Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
Noreva

Novikova Katarina Kazan | 23.11.2018

Piling maska ​​za piling, 50ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključak: Maska nije loša, ali bez entuzijazma. Ima kremastu teksturu, apsorbira se poput kreme, nakon 3 minute nije vidljiva na mom licu. Malo kože, ali mislim da bi trebala biti. Nema više kupnje, ali maska ​​uspijeva, jer je teško očekivati ​​čuda od maske

Kolotova Maria Orenburg | 20.11.2018

Piling za čišćenje od pilinga 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključci: Potpuno se slažem s opozivom Anastazije. Prije ponovnog objavljivanja bio je moj omiljeni. Unatoč činjenici da ne volim piling, uvijek sam staru verziju kupovao unaprijed.
Novi format nažalost nije isti, a cijena je previsoka. Razočaran sam.

Anastasia Rostov-on-Don | 13.11.2018 |

Piling za čišćenje od pilinga 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključak: Prije ponovnog pokretanja proizvoda, bio je omiljeni gel s kiselinama za kožu. U ovom trenutku, konzistencija je postala više tekuća, granule su rigidnije, nema apsolutno nikakvog učinka na lice! Koža ne čisti, nema laka, više ne kupuje

Ilyina Ksenia Kirov | 13.11.2018 |

Piling za čišćenje od pilinga 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključci: Iz ove linije u mojoj skrbi samo ovaj piling i maska. Pročistite ljubav, odgovara mojoj kombiniranoj koži. Jednostavan za uporabu, ne ostavlja crvenilo, nježno se ljušti. Jedino što imam je malo obraza, ali kozmetičarka za druge droge ima iste osjećaje. Koža nakon nje je baršunasta. Za kućnu njegu, čini mi se izvrsnom opcijom.

Galyuchok Tatyana Novosibirsk | 08.11.2018 |

Krono-punila krema za učvršćivanje očiju i usana 10 ml (Noreva, Norelift)

Zaključak: Prvi sam put uzeo jer nisam pokušao ništa od ove marke. Nanosi se lako, brzo se ne apsorbira bez osjećaja kreme ispod očiju nakon uporabe. Dok tjedan koristim sve mi se sviđa, također ga nanosim na usne jer je koža vrlo suha.

Ivanova Elina St. Petersburg | 07/07/2018 |

Xerodian AP + blagi gel za čišćenje 745 ml (Noreva, Xerodiane AP +)

Zaključak: - Idealno za vrlo suhu i atopičku osjetljivu kožu lica i tijela. Gel ne sadrži sapun!
- Može se koristiti za pranje novorođenčadi, djece i odraslih !!
- Tekstura gela je prozirna u boji, dobro se pjeni i ima izvrsne deterdžente (čak možete isprati šminku), a koža nakon toga nije napeta!
- Pogodno za pranje ne samo tijela, već i glave!

Ivanova Elina St. Petersburg | 07/07/2018 |

Iclen + intenzivni korektivni serum 30 ml (Noreva, Iklen +)

Zaključci: U mojoj trudnoći pojavila se mrska pigmentacija. Nada da će sama otići nestaje svaki dan nakon poroda, iako nije bilo dana da je pokušam riješiti nečim.
Koristio sam ujutro i navečer, kao što je napisano u uputama, rezultat je postao vidljiv nakon mjesec dana. Serum nema apsolutno nikakav miris, ne suši kožu, konzistenciju vode kao i obično. Volumen 30 ml. Imao sam dovoljno te bočice za 2,5 mjeseca da se primijeni samo na područja hiperpigmentacije, a to je čelo i obrazi. Mrlje su znatno izblijedjele, ali, naravno, uopće nisu nestale.
Ali, sve dobro ima tendenciju da se završi, serum je gotov i odlučio sam testirati njegovo djelovanje u njegovoj odsutnosti, da tako kažem. Dva tjedna kasnije, bez upotrebe, moja mjesta u svoj njihovoj slavi vratila su se na svoje mjesto, to je svakako bilo potpuno razočaranje.

Ivanova Elina St. Petersburg | 07/07/2018 |

Exfoliac Acnemega 100 krema za masnu, kombiniranu kožu 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključak: Krema sama po sebi ima blago gelastu konzistenciju žuto-žute boje, s ugodnim mirisom po mom mišljenju. Isprva se čini da je dosta gust i ljepljiv, ali se brzo upija u kožu, čak sam stavio šminku na vrh i sve je u redu.
Doslovno nakon 3 dana, upala se smanjila, a ja nisam mogao vjerovati u to čudo, tjedan dana kasnije već su se na mjestu zlonamjernih štetočina već pojavile kore, a sada postoje i post acne, s kojima se i on mora dobro nositi.
Općenito, ova krema je postala moj spasitelj. I stvarno ga savjetujem ako imate probleme s kožom.

Ivanova Elina St. Petersburg | 07/07/2018 |

Exfoliac Acnemega 200 Krema za masnu, kombiniranu kožu s aknama umjerene težine 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključak: Dobro je raspoređen, ali ostavlja dugi osjećaj ljepljivosti. Stoga je bolje koristiti noću. Primijenio sam ga ujutro jer sam uvečer koristio baziron ili noćnu njegu protiv starenja.
Tijekom dana, koristi se zajedno s prahom, inače lice nakon sat vremena izgleda kao debela palačinka. Ako istrljaš, krema se otkotrlja - to su samo dva ogromna minusa, zbog čega više ne želiš koristiti kremu.
Što je koža više iritirana, alat će biti jači. Pod utjecajem prisutnosti kiselina u sastavu.
Miris je kemijski kiselkast, kao i svi kiseli.
Stanje kože u prvom tjednu se značajno pogoršalo, sve što je bilo duboko u sebi, počelo je aktivno izbijati. Zbog toga se čini da krema ne samo da ne liječi, nego i pogoršava problem.
U drugom ili trećem tjednu sve se postupno smanjuje, koža dobiva ravnomjerniji ton, postakne posvjetljuju stajaća mjesta, stanje kože se stabilizira.
Najvažnije je izdržati početnu reakciju rastezanja svega što je bilo unutra.

Ivanova Elina St. Petersburg | 07/07/2018 |

Micelarni losion za čišćenje od pilinga 250 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključak: Alat jednostavno užasno ubada oči, a istodobno ispire i jednostavne sjene, a olovka, da ne spominjemo košuljicu ili maskaru, je loš! Uspio sam ga koristiti samo za čišćenje lica lica, pa čak i tada, losion ispire minimalnu šminku, otporni korektor mora se protrljati. Ovo lice nisam pokušavao očistiti ovim losionom još od jutra bez ispiranja, ideja o šetnji cijelog dana s tenzidima na koži mi nije blizu.
Uvijek perem odstranjivač šminke, ali to ne činim uvijek odmah, u principu, gotovo svaka micelarna voda ili mlijeko na mom licu osjećaju se ugodno, ali ovaj losion ostavlja ljepljiv film, gotovo odmah ga želim oprati barem tekućom vodom, što sam i učinio.

Darina Moskva | 30.10.2018

Piling za čišćenje od pilinga 50 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključak: osim kiselog vrhnja. koristi jednom tjedno, jer, u principu, ne vrlo scrubs stav. lako ljuštenje, neudobnost

Darina Moskva | 30.10.2018

Exfoliac Acnemega 200 Krema za masnu, kombiniranu kožu s aknama umjerene težine 30 ml (Noreva, Exfoliac)

Zaključci: Kao kisela njega, uzimam za zimu. Prijavite se za noć. nema crvenila, paljenja, ljuštenja i drugih stvari. Iako na internetu pišu da je "200" vrlo jaka i da se koristi s oprezom. Jedini je trenutak da se pomiješamo s oprezom s drugom njegom, ušao sam sa slučajnim ostacima drugog lijeka na mom licu i punim setom - paljenjem, crvenilom.

noreva - recenzije o kozmetici

Natalia
Minsk Aktivni sudionik

Svi blagi pozdravi!

Sve kasne jeseni i zime tražio sam hidratantne maske.

Ljekarna je naišla na ovu malu masočku. Sjetio sam se da je nešto proletjelo kroz Victoria i Zhenya, pa je kupila uzorak.

So. Noreva Aquareva Express vlažeća maska ​​za vlažnu masku

Linija Aquareva.

Od proizvođača:

Idraporin kontinuirano hrani kožu vlagom,

hijaluronska kiselina pruža rezerve vode duboko u koži,

hidrokompleks hrani kožu mineralima i elementima u tragovima

Zemea i glicerin štite kožu, osiguravaju brzu regeneraciju kože,

odmah nakon nanošenja uklanja nepropusnost. umiruje, čini kožu mekom i podatnom, pruža trenutnu i trajnu udobnost.

Kako koristiti: 1-2 puta tjedno, nanesite tanki sloj na kožu lica, ostavite 5-10 minuta. Zatim obrišite višak pamučnim jastučićem.

Aquarev maska ​​- ekspresni alat za dehidriranu kožu s glacijalnim vodenim perlicama.

Sastojci: aqua, glicerin, propandiol, natrijev poliakrilat, amonij akrilidildimetiluran / pop, oly oly oly oly oly oly oly oly oly oly oly oly oly ole alkohol alkohol alkohol alkohol alkohol alkohol alkohol alkohol alkohol alkohol alkohol natrijev natrijev natrijev natrij natrij, ali ali ali ali ali annuus (ulje suncokreta), homosalat, cl 42090 (FDC plavo n1)

Oblik oslobađanja: 50 ml poklopac sa šarkama

Od sebe:

Maska s helijem, viskozna tekstura, prozirno plava. Ima izražen parfem s vodenim notama.

Lako se nanosi na kožu, ne teče (ne zaboravite da je sloj tanak), te se također bez problema ispire. Za helijsku masku - ovo je plus!

Maska doista vlaži kožu. Koristim ujutro, a koža je ugodna tijekom dana.

Jedino što mi je možda dovoljno je svježina i sjaj kože. Ne znam, možda želim previše od hidratantne maske? A proizvođač svježine i sjaja nije ništa rekao. Ali bilo bi dobro.

Moja ocjena: dobra hidratantna maska, ali bez užitka.

[Uredio autor dana 29. ožujka, 2016]

Pregledi kozmetike Norava

Legolasa (kolovoz 06, 2015 - 00:20) je napisao:

Podbelskaya 06. kolovoza 2015. - 15:52

Agapenok (27. srpnja 2015. - 13:02) je napisao:

Krishka 12. rujna 2015. - 01:45

Krishka 12. rujna 2015. - 01:56

Također bih rado preporučio Mustela bebe gel za pranje.
Vrlo ekonomičan trošak. Osim toga, vrlo je pogodno da jednim alatom možete oprati i bebinu glavu i tijelo. Osim toga, dijete je dobro reagiralo na to: nema crvenila i iritacije na koži.

Krema ispod pelena Mustela je još jedan dobar pronalazak. Ljeto s kremom bilo je veliki uspjeh! Krema brzo uklanja crvenilo, ne samo na djetetovom dupetu, ako ga ima. Osim toga, alat je vrlo ekonomičan.

Naručit ću više.
Post je uredio Krishka: 12. rujna 2015. - 02:01

raketa0 24. rujna 2015. - 13:43

Pozdrav,
Želim podijeliti sa svim novim recenzijama
1.GYN-PHY higijenski proizvod, dugo ga poznajem i dobro, po prvi put sam ga vukao iz inozemstva i jako sam je volio. Sjajna stvar, radim sve, savjetujem ti, ekonomski trošim, obično imam dovoljno dugo vremena, a strašno je govoriti o cijeni u usporedbi s ljekarni.

2. BIODERMA krema za ruke
nije loše kao krema, ali kao krema za problematične ruke (kao što je navedeno na pakiranju) - pod velikim pitanjem, možda još uvijek ne probali, da vidimo kako će biti u radu.

3.CARMEX
prvi put ga je našao u inozemstvu, zimi me je spasio od potpunog cijepanja kože usana,
nisu mogli ni izaći na ulicu.
Volim pakiranje s štapom, ne s balzamom, ali to je subjektivno, za amatere i kako je lijepo pronaći ga ovdje u trgovačkom centru))))

Vika, kao i uvijek, hvala i + za rad.

Moj-krem

kozmetika od A do Z

Pregledi kozmetike Norava

Par Noreva Exfoliac. Rvači s nedostacima kože koji nisu uspjeli

Pozdrav svima koji su gledali! Već dugi niz godina bavim se svojim glavnim problemom - začepljenim porama.
Puno sam čuo o Norevi Exfoliac, pa sam odlučio probati neke od njihovih sredstava da se borim i protiv svoje nesreće. Svi znaju da su kiseline lijek za problematičnu kožu. Za početak sam odlučio uzeti 2 proizvoda na probu: NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant piling za lice lica i krema za obnavljanje kože Noreva exfoliac Creme Reparatrice. Tako ću o svakom detaljnije govoriti:
NOREVA Exfoliac Gel Desincrustant piling za lice.
● Od proizvođača:

● Pakiranje - cijev od mat plastike s navojnom kapom. Dozator je u početku zaštićen zaštitnom membranom. U kutiji se nalazi mali sažetak ostalih sredstava serije.

● Konzistenciju gela s velikim brojem plavih čestica ribanja.
● Miris ljekarne, svježi i neugodni, po mom mišljenju, vrlo je prikladan za ovaj alat.

● Sastav:
Ne zaboravite da nakon takve jake kiselosti koža mora biti zaštićena od sunca! Čak i zimi koristite kreme sa SPF-om.
Prošireno mišljenje:
Moja koža: tanka, s povećanim porama koje se vrlo brzo začepe. Blijed i neujednačen ten, reljef je također neravnomjeran. Pojavljuju se upale, ali ne često.
Moja očekivanja od ljuštenja: tijekom vremena, smanjenje broja crnih točaka, postupno čišćenje pora. Tjedno radim mehaničko čišćenje lica i nadam se da će se pomoću pilinga pore začepliti sporije i postupno će začepljene pore postati manje. Također sam očekivao poravnanje reljefa i boje.
Preporuke za uporabu: Nanesite 2-3 puta tjedno na suhu ili, ako je osjetljiva koža, na vlažnu kožu, izbjegavajući obrise očiju. Nježno masirajte kružnim pokretima. Dobro isprati.
Koristio sam peeling za dan ili dva (ispalo je samo 2-3 puta tjedno) na parnoj koži, nanesena debelim slojem, aktivno masirana, ostavljena 5-10 minuta. Kad se isuši na koži, navlažim prste i ponovno masiram, a zatim je isperem.
Pokazalo se da je kao piling vrlo slab za mene, iako nakon sušenja i ponovnog masiranja on postaje već grublji (vjerojatno zbog djelovanja glikolne kiseline).

Kad je prvi put upotrijebljen, koža je prignječena, ali sada više nema takvih osjeta. Proizvođač upozorava da je to normalno na početku uporabe.
Nakon upotrebe osjeća nevjerojatnu svježinu, laganu hladnoću i osjećaj apsolutne čistoće. Koža je glatka na dodir, mat, ali malo zategnuta (ovaj problem lako otklonim s hidrolatom i regenerirajućom kremom).
To je sve. Osjećaj čistoće i glatkoće ne traje dugo, a crne točkice ostaju na mjestu, čak se i ne osvjetljavaju, pore nisu sužene. Za 3 mjeseca nisam primijetio nikakva poboljšanja, čak ni manje. Pa, istina je mehanički očistiti pore nakon toga malo lakše.
Pore ​​su još uvijek začepljene tako brzo, ton i reljef su nepromijenjeni.
S pilingom se ne može nositi.

Sezona kiselina je već završena, a moj piling još nije gotov (iako nisam spasio), pa ću ga završiti na jesen.
Cijena: 700-800 rubalja u ljekarnama, volumen - 50 ml.
Razdoblje ispitivanja: 3 mjeseca
Ocjena: 3
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••••••••••••••••••
Noreva piling Creme reparatrice.
Kupio sam ovog zgodnog muškarca kako bih pomogao pilingu, ali ispostavilo se da krema ne sadrži kiseline i da ima drugi smjer - vratiti. Koristim ga do sada, jako mi se sviđa.
Od proizvođača: Umiruje, vlaži i obnavlja kožu, suši u procesu aktivnog dermatološkog liječenja.
● Pakiranje - ravna mat cjevčica, dizajn kao u cijeloj seriji.
Tanka žila za doziranje zaštićena je zaštitnom membranom. Dozator je vrlo zgodan, usput.
Cijev se postavlja u kutiju u koju se pričvršćuje mala oznaka o drugim sredstvima serije.

● Tekstura je gusta, ali ne mastna. Na koži se distribuira vrlo lako, ne stvara efekt filma. Boja je bijela.
● Miris je vrlo intenzivan, miris je ljekarna, ugodna. S kožom nestaje odmah nakon apsorpcije.

● Sastav:
Kao dio kreme Squalane! što je squalane?
To je glavni sastojak lipidne prevlake na površini kože, koja nastaje izlučivanjem lojnih žlijezda lojnica i lipida koji proizvode keratinocite. Zahvaljujući skvalanu, lipidni premaz obavlja funkciju očuvanja integriteta stratum corneuma, kao i održavanje razine elastičnosti, vlage i mekoće kože. Vodeno-lipidni omotač daje koži vodoodbojna svojstva, regulira isparavanje vode, sprječava ulazak mikroorganizama, toksina, alergena u kožu i djeluje protiv gljivica i antibakterijskih učinaka. Jednostavno rečeno, kao odgovor na zaštitu od vlage i kože, skvalan, odnosno njegov nedostatak, jedna je od najvažnijih karika unutarnjeg mehanizma starenja. Zbog svoje afinitete prema koži, skvalan može prodrijeti duboko u njega, drugim riječima, skvalan je transportna tvar koja je sposobna uhvatiti aktivne sastojke kreme i isporučiti ih dubokim slojevima kože.

Prošireno mišljenje:
Moja koža: tanka, s povećanim porama koje se vrlo brzo začepe. Blijed i neujednačen ten, reljef je također neravnomjeran. Pojavljuju se upale, ali ne često. Ranije u zimi moja je koža postala vrlo osjetljiva i suha, a sada nisam riješio ovaj problem uz pomoć dobrih hidratantnih i hranjivih krema.
Proizvođač savjetuje uporabu najmanje 2 puta dnevno. Koristio sam ga kao dnevnu kremu (kao noćnu kremu), no kasnije sam je počeo koristiti za noćnu kremu.
Ovo je izvrsna hidratantna i zaštitna krema! Pojavljivanja su samo pozitivna.
To nije mast, već naprotiv - lako. Ne začepljuje pore. Lako se raspoređuje po koži i vrlo brzo se apsorbira. Neugodan film na površini kože se ne oblikuje i uopće nije opipljiv. Odmah nakon nanošenja koža postaje ugodna, odmah vlaži i postaje baršunasta.
Dobra je podloga za šminku, štiti od isušivanja i dehidracije.
Hrabar sjaj. Ovo nije krema za podmazivanje, pa ako je koža sklona pojavama masnog sjaja, brzo će se pojaviti.
Utjecaj na ljuštenje. Nažalost, u borbi protiv pilinga, on nije bio najbolji asistent, koža se ponekad malo ljušti, osobito nakon mehaničkog čišćenja.
Utjecaji na upalu, crne mrlje, postakne i ostale nedostatke. On ni na koji način nije utjecao na bilo koju od ovih točaka, samo vlaži iscrpljenu kožu, ali ne liječi nedostatke.
Na fotografiji “prije” kože odmah nakon pilinga, na fotografiji “poslije” je navlažena kremom.

Krema Noreva exfoliac Creme Reparatrice voljela sam puno više peelinga iz iste serije. Savršeno vlaži, odmah vraća koži osjećaj ugode, ublažava suhoću.
Prikladni vlasnici kombinacije i skloni masnoj, problematičnoj koži, jer ima laganu teksturu (unatoč uljima u sastavu) i ne začepljuju pore.
Budući da u sastavu nema kiselina, može se koristiti ne samo u hladnom vremenu. Njegova potrošnja je vrlo ekonomična.
Cijena: 800-900 rubalja u ljekarnama, volumen - 40 ml.
Razdoblje testiranja: 5 mjeseci (još uvijek koristim)
Ocjena: 5
Takve stvari :)

Dugačak post o njezi kože

Dobar dan, djevojke!
Dugo nisam pisao o proizvodima za njegu, vrijeme je da popunim ovu prazninu i porazgovaram o mojoj obnovljenoj njezi kože lica.
Pozivam sve pod mačku.
Malo o mojoj koži: masna u ljeto i kombinirana zimi, odnosno, postoje svi problemi svojstveni ovom tipu. Crne točkice, proširene pore, masni sjaj - ovo mi je iz prve ruke poznato. Upale se ne pojavljuju često (barem zahvaljujući ovome), ali još uvijek pet puta mjesečno.
Imam svijetlu kožu, mrlje od akni traju jako dugo, i to je moj glavni problem. Ništa me ne muči koliko te tamne oznake koje kvare cijeli izgled kože i koje se moraju pažljivo mazati svako jutro.
Ono što nisam pokušao, kako bih pronašao "svoja" sredstva. Sve je počelo s proizvodima za problematičnu kožu, koji sadrže veliku količinu alkohola. Kad mi je konačno postalo jasno da ne donose mnogo koristi mojoj koži, prilično sam je osušio. Tada je počelo dugo razdoblje oporavka, a ja sam otišao u drugu krajnost: počeo sam koristiti hidratantna i hranjiva sredstva u velikim količinama.
Koža je, naravno, bila transformirana, postala živahnija, piling je nestao, ali je postalo neugodno grubo na dodir, pore su narasle do veličine kracata cracata i pojavila se ogromna količina crnih točkica. Štoviše, to nisu bile ni crne točkice, već duboke masne prometne gužve. Općenito, sada čak i pisati o tome nije jako lijepo.
Sada shvaćam da je sve u redu u umjerenosti, uravnotežio sam svoj odlazak i želim s vama podijeliti svoja otkrića.
Započet ću, možda, s sredstvom za uklanjanje šminke. Uklanjam make-up s posebnim sredstvima, a iz lica uklanjam i trajnu šminku. Za uklanjanje dnevne svjetlosne šminke s lica, ne trebaju mi ​​dodatna sredstva, uklanjam je gel / pranje lica.

1. Stotinu losiona za uklanjanje šminke iz očiju krastavaca.
S ovom markom, ja sam, u načelu, prijateljica. Volim njihov tonik i čišćenje lica, pa sam odlučio probati ovaj alat, pogotovo jer je cijena više nego demokratska.
Losion je u lijepoj bočici od 100 ml, izrađen od meke i tanke plastike. Zbog svoje male veličine i težine, prikladno je ponijeti sa sobom na izlete. Ukras je jednostavan, ali mi je ugodan. Poklopac je zatvoren dok ne klikne, u torbi / koferu se neće prosuti.
Aroma je ugodna kozmetika, ali je ne možete nazvati prirodnom. Nije nametljiv i brzo nestaje.
Alat je prozirna voda, nije ljepljiva.
S make-upom za oči, losion se loše uklanja, lako se nosi sa sjenama, ali problemi nastaju s Maclovim očima, a da ne spominjemo trup Chanela. Stoga, obično uklanjam sjenila za obrve, rumenilo i korektor. Losion radi s ovim proizvodima.
Usput, on uopće ne štipa oči, ne ostavlja ljepljiv film ili neku drugu nelagodu.
Koristite pojam: 1 boca, oko 2 mjeseca.
Cijena: oko 60 rubalja.
Ocjena: 3.
2. Slijedeća sredstva - Clarins Instant E-Make-Up Remover - sredstvo za brzo uklanjanje vodootpornog i zasićenog šminke iz očiju.
Ovaj proizvod je u prozirnoj plastičnoj bočici od mekane plastike s navojnom kapom koja je vrlo sigurno pričvršćena. Zapremina 125 ml, izrađena u Francuskoj. Kupio sam ga posebno da uklonim lešinu iz Chanela, s kojom se nisam mogao nositi.
Miris je ludo ugodan, nježan i nenametljiv. Ovako mirišu ruže, pogotovo što proizvođač navodi njezin ekstrakt. Prije uporabe obavezno dobro protresite bocu.
Alat je prozirna, lagano zauljena voda, koja se lako klizi preko kapka, ostavljajući savršeno čistu kožu.
Lako se nosi s bilo kojom šminkom koju imam. Ne ostavlja osjećaj ljepljivosti i uljastosti na koži. Oči ne ubijaju.
Općenito, to je dobar alat za svakodnevno uklanjanje šminke.
Termin uporabe: oko 2 mjeseca.
Cijena: oko 1000 rubalja.
Ocjena: 5.
3. Svako jutro i navečer perem lice Noreva Exfoliac pjenušava gel - gel za pranje za pranje. Ovo je moj prvi lijek za marku, ali sada znam sigurno da nije zadnji.
Gel je u krutoj plastičnoj cijevi zapremine 200 ml. Na poklopcu se nalazi dozator, koji se sigurno zatvara dok ne klikne. Možete sigurno nositi sa sobom na putovanjima, sto posto neće iscuriti. Ali u paketu još uvijek postoji mali minus. Za stiskanje alat, morate okrenuti bocu i pritisnite, jer je izrađena od vrlo tvrde plastike, morate gurati teško. Još uvijek imam oko 2/3 sredstava, tako da ona lako teče. Ali ne mogu zamisliti kako iz gela izvući gel kad počne istjecati.
Proizvod je prozirni gel (u uobičajenom smislu riječi) srednje debljine, blago klizav. Dobro se pjeni, ali pjena nije lagana i prozračna, kao npr. Clarens s pamukom, ali i ne sapunasta s mjehurićima. To je vrlo posebna pjena, nevjerojatno mekana, koja vrlo lako klizi po koži.
Gel parfem ugodno je kozmetički, bez očiglednog nagovještaja nekog posebnog mirisa. Osjeća se samo tijekom nanošenja, ne čuva se na koži.
Gel uopće ne ubada oči. Također savršeno pere šminku, ne samo s lica, nego i iz očiju. Čak i pere maskaru Chanel Le Volume Ultra-Noir De Chanel, što ne čine svi odstranjivači šminke. Naravno, ne smijete često koristiti gel za uklanjanje šminke, jer može osušiti osjetljivu kožu. Ali u slučaju nužde sasvim je moguće koristiti.
Proces pranja s ovim gelom pretvorio se u čisto zadovoljstvo. Zbog kiselina u sastavu, koža nakon nanošenja gela je vrlo glatka i ravnomjerna, želim je dodirnuti i dodirnuti. Čišćenje je jednostavno sjajno, nakon pranja osjećam kako koža počinje disati i ne želim čak ni paziti, tako lijep osjećaj čistoće i svježine. Unatoč tako visokom kvalitetu čišćenja, koža ne škripi, kao is istom (prije moju najdražu) pjenu od Clarencea. Nakon pranja, naravno, postoji osjećaj stezanja, ali se pojavljuje tek nakon 5-10 minuta. Obično ne čekam, ali odmah primijenim njegu.
Ne mogu procijeniti učinak odvojeno od gela, jer svi agensi djeluju na složen način, ali napominjem da je ovo izvrstan lijek za masnu kožu, koji će ga održati u dobrom stanju.
Ovo nije moja prva kiselina za čišćenje. Svi alati koje sam testirao dobro rade, sada bez njih nisam nigdje. Naravno, zbog raznolikosti, kupujem obične (bez kiseline) proizvode, ali ih koristim samo u tandemu.
Termin uporabe: oko 2 mjeseca.
Cijena: oko 1000 rubalja.
Ocjena: 5 (ponavljam s užitkom).
4. Nakon pranja dolazi tonik. Trenutno imam jedan tonik - Humphrey, Witch Hazel Astringent. Na taj način uopće nisam kapriciozan. Za mene je glavno da proizvod nakon pranja smiruje kožu, uklanja osjećaj zategnutosti i nije ljepljiv. Obično koristim tonik 1-2 puta dnevno, naizmjenično s kiselim sredstvima.
Taj tonik mi je došao iz Amerike. Pakiranje je vrlo jednostavno, izrađeno od meke plastike, volumena 237 ml. Tonik je prozirna voda s ubojitim mirisom. Isprva se nisam mogla natjerati da je upotrijebim i učinila to, da tako kažem, silom. Miris alata je doista vrlo specifičan. Muž kaže da smrdi na travu. Za mene, to je miris nečega što je pušio. To je miris odjeće za logorske vatre. Ponekad mi se čak čini da on (oh, užas!) Smrdi na dimljenu ribu.
Prvi put sam koristio tonik bez disanja, sada sam navikao na njega, a miris mi ne uzrokuje toliko emocija. Srećom, vrlo brzo nestaje i osjeća se samo kada se nanese.
Tonik dobro umiruje kožu, uopće se ne suši, uklanja osjećaj zategnutosti.
Općenito, kvalitetan proizvod. Koristim ovu bocu, ali više neću ići na takve žrtve i kupit ću nešto ugodnije.
Koristite pojam: malo više od 2 mjeseca.
Cijena: oko 200 rubalja.
Ocjena: 4 za okus ubojice.
5. Sljedeći proizvod je moj ljubimac Stridex Single-Step Acne Control Maksimalna bez alkohola. To su diskovi za guljenje impregnirani posebnim spojem sa salicilnom kiselinom.
Diskovi su u velikoj plastičnoj posudi s navojnom kapom. Ispod poklopca nalazi se zaštitni film koji je vrlo sigurno zalijepljen, tako sigurno da ga je vrlo teško ukloniti. Obično ne skidam film u potpunosti, već ga samo kidam, čime dodatno štiti diskove od isušivanja.
U banci se nalazi 90 uredno zapakiranih diskova.
Diskovi su vrlo tanki, ali istodobno izdržljivi, ne lome se i ne penju se, veličine otprilike normalnog pamučnog jastuka. S jedne strane, disk je prekriven malim prištićima, dizajniran za stvaranje dodatnog pilinga, as druge, apsolutno glatka. Ne osjećam razliku između dviju strana na koži.
Impregnacija proizvođača, naravno, nije požalila. Diskovi su toliko mokri da ako ih malo stisnete, impregnacija će tek početi kapati. Da bi se primjenjivalo na cijelo lice, polovice diska bile bi dovoljne, ali ja sam previše lijen da ih izrežem, pa koristim cijelu. Jedan disk je više nego dovoljan za cijelo lice i vrat, kao i za dekolte i ramena (ako je to, naravno, potrebno).
Diskovi mirišu na nešto medicinsko (vjerojatno salicilna kiselina tako miriše), miris nije nametljiv i brzo nestaje.
Diskovi savršeno završavaju proces čišćenja, čineći kožu nevjerojatno glatkom i ravnomjernom. Kada se primijeni, uopće ne ubija, čak i ako postoji upala. Nakon primjene, pojavljuje se lagani adstrigentni osjećaj koji brzo prolazi.
Diskovi imaju velik učinak na stanje kože, crne točke postaju sve manje i manje, pore su uže, a ukupni ton kože polako se povlači. Također, diskovi pomažu u borbi protiv upale, tako da brže zarastaju.
Isprva sam ovaj proizvod koristio svaki dan, a sada jednom u dva dana. Sva sredstva su dovoljno agresivna i mogu lako osušiti kožu. Vlasnike suhe i normalne kože treba koristiti s oprezom, a još više za osobe s osjetljivom kožom.
U liniji postoje i drugi diskovi s nižim sadržajem salicilne kiseline, namijenjeni suhoj i osjetljivoj koži, mislim da ću sljedeći put naručiti nekoliko drugih za uzorak.
Nažalost, izbacio sam kutiju, pa je kompozicija preuzeta s Interneta.
Sastojci: salicilna kiselina 2% + amonij lauril sulfat, amonijev ksilensulfonat, limunska kiselina, DMDM ​​hidantoin, miris, mentol, PPG-5-ceteth-20, pročišćena voda, simetikon, natrij borat, tetrasodium EDTA.
Općenito, ovi diskovi su postali stalni stanovnik moje kupaonice, bez njih ne mogu zamisliti svoju skrb. U kombinaciji s drugim alatima radi dobro.
Trajanje korištenja: druga banka, oko sedam mjeseci.
Cijena: oko 500 rubalja.
Ocjena: 5 i moja ljubav.
6. Izvor Naturals Skin Eternal Hyaluronic Serum - serum koji sadrži hijaluronsku kiselinu.
Serum je u teškoj staklenoj bočici od 30 ml. Dozator je napravljen visoke kvalitete, ne pljuje. Da biste dobili proizvod morate kliknuti na crpku. Okretanjem izljeva dozatora možete blokirati tlak i time spriječiti curenje proizvoda u vrećicu ili kozmetičku vrećicu. Jedini negativ je što dio proizvoda ostaje u samom nosu, a zbog teksture seruma koji se zgusne u zraku i začepljuje dozator. Naravno, to je lako riješiti, kada se pritisne, prvo se pojavi čep od smrznute sirutke, a zatim sam proizvod, ali ipak nije jako ugodno stalno vidjeti te ugruške.
To je količina proizvoda koja se pojavljuje jednim klikom, potrebna su mi dva ili tri takva klika.
Boja serumske karamele s sedefom. Na licu ne daje nikakve nijanse. Tekstura je prilično tekuća i pomalo klizava, lako se distribuira.
Još nisam imao hijaluronski serum. Na internetu sam pročitao da serumi koji sadrže hijaluronsku kiselinu ne mogu biti ne ljepljivi, pa sam prilikom naručivanja bio spreman na činjenicu da će serum biti malo ljepljiv. Ali bila je vrlo ljepljiva. Nakon nanošenja, lice ostaje ljepljivo i svjetluca oko 20 minuta, pa je problematično koristiti ga ujutro.
Još jedan nedostatak za mene bio je snažan slatki miris, koji se zadržava na koži sat vremena nakon nanošenja. Ovaj miris je jedan od onih koji mogu uzrokovati glavobolje, pa neću savjetovati ljude koji su osjetljivi na mirise.
Odmah nakon nanošenja može se pojaviti blagi osjećaj peckanja, ali samo ako koži nedostaje vlage.
Nakon nanošenja kože blista dugo vremena, tako da je serum bolje koristiti u večernjim satima. Ja to radim.
Serum dobro uklanja osjećaj zategnutosti. Koristim ga kao izraziti alat kad vidim piling. Za svakodnevnu uporabu pogodan je samo za mene zimi.
Sada koristim serum nekoliko puta tjedno za noć, vikendom se mogu prijaviti ujutro.
Serum nije u sukobu s kremama, ne valja, ne stvara osjećaj filma na licu.
Vrlo je dobra i brzo hrani kožu vlagom. Piling uklanja samo nekoliko aplikacija.
Općenito, dobar radni konj.
Cijena: oko 700 rubalja.
Rok upotrebe: 3 mjeseca.
Ocjena: 4 (za jak miris i ljepljivost, ali ovo je samo moje skromno mišljenje. Serum radi jako dobro).
7. Reviva Labs Eye Complex krema za učvršćivanje - učvršćuje kremu za konture očiju.
Imam jedan zahtjev za kremu za oči - dobru hidrataciju i prehranu, sve ostalo mogu oprostiti. Pet godina (prije točno pet godina počela sam koristiti takva sredstva) nisam mogla naći ne samo moj ideal, već barem nešto što je njemu blisko.
Unatoč mladoj dobi (imam 24 godine), imam male bore uzrokovane suhoćom i mimikrijom, s njima se pokušavam boriti.
Krema je u laganoj plastičnoj tegli, težine 21 gram. Svi proizvodi marke su ovdje pakirani u tako jednostavnim i slatkim staklenkama, koje su zbog svoje male težine prikladne za putovanje. Poklopac je odvrnut. U setu nema spatule, ali koristim Darfan iz prethodne kreme.
Naravno, ambalaža u obliku cijevi je više higijenska, ali nakon pranja primjenjujem njegu, tako da su mi ruke uvijek čiste.
Također u kremi ima zaštitnu plastičnu kapu, dodatno štiti kremu od klica.
Tekstura kreme je lagana, ali ne gel ili vodena. Lako se distribuira na kožu, nema učinka topljenja, kao kod nekih krema. Krema nije masna, nije masna i nije ljepljiva. Brzo se apsorbira, do 5 minuta. Kozmetika na njemu leži savršeno, nije u sukobu s bilo kojim temeljima ili s korektorom. Krema se ne kotrlja i ne stvara efekt filma. Koža diše s njom.
Vrlo dobro i brzo uklanja osjećaj suhoće i stezanja, ne uzrokuje iritaciju očiju. Nanesem ga ne samo pod oči, već i na gornji pokretni i nepokretni kapak, krema ne izaziva dodatno izlučivanje sebuma, što je za mene vrlo važno, jer su kapci masne. Ne utječe na otpornost boje.
Hranjiva i hranjiva krema je dovoljna, ali možda za djevojke sa suhom kožom prehrana neće biti dovoljna, jer je krema više usmjerena na hidrataciju. Uz moje bore, on sigurno nije učinio ništa. Ne znam je li ih uopće moguće smanjiti.
Miris kreme je vrlo lagan i nije nametljiv, prirodan - miriše na bilje. Na koži se ne osjeća i kada se nanosi. Osjećaj se samo ako dobiješ nos u posudu.
Termin uporabe: oko 2 mjeseca.
Cijena: oko 500 rubalja.
Ocjena: 5, možda kupiti više.

8. Dnevna krema Reviva Labs InterCell s hijaluronskom kiselinom - dnevnom kremom hijaluronske kiseline.
Izbor kreme za lice je pravi problem za mene, do sada, od svih onih koje sam testirao, Kodali sorbet krema je najviše voljela, ali moja duša žudi za nečim novim. I kao takva kupljena je nova krema. Kupio sam ga posebno za zimu, jer mi je u načelu prišao. Ali u ljeto neću riskirati.
Krema je u laganoj plastičnoj tegli, težine 42 grama. Poklopac je uvijen. Nije bilo zaštitnih filmova i membrana, kao ni Spatula. Naravno, upotreba proizvoda u teškim staklenim posudama s gravurama poznatih robnih marki mnogo je ugodnija, ali u ovom slučaju uvjeravam sebe da, nakon što sam spremio ambalažu, proizvođač nije štedio sredstva za sadržaj. Miris je neutralan, miriše poput kreme (kao i proizvoda Klinike), bez nagovještaja bilo kakvih parfema.
Tekstura kreme je gusta nego krema za oči, kremasta i, kako se meni činilo, pomalo baršunasta. Taj osjećaj se obično javlja kada postoje silikoni u sastavu. Krema se dobro raspoređuje, potpuno se apsorbira za 7 minuta, nakon čega možete sigurno nanijeti šminku. Ne sukobljava se s make-upom, ne uzrokuje povećanje masne kože, ne začepljuje pore. Nije ljepljiv, film ne izlazi.
Hidratantna krema je dovoljna za mene i prehrana, čak i uz osvetu. Koristim ga jednom dnevno - ujutro. Cijelu zimu nisam znao probleme s pilingom, koža je glatka i glatka.
Za ljeto, ova krema će i dalje biti teška za mene, u proljeće ću morati tražiti zamjenu za nju.
Rok upotrebe: 3 mjeseca.
Cijena: oko 600 rubalja.
Ocjena: 5 (dobra krema, ali ne idealna. Možda ponovite).
9. Reviva Labs 5% Glicolic Acid Cream - krema sa 5% glikolnom kiselinom.
Nedavno sam se susreo s kiselinama, ali ne mogu zamisliti svoj život bez njih. Brend ima kremu s višim sadržajem glikolne kiseline (10%). No, nakon što sam pročitao recenzije, odlučio sam početi s činjenicom da je lakše, jer su mnoge djevojke pisale o pojavi opeklina i pilinga.
Krema je u istoj plastičnoj posudi kao i krema za lice, težine 42 grama. Miris je prisutan, miriše nešto kiselo, ali jako lijepo.
Konzistencija je lagana, kremasta, kao kod većine hidratantnih krema. Lako se raspoređuje po koži, potpuno je ne ljepljiva i ne ostavlja film. 5 minuta se apsorbira, koža nakon nanošenja nije mokra, već mat. Ujutro lice ne sjaji.
Kada se nanese, koža uopće ne ubada, samo ako postoji upala. Nisam imao ni trnce i trnce čak i pri prvom korištenju. Koža ne crveni i ne svrbi, sve je kao da primjenjujete redovitu hidratantnu kremu.
Nisam primijetio nikakav učinak na upalu, ali su crne točke postale mnogo manje. Mrlje od akni su brže, ukupni ton kože polako se povlači. Wow efekti iz njega neće, krema će svoj posao polako, ali sigurno.
Sljedeći put ću naručiti kremu s većim sadržajem kiselina, jer želim izraziti učinak.
Općenito, to je dobra krema za one koji tek počinju upoznavati s kiselinama. Mislim da će to odgovarati djevojkama ne samo s masnom, već i sa normalnom i suhom kožom, jer ima blagi učinak na kožu.
Rok upotrebe: 3 mjeseca.
Cijena: oko 1000 rubalja.
Ocjena: 5.
Evo takve brige koju imam danas. Zadovoljan sam svim glavnim sredstvima, povoljno djeluju na moju kožu i pomažu joj da bude bolji i bolji svaki dan. Dakle - na pravom sam putu.
Hvala vam svima na pažnji i što ste ovladali ovako velikom postom.

Povijest Noreve

Rješenje za probleme s kožom (+ promjene na koži fotografija)

To se dogodilo da je jedno razdoblje života na moje lice stalno acne. Gadni osipi s apscesima, malim i ogromnim, od 1 do 4 upale na licu bili su konstantni. U isto vrijeme, koža se kombinira - čelo i nos su masni, obrazi se ljušti od suhoće. U ljekarni je gotovo zamolila za pomoć, i to su mi savjetovali.

Noreva Exfoliac je serija aknastih proizvoda za njegu kože. Ovi proizvodi imaju visoku kiselost, koja čisti kožu i ne sadrži alkohol.

Brand ljekarne i nije jeftin, ali sam već bio očajan, jer ništa nije pomoglo. I tako sam kupio ovaj set (prema redoslijedu korištenja):

Gel za čišćenje Noreva pjenasti gel za pjenjenje

NOREVA laboratoriji Exfoliac losion za lice s visokim koncentracijama AHA i BHA

Krema za akne Noreva Exfoliac Acnomega 200

NC gel Noreva lokalna njega

malo kasnije morao sam kupiti

Krema za lice Noreva piling Creme Reparatrice

I sada u redu. Od mladenačkog razdoblja, koža lica se počela debljati, a na njoj su se počele pojavljivati ​​akne. Ali to je bilo povremeno i malo po malo, tako da se praktički nije miješalo, i to se smatralo - "dobro, u tom dobu svi su takvi." Ali kad se već u 20-oj godini to nastavilo, a istodobno nosilo masovni karakter - ponekad je dobivalo toliko upale da uopće nisam htjela napustiti kuću. Tada sam i sve vrste Garniera, Klerasile i Zenerite, napravio maske popularnih recepata. I kvasac je vidio i jeo vitamine. Istisni - nastala je gadna kora, sjajila se - pod šminkom sve je još više naraslo. Pa, ništa se nije spasilo. I tako sam se mučio, mučio, a kad sam morao ići na odmor s takvom “prtljagom”, moji živci to nisu mogli podnijeti, požurio sam u ljekarnu i gotovo zaurlao zbog svog problema. Ljekarnik me pogledao, otišao na police i ispričao mi tako divnu marku kao Noreva. Slušao sam uzbuđeno i otišao, prilično kupio (vidi. Cijeli popis gore)

I sada sam napokon kod kuće i spreman za testiranje, pjenasti gel za pjenenje Exfoliac se nalazi u banci cijevi velikog volumena, prilično glomazna, konzumirana vrlo rijetko. Sam je transparentan, srednje dosljedan. Mirise ugodno mirisa (ponekad se čini kao ruže, ponekad - poput jabuka, ponekad - poput kemije, kada, kako). Vrlo mala količina gela je vrlo lako tučena u dlanu u pjenu, koja savršeno čisti lice. (Važno: ne možete nanositi na kožu oko očiju ili koristiti kao sredstvo za uklanjanje šminke! U tim proizvodima, visoka koncentracija kiselina, oni stvaraju trnci ili trnci kroz kožu, tako da netočna uporaba može izazvati opekline! Pokušao sam isprati šminku s ovim alatom, oči su joj pocrvenjele! Štoviše, bijelo oko, stvarno je bilo crveno kao da krvari! Zato budite oprezni!)

Gel savršeno čisti kožu, od koje je masna, vjerojatno su primijetili kako je teško isprati osjećaj nauljenosti s lica i prstiju. Dakle, ovaj gel ispire! Nemam mu što zamjerati. Lice je čisto i svježe. Međutim, opet, zbog sadržaja kiseline u koži može se lagano osušiti, osobito u suhim područjima lica ili u hladnom razdoblju. Zato sam kupio kremu za obnavljanje lica "Noreva exfoliac Creme reparatrice".

Dugotrajnom uporabom ove serije proizvoda, koža se zapravo tretira, osip postaje mnogo manji, ton kože se izjednačava, a stare mrlje akni i osipa postaju manje vidljive. Tako se ispostavilo da je moje iskustvo prilično uspješno i mogu vam savjetovati ta sredstva čistom savjesti!

Kozmetika Noreva - kvalitetna francuska marka ili još jedan puff?

Članak Navigacija

Povijest kozmetike

Izvor slike: www.liveinternet.ru

Francuska Norev kozmetika za njegu lica i tijela. Potrebno je google, pomislio sam, i otkriti kakva je to životinja. Službena stranica tvrtke širi se i priča priču o stvaranju, koja počinje u srednjem vijeku od nositelja ljekarne do danas. Pa, da, to je kao da je Google nastao s cijevnim računalom. Postojala je i uvjerljivija verzija rođenja ili u 90-ima, ili početkom 2000-ih, prva prodaja dodataka prehrani i boja za kosu. Čini se da je isprva bila tvrtka Merck (Merck) u Njemačkoj, a zatim ih je kupio laboratorij Noreva iz Francuske, koji nastavlja proizvoditi proizvode za njegu kože s istim sastavom pod vlastitim imenom. Zatim kupuju više morskih brandova, poput elcea (farmaceutske boje za kosu), LED Lab, Nutreov Labs, Physcience. Uvjereni su da je njihova kozmetika preporučena od strane svih dermatologa svijeta, prolazi provjere kvalitete i sve u tom duhu. Općenito, da bismo imali koncept kozmetike, prvo moramo pročitati recenzije. Ljudsko mišljenje nije prevareno, ono je najpreciznije, ali najinternetnija stvar koja je išla u jednu bit će loša za drugu. To je zapravo još jedna kozmetika koja nemilosrdno izlijeva riječi bez smisla i razuma, ima previše nusproizvoda, čija se imena ne mogu izgovoriti, a cijenu je bolje ne gledati. Pregled marke AVEDA kozmetike možete naći i na našoj web stranici.

asortiman

Izvor slike: vk.com

Iz činjenice da tvrtka sada ima, to je najrazličitije sredstvo, ali što je čudno, specijalizacija je vrlo uska - ni šampon ni gel za tuširanje. Iako je vjerojatno da je na bolje, neću jesti njihovu čokoladu nakon šampona (Dove). Prolazeći preko svega ostalog, krema za sunčanje, sredstva protiv starenja i za čišćenje. O dobi - bili su zadovoljni, ovdje za sve, od tinejdžera sa svojim problemima do noreva krema za mlade dame preko 40 godina, a sam asortiman bogat: gelovi, mlijeko, maske, cjelina za danju i noću, balzami, voda, serumi, olovke, losioni, emulzije i druge radosti. Općenito, kozmetika je dizajnirana kako bi u potpunosti ispitala i radila sa svim vrstama i problemima kože, što je samo. Od običnog pranja do pravilne njege i liječenja. Svi tipovi kože i mnogi kožni oblici koji se liječe brzo i lijepo su dobrodošli. Da, usput, to će vas koštati prilično peni, četvrtinu vaše plaće, ali to je upravo žrtva koju ljepota stalno zahtijeva.

Linije i pojedinačni proizvodi

U Francuskoj je najpopularniji brand s morem bočnih linija. Prva linija proizvoda protiv starenja EPISOFT A (značajka voćnih kiselina na bazi AHA kompleksa je pod kontrolom pH - kao da nam je nešto rekla). Kasnije se pojavio još jedan - ovaj put posebno za pigmentiranu kožu - TRIO® D, koja se temelji na kompleksu Glabridin.

Izvor slike: dansmabulledesavon.blogspot.com

  • Linija Chrono Regul HD je ravnalo s molekulama obogaćenim kisikom i kompleksom koji ne dopušta proizvodnju sebuma (ako mislite da to nije jako dobro, jer kako drugačije tijelo može eliminirati štetne učinke i zaštititi kožu?). Linija protiv starenja.
  • MATIDIANE - posebno za masnu kožu, za starije žene, pogodne za borbu protiv akni. Vlaži kožu, zateže pore, hrani kisikom, uklanja toksine i liječi njegovo stanje. Visoka podnošljivost, bez parabena, protiv starenja.
  • Exfoliac - za masnu, ali mladu kožu, sadrži voćne kiseline i ceramide (to su molekule koje tvore epidermalnu barijeru koja drži vodu u stanicama, sprječavajući dehidraciju kože). Usput, kozmetika noreva exfoliac sadrži brojna hidratantna sredstva, protuupalna je, normalizira proizvodnju sebuma, sprječava prhut, ne iritira kožu, čisti i smiruje. Noreva exfoliac regenerirajuća hidratantna krema je otišla od njega, koja dublje i temeljitije čisti hidratizirajući i obnavljajući gornji sloj kože, ali i hidrolipidni film, jača barijeru i pojačava zaštitne funkcije epidermisa, uklanja iritacije.,
  • Iklen - ova linija je reklamirana, bori se protiv jake pigmentacije kože, bolesti poput letinga (smeđe mrlje na koži zaobljenog oblika) i melasme (iste pigmentacije, samo raspršene po licu s neravnim mrljama). Na temelju te linije stvoren je proizvod RUZINOL® koji suzbija sintezu melanina (koji nam daje tan, ali zbog čega postoje takva mjesta). Hipoalergena je, ne sadrži mirise, ne vodi do leukodermije. Sadrži serum, kremu, koncentriranu kremu "Melano-expert" za kroničnu pigmentaciju, a RadiansActive krema protiv starenja i depigmentacije.
  • Psoriane - njegu osjetljive, suhe, ljuske kože osjetljive na kemiju, asortiman proizvoda - Noveane 3D, posebno za žene nakon 40. Hipoalergene, na termalnoj vodi, vlaži, nježno ljušti, smiruje, hrani. Prikladno za svakodnevnu njegu vlasišta na glavi, licu i tijelu. Nije štetno za djecu od 3 godine. Noveane 3D - za sve tipove kože, protiv starenja, uklanja bore, uklanja umor i otekline s lica, osmišljen je kako bi vratio elastičnost, stimulira proizvodnju kolagena i elastina, koji čine kožu gipkom, sadrži dnevne i noćne kreme, serum i gel. Bez parabena.
  • Karakteristična gama Xerodiane Plus - korisna za dermatitis, atopičnu kožu i sve bolesti u kojima se koža suši, ljušti i svrbi. Obnavlja, vlaži, liječi tijekom dana (dobro, još uvijek je potrebno provjeriti). Pomaže u ažuriranju stanica, uklanja nelagodu, uključujući svrab.
  • Sesidiane - linija za sve tipove kože, nježno čisti, može čak i ukloniti šminku, au području oko očiju, uklanja nečistoće, ne sadrži parabene, mirise, alkohol, boje.
  • Aqvareva je linija za vlaženje, obnavljanje i zaštitu kože, koja uključuje noćne, lagane i intenzivne maske, kreme, mlijeko, te štapići za balzam.

Općenito, tvrtka svaka 2-3 godine proizvodi novu liniju, tako da možete nabrojati samo one glavne, au svakoj liniji postoji nekoliko gamas za rješavanje različitih problema.

Od pojedinačnih, vrijednih proizvoda, vjerojatno Universal Cleansers, uključujući micelarni losion, koji je pogodan za sve tipove kože, pogodan za nadraženu, problematičnu, dehidriranu, masnu, tanku kožu, s aknama i ekcemom, bez alkohola, otapala, parabena pranje, aromatske tvari. Oni ne suha, nježno njegu, ne uzrokuju pritužbe.

  • Piling maska ​​Noreva maska ​​za dubinsko čišćenje Exfoliac. To je maska ​​s kaolinom, od izlaganja - liječi, čisti, ne suši. Dobro je jer se lako apsorbira, ne isušuje na licu, kao što se događa s drugim kremama, ne ostavlja masni sjaj i osjećaj filma na licu, ten lica se izjednačava, crne točke nestaju, nema crvenila.
  • Noreva tonirana krema za problematičnu kožu. Prikladan je za kombiniranu i masnu kožu, maskira nesavršenosti, mat, vlaži, ravnomjerno nanosi, izjednačava boju kože, ukratko, dobro je u svemu.
  • Noreva Laboratories Exfoliac pjenasti gel (gel za čišćenje pjene - čisti kožu, uklanja nečistoće, uključujući i pore, pomaže normalnom funkcioniranju stanica, efekt matiranja, ne suši kožu. Vrlo gusta, pjena, normalna, ne miriše jako, i može se koristiti umjesto sredstva za uklanjanje šminke.

Mišljenja i mišljenja

Izvor slike: irecommend.ru

Usput, norev proizvodi sadrže kiseline, što može uplašiti kupce. I za dobar razlog. Zatim, prema nekim korisnicima ove kozmetike, ponekad je uporaba kiselina vrlo loša za kožu, čak i kemijske opekline. Mnogi se žale na strašan miris, valjanje i ljepljivu teksturu, koja tada sja na licu. A ako pogledate noreva kozmetika recenzije kupaca, onda postoji čista 50 do 50, kao i obično, netko je sretan, netko nije. Usput, kad je na cijevi napisano "hipoalergeno", to još uvijek ne znači ništa.

Ponekad koža reagira neočekivano na sve pohvalne kvalitete čak i najsvježije kreme, da ne spominjemo jata, koja se događa s proizvodima koje treba očistiti, a ne uništiti gornje slojeve kože. Na primjer, koliko se puta dogodilo da "ozbiljna" krema, koja se oglašava kao da ima snažan izraženi učinak i najdublje uplitanje u život vaše kože, zapravo uzrokuje ozbiljno crvenilo, iritaciju, akne, ponekad izražene opekline i druge znakove nezadovoljstva. I što učiniti ako se za to plati mnogo novca? I da, cijene gristi, a ako neki hvale glasno, i ne štede novac za ponovnu kupnju, ostali su čak napustili da gledaju u njenom smjeru. A neki se, usput, prodaju samo u garniturama, navodno za sveobuhvatnu njegu i potpuni tretman. Stoga se preporuča da se prvo probaju rizici, i to samo na maloj površini kože ruku. Također, to ne bi naletjeti na alergiju, bit će korisno pročitati naš članak "Provjera roka trajanja kozmetike".

Više Članaka O Vrstama Akni