Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
La Roche-Posay EFFACLAR

Lingonberry Tatyana Rostov-on-Don | 28.11.2018

Efaklar Duo + svjetlo za toniranje 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključci: Volio je temelj. Lagana tekstura, ugodna nijansa, na koži dobiva prirodnu nijansu, ne izdvaja se u bore, ravnomjerno i lako osjenčana, bez učinka maske, čak i na masne dijelove kože. Dobro maskira ne-globalne probleme, lagano crvenilo, crne točkice, tamni krugovi, siva koža savršeno tonizira.

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 28.11.2018

Duopak Efaklar losion 2 x 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključak: Redovito kupujem ovaj toner, koristim ga kao “tešku artiljeriju” kada moja kombinirana koža predstavlja neugodna iznenađenja. U sastavu se nalazi alkohol, koji obično pokušavam izbjeći, ali u ovom alatu je vrlo koristan Mile Tonic tekućina, bezbojna i prozirna, miris ljekarne. Koristim ga bez fanatizma: ne više od jednom dnevno, ponekad u smjeru kretanja, u kombinaciji s dobrom vlagom. U ovom slučaju, koža ne presušuje, pomaže se nositi s upalom. Dobar alat, obavlja sve navedeno u opisu!

Gokoryan Viorica Moskva | 27.11.2018

Efaklar gel za čišćenje 400 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključak: Nije čudno, već prvi gel koji sam kupio i shvatio da je to ono što sam toliko dugo tražio. Od prve prijave, savršeno se pokazao! Ne suši kožu, ne iritira je, miris je ugodan, a ako kupiš ovaj veliki format onda čak i za takvu tranzhyr poput mene to će trajati godinu dana, ali što je 1300r za godinu dana? I ovdje, sada, sada razmislite je li vrijedno trošiti 200 puta mjesečno na svaki bjaku. Kada je ovdje bolje za cijelu godinu, on ju je uzeo i zaboravio!

Kolesova Nina Selo Ukrainka | 24.11.2018

Efaklar H Umirujuća krema za višestruku hidrataciju 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključak: Prilično dobra krema za kožu koja je osušena lijekovima. Nalazi se kao multi-reducirajući, sedativni, hidratantni agens. I to je istina. Krema mi nije odgovarala, bila je predebela i masna za moju kožu. No, pošteno, s nekim pilingom radi sjajno. Krema ima ugodnu aromu, dobar volumen (40 ml), malu cijev s poklopcem. Pakirano u kutiju, datum isteka do 08.2021.

Kolesova Nina Selo Ukrainka | 24.11.2018

Efaklar DUO [+] Korektivni krem-gel za problematičnu kožu 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključci: Sjajna krema stvarno djeluje! Koristim ga tjedan i pol i dok je rezultat odličan! Krem-gel je usmjeren na borbu protiv nesavršenosti i njihovo ponovno pojavljivanje, nakon akni. Imam problem T-zone, ima puno malih prištića na čelu, a kada koristim ovu kremu njihov broj se značajno smanjuje! Krema je vrlo lagana, dobro miriše, ne ostavlja osjećaj ljepljivosti, blago umiruje kožu, postaje vrlo meka. Tijekom dana, ne mast, što je vrlo važno za mene! Doista, pogodan kao osnova za šminku. Nekomedogenny. Potrošnja je minimalna, jer za punu pokrivenost trebate malo, dobro se širi. Volumen je optimalan (40 ml), duga cijev s tankim izljevom. Ujutro i navečer koristim micelarno pranje lica, tonik i ovu kremu. Definitivno ću nastaviti koristiti! Alat je stigao u kutiju, ništa nije dentirano, rok trajanja do 07.2021.

Nadezhda Vetchinnikova Krasnojarsk | 21.11.2018 |

Set Efaklar H Multi-hidratantna krema za umirivanje 2 komada x 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključak: Uzela je kćer tinejdžera na savjet kozmetologa. Već dugo sam upoznat s ovom robnom markom, pa se nadam da će efekt biti. Sredstva bijele boje, prilično guste konzistencije, gotovo bez mirisa. Dobro se upija, promatrat ćemo - pojavit će se kumulativni učinak. Općenito, kao

Ševčenka Viktorija Samara | 13.11.2018 |

Efaklar DUO [+] Korektivni krem-gel za problematičnu kožu 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključak: Imao sam ovu kremu u minijaturi, stvarno mi se svidjela, pa sam je kupila u punoj veličini. Trenutno koristim kremu oko 3 mjeseca noću. I ne znam je li to dano krema ili novi tonik, ali osip na licu je postao znatno manje.

Elena Orel | 08.11.2018 |

Serotsink Spray control masni sjaj, 150 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključci: Općenito, kozmetika iz LRP-a nije loša! Koristio sam mnogo stvari, posebno se svidjela maska ​​za čišćenje iz serije Effaclar. Naručio sam ovaj sprej i nisam vidio nikakav poseban učinak i nisam ga osjetio. Ne matira kožu i ne sužava pore. Kao termo, možete ga koristiti, ali deklarirane kvalitete su po mom mišljenju odsutne! Ne savjetujem

Anastasia Fedorova Naberezhnye Chelny | 11/05/2018 |

Pjenasti gel za čišćenje za kombiniranu masnu i problematičnu kožu Efaklar 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključak: Trenutno je ovaj gel, po mom mišljenju, jedan od najboljih u svom cjenovnom segmentu. Mnogi su već pisali o sastavu i mehanizmu djelovanja, tako da ne vidim smisao ovdje sve to obojiti. Ja, kao vlasnik problematične kože sa svim znakovima koji nadopunjuju njegovu težinu (crne točke, povećane pore, akne), volio je ovaj gel jer nakon uporabe nije ostavio osjećaj suhoće, već naprotiv, koža je bila čista i glatka. Potrošnja je vrlo ekonomična: kada se koristi 2 puta dnevno, traje najmanje 4 mjeseca. Naravno, problem akni i komedona ne može se riješiti samo njegovom uporabom, već se ovaj gel pokazuje kao element sveobuhvatne skrbi. Povremeno se vraćam njemu, jer već uvjeren u njegovu kvalitetu.

Kilyachkova Natalia Samara | 30.10.2018

Set Efaklar H Multi-hidratantna krema za umirivanje 2 komada x 40 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključak: Savršena krema za noć, dobro hrani i smiruje kožu. Koristim više od mjesec dana, protok je prosječan, nije izazvao alergije. Moja koža je kombinirana.

Kilyachkova Natalia Samara | 30.10.2018

Duopak Efaklar losion 2 x 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključak: Odličan losion, dobro čisti i tonira. Potrošnja je mala, miris je ugodan. Koristim ga svaki dan. Alergije nisu uzrokovale. Moja koža je kombinirana (postoje i masne i suhe površine).

Darina Moskva | 30.10.2018

Efaklar N gel za čišćenje 200 ml (La Roche-Posay, Effaclar)

Zaključci: Moje glavno pranje. Koristim savjet kozmetičara, propisan mi je kada je bilo neke vrste dermatitisa, ali od tada sam ostao s njom. Soft, nema pritužbi na čišćenje, dispenzer je vrlo zgodan. nema pjene, ali apsolutno nije važno.

La Roche-Posay Effaclar H - pregled

Kupila sam ovu kremu početkom ožujka, kada je koža sklona masnoći postala nestašna - upaljena i istodobno oguljena. Prema opisima proizvođača, krema je stvorena za takve slučajeve.

To je jedan od rijetkih alata, zaključci o njihovoj učinkovitosti i njihovom najboljem korištenju mogu se odmah izvršiti. Naravno, ne od prve uporabe. Ali nakon nekoliko tjedana - sigurno.

Koristio ga je navečer. Prve večeri krema je apsorbirana, vjerojatno za minutu. Zatim, sa svakom uporabom, počelo se sve sporije apsorbirati. Koristio sam ga 4 večeri za redom - za to vrijeme koža je imala vremena za oporavak - piling i crvenilo. (Naravno, vrijedi se boriti strastima drugim sredstvima.)

Pokušao sam ga primijeniti ujutro - nije mi se svidjelo. Koža s njom vrlo brzo postaje debela i užasno sija.

Za mene se ova krema pokazala kao izvrstan SOS lijek. Za svaki dan - to je teško. Sada, dok ne dođe pravo proljeće, koristit ću ga 2 puta tjedno nakon maske za piling i čišćenje. Već sam se toliko pokušao primijeniti. Izvrsna zamjena za hidratantne i regenerirajuće maske. Koža ujutro izgleda tako svježe i dobro negovano da se ne želite ni oprati.

U vrlo toplom i vrućem vremenu sam više nego siguran da će biti teško. Neću ga čak ni riskirati.

P.s. Usput, prije toga je vjerovala da je ljekarni kozmetika (poput korejskog) samo marketinški trik.

[Uredio autor 19. ožujka 2017.]

Emulzija La Roche Posay EFFACLAR K (+) - osvrti

Negativne recenzije

Pozdrav svima! Moj Effaclar K + uzrokovao je strašne akne na mojoj bradi, moja koža je problematična, osjetljiva, stalno se borim s nesavršenjima, a onda opet postoje frustracije s ovom kremom. Isprva sam pomislio da je ovisnost, sva gnjida izlaze iz začepljenih pora, a nakon dva tjedna neki užas je išao, prvi, dva i tako dalje, i takva bolna potkožna akna, neka vrsta noćne more, više komedona postalo je vidljivo, izazivao je osip i nije zarazna, definitivno mogu reći. Moje strpljenje je došlo do kraja. Sada obrišem brbljivicu, postalo je bolje. Budite oprezni. Nitko ne može pristupiti ovoj kremi.

prednosti:

nedostaci:

Koristi se mjesec dana, ništa se nije promijenilo. Ili možda jednostavno nije odgovaralo mojoj koži, iako je prema svjedočenju ono što je "liječnik propisao"))) Uvijek smeta kad na pakete piše što bi trebao biti rezultat za mjesec dana, posebno, stavka "površina kože je ravnomjernija". Ne vjerujem i već sam ovo vidio stoti put, mislim na druge marke.

Savršeno podmazuje kožu, brzo se upija, ima nenametljivu aromu

Dragi, može biti comedogenic, može uzrokovati piling, ne pomaže u borbi protiv osipa, ne su

La Rocher Posay Effaclar K (+) krema mi je predstavljena i bila sam izuzetno zadovoljna takvim poklonom! Prije toga, imao sam sličan kremički La Rocher Posay Effaclar K jednostavno, bez plus) i to je izazvalo moje povjerenje. to je toliko kreme u ovom trenutku

MOJA KOŽA: problematična, kombinirana, svake godine sve manje i manje hrabra Iako to zadovoljava! Također imam tragove akni na obrazu i bradi. I osipi me ponekad smetaju (kad Pere slatko, ili prestane stvarati antibakterijske maske za lice). znakovi akni (pre)

Što sam htjela od kreme? Maksimalni učinak na svijest o cijeni i marki. Kako ne bi osušili kožu, ali u isto vrijeme pomogli su mirnom uklanjanju prištića i olakšali reljef.

Vrijeme uporabe kreme: 4 tjedna. Stavio je 2 tjedna do kraja ujutro i navečer. Tada je počela primjenjivati ​​samo za večer, jer krema osušila kožu loše, jer je studeni, -10 -15 stupnjeva. U poslijepodnevnim satima koristio sam svoju dokazanu Diademine kremu.

Prvih 4 dana su bili izvrsni! Pimples se isušio i počeo prolaziti kao da. Međutim, nakon toga, svaka dva dana počela sam dobivati ​​bolne akne! počela nanositi kremu - nakon 2 tjedna nakon 4 tjedna - posipati ((

Mislio sam da jedem previše slatkog (2 kriške tamne čokolade ujutro i malu kolač za ručak), prebacio sam se na zdraviju prehranu, ograničenu na slatko samo za doručak.

Ali koža je nastavila rasti akne! U trećem tjednu, pomislio sam da je moja krema začepljena s još jednom kremom i prestala ga koristiti. Ali svaki dan osip postaje sve više i više nije mali crveni prištić, već ogroman koji boli ako slučajno dodirnete kožu ((((

A sada, nakon 4 tjedna, stiže do mene. KAKO JE MOJ PRIJATELJ ZADOVOLJNI EFACLAR nagradio me aknama. Odvojim cijev od kreme i za nekoliko dana obnovim kožu uz pomoć Septizola, kreme od gline i akni (Belita-Vitex).

Sada je koža malo bolja. Novi se osip prestao pojavljivati, a stari se polako povlače!

Tada sam pročitao recenzije o Ayreku i otkrio da neke djevojke imaju istu situaciju!

Općenito, budite oprezni s kremom. On me nije došao.

tako sam i nisam primijetio učinak, pa je ova krema htjela i čekala! iz čiste linije i ispostavilo se da je više zbunjujuća = (

prednosti:

Dobro miriše, brzo se upija

nedostaci:

Uzrokuje najjaču iritaciju kože, na licu se pojavljuju svrbežni osip, koža se ljušti.

Detalji:

Za mene je patka vrlo opasno sredstvo za lice. Isprva je rezultat bio malo zadovoljan. Pimples presušio, novi nije pojavio. Ali onda. Počelo je vrlo snažno ljuštenje, a najvažniji su se počeli pojavljivati ​​bubuljice. I ne samo prištići, već i privid nekih rana na licu. Duboki, bolni, stalno svrbljivi osip. Mislio sam, možda nakon što emulzija sadrži kiselinu, onda trebate biti strpljivi i vremenom će se koža naviknuti i rezultat će biti "na licu". Sve se dogodilo upravo suprotno, bilo je ogromnih mjesta na licu, kao da su komarci ugrizli, promjera dva cm. Ne primjenjujem ovu emulziju više, to je zastrašujuće. Prestao sam koristiti, rane od bubuljica postupno izliječiti. Ovaj alat se ne preporučuje.

Za mene se Rosh uopće činilo vrlo slabim.

Danas želim govoriti o svom iskustvu korištenja korektivne emulzije za masnu kožu La Roche-Posay EFFACLAR K (+).

Prema proizvođaču, ova emulzija:

Izglađuje reljef kože, sprječava stvaranje crnih mrlja, matira 8 sati, čisti i zateže pore.

Imao sam velike nade u ovaj lijek, ne kao borbu protiv akni ili upale, već upravo za čišćenje pora i glađenje kože.

Rezultat nije ispunio moja očekivanja - nisam vidio nikakve prepreke za formiranje crnih točaka, niti je matirao, očistio i uske pore, ili, naravno, spriječio stvaranje crnih točaka. No, stanje kože počelo se pogoršavati svaki dan. Počeli su se pojavljivati ​​neki osipi.

Pokušao sam nekoliko puta zaustaviti i ponovno početi koristiti ovaj alat, ali nažalost, ne, nisam se sprijateljio s njim.

Presuda: ovaj alat mi nije odgovarao. Nakon prestanka upotrebe, svi osipi su nestali, hvala Bogu.

prednosti:

Počeo je osip od njega

nedostaci:

Detalji:

Nažalost, naišao sam na uzorke ove marke, među njima je bio gel za pranje i neka vrsta suhe kože, probao sam proizvode i unatoč činjenici da mi je koža bila kombinirana, krema je izgledala vrlo zanimljivo, počela sam čitati recenzije na internetu Odlučio sam probati ovu marku kako bih uklonio crne točkice (usput: u to vrijeme nisam imao pimples), kupio sam ga, a ne za malo novca, počeo sam ga koristiti i nakon nekoliko dana ustao sam s prištićem lice, dobro, mislio sam da nikad ne znaš, iskočio sam od sebe i nastavio koristiti ovu kremu, ustao svako jutro i pronašao novi prištić na licu, pa sam ga koristio dva tjedna, a onda sam ga bacio nafig, a zatim nekoliko mjeseci izliječio kožu od akni, ovo je prva krema koja mi nije odgovarala do te mjere počeo se pojavljivati ​​snažan osip, pa ne savjetujem da ga kupite bez testa, bolje je negdje na njemu pronaći minijaturu.

Ali naprotiv, ja masnu kožu, pojavljuju se mali osipi, ako se prijavim za noć, onda se probudim sa super masnom kožom. Isprva sam mislio da je to bio moj put od vrućine, ali kad nisam trljao lice s bilo kakvom demodeks analizom, otkrio sam da bez kreme ujutro nema toliko masti. Sada ga koristim nekoliko sati tijekom dana, da ne bacam tako skupi lijek, ali ipak, ako pretjeram na koži, osjećaji nisu ugodni.

Neutralne recenzije

Dobar dan, predatori za ljepotu

Želim podijeliti svoje dojmove o ljekarničkoj kozmetici La Roche-Posay - korektivnoj emulziji za masnu kožu - Efaklar K +. Tu je cijev u 30 ml 1000 rub. Ne malo novca, složite se.

Svojstva: La Roche-Posay INOVACIJA: ANTIOKSIDATIVNO djelovanje za sprečavanje oksidacije sebuma. Po prvi put, EFFACLAR K (+) dnevno sredstvo za njegu kombinira Lipo-hidroksi-kiselinu, koja djeluje mikroskopski, i kompleks [Vitamin E + Carnosine + AIRLICIUM ™] s antioksidativnim i seborejskim učinkom tijekom 8 sati. Ne komedogenno.

Tako je sebum jedan tajnu, masnoće koje naše stanice izlučuju. A kada se sebum dođe u dodir s bakterijama koje su iznad krova u urbanim sredinama, one oksidiraju. I dodajte ovome nepravilnu prehranu, smeće vašeg crijeva (da, vaša crijeva i činjenica da su čudo bakterije umrle u njima u borbi s vašom prehranom također utječu na neugodan izgled akni na vašem slatkom licu).

Rezultat koji obećava:

Rezultat: Od prve primjene dolazi do osjećaja čistoće i svježine koja traje cijeli dan. U samo jednom mjesecu koža se transformira: - tekstura kože je ravnomjernija, - pore su očišćene i sužene, - uljni sjaj je pod kontrolom. To je dokazano anti-recidiv učinak na ponovnu pojavu nesavršenosti kože i crnih mrlja.

Idemo po redu. Osjećaj čistoće i svježine je. Cijeli dan ?! Pa noooo. Uopće ne. Krem koristim kao glavni, a zatim nanesem mineralni prah. Učinak čistoće u takvoj situaciji traje satima 5. Urbana sredina jednostavno više ne dopušta, jer sve što se nalazi u zraku taloži se na vama. Ravnomjernije otklanjanje kože? Pa, naravno, to se događa zbog antioksidativnih svojstava kako bi se uklonila upala, a djelomično sužava pore. Jesu li čiste? Djevojke, pokušao sam skinuti bjaki s trakom za nos. I znate što? 10-15 byak dobro ovo je doista rezultat za mene. Pogotovo ako su prije bili manje-više preko trake od crnih točkica.

Usput, koristim ga ne kao što je preporučio proizvođač. Mislim da je ovo vrlo agresivan alat. Možete ga nositi preko noći, dan nakon 2, ili djelovati lokalno, tj. samo na upalu. Osjećaji odmah nakon upotrebe - ne znam je li to lagano peckanje, ili ako osjećam da moja mast umire. Osjećaš li išta ?!

I još više. Miris proizvoda me malo iritira, nije ugodan kao ostatak kreme. Neka izravna supstanca koja troši vašu masnoću udara u vaš nos.

Neki su pozitivni na vlaženje. Pa, kakvu vlagu ako se ovaj alat osuši i ukloni masnoće?

Općenito, alat je ugodan i koristan. Glavna stvar je naučiti kako ga koristiti i ne zaboraviti na kompleks u borbi protiv pimples) I problemi mogu biti ne samo od oksidacije vašeg sebuma: P

Dugo sam nestrpljiv podijeliti pregled gel emulzije iz LA ROCHE-POSAY EFFACLAR K (+). Tko je pročitao moje druge recenzije već zna da imam vrlo problematičnu kožu, masnu kožu sklonu suhoći u nekim dijelovima kože. Povremeno, nove akne.

Najprije sam saznao za robnu marku LA ROCHE-POSAY u ljekarni, ali tada mi je bilo žao novca. Bojim se i odjednom neće raditi. U budućnosti mi je ovu seriju EFFACLAR preporučio kozmetolog. Od toga je počelo moje upoznavanje s ovom robnom markom, koju uopće ne žalim.

Moj prvi gel bio je

La Roche Posay Effaclar DUO [+], ovo je samo čudo lijek koji mi je pomogao riješiti se novih akni na koži. Prije i poslije fotografije možete vidjeti na fotografiji u povlačenju. Nadalje, kad su se akne činile poraženim, odlučio sam prijeći na nježniju njegu i počeo koristiti LA ROCHE-POSAY EFFACLAR K (+).

Pitate u čemu je razlika

La Roche Posay Effaclar DUO [+] i LA ROCHE-POSAY EFFACLAR K (+)?

indikacije:

Mješovita i masna koža, uporne crne mrlje, neravnomjerna površina kože, prekomjeran masni sjaj.

SASTOJCI:

Sredstvo posjeduje ultra svježu, nemasnu gel-emulziju, brzo se upija. Vlažite i udobno tijekom dana.

VOLUMEN: 30 ml.

Emulziju sam koristio tri mjeseca, jedna cijev bila je dovoljna za točno jedan mjesec uz dnevnu uporabu ujutro i navečer. U to je vrijeme oprana

gel za pranje Avene Cleanance.

U prva dva tjedna nisam mogla dobiti dovoljno, mislio sam da je došao dan kad sam se riješio akni. Ali nije bilo tamo, nakon dva tjedna počeli su se pojavljivati ​​strašni osipi, u svemu krivim gel od Avenea. Gel mi je osušio kožu, od dehidracije, koža je počela proizvoditi više sebuma (sebuma). Do danas su moji favoriti za pranje

gel La Roche-Posay EFFACLAR i jeftin, ali ne manje učinkovit

Pa, i naravno da je emulzija slaba, shvatila sam da je pogodnija za uporabu barem ujutro, kao baza za šminku. Za ljude s manje problematičnom kožom, ili jednostavno s masnom kožom, bez akni, vjerujem da bi ova emulzija bila savršena.

Pa, što je sa mnom ?! Ponovno sam se vratio u svoj eliksir -

La Roche Posay Effaclar DUO [+], koji mi je pomogao vratiti kožu. Još se ne namjeravam mijenjati!

Hvala na pažnji!

prednosti:

Dobra konzistencija, ugodna aroma, izjednačava kožu.

nedostaci:

Za svakoga svoje.

Pozdrav svima. Pročitajte recenzije o lijeku za emulziju lijeka za masnu problematičnu kožu Effaclar K iz La Rocher-Posay. Ispostavilo se da su kontradiktorni i odlučio sam napustiti svoj.
Obično, sve što je vezano za kožu i kosu je vrlo individualno, tako da ono što je dobro za jedno ili drugo možda nije prikladno.
Ovaj alat je namijenjen za problematičnu i masnu kožu odraslih osoba, njegov je zadatak riješiti probleme začepljenih i proširenih pora, probleme crnih mrlja, upale kože, prekomjerni sadržaj masti i neujednačen ten. Emulziju nanesite na čistu kožu dva puta dnevno - ujutro i navečer.
Nažalost, na cijevi (volumen 30 ml) s emulzijom nema riječi na ruskom jeziku.
Emulzija je na koži savršeno dobro upija. Bijela je, srednje čvrstoće, ne širi se. Nakon nanošenja, koža postaje ugodna na dodir, otklanjaju se nesavršenosti, koža se ne suši, pore se čiste.
Sastav emulzije je kiselina (zbog čega se kod primjene može primijetiti lagano peckanje), pogodno utjecati na problem masne kože. I proizvodi vrlo uglednu francusku tvrtku kojoj možete vjerovati. A miris nije loš.
Ipak, preporučam vam da pokušate. I odjednom je to vaš čip.

* Ugodan miris - lagana tekstura, sastavljena od cinka i vitamina E.

-skupo, apsolutno nezgodno pakiranje, neekonomično, proizvođač ne ispunjava obećanje

Dobar dan! Danas ćemo raspravljati o novom proizvodu u liniji za masnu kožu Effaclar francuskog proizvođača La Roche-posay - korektivne emulzije Effaclar k +. Emulzija je namijenjena svakodnevnoj njezi problematične kože. Proizvođač obećava:

smanjenje crnih mrlja, izravnavanje reljefa kože, matiranje 8 sati, antioksidativno i seboregulacijsko djelovanje.

U sastavu se dodaju: kiselina, vitamin E, karnozin, cink, erlitzium i druge komponente.

Moja koža je kombinirani tip. Tanki, s rosaceom na krilima nosa. Bubuljice su rijetke. U zimi, ima tendenciju crvenila i oguliti. Postoje male bore na licu. Emulziju sam koristio oko 1,5 mjeseca. Pokušat ću objektivno opisati svoje dojmove.

Proizvod je pakiran u kartonsku kutiju, unutar koje je aluminijska cijev s aplikatorom. Pakiranje je neugodno. Nisam odmah shvatio kako ispravno odvrnuti cijev (postoji naputak na kutiji). Štoviše, na kraju vremena tanka meta pukla je i krema je počela stiskati sa strane cijevi. Po paketu minus!

Potrošnja nije ekonomična. Volumen od 30 ml bio mi je dovoljan za 1,5 mjeseci uporabe, pod uvjetom da se primjenjuje jednom dnevno. Cijena kreme je oko 900 rubalja (ne malo).

Tekstura emulzije je vrlo lagana. Čak i voden. Brzo se apsorbira i bez ostataka. Kao osnova za šminku je savršeno. Učinak filma ne stvara. Miris je standardna karakteristika cijele linije Effaclar. Zbog svoje strukture, emulzija nije prikladna za samostalno korištenje u zimskim mjesecima, jer na koži nedostaje vlage. Također nije preporučljivo koristiti ga u vrućim ljetnim mjesecima zbog kiselina u sastavu. Ispada da je ovaj alat namijenjen izvan sezone.

Ova se emulzija razlikuje od prethodne verzije Effaclar k poboljšanom formulacijom s jačim anti-relaps efektom, prema proizvođaču.

Što se tiče svojstava emulzije, reći ću da se čudo nije dogodilo! Crne točkice ne uljepšavaju ili se smanjuju. U razdoblju korištenja kreme pimples se redovito pojavljuju. U skladu s tim, učinak protiv relapsa se također nije očitovao. Štoviše, sebum je postao još aktivniji. Lice je izgledalo kao masna palačinka. Kiseline u sastavu osjetljive kože mogu crvenkati. Dimektikon u sastavu emulzije može začepiti pore. Jedino što mi se svidjelo je nedostatak kemijskih opeklina koje sam imao nakon primjene Effaclar duo.

Prethodno sam koristio Uriage Hyseac A.I. Ova emulzija mi se činila mnogo učinkovitijom u suzbijanju nesavršenosti kože i istodobno štednje.

Dakle, Effaclar k + će odgovarati ljudima samo od vrlo masne kože kao dio složene terapije. I emulzija mi nije odgovarala.

Nije jako učinkovit, ne čisti pore, ne sužava pore, ne uklanja crne točke, loše podloge

Dobar dan svima!

Reći ću samo da neću opisivati ​​ambalažu i ono što nam prodavatelj obećava - ne vidim smisao.

Ali o tome što sam očekivala i što sam dobila - reći ću.

Prije toga, moje lice za njegu kože je u uobičajenim kreme i umyvalkah, koji se prodaju u kozmetičkim trgovinama. Htjela sam se riješiti crnih točkica i sjaja, a ta sredstva mogla su koži dati samo tupost, a onda ne dugo. Stoga sam odlučio probati "ljekarnu". Zašto La Roche Pose? Pitanje. Ja osobno ne znam odgovor.

I prije pola mjeseca naručio sam La Roche Posay u službenoj internetskoj trgovini

Lip cyclastic, gel za čišćenje i ta emulzija. Gel i emulzija iz iste serije, od njih sam očekivao barem neki poboljšavajući rezultat, ali nažalost ne znam, možda je bilo potrebno kupiti cijelu seriju kao cjelinu i tek tada nadati se rezultatu.

Ali kao rezultat: nakon nanošenja emulzije, koža blista čak i više nego prije. O matiranju i govoru ne može biti. Pore ​​se uopće ne sužavaju, rekao bih čak i suprotno nema lica, naprotiv, pojavljuje se divlja želja da se lice obriše tonikom ili ispere vodom.

Općenito, ja sam uzrujan I na kraju sam završio s onim što je moj muž, koji uredno izrađuje sve komentare o mom izgledu, čak i ako ga ja sam o tome pitam, ili uopće šutiš, upitao „u čelo“ zašto pore su postale značajno proširene. :( Već nakon toga, sve moje sumnje "i možda mi se samo tako čini." Nestale su same od sebe.

Naravno, možda ti alati nisu odgovarali samo meni. Odlučiti za sebe.

Hvala na pažnji!

Voljela sam ovu emulziju, jer je vrlo brzo vratila moje kujasto lice od bubuljica.

Ima laganu teksturu, premda je bočica mala, ali nisam je koristila neko vrijeme, pa stoga ne mogu reći koliko traje. Može se nanositi ujutro i navečer, ili jednom dnevno, a prije nanošenja šminke.

Istina nije jako ugodan miris po mom mišljenju, ali nije jaka.

prednosti:

Dobro koži kožu, bez začepljenja pora, lijeka za problematičnu kožu odraslih.

nedostaci:

Suočio se samo s uklanjanjem masnog sjaja.

Detalji:

Pokazalo se da nisu sva sredstva rujanskoga Allureboxa napisala recenzije. Skoro sam zaboravio na korektivnu emulziju za masnu kožu marke La Roche-Posay Effaclar K (+). Samo mini verzija završila danas, tako da sam imao nešto više od tri tjedna svakodnevne upotrebe za procjenu rezultata.

Za početak, dopustite mi da vam pokažem kakva je emulzija:

Bila je pakirana u kartonsku kutiju, a sama u plastičnu cijev:

Ovo je druga strana:

Pa, prilično sićušna cijev, ali konzumirana vrlo, vrlo ekonomično. Za što je ta emulzija? Ukratko, odgovor na ovo pitanje sadržavao je mali katalog, koji je uvijek povezan s kutijom.

Ako je detaljnije, on još uvijek eliminira nesavršenosti, ne suši kožu, sprječava ponovno pojavljivanje nesavršenosti, čisti pore.

Pročitao sam vrlo pozitivne kritike i čak vidio fotografiju s prekrasnim rezultatom, ali sve što se odnosi na kožu, nažalost, kao i uvijek pojedinačno. Bilo bi mi drago pokazati rezultat, ali apsolutno nema vidljivog.

Tri tjedna ujutro i navečer primijenila sam ovu emulziju. (Istina nije na cijelom licu, nego na zoni gdje je koža masna - čelo i oko nosa otprilike do sredine obraza.) Iako bi ga bilo moguće primijeniti na cijelo lice, svakako leži predivno. Sam emulzija je vrlo lagana, bijele boje, dobre konzistencije (uopće nije gusta, ali se ne širi), lijepo je primijeniti. Primijetio sam da je nakon nanošenja koža vrlo duga mat (može se nanijeti ispod tonera) i vrlo ugodna na dodir. Štoviše, da s toner, da bez tog rezultata je zadržao dobro, ali više od toga, nisam ništa primijetiti. Pore ​​su ostale iste, au tim zonama nemam drugih nedostataka.

Unatoč tom rezultatu, još uvijek želim probati alat prema tipu moje kože, jer je ova serija posebno namijenjena problematičnoj koži odraslih, koja se često ne vidi u liniji proizvoda drugih marki. Svejedno ću savjetovati, nesumnjivo je dobro, i ovaj rezultat nije kratkotrajan.

prednosti:

Što je navedeno - izvršeno na vrijeme!

nedostaci:

nije zabilježio sužavanje pora

Detalji:

Dugo sam želio isprobati alate ljekarne LA Roche Posey. I sada priliku! Imam ruke na korektivnoj emulziji za masnu kožu Effaclar K (+). Općenito, kombinirana je moja koža, ali mi se serum doista svidio i svidio mi se.

Alat sam po sebi nema jak miris. Čak i malo da ga opišem, ali, vjerojatno, farmaceutska krema bi trebala tako mirisati.
Sredstvo ima bijelu boju, na konzistenciji lako, malo tekućine, nije gusto.

Alat mi je stigao u tako divnom paketu.

I sama kutija

Na poleđini - upute.

Dakle, ukratko o tome što nam proizvođač obećava i što dobivamo u praksi!
Proizvođač obećava smanjenje crnih mrlja za 34%, smanjenje sjaja, manje vidljive pore i izravnavanje površine kože.
U praksi: Neću reći da su crne točkice stvarno nestale (za 34%), ali činilo se da su postale manje vidljive! Hrabar sjaj me više ne muči više. To je zbog pora - vjerojatno jedina stvar koju nisam primijetio na temelju obećanja! Pore ​​su bile proširene kao što su bile. I poravnanje kože - da, postoji, ne na način da su problemi nestali, već su postali značajno smanjeni! Hura!
Općenito, alat je bio zadovoljan! Alergije nisu uzrokovale, samo konzistenciju, boju, miris, sve jako puno. Bilo je lijepo upoznati tu tvrtku. Budite sigurni da ćete dobiti nešto više od njihove proizvodnje!

Krem koristim tjedan dana. Prijavljujem se samo za noć. Nestaje osip, tragovi akni, crvenilo. Koža je mat i glatka. Cons: ne uklanja crne točke, osjećaj nepropusnosti nakon uporabe, nije ekonomično. Međutim, krema se preporučuje jer postoji vidljiv učinak.

Pozitivne recenzije

Pozdrav!

Počeću malo izdaleka. Problemi s kožom počeli su prije nekoliko godina, mnogo toga što su se koristili, vrlo malo pomoglo. Obratila se dermatologu i savjetovala je oprati

gel EFFACLAR. Prvo me je cijena prestrašila (više od tisuću). Ali onda sam shvatio da će ovaj volumen biti dovoljan za dugo vremena, a ako i pomaže koži, ne žao mi je.

Vrlo je važno utvrditi korijen problema, pronaći pravo rješenje.

Nakon nekog vremena obratio sam se drugom dermatologu koji mi je dao test, zapisao liječenje i pokupio potrebnu njegu.

Moja briga za danas:

1. Pranje dva puta dnevno (ujutro i navečer)

2. lice prskanja

termalna voda (do 5-6 puta dnevno).

3. Nanesite EFFACLAR K (+) 1 put dnevno u tankom sloju (ujutro).

Nanesite EFFACLAR DUO (+) 1 put dnevno u tankom sloju (navečer).

5. Ako se dogodi upala, nanesite mast na mjesto.

Također, za poboljšanje zdravlja kože, kozmetičarka mi je savjetovala da popijem tečaj.

Također je vrlo važno koristiti

Pa, sada, zapravo, govorimo o emulziji La Roche Posay EFFACLAR K (+). Zašto mi se toliko sviđala i zašto sam joj dala maksimalnu ocjenu?

Emulzija bijela, na koži ne ostavlja apsolutno nikakav trag. Konzistencija je vrlo lagana, razumljiva je, to je emulzija. Nanosi se vrlo udobno, koža se dobro raspoređuje. On se vrlo brzo apsorbira. Miris je suptilan, koji se na koži ne zadržava.

Primijenim ga u jutarnjim satima prije daljnjeg nanošenja BB kreme. Odmah ću reći da nema problema s šminkom, kozmetika ne klizi. Stoga je emulzija izvrsna kao osnova za šminku.

Glavni zadatak La Roche Posay EFFACLAR K (+) emulzije je kontrola prekomjernog oslobađanja sebuma.

Od proizvođača:

Proizvod dnevne njege EFFACLAR K (+) kombinira Lipo-Hydroski-Acid, koja ima učinak mikro-ljuštenja, i kompleks [VITAMIN E + KARNOZIN + AIRLICIUM ™] s antioksidativnim i seborejskim učinkom tijekom 8 sati.

Indikacije za uporabu:


- mješovita i masna koža;
- stabilne crne točke;
- neravnomjerna površina kože;
- pretjeran sjaj.

Koža s ovom kremom počela je izgledati bolje. Manje crnih točaka, vizualno čistač kože. Kada je ova emulzija bila gotova, koristio sam se

EFFACLAR DUO (+), primijenjen ujutro i navečer. Tako mi se nakon nekog vremena činilo da ima više crnih točaka, osobito na bradi i malo na čelu. Onda se opet odlučio kupiti emulziju i nastaviti na već dokazanoj shemi: DUO (+) - navečer, a K (+) - ujutro.

Definitivno preporučujem ovaj proizvod. Možda neće biti brzog rezultata, ali emulzija doista djeluje. Imam kumulativni učinak.

Važno je zapamtiti da problem ne možemo riješiti samo s kozmetikom. Ali ona je nezamjenjiv pomoćnik u borbi za lijepu i zdravu kožu!

Ovdje ćete naći više recenzija o mnogim zanimljivim stvarima:

Do novih susreta, dragi moji čitatelji! ! !

prednosti:

liječi, smiruje kožu, dobro se nosi s potkožjem, svima odgovara

nedostaci:

Teen akne u usporedbi s subcutis sada mi se čini samo sitnica, koja se koristi za mene unnerve. Ali barem oni mogu biti lako suši, oni ne svrbe i ne povrijediti, proboli - sve je izašao i izliječio brzo. Potkožno - to je nešto, to je strašna zvijer.
Moja hipoderm se pojavila već 23 godine nakon čišćenja lica u kozmetici, prije nego što je lice bilo čisto i nije bilo akni od adolescencije. Nakon toga počela je noćna mora. Cijelo je lice bilo izobličeno na dnu gdje je brada bila na spoju između lica i vrata.
Bio sam liječen uzimanjem tečajeva laktobakterina ili nešto slično. No, učinak nije bio jak, iako je postao bolji, ali nakon nekog vremena te su se akne ponovno pogoršale i pokvarile život i zdravlje.
Odlučio sam napustiti masu tržišta i otići na profesionalnu kozmetiku. Izbor je pao na pozu La Rosh, premda za mnoge, pa čak i tada, cijena se ne čini niskom, vrijedno je - vjerujte mi. Ako stvarno imate ozbiljnih problema, ne 2 pimples godišnje.
Moja koža je nakon čišćenja postala osjetljiva na sve. Nisam se više trudio otići, kreme su bile od oriflamea i druge brige. No ono što sam byaku donio iz "čišćenja" više ne prepoznajem i ne trebam, pa se koža pretvorila u jedno veliko upalno mjesto čak i od vjetra.
Imala sam mnogo krema od La Rosha, a posebno mi se svidio Effaclar. To ne znači da isušuje upale, već im samo pomaže da ozdravi, dok je svrab nestao istog dana, ali bol u samom tjednu. Ali također sam koristio još jednu kremu iz La Rosh pozicije, o tome će biti još jedna recenzija. Ovo je efaklarni duo +, tako da nema ožiljaka od akni, počeo sam ga koristiti kada je bol u boli gotovo nestala, postojala je kora. Savjetujem vam da imate ozbiljnih problema - ovo je čarobni štapić.

i on me je upravo spasio kad je moje lice iznenada napalo male bubuljice i blokirane pore. Koristio sam ga i kremu iz iste serije, koja je isprekidana. Za 2 tjedna, osoba se vratila u normalu.

Evo ono što želim pohvaliti. Ne samo da sam testiran na sebi, nego i na moju kćer. Koliko novaca bacamo uzalud! Međutim, losion iste marke Effaclar ne kupuje - malo skuplji, sudeći prema sastavu. No, obnavljajuća emulzija je vjerojatno jedina krema koju kupujem već deseti put. Zapravo djeluje i ne daje iritaciju čak i na poludjetinskoj koži (kod kćeri). Pore ​​se čiste i prolaze površne bubuljice. To je kao vrlo mekani piling za svaki dan.

Iskreno preporučujem svakom tko ima problematičnu kožu (od malih do starih).

Ova linija Effaclar ima sličnu emulziju, ali 2 u 1: ne radi, nažalost.

Kupujem po cijeni od nešto više od 185 grivna. (u ljekarni "Ozerki"), ne mislim da je skupo, jer traje dugo s svakodnevnom upotrebom. I što je najvažnije - postoji učinak. Od dva više od 200 garniški, jedan glumački komad je bolji.

Recenzije emulzije La Roche Posay EFFACLAR K (+)

Kategorija:
Njega kozmetike

marka:
La roche posay

Sve recenzije o La Roche Posay EFFACLAR K Emulsion (+)
Mmm... možda ne

Pozdrav svima! Danas želim govoriti o svom iskustvu korištenja korektivne emulzije za masnu kožu La Roche-Posay EFFACLAR K (+). Kao [. ]

Ta me emulzija podsjetila na pore silikona. Koža se transformira, postaje glatkija i glatkija, ali onda PAKIRANI PORESI i ACNE!

Pozdrav svima! Danas vam želim ispričati o EFFACLAR K (+) korektivnoj emulziji za masnu kožu Laroche-posay. Po prvi put formula Efaklar K + [. ]

La Roche Posay Effaclar K (+) emulzija stvara magiju! Sim-sylavim i ovdje ste proširene pore i zategnute pore. Crna čarolija La Roche-Posay u akciji. Za najhrabriju akciju na besplatnom setu mini-alata i dalje vrijedi!

La Roche Posay ima reputaciju vrlo kvalitetne kozmetike, linija za problematičnu kožu vrlo je popularna i hvale obični ljudi i [. ]

Does Proizvod NE eliminira znakove problematične kože, NE oslobađa začepljene pore i NE ispravlja osip. Sredstvo za neuspjeh za La Roche Posay Effaclar K + ☼

Dobar dan svima. Prilično senzacionalno oruđe iz La Roche Posaya, mnoge urednike ljepote, blogere i samo obožavatelje za njegu kože. ]

OPREZ.

Pozdrav svima! Moj Effaclar K + izazvao je strašne akne na mojoj bradi, moja koža je problematična, osjetljiva, stalno se bori s nesavršenjima i ovdje [. ]

Efaklar K + korektivna emulzija za masnu kožu. Ukratko - ne preporučujem. Zašto? Odgovor ćete pronaći u nastavku.

Dobar dan svima! Reći ću samo da neću opisivati ​​ambalažu i ono što nam prodavatelj obećava - ne vidim smisao toga. ]

WARN! MOŽE UZROK Snažne REMISIJE! fotografija lica: (djevojke, ne izgledaju gadljivo, to je limenka!

La Rocher Posay Effaclar K (+) krema mi je predstavljena i bila sam izuzetno zadovoljna takvim poklonom! Prije toga, imao sam sličnu kremicu La Rocher Posay [. ]

Skin šok, tryndec, noćna mora - to je ono što je Effaclar učinio! Učinak LHA - kiselina na problematičnu kožu: FOTO prije i poslije. Testiranje novih predmeta iz La Roche Posaya protiv crnih mrlja, bubuljica i nepravilnosti. Cijena, pouka, analiza sastava, načelo djelovanja.

Dobar dan svima koji brinu o nedostacima kože! Ja se mogu nazvati ako ne stručnjak, pa svakako vrlo poznata osoba u [. ]

Nova La Roche-Posay korektivna emulzija EFFACLAR K (+) ŠTO STE STVARALI NA KOŽI, samo sam htjela suziti pore.. antioksidativni učinak. Izlaganje "inovacije" / stvarnosti i rezultata u makro fotografiji

Danas će pregled biti posvećen predstavniku segmenta: farmaceutska kozmetika je emulzija francuske marke, Novost, s inovativnim [. ]

Emulzija lica La Roche Posay Effaclar K i Effaclar Duo recenzije Što je bolje?

Odlučio sam kupiti sebi nešto od njihove ljekarničke kozmetike, odlučio sam da uzmem effaclar kremu, ali ne znam koji duo ili K.. pročitati puno recenzija, ali nisam razumio u čemu je razlika)) Prosvijetli me, i općenito, koristi, kako učinak? Pomaže? Kako to radi? I općenito, što je bolje uzeti?

Vidi također

Odgovori (26):

Koliko sam shvatio iz opisa na licu mjesta, Duo šireg djelovanja, i aktivniji, tj. Bori se s upalnim elementima i crnim točkama - to je naznačeno: Za masnu problematičnu kožu s izraženim promjenama: blokirane pore, lokalne upalne promjene, K nema ništa Pisano je o upalnim elementima, naznačeno je: Kombinirana i masna koža s neravnom površinom i začepljenim porama.

Na temelju toga odlučite sami. Imam Duo, stvarno mi se sviđa, ali čitam recenzije koje ponekad isušuju kožu i izazivaju iritaciju ako je moja koža opet podložna tome. Nisam se baš svidio, ili radije ne moj.

La Roche-Posay Effaclar K + sredstvo za matiranje kože

Ovaj alat ima teksturu mlijeka, bijeli je, brzo se upija i ne ostavlja sjaj. Ima ugodnu aromu, a ne nametljiv.

Po mom mišljenju, ovaj proizvod radi jako dobro. Savršeno za djevojke koje koriste kremu ispod temelja vaše zaklade.


Nije lako otvoriti cijev, morate pritisnuti i pomicati se silom, nisam to učinio prvi put.


Proizvođač piše sljedeće:

So. Ovaj lijek primjenjujem dva puta dnevno. Prije posla i poslije. Ne koristim tonnik, prvih 6 sati lica u savršenom stanju! Vlažna, ne sjajna, samo super. Zatim koža postaje deblja, tako da do kraja dana provodim s mokrom krpom. Za svaki slučaj nosim sa sobom sapun ove kreme - u slučaju neplaniranog sastanka, savršeno se uklapa. Cijena ujeda, ali lijek je dobar, pogotovo ako je vašoj koži potrebna vlaga.


Zašto odvojiti vlagu. Mnogi proizvodi koji uklanjaju sjaj snažno osuše kožu, tako da mjesec dana kasnije blijedi, a upaljač djeluje vrlo nježno na sam korijen problema. Bilo je manje crnih točkica na nosu, ali nisu posve nestale. Ali nema sjaja i to je sjajno. Jučer sam napisao pregled Bioderma kreme, uključujući i anti-sjaj, i želim reći da je lijek za Bioderma jači i agresivniji (matiranje 12 sati), ali Effalar je slabiji, ali je koža vlažnija s njim. Zato odaberite da je netko bolji.


Djevojke, malo vremena, danas su položile državni ispit. Sve je kratko, ali se nadam da je jasno oslikano. Pitanja u komentarima, rado ćemo odgovoriti! Volim te i zagrliti) Ti si moj najbolji)
Za i protiv:
+ hidratacija;
+ mekoća kože;
+ brza apsorpcija;
+ apsolutno nema tragova;

- cijena.
Ako je vaša koža još uvijek tako snažna, uzmite Bioderma Global, njihove su cijene gotovo iste.

La Roche Posay Effaclar H Umirujući ovlaživač

Spas za masnu kožu s prvim znakovima starenja (FOTO kreme, sastav, rezultat)

Sretan sam vlasnik masne i sklone koži upala, a imam 28 godina i nije vrijedno sušenja kože u toj dobi.

Ne moram objašnjavati da je akna ružna, a akne na pozadini bora je noćna mora!

Povijest mog rata s Acnom je duga i bolna, a ako ste zainteresirani, možete je pročitati ovdje. Ukratko, acne je izlječiv. A iz starih vulkana i crnih pora ostali su samo mali ožiljci i proširene pore.

Dakle, nakon liječenja, liječnik mi je prepisao liniju La Roche Posay EFFACLAR kao pomoćnu njegu.

Samo slijedite liječničke recepte., nema amaterske izvedbe. Zimi koža postaje suša i primijetio sam da su se male bore pojavile između obrva i blizu nosa. Liječnik je preporučio dodavanje Effaclara H liječenju, u početku kao dnevnu i noćnu kremu, zatim kao noćnu kremu.

Izvorno je razvijen za suhu, masnu kožu, s agresivnim tretmanom ili s pažnjom, kako bi se koža smirila i revitalizirala. Možemo reći da to znači odmor i obnovu kože.

Krema ima vrlo zanimljivu konzistenciju, čini se da je masna, ali ujedno i lagana i nježna. Izuzetno upijena, istina ostavlja vrlo laganu masnu senzaciju. Ali ugodno, ne ljepljivo. Ne preopterećuje kožu. Nema osjećaja masnog i nestabilnog KREEEma. Svejedno, razvijena je za masnu kožu i osjeća se. Miris je ugodan, kemijski naravno, ali nježan i nije odbojan. Nažalost, ove su kreme, za masnu kožu, prilično male, tako da ne mijenjam susjedstvo))) Kupujem sa zavidnom pravilnošću.

Effaclar H - ima umirujuća i hidratantna svojstva, blagotvorno djeluje na masnu kožu. Osobito ako je masna koža presušena i to je moguće. SVA ISTINA!

Sada se moja dnevna njega za kožu sastoji od Effaclar MAT, Hydreane Legere - tijekom dana, Effaclar H noću.

Vrlo sam zadovoljan rezultatom!

Dakle, Effaclar H savršeno se nosi sa zadatkom, vrlo je lagan, ekonomičan, lako upija, ne ostavlja nikakve osjećaje, koža malo sjaji. Već nakon prve primjene postaje elastičnija, kao zasićena, ali uopće ne preopterećena.

+ nema osjećaja masnog filma

+ ugodan, suptilan miris

+ sljedećeg jutra koža je svježa i hidratizirana

+ ne uzrokuje pojavu novih akni i mitesera, naprotiv čisti kožu

+ Primijetio sam učinak, zbog vlage, finih bora nestao))) koji su se već počeli pojavljivati ​​između obrva i blizu nosa.

Odlučio sam pitati visoku cijenu, u ljekarnama mog grada trošak je 700-800 rubalja, naručio zajedno s prijateljem u stranoj online trgovine cijena uključujući isporuku je 400 rubalja. Mislim da je ova cijena vrlo pristupačna.

Pročitajte ovdje, negativne kritike i bio je vrlo iznenađen! Vrlo mnogo!

Izdanja La Rochea Posaya medicinska kozmetika, Da, postoje hipoalergena sredstva, ali Effaclar H nije tako, krema je vrlo jaka i može izazvati alergije. Ako vitamin C uzrokuje da moje tijelo bude alergično, ne kažem da je vitamin zlo. Kakve gluposti. To je individualna osobina tijela, netolerancija neke komponente.

Nadam se da je moj pregled bio od pomoći, dobro raspoloženje!

Više recenzija o njezi La Roche Posaya:

Serija Effaclar namijenjena je za masnu i problematičnu kožu:

* Hidratantna matirajuća emulzija Seboreguliruyuschaya La Roche Posay EFFACLAR MAT

* La Roche Posay Effaclar DUO krema za lice

* La Roche Posay Effaclar K emulzija

* Gel za pranje La Roche Posay Effaclar

* Hidratantna krema za osjetljivu kožu La Roche Posay Hydreane Legere

* La Roche-Posay Redermic + Yeux krema za oči

* La Roche Posay krema za lice [+]

* Gel za pranje Toleriane moussant adoucissant (za kombiniranu i normalnu kožu)

* Losion za tijelo La Roche Posay La Roche Posay Lipikar Lait

Donijela sam kožu do te mjere da ne mogu pravilno oprati i nanijeti hidratantnu kremu, tako da je koža gori! Effaclar H me upravo spasio!

Ne tako davno mi se dogodila prilično neugodna priča: osušio sam se i nadražio od masne kože u manje ili više pristojnom stanju. Nije sasvim suha, ali previše osušena, što je još gore. To jest, ona također sjaji, ali sama po sebi je strašno suha i dehidrirana.

Prvo što sam odlučio za sebe bilo je da ću kožu vratiti posebnim sredstvima. Nakon pregledavanja internetskih ljekarni, shvatio sam da trebam Effaclar H.

? Informacije od proizvođača

Intenzivno vlaži masnu kožu, nadražuje se kao posljedica uporabe desikanata.

Zbog sadržaja lipida, čiji nedostatak je posebno prisutan kod ove vrste kože, EFFACLAR H obnavlja lipidni film, pojačavajući zaštitnu funkciju kože zbog sadržaja patentirane komponente Ceramide 5 (Ceramide 5). Vraća koži udobnost i mekoću. Obogaćena termalnom vodom La Roche-Posay i Bisabolol (Bisabolol), krema djeluje umirujuće i umirujuće. Ne komedogenno. Ispitano u Francuskoj pod nadzorom dermatologa.

Ali informacije izravno iz pakiranja:

? Opći prikaz proizvoda

Krem bijelo, ne mastan. Dobro raspoređen. Nakon nanošenja kreme lice sja, štoviše, jako puno. Stoga, krema samo za noć. Usprkos tome pore nisu uopće začepljene.

Miris: Ima lagani nenametljiv miris, koji se gotovo ne osjeća. Ne mogu ga opisati: to nije miris cvijeća, metvice ili voća. Takav "svjež" ukusan mirisni sastav. Sviđa mi se. Na licu ostaje kratko.

Rok trajanja od otvaranja: 12 mjeseci. potrošnja: prosječna. Ako se koristi jednom dnevno, to bi trebalo biti dovoljno za 4-5 mjeseci.

Vrsta i stanje moje kože do početka primjene: masna dehidrirana, u prošlosti problem. Ja sam skinula Bazironom AS nakon upotrebe antibiotika klindamicina. Pore ​​su malo uvećane, postoje crne točkice (imam sivu, kao što se aktivno borim s njima). Došlo je do laganog kuperoze. Općenito, koža je u više ili manje pristojnom stanju, osim dehidracije.

Što to znači pereshilo kože basiron ac? A to znači da je koža postala suha i dehidrirana, reagirala je crvenom bojom u pranju vodom, a iz bilo kojeg (!) Kozmetičkog proizvoda (čak i hidratizirajućih i micelnih) koža je pocrvenela, stegnuta. S takvom katastrofom morala se boriti ova krema.

Prvo što nisam koristio Baziron AU. Nakon pranja na licu primijenjen je pantenol. Koža se odmah smirila. Istina, iz tri upotrebe pantenola pore su mi bile začepljene, tako da to nisam smatrala sredstvom za obnovu kože. I koža je još bila suha. Tada je na stazi otišao Effaclar H.

Budući da nakon nanošenja kreme lice sjaji, stavio sam ga samo za noć. Nakon 4 dana korištenja osjetila sam da mi se koža osjeća bolje. Prestao je štipati kožu drugog dana. Tada sam ujutro uspjela dodati Rosaliacovu kremu. Zahvaljujući hidrataciji 2 puta dnevno, koža je brže obnovljena.

Nakon 2 tjedna, napustio sam Effaclar H. Samo zato što nije bilo potrebe za tim. Koža se potpuno oporavila: piling i čak i najmanja napetost nestali su, koža je počela rumeniti nakon pranja (sada je sve u granicama normale: nakon pranja uvijek imam blago crvenilo jer je koža reaktivna) i što je najvažnije - mogu mirno nanositi hidratantnu kremu bez opasnost od iritacije. Sve je to zasluga Effaclar H kreme, koja uistinu obnavlja suhu kožu.

?Cijena, mjesto kupnje

678 rub. u IM pharmacosmetica.ru

Hoću li kupiti više: ako osušim kožu, onda će to biti prvi lijek za koji ću otići u ljekarnu.

Više Članaka O Vrstama Akni