Dove sapun 18. kolovoza 2014

Dugo sam koristio samo sapun Dove, gelovi i sapuni drugih tvrtki su se pomaknuli. Dove sapun ne suši kožu tijela i lice apsolutno. Provjereno.

U mom srcu, jednom sam odlučio oprati Fa gel (gel + losion s nara) - onda mi je strašno osušio lice, prije nego je krema nanesena.

Davanje sapuna daje kremastu pjenu, poput pjene za brijanje. Sva obećanja proizvođača na paketu su napravljena)

Pokušao je gotovo sve vrste sapuna. Mirisi su svi vrlo zasićeni, grubi, rekao bih. Ali u mom srcu je vrlo osnažujuće, koža miriše dobro, a raspoloženje raste))

Dove sapun 18. srpnja 2014

Uvijek je volio miris ovog sapuna, a svojstva savršeno odgovaraju. Odlučio sam kupiti za osobnu uporabu - odmah mi se po cijelom tijelu pojavio osip. Mislio sam da to nije od njega, ali nakon što ga je upotrijebio drugi put, osip se povećao. Vrlo uzrujan, jer je sapun jako dobar (ili je nekad bio dobar).

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 0

Dove sapun 6. studenog 2013

Krema - Dove sapun "Dodir svježine" Hidratantni toaletni sapun, sadrži hranjivu kremu i prirodne ekstrakte zelenog čaja i krastavaca, koji očiste i osvježavaju kožu dugo vremena. Nakon upotrebe ovog kremastog sapuna, koža se ne steže, ne suši, već, naprotiv, koža se vlaži, dobro čisti, a koža umjerena. Kremasti sapun se dobro ispere. Sapun također miriše vrlo lijep krastavac.

Dove sapun 18. rujna 2013

Ljubav DOVE sapun. Moj muž je oduševljen njime, bez njega ne možemo ići nigdje. Na putu s povlačenjem. Kaže da je to jedini sapun koji mu ne suši kožu. Također mi se sviđa, sada sam ga čak i zamijenio s tekućinom! Preporučujem!

Dove sapun 30. lipnja 2013

Slažem se s gore navedenim, kvaliteta sapuna s vrlo ugodnim mirisom. Ne isušuje vašu kožu nakon upotrebe, odlična je za svakodnevnu uporabu.

Komentari o pregledu korisni? Da 9 · Ne 6

Katherine
Nizhny Novgorod gost

Dove sapun 28. lipnja 2013

Sapun je dobar, kvalitetan. Opravdajte cijenu. Mirisna, nježne arome. Ne presušuje kožu. Zgodan oblik. Boja je glatka, ne ispušta se prilikom uporabe. Sapun dobro. I rezultat sapuna koji je potreban, komponente koje su mu dodane, doista vlaže kožu. Radije ga držim u posudi za ruke - zbog svog neobičnog oblika izgleda impresivno, kompaktno i lijepo miriše. Za tuširanje koje koristim vrlo rijetko, više volim gel. Općenito se slažem da je sapun dobar za svakodnevnu uporabu. Ali ja jednostavno ne mogu razumjeti kako to može utjecati, kao što su djevojke pisale ranije, na problematičnu kožu.

Dove sapun 30. studenog 2012

Moja koža lica je problematična. Uglavnom mali pimples izaći, oko 3 godine sam bio predstavljen s DOVE serije. Plavi sapun, počeli su prati lice. Tako da nakon što se ne rastanem s njim. Savjetujem onima koji imaju problematičnu kožu na licu. Pomoći će. Nakon pranja, čak i krema nije potrebna, samo lice neće pustiti da se sama osuši. Volim DOVE. Rahmet SaҒan DOVE. Vi ste najbolji DOVE.

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 1

Dove sapun 17. listopada 2012

Proizvodi mi ne odgovaraju. Koža se suši, ljušti, svrbi. Nakon šampona, kosa je počela ispadati i pojavila se perut, koju su samo kozmetičari pomogli riješiti (((Oprostite, tužna situacija. Vjerovao sam u reklame (koža mog lica povukla se tako da se činilo da će početi prsnuti! Općenito sam razočaran!

Dove Sapuni 27. lipnja 2012

Kupujem sapun Dove scrub + krem ​​(plavi) oochen sretan. Imam suhu kožu i Dove sapun dobro vlaži. Krema stvarno ne suši kožu, tu je i piling. Preporučite sapun

Komentari o pregledu korisni? Da 9 · Ne 2

Dove Sapuni 16. lipnja 2012

Stvarno mi se svidio ovaj sapun... osobito plavi, s pilingom mikročestica. Koristim ga oko 5 godina. i nisam primijetio nikakvu promjenu u kvaliteti. Imam vrlo osjetljivu kožu, brzo nadraženu kad mijenjam vodu, kremu i prehranu. i bez obzira na to kako sam pokušao brinuti se za nju, sapun Dove bio je jedini i nezamjenjiv lijek. koji ne samo da savršeno čisti, nego i savršeno umiruje kožu. Općenito, ovaj sapun zamijenjen je stotinama sredstava za čišćenje i kremama za kožu. Pt prikladan za putovanje, kada umjesto hrpe svih vrsta kozmetike, uzimate samo jedan veliki sapun Dove. koja štiti od neugodnih iznenađenja kože kad se klima promijeni.

Recenzije Dove Cream Sapun

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Sve prednosti korištenja ovog sapuna, uspio sam nasumično procijeniti. Činjenica je da sam otišla na vikend kod moje bake u selo, ali zaboravila sam vrećicu za šminku s kremama kod kuće. U vrećici su bili samo higijenski artikli (pasta za zube i četka, šampon i sapun od kreme).

Iako nikad ne perem lice sapunom, kupovao sam sapun koji je dobar i skup. I, kako se ispostavilo, učinila je pravu stvar. Obično ispire kozmetiku s kozmetičkim mlijekom poznatog proizvođača koji ne iritira oči i ne zateže kožu. Bila sam zbunjena, što više trepavica bojim vodootpornom maskarom. I ovdje sam morao koristiti ovaj sapun. I, znate, rezultat sam bio vrlo iznenađen: kozmetika se isprala bez puno truda, ne ostavivši tamne mrlje ispod očiju, koža na licu nije se zategnula, pa čak i sljedećeg jutra nije bilo tragova iritacije ili pilinga na njemu. No, moja koža se koristi za svakodnevnu upotrebu krema (ujutro i navečer).

Moj bakin vikend nije bio pokvaren, osim toga otkrio sam divan sapun. I sada je svejedno hoću li ikada više zaboraviti svoje kreme kod kuće.

Kremasti sapun od Dove

opoziv

Odlučio sam se pokušati oprati sapunom, iako sam uvijek bio protivnik ovog posla. Moj izbor pao je na golubicu, ležanje u praznom hodu, mali komad sapuna, koji je uhvaćen u časopisu. Štoviše, u oglašavanju, proizvođač je obećao da će ga vlažiti bolje od kreme.

Sapun bijeli, pjene se vrlo dobro. Pjena je mekana, jako kremasta, vrlo je ugodna za pranje. Strašno miriše, miriše na stari sapun, stvarno mi se ne sviđa. Iako ne ostaje na koži.

Sapun dobro pere moju kombiniranu kožu, uklanja šminku i nečistoće. Pore ​​se ne začepljuju, ali ne čiste (moje crne točkice na nosu nisu nestale), iako za to nisu namijenjene. Koža je malo (na obrazima), ali ne uzrokuje ljuštenje. I najvažnije je da me ovaj sapun spasio od moje najveće nesreće, od koje se nisam mogao riješiti oko dvije godine - moj nos je krljuštao na krilima. Ono što jednostavno nisam učinio s njom, ali ovaj sapun je riješio moj problem odjednom: nema oljuštenja. Za to hvala puno!

Moja procjena mu je četiri (za miris i osjećaj stezanja).

Sapun Dove iz akni i za savršenu kožu

Koristeći sapun Davanje akni, možete ne samo riješiti osipa, ali i učiniti vašu kožu izvrsnom. Gotovo savršeno. Svi su vidjeli oglase na TV-u. Ali mnogi jednostavno ne vjeruju, misleći da su to “priče” kako bi prodali više svojih proizvoda. Zapravo, postoji mnogo pozitivnih recenzija.

Recenzije Dove sapuna pri nanošenju za akne

Najčešće, negativne kritike temelje se na činjenici da koža postaje suha i morate je omekšati uljem pšeničnih klica iz akni. Iako kažu da sapun sadrži hidratantnu kremu, ali i dalje sapun. Međutim, ona je još uvijek meka i nježna.

Bolje je primijeniti na vlasnike masne, kombinirane kože. Budući da zahvaljujući "mekim alkalijama" ne samo da se čisti koža, nego i "suši". Međutim, svaki sapun pomaže u suočavanju s onečišćenjem, prekomjernom masnoćom. No, Dove sapun to čini vrlo nježno. Vlasnici suhe kože ne smiju riskirati i "isušiti" kožu. Iako, kao opcija, nakon nekoliko minuta nakon pranja lica možete nanijeti omiljenu hidratantnu kremu.

Mnogi ljudi se dive izgledu meke i baršunaste kože, nestanka ne samo "vanjskih" pustula, nego i potkožnih akni. Akne se također "ispiru". Glavna stvar je redovita uporaba yarine od akni.
Odaberite vrstu koja vam odgovara ili koja vam se sviđa. Netko s krastavcem, netko s aloe sokom. Pa, netko je oduševljen mirisom "narandžastog" sapuna Dove.

Primjena sapuna Dove

Za čišćenje kože, sapun nakon akni se primjenjuje redovito: ujutro i navečer. Moguće tijekom dana. Za ovaj način liječenja kože, apsolutno bilo koji Dove sapun će učiniti. Nije važno s krastavcem ili jednostavnim "klasikom", s zelenim čajem ili šipkom. U svakom slučaju, učinak će biti nevjerojatan.

Prvo navlažite lice. Zatim temeljito natapajte dlanove. Osjetite kako je gusta i gusta pjena? Nanesite na kožu, pažljivo masirajte pažljivo pokretima, bez nedostatka "masnih" područja.
Zatim isperite i nježno tapnite po licu. Nemojte trljati. Inače, istegnite kožu. I uzimajući osloboditi od acne, vi izazvati rano pojavu bore.

Dove Soap - recenzije

Dove sapun 18. kolovoza 2014

Dugo sam koristio samo sapun Dove, gelovi i sapuni drugih tvrtki su se pomaknuli. Dove sapun ne suši kožu tijela i lice apsolutno. Provjereno.

U mom srcu, jednom sam odlučio oprati Fa gel (gel + losion s nara) - onda mi je strašno osušio lice, prije nego je krema nanesena.

Davanje sapuna daje kremastu pjenu, poput pjene za brijanje. Sva obećanja proizvođača na paketu su napravljena)

Pokušao je gotovo sve vrste sapuna. Mirisi su svi vrlo zasićeni, grubi, rekao bih. Ali u mom srcu je vrlo osnažujuće, koža miriše dobro, a raspoloženje raste))

Dove sapun 18. srpnja 2014

Uvijek je volio miris ovog sapuna, a svojstva savršeno odgovaraju. Odlučio sam kupiti za osobnu uporabu - odmah mi se po cijelom tijelu pojavio osip. Mislio sam da to nije od njega, ali nakon što ga je upotrijebio drugi put, osip se povećao. Vrlo uzrujan, jer je sapun jako dobar (ili je nekad bio dobar).

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 0

Dove sapun 6. studenog 2013

Krema - Dove sapun "Dodir svježine" Hidratantni toaletni sapun, sadrži hranjivu kremu i prirodne ekstrakte zelenog čaja i krastavaca, koji očiste i osvježavaju kožu dugo vremena. Nakon upotrebe ovog kremastog sapuna, koža se ne steže, ne suši, već, naprotiv, koža se vlaži, dobro čisti, a koža umjerena. Kremasti sapun se dobro ispere. Sapun također miriše vrlo lijep krastavac.

Dove sapun 18. rujna 2013

Ljubav DOVE sapun. Moj muž je oduševljen njime, bez njega ne možemo ići nigdje. Na putu s povlačenjem. Kaže da je to jedini sapun koji mu ne suši kožu. Također mi se sviđa, sada sam ga čak i zamijenio s tekućinom! Preporučujem!

Dove sapun 30. lipnja 2013

Slažem se s gore navedenim, kvaliteta sapuna s vrlo ugodnim mirisom. Ne isušuje vašu kožu nakon upotrebe, odlična je za svakodnevnu uporabu.

Komentari o pregledu korisni? Da 9 · Ne 6

Katherine
Nizhny Novgorod gost

Dove sapun 28. lipnja 2013

Sapun je dobar, kvalitetan. Opravdajte cijenu. Mirisna, nježne arome. Ne presušuje kožu. Zgodan oblik. Boja je glatka, ne ispušta se prilikom uporabe. Sapun dobro. I rezultat sapuna koji je potreban, komponente koje su mu dodane, doista vlaže kožu. Radije ga držim u posudi za ruke - zbog svog neobičnog oblika izgleda impresivno, kompaktno i lijepo miriše. Za tuširanje koje koristim vrlo rijetko, više volim gel. Općenito se slažem da je sapun dobar za svakodnevnu uporabu. Ali ja jednostavno ne mogu razumjeti kako to može utjecati, kao što su djevojke pisale ranije, na problematičnu kožu.

Dove sapun 30. studenog 2012

Moja koža lica je problematična. Uglavnom mali pimples izaći, oko 3 godine sam bio predstavljen s DOVE serije. Plavi sapun, počeli su prati lice. Tako da nakon što se ne rastanem s njim. Savjetujem onima koji imaju problematičnu kožu na licu. Pomoći će. Nakon pranja, čak i krema nije potrebna, samo lice neće pustiti da se sama osuši. Volim DOVE. Rahmet SaҒan DOVE. Vi ste najbolji DOVE.

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 1

Dove sapun 17. listopada 2012

Proizvodi mi ne odgovaraju. Koža se suši, ljušti, svrbi. Nakon šampona, kosa je počela ispadati i pojavila se perut, koju su samo kozmetičari pomogli riješiti (((Oprostite, tužna situacija. Vjerovao sam u reklame (koža mog lica povukla se tako da se činilo da će početi prsnuti! Općenito sam razočaran!

Dove Sapuni 27. lipnja 2012

Kupujem sapun Dove scrub + krem ​​(plavi) oochen sretan. Imam suhu kožu i Dove sapun dobro vlaži. Krema stvarno ne suši kožu, tu je i piling. Preporučite sapun

Komentari o pregledu korisni? Da 9 · Ne 2

Dove Sapuni 16. lipnja 2012

Stvarno mi se svidio ovaj sapun... osobito plavi, s pilingom mikročestica. Koristim ga oko 5 godina. i nisam primijetio nikakvu promjenu u kvaliteti. Imam vrlo osjetljivu kožu, brzo nadraženu kad mijenjam vodu, kremu i prehranu. i bez obzira na to kako sam pokušao brinuti se za nju, sapun Dove bio je jedini i nezamjenjiv lijek. koji ne samo da savršeno čisti, nego i savršeno umiruje kožu. Općenito, ovaj sapun zamijenjen je stotinama sredstava za čišćenje i kremama za kožu. Pt prikladan za putovanje, kada umjesto hrpe svih vrsta kozmetike, uzimate samo jedan veliki sapun Dove. koja štiti od neugodnih iznenađenja kože kad se klima promijeni.

Sapun Dove - recenzije

nježan

Pluses: Miris dobro vlaži kožu.

Nedostaci: -.

Pregled: Volim ovaj sapun jer ne suši kožu tijela, već ga vlaži. Također, sapun ima vrlo ugodan miris, a cijena od oko 40 rubalja je prihvatljiva.

Dobar sapun

Izjava: Koristim samo dobar sapun, ali slažem se s Masyechkom da sapun više nije isti. Da nikada prije nisam imao kožu s Dove sapuna, svaki dan sam joj oprao lice, ali sada, nakon 3-4 puta, počne mi sušiti kožu. Sada samo perem tijelo za njih, a za lice više volim druga sredstva.

Dobar sapun

Izjava: Koristim ovaj sapun za ruke, ostavljajući ugodan osjećaj i miris. Za lice i tijelo ne koristite - unatoč sadržaju kreme, suši kožu.

Vrlo nježan golub!

Pluses: Kremasta tekstura, ugodan miris.

Nedostaci: Nema.

Recenzija: Volim Dove sapun, kupujem ga cijelo vrijeme, a već sam zaboravio na suhe ruke i lice! Vrlo nježna i nježna s vašom kožom! Nakon njega, koža je tako baršunasta i hidratizirana, kao da je na nju nanesena krema. I kakav okus ima. mmmm))) Također pogodan za intimnu higijenu, ne suši ništa. Savjetujem svima da pokušaju!

Natječaj

Recenzija: Sapun "Dove" - ​​najljepši i najkvalitetniji sapun, u ovom trenutku, ništa bolje nije naišao na njega. Savršeno čisti kožu, ostavljajući je hidratiziranom i mekom, s laganom ugodnom aromom. Sapun vrijedi sve najbolje pohvale - koža nakon korištenja postaje bolja!

Očekivani oglašeni učinak i nije primljen

Pluses: velika pjena, savršeno čist, ugodan miris.

Nedostaci: Osuši kožu.

Izjava: Sapun Dove je stvarno vrlo mekan i kremast, ali nisam dobio očekivani "vidljivi učinak u 7 dana". Lice mi je prilično suho, a suprotno je osjećaj stezanja, ne vlaženja. Da, i stisne mu oči, ako on stigne tamo. Želio bih dodati pluseima da je sapun veličanstveno pjenio, savršeno čisti, miris je ugodan, ali prilično oštar. Možda nije vrijedilo da se peru svaki dan, onda bi učinak bio bolji, jer mi se svidjelo, ali moja koža nije.

Najbolje

Pluses: Najbolji sapun.

Nedostaci: Nema.

Recenzija: Dove sapun je najbolji sapun koji sam ikad pokušao. Nevjerojatan učinak! Vlaži bolje od drugih. Vrlo ugodno. Sapun poput vrhnja. Jer lice i ruke su jednostavno nezamjenjivi. Savršen sapun. Najbolja kvaliteta. To se rijetko može vidjeti. Preporučujem apsolutno svakoga.

Sadrži kremu

Izjava: Pokušala sam se oprati takvim sapunom, nisam primijetila poseban rezultat, mislim da je učinak bolji od uobičajenog proizvoda. Svejedno, koža se suši. Ali sam sapun je blag, ako ga ostavimo u običnoj kutiji za sapun, u njemu počne plutati još jedan sapun, golub postaje tekući i ne može se koristiti.

višenamjenski

Recenzija: Veliki sapun! Što se mene tiče, ništa mu se ne može usporediti. i mnogi će se složiti sa mnom. sapun savršeno čisti kožu, dobro vlaži, nakon uporabe, koža se nikada ne suši i ne zateže. isti sapun može se koristiti za ispiranje kozmetike, dobro pere i oči ne pocrvenjuju!

Koristite alat za uklanjanje šminke.

Pluses: S kremom, ne suši kožu.

Izjava: Uvijek pušim Dove sapun. Jako mi se sviđa. Prvo, stvarno ne suši kožu. Ima ugodnu aromu, nije oštru i nije jaka. Drugo, koristim sapun Dove, umjesto mlijeka za uklanjanje šminke. Uvijek perem i perem šminku s Dove sapunom. To puno pomaže. A cijena ovog sapuna je prilično pristupačna.

izvrstan

Nedostaci: Nema.

Svjedočanstvo: Ovaj sapun ima izvrsne kvalitete: prvo, jako mi se sviđa njegova delikatna i ugodna aroma, drugo, dobro ispire kožu, a treće, omekšava i vlaži kožu, tako da postoji osjećaj prave kreme. Izvrstan sapun koji ispunjava očekivanja.

Mekše od svile

Pluses: Ugodan za ruke, ne suši osjetljivu kožu.

Nedostaci: Nema.

Svjedočanstvo: Dove sapun je vrlo ugodan sapun, o kojem možete reći nešto nježnije od svile. U mini pakiranju uvijek kupujem Dove sapun kada odlazim, jer kod kuće najčešće koristim tekući sapun, a na putu je lakše koristiti glomazni sapun i to je ono što trebate.

Savršen kao krema

Pluses: Jednostavno kao krema.

Nedostaci: Nije pronađeno.

Recenzija: Nakon što sam jednom pokušao sapun Dove, bio sam ugodno iznenađen! Sapun stvarno izgleda kao kremasti agens, pjena nije debela, lagana, što olakšava proces pranja. Koža nije suha nakon nanošenja Dove sapuna, kozmetika se lako može isprati. Veliki asortiman. Sviđa mi se cijela linija Dove sapuna.

Golubica me čini kožom mekom, njegovanom i sjajnom!

Pluses: Mekoća, ugodna aroma, hidratantna, kremasta tekstura.

Nedostaci: Želio bih još više.

Pregled: Veoma sam poštovan zbog svog izgleda, stalno tražim nove proizvode za njegu kože. Prijatelj mi je savjetovao sapun "DOVE". Nakon što sam pokušala, bila sam ugodno iznenađena: nježno čisti, vlaži, daje ugodan miris i osjećaj svježine za cijeli dan. Ja ga nosim sa sobom svugdje: raditi. na plaži, na putovanjima i nikada me nije iznevjerila. Ovaj sapun koristim već više od 10 godina. Za tako dugo vremena, kvaliteta nije promijenila ni jedan gram, čak se i poboljšala. Kada me prijatelji pitaju kako ću uspjeti... Pročitaj više

mekan

Svjedočanstvo: Sapun je vrlo mekan, nježan i ispere se dovoljno brzo, ali šminka se pere bez ostataka, nije potrebno posebno liječenje. Aroma je nježna i ugodna. Posebno mi se sviđa ova sapunasto žuta i ružičasta.

Recenzije o sapunici
Kozmetika i parfimerija.

Pregled: Dove kremasti sapun

Pregled na Dove kremastom sapunu vjerojatno neće biti super jedinstven, jer je brand svjetske klase poznat već mnogo godina i svatko od nas ga je ikada koristio. Uostalom, svi znamo da je ovaj sapun mnogo nježniji od ostalih. Za one koji su nedavno zainteresirani, razgovarali smo o novim proizvodima Dove antiperspiranti.

A sve zato što je jednom, 1956., formula takvog kremenog sapuna korištena za temeljito čišćenje kože ljudi koji su dobili opekline. Kasnije je Unilever odlučio primijeniti ovu tehnologiju za proizvodnju svog sapuna.

Razlikuje se od običnih sapuna:

  • četvrtina se sastoji od kreme;
  • bez konzervansa i lužina;
  • čisti i vlaži kožu tijekom njege;
  • prikladno za djecu (i to puno govori)

Lakmus papir ukazuje je li lužina u sapunu ili ne. Ako stavite takav papir na Dove kremasti sapun, njegova boja će ostati nepromijenjena. Dok ga stavljate na običan sapun, lakmusov papir će postati plav.

Sapun ima ugodan lagani miris. Koža nakon nje postaje vrlo meka i glatka.

Trenutno postoji oko 7 sorti Dove kremastog sapuna: šipak i limun; krastavac i zeleni čaj; sočan cvijet smokve i naranče; shea maslac i vanilija; kokosovo mlijeko i latice jasmina; za hipoalergenu osjetljivu kožu; s učinkom pilinga s česticama ljuštenja.

Prirodni sapun VS Dove Sapun

Je li Dove sapun nježno čisti kožu od prirodnih sapuna ručne izrade? Ili je štetan sapun?

Pitanje koje je vrlo uobičajeno i čini mi se da samo lijena osoba nije postavila ovo pitanje)) Osobito sada, kada svatko može napraviti “lijep i koristan” sapun kod kuće (ima dosta foruma na tu temu).

Što je prirodni sapun?

Sapun je povijesno prvi proizvod za osobnu njegu osmišljen za čišćenje kose i kože. Prirodni sapun je čvrsti proizvod, mješavina viših masnih kiselina i glicerina, obično natrijeve, rjeđe kalijeve i amonijeve soli takvih kiselina kao stearinska, laurinska, palmitinska, miristička i oleinska (te su kiseline sadržane u "super zdravim uljima" i životinjskim mastima). Dobivanje sapuna temelji se na reakciji saponifikacije - hidrolizi estera masnih kiselina s alkalijama, što rezultira nastajanjem soli alkalijskih metala i alkohola. Postoji pojam superfata (prženja) - količina masti se u formuli polaže više nego što ulazi u reakciju saponifikacije, zbog čega ugodan uljni film može ostati na koži, međutim pH takvog sapuna uvijek će biti alkalan od 9-11.

Visoka lužnatost prirodnog sapuna je veliki nedostatak u smislu utjecaja na barijeru kože. Nakon pranja, pH kože raste (povoljno okruženje za bakterije) i oporavlja se tek nakon 2-3 sata (bez obzira na to koristite li tonik / kremu). Osim toga, ioni soli koji ulaze u sapun mogu ispirati komponente NUF-a iz stratum corneuma, tako da je bolje brzo ih isprati s puno vode (neki drže duže za korisne dodatke). Posebno visok rizik od nuspojava za kožu s već oštećenom preprekom (akne, suha, osjetljiva koža, dermatitis, psorijaza). Stoga, kada kupujete sapun "protiv akni" uključite logiku. Također i anticelulitni sapun, vlaži, itd. je najsavršeniji marketing - aditivi (ako su preživjeli reakciju s alkalijama) neće imati vremena djelovati na kožu 1 minutu.

To je sintetički sapun ili syndet - mješavina sintetičkih deterdženata i sapuna (ne više od 10%) koji je znatno manje isušivao kožu, na primjer, natrijev lauroil izetinat (glavni sastojak u Dove sapunu)

Natrijev lauroil izetionat, stearinska kiselina, natrijev talovat ili natrijev palmitat, laurinska kiselina, natrijev isetionat, voda, natrijev stearat, kokamidopropil betain ili natrijev C14-C16 olefin sulfonat, natrijev kokos ili natrijev kokos ili natrijev kernelat Etidronat, titanov dioksid.

Rn sapun će dovesti do kiselog pH od 5,5-7,0, a to je općenito velika prednost sintetičkih sapuna. Dakle, to je stvarno puno bolje od prirodnog sapuna u smislu utjecaja na kožu barijeru.

Kremasti sapun Dove. opoziv

Dove je prvi put saznao za kozmetiku 1997. godine, kada su izviđači iz skandinavskih zemalja dali gel za tuširanje u dječjem izviđačkom kampu. Nisam ni slutio kakav je gel za tuširanje u to vrijeme, ali sjećam se da sam ga dao majci, a kad sam ga potajno koristio, užasno sam se iznervirao što se gel jako slabo ispere.

Pregled slatkog sapuna Dove:

Isti osjećaj ponekad me često progoni, osobito nakon sapunice Dove cream. Shvaćam da je to isključivo zbog visokog sadržaja svih hidratantnih sastojaka, ali ne mogu ništa učiniti sa sobom. Stoga, provodim mnogo više vremena pokušavajući oprati ostatke ove "kreme" s lica.

Od pozitivnog sapuna Dove krema, mogu istaknuti njegov okus (samo zeleni paket). Vrlo je svježe i ugodno. Pogotovo ne razumiju kakvu voće je nacrtana na pakiranju, ali miris krem ​​sapun je jednostavno nevjerojatna.

Koža nakon ovog sapuna Nakon što je prvi put dala, bila je pomalo baršunasta, glatka i nježna, ali primijetio sam da se s vremenom naviknuo na njega i taj se učinak više nije osjećao. Nakon šestomjesečne pauze - opet pozitivan rezultat.

Mislim da ovaj lijek nije loš, osim što je pogodan i za kožu lica i za tijelo. A tko ima vrlo suhu kožu ili lice peels nakon redovite sapun, ovaj alat je također pogodan. To nije izazvalo alergiju na mene, iako to nije uspjelo nekim prijateljima.

Krem sapun Dove Ljepota i njega

Moj odnos s sapunom Dove: Moja dama ljubav, moj golub!

Često kupujem ovaj Dove sapun, iako sam pokušao nešto drugo - to je, na primjer, zeleno s krastavcem. No, "Ljepota i njega" je bijela šipka - iz nekog razloga mi se više sviđa, pa je stalno koristim. Nakon što otvorim kutiju, imam preveliku želju da na lice stavim sapun - to je vrlo ugodno, toplo na dodir, a ne toliko baršunasto - ali ako pokrenem prst po novoj traci, neće se pomaknuti. Ovo je nova traka:

Sapun ne daje najbujniju pjenu (zbog sastava - 1/4 kreme se deklarira unutra), ali je vrlo bijela, mala mjehurića i ugodna - u konzistenciji i mirisu. Operite i operite ruke čak i povremeno. Imam ga u jednoj kutiji za sapun, i tamo je vrlo često:

Nakon nekog vremena postaje ovako:

Ako ne držite komad u barici, on se ne natapa do samog kraja, to jest, čak ni u stanju ostatka ne "kiselo".

Napominjemo da na granama recenzija posvećenih ovom sapunu (i njegovim sortama), neke djevojke pišu da su prekrivene crvenim bubuljicama. Ne znam, nisam imao ništa, ali najvjerojatnije je individualna netrpeljivost sasvim moguća. Karakterističan je sapun, koji se naglašeno razlikuje od raspona sapuna srednjeproračunske ponude, koja se nalazi u kremi umjesto kreme - može se samo nagađati sastav:

Ja sam tukao pjenu:

U naslovu komentara vidite izvorni naslov jedne priče (koju je napisao jedan od mojih omiljenih autora, Roald Dahl) - u ruskom prijevodu počelo je zvučati "Moja ljubavi, moja mala golubice." Sjećam ga se uvijek kad mi oči padaju na komad sapuna Dove. Stoga, tzv pregled.

To košta oko 40 rubalja u Pyaterochka, ali mislim da u smislu cijene-kvaliteta ne košta daleko od takvih, na primjer, skupo sapun, koji sam povremeno sebi dopustiti. Iako jeftin sapun Eared Nyan također perem bez oštećenja kože.

Preporučujem svima sapun Dove, koji nije alergičan na sastojke ovog sapuna.

Moja mini-Dove kolekcija + foto mylets

Volim proizvode Dove jako puno
Posebno volim mylets: nježno čiste, vlaže, osvježavaju, njeguju kožu. Sapun se koristi kao sapun za ruke i kao gel za tuširanje.
Svi myltsa miris vrlo lijepo, uplifting))))
Iako u reklamama kažu da se Dove sapuni sastoje od 1/4 kreme, nakon tuširanja još uvijek koristim kreme za tijelo ili losione. Ali koža nakon goluba ne zateže i ne uzrokuje iritaciju, što je vrlo ugodno))))
Sapuni (i ne samo) Dove - ovo je ugodna vrijednost za novac!
Trošak sapuna je oko 20-50 rubalja (svugdje na različite načine).
Preporučujem, osobito za osobe sa suhom i osjetljivom kožom.

Miris super, ali sam sapun za četiri + fotografije

Ispričat ću vam nešto o sapunu koji trenutno koristim, a svatko zna da je Dove beauty bar, krem ​​sapun s hidratantnim učinkom.

Preporučuje se za suhu kožu, za razliku od drugih sapuna, Dove ne isušuje kožu, već je vlaži, čineći je mekom, glatkom i nježnom - kaže proizvođač.

Mnogi su se žalili da ovaj sapun iritira kožu, ali do sada to nisam vidio. Sastojci za standard sapuna,

zbunjujuća je samo prisutnost EDTA, koja uklanja teške metale, a njezin sadržaj u sapunu nije potreban, iako je to moje osobno mišljenje, ali dajem ga nije prirodni sapun, tako zatvorite oči na to.

Dajem im ruke, ne rizikujem lice, dobro je za pranje ruku.

Ni ja ih nisam pokušao oprati, jer tu postoje posebne podloške koje čak i ako mi uđu u oči, ne štipaju, sapun za mene je isključivo za ruke.

Pjenjenje normalno, najvažnije što mi se sviđa kod ovog sapuna je njegov miris, koji traje dugo nakon pranja. Mekoća i glatkoća nisu lagali

Cijena unutar 30-50 rubalja.

Za trajnu uporabu ga ne bih preporučio, ali savjetujem da ga pokušate zbog okusa.

Blagi sapun! + fotografija

Sapun "Dove" više ne treba posebnu prezentaciju, pa, ipak, ja ću dodati svoju recenziju na ovu temu.

Sapun "Dove" postavljen je kao kremasti sapun (četvrtina se sastoji od hidratantne kreme, pH-neutralna.), Proizvođač obećava, osim tradicionalnih svojstava toaletnog sapuna, i dodatnu njegu kože.

Sapun se savršeno pjeni, nježno čisti kožu. Za razliku od uobičajenog kvrgavog, nakon upotrebe Dove sapuna, koža je potpuno nerazvučena, osjeća se mnogo ugodnije. Sama sapunica ne postaje mlitava, ne puca i zadržava privlačan izgled gotovo do posljednjeg.

Naravno, "Dove" sapun vjerojatno neće (kao što mislim, bilo koji drugi lumpy sapun) u potpunosti zamijeniti razne hidratantne i hranjive proizvode za kožu, pa nije vrijedno čekati na nešto natprirodno - to je samo dobro nježna sapunica!

Dugo vremena koristim umivaonik i šampon

Odlučila je ne ići u Dove zbog lošeg života ili alergije: bila je umorna od obilja sličnih deterdženata na policama, što ne čini ništa posebno. Čitao sam da dermatolozi preporučuju korištenje Dove komada sapuna za pranje glave (oprostite, nisam pronašao detaljnu studiju), pročitao sam o iskustvima djevojaka i odlučio probati.

Teoretski, Dawom treba oprati glavu osigurati zbog sljedećih razloga:

  1. Neutralna RN, da sam provjerila komad papira prije 10 godina, kada sam bila učenica. Dakle, osim blagog pranja, sapun neće ostaviti suhi bijeli alkalni film na licu.
  2. 25% ovlaživač u sastavu koji se osjeća.
  3. Odsustvo silikona u sastavu više neće kosu učiniti teškom i masnom, već će omogućiti koži glave da diše i pripremiti se za učinkovitu apsorpciju ulja i maski.

Ono što imamo u praksi: nakon pranja kosa je savršeno čista, mirisna i meka, lako se češlja, sjaji i manje je masna, ne zahtijeva upotrebu balzama. Oduševljen sam.

Kao umivaonik, Dove je dobar za masnu i problematičnu kožu, lagano suši upalu, ali ne suši kožu, učinkovito se nosi s masnim vodootpornim maskama iz Nivei univerzalne kreme i dekorativne kozmetike.

Dove sapun idealno za putovanje: odrežite komad šipke i bezbroj boca u torbi. Da, a na policama kupaonice sada je ljepota i dugo očekivana praznina. Jako sam zadovoljan univerzalnim sapunom i kremom Ne mogu zamisliti svoj život bez njega.

Više Članaka O Vrstama Akni