Evisent ima veliki učinak na kožu !! Zaljubio se u ovaj pivski kvasac

Imam rezultat uzimanja pivskog kvasca sa sumporom.) Samo nakon prvog uzimanja takvog učinka... što će se dogoditi ako ga redovito pijem tijekom cijele godine...

Koža mi je uvijek bila sklona aknama, proširenim porama i svim vrstama sličnih užitaka... Vanjski lijekovi pomogli su kratko vrijeme, a koža se navikla na njih, a onda nije reagirala na njih, morala sam se često mijenjati.

Odlučio sam piti pivski kvasac sa sumporom, tj. Da se liječi iznutra. Umoran od šetnje "uočio" i nametnuti debeli sloj tonke

Uzeo 2 mjeseca, 3 tablete 3 puta dnevno. Usput, griješio sam, ponekad sam zaboravio uzeti pilule, nisam bio uznemiren, samo sam nastavio po shemi.

Rezultat nakon 2 mjeseca: koža je puno bolja! To je mnogo! Krenuo sam od debelog temelja na lakši - gotovo da ništa nije moglo pregaziti. Na obrazu se rastopio čak i dugogodišnji čuperak, koji je povremeno ponovno počeo.

Oduševljen sam! Ja ću uzeti više nužno, samo ću napraviti prekidač.

Pivski kvasac Evisent

Opis:

Pivski kvasac "Evisent" - proizvodi inovativna niskotemperaturna tehnologija, vitaminsko-mineralni kompleks. Čuva maksimalne količine vitamina skupine B, E, esencijalne masne polinezasićene kiseline, mikro- i makroelemente potrebne za vitalnu aktivnost. Značajan sadržaj sumpora omogućuje kratko vrijeme dobivanje vidljivog pozitivnog učinka: svježa, zdrava koža bez akni. Visoki sadržaj i optimalna bioraspoloživost mikronutrijenata u Evisentu postiže se posebnom tehnologijom uzgoja (inkubacije) kulture kvasca na obogaćenim medijima. Ova jedinstvena tehnologija doprinosi apsorpciji i daljnjem očuvanju mikronutrijenata od strane stanice kvasca, koja ima najbolje apsorpcijske karakteristike u tijelu.

indikacije:

Kao bioaktivni aditiv - dodatni izvor sumpora i vitamina grupe B. "Evisent" se koristi kao djelotvoran lijek za akne i akne, kao i pivski kvasac poboljšava stanje kože, kose i oslabljene lomljive nokte.

Shema prijema:

Odrasli i djeca od 12 godina: 2-3 kom. tri puta dnevno, uz obrok. Trajanje tečaja - 1-2 mjeseca.

Oblici izdavanja:

40, 60, 80 ili 100 tablica. u kartonskom pakiranju od 0,5 g kvasca pročišćenog ne sadrži nečistoće.

Evisent

Specijalizirana kozmetika za akne i akne, kao i za oštećenu kosu.

Nove recenzije

Pomoć: odaberite sve - Ctrl + A, kopirajte - Ctrl + C, zalijepite - Ctrl + V.

asortiman

© 2000-2018, 7ya.ru, potvrda o registraciji medija El.br. FS77-35954.

Ponovni ispis poruka s konferencija zabranjen je bez poveznice na web-lokaciju i autora samih poruka. Ponovno tiskanje materijala s drugih dijelova stranice zabranjeno je bez pismene suglasnosti tvrtke ALP-Media i autora. Uredničko mišljenje ne može se podudarati s mišljenjem autora. Prava autora i izdavača su rezervirana. Tehničku podršku i IT outsourcing pruža KT-ALP.

© 2000-2018, 7ya.ru, potvrda o registraciji medija El.br. FS77-35954.

Pametan, pivski kvasac sa sumporom.

Postoje pilule, šamponi, balzam i sve vrste losiona, krema, tražio sam recenzije na internetu, gotovo svi su bili pozitivni, a nokti su počeli dobro rasti, a kosa je počela rasti i postati voluminoznija, koža je postala čišća, glatkija i imala je akne. riješio sam se i jesu li doista tako dobri, odlučio sam početi koristiti. Vaše povratne informacije?

Mobilna aplikacija "Happy Mama" 4.7 Komuniciranje u aplikaciji mnogo je praktičnije!

Znam da su tablete kvasca vrlo dobre kao prije, prije 5-6 godina. ponovno piti. i onda ćelav ((((

Zanimljivo je da se od sustava može tražiti da se magnezij stavi kao vitamini? dok sam ležao na B i magnezij je kapao. Razumijem da su mi nokti

Ali za mene, evisent pivski kvasac pomogao da biste dobili osloboditi od acne mjesta, budući da je moja mladost je još uvijek tamna na koži, budala je istisnuti acne snažno (Ali tečaj je rezanje za 3 mjeseca, a ton kože je postao puno glađe i akne ne pojavljuju se praktički.

Prihvaćam Evisent kvasac 2 mjeseca, počeo sam piti zbog gubitka kose, došlo je do rezultata, pa vam savjetujem da ga isprobate. I akne iz mog evisent - pivskog kvasca losion sa sumporom, volim.

Uživam ga koristiti! Već sam kupio tri pakiranja pivskih kvasaca sa sumporom - doista mi se sviđa) Također sam uzela pranje lica, losion i kremu s točnim učinkom - sve je evisent. Stanje kože i kose značajno se poboljšalo)

mmm... dobra stvar! Počeo sam ga piti u jesen, sada gledam što je što) čini mi se da je koža mog lica postala bolja, također sam uzeo masku iz serije Evisent, vidjet ću kako će to biti, možda ima smisla uzeti nešto drugo.

Pivski kvasac mi pomaže

Dobar alat. Uz kosu i nokte pomaže divno. Ali važno je razumjeti da doza postoji do 9 tableta dnevno, a tečaj nije tjedan ili dva. Samo budite strpljivi i slijedite upute. Tada će učinak biti velik. Osobno sam u jednom trenutku pomogao.

Minus - miris i veličina tableta. Plus - izvrstan lijek za gubitak kose. Liječili su me prije šest mjeseci, pa ipak je učinak i dalje prisutan. Kosa iz glave ne leti, i izgledaju sjajno. Usput, nisam siguran da je povezan, ali nakon Evisente, perut je nestala.

živa, a ti žvaćeš? Kakvu razliku ima, pogotovo ako je rezultat dobar. Evisent mi je puno pomogao kad je bilo problema s kožom.

Uglavnom volim proizvod Evisent. Od njih kupujem pivski kvasac sa sumporom u tabletama, šamponu i balzamu za kosu. Šampon i balzam na mojoj kosi rade sjajno, dobro jačaju, daju vrlo lijep sjaj. Pivski kvasac sa sumporom u kapsulama pijem kroz vrijeme s vremena na vrijeme. Moje tijelo dobro reagira na njih, nokti postaju jači, koža mi je čišća i mlađa izgleda :) Sviđa mi se :)


Volim Evisent jako puno! A cijena je pristupačna, a kvaliteta je izvrsna! Sam sam pijem kvasac i prisiljavam cijelu obitelj - kao dopunski izvor vitamina, svakako pijemo tečajeve. Prije smo s kćeri imali problematične kože i noktiju - sada su zaboravili na te probleme! Također koristimo njihov šampon i balzam. Dlake su svilenkaste, glatke i meke. Jako sam zadovoljan!

Prihvaćam umjesto multivitamina, rezultat je dobar

Između sintetičkih vitamina za ljepotu i kvasca u tabletama, zaustavila se na posljednjem mjestu, odnosno na kompleksu "Pivski kvasac s sumporom" marke "Evisent". Uz redoviti unos, i vitamini i kvasci daju dobar rezultat, ali Evisent je jeftiniji i bolje upija. Za usporedbu, moj uobičajeni Vitrum Ljepota nakon krize otišao gotovo do 1000 rubalja za 30 tableta, kvasac trošak 260 rubalja za 100 tableta. Kvasac u ljekarni je mnogo drugačiji, tu su i jeftiniji.

Izbor za Evisent pao je za sastav i jedinstvenu tehnologiju proizvodnje: 1). Prirodni pivski kvasac sadrži vitamine, osobito visoki sadržaj vitamina B i PP, kao u Vitrumu; 2). Sumpor se smatra mineralom ljepote, pomaže u proizvodnji kolagena koji poboljšava tonus kože, izglađuje bore, zadržava vlagu u kosi i noktima; 3). Silicij, kalcij, selen, željezo, cink, fosfor, krom ne mogu točno reći što su, ali koristi minerala za cijelo tijelo teško se mogu osporiti. 4). Uzgoj kultura kvasca odvija se u posebnim obogaćenim sumpornim okruženjima, što osigurava visok sadržaj i visoku bioraspoloživost sumpora. Tehnologija sušenja pri niskoj temperaturi u završnoj fazi proizvodnje osigurava visok sadržaj vitamina skupine B.

Što obećava proizvođač: poboljšanje kože, kose i noktiju bez dobivanja na težini, antioksidativna zaštita tijela, usporavanje procesa starenja.

Moje iskustvo za 2 tečaja za 2 mjeseca (pijem prema pravilima - 3 tablete 3 puta dnevno): Skin - na samom početku recepcije, akne su izašle na čelo prije menstruacije, ali u sljedećem ciklusu nije bilo osipa, nisam primijetio nikakve druge promjene. Kosa - i tako su pristojne, od Evisenta pogoršanje se ne poštuje, dobro stanje održava kosu. Nokti su prilično jaki, ali ih dodatno razmažem eteričnim uljem ylang-ylanga (dostupno u svim ljekarnama, košta oko 70 rubalja). Težina - nema promjene. Ne koristim posebne vanjske tvari za kožu, kada su se pojavile akne, sušila sam ih cink-salicilnom mastom. I tako uobičajena hidratantna krema ispod tonera i noću. Godinama sam glava sa svojim šamponom i balzamom Schwarzkopf za volumen. Evisenta ima posebnu liniju za kosu, ali nije pokušala - dovoljne su samo neke pilule.

Moja procjena pivskog kvasca sa sumporom Evisent - "odličan", zasebna pohvala za pristupačnu cijenu. Tko treba učinkovito i jeftino sredstvo za održavanje ljepote, preporučujem.

Pregled o problemu kreme za kožu Evisent Point Effects Kvasac i sumpor ANTI-ACNE formula

Darina
19. veljače 2016. u 03:46

Koristio sam ovu kremu s losionom za lice, pročitao sam mnogo pozitivnih recenzija o ovom kompleksu. Ali to mi nije pomoglo, potrošio sam cijeli paket, ali ništa se nije promijenilo, a sljedeći hormonalni val se izgubio. Potrošio je ukupno pet stotina rubalja za ovaj kompleks, razmazan za dva i pol mjeseca i rezultat je nula. Ali se koristi kao tonik ujutro iz masnog sjaja. Sama krema kemijski miriše, ali je ugodna, kao u ljekarni, pa je korištena s parfemom tako da se ujutro susjedi ne bi okrenuli od mene u transportu. Pažljivo kupiti.

Krem evisent pregled

Opis.
Kako bi se vratio lipidni film oštećen tijekom šamponiranja, koji štiti kosu od djelovanja vanjskih čimbenika okoliša, nakon svakog pranja glave, preporučuje se korištenje kvasca i sumpora za ispiranje.
Zbog visokog udjela bioaktivnih tvari u sastavu, kvasac i sumporni balzam djeluju jače na folikule kose i stimuliraju rast, brzo obnavlja strukturu oštećene kose, intenzivno hrani korijenje i vlaži vlasište. Zbog prisutnosti u sastavu pivskog kvasca, balzam-ispiranje je bogato vitaminima B1, B2, B3, B4, B6, PP i N. Aktivne komponente blagotvorno djeluju na kosu, sprječavaju procese poprečnog presjeka i krhkost kose.
Balzam za kosu daje kosi prirodan sjaj i mekoću, lijep, zdrav i njegovan izgled, uklanja statički elektricitet, olakšava češljanje kose.
Prikladno za čestu uporabu.
Sastav.
Biosera - normalizira izlučivanje lojnih žlijezda i smiruje vlasište, ima keratolitički (piling) učinak.
D-pantenol - povećava čvrstoću kose, štiti od gubitka vlage pri korištenju sušila za kosu, zadržava prirodnu elastičnost i sjaj. Poboljšava mekoću i elastičnost kose te štiti kosu od mehaničkih oštećenja i čini je otpornijom na štetne utjecaje okoliša.
Ekstrakt kvasca - jača folikule dlake, vlaži, hrani kožu glave i dlake. Normalizira lojne žlijezde, daje kosi prirodan sjaj i volumen.
Ekstrakt češnjaka je provjeren narodni lijek koji stimulira rast kose, ima lokalni iritirajući učinak, jača prehranu folikula kose.
Način uporabe.
Nanesite malu količinu sredstva za čišćenje na čistu vlažnu kosu, raširite je po cijeloj dužini i ostavite 2-3 minute, zatim temeljito isperite kosu.
Da bi se postigao maksimalni učinak, preporuča se zajedno s kvascem upotrijebiti sumporni šampon i uzeti biološki aktivni dodatak hrani „Pivski kvasac sa sumporom“ „Evisent“.
Mjere opreza: U slučaju dodira s očima isprati vodom. Ne koristite s individualnom netolerancijom pojedinih komponenti.

Za vanjsku uporabu.

  • - Opis i fotografije na karticama robe mogu varirati ovisno o tome što se nalazi u ljekarni. Prije slanja narudžbe provjerite podatke kod operatera.
  • - Ovaj proizvod se ne može zamijeniti i vratiti na temelju rezolucije 55 od 19.01.1998.

Vrlo dobar losion, lice je postalo mnogo čišće. Samo je potrebno nanositi ne jedan losion, već i BAA evisent, u složenom djelovanju brže i bolje.

№ 6212 | 07/20/12 00:37 | Minta

Pjenu EVISENT koristim za svakodnevnu njegu kože. Koža je postala mnogo čišća, upale su prestale dobivati. Samo su dodani losion i pilule s kvascem sa sumporom. Zato mislim da će biti bolje za tijelo.

№ 16873 | 28.05.15. 22:37 | pospanac

Pjena je izvrsna, sada je koristim, a moj brat je također koristi, imamo prijelazno razdoblje.

№ 17814 | 21.10.15 8:23 | Masha

Izvrstan alat koji se bori protiv problematične kože lica. U kombinaciji s pjenom, liječnik mi je propisao još jedan lijek. I nakon 2 mjeseca imam čistu i zdravu kožu. Još uvijek koristim pjenu na koži, ne isušuje kožu i savršeno uklanja ostatke kozmetike. Kupujem u ljekarni, po pristupačnoj cijeni.

№ 17852 | 25.10.15. 14:51 | Dijana

Prekrasno zdravo lice za djevojku uvijek je jamstvo uspjeha, a pjenu koristim za pranje eisenta po savjetu prijatelja. Koža mi je masna, sklona osipima, masni sjaj nakon svakodnevnog pranja nestane, pjena ne isušuje kožu, dobro miriše i dobro se pjeni i dobro uklanja kozmetiku.
Koristi se 2 mjeseca i za vrijeme tretmana i nakon njega, i tako za dnevnu njegu. Svidio mi se učinak.

18258 | 13.12.13 00:17 | taniusha456

Nisam ni ja hormonalni lijek, više volim biljnu kozmetiku, evisent kvasac i sumpor vidjele su osip na mom licu prije nego što je trudnoća bila užasna, nakon rođenja sve je bilo u redu, sada više ne moram prskati, naravno, odlučio sam se za kupanje lica i za losion. sve je normalno, lice je postalo savršenije, dobro, koža ispire kozmetiku, ne zateže ili suši kožu, nema ljepljivog učinka nakon losiona.
Uopće nije skupo

№ 18507 | 17.01.16 15:56 | galinka

Uzeo sam i kvasac sa sumpornim supstancama, volio sam rezultat i brz učinak, koža od 16. godine je problematična, stalno koristim nešto novo, sada sam stala na ovoj pripremi iu kompleksu svakodnevno koristim losion i pjenu za pranje ovog brenda.
Kvasac dobro čisti tijelo, jednom godišnje ga pijem radi prevencije.
Acne me vrlo rijetko smetala.

Br. 18608 | 03.02.16 23:15 | serafim

Acne mi pomaže s losion losion s sumpornim evisent i maska ​​kvasac sa sumpornim evisent. Sredstva čiste i vlaže kožu, boreći se s problemom. Rezultat je zadovoljan, pogotovo jer je koža bez crvenila dobila zdrav svjež izgled.

19174 | 20.04.16. 21.52 | Irina Ivanovna

Sviđa mi se. da evisent koža uklanja šminku dobro, ne suši i ne zateže kožu, smanjuje upaljene crvene prištiće i pustule. Nije ovisnost,
Jednom godišnje čistim organizam - rakove, šljive, med, ujutro jedem 1 žličicu.
Općenito se osjećam bolje i koža je u redu.

Br. 19497 | 06/02/16 21:54 | Alexandra Titova

Ovdje također imam kombiniranu kožu, crne točke i masni sjaj nisu neuobičajeni na mom licu, nažalost. Koja godina već spašava evisentskog pivskog kvasca. Nanosim ga dva puta dnevno nakon tuširanja, ujutro i navečer. Koža je postala mnogo manje sjajna, manje crnih točkica, akne dugo nisu bile vidljive. Kupim ga u ljekarni zbog smiješne cijene. Vrlo zadovoljan.

№ 21594 | 27.03.17. 16:49 | Daria Mironova

Općenito sam kupio Evisent balzam za kosu kao dodatak istoj vrsti šampona. Moja kosa je prirodno prilično hirovita, ne uklapa se dobro, tako da uvijek trebam dobar balzam ili balzam. Kao i obično, nakon što je oprao kosu šamponom, tada je primijenio ovaj balzam. Bio sam ugodno iznenađen mirisom balzama i, naravno, njegovim učinkom. Usput, vrlo je lako isprati se, brzo i bez napetosti :) i moja kosa nakon što je postala vrlo poslušna, meka, stavljam je u dvije točke. Veliki balzam :)

№ 21612 | 30.03.17. 17:22 | Natalya Selivanova

U vansezoni u proljeće i jesen, koža počinje ponašati ružno - akne, koža se suši: ((koju nisam probala, niochem (ili ne pomaže uopće, ili malo pomaže, ali koža se još više suši! (Piling je bolji od akni). Pokušao sam sredstvo za čišćenje lica Evisent - odlična stvar! Već koristim drugu. Sve je s kožom postalo puno bolje - čisto, glatko, nije suho, preporučujem je svima koji imaju iste probleme!

№ 21796 | 28.04.17. 13:57 | Vitali

Pokušao sam - veliki losion! Osim čišćenja lica, savršeno se čisti - i nakon uklanjanja fitnessa i kozmetike. bubuljice, nove se ne pojavljuju!

№ 21797 | 28.04.17. 14:00 | Julia

Imam suhu kosu, a na proljeće ne mogu ništa s njom ((također su izletjeli (djevojka mi je savjetovala da isprobam proizvode Evisenta. Kupio sam balzam, jako dobro. Kosa mi je bila tako meka, lako se češljala, korijenje je bilo gnječeno.

Pivski kvasac sa sumpornim Evisentom

Registrirajte se kako biste ostavili recenziju.
Traje manje od 1 minute.

Pivski kvasac s dodatkom sumpora iz Evisenta sve pohvale, ali ih uzimajte teško. Trebate piti tri puta dnevno, tri tablete odjednom! Tablete su ogromne, gutaju neugodno. To je naporno, a ponekad želite prestati. Pijete prvi tjedan za ništa, drugi započinje reakciju, čirevi se otvaraju brže i odmah se suše, područje upale postaje manje. U ovoj fazi ne možete baciti, inače će se sve vratiti kao što je bilo. Popio sam dva mjeseca, postigao potpuno čišćenje lica, nestalo je svih akni. Ali začepljene pore morale su se čistiti same od sebe. Nakon što je prestala piti, akne se nisu vratile.

Pivski kvasac dobar je za kožu, a obogaćen sumporom dobar je za blizance. Došlo je do istovremenog dvostrukog napada na akne i mitesere. Kvase same obavljaju glavnu funkciju - normaliziraju rad probavnog sustava, što podrazumijeva regulaciju metabolizma i samočišćenje organizma. I sumpor ima izravan utjecaj na funkcioniranje lojnih žlijezda, značajno smanjuje količinu izlučenog sebuma, pomaže u čišćenju začepljenih pora. Uzela sam kvasac nekoliko mjeseci i sve to vrijeme morala sam trpjeti pretjeranu nadutost u trbuhu s odgovarajućim zvučnim efektima. Ali na kraju je dobila čistu i zdravu kožu.

Vrlo dobar dodatak prehrani, daje dobre rezultate. Ali još više, jača kosu i nokte, ubrzava njihov rast, a ne utječe na stanje i kvalitetu kože. Da bi se postigao više ili manje opipljiv rezultat, morali smo ići na dijetu, isključiti iz prehrane sve što je loše za kožu (slatka, pretjerano slana i masna, brza hrana).
Sivi kvasac ne može riješiti ozbiljne probleme s kožom, ali uz složenu uporabu, oni su jednostavno nezamjenjivi. Izvrsno djeluju na probavni sustav i metabolizam, smanjuju povećani sadržaj masti u koži. Dostupne u obliku tableta srednje veličine, lako se piju. Ali to morate učiniti brzo, kada ste u kontaktu s vodom, brzo se naduva, baš kao i aktivni ugljen. Miris tableta je jak i vrlo specifičan, sličan je uobičajenom sirovom kvascu. Nije bilo ni prosvjeda na želucu, ni očitih nuspojava. Jedina neugodnost je dugotrajan tretman (najmanje mjesec dana) i potreba za uzimanjem mnogo tableta tri puta dnevno. Ne možete to učiniti na prazan želudac, kvasac u ovom slučaju je vrlo slabo probavljen, postoji jaka mučnina i slabost nakon.

Sumporni kvasac (koristio sam Evisent) bio je dobar izbor za mene. Da bi se postigao brži i impresivniji rezultat, uzimala je dodatke ne samo interno, već i izvana. Izlivene tablete, razrijedite ih u mlijeku ili kefiru da biste dobili gustu otopinu, a zatim nanesite na lice 15-20 minuta tri puta tjedno. Sumpor je pomogao regulirati žlijezde lojnice. Već začepljene pore su se kvalitativno očistile. Sam kvasac zbog svog bogatog sastava (vitamini E, B, kalcij, mangan i magnezij, željezo, bakar) pridonio je poboljšanju unutarstaničnog metabolizma, boja kože postala je bolja zbog povećane opskrbe kisikom. Imunitet kože je ojačan, a akne se sada pojavljuju iznimno rijetko i prolaze nekoliko puta brže, ne djeluju duboko gnojno i vrlo bolno. Kvasac je obnovio nedostatak sumpora u koži, što je pomoglo u rješavanju svih problema odjednom. Ali konstantan unos kvasca doveo je do stalnog porasta stvaranja plina. Nakon završetka tečaja, to je brzo prošlo. Pojava dodataka prehrani također je imala pozitivan učinak, nokti i kosa su se značajno poboljšali.

Pivski kvasac sa sumporom u obliku tableta pomogao je u uklanjanju akni i akni. Isprva je pila uobičajene, ali se onda prebacila na sumporne. I bili su mnogo učinkovitiji. Trik je u tome što rješavaju probleme kože iznutra. Kvasac i sumpor imaju sinergistički učinak. Normaliziraju probavni sustav i metabolizam, reguliraju sebaceous žlijezde i smanjuju izlučivanje sebuma. Za pravilnu asimilaciju kvasca s aditivima, morate strogo slijediti upute.
U nekim slučajevima, dijetetski dodaci trebaju se primijeniti prije obroka, au nekim poslije. Za značajan minus kvasca može se pripisati prisutnost velikog broja kontraindikacija iz zdravstvenih razloga. I daleko od svih lijekova kvasac kompatibilan. Kvasac i sumpor ne djeluju dobro na bilo koju kožu, sve je vrlo individualno. Međutim, cijena je tako niska da biste svakako trebali pokušati. Ako je uzrok acne ima hormonska uzroka, zatim supplement neće pomoći. Bit će samo privremeno poboljšanje. Veliki plus kvasca je da doprinose ubrzanoj regeneraciji tkiva, nakon tretmana praktički nema tragova na koži, a ten postaje ujednačen i zdrav.

Nitko još nije postavio pitanja. Vaše pitanje će biti prvo!

rasprave

Nadopunjuje Evisent pivski kvasac Acne Recenzije

5 postova

Prednosti: koža je izravnana, daje učinkovit rezultat, ne povećava tjelesnu težinu, ne povećava apetit, nije skupa, nokti rastu jaki i vrlo brzo, pomaže kod akni, smanjuje sjaj
Nedostaci: ne

Pokušao sam puno pivskog kvasca, ali ovo je samo lijek za sve. Koža na licu postala je značajno bolja, ten je zdraviji, bubuljice nestaju i ne pojavljuju se. Točno na mjesta nakon akni nema učinka. No nokti rastu kao ludi, ali kakvi su jaki! Još nisam vidio učinak na kosu, ali definitivno se nisu pogoršali. Za mene je ovo najbolji izbor. Efekt je tu, pilule nisu skupe, ne povećavaju tjelesnu težinu, ne povećavaju apetit, što je vrlo važno za one koji se boje bolja. Lijepa ambalaža. To vrijedi 100 - 120 rubalja. Prodaje se u pakiranjima od 100 i 50 tableta. Uzimam kutiju od 50 tableta. U njoj ima 5 kutija tableta. Svaka pakiranja od 10 tableta. Potrebno je piti 2 - 3 puta dnevno nakon jela, 2-3 tablete. Pijem 3 tablete 3 puta dnevno. Vrlo zadovoljan.

KISELO KREMA VLASTI S GRIPOM TOČKE DISTE30ML

Izgled proizvoda može se razlikovati od onoga prikazanog na fotografiji.

  • opis
  • karakteristike
  • Upute za uporabu
  • certifikati
  • Postavite pitanje
  • Recenzije
  • dostava
  • O nama
  • Oblik doziranja

    struktura

    Farmakološko djelovanje

    Uklanja akne i akne, smanjuje crvenilo, zateže i čisti pore; posjeduje snažna antiseptička i keratolitička svojstva, utječe na glavne čimbenike akni i akni; nježno normalizira ne samo površinske procese kože, već djeluje na staničnoj razini, jača zidove kapilara, normalizira rad žlijezda lojnica; ubrzava zacjeljivanje rana i mikrokapsa.

    Zahvaljujući učinkovitoj ANTI-ACNE formuli, krema normalizira rad žlijezda lojnica, ima keratolitičku (piling) svojstvo, vidljivo zateže i čisti pore, tonizira i smanjuje crvenilo. Koža dobiva lijep, zdrav, njegovan izgled.

    Da bi se postigao maksimalni učinak, preporuča se uzimanje biološki aktivnog dodatka prehrani "Pivski kvasac s sumpornim supstancama".

    Prodajne značajke

    svjedočenje

    kontraindikacije

    doza

    Možete postaviti bilo koje pitanje o proizvodu ili radu trgovine.

    Naši kvalificirani stručnjaci će vam pomoći.

    Besplatna dostava u Moskvi i Krasnogorsk okrugu od 7.000 rubalja

    Metode i troškovi isporuke za pravne kategorije građana *

    Dostava se provodi od 10 do 22 sata 7 dana u tjednu. Operaterima pozivnog centra telefonski će dogovoriti prikladno vrijeme isporuke za narudžbu.

    Cijena kurirske dostave:

    • U Moskvi (unutar Moskvi Ring Road) - 300 rubalja. (ako narudžba ne prelazi 7000 rubalja.);
    • U blizini predgrađa (Dolgoprudny, Zhulebino, Kosino, Lyubertsy, Mitino, Mytishchi, Nemchinovka, Novokosino, Peredelkino, Severnoe Butovo, Solntsevo, Khimki) - 350 rubalja.
    • U daleko predgrađa (Zheleznodorozhny, Zhukovka, Zelenograd, Korolev, Odintsovo, Pushkino, Shchelkovo, Yuzhnoe Butovo) - 500 rubalja.

    Plaćanje za narudžbu i dostavu vrši se izravno kuriru.

    Ekspresna dostava

    To se provodi u roku od 3 sata od trenutka narudžbe i košta 300 rubalja.

    prikupljanje

    Narudžbu možete preuzeti sami i besplatno, u ljekarni na adresi: Mitinskaya 41, Moskva.

    Pickup je otvoren svaki dan od 10:00 do 21:00. Svakako provjerite kod operatera vrijeme dolaska!

    • Narudžbe primljene nakon 20:00 sati dostavljaju se sljedećeg dana;
    • Skrećemo vašu pozornost na činjenicu da, ako je vaša narudžba zaprimljena od 21:00 do 9:00 sati, naši operateri će je obraditi tek nakon 9:00 sati;
    • "Isporuka" - ne podrazumijeva uslugu propisanu zakonom. Proizvod ne donosi osoblje ljekarne. Ova internetska trgovina nije odgovorna za njihove radnje. Naknada za dostavu nije plaćanje usluge, već oblik zahvalnosti pomoćniku koji je donio kupnju;
    • Prihvaćanjem da je dostava dopuštena zakonodavstvom Ruske Federacije, potvrđujete da ste upoznati s dokumentom o povlaštenoj kategoriji građana i potvrđujete da je vaš status u skladu s člankom 2. Saveznog zakona Ruske Federacije od 9. siječnja 1997. godine br. i puni kavaljeri Reda radničke slave "(izmijenjeni i dopunjeni 07/02/2013) i članak 1.1. Zakona Ruske Federacije od 15.01.1993. br.

    Stvorili smo tabletkuRu za vašu udobnost.

    Sada je lako odabrati i kupiti pravi lijek. Naručite lijek i mi ćemo vam ga dostaviti. Imamo širok asortiman i izvrsnu uslugu, za koju smo sigurni da ćete ih cijeniti. Jamčimo samo kvalitetne proizvode od najvećih farmaceutskih dobavljača po najnižim cijenama.

    Evisent - recenzije

    Pravo spasenje za nestašnu kosu

    Pluses: pacificira neposlušnu kosu.

    Nedostaci: Nema.

    Recenzija: Želim vam ispričati o mom otkriću. Kao što je već jasno, ovo je pronalazak - šampon i balzam od kvasca sa sumporom Evisent. Naučila sam za ovu seriju zahvaljujući svom prijatelju, odlučila sam ga probati. Našao sam ga u trgovini gdje mi je konzultant također rekao da bi trebali biti cool, sastav je prirodan i kupci uvijek govore samo dobre stvari o ovom proizvodu. Sada više o šamponu. Imam nestašnu kosu, pa je pronalaženje dobrih proizvoda za njegu izuzetno teško. Bio sam jako sretan što sam bio sposoban... Dalje

    Cool proizvod za kosu (:

    Pluses: Ugodna tekstura, efekt, dobro ispran, čini kosu mekom.

    Nedostaci: Nije pronađeno).

    Svjedočanstvo: Volim povremeno mijenjati njegu kose tako da se kosa ne navikne na nešto sama i da je od neke koristi od svih šampona i balzama)) Osobito volim ljekarničke alate jer sredstva i massmarket ne daju uvijek željeni učinak. U sljedećem izletu naišao sam na šampon i balzam Evisent s pivskim kvascem i sumporom. Kompozicija mi se svidjela, pa sam odlučila probati, pogotovo zato što je cijena za mene bila sasvim prihvatljiva. Sastav riječi prirodni - biosera, ekstrakt kvasca i češnjak. W… Dalje

    Šarm, ne šampon

    Prednosti: cijena, učinak.

    Nedostaci: Nema.

    Recenzija: Kupio sam šampon Evisent za uzorak prije oko 3 mjeseca. Nemam nikakvih posebnih problema s kosom, istina je prilično suha i može ih biti teško češljati. Glavna stvar na koju obraćam pažnju pri odabiru šampona je cijena i za koju vrstu je namijenjena. U šamponu, Evisent je bio zainteresiran za sastav i obećani učinak. Svidio mi se učinak. Kosa nakon pranja postala je meka, sjajna, u jednom sam ih počešljala. Najzanimljivija stvar je da je kosa prestala brzo prljav. Oprala sam kosu gotovo svaki dan,... Pročitaj više

    Izvrsni proizvodi za kosu!

    Pluses: stvarno pomogao ojačati kosu, kao i miris, pjena.

    Nedostaci: Nema.

    Recenzija: Imala sam razdoblje nakon rođenja kćeri, kosa mi se počela penjati užasno i izgledala je poput mrtvih ledenica. Pa, to je razumljivo, tijelo je obnovljena, ali sam odmah počeo tražiti način da barem nekako oživim kosu. Osim vitamina, liječnik mi je savjetovao da šamponiram i Evisent balzam s pivskim kvascem i sumporom. Prodaju se u ljekarni, tako da nema problema s pretragom) Šampon je umjereno gust, njegov miris nije oštar, bez mirisa. Pjene se dobro ispiru) i nakon toga... Dalje

    Već dugo koristim Evisent šampon. Velika stvar!

    Pluses: Poboljšava stanje kose.

    Nedostaci: Za sebe nisam pronašao.

    Svjedočanstvo: Prije otprilike godinu dana kosa mi se počela uspinjati, a krajevi su se teško razdvajali. Otišla sam do trihologa za savjet. Rekao mi je da nije kritičan, rekao mi je da pijem vitamine i kupim Evisentov šampon s kvascem i sumporom. Čuo sam prije da je kvasac dobar za kosu, a ovdje je također i sumpor, i sve prirodno u sastavu... Općenito, ja sam ga hrabro kupio i počeo ga koristiti. Njegova konzistencija je srednje debljine, bijele boje i mirisa sumpora, ali ne i vrlo oštra. Vrlo dobro. Lathering i ispiranje lako, pere kosu previše... Dalje

    Evisent je dobra zamjena za skupa sredstva i postupke

    Prednosti: Trošak, učinkovitost.

    Nedostaci: Dugi prijem.

    Pregled: Danas želim podijeliti svoje iskustvo korištenja pivskog kvasca s bio-sumporom. Što je ovo? Ovaj vitaminsko-mineralni kompleks za zdravu kosu, kožu i nokte. Sastav je bogat: suhi pivski kvasac, pročišćeni sumpor u najprobavljivijem obliku, vitamini skupine B i PP u visokom sadržaju. Kako uzeti za vidljiv rezultat, ne morate biti lijen, piti najmanje 1 mjesec (kao što je navedeno u uputama), ali sve dvije su bolje. 3 puta dnevno, 3 tablete. Postoje paketi od 60 i... Više

    Vrijedi vidjeti i šampon i balzam

    Prednosti: Učinak, aroma, jednostavnost korištenja.

    Nedostaci: Dok sam kupovao, trčao sam po podu okruga.

    Mišljenje: Koristim i šampon i balzam od "Evisent" - vrlo zadovoljan kvalitetom! Kosa je meka, jaka, prestala se lomiti i čak je postala manja! Iako ih volim ubiti glačalima i glačalima, nastavljam)) Vrlo dobro društvo! Još uvijek imaju loše - pivski kvasac sa sumporom u tabletama. Već sam kupio, sutra započinjem prvi tečaj. Kao dodatni vitamin mislim da najviše).

    Izvrsna koža za problematičnu kožu

    Prednosti: Prirodni sastav, meka i nježna tekstura, dobro čisti kožu, ne ostavlja film.

    Nedostaci: Nema.

    Izjava: Ja sam vlasnik problematične masne kože, tako da znam koliko je teško odabrati kompetentnu njegu kože. Od masovne tržnice, prešao sam preko svega što je bilo moguće - na kraju sam odlučio pronaći nekakav lijek među farmaceutskom kozmetikom. Voljela sam Evisent pjenu za lice - sadrži pivski kvasac i sumpor. Opis mi se svidio odmah - pjena obećava nježno očistiti kožu, riješiti se masnog sjaja, uske pore i riješiti se crnih točkica. A cijena pjene je vrlo pristupačna... Dalje

Više Članaka O Vrstama Akni