Djevojke, zdravo svima!

Ispričat ću vam o lijeku koji ne pomaže prvo ljeto vrlo dobro - to može biti korisno nekome tko još uvijek ide na odmor na more, na primjer.

Metalni sprej, 200ml. Izvrsni sprej, ravnomjerno prska mlijeko. Znači kada je prskanje hladno, to je već amater. U toplini norme. Miris je lagan, jedva primjetan. Vrlo dobro štiti kožu od sunca, ne sprječava opekline. Omekšava kožu, brzo upija. Ugodan za korištenje.

Evo što kaže proizvođač: Pouzdana zaštita od UVA - i UVB - zraka koje uzrokuju opekline i prerano starenje kože zahvaljujući patentiranom sustavu fotostabilnih filtera Mexoryl® XL.

Kontinuirano prskanje s bilo kojeg položaja štiti cijelu površinu kože u samo nekoliko sekundi.
Njegova ultra-lagana tekstura, vidljiva kada se nanosi, trenutno se upija, ne ostavljajući ostatke ili ljepljivi masni film. Nakon nanošenja ne osjećate sredstva na koži.
Bez alkohola * ne isušuje kožu.

Poprskajte Garnier Series Lightness i svilu po cijelom tijelu, a zatim je utrljajte rukama - učinite to prije izlaska na sunce.

A ovo je opcija za plažu bijelaca.

Sve je u suštini isto, samo je zaštita od sunca jača.

Suha zaštita od prskanja SPF 50+. Garnier Ambr Soler stvara suhi sprej za nježnu zaštitu od UVB, UVA i dugih UVA zraka.

Pogodan i za osjetljivu kožu. Nanesite 20 minuta prije izlaganja suncu. Obnovite aplikaciju svaka 2 sata, osobito nakon kupanja ili znojenja. U slučaju kontakta s očima odmah isprati s puno vode.

Aqua buržoaz kiselina, tokoferol, natrijev klorid, termos termofilni ferment, peg-8 laurat, etilheksil triazon, poli kiselina, akrilat 407, izododekan, izostearil alkohol; kalijev sorbat, lauril peg / ppg-18/18 metikon, glicerin.

U principu, preporučujem oboje.

Komentari o pregledu korisni? Da 0 · Ne 0

Vjerojatno su svi već imali takvu vodu. Kupio sam je dugo vremena, pokušao sam zimi - nisam volio napetost kože. A na proljeće sam odlučio završiti bocu. Izgleda da svi znaju

Čini se da je boca strašna, 400 ml, ali sam završio prilično brzo. Poklopac je udoban, čvrsto stegnut.

Vizualno, kao i obična voda, miriše neutralno.

Dobro pere kozmetiku. Imam osjećaj zategnutosti, ali nakon nekoliko minuta čini se da nestaje. Nema ljepljivosti, ne želim se oprati.

Za mene, sredstvo za četiri.

[Uredio autor dana 25. svibnja 2017.]

Ali u posljednje vrijeme moja kosa je počela ispadati više. Odlučio sam probati šampon GARNIER BOTANIC THERAPY Ricinusovo ulje i badem. Stručnjaci su odabrali ricinusovo ulje i hranjive bademe kako bi stvorili jedinstveni recept za slabu, sklonu gubitku kose. Ricinusovo ulje poznato je po svojim svojstvima učvršćivanja. Bademovo ulje hrani i vraća kosu, čineći je elastičnijom i izdržljivijom. Trebalo mi je dosta šampona da bih posuo kosu. Sastav šampona bio je gust, pjenio se vrlo dobro; Jednom sam oprao kosu. To je bilo dovoljno. Ali iz prve primjene ništa se nije dogodilo. Ovdje je treći put ispalo manje kose. Šampon se konzumira ekonomično i ima vrlo ugodan slatki miris. Aroma podsjeća na dobro prepečeni badem s osušenim voćem. Vrhunski nanosi, distribuira se kroz kosu i prilično se dobro ispire. Također je odmah kupila proizvod za njegu iz ove serije: Botanic Therapy kremasto ulje i bademi za oslabljenu kosu koja je sklona gubitku kose.

Dizajniran protiv gubitka kose, toplinske zaštite i jednostavnosti stila. Ovaj krem ​​maslac sam nanijela odmah nakon pranja na mokru kosu. Nema potrebe za ispiranjem. Zatim je položila kosu. Jednostavno oblikovanje i češljanje je izvrsno. Obećani antistatički učinak je prisutan.

Ali nakon četiri sata postoji osjećaj da nisam oprao kosu. Ili oprati. prije nekoliko dana. Nakon tog ulja navečer morate ponovno oprati kosu. Želim reći da ima masne kose. Čak i uz lak za kosu, nije bilo tako. Kremasti maslac, definitivno, primjenjivat ću se kada je styling potreban za kovrče.

orhideja
Kirov Aktivni član

Proizvođač obećava: 1 maska ​​= 1 tjedan njege s hidratantnim serumom:

Oslobodite se osjećaja suhoće i zategnutosti kože: intenzivno hidratantna maska ​​za suhu i osjetljivu kožu sadrži ekstrakt kamilice - biljku poznatu po svojim umirujućim i omekšavajućim svojstvima. Maska uklanja osjećaj zategnutosti kože, intenzivno ga vlaži i daje osjećaj ugode.

Ova maska ​​za tkaninu, radi lakše raspodjele preko lica, ima drugi sloj, koji se uklanja nakon što je maska ​​raspodijeljena. Istina, nisam razumio "ovu pogodnost", za koju se pobrinuo proizvođač. Očigledno, ja još uvijek ne razumijem sve u ovom životu))).

Maska se tako dobro impregnira da je dovoljno rasporediti sastav i na vratu i na zonu dekoltea. Na maski, u području obraza, nalazi se rez koji odgovara maski preko lica, prilično ugodan. Usprkos činjenici da su moje prve korejske maske bile korejske, veličina proreza za oči i usne me iznenadila. U korejskim maskama uvijek sam, uz pomoć škare, povećao rez za oči i usne. Ali, to je barem moguće objasniti azijskim tipom osobe. Garnier je proizveo maske za rusko tržište, a postoje i manji rezovi za oči i usne nego za Korejce.

Aroma maske nije nametljiva, kozmetička, jedva primjetna. No, unatoč "plesu s makazama", stvarno mi se svidio rad maske. Proizvođač preporučuje da ga ostavimo na 15 minuta, zadržao sam 30. Sva obećanja proizvođača bila su ispunjena, nisam čak ni očekivao takav učinak od garniera. Koža je hidratizirana i hranjena, lice izgleda svježe i odmarano. Ali ne zaboravite da su ove maske osmišljene kao ekspresni alat i nemaju trajnog učinka nakon jednokratne uporabe.

sretan
Moskva Aktivni sudionik

Djevojke, zdravo svima!

Rijetko pišem o poznatim i popularnim alatima, ali danas sam odlučio napraviti iznimku.

Svi ste čuli za Garnier micelle. Čak je i čudno kako je naša "djevojka" - ZARADI NAŠU POSEBNU USLUGU, propustila. A onda u par dezodoransa - sam Bog zapovjedio.

Općenito, pohvalite ga oko godinu dana na Internetu i bubu, pauka i medvjeda. Pa, bacio sam joj košaru tijekom jednog od posjeta supermarketu. Nenuache? Je li dovoljno?

Kako ona izgleda, mislim da svi znaju.

Velika boca, 400 ml, cijena je smiješna - 250 rubalja, ali ne mogu pohvaliti trgovce - veliki potez, namijenjen potrošaču koji želi spasiti. Platite manje - dobijte više.

Na prvi pogled - uobičajene micele: prozirne, bez mirisa, pjene.

Kao i kod bilo koje micelijske vode, preporuča se ne ispirati proizvod iz Garniera. Iskreno, nisam se usudio ostaviti je na licu za noć. Tko zna što?

Formula za proizvodnju: uklanja šminku + čisti + smiruje. Razvrstajmo se po točkama.

1. Uklanja šminku. Uklanja se bez trenja (pa, ovdje su savijeni. Iz školskog tečaja fizike znamo savršeno dobro da bez trenja, kretanje na planeti Zemlji je nemoguće). U redu, neću se držati riječi. Ukratko, uklanja šminku od prvog puta.

I ne. Čak i ako uzmem u obzir da ne koristim vodootpornu maskaru, moj Chanel le Volume je uspio iz trećeg puta. I usput, morao sam ga trljati. Sjene, olovka, čak i oznaka za obrve - da, uspjela sam je ukloniti prvi put. S tonskom kremom i crvenim ružem (ne matte iz serije "pola godine otpornosti") morao je prskati i trljati. Općenito, uklanja šminku na isti način kao i Garnier losion.

2. Neću reći ništa o čišćenju. Ponavljam, nisam se usuđivala bez sredstava za čišćenje.

3. Smiruje. Tu je i kontroverzna točka. Iskreno, sumnjam. Po mom mišljenju, ovaj alat je oštar. Isto tako, ovo je najteži micel od svih testiranih.

Nema alergijskih reakcija kao što su osip, crvenilo, piling nije uzrokovalo.

Što mogu reći? Nekako to ne doživljavam kao micelu. Umjesto toga, kao losion za uklanjanje šminke.

Cijena: 250-300 rubalja, možete kupiti bilo gdje.

[Uredio autor dana 6. siječnja 2017.]

Svi prekrasni zimski dan!

Najdraži format za uklanjanje šminke je dvofazna koža. Kao najpouzdaniji i najbrži.

Jedan od najboljih u tom pogledu.

Vrlo povoljna kompaktna boca. Poklopac čvrsto sjedne. Volumen 125 ml

OPIS PROIZVOĐAČA: Alat učinkovito i nježno uklanja šminku iz očiju i istovremeno njeguje i jača trepavice. Losion potpuno uklanja šminku bez trljanja.

Obogaćen prirodnim ekstraktom arginin expressa 2-u-1 losion daje mekoću i zdrav sjaj trepavicama: trepavice su guste, guste i jake.

Način primjene: Bocu protresite, navlaženi disk s losionom i stavite nekoliko sekundi u oči. Zatim uklonite šminku s laganim pokretom prema vanjskom konturi očiju.

OD SAMO: Tekstura medija je vrlo lagana, podsjeća na tonik. Stresanje bočice lagano se pjeni.

Šminka se savršeno uklanja - brzo i prilično čisto.

Koža ne osjeća ni najmanju nelagodu - osjećaj težine na kapcima, masni film. Naprotiv, osjećaj svježine i lakoće. Ne možete se oprati.

Na štetu jačanja trepavica nije siguran, ali u procesu primjene, niti jedna trepavica nikada nije pala. Na taj način možete reći da uklanja šminku pažljivo.

Preporučujem kul alat

[Uredio autor dan 5. prosinca 2016]

Pregledi kozmetike Garnier

  • 4
  • 50
  • 3
  • 2/5
  • 7
  • 4
  • 4/5
  • 5
  • 3
  • 5/5
  • 13
  • 5
  • 4/5
  • 12
  • 1
  • 2/5
  • 7
  • 1
  • 4/5
  • 4
  • 9
  • 5/5
  • 19
  • 5
  • 5/5
  • 27
  • 3
  • 5/5
  • 7

stranica

  • 0
  • 13
  • 18
  • 22

LadiesProject je socijalni vodič za kozmetiku. Mjesto gdje djevojke raspravljaju o kozmetici, ocjenjuju proizvode i marke, upoznaju se s novim proizvodima, uče o popustima i prodaji, uče odabrati i kupiti visokokvalitetnu kozmetiku. Svatko može postati dio našeg prijateljskog tima.

Pridružite nam se sada, čitajte, komentirajte, dijelite povratne informacije i ideje, ispričajte o novim kupnjama!

Recenzije Garnier

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti kože.

Marke- D

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Odvažni dizajn i nevjerojatno ugodna SPA-njega u vašem domu

Marke- E

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Elancyl Slim Design - glatka, elastična i zategnuta koža

Brandovi - F

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Filorga Hydra-Hyal - hidratizirana, izglađena koža blista s mladima!

Marke- G

POPULARNA ROBA

zanimljivo

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i visokih biotehnoloških proizvoda

Marke - H

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Vodeći laboratorij profesionalne kozmetike u Izraelu

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Brandovi - I

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pozdravite svoje nove pomoćnike - revolucionarne spiralne elastične trake - narukvice za kosu

Brandovi - J

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Pokušajte vrhunske japanske maske za tkanine.

Johnny's Chop Shop je elegantna kozmetička linija za dečke koji žele izgledati sjajno!

Marke- K

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Biljna energija za ljepotu kose

Marke- L

Marke- M

Marke- N

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Dermatokozmetika za njegu i kombinirano liječenje masne i mladenačke problematične kože

Nuxe - optimalna kombinacija prirodnih komponenti, učinkovitih tehnologija i luksuznih tekstura.

Brandovi-O

POPULARNA ROBA

Brandovi - P

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Balzami za suhe, napukle i iritirane usne i kožu

Brandovi Q

POPULARNA ROBA

Marke- R

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Revolucija u svijetu šampona - kvalitativno novi sastav u high-tech vakuum pakiranju

Marke-S

Marke- T

POPULARNA ROBA

zanimljivo

TONY MOLY je zdjela ispunjena stilom i ljepotom.

Pouzdani dermo-kozmetički proizvodi za njegu kože novorođenčadi, djece i odraslih

Brandovi - U

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Uriage - Hyseac - vaš idealan tretman za problematičnu kožu 01.11.2017

Marke - V-Z

POPULARNA ROBA

zanimljivo

Jačanje učinka protiv znakova starenja

Weleda balzami za usne vlaže vaše usne sjajnim prirodnim ljepotama!

Brandovi AZ

Robne marke 0 do 9

POPULARNA ROBA

  1. Recenzije
RECENZIJE
ZDRAVSTVENI CENTAR ZA KOŽU
Recenzije ljekarničke kozmetike
Garnier

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 28.11.2018

BB-krema za masnu kožu Secret of Perfection Natural 40ml (Garnier, BB-kreme)

Zaključak: Opis je privukao pažnju da je krema pogodna za kombiniranu i masnu kožu, te da je tekućina, a ne najlakša, neugodno iznenađena mirisom alkohola. Lako se distribuira, tamno je za svijetlu kožu, ne daje mat, završetak je bliži satenskom. Moja kombinirana koža nije voljela

Glushenkova Tatyana Ulyanovsk | 28.11.2018

Micelarna voda 3u1 Expert Cleansing 700ml (Garnier, stručno čišćenje)

Zaključak: Ne sviđa mi se ovaj format pročišćavanja, ali bilo je zanimljivo probati, jer je cijena niska. Velika boca znači da je voda bistra, bez boje i mirisa. Nije loše uklanja šminku, osobito ruž, ali sjene i maskara ona ne može učiniti, kao što se ispostavilo. Uz prijedlog da se nakon te vode ne opere, proizvođač se uzbuđuje, postoji neugodan osjećaj ljepljivosti, a kožu se ne može očistiti 100% micelarnom vodom. Čudan proizvod za mene, više ne kupujem.

Kolesova Nina Selo Ukrainka | 24.11.2018

Krema dnevnih stanica mladih Shining Youth 25+ 50ml (Garnier, stanice mladih)

Zaključak: Sjajna krema za svoju cijenu! Lagana tekstura, ugodna aroma, niska potrošnja. Ali na licu sam ostavio osjećaj ljepljivosti, nekritički, ali ipak. Koristio sam ga kasno ljeto i jesen, u vrućini koju ne bih prišao. Krema u posudi s navojnom kapom.

Nadezhda Vetchinnikova Krasnojarsk | 21.11.2018 |

BB-krema za masnu kožu Secret of Perfection Natural 40ml (Garnier, BB-kreme)

Zaključak: Nisam stručnjak za nanošenje šminke i nisu sve tonske kreme prikladne za mene, stoga je ova krema samo za mene, već više od dvije godine. Vrlo eklomičan, lagan za nanošenje i kao da se prilagođava tonu kože, mogu ga koristiti tijekom cijele godine sa ili bez boje ten. Dovoljno tekućina, ravnomjerno je raspoređena i dobro upija, pa za sada moja omiljena

Anastasia Rostov-on-Don | 18.11.2018

3in1 Micellar Water Expert Čišćenje 400ml (Garnier, stručno čišćenje)

Zaključak: Proizvod je dovoljno osrednji, vodootporna šminka se dugo ispire (lagana šminka ispire, ali uvijek je potrebno dodatno pročišćavanje) ako imate problematičnu kožu, zatim odaberite nešto učinkovitije u smislu čišćenja

D Mary Moscow | 25.09.2018 |

GLAVNA NJEGA Odstranjivač šminke za oči 125ml (Garnier, osnovna njega)

Zaključak: Stvarno mi se sviđa ovaj losion. Savršeno pere šminku, ne ostavlja mrlje, nema potrebe trljati za uklanjanje šminke. Ne ostavlja film na koži, ali nakon nanošenja još uvijek perem s gelom - takva navika) Koža se također ne suši, ne iritira. Koristio sam ga više od 5 godina, a zatim je proizveden u količini od 150 ml, a zatim je smanjen na 125 ml. Vrlo dobar alat!

Evgenia Salavat | 08/10/2018 |

BB-krema za masnu kožu Secret of Perfection Light bež 40ml (Garnier, BB-kreme)

Zaključak: Na ne-čvrstoj 4. Debeli u teksturi, ravnomjerno leži, ali u debelom sloju. Zbog toga, a potrošnja je više, a ne vrlo udobna za nošenje. Ne mogu hodati s njim više od 2 sata. Na mojoj koži ton je blago žut. Uzela je više u staro pakiranje.

Evgenia Salavat | 08/10/2018 |

BB-krema Tajna savršenstva Anti-aging svjetlo bež boje 50ml (Garnier, BB-kreme)

Zaključak: Jedna od najugodnijih za nošenje bb iz ukrasa. Tekstura je najlakša, dobro se uklapa, ne stvara efekt maske. Po prvi put zadovoljan s bb od prilog! Hue ne zove. Ja ću uzeti više.

Evgenia Salavat | 08/10/2018 |

Otporni regenerator za učvršćivanje boja 200 ml (Garnier, Fructis)

Zaključci: Balzam se svidio. Ugodan miris, srednje konzistencije, lako distribuiran, standardni protok. Dodaje sjaj kosi, uklanja malo fluffiness, olakšava češljanje. Kada pranje kose je glatka, prsti ne drže. Preporučujem kupiti.

Evgenia Salavat | 08/10/2018 |

Krema oko očiju Omladinske stanice Shining Youth 25+ 15ml (Garnier, ćelije mladih)

Zaključak: Dobra hidratantna krema za mladu kožu. Konzistencija, efekt i miris gotovo su isti kao u staklenci iste linije. Maskara nakon što je stavite udobno, ne izaziva lumps.

Evgenia Salavat | 08/10/2018 |

CLEAN SKIN tonik za čišćenje protiv crnih točkica i sjaja 200ml (Garnier, Clean skin)

Zaključak: Dobar tonik, nije pogodan za svakoga. Ne preporučujem vlasnike osjetljive kože. U upotrebi, ugodna, ponekad lagano peckanje. Suši se malo, malo smanjuje upalu. Nije loše Drugi put sam kupila moju sestru, s problematičnom kožom, ona joj se sviđa.

Evgenia Salavat | 08/10/2018 |

Krema dnevnih stanica mladih Shining Youth 25+ 50ml (Garnier, stanice mladih)

Zaključak: Lijepo svjetlo hidratantno. Ima nježnu laganu teksturu, ugodan travnati miris. Brzo se upija, ne ostavlja film. Pore ​​se ne začepe. Svidjelo mi se to ljeto, koristeći već drugu limenku.

Recenzije šampona Garnier od pravih kupaca

Kozmetika - Pregled šampona Garnier

Recenzije

Sve nas djevojke sanjaju o tome kako brzo rastu dlake, danas postoji ogromna količina sredstava koja nam pomažu u tome.

Što želim reći o osobno garnier fructis, moja kosa ne raste brže ili sporije od njega, naravno, možda to nije moguće za nekog drugog...

Kupujem šampon marke Garnier Fructis ne po prvi put, obožavam cijelu liniju ovih šampona, koristim ih od djetinjstva, od vremena kada linija nije bila toliko široka i raznovrsna - glavni šampon bio je u svijetlozelenoj boci s ugodnom aromom citrusa i jabuke,

Uobičajene značajke cijele linije...

Strašan šampon, ne iz jednog šampona, pa kosa nije ispala iz ove marke.,, Danas sam bio u kozmetičkom salonu, ispričao mi o toj situaciji, rekli su mi kao odgovor da ima mnogo pritužbi.,, Odlučio sam ga kupiti kako bih vratio kosu i još više ih uništio.,, HORRIBLE SHAMPOO.

Novi proso šampon je strašan (pokušao sam s aloom za normalnu kosu), tekućina i kvaliteta su kao čista linija, kosa se ne češlja, s dlanovima koji teče sve dok je ne dovedete u glavu, kosa postaje tvrd i poput vate. Pa, što očekivati ​​- 400 ml za 81 rubalja? Još jednom sam uvjeren da ova marka nije...

Garnier

Tvrtka Garnier ima više od stoljeća povijesti svog razvoja. Prvi proizvod bio je losion za kosu, lansiran 1904. godine. Od tog trenutka do danas odabrana je specifičnost kozmetičkih proizvoda - njega lica, kose i tijela, kojima je tvrtka bila vjerna kroz cijelu svoju povijest. Istovremeno, koncepti inovacije i Garnier su nerazdvojni. Upravo je ta tvrtka proizvela prve kreme za sunčanje za kožu, pristupačne boje za kosu, losione za prhut i još mnogo toga.

Ugodna aroma, prirodne komponente, visoka učinkovitost brižnog učinka kozmetike na kosu, lice i tijelo omogućili su Garnieru da osvoji srca milijuna ljudi. Slogan Pazite na sebe - idealno odražava politiku tvrtke prema svojim klijentima, kojima se osiguravaju sva moguća sredstva za brigu o svom tijelu.

Garnier

Tvrtka Garnier, odnosno Laboratoriji Garnier Paris (Laboratoires Garnier Paris) osnovana je 1904. godine, kao što i samo ime kaže, u glavnom gradu Francuske. Alfrel Garnier, osnivač tvrtke, dao joj je ime i prvi lijek koji je izumio bio je tonik za kosu.

Godine 1936. pod brendom Ambre Solaire (Amber Soller), danas jednim od ključnih brendova Garniera, stvoreni su proizvodi za zaštitu od sunca Garnier. Amber Soller (Ambre Solaire) je serija kozmetike koja koži pruža izvrsnu tan i pouzdanu zaštitu od štetnih učinaka sunčevih zraka. Kao dio Ambre Solaire proizvoda, postoje jedinstveni filtri otporni na svjetlo, mexoryl-Sh, vitamin E, hidratantni sastojak, ulje jojobe i karoten, koji podržavaju hidrataciju i elastičnost kože.

Godine 1960, brand Welle Sólog (Bel Colour) promijenio je živote sve većeg broja zaposlenih žena, dajući im prvu priliku da oboje kosu kod kuće. Bel boja (Velé Solog) otporan je krasgel sa širokom paletom prirodnih nijansi (od tamne do vrlo lagane). Sastav komponenata uključenih u lijek za bojanje omogućuje ne samo bojanje kose, već ih čini mekšim, sjajnijim. Garnier (Garnier) dobio je puno povjerenje svojih kupaca u impresivnom rasponu boja za kosu s beskonačnim brojem nijansi za sve vrste kose.

Godine 1989. tvrtka Garnier (Garnier) objavila je brand Synergie (Synergy) - niz proizvoda za njegu kože s prirodnim sastojcima koji kožu čine zdravom i sjajnom.

Izum marke Fructis s aktivnim koncentratom voća slijedi 90-ih godina. Novi proizvodi ove serije s mikrovokalima voća - lak, pjena, sprej, gel. Linija Garnier Fructis Style uključuje inovativne proizvode za oblikovanje kose s mikro umetcima za voće. S tim sredstvima sve je moguće da samo padne na pamet - volumen, svako modeliranje, kovrče svih oblika ili ravnanje kose i, naravno, dugo očuvanje stylinga.

U svojoj više od stoljetnoj povijesti, Garnier se nije usredotočio na jedan smjer, uspješno razvijajući i kao proizvođač velikih masovnih krema, i kao brand proizvoda za oblikovanje, te kao autor popularnih boja za kosu.

Zašto nam treba još jedna linija "prirodne" kozmetike? Razgovor s Florence Lalore, Garnier

Florance Lalore, ravnateljica skrbi, došla je u Moskvu pokrenuti liniju prirodne kozmetike Garnier. Masha Botvinina joj je postavila neka neugodna pitanja.

Florence je radila u L'Oreal Grupi više od 10 godina. Počela je kao voditelj razvoja teksture, postala voditeljica laboratorija za zaštitu od sunca, a sada se njezin položaj na engleskom jeziku naziva International Skincare Director, koji zvuči kao međunarodni direktor za njegu kože na ruskom jeziku. Čini se smiješnim, a čini se pomalo zavidnim.

Postao sam još više zavidan kad sam vidio Firencu - nasmiješila se svima i svemu. Čak i ako je to slučaj na nekom službenom događaju, to je svejedno, po mom mišljenju, akrobatski. Pogledala me je dok je učiteljica 1. rujna gledala učenike prvog razreda - sve takve smiješne kokoši, upoznajmo se.

U vrijeme razgovora okrenuo sam cijevi u rukama. Slatke staklenke, na svakom natpisu - 96% prirodnih sastojaka. Čudno.

U Magic Box: sve njegu i šminku

11 uzoraka kozmetike - i brošura nove knjige "Ultra-cosmetics" u svakoj kutiji.

Iz ovoga i odlučio početi.

-Zašto nam treba još jedna serija pseudonaturalne kozmetike? Iskreno govoreći, ta želja brendova naglašava njezinu “prirodnost” kada ona zapravo ne postoji. U posljednje vrijeme to se događa vrlo često. Jasno je da je "prirodnost" poseban trend, a na nekim riječima djeluje hipnotički, ali ipak...

- "Posljednji put" ne mogu ništa reći. Garnier Basic Care serija se od početka zasnivala na prirodnom sastojku. Sada smo ažurirali liniju.

Modu za "prirodnost" lako je objasniti. Moderna žena živi u stalnom stresu i želi više jednostavnosti, prirodnosti, prirodnosti. Odabir kozmetike ne bi trebao biti još jedan uznemirujući faktor. Nastojimo da naša sredstva budu što jasnija.

-Što znači "razumljivije"?

- Obično su svi zainteresirani za pitanje - što je unutra? Koji su sastojci? Svaki alat je izgrađen oko jedne bistre komponente - meda, ekstrakta grožđa, ružine vode. Ali ne možete napraviti kremu iz jedne ružičaste vode. Tipično, kompozicija je napisana na poleđini sitnog tiska latiničnim riječima. Napravili smo suprotno - napisali smo sastojke grubo, dekodiranjem.

-Kako možete imati na popisu sastojaka "parfem" i prijaviti prirodnost? Što misliš pod pojmom "prirodnosti"?

-Postoji tzv. Indeks prirodnosti. Sastoji se od dva parametra: podrijetla sirovine (kakva je bila biljka, uvjeti pod kojima je rasla) i njezine prerade (koliko je primarna sirovina promijenila svoje parametre i zadržala korisna svojstva).

Da bi naši sastojci zadržali svoja korisna svojstva, obrađujemo ih najprikladnijim metodama. Na primjer, isti med se samo malo zagrijava tako da se može filtrirati. Naše metode su u skladu s načelima "zelene kemije" - znanosti koja traži ekološki prihvatljive metode prerade.

-Ipak, ipak, vaša sredstva nisu 100% prirodna?

-Da. Pišemo na etiketi - u sastavu od 96% prirodnih sastojaka. Preostalih 4% je minimum potreban za duže čuvanje proizvoda. A tu je i naš tradicionalni parfem s kojim je Garnier povezan sa svima. U preparatima nema parabena, silikona i boja.

-Nova linija - međunarodna ili lansiranje samo za Rusiju?

-Ovo je globalno pokretanje, ali za svaku smo zemlju odabrali prikladnija sredstva. Tako, na primjer, u krugu s grožđem postoji tonik, au onom s medom ne - jednostavno ne bi bio popularan - u Rusiji ne voli previše tonika.

-Koga vidite glavni konkurent?

-U Rusiji - "Clean Line", oni imaju sredstva na temelju decoctions bilja. I na međunarodnom tržištu - Nivea.

-Koje su najčešće pogreške u čišćenju u Rusiji?

-Volite teško čišćenje, doslovno na škripu. No, prema našim podacima, u Rusiji, 25% stanovništva ima normalnu kožu. Zašto ti to treba?

Da, mnogi imaju mješoviti tip - kada je koža u T-zoni masna, a na ostatku lica je suha. Onda vam savjetujem da koristite različita sredstva na različitim zonama: krutije za masna područja, mekše za ostatak. Glavna stvar - alat bi trebao biti pogodan za tip kože i tip šminke.

-Među vašim kremama nema podjele na dan i noć. Dan ili noć - sada to nikome nije važno?

-Svi alati linije su međusobno spojeni. Nije potrebno koristiti samo skalu "Med" ili "Grožđe". Možete se brinuti koliko želite. Primjerice, za mješovitu kožu, koristite laganu kremu s grožđem za taj dan, te s medom za noć, uz bogatiju teksturu i shea maslac.

Sezonalnost također utječe - lakši proizvodi su prikladni za ljeto, gustu zimi. Ovdje imate potpunu slobodu.

-Što je novo u izdanju?

-Posebno za Rusiju pripremamo hidratantnu liniju. Ali više do sada ne mogu reći.

Sva sredstva su već na prodaju, prosječna cijena je 230 rubalja.

Što mislite o ovoj šminki? Jeste li pokušali nešto?

Crema Garnier, kako ste? I kako se Garnier suočava sa šminkom općenito?

Ovo je za informaciju, znate li da se micelarna voda treba isprati? A proizvođač nije važan.

Naravno, nisam ni kemičar. Reći ću vam što znam od djevojčica blogera ljepote. Micelarne vode stvorene su posebno za uporabu krema BB i CC, a sadrže silikone itd. i kao posljedica toga, janjeće mlijeko ih ne uklanja do kraja. Stoga je ova voda izumljena, izrađena. Dobro urađeni miceli) nose s URA silikone i druge elemente. Ali ih treba ukloniti s kože, čak i sapunom i vodom. I to je bolje oprati s hidrofilnim uljem, to je usput i uz uklanjanje kozmetike dobro se nosi. Tada uobičajena njega, nanošenje kreme ili netko drugi može izazvati nešto drugo. Istina, jedan minus ne stoji na policama svakog kozmetičkog odjela, ali ponekad postoji biološko ulje "Black Pearl". Osim toga, je li koža stvarno ne ljepljiva nakon micelijalne vode? Na Googleu možete detaljnije pregledavati ove male čarobne dijelove.

Pa, na staklenkama i mnogo toga što pišu, ali više ne pišu puno. Napisao sam kratko iznad onoga što znam.

Stvarno mi se sviđa njihova hidratantna krema za lice. Već sam pokušao puno stvari, a nema masovnog tržišta, još se uvijek vraćam na njega. Dobro upija i lijepo miriše. I koža je zadovoljna.
Pa, bb-cream također koristi ovu marku.
Također sam čuo da hvale kremu za olovke ove marke, koja je u crvenim cijevima.

No, to je stvar ukusa i "fit", moja djevojka ne ulazi, na primjer, kao i ja.

Nažalost, ništa ne brkam i ne inzistiram na njihovom gledištu. Svatko odlučuje za sebe da je bolji. Postoje mnogi članci o micelama na internetu i postoje čak i recenzije i usporedbe raznih voda. Čak i činjenica da piše garneine na njezinoj prekrasnoj vodi (a ona se stvarno nosi s uklanjanjem šminke s praskom) koja tada ne zahtijeva ispiranje Ljudi koji se bave recenzijama i dalje preporučuju da se ispere. Isti kozmetičari kažu da micelarnu vodu ne treba isprati samo onom u kojoj su voda i biljni ekstrakti, a na našim policama susreli ste mnogo takvih micelarnih voda. Činjenica da je koža postala bolja, za sada može biti. Moja koža, na primjer, također nije prijateljska s vodom. Jednom kad se može kotrljati, a zatim guliti, crvenilo itd. Također sam koristio micelarnu, ali sada je neka zelena ljepotica došla iz Zelene apoteke. Ovdje je cijela boca. No, zbog okolnosti, počela sam ispirati vodu za šminkanje s dječjim gelom iz jedne bugarske tvrtke, a zatim i dječju kremu na licu. Moja se koža iznenađujuće dobro ponašala) Čak su i male crne točkice s nosa nestale bez pilinga.
A o proizvođaču piše. Sada, neki proizvođači na anti-specranates pišu da je vrijeme 72 sata, dobro, nije li smiješno? Dakle, ako želite možete tražiti dodatne informacije o micelama na internetu, ne vjerujete u članke na internetu, možete razgovarati s blogerima ljepote. Srećom, oni čak imaju u našoj zemlji i vrlo zanimljivo i jednostavno objašnjavaju. Možete razgovarati s kozmetičarkom. Varijante dobivanja informacija, sami birajte puno.

Garnier (Garnier) - recenzije

Garnier Reviews

Pokušao sam šampon i balzam za melirovanny kose, iznenađujuće, vrlo stane. Kosa je meka, lako se češlja. Nisam ni pomislio da za takvu cijenu možete naći dobar šampon. Dobro miriše

Još nije pronađen

Vrlo zadovoljan Garnierovim umivaonikom za suhu kožu i tonik iz iste serije. Imam kombiniranu kožu i ovaj tonik je kao nijedna druga inače idealna za to. Ona se nosi s masnim sjajem. Raduje se i cijena i kvaliteta, kao i pristupačnost

znači (gotovo je svaka kemijska trgovina u kućanstvu)

Po mom mišljenju, Garnier je dobra proračunska kozmetika, jako mi se sviđaju njihovi šamponi, balzami za kosu, ulje-eliksir za kosu ima božanski miris, osim toga, volim njihovo pranje s aktivnim ugljenom. No, krema za masnu i kombiniranu kožu nije mi odgovarala. Općenito, kao i cijeli pregled

u svim markama ima sve manje i manje uspješnih proizvoda.

cijena, prihvatljiva kvaliteta

Već dugi niz godina koristim ovu šminku, vrlo je pogodna za lice i ne izaziva alergijske reakcije, ali nakon što sam nedavno ponovno kupila svoje omiljeno mlijeko, bio sam neugodno iznenađen da ga je nemoguće upotrijebiti jer uzrokuje peckanje na licu. zove hotline tvrtke garnier izvijestio ovaj cijeli pregled

činjenica, ali tvrtka uopće nije reagirala i nije izdala značenje te pritužbe, a ideja o poduzeću u cjelini se pogoršala.

ne razmatraju recenzije kupaca, čime se gubi povjerenje

Što se tiče krema, sredstva za čišćenje, prilično dobar omjer cijene i učinka, ali sa šamponom, po mom mišljenju, napumpan. Vrlo suho vlasište, nakon što se pojavi njihova perut. Najvjerojatnije za ljude s masnom kožom.

Prihvatljivo za srednji dio populacije.

Nije za svakoga

Za jeftine kozmetike, to je vrlo dobro! Šamponi za jeftine nisu loši, kao opcija proračuna. Ali moj je ljubimac bio suha krema, u crvenoj bočici. Nažalost, dugo sam propustio u trgovinama. Više nisam vidio takvu vlagu! Imam problem - guliti se na nogama, na cijelom pregledu

Često ostaje crna hulahopka. Tamo je presušena koža i to je to. Ova krema je bila moj spasitelj. Sada me zamara drugi, a ne masovno tržište. Učinak je isti, ali cijena je 5 puta skuplja. Naići ćete, ja ću kupiti odjednom 5, nema 10 limenki !;) Što još volim kod njih, alat za uklanjanje šminke. Prekrasna, perilica i tonalnik savršeno s maskarom i sjenilom za oči. Nemojte stiskati i ne povlačite. Ponekad maknem šminku s lica i čak zaboravim da nisam oprao lice - postoji osjećaj čistoće. Ali općenito opravdava svoju cijenu, neke bih kupio, čak i ako bi bile skuplje. Ali oni kažu s problematičnom kožom, to ne pomaže samo to učiniti, bez obzira koliko oglas obećava. Izgleda da je netko prikladan.

Jeftina, dovoljno dobra kvaliteta

Nisu sva sredstva ove tvrtke dobra.

Garnier je izvrsna linija kozmetike za njegu kose, za kožu lica i tijela. Veliki i širok asortiman proizvoda, svatko može pokupiti nešto za sebe. Divne arome za svaki ukus. Koristim ovu liniju i vrlo mi dobro pristaje, a cijene ne grizu mnogo.

I osobno mi se jako sviđa, visokokvalitetna kozmetika. Osobito dobri proizvodi za njegu kože.

Ne znam da svatko toliko hvali Garnier da obični kućni budžetski razred nije ništa posebno u svom sastavu i svojstvima. Kosa se penje, miriše na kemikalije, nema ničeg super-učinkovitog, cijene se u zadnje vrijeme raspadaju.

Pokušao sam šampon i balzam za melirovanny kose, iznenađujuće, vrlo stane. Kosa je meka, lako se češlja. Nisam ni pomislio da za takvu cijenu možete naći dobar šampon. Dobro miriše

Još nije pronađen

Vrlo zadovoljan Garnierovim umivaonikom za suhu kožu i tonik iz iste serije. Imam kombiniranu kožu i ovaj tonik je kao nijedna druga inače idealna za to. Ona se nosi s masnim sjajem. Raduje se i cijena i kvaliteta, kao i pristupačnost

znači (gotovo je svaka kemijska trgovina u kućanstvu)

Po mom mišljenju, Garnier je dobra proračunska kozmetika, jako mi se sviđaju njihovi šamponi, balzami za kosu, ulje-eliksir za kosu ima božanski miris, osim toga, volim njihovo pranje s aktivnim ugljenom. No, krema za masnu i kombiniranu kožu nije mi odgovarala. Općenito, kao i cijeli pregled

u svim markama ima sve manje i manje uspješnih proizvoda.

cijena, prihvatljiva kvaliteta

Za jeftine kozmetike, to je vrlo dobro! Šamponi za jeftine nisu loši, kao opcija proračuna. Ali moj je ljubimac bio suha krema, u crvenoj bočici. Nažalost, dugo sam propustio u trgovinama. Više nisam vidio takvu vlagu! Imam problem - guliti se na nogama, na cijelom pregledu

Često ostaje crna hulahopka. Tamo je presušena koža i to je to. Ova krema je bila moj spasitelj. Sada me zamara drugi, a ne masovno tržište. Učinak je isti, ali cijena je 5 puta skuplja. Naići ćete, ja ću kupiti odjednom 5, nema 10 limenki !;) Što još volim kod njih, alat za uklanjanje šminke. Prekrasna, perilica i tonalnik savršeno s maskarom i sjenilom za oči. Nemojte stiskati i ne povlačite. Ponekad maknem šminku s lica i čak zaboravim da nisam oprao lice - postoji osjećaj čistoće. Ali općenito opravdava svoju cijenu, neke bih kupio, čak i ako bi bile skuplje. Ali oni kažu s problematičnom kožom, to ne pomaže samo to učiniti, bez obzira koliko oglas obećava. Izgleda da je netko prikladan.

Jeftina, dovoljno dobra kvaliteta

Nisu sva sredstva ove tvrtke dobra.

Već dugi niz godina koristim ovu šminku, vrlo je pogodna za lice i ne izaziva alergijske reakcije, ali nakon što sam nedavno ponovno kupila svoje omiljeno mlijeko, bio sam neugodno iznenađen da ga je nemoguće upotrijebiti jer uzrokuje peckanje na licu. zove hotline tvrtke garnier izvijestio ovaj cijeli pregled

činjenica, ali tvrtka uopće nije reagirala i nije izdala značenje te pritužbe, a ideja o poduzeću u cjelini se pogoršala.

ne razmatraju recenzije kupaca, čime se gubi povjerenje

Što se tiče krema, sredstva za čišćenje, prilično dobar omjer cijene i učinka, ali sa šamponom, po mom mišljenju, napumpan. Vrlo suho vlasište, nakon što se pojavi njihova perut. Najvjerojatnije za ljude s masnom kožom.

Prihvatljivo za srednji dio populacije.

Nije za svakoga

Garnier je izvrsna linija kozmetike za njegu kose, za kožu lica i tijela. Veliki i širok asortiman proizvoda, svatko može pokupiti nešto za sebe. Divne arome za svaki ukus. Koristim ovu liniju i vrlo mi dobro pristaje, a cijene ne grizu mnogo.

I osobno mi se jako sviđa, visokokvalitetna kozmetika. Osobito dobri proizvodi za njegu kože.

Ne znam da svatko toliko hvali Garnier da obični kućni budžetski razred nije ništa posebno u svom sastavu i svojstvima. Kosa se penje, miriše na kemikalije, nema ničeg super-učinkovitog, cijene se u zadnje vrijeme raspadaju.

  • Mi ne prihvaćamo komentare s psovkama i eksplicitnim uvredama.
  • Recite nam nešto o svom iskustvu korištenja ili rada.
  • Ako pregled trgovine ili usluge, odrediti broj narudžbe. Možda će to pomoći predstavnicima tvrtke da riješe problem.
  • Navedite prednosti i nedostatke
  • Put klijenata
  • Za organizacije - stranica je objavila povratne informacije od zaposlenika o radu u tvrtki i recenzije kupaca (kupaca)

Garnier (Garnier)

1904
Alfred Amour Garnier, frizer, galerist i parfimer iz grada Blois, izdao je svoj prvi proizvod - losion za pranje kose. Proizvod je uistinu postao pravi proboj u kozmetičkoj industriji, jer su do tada ljudi oprali kosu sapunom. Tako je izašao novi brand Garnier.

1929
Ove godine njegovu malu tvrtku preuzeo je liječnik Gaston Roussel, a tvrtka je postala poznata kao Laboratoires Garnier. U tom razdoblju već proizvodi proizvode za njegu ne samo za kosu, već i za kožu i usnu šupljinu.

1936
Ove godine obilježilo je pojavljivanje legendarne kreme za sunčanje - Ambre Solaire.

1946
Novi koncept nazvan Moelle Garnier bio je ideja za stvaranje niza kozmetike - losiona i šampona.

1960
Tvrtka proizvodi proizvode za bojanje kose, među kojima je i Crystal Color, popularna boja za kosu. Zapanjujući uspjeh očekivala je i prva boja za kosu kod kuće - Belle Color

1965
Ove godine brand Garnier prodaje se francuskoj kozmetičkoj tvrtki L'Oreal. Od tada je duh brzih otkrića postao još intenzivniji: ulje za zaštitu od sunca, losion protiv peruti - ti su proizvodi postali prava revolucija u proizvodnji kozmetike. Tvrtka koristi znanstveni pristup u razvoju proizvoda najviše kvalitete.

1970
Garnier lansira seriju novih Moelle Garnier tretmana za masnu, suhu i normalnu kosu. Pojavljuje se i šampon protiv peruti.

1987
Tvrtka je još aktivnije počela uvoditi komponente prirodnog porijekla u proizvodni proces svoje kozmetike. Usput, ova ideja je utjelovljena u sadašnjosti. U proizvodnom programu Ambre Solaire pojavili su se prvi proizvodi za zaštitu od sunca sa faktorom SPF od 12. Zatim je uvedeno samotamnjenje Ambre Solaire za masovnu potrošnju, za koje su razvili prikladan kompaktni paket i nisu zaboravili proizvode za njegu kože nakon sunčanja.

1990
Mark Garnier počeo je proizvoditi liniju proizvoda za njegu kože Synergie. Danas se zove Skin Naturals i predstavlja najširi izbor proizvoda za njegu kože koji sadrže aktivne prirodne sastojke. Osim toga, L'oreal je lansirao prvi Fructis šampon za voćno ulje i Nutrisse kremu za kosu.

1994
Ove godine Garnier proizvodi prvi put su se pojavili u Ruskoj Federaciji. Kozmetički proizvodi Fructis, Skin Naturals osnovna njega, Nutrisse krema za kosu odmah su privukli ruskog potrošača.

1997
Linija krema za sunčanje Ambre Solaire nadopunjena je novim sredstvom sa zaštitnim faktorom SPF 60. Stvara proizvode za osjetljivu kožu beba.

2003
Tvrtka proizvodi novu boju kose Garnier 100% Color, koja je stvorena tehnologijom konzerviranja boje bojanjem pigmenata. Ovo je prva boja koja sadrži prirodne sastojke.

2009
Ove godine Garnier je stvorio liniju dezodoransa za žene s aktivnim mineralima koji jamče zaštitu u roku od 48 sati.

2010
Godina je upamćena od strane dva događaja u povijesti tvrtke - pojava inovativnog dezodoransa za muškarce sa sadržajem mineralnog perlita i lansiranje nove linije proizvoda za njegu kose. Do sada tvrtka nastavlja svoj dinamičan razvoj.

Garnier Skin Naturals "Clear Skin"

Želite li učinkovito rješavati probleme s kožom, bez obzira na dob? Garnier laboratorijski stručnjaci pronašli su ključ za rješavanje problema stvaranjem lijekova za problematičnu kožu na temelju aktivnih prirodnih sastojaka. Pure Skin Garnier Skin Naturals proizvodi čiste kožu, uklanjaju nedostatke, sprječavaju njihovo ponovno pojavljivanje. Što je vašoj koži potrebno!

Nove recenzije

Čista koža od 3 u 1 s bijelom glinom došla je do mene. ali samo ona suviše suha pokazujem!
nakon nekoliko mjeseci korištenja morao sam se prebaciti na nešto drugo.

"Pure Skin Active" je nevjerojatan alat. Odmah uklanja sve akne! Ali samo je moja koža jako loše reagirala na salicilnu kiselinu. jako osušen.

Savjetujemo vam da pročitate:

Pomoć: odaberite sve - Ctrl + A, kopirajte - Ctrl + C, zalijepite - Ctrl + V.

asortiman

Ostali zaštitni znakovi ovog proizvođača:

© 2000-2018, 7ya.ru, potvrda o registraciji medija El.br. FS77-35954.

Ponovni ispis poruka s konferencija zabranjen je bez poveznice na web-lokaciju i autora samih poruka. Ponovno tiskanje materijala s drugih dijelova stranice zabranjeno je bez pismene suglasnosti tvrtke ALP-Media i autora. Uredničko mišljenje ne može se podudarati s mišljenjem autora. Prava autora i izdavača su rezervirana. Tehničku podršku i IT outsourcing pruža KT-ALP.

© 2000-2018, 7ya.ru, potvrda o registraciji medija El.br. FS77-35954.

Više Članaka O Vrstama Akni