Dove sapun 18. kolovoza 2014

Dugo sam koristio samo sapun Dove, gelovi i sapuni drugih tvrtki su se pomaknuli. Dove sapun ne suši kožu tijela i lice apsolutno. Provjereno.

U mom srcu, jednom sam odlučio oprati Fa gel (gel + losion s nara) - onda mi je strašno osušio lice, prije nego je krema nanesena.

Davanje sapuna daje kremastu pjenu, poput pjene za brijanje. Sva obećanja proizvođača na paketu su napravljena)

Pokušao je gotovo sve vrste sapuna. Mirisi su svi vrlo zasićeni, grubi, rekao bih. Ali u mom srcu je vrlo osnažujuće, koža miriše dobro, a raspoloženje raste))

Dove sapun 18. srpnja 2014

Uvijek je volio miris ovog sapuna, a svojstva savršeno odgovaraju. Odlučio sam kupiti za osobnu uporabu - odmah mi se po cijelom tijelu pojavio osip. Mislio sam da to nije od njega, ali nakon što ga je upotrijebio drugi put, osip se povećao. Vrlo uzrujan, jer je sapun jako dobar (ili je nekad bio dobar).

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 0

Dove sapun 6. studenog 2013

Krema - Dove sapun "Dodir svježine" Hidratantni toaletni sapun, sadrži hranjivu kremu i prirodne ekstrakte zelenog čaja i krastavaca, koji očiste i osvježavaju kožu dugo vremena. Nakon upotrebe ovog kremastog sapuna, koža se ne steže, ne suši, već, naprotiv, koža se vlaži, dobro čisti, a koža umjerena. Kremasti sapun se dobro ispere. Sapun također miriše vrlo lijep krastavac.

Dove sapun 18. rujna 2013

Ljubav DOVE sapun. Moj muž je oduševljen njime, bez njega ne možemo ići nigdje. Na putu s povlačenjem. Kaže da je to jedini sapun koji mu ne suši kožu. Također mi se sviđa, sada sam ga čak i zamijenio s tekućinom! Preporučujem!

Dove sapun 30. lipnja 2013

Slažem se s gore navedenim, kvaliteta sapuna s vrlo ugodnim mirisom. Ne isušuje vašu kožu nakon upotrebe, odlična je za svakodnevnu uporabu.

Komentari o pregledu korisni? Da 9 · Ne 6

Katherine
Nizhny Novgorod gost

Dove sapun 28. lipnja 2013

Sapun je dobar, kvalitetan. Opravdajte cijenu. Mirisna, nježne arome. Ne presušuje kožu. Zgodan oblik. Boja je glatka, ne ispušta se prilikom uporabe. Sapun dobro. I rezultat sapuna koji je potreban, komponente koje su mu dodane, doista vlaže kožu. Radije ga držim u posudi za ruke - zbog svog neobičnog oblika izgleda impresivno, kompaktno i lijepo miriše. Za tuširanje koje koristim vrlo rijetko, više volim gel. Općenito se slažem da je sapun dobar za svakodnevnu uporabu. Ali ja jednostavno ne mogu razumjeti kako to može utjecati, kao što su djevojke pisale ranije, na problematičnu kožu.

Dove sapun 30. studenog 2012

Moja koža lica je problematična. Uglavnom mali pimples izaći, oko 3 godine sam bio predstavljen s DOVE serije. Plavi sapun, počeli su prati lice. Tako da nakon što se ne rastanem s njim. Savjetujem onima koji imaju problematičnu kožu na licu. Pomoći će. Nakon pranja, čak i krema nije potrebna, samo lice neće pustiti da se sama osuši. Volim DOVE. Rahmet SaҒan DOVE. Vi ste najbolji DOVE.

Komentari o pregledu korisni? Da 6 · Ne 1

Dove sapun 17. listopada 2012

Proizvodi mi ne odgovaraju. Koža se suši, ljušti, svrbi. Nakon šampona, kosa je počela ispadati i pojavila se perut, koju su samo kozmetičari pomogli riješiti (((Oprostite, tužna situacija. Vjerovao sam u reklame (koža mog lica povukla se tako da se činilo da će početi prsnuti! Općenito sam razočaran!

Dove Sapuni 27. lipnja 2012

Kupujem sapun Dove scrub + krem ​​(plavi) oochen sretan. Imam suhu kožu i Dove sapun dobro vlaži. Krema stvarno ne suši kožu, tu je i piling. Preporučite sapun

Komentari o pregledu korisni? Da 9 · Ne 2

Dove Sapuni 16. lipnja 2012

Stvarno mi se svidio ovaj sapun... osobito plavi, s pilingom mikročestica. Koristim ga oko 5 godina. i nisam primijetio nikakvu promjenu u kvaliteti. Imam vrlo osjetljivu kožu, brzo nadraženu kad mijenjam vodu, kremu i prehranu. i bez obzira na to kako sam pokušao brinuti se za nju, sapun Dove bio je jedini i nezamjenjiv lijek. koji ne samo da savršeno čisti, nego i savršeno umiruje kožu. Općenito, ovaj sapun zamijenjen je stotinama sredstava za čišćenje i kremama za kožu. Pt prikladan za putovanje, kada umjesto hrpe svih vrsta kozmetike, uzimate samo jedan veliki sapun Dove. koja štiti od neugodnih iznenađenja kože kad se klima promijeni.

Recenzije Dove Cream Sapun

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Sve prednosti korištenja ovog sapuna, uspio sam nasumično procijeniti. Činjenica je da sam otišla na vikend kod moje bake u selo, ali zaboravila sam vrećicu za šminku s kremama kod kuće. U vrećici su bili samo higijenski artikli (pasta za zube i četka, šampon i sapun od kreme).

Iako nikad ne perem lice sapunom, kupovao sam sapun koji je dobar i skup. I, kako se ispostavilo, učinila je pravu stvar. Obično ispire kozmetiku s kozmetičkim mlijekom poznatog proizvođača koji ne iritira oči i ne zateže kožu. Bila sam zbunjena, što više trepavica bojim vodootpornom maskarom. I ovdje sam morao koristiti ovaj sapun. I, znate, rezultat sam bio vrlo iznenađen: kozmetika se isprala bez puno truda, ne ostavivši tamne mrlje ispod očiju, koža na licu nije se zategnula, pa čak i sljedećeg jutra nije bilo tragova iritacije ili pilinga na njemu. No, moja koža se koristi za svakodnevnu upotrebu krema (ujutro i navečer).

Moj bakin vikend nije bio pokvaren, osim toga otkrio sam divan sapun. I sada je svejedno hoću li ikada više zaboraviti svoje kreme kod kuće.

Dove Cream sapun

Kako bi vaša koža postala meka, glatka i blistava, odaberite Dove cream sapun *. Samo Dove kremasti sapun sadrži hidratantnu kremu koja čisti i njeguje vašu kožu.

* u Unilever portfelju

Kupka ili tuš s Dove kremastim sapunom može postati domaći SPA, nakon posjete kojoj će koža izgledati lijepo i zdravo.

Kremasti sapun Dove "Ljepota i njega" temelji se na neutralnim komponentama za čišćenje i ima mek, ne iritantan učinak, ne oštećuje zaštitni sloj kože i ne suši ga, za razliku od običnih sapuna *. On ¼ se sastoji od ovlaživača. Ne sadrži alkalije i konzervanse. Pruža nježno čišćenje kože, ima neutralan miris i pogodan je za sve vrste osjetljive kože, a za opuštanje odaberite sapun od kreme s shea maslacem i začinjenom vanilijom. Ili učinite vašu kožu mekom i blistavom uz naš krem ​​sapun Nježni piling.

* Sapun, na bazi natrijevih soli masnih kiselina

Sapun Dove iz akni i za savršenu kožu

Koristeći sapun Davanje akni, možete ne samo riješiti osipa, ali i učiniti vašu kožu izvrsnom. Gotovo savršeno. Svi su vidjeli oglase na TV-u. Ali mnogi jednostavno ne vjeruju, misleći da su to “priče” kako bi prodali više svojih proizvoda. Zapravo, postoji mnogo pozitivnih recenzija.

Recenzije Dove sapuna pri nanošenju za akne

Najčešće, negativne kritike temelje se na činjenici da koža postaje suha i morate je omekšati uljem pšeničnih klica iz akni. Iako kažu da sapun sadrži hidratantnu kremu, ali i dalje sapun. Međutim, ona je još uvijek meka i nježna.

Bolje je primijeniti na vlasnike masne, kombinirane kože. Budući da zahvaljujući "mekim alkalijama" ne samo da se čisti koža, nego i "suši". Međutim, svaki sapun pomaže u suočavanju s onečišćenjem, prekomjernom masnoćom. No, Dove sapun to čini vrlo nježno. Vlasnici suhe kože ne smiju riskirati i "isušiti" kožu. Iako, kao opcija, nakon nekoliko minuta nakon pranja lica možete nanijeti omiljenu hidratantnu kremu.

Mnogi ljudi se dive izgledu meke i baršunaste kože, nestanka ne samo "vanjskih" pustula, nego i potkožnih akni. Akne se također "ispiru". Glavna stvar je redovita uporaba yarine od akni.
Odaberite vrstu koja vam odgovara ili koja vam se sviđa. Netko s krastavcem, netko s aloe sokom. Pa, netko je oduševljen mirisom "narandžastog" sapuna Dove.

Primjena sapuna Dove

Za čišćenje kože, sapun nakon akni se primjenjuje redovito: ujutro i navečer. Moguće tijekom dana. Za ovaj način liječenja kože, apsolutno bilo koji Dove sapun će učiniti. Nije važno s krastavcem ili jednostavnim "klasikom", s zelenim čajem ili šipkom. U svakom slučaju, učinak će biti nevjerojatan.

Prvo navlažite lice. Zatim temeljito natapajte dlanove. Osjetite kako je gusta i gusta pjena? Nanesite na kožu, pažljivo masirajte pažljivo pokretima, bez nedostatka "masnih" područja.
Zatim isperite i nježno tapnite po licu. Nemojte trljati. Inače, istegnite kožu. I uzimajući osloboditi od acne, vi izazvati rano pojavu bore.

Dove Cream sapun

Kako bi vaša koža postala meka, glatka i blistava, odaberite Dove cream sapun *. Samo Dove kremasti sapun sadrži hidratantnu kremu koja čisti i njeguje vašu kožu.

* u Unilever portfelju

Kupka ili tuš s Dove kremastim sapunom može postati domaći SPA, nakon posjete kojoj će koža izgledati lijepo i zdravo.

Kremasti sapun Dove "Ljepota i njega" temelji se na neutralnim komponentama za čišćenje i ima mek, ne iritantan učinak, ne oštećuje zaštitni sloj kože i ne suši ga, za razliku od običnih sapuna *. On ¼ se sastoji od ovlaživača. Ne sadrži alkalije i konzervanse. Pruža nježno čišćenje kože, ima neutralan miris i pogodan je za sve vrste osjetljive kože, a za opuštanje odaberite sapun od kreme s shea maslacem i začinjenom vanilijom. Ili učinite vašu kožu mekom i blistavom uz naš krem ​​sapun Nježni piling.

* Sapun, na bazi natrijevih soli masnih kiselina

Sapun Dove - recenzije

nježan

Pluses: Miris dobro vlaži kožu.

Nedostaci: -.

Pregled: Volim ovaj sapun jer ne suši kožu tijela, već ga vlaži. Također, sapun ima vrlo ugodan miris, a cijena od oko 40 rubalja je prihvatljiva.

Dobar sapun

Izjava: Koristim samo dobar sapun, ali slažem se s Masyechkom da sapun više nije isti. Da nikada prije nisam imao kožu s Dove sapuna, svaki dan sam joj oprao lice, ali sada, nakon 3-4 puta, počne mi sušiti kožu. Sada samo perem tijelo za njih, a za lice više volim druga sredstva.

Dobar sapun

Izjava: Koristim ovaj sapun za ruke, ostavljajući ugodan osjećaj i miris. Za lice i tijelo ne koristite - unatoč sadržaju kreme, suši kožu.

Vrlo nježan golub!

Pluses: Kremasta tekstura, ugodan miris.

Nedostaci: Nema.

Recenzija: Volim Dove sapun, kupujem ga cijelo vrijeme, a već sam zaboravio na suhe ruke i lice! Vrlo nježna i nježna s vašom kožom! Nakon njega, koža je tako baršunasta i hidratizirana, kao da je na nju nanesena krema. I kakav okus ima. mmmm))) Također pogodan za intimnu higijenu, ne suši ništa. Savjetujem svima da pokušaju!

Natječaj

Recenzija: Sapun "Dove" - ​​najljepši i najkvalitetniji sapun, u ovom trenutku, ništa bolje nije naišao na njega. Savršeno čisti kožu, ostavljajući je hidratiziranom i mekom, s laganom ugodnom aromom. Sapun vrijedi sve najbolje pohvale - koža nakon korištenja postaje bolja!

Očekivani oglašeni učinak i nije primljen

Pluses: velika pjena, savršeno čist, ugodan miris.

Nedostaci: Osuši kožu.

Izjava: Sapun Dove je stvarno vrlo mekan i kremast, ali nisam dobio očekivani "vidljivi učinak u 7 dana". Lice mi je prilično suho, a suprotno je osjećaj stezanja, ne vlaženja. Da, i stisne mu oči, ako on stigne tamo. Želio bih dodati pluseima da je sapun veličanstveno pjenio, savršeno čisti, miris je ugodan, ali prilično oštar. Možda nije vrijedilo da se peru svaki dan, onda bi učinak bio bolji, jer mi se svidjelo, ali moja koža nije.

Najbolje

Pluses: Najbolji sapun.

Nedostaci: Nema.

Recenzija: Dove sapun je najbolji sapun koji sam ikad pokušao. Nevjerojatan učinak! Vlaži bolje od drugih. Vrlo ugodno. Sapun poput vrhnja. Jer lice i ruke su jednostavno nezamjenjivi. Savršen sapun. Najbolja kvaliteta. To se rijetko može vidjeti. Preporučujem apsolutno svakoga.

Sadrži kremu

Izjava: Pokušala sam se oprati takvim sapunom, nisam primijetila poseban rezultat, mislim da je učinak bolji od uobičajenog proizvoda. Svejedno, koža se suši. Ali sam sapun je blag, ako ga ostavimo u običnoj kutiji za sapun, u njemu počne plutati još jedan sapun, golub postaje tekući i ne može se koristiti.

višenamjenski

Recenzija: Veliki sapun! Što se mene tiče, ništa mu se ne može usporediti. i mnogi će se složiti sa mnom. sapun savršeno čisti kožu, dobro vlaži, nakon uporabe, koža se nikada ne suši i ne zateže. isti sapun može se koristiti za ispiranje kozmetike, dobro pere i oči ne pocrvenjuju!

Koristite alat za uklanjanje šminke.

Pluses: S kremom, ne suši kožu.

Izjava: Uvijek pušim Dove sapun. Jako mi se sviđa. Prvo, stvarno ne suši kožu. Ima ugodnu aromu, nije oštru i nije jaka. Drugo, koristim sapun Dove, umjesto mlijeka za uklanjanje šminke. Uvijek perem i perem šminku s Dove sapunom. To puno pomaže. A cijena ovog sapuna je prilično pristupačna.

izvrstan

Nedostaci: Nema.

Svjedočanstvo: Ovaj sapun ima izvrsne kvalitete: prvo, jako mi se sviđa njegova delikatna i ugodna aroma, drugo, dobro ispire kožu, a treće, omekšava i vlaži kožu, tako da postoji osjećaj prave kreme. Izvrstan sapun koji ispunjava očekivanja.

Mekše od svile

Pluses: Ugodan za ruke, ne suši osjetljivu kožu.

Nedostaci: Nema.

Svjedočanstvo: Dove sapun je vrlo ugodan sapun, o kojem možete reći nešto nježnije od svile. U mini pakiranju uvijek kupujem Dove sapun kada odlazim, jer kod kuće najčešće koristim tekući sapun, a na putu je lakše koristiti glomazni sapun i to je ono što trebate.

Savršen kao krema

Pluses: Jednostavno kao krema.

Nedostaci: Nije pronađeno.

Recenzija: Nakon što sam jednom pokušao sapun Dove, bio sam ugodno iznenađen! Sapun stvarno izgleda kao kremasti agens, pjena nije debela, lagana, što olakšava proces pranja. Koža nije suha nakon nanošenja Dove sapuna, kozmetika se lako može isprati. Veliki asortiman. Sviđa mi se cijela linija Dove sapuna.

Golubica me čini kožom mekom, njegovanom i sjajnom!

Pluses: Mekoća, ugodna aroma, hidratantna, kremasta tekstura.

Nedostaci: Želio bih još više.

Pregled: Veoma sam poštovan zbog svog izgleda, stalno tražim nove proizvode za njegu kože. Prijatelj mi je savjetovao sapun "DOVE". Nakon što sam pokušala, bila sam ugodno iznenađena: nježno čisti, vlaži, daje ugodan miris i osjećaj svježine za cijeli dan. Ja ga nosim sa sobom svugdje: raditi. na plaži, na putovanjima i nikada me nije iznevjerila. Ovaj sapun koristim već više od 10 godina. Za tako dugo vremena, kvaliteta nije promijenila ni jedan gram, čak se i poboljšala. Kada me prijatelji pitaju kako ću uspjeti... Pročitaj više

mekan

Svjedočanstvo: Sapun je vrlo mekan, nježan i ispere se dovoljno brzo, ali šminka se pere bez ostataka, nije potrebno posebno liječenje. Aroma je nježna i ugodna. Posebno mi se sviđa ova sapunasto žuta i ružičasta.

Recenzije o sapunici
Kozmetika i parfimerija.

Pregled: Dove kremasti sapun

Pregled na Dove kremastom sapunu vjerojatno neće biti super jedinstven, jer je brand svjetske klase poznat već mnogo godina i svatko od nas ga je ikada koristio. Uostalom, svi znamo da je ovaj sapun mnogo nježniji od ostalih. Za one koji su nedavno zainteresirani, razgovarali smo o novim proizvodima Dove antiperspiranti.

A sve zato što je jednom, 1956., formula takvog kremenog sapuna korištena za temeljito čišćenje kože ljudi koji su dobili opekline. Kasnije je Unilever odlučio primijeniti ovu tehnologiju za proizvodnju svog sapuna.

Razlikuje se od običnih sapuna:

  • četvrtina se sastoji od kreme;
  • bez konzervansa i lužina;
  • čisti i vlaži kožu tijekom njege;
  • prikladno za djecu (i to puno govori)

Lakmus papir ukazuje je li lužina u sapunu ili ne. Ako stavite takav papir na Dove kremasti sapun, njegova boja će ostati nepromijenjena. Dok ga stavljate na običan sapun, lakmusov papir će postati plav.

Sapun ima ugodan lagani miris. Koža nakon nje postaje vrlo meka i glatka.

Trenutno postoji oko 7 sorti Dove kremastog sapuna: šipak i limun; krastavac i zeleni čaj; sočan cvijet smokve i naranče; shea maslac i vanilija; kokosovo mlijeko i latice jasmina; za hipoalergenu osjetljivu kožu; s učinkom pilinga s česticama ljuštenja.

Sapun Dove "Ljepota i njega" tekućina

Sapun Dove "Ljepota i njega" Tekućina: Rezultati ispitivanja

Stavka s primjedbama

Ne udovoljava izjavama proizvođača o učinku hidratacije nakon uporabe.

dostojanstvo

  • Nije otkriveno.

mane

  • Čisti medij;
  • Subjektivno su probanti primijetili da sapun ima miris omekšivača;
  • Loša pjena, zamazuje kontaminaciju masnoćom.

Tekući sapun za kremu Dove Ljepota i njega u Njemačkoj. Prema provjerenim sigurnosnim pokazateljima, uzorak je u skladu sa zahtjevima tehničkih propisa Carinske unije. Nije uočena mikrobiološka kontaminacija, sadržaj toksičnih elemenata (olovo i arsen) znatno je niži od maksimalne razine dopuštene tehničkim propisima. U uzorku nije detektirana živa. Nadražujuće i senzitizirajuće djelovanje nije otkriveno, opći toksični učinak in vitro nije opažen.

Pokazatelji kvalitete: sposobnost pjenjenja, stabilnost pjene, sadržaj klorida zadovoljava zahtjeve standarda za sličnu vrstu proizvoda (GOST 31696-2012 "Kozmetički higijenski proizvodi za pranje. Opći tehnički uvjeti"). Pokazatelj pH koji je reguliran državnim standardom u ovom uzorku (4.5) nije zadovoljio minimalno dopuštenu 5,0, ali ispunjava zahtjeve tehničkih propisa.

Prilikom istraživanja kliničke učinkovitosti kremastog sapuna utvrđen je prosječni stupanj čišćenja kože, ali je udio vlage u koži nakon primjene proizvoda smanjen za 9,3%, što ne odgovara tvrdnji proizvođača o učinku hidratacije.

Uzorak je procijenjen probantima kao prosječno: 6 bodova od 10. Subjektivno je primijećeno da sapun ima miris omekšivača. Loša pjena, zamazuje kontaminaciju masnoćom.

Za otkriveno odstupanje od izjava proizvođača, uzorak je naveden u popisu proizvoda s komentarima.

protokoli

* Rezultati ispitivanja važe samo za uzorke koji su testirani.

Sapunica za lica

Dove je poznati, popularni brand koji je poznat po svom avangardnom izumu: sapun od meke kreme. U početku, sredstva su razvijena za liječenje osjetljive kože nakon opeklina. Tada je brand proširio asortiman proizvedenih proizvoda. Davanje kozmetičkih proizvoda koje vole milijuni ljudi, jer ne sadrže alkalije, djeluju meko i nježno na kožu lica i tijela.

Divna serija, stvarno mi se sviđa. Koristim šampon od ispadanja i za volumen, pomoć) Miris je divan, sami fondovi su debeli, traju dugo. Jedini šampon čiji je balzam dovoljan za isto vrijeme. Gel za tuširanje bez alergija, bez mirisa, uopće je lijep, jer samo ja ne grebem iz njega i mogu dobro spavati)

Mislio sam da je Dove samo sapun. Nedavno stečeni šampon za suđenje. Ostao je začinjen iznenađen. Prvo, dobro je ispran, ne suši i ne iritira vlasište. Ugodan miris koji ostaje dugo vremena. Moje vlasište je masno, ali s ovim šamponom mirno šetam dva dana bez dodatnog pranja. Volumen je dodan i nakon toga kosa je stvarno poslušnija. Iznenađujuće, volio sam i mogu vam preporučiti!)

Sapun Davanje najhladnijeg od svega što sam koristio. To je jedini sapun koji mogu koristiti za pranje, a koža lica u isto vrijeme se osjeća izvrsno, kao da sam oprala svoju uobičajenu pjenu ili pjenu. Sapun ne suši, ne uzrokuje iritaciju, ne stvara filmove ili osjećaje nedostatka ravnoteže. Potrebno je samo reći da je koža na mom licu kombinirana, tako da ne mogu reći kako će se sapun ponašati na suhoj koži).
Ali što se tiče šampona, mišljenje nije tako definitivno dobro. Prije nekoliko godina, kad sam prvi put kupio tandem Dove šampon i regenerator "Kontrola gubitka kose" (onda su ga samo počeli oglašavati, a ja sam se zapalio s kupnjom), stvarno sam ih volio koristiti, mogu čak reći da sam bio oduševljen, valovit i porozan kosa je bila jednostavno svilenkasta, u smislu da nije izglađena, već svilenkasta, neobično meka. Kad su završili, kupio sam nešto drugo kako se kosa ne bi navukla, a kad sam, nakon ratovanja, odlučila ponoviti kupnju, bila sam užasnuta: nema efekta mekoće čak ni u mojoj! Došlo je do osjećaja da je kosa naprotiv presušila, nisam mogao vjerovati da je to isti šampon, revidirao sam naljepnicu opet i opet, ali ne, nisam pogriješio, sve je napisano točno isto kao i na posljednjem shamrun i balzamu, čak je i zemlja podrijetla Rumunjska. I do današnjeg dana, pitam se, je li ova formula bila zajebana do te mjere, da li je to bila moja kosa koja se nekako promijenila, ili čak dobila neki lažnjak, ali ne znam, ali nisam ga više kupila, iako me jako privlače te male bijele staklenke na polici trgovine.

kosa mi je jako odrezana. Neka vrsta užasa je... odlučila sam ipak kupiti Dove i bila zadovoljna rezultatom) prijateljica je primijetila da je nakon tjedan dana moja strašna kosa prestala biti podijeljena. rezultat na licu. Sada sam upropastila kosu stilom, počeli su ispadati. Čekat ću rezultat iz drugog šampona, također iz serije Dove)

Kremasti sapun Dove. opoziv

Dove je prvi put saznao za kozmetiku 1997. godine, kada su izviđači iz skandinavskih zemalja dali gel za tuširanje u dječjem izviđačkom kampu. Nisam ni slutio kakav je gel za tuširanje u to vrijeme, ali sjećam se da sam ga dao majci, a kad sam ga potajno koristio, užasno sam se iznervirao što se gel jako slabo ispere.

Pregled slatkog sapuna Dove:

Isti osjećaj ponekad me često progoni, osobito nakon sapunice Dove cream. Shvaćam da je to isključivo zbog visokog sadržaja svih hidratantnih sastojaka, ali ne mogu ništa učiniti sa sobom. Stoga, provodim mnogo više vremena pokušavajući oprati ostatke ove "kreme" s lica.

Od pozitivnog sapuna Dove krema, mogu istaknuti njegov okus (samo zeleni paket). Vrlo je svježe i ugodno. Pogotovo ne razumiju kakvu voće je nacrtana na pakiranju, ali miris krem ​​sapun je jednostavno nevjerojatna.

Koža nakon ovog sapuna Nakon što je prvi put dala, bila je pomalo baršunasta, glatka i nježna, ali primijetio sam da se s vremenom naviknuo na njega i taj se učinak više nije osjećao. Nakon šestomjesečne pauze - opet pozitivan rezultat.

Mislim da ovaj lijek nije loš, osim što je pogodan i za kožu lica i za tijelo. A tko ima vrlo suhu kožu ili lice peels nakon redovite sapun, ovaj alat je također pogodan. To nije izazvalo alergiju na mene, iako to nije uspjelo nekim prijateljima.

Više Članaka O Vrstama Akni