Setafil nije samo kozmetika za akne, već postoji i niz ugostiteljskih emulzija, obično se koristi za dermatitis ili za suhu kožu. Ali sada ću vam reći za gel za pranje. Zapremina boce je 235 ml, ta količina mi je bila dovoljna za 1 godinu! Vjerujem da je to vrlo ekonomično korištenje sredstava pod uvjetom da ga koristim 2 puta dnevno. Gel je proziran, ugodnog mirisa. Samo 5 kapljica će biti dovoljno da ga stavite na lice. Osobno, stavio sam i onda čekao 30-40 sekundi. To mi je savjetovao moj kozmetičar, kako bi agent imao vremena za djelovanje. isperite ga hladnom vodom. Nakon pranja obavezno nanesite serum ili kremu. Nanosim kremu koja regulira ovu marku, jer imam tendenciju ka crnim točkama i bubuljicama. Kako se počelo koristiti, crne su se mrlje smanjivale, pore su se sužavale. Zapamtite, bolje je koristiti slične proizvode protiv akni na sveobuhvatan način tako da postoji učinak!

Komentari o pregledu korisni? Da 0 · Ne 0

Kozmetika ove marke počela je koristiti na hitnu preporuku kozmetologa, jer je koža bila prekrivena aknama. Osim diferencijalne terapije, potpuno sam se prebacio na kometiku, koja se bori s prištićima i crnim točkama. Gel je kupio u jednoj od prvih kupnji i počeo ih prati svaki dan. Prozirno je, miris ugodan - ugodan, bez oštrog mirisa mirisa, što je obično slučaj s kozmetikom. Kozmetolog mi je savjetovao da ga primijenim na takav način - da nanese proizvod i pričeka minutu, a zatim ga ispere masažnim pokretima. Počeo sam to raditi. Nakon pranja nanosi se seboregula krema. Nakon mjesec dana nestale su crne točkice! Nekada je bilo na nosu - ali sada ih nema! Osim posebne kozmetike, ne zanemarujem brigu kozmetologa!

Komentari o pregledu korisni? Da 1 · Ne 0

Marc Sethil je naučio od kozmetičarke, tijekom postupka, više puta trljajući lice fiziološkim losionom za čišćenje. A onda sam preporučio kremu za lice i pjenu. U kombinaciji, stvarno mi se svidio učinak. Koža je postala mat, a tijekom dana nije bilo problema s debelim sjajem. Primijenio sam ga ujutro nakon pranja i čišćenja kože i navečer, također nakon čišćenja kože.

Komentari o pregledu korisni? Da 2 · Ne 0

Imam 30 godina, prije nije bilo problema s kožom, akne su se pojavile prije šest mjeseci, s kojima se nisam mogla nositi, morao sam se obratiti dermatologu. Setafil losion je bio konačni sastojak. onda je sve prošlo bez njega, pogotovo za 3 dana korištenja učinka nije bilo vidljivo. No, ovdje sam opet bila posuta i, bojeći se ponavljanja epskog puta s dermatologom, dobivši recept, ručno ga napravivši u ljekarni, recepciju. Dobio sam losion. Moj problem su male akne, koje same ne odlaze, stiskanje ostavlja tamne mrlje poput ožiljaka, nove se pojavljuju iza njih, druge su lokacije zaražene, vjerojatno uzrokovane mjesečnim ciklusima (liječnik mi je to nekako objasnio). Počeo sam ga koristiti, prvih dana su postali još crveniji, bez suza nisam pogledao, ali sam nastavio, u uputama je zapisano da se učinak postiže za 3 tjedna. Drugi tjedan dolazi do kraja, sve se ispostavilo, lice je čisto, čak, postoji nekoliko rezidualnih učinaka, mislim da će proći 3 dana do odlaska Bez losiona, niste mogli nositi! Preporučujem. Princip djelovanja losion gura masnoću iz pora i drugih nečistoća. stoga, na početku, crvenilo ili oticanje tih mjesta, na čistim mjestima, nisu primijetili reakciju kože. Nemojte ih prati, možda im možete otrgnuti oči, nanosio sam ga na očišćenu kožu kružnim pokretima 2 puta dnevno. Isprva je opran vlažnim pamučnim jastučićem, a kasnije ostavljen na koži.

Kremne setafil recenzije

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
cetaphil

Ronzina Maya 27.11.2018

Losion za tijelo, 295 ml (Cetaphil, Restoderm)

Zaključak: Kupljeni losion propisuje dermatolog. Nije volio konzistenciju - nekakvu masnu. Nakon nekog vremena nakon nanošenja prolazi, ali nema potrebnog osjećaja vlage. Vrhovi prstiju su i dalje suhi.

Ronzina Maya 26.11.2018

Restoran koji umiruje umirujući krem ​​gel za tuširanje 295ml (Cetaphil, Restoderm)

Zaključak: Ovaj proizvod kupio je dermatolog za atopičnu kožu. Nije nam se svidjelo, nakon njegove primjene postoji osjećaj da na koži postoji sloj masnoće. U isto vrijeme, svojstva čišćenja našeg osjećaja su praktički odsutna. Stoga smo se prilagodili da ga koristimo isključivo za intimnu higijenu. Istina, u prisutnosti alergijske upale uzrokuje osjećaj pečenja.

Arina Kropotkin | 21.1.2018 |

Sredstvo za čišćenje Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: Pjena je normalna, preporučuje je dermatolog u kombinaciji s kremom iz ove serije i Efzeselom. Lijepo miriše, miris podsjeća šampon Johnsons Baby. No s vremenom je počela primjećivati ​​da suši kožu, pa ju je prestala koristiti. Od minusa, razdjelnik još uvijek kada se pritisne

Zanko Anastasia Nikolaevna Rostov-na-Donu | 12.10.2017

Seboreregulirajuća hidratantna krema SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: Dermatolog je upozorio da je glavna funkcija ovog proizvoda zaštita od sunca, proizvod dobro podnosi, kada se ne pojavljuju nove pigmentne mrlje (za one koji imaju problema s njim) proizvod ne začepljuje pore, ali nakon nekoliko sati sjaji. dakle, ako ovaj lijek primijenite prije šminke - sve će ostati mnogo gore, to je jedini negativ ovog proizvoda, inače je izvrstan lijek, koristim više od godinu dana, preporučujem

Zanko Anastasia Nikolaevna Rostov-na-Donu | 12.10.2017

Sredstvo za čišćenje Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: Dermatolog mi je savjetovao da liječim ozbiljne akne, pjena nježno čisti, pomogla izliječiti kožu u kombinaciji s losionom ove tvrtke, bila bi najbolja za masnu kožu, nije izazivala iritaciju, izvrstan lijek

Netsmanova Anastasia Novosibirsk | 20.07.2017 |

Sredstvo za čišćenje Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: Vrlo dobar dermatolog preporučio je Penku. Pruža visokokvalitetno čišćenje, ali još uvijek nije prikladno za suhu ili dehidriranu kožu, jer djeluje prilično agresivno. No, namijenjen je za masnu i kombiniranu kožu, tako da nema nikakvih pritužbi. Nakon toga je potrebna vlaga. Pjena obavlja navedene funkcije, preporučujem da ih kupite.

Netsmanova Anastasia Novosibirsk | 20.07.2017 |

Seboreregulirajuća hidratantna krema SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: Kremu mi je preporučio vrlo dobar dermatolog kao ovlaživač. Ispalo je da krema također štiti od UVB zračenja, to je nesumnjivo plus. Proizvod savršeno vlaži, ne začepljuje pore, ali ostavlja sjaj koji se lako uklanja papirnim ubrusom. U potpunosti se nosi sa svojim zadacima; vlaži, ne izaziva akne. Preporučujem. Konzumira vrlo rijetko, za 4 mjeseca koristi se pola.

Zhanna Moskva | 17.07.2017 |

Fiziološki losion za čišćenje 200 ml (Cetaphil, Sensibles)

Zaključak: Unatoč činjenici da se alat ne može čak i isprati - savršeno vlaži i čisti kožu. Imam osjetljivu kožu s aknama, a kozmetičarka mi je savjetovala da pronađem benigni lijek i rjeđe koristim vodu. U tom smislu, setafil je stvarno otkriće. Trljam lice 4 puta dnevno, osjećaj lakoće i nježnosti na licu.

Victoria Egorenkova Bryansk | 28.06.2017

Seboreregulirajuća hidratantna krema SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: Koristio sam ovu kremu kada je koža lica bila jako pereushil, krema je bila ugodna za korištenje, nije izazivala iritaciju, nije začepila pore, pomogla vratiti kožu u uobičajeno stanje i nakon toga, nažalost, prestala dolaziti. Tekstura je lagana, brzo se upija. Po mom mišljenju, krema je prikladna za masnu ili kombiniranu kožu.

Durmanova Oksana Volgograd | 14.05.2017

Seboreregulirajuća hidratantna krema SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: Ova krema mi se svidjela i pristupila, masna, problematična koža, nanosim mat dan nakon kreme azelaičnom kiselinom, što je za mene praktično nerealno, u svom cjenovnom rangu, pristojan proizvod.

Trubitsyna Alexander Yurga | 4. veljače 2017. |

Seboreregulirajuća hidratantna krema SPF 30, 118 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: izvrsna krema posebno za ljeto, jer postoji UV zaštita, krenula je prema moru. dobro vlaži, ali zimi nije dovoljno hidratantna, kombinirana osjetljiva koža sklona aknama. Tekstura je lagana, ne masna. Akne ne rješavaju problem, više za dnevnu njegu, hidrataciju i prevenciju novih upala. Liječim akne bazironom. U foto teksturi kreme.

Vasenev Daniel 03.02.2017

Sredstvo za čišćenje Setafil Dermacontrol 236 ml (Cetaphil, Dermacontrol)

Zaključak: Pjena zaista dobro čisti, ali još uvijek suši kožu, čak bih rekla da je dehidrira. Nakon nanošenja vrijedi koristiti kremu.

Setafil - osvrti na kozmetiku

Setafil nije samo kozmetika za akne, već postoji i niz ugostiteljskih emulzija, obično se koristi za dermatitis ili za suhu kožu. Ali sada ću vam reći za gel za pranje. Zapremina boce je 235 ml, ta količina mi je bila dovoljna za 1 godinu! Vjerujem da je to vrlo ekonomično korištenje sredstava pod uvjetom da ga koristim 2 puta dnevno. Gel je proziran, ugodnog mirisa. Samo 5 kapljica će biti dovoljno da ga stavite na lice. Osobno, stavio sam i onda čekao 30-40 sekundi. To mi je savjetovao moj kozmetičar, kako bi agent imao vremena za djelovanje. isperite ga hladnom vodom. Nakon pranja obavezno nanesite serum ili kremu. Nanosim kremu koja regulira ovu marku, jer imam tendenciju ka crnim točkama i bubuljicama. Kako se počelo koristiti, crne su se mrlje smanjivale, pore su se sužavale. Zapamtite, bolje je koristiti slične proizvode protiv akni na sveobuhvatan način tako da postoji učinak!

Komentari o pregledu korisni? Da 0 · Ne 0

Kozmetika ove marke počela je koristiti na hitnu preporuku kozmetologa, jer je koža bila prekrivena aknama. Osim diferencijalne terapije, potpuno sam se prebacio na kometiku, koja se bori s prištićima i crnim točkama. Gel je kupio u jednoj od prvih kupnji i počeo ih prati svaki dan. Prozirno je, miris ugodan - ugodan, bez oštrog mirisa mirisa, što je obično slučaj s kozmetikom. Kozmetolog mi je savjetovao da ga primijenim na takav način - da nanese proizvod i pričeka minutu, a zatim ga ispere masažnim pokretima. Počeo sam to raditi. Nakon pranja nanosi se seboregula krema. Nakon mjesec dana nestale su crne točkice! Nekada je bilo na nosu - ali sada ih nema! Osim posebne kozmetike, ne zanemarujem brigu kozmetologa!

Komentari o pregledu korisni? Da 1 · Ne 0

Marc Sethil je naučio od kozmetičarke, tijekom postupka, više puta trljajući lice fiziološkim losionom za čišćenje. A onda sam preporučio kremu za lice i pjenu. U kombinaciji, stvarno mi se svidio učinak. Koža je postala mat, a tijekom dana nije bilo problema s debelim sjajem. Primijenio sam ga ujutro nakon pranja i čišćenja kože i navečer, također nakon čišćenja kože.

Komentari o pregledu korisni? Da 2 · Ne 0

Imam 30 godina, prije nije bilo problema s kožom, akne su se pojavile prije šest mjeseci, s kojima se nisam mogla nositi, morao sam se obratiti dermatologu. Setafil losion je bio konačni sastojak. onda je sve prošlo bez njega, pogotovo za 3 dana korištenja učinka nije bilo vidljivo. No, ovdje sam opet bila posuta i, bojeći se ponavljanja epskog puta s dermatologom, dobivši recept, ručno ga napravivši u ljekarni, recepciju. Dobio sam losion. Moj problem su male akne, koje same ne odlaze, stiskanje ostavlja tamne mrlje poput ožiljaka, nove se pojavljuju iza njih, druge su lokacije zaražene, vjerojatno uzrokovane mjesečnim ciklusima (liječnik mi je to nekako objasnio). Počeo sam ga koristiti, prvih dana su postali još crveniji, bez suza nisam pogledao, ali sam nastavio, u uputama je zapisano da se učinak postiže za 3 tjedna. Drugi tjedan dolazi do kraja, sve se ispostavilo, lice je čisto, čak, postoji nekoliko rezidualnih učinaka, mislim da će proći 3 dana do odlaska Bez losiona, niste mogli nositi! Preporučujem. Princip djelovanja losion gura masnoću iz pora i drugih nečistoća. stoga, na početku, crvenilo ili oticanje tih mjesta, na čistim mjestima, nisu primijetili reakciju kože. Nemojte ih prati, možda im možete otrgnuti oči, nanosio sam ga na očišćenu kožu kružnim pokretima 2 puta dnevno. Isprva je opran vlažnim pamučnim jastučićem, a kasnije ostavljen na koži.

Terapeutska krema za lice Setafil

Problemi s kožom zahtijevaju sveobuhvatno rješenje. Pružite neprocjenjivu pomoć s aknama i dehidracijom sposobnom za kremu Sethil. Ima zaštitna svojstva, regulira žlijezde lojnice, uklanja akne, rosaceu i piling. Lijek ne začepljuje pore, brzo se upija i prodire u dublje slojeve epidermisa. To je jedan od rijetkih proizvoda koji se mogu preporučiti za problematičnu, osjetljivu i samo „hirovitu“ kožu.

Kremna akcija

  • Lijek ima učinak vlaženja i čišćenja. Terapeutska krema je osobito dobra tijekom ljeta. Tradicionalne kozmetičke kompozicije stvaraju efekt staklenika. Čak i intenzivno hidratizirajuća sredstva ne dopuštaju koži da aktivno diše, što dovodi do hiperfunkcije lojnih i znojnih žlijezda.
  • Lijek upija masnoće, smiruje iritaciju, smiruje i tonizira. Setafil pojačava barijeru kože, stvara zaštitni sloj. Krema se preporučuje u kombinaciji s pjenom i losionom. U tom slučaju učinak terapije će biti nekoliko puta veći. Lijek se koristi za uklanjanje masnog sjaja, toniranje i liječenje akni.

struktura

Izvorni lijek Cetaphil Dermacontrol ima uravnoteženu i uravnoteženu formulaciju. Aktivne sastojke kreme karakterizira sinergijski učinak. Aktivni sastojci kozmetike su:

Pomoćne tvari kreme su ekstrakt sladića i alantoin.

Način uporabe

  1. Lijek se nanosi na lice nakon prethodnog čišćenja. Uklanjanje šminke i odmašćivanje provodi se uz uporabu uobičajene kozmetike, odabrane prema tipu kože, ili pripravaka iz serije Cetaphil Dermacontrol. Kombinacija kozmetike različite proizvodnje je nepoželjna. Droge mogu biti u sukobu, što će negativno utjecati na stanje epidermisa.
  2. Setafil pogodan za svakodnevnu uporabu. Krema se nanosi u debelom sloju, višak se uklanja suhom krpom. Tijekom aktivnog sunčanog perioda zaštitni sloj treba obnoviti. Krema se koristi za kompleksno liječenje akni i akni, kao i kao osnova za šminku. Prema uputama, lijek se primjenjuje svakog jutra nakon buđenja ili prije izlaska. Za profilaktičke svrhe krema se koristi u kratkim tečajevima.

Za i protiv kreme

Krema Setafil ima nekoliko prednosti. Prvo, to je intenzivna vlaga i prisutnost UV filtera. Krema sa zaštitom SPF 30 jamči adekvatnu potporu kože s agresivnim djelovanjem sunca. Proizvodi marke namijenjeni su poboljšanju zaštitnih funkcija i nježnom čišćenju. Drugo, lijek aktivira prirodnu obnovu stanica i sprječava upalne reakcije. To podrazumijeva uporabu kreme, čak i kod stanja kao što je rosacea.

Među ostalim prednostima Setafila:

  • ne ometa disanje kože;
  • odobren za uporabu tijekom trudnoće;
  • nježno izbijeliti;
  • pogodan za sve tipove kože, uključujući osjetljive;
  • ima nenametljiv miris koji brzo nestaje;
  • neutralizira štetne učinke okolišnih čimbenika.

Nedostaci lijeka uključuju precijenjene vrijednosti. Cijena kreme Cetaphil varira od 600-750 rubalja. Ako uzimamo lijek kao lijek, onda je njegova cijena opravdana. Ako kremu tretirate kao kozmetički proizvod, možete odabrati najpovoljnije alternative - “Zenerit”, “Kuriozin”, “Akvazan”. Ovi lijekovi se koriste za liječenje akni i antiseptički tretman kože.

Potrošači također bilježe i druge nedostatke lijeka: promjenu konzistencije tijekom skladištenja, prisutnost uljnog sjaja nakon nanošenja, neprikladno doziranje, na kojem ostaju čestice kreme.

Recenzije

Martha: Vidjela sam promjene u drugom tjednu korištenja. Koža je svježija, ne tako masna, bubuljice su presušile. Jedina stvar koja je uzrujana - nezdrav sjaj. Ali ako osušite lice suhom krpom, sjaji nestaju. Općenito, dojmovi su pozitivni.

Anna: Isprobala razna sredstva za odmašćivanje i vlaženje. Analogi nisu toliko impresionirani. Setafil radi bolje, iako ne biste trebali računati na trenutni učinak. Nakon primjene tečaja pojavljuje se stabilan rezultat. Krema stvarno liječi i ne prikriva simptome. Po prirodi imam masnu kožu, a s godinama sam se počela ljuštiti, ali te su manifestacije nestale. I ne koristim kremu cijelo vrijeme, povremeno provodim preventivne tečajeve, a to je dovoljno.

Galina: Krema ima dvije pozitivne točke: vlaži - ovaj put štiti od sunca - to su dvije. Ljeti možete sigurno koristiti. Pore ​​nisu začepljene i dobro se apsorbiraju.

Cetaphil krema za lice - dobra pomoć za problematičnu kožu

Učinkovit lijek za akne je Cetafil krema za lice: online recenzije su izravna potvrda toga. Učinkovit sastav s prisutnošću prirodnih sastojaka, jednostavnost korištenja i brzi rezultati - zato je Setafil stekao popularnost među potrošačima.

Alat pomaže u suočavanju s mnogim kožnim problemima: s hiperpigmentacijom, aknama i aknama, s mrljama nakon akni, s ranim bora i tupim tenom. Također, Cetaphil poboljšava funkciju prirodne barijere, štiti od ultraljubičastog zračenja.

Kako ti lijekovi djeluju, jesu li moguće nuspojave? Koje su komponente učinka? Analiza sastava i aktivnih sastojaka svih sredstava linije.

Detaljne upute za uporabu, kao i recenzije kupaca koji su testirali utjecaj sredstava linije.

Načelo kreme

Osnovna serija za dnevnu njegu uključuje sljedeće proizvode:

  • hidratantna zaštitna krema;
  • fiziološki losion za čišćenje;
  • gel za dubinsko čišćenje.

Kako djeluje krema za lice Cetaphil i drugi proizvodi iz osnovne serije? Kakav učinak imaju na problematičnu kožu?

Hidratantna i zaštitna krema

Cetafil Day Moisturizer - lijek za vlasnike suhe, normalne i kombinirane kože sklone osjetljivosti. Ima vlažna svojstva i dobru zaštitu od sunca, vjetra, mraza i drugih štetnih čimbenika.

Utjecaj zaštitnog krema Setafil je kako slijedi:

  • obnavljanje funkcije prirodne barijere;
  • omekšavanje, produljena hidratacija;
  • štiti stanice od slobodnih radikala;
  • faktor zaštite od sunca;
  • liječenje rosacea, acne, acne vulgaris.

Zbog velikog broja hidratantnih sastojaka u pripravku, proizvod možda nije prikladan za vlasnike vrlo masne kože.

Fiziološki losion za čišćenje

Alat je dizajniran za njegu kože za masnu i kombiniranu kožu. Omekšava kožu, dubinski čisti, regulira izlučevine lojnica i potiče prirodnu zaštitnu funkciju.

Za takve probleme potreban je fiziološki losion za čišćenje:

  • masna koža;
  • prekomjerna suhoća, razdražljivost;
  • dermatološke bolesti: ekcem, akne, akne;
  • izloženost vremenskim uvjetima: mraz, jak vjetar, toplina.

Losion se nanosi nakon pranja, može se isprati vodom.

Krema nije pogodna za njegu osjetljive kože sklone alergijskim reakcijama.

Gel za dubinsko čišćenje

Kao i ostatak serije, gel je namijenjen osjetljivim, kombiniranim, masnim i sklonim kožnim osipima. Alat čisti kožu od raznih vrsta onečišćenja: od šminke, sebuma, mrtvih stanica.

Učinak kreme nakon tjedan dana uporabe:

  • smanjenje broja lezija za 20%;
  • uklanjanje 35% komedona na licu;
  • smanjenje sadržaja masti, mekani piling.

Sredstva čiste "za škripu", u isto vrijeme bez izazivanja stezanja, suhoće i ljuštenja.

Što je unutra? Sastav kozmetike

Preparati tvrtke Cetafil sadrže pročišćenu destiliranu vodu i mnoge aktivne sastojke. Od važnih komponenti su:

  1. Stearil alkohol. Djeluje kao emulgator, omekšava učinak čišćenja.
  2. Propilen glikol. Štiti od djelovanja okoliša, zadržava hranjive tvari, omekšava lice i djeluje na smrzavanje.
  3. Cetil alkohol. Zateže povećane pore, sprječava nastanak bora.
  4. Glicerin. Ima omekšavajući, hidratantni, hranjivi učinak.
  5. Alkil benzoat. Dezinficira, čisti, smanjuje upalu, vlaži i hrani. Može djelovati kao zgušnjivač.
  6. Titanov dioksid. Bjelilo od pigmentnih mrlja, štiti od sunčevog svjetla.
  7. Tocopherol acetat. Pokazuje antioksidativni, protuupalni, zaštitni učinak. Hrani, vlaži i omekšava.
  8. Pantenol. Učinkovito protuupalno, zacjeljujuće, regenerirajuće i hidratantno sredstvo. Olakšava akne, tragove akni, piling kože.
  9. Vazelin. Omekšava, štiti od hladnoće, vjetra i izravnog sunčevog svjetla. Može se koristiti kao antistatik.

Osim ovih tvari, postoji mnogo ne-prirodnih i nepoželjnih aktivnih sastojaka za kozmetičku uporabu kao dio preparata iz Setafila. Smatra se štetnom komponentom kreme EDT, kao i butilparabenom u sastavu losiona za čišćenje.

Ne brinite: nizak sadržaj sintetičkih tvari u sastavu ne može oštetiti kožu. Osim toga, upotreba ovih komponenti povećava terapeutski učinak.

Pjena za čišćenje Setafil i ostale pripreme iz serije izrađene su u skladu sa svim sigurnosnim standardima. Sigurnost svih komponenti potvrđena je kliničkim ispitivanjima.

Nuspojave

Cetaphil proizvodi su sigurni i prikladni za sve tipove kože. Ne sadrže mirise, ne uzrokuju dermatitis, ne izazivaju alergije i začepljenje pora.

Sredstva Setafila stvorena za dugotrajnu uporabu, a njezina uporaba nije popraćena negativnim reakcijama. Tijekom kliničkih ispitivanja nuspojave lijekova nisu identificirane.

Kako koristiti Cetafil?

Učinak uporabe medicinske kozmetike postiže se samo uz pravilnu uporabu. Prije vas - detaljna uputa o tome kako primijeniti Cetafil iz osnovne linije.

krema za hidrataciju

Zaštitna krema se nanosi na kožu 1 put dnevno, ujutro. Kremu nanesite na prethodno očišćenu suhu kožu koristeći lagane pokrete.

Alat se može koristiti kao baza prije nanošenja dekorativne kozmetike.

Losion za čišćenje

Losion se koristi nakon pranja 2 puta dnevno. Postoje dva načina primjene:

  1. Proizvod se nanosi na pamučnu podlogu i raspoređuje po licu laganim kružnim pokretima.
  2. Mala količina losiona ulijeva se u ruku, nanosi se na lice kružnim pokretima, a zatim ispere vodom.

Prihvatljivo je nanositi losion na kožu vrata, dekoltea i drugih dijelova tijela.

Gel za čišćenje

Gel se koristi za čišćenje kože ujutro i navečer, prije uporabe druge kozmetike. Mala količina gela pjeni u rukama i nanosi se na lice masažnim pokretima, a zatim se ispere vodom.

Izbjegavajte dobivanje gela u očima i na osjetljivoj koži oko njih.

Recenzije na liniji krema Setafil

“Ja sam pravi ljubitelj cetafil kozmetike za njegu. Pokušao sam mnoge proizvode od upala i tragova nakon akni, ali još nisam naišao na tako dobro sredstvo. Pore ​​se čiste, smanjuju se osipi, stara mjesta od akni blijede i nestaju. Jedan nedostatak: sredstva nemaju kumulativni učinak. Ako ih prestaneš koristiti, svi će se problemi vratiti. "

“Imala sam akne koliko se sjećam - od 12-13 godina. Pokušao sam liječiti, kupio sam kozmetiku protiv osipa u serijama. Pokušali i farmaceutska sredstva, i luksuz - ništa nije pomoglo. Set za kozmetiku, Cetafil, predstavljen mi je za moj rođendan, a ona nije izazvala mnogo entuzijazma. Odlučio sam ga upotrijebiti kako ne bih uvrijedio svog muža i, iznenađujuće, primijetio sam dobar učinak. Akne su se stvarno smanjile, lice je očišćeno i zasjalo. Koristio bi se i dalje, ali mi je ta kozmetika počela jako sušiti kožu. Morao sam odustati i vratiti se na normalnu skrb.

“Odlučila sam napustiti kozmetiku za šminku Christina zbog tečaja rublje i snažnog porasta cijena. U potrazi za proračunskim i radnim analozima, kupila je set Cetafil. Ostao sam razočaran: učinak je vrlo slab, potrošeni novac nije opravdan. Ne razumijem zašto toliko entuzijazma? Očigledno, ljudi jednostavno nisu isprobali normalnu kozmetiku.

“Nakon trudnoće, hormonalni sustav je izašao, mnogo je akni izašlo. Nisam imao takvih osipa čak ni kad sam bio tinejdžer. Njega su liječili ginekolog, endokrinolog i dermatolog, ali ništa nije pomoglo. O losionu koji je Setafil naučio iz oglašavanja, pokušao je pokušati. Sviđa mi se: proizvod ne suši kožu, čisti pore, sprječava osip. Potpuno akne nisu nestale, ali postale su manje. "

- Acne je moj stalni problem. Mislim da sam već sve pokušao. Stalno je otišao do kozmetičarke, proveo na kremama i maskama, umazan na sve što je pronađeno u hladnjaku. Setafil - prvi alat koji mi je dao primjetan učinak. Naravno, savršena koža je još uvijek daleko, ali prvi rezultati su ohrabrujući. Mislim da je ovo najbolja kozmetika za upalu problematične kože! "

Valentina, 36 godina

- Kupio sam Cetafil gel za zamjenu uobičajene pjene. Ne dijelim opći užitak: osip se nije smanjio, crne točke su još uvijek na nosu. Također nema učinka na bore. Mislim da je lijek nadmašen uzalud. "

Ekaterina, 22 godine

“Borim se s aknama iz adolescencije, s različitim uspjehom. Upale nestaju, a zatim se pojavljuju s novim prijateljima. Setafil mi je propisao dermatolog nakon pregleda i analize krvi za hormone. Koristim malo više od mjesec dana i već vidim kako se stanje lica poboljšalo. Zaista se nadam da će mi ova linija pomoći da se nosim s upalama i volim odraz u zrcalu. "

Proizvodi Setafil - učinkovita kozmetika za problematičnu i masnu kožu. Primjenjujući ga, možete se riješiti akni, crnih mrlja i hiperpigmentacije. Prije uporabe proizvoda posavjetujte se s dermatologom.

Acne: kako izliječiti acne

Odakle dolazi akna i kako je izliječiti. Besplatno liječenje akni kod kuće. Pregledi farmaceutske kozmetike.

Setafil

Cetaphil - novi proizvod od proizvođača Galderma za problematičnu kožu koja se liječi aknama. Setafil ima svojstva čišćenja i vlaženja, ne isušuje kožu, smiruje iritacije i upale, zateže pore. Setafil se proizvodi u tri oblika: losion, hidratantna krema sa zaštitom od sunca i pjena za pranje.

Načelo rada Cetafil

Zbog sastava emulzije, Cetaphil održava prirodnu pH-ravnotežu kože, ne iritira i ne suši kožu, ne narušava zaštitni film. Svi Cetaphil proizvodi ne začepljuju pore, nisu komedogeni.

Oni se nose s kožom sklonom aknama, iritiranom, osjetljivom i novorođenom kožom. Znači Setafil stvoren za svakodnevnu njegu problematične kože.

Losion cetaphil

U sastavu losiona Setafila nema alkohola i sapuna, pa ga nije potrebno oprati. Ne ostavlja nikakve neugodne osjećaje na koži. Prikladno za uklanjanje šminke i čišćenje kože. Setafil losion čini kožu malo baršunastom i malo zategnutom, zateže pore i "gasi" upalu.

Setafil losion je pogodan za sve one koji imaju problematičnu kožu: masnu i sklonu aknama, presušene zbog tretmana lijekovima ili osjetljive kože s higijenskom netolerancijom. Losion će se nositi sa svim problemima, eliminirati suhoću, hidratizirati, ne začepiti pore i poticati liječenje upale.

Cijena losiona Setafil kreće se od 550 do 650 rubalja po 20 ml.

Kako primijeniti losion Setafil

Nanesite Setafil kao losion 2 puta dnevno: ujutro i navečer. Upute su opcionalne: ispiranje ili ispiranje. Ako ne osjećate nelagodu na koži, nemojte je ispirati.

Linija medicinske kozmetike Setafil

Tu liniju kozmetike izumila je i tvrtka Galderma (proizvođač Effezela) za svakodnevnu njegu problematične kože tijekom liječenja. U liniji je hidratantna krema sa zaštitom od sunca SPA 30 i pranje lica.

Sredstvo za čišćenje lica Setafil

Setafil ispiranje lica sadrži fiziološki pH, tj. sastojci pjene podržavaju prirodni omotač kože, bez ometanja, ali samo pomažu prodiranju u korisne tvari. Pjena Setafil savršeno se nosi s uklanjanjem sebuma, dok ne isušuje kožu, regulira uljni sjaj. Vlaženje i čišćenje su glavne značajke pjene Sethil.

Pogodan za kožu tijekom liječenja akni, osobito u prvim mjesecima liječenja. Nadalje, pjena se može primijeniti cijelo vrijeme terapije za potporni učinak.

Cijena za pjenu Cetafil od 500 do 600 rubalja za 200 ml.

Način primjene pjene Cetafil

Pjenjenje se pere preporučljivo 2 puta dnevno: ujutro i navečer. Nježno masirajte na vlažnu kožu i isperite toplom vodom. Ako je potrebno, pjenu možete češće prati.

Ovlaživač Setafil

Krema Setafil ima vrlo važnu akciju - zaštitu od sunčevih zraka SPF 30. Kada tretirate kožu s Effezelom, upute jasno ukazuju da ne možete biti pod ultraljubičastim svjetlom ili nanosite kremu za sunčanje. Galderma je uspjela stvoriti hidratantnu, protuupalnu kremu koja već uključuje zaštitu od sunca.

Osim toga, krema savršeno vlaži kožu, nije komedogena, smiruje iritacije i upale kože, smanjuje razvoj nuspojava tijekom tretmana akni, intenzivno čisti i vlaži.

Prosječna cijena ovlaživač Setafil 550 rubalja i može varirati oko 100 rubalja.

Kako nanositi kremu Setafil

Preporuča se nanošenje kreme Sethil sa SPF zaštitom jednom dnevno: ili ujutro nakon pranja, ili 1 sat nakon primjene terapijskog lijeka.

Dakle, ljekovita kozmetika Setafil dizajnirana je posebno za smanjenje rizika od nuspojava kod liječenja lijekovima za intenzivnu hidrataciju, za protuupalno djelovanje, čišćenje i zaštitu od sunca.

Pregledi lijekova Cetafil

Cetafil losion koristim oko 2 mjeseca. Preporučuje kozmetičar nakon čišćenja. Moj se masni sjaj smanjio i pore su mi se sužile i nisu se čak ni zaprljale. Sumnjam u tupost kože, ali svakako mi se sviđa ovaj alat.

Recenzirao: Alexandra

Neću mijenjati losion za ništa. Upečatljiv rezultat: pore su sužene, nema sjaja i ne uzrokuje akne. Primjenjujem ga u skladu s uputama ujutro, a navečer s pamučnim jastukom, ne perem ga. Ne osjećam ga na licu, on je svjetlo. Zadovoljan sam.

Recenzent: Nada

Kozmetičarka mi je napisala losion Sethil za završnu fazu liječenja akni. Nije bilo specifičnih upala, ali kada su se primijenile, počeli su se pojavljivati ​​piling i zatvoreni komediji, opće stanje i kvaliteta kože postali su bolji, baršunasti. Ali ja sam tvrdoglavo nastavio mrljati losionom i već negdje u mjesec dana primijetio sam da se komedoni počeli samostalno rastapati. I na kraju sam dobio prekrasnu porculansku kožu.

Recenzent: Margarita

Pročitajte također

Skinlite maska ​​s blatom Mrtvog mora

Eritromicin za akne

Shiseido Pureness prah

Antibiotici za akne

35 komentara o Cetafilu:

SUPERSUPERSUPER alat. Koristim gel za lice, losion i kremu. Imamo ih u volumenu od 460 ml. Lokalno, s točkama nekoliko dana primijenjen je BENZAC AC (BAZIRON u Rusiji). Nema više problema s aknama! Ono što jednostavno nisam pokušao! I Vichy, i Avene, i Lierac, i Lancome, i profesionalna kozmetika kao što je Gernetic, Sveta zemlja i vrag znaju što još. Sve to bez ikakve koristi ili kratkoročne pomoći. Mjesec dana kasnije sve se vratilo. Koliko sam boca u kupaonici? Ostavio je sve! Ljekarnici su jednim glasom tvrdili: "Imate masnu kožu, pa akne." Moj uobičajeni obiteljski liječnik, liječnik opće prakse, preporučio CETAPHIL, dodajući komentar, nemate masnu kožu, samo trebate pravi alat koji će vam vratiti prirodni imunitet kože. Pa, ovdje je rezultat, stvarno na licu. Naravno, koliko ljudi, toliko mišljenja, ali pokušajte! Svakako pokušajte1

Ovo je grozno. Dermatolog mi je napisao efuzelnu mast zajedno s filmom za pranje Cetaphila, ali smo također kupili hidratantnu kremu. Ujutro perem lice filmom i nanosim proizvod, a navečer imam pjenu i efakel. Nakon 3 dana takvog korištenja, nađen je divlji piling, koža tek uliva! Strašan osjećaj stezanja. Samo želim ostati kod kuće i ne smijem nigdje ići s takvim licem. A o nuspojavama nije nigdje napisano, a liječnik nije upozorio

Zaustavite uporabu Effezela dok se koža ne vrati, aktivno hidratizirate lice. Po mogućnosti krema iz niza jake hidratantne, na primjer, Avene Clean-ac - http://priwi.ru/krem-avene-clean-ac/, Bioderma Atoderm - http://priwi.ru/krem-bioderma-atoderm-po- cink /.
Nuspojave su zapisane u uputama za Effezel, uvijek ih čitajte.
I ovdje je link na moj članak o ovom lijeku http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/effezel/

Zdravo, trebam tvoj savjet. Acne i acne su na licu za koliko ja mogu sjetiti, ali u posljednjih godina, interne acne pacijenata počeo da se pojave. Otišao je kod dermatologa, rekao je da imam puno muških hormona u koži, pa akne i akne. Propisala je doksiciklin, cetafil dermo kontrolu (sredstvo za čišćenje lica i losion) i Effiesel. Pokazalo se da nije lako pronaći te droge. Nakon nekog vremena, pronašla je effizel, upotrijebila ga je, došlo je do rezultata, akne su gotovo nestale, ali je koža postupno počela sušiti i akne su ostale unutar. Naručio sam setafil dermo-control (pjenu) u mrežnoj ljekarni i, slučajno, pomiješao sam ga, naručio sam setfil losion za čišćenje. Kako sve to mogu iskoristiti sada, u kojem redoslijedu, i je li to puno posljedica koje sam stekao još jednim losionom?

Dobar dan!
Zašto je dermatolog zaključio takav testosteron? Testirajte se na hormone i provjerite je li to zaista hormon.
Doksiciklin je antibiotik, ne utječe na količinu hormona, potiskuje sve bakterije.
I što se pere?
Da bi koža ostala suha, nanesite Effezel svaki drugi dan, a na slobodan dan koristite kremu.
Nanesite losion ujutro nakon pranja i prema uputama.
Općenito, pročitajte moj članak - http://priwi.ru/1-etap/, opisuje slijed sredstava i liječenje akni s efeselom.

doista testosteron je povišen, testiran

Dobro došli! Recite mi, molim... Imam akne cijelo vrijeme, položio sam sve testove, kažu da je sve normalno.. Sada sam već 5 mjeseci trudnoće i dermatolog je propisao Azelik kremu i Setafil oprati lice. Azelik koristim gotovo mjesec dana, obrazi tiho prolaze, ali moje čelo se ne tretira na bilo koji način, što da radim? Izgleda vrlo ružno.
Dobio sam Cetaphil samo danas, oprao sam ga, sve dok ne znam koji će biti rezultat

Čudno, što ti je točno propisao Azelik. Upute za lijek kaže: "Koristite tijekom trudnoće i dojenja
U trudnoći i tijekom dojenja, koriste se samo ako namijenjena korist majci prelazi rizik za fetus i dijete.
Što je priroda akni? gnoj? Velika, potkožna?
Namazati antibiotik Zerkalin na čelo - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/zerkalin/ ili Dalatsin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/dalatsin/

Zdravsvuyte! Hvala vam što ste odgovorili!
Mislite li da Azelik može naškoditi djetetu? Možda je bolje prestati ga koristiti? Točno jedan mjesec kako ga koristim ((((
Da, tu su gnojni prištići i miteseri na čelu (crne točkice). Potkožni mensi obično se pojavljuju na bradi i obrazima. Također imam akne mjesta na obrazima i osjećaj da su čak i više nego što jesu!
Ali znate što je u pitanju, imam malo gnojnih, u osnovi su uvijek uz mene kao takva iritacija, ima mnogo malih, razumijem...

Mary, ispada, ovaj izraz se koristi na mnogim lijekovima, jer do kraja njihovog utjecaja na fetus nije ispitan.
Ne mislim da azelaična kiselina može uzrokovati takvu štetu, pogotovo zato što se razgrađuje.
Nakon što je rezultat iz nje, koristiti dalje.
Nesmetan je za razmazivanje antibioticima, koje sam vam napisao u nastavku.
Jednom tjedno napravite maske glinenim ili voćnim kiselinama, očistit će crne točke i posvijetliti mrlje.

I drugo pitanje, koje je najbolje od toga? Dalatsin ili ogledala?

Dalatsin u obliku gela košta oko 800-900 rubalja bez alkohola, Zerkalin - rješenje, postoji alkohol u sastavu, koji suši kožu, ali ako se primjenjuje na točku, onda je podnošljiv - 300 rubalja.
Aktivni sastojak je jedan - antibiotik klindamicin.
Ako novac nije šteta, onda Dalatsin http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej/dalatsin/ (gel za vanjsku uporabu), ako želite spremiti, onda Zerkalin - http://priwi.ru/sredstva-ot-pryshhej / zerkalin / također radi odličan posao.

Puno vam hvala! Ako imaju isti rezultat, vjerojatno možete Zerkalin, zar ne?
I kako se može postići isti ten (svjetlo)? Imam crvenkastu boju, zbog toga izgleda ružno

I još jedno pitanje: nakon prve trudnoće kosa mi i dalje pada, a nove ne rastu i postaju vrlo lomljive, tanke, dosadne, a moja je duljina dobra. Ali nove ne rastu
Možda postoji neki šampon ili maska. Pijem vitamine za feminion, i redovito šampone (fructis).

Može Ogledalo - da.
Voćne kiseline nalaze se u kremama, pilingima i označene su kao AHA i BHA.
Glina - bijela je sve češća.
Uz pomoć pilinga i maske izjednačite ten.
Na primjer, pročišćavati - http://priwi.ru/noreva-exfoliac/ s voćnim kiselinama u ovoj kozmetici Noreva cijela serija Exfoliac.
Kozmetika Avene serija Čišćenje kiselinama. Koristite prema uputama.
O kosi: pogledajte profesionalnu i terapeutsku njegu kose, imate Ducray kozmetiku, i samo google, potražite šampone za kosu, oni su puni njih)

A što je bolje kupiti glinu? A što je voćna kiselina? Kako koristiti ovu voćnu kiselinu?

Puno vam hvala! Koristit ću ono što ste mi savjetovali!

Dobar dan! Možete li molim vas reći da li mogu koristiti Cetafil (imam cijelu seriju) tijekom trudnoće?

To je moguće, čak i preporučeno za djecu.

Dermatolog je propisao kremu za čišćenje lica i hidratantnu kremu Setafil, pjena mi se svidjela, ali krema se pretvorila u crvenu, a lice mi je gorjelo, je li normalno? Pijem kremu 2 dana, učinak je isti, što da radim?

iz hidratantne kreme ne bi trebalo gorjeti.
Pokušajte zaustaviti 2-3 dana, kada prođe crvenilo, pokušajte ponovno.
ako je učinak isti, onda prestanite koristiti ovu kremu.

Dobar dan! Imam 20 godina, problem je akni na licu (obrazima) i vratu. Započeli smo s Efzesel gelom. Petog dana primjene, na licu je započeo vrlo jak osjećaj pečenja, pa je čak morao isprati gel. U večernjim satima skinem šminku s efaclar mousseom, zatim nanesem Efzesel, ujutro umijem lice vodom i nanesem redovitu hidratantnu kremu. Koža je vrlo suha i ljušti. Reci mi što radim krivo? možda trebati zamijeniti bilo koji lijek? umjesto uobičajene kreme nanesite kremu cetafila ili neku drugu? ili uzeti gel učinka pauze?

Natalia, Effezel se zaustavlja kako bi vratila razinu vlage u koži, a zatim je nanosi i 20-30 minuta nakon namakanja, nanosi hidratantnu kremu na vrh. Dakle, utjecaj će biti mekši, ali koža neće biti toliko ozlijeđena.
Krema ne-nemodemogenna bi trebala biti.

Dobro došli! Možete li mi, molim vas, reći, ali mogu li koristiti sredstva za čišćenje lica Setafil i Norev Exfoliac scrub za uklanjanje crnih mrlja?

Pjena Setafil ne utječe na crne točke, to je opće sredstvo za pranje.
Piling od pilinga usmjeren je na dubinsko čišćenje pora. Pogodan je za uklanjanje crnih točaka.

Za pravilno čišćenje osjetljive kože možete koristiti Cetaphil losion za čišćenje koji se također prodaje u ljekarnama

Elena, molim te vrati potragu na stranicu, sada ne mogu naći ništa. Članak o Cetafilu na vašoj web-lokaciji morao je pretraživati ​​putem Googlea. Još se sjećam da je tijekom trudnoće bio članak o aknama, ali ne znam kako ga pronaći.
Imam veliko pitanje o Cetaphilu. Završio sam liječenje prema tvom planu, lice mi je bilo lijepo. Zatim sam zatrudnjela i prestala koristiti Effezel čak jednom u dva tjedna, kao i prije. Pregledao sam sve svoje kozmetičke proizvode kako bih isključio neke posebno štetne sastojke. Već dugo je izabrala ono što bi sada mogla iskoristiti, pokušala je kontaktirati Aveneove i Uriage konzultante, ali nitko nije pomogao s savjetom. Na kraju sam se obratio dermatologu i ona mi je savjetovala da kupim Cetaphil i da je koristim danju i noću.
Kupio sam i počeo primjećivati ​​da se akne aktivno pojavljuju. Mislio sam da je to zbog hormonskih promjena. Ali u zadnje vrijeme sam prestao koristiti Cetaphil i nema novih akni ponovno.
Imam vrlo čudnu kožu, nisu sve kreme pogodne za mene, čak i od vrlo skupih. Acne ide puno. Osim toga, u ovom Setafileu, primijetio sam male bijele kvržice, ugruške kreme. Može li se nekako pogrešno pohraniti i pogoršati? Ili imam lošu reakciju na cink (nikad nisam volio cink kremu)?

Sada sam opet zbunjen. Ne znam kako organizirati njegu kože tijekom trudnoće. Možda mi možete pomoći pronaći novi sustav? Prirodna kozmetika nije prikladna, jer ima mnogo eteričnih ulja. Potrebne su nekomedogene kozmetike koje su prikladne za trudnice i brinu se za problematičnu kožu, po mogućnosti s dnevnim spf. Gledam Aven Expert, ali nitko ne može sa sigurnošću reći da nije štetan za vrijeme trudnoće, plus da je bez spf.

Elena, dobar dan!
Potraga se dogodila, nestala negdje... sada u desnom stupcu iznad rubrika.
Ovdje je članak o aknama i trudnoći - http://priwi.ru/pryshhi-pri-beremennosti/
U Avene Expertu nema ničega što bi moglo utjecati na fetus, tako da ne vidim nikakva ograničenja za trudnoću, nema derivata vitamina A.
Razmislite o Ducray i Uriage kozmetici - vrijedni kandidati za najosjetljiviju kožu.
Kakvo je stanje kože sada?

Elena, stanje kože nije jako. Općenito, nema masovnih akni, onda gotovo svaki drugi dan jedan apsces puzi negdje. Odmah je istisnem, zbog toga mi je lice zamrljano. Odbila je od Cetafila, ima puno akni, čudno (
Pregledao sam gomilu kozmetike (Avene, Uriage, Noreva, Bioderma) i izabrao ova tri proizvoda za sebe, želim vas pitati za savjet prije kupnje.
Na dan Bioderma Sensibio AR BB kreme (sa SPF 30, stvarno mi se sviđa). _http: //www.bioderma.su/produkt/sensibio/Sensibio_AR-BB_krem.html
Noću Bioderma Sebium AKN krema _http: //www.bioderma.su/produkt/sebium/akn.html
Nikad nisam koristio Biodermu, bojim se, što ako se dogodi s Cetafilom (((

Osim toga, želim dodati još jednu masku, ali ne znam je li bolje očistiti ili hidratizirati. Ove opcije razmatrane su KLINANSKOM MASKOM ZA DUBOKO ČIŠĆENJE KOŽE. MASKA _http: //www.eau-thermale-avene.ru/lico/ezhednevnyy-uhod/osnovnoy-uhod/uspokaivayushchaya-uvlazhnyayushchaya-maska. Aven mi dobro odgovara. Yuryazh je pokušao samo gel za pranje.

Možda ćete savjetovati bilo koju drugu masku? Moja koža je sada suha. Ponekad se bavim piljenjem Noreva, a sada sam Aven Klinans-K stavio s kiselinama na noć.

Elena, u načelu, skrb je odabrana adekvatno, ali činjenica je da Bioderma nije prikladna za svakoga i njihov sastav nije uvijek ispravan za problematičnu kožu.
Volim masku od Aven Klinans - čisti dobro i nježno, ali ako je koža suha, ona ga još više isušuje. Idealno, imati hidratantnu masku i čišćenje. Od hidratantne maske koju držim Express maska ​​iz Uriage AquaPrecis - kao i cijeli niz uviyazh aquapresi je vrlo dobar alat, nisam napisao pregled o tome još, štedi od opeklina nakon effacel ili suhu kožu.
Zašto ne pokupiš skrb od Avena, ako ti to odgovara?

Sjednite, je li moguće nanijeti kremu iz iste serije ili bilo koje druge kreme odmah nakon setafila, je li koža previše preopterećena?

i za koju svrhu? ako ste oprali cetafilom, onda naravno morate nanijeti kremu.
Ako jedna krema nije dovoljna, nanesite drugu samo nakon upijanja prethodne kreme.

Želim podijeliti svoje iskustvo, danas sam kupio hidratantnu kremu od staphila, stavio je na lice, za trenutak mi je lice postalo crveno, upaljeno, gori. Čini se sve, dva sata ništa ne prolazi, sjedim i čekam hitnu pomoć
Vrlo je zanimljivo zašto krema na kojoj je indicirana hipoalkrgenija daje takvu reakciju na problematičnu kožu.
Budite oprezni

Pozdrav! Imam 22 godine, pola žena.Liječnik je propisao aknekutan za 8 mg dnevno, pio je 6 mjeseci, svi osipi su nestali. Nakon 5 mjeseci došlo je do relapsa, naredio da se opet pije na isti način - vidio 11 mjeseci, acne otišao. Četiri mjeseca kasnije ponovno je došlo do recidiva, počela sam opet piti na 8 mg dkn (pijem 3 mjeseca). Postoje povremeni osipi (na bradi i na čelu su se počele pojavljivati ​​potkožne bolne akne (tamo sam u načelu rijetko imao akne).

Dobro došli! Liječili su me zbog demodeksa, dermatolog je propisao Sethilovu pjenu, već dva mjeseca perem lice. Akne su još uvijek tu. Nakon pjene nanosim Baziron. Trebam li kupiti pjenu i općenito koliko vremena mogu koristiti?

Neograničeno vrijeme ako vam odgovara (ne suši, ne mast, ne uzrokuje iritaciju)

Više Članaka O Vrstama Akni