam na nekoj vrsti uspona.. da vidimo što će se dogoditi

    IMAM UKLJUČENIH DOKUMENATA ((((((

    Ja pijem 2 tjedna oporavio na 3 kg. ali poboljšanja s kosom i noktima kože su naravno na licu. sve drugačije

    Jednom mi je terapeut dugo preporučio pivski kvasac zbog ozbiljnog nedostatka vitamina B (započelo je furunkuloza, ječam, još jedna neugodna tema). Sawed tečaj od dva paketa (ne sjećam se koliko pilula). postao bolji već tri godine, ako ne i od ove i neugodne stvari (t-t) Sada, uglovi usana su napuknuti, akne su izašle na kožu, sve je tužno, na licu opet nedostaje vitamina. Idem kupiti sutra. Jednom je prije tri godine pomoglo, trebalo bi sada. )

    Pametan, pivski kvasac sa sumporom.

    Postoje pilule, šamponi, balzam i sve vrste losiona, krema, tražio sam recenzije na internetu, gotovo svi su bili pozitivni, a nokti su počeli dobro rasti, a kosa je počela rasti i postati voluminoznija, koža je postala čišća, glatkija i imala je akne. riješio sam se i jesu li doista tako dobri, odlučio sam početi koristiti. Vaše povratne informacije?

    Znam da su tablete kvasca vrlo dobre kao prije, prije 5-6 godina. ponovno piti. i onda ćelav ((((

    Zanimljivo je da se od sustava može tražiti da se magnezij stavi kao vitamini? dok sam ležao na B i magnezij je kapao. Razumijem da su mi nokti

    Ali za mene, evisent pivski kvasac pomogao da biste dobili osloboditi od acne mjesta, budući da je moja mladost je još uvijek tamna na koži, budala je istisnuti acne snažno (Ali tečaj je rezanje za 3 mjeseca, a ton kože je postao puno glađe i akne ne pojavljuju se praktički.

    Prihvaćam Evisent kvasac 2 mjeseca, počeo sam piti zbog gubitka kose, došlo je do rezultata, pa vam savjetujem da ga isprobate. I akne iz mog evisent - pivskog kvasca losion sa sumporom, volim.

    Uživam ga koristiti! Već sam kupio tri pakiranja pivskih kvasaca sa sumporom - doista mi se sviđa) Također sam uzela pranje lica, losion i kremu s točnim učinkom - sve je evisent. Stanje kože i kose značajno se poboljšalo)

    mmm... dobra stvar! Počeo sam ga piti u jesen, sada gledam što je što) čini mi se da je koža mog lica postala bolja, također sam uzeo masku iz serije Evisent, vidjet ću kako će to biti, možda ima smisla uzeti nešto drugo.

    Pivski kvasac mi pomaže

    Dobar alat. Uz kosu i nokte pomaže divno. Ali važno je razumjeti da doza postoji do 9 tableta dnevno, a tečaj nije tjedan ili dva. Samo budite strpljivi i slijedite upute. Tada će učinak biti velik. Osobno sam u jednom trenutku pomogao.

    Minus - miris i veličina tableta. Plus - izvrstan lijek za gubitak kose. Liječili su me prije šest mjeseci, pa ipak je učinak i dalje prisutan. Kosa iz glave ne leti, i izgledaju sjajno. Usput, nisam siguran da je povezan, ali nakon Evisente, perut je nestala.

    živa, a ti žvaćeš? Kakvu razliku ima, pogotovo ako je rezultat dobar. Evisent mi je puno pomogao kad je bilo problema s kožom.

    Uglavnom volim proizvod Evisent. Od njih kupujem pivski kvasac sa sumporom u tabletama, šamponu i balzamu za kosu. Šampon i balzam na mojoj kosi rade sjajno, dobro jačaju, daju vrlo lijep sjaj. Pivski kvasac sa sumporom u kapsulama pijem kroz vrijeme s vremena na vrijeme. Moje tijelo dobro reagira na njih, nokti postaju jači, koža mi je čišća i mlađa izgleda :) Sviđa mi se :)


    Volim Evisent jako puno! A cijena je pristupačna, a kvaliteta je izvrsna! Sam sam pijem kvasac i prisiljavam cijelu obitelj - kao dopunski izvor vitamina, svakako pijemo tečajeve. Prije smo s kćeri imali problematične kože i noktiju - sada su zaboravili na te probleme! Također koristimo njihov šampon i balzam. Dlake su svilenkaste, glatke i meke. Jako sam zadovoljan!

    Prihvaćam umjesto multivitamina, rezultat je dobar

    Između sintetičkih vitamina za ljepotu i kvasca u tabletama, zaustavila se na posljednjem mjestu, odnosno na kompleksu "Pivski kvasac s sumporom" marke "Evisent". Uz redoviti unos, i vitamini i kvasci daju dobar rezultat, ali Evisent je jeftiniji i bolje upija. Za usporedbu, moj uobičajeni Vitrum Ljepota nakon krize otišao gotovo do 1000 rubalja za 30 tableta, kvasac trošak 260 rubalja za 100 tableta. Kvasac u ljekarni je mnogo drugačiji, tu su i jeftiniji.

    Izbor za Evisent pao je za sastav i jedinstvenu tehnologiju proizvodnje: 1). Prirodni pivski kvasac sadrži vitamine, osobito visoki sadržaj vitamina B i PP, kao u Vitrumu; 2). Sumpor se smatra mineralom ljepote, pomaže u proizvodnji kolagena koji poboljšava tonus kože, izglađuje bore, zadržava vlagu u kosi i noktima; 3). Silicij, kalcij, selen, željezo, cink, fosfor, krom ne mogu točno reći što su, ali koristi minerala za cijelo tijelo teško se mogu osporiti. 4). Uzgoj kultura kvasca odvija se u posebnim obogaćenim sumpornim okruženjima, što osigurava visok sadržaj i visoku bioraspoloživost sumpora. Tehnologija sušenja pri niskoj temperaturi u završnoj fazi proizvodnje osigurava visok sadržaj vitamina skupine B.

    Što obećava proizvođač: poboljšanje kože, kose i noktiju bez dobivanja na težini, antioksidativna zaštita tijela, usporavanje procesa starenja.

    Moje iskustvo za 2 tečaja za 2 mjeseca (pijem prema pravilima - 3 tablete 3 puta dnevno): Skin - na samom početku recepcije, akne su izašle na čelo prije menstruacije, ali u sljedećem ciklusu nije bilo osipa, nisam primijetio nikakve druge promjene. Kosa - i tako su pristojne, od Evisenta pogoršanje se ne poštuje, dobro stanje održava kosu. Nokti su prilično jaki, ali ih dodatno razmažem eteričnim uljem ylang-ylanga (dostupno u svim ljekarnama, košta oko 70 rubalja). Težina - nema promjene. Ne koristim posebne vanjske tvari za kožu, kada su se pojavile akne, sušila sam ih cink-salicilnom mastom. I tako uobičajena hidratantna krema ispod tonera i noću. Godinama sam glava sa svojim šamponom i balzamom Schwarzkopf za volumen. Evisenta ima posebnu liniju za kosu, ali nije pokušala - dovoljne su samo neke pilule.

    Moja procjena pivskog kvasca sa sumporom Evisent - "odličan", zasebna pohvala za pristupačnu cijenu. Tko treba učinkovito i jeftino sredstvo za održavanje ljepote, preporučujem.

    Evisent Kvasac i sumporna maska

    Vrlo dobra maska! Reći ću vam zašto.

    Ono što je obećano: zahvaljujući ANTI-ACNE formuli maska ​​potiče keratolitičko čišćenje kože od mrtvih stanica, poboljšavajući njegovo disanje i zasićenje kisikom. U aktivne sastojke ublažuje nadraženu i upaljenu kožu, regulira izlučivanje lojnih žlijezda, zateže pore i aktivira zaštitne mehanizme. Maska kvasca intenzivno njeguje problematičnu kožu, pružajući izraženi antiseptički učinak. Redovita uporaba maske normalizira stanje kože, sprječavajući pojavu akni i akni. Hranjivi sastav maske za akne i mitesere osvježava i poboljšava ten, čineći kožu glatkom i mat.

    Moji dojmovi: maska ​​se preporuča koristiti 2 puta tjedno, držite 15 minuta. Koristio sam oboje, a rjeđe - po potrebi, ponekad sam je ostavio pola sata. Sama maska ​​je lagana, ne smrzava se na licu kamenom, poput gline (što mnogi ne vole), što je apsolutni plus - ne isušuje kožu uopće, ali radi s upalom. Primijetio sam da maska ​​uklanja crvenilo, pomaže pri bržem zarastanju prištića i sprječavanju pojave novih. Ona nema oštar miris, gotovo je bezbojna i ne miriše, pa možete sjediti s mužem u istoj sobi, a ne uplašiti ga:)

    Cijena: sada iz moje glave! nešto oko 200 rubalja mi se čini kupiti u ljekarni.

    Aktivni sastojci: kompleks kvasca, pročišćeni sumpor, ekstrakt kore kore, alantoin. Općenito, maska ​​ima vrlo dobru kompoziciju, što ne znači druge markere (tamo su bili i losioni i kreme - ali nekako nisu bili impresionirani opisom).

Više Članaka O Vrstama Akni