U ovom članku možete pročitati upute za uporabu lijeka Polysorb. Predstavljeni su pregledi posjetitelja stranice - potrošači ovog lijeka, kao i mišljenja liječnika specijalista o primjeni Polisorba u svojoj praksi. Veliki zahtjev za aktivnijim dodavanjem povratnih informacija o lijeku: lijek je pomogao ili nije pomogao u uklanjanju bolesti, kakve su komplikacije i nuspojave zabilježene, možda nije naveo proizvođač u bilješci. Polisorb analozi s dostupnim strukturnim analozima. Koristi se za liječenje trovanja, čišćenja tijela i gubitka težine kod odraslih, djece, kao i tijekom trudnoće i dojenja. Sastav lijeka.

Polisorb je anorganski neselektivni polifunkcionalni enterosorbent temeljen na visoko disperziranom siliciju s veličinom čestica do 0,09 mm i kemijskom formulom SiO2.

Polysorb ima izražena sorpcijska i detoksikacijska svojstva.

U lumenu gastrointestinalnog trakta lijek veže i uklanja iz tijela endogene i egzogene toksične tvari različite prirode, uključujući patogene bakterije i bakterijske toksine, antigene, alergene u hrani, lijekove i otrove, soli teških metala, radionuklide i alkohol. Polysorb također apsorbira neke metaboličke produkte tijela, uklj. višak bilirubina, ureje, kolesterola i lipidnih kompleksa, kao i metabolita odgovornih za razvoj endogene toksikoze.

struktura

Koloidni silicijev dioksid + pomoćne tvari.

farmakokinetika

Nakon uzimanja lijeka Polysorb unutar aktivne tvari se ne razgrađuje i ne apsorbira u probavnom traktu. Brzo se izlučivalo nepromijenjeno.

svjedočenje

  • akutna i kronična intoksikacija različitih etiologija u djece i odraslih;
  • akutne crijevne infekcije različitih etiologija, uključujući toksikoinfekcije koje se prenose hranom, kao i dijarealni sindrom neinfektivnog podrijetla, dysbacteriosis (kao dio kompleksne terapije);
  • gnojno-septičke bolesti, praćene teškom intoksikacijom;
  • akutno trovanje jakim i otrovnim tvarima, uklj. lijekovi i alkohol, alkaloidi, soli teških metala;
  • alergije na hranu i lijekove;
  • hiperbilirubinemija (virusni hepatitis i druge žutice) i hiperazotemija (kronično zatajenje bubrega);
  • stanovnici ekološki nepovoljnih područja i zaposlenici opasnih industrija u svrhu prevencije.

Oblici oslobađanja

Prašak za pripravu suspenzija za oralnu primjenu (Polisorb MP).

Prašak za oralnu primjenu (Polysorb Plus).

Ostali oblici doziranja, bilo da su to tablete ili kapsule, ne postoje.

Upute za uporabu i režim doziranja

Polysorb MP se unosi samo u obliku vodene suspenzije. Da biste dobili suspenziju, potrebna količina lijeka temeljito se miješa u 1 / 4-1 / 2 šalice vode. Preporučuje se pripremiti svježu suspenziju prije svakog uzimanja lijeka i piti 1 sat prije jela ili drugih lijekova.

Odrasli lijek Polysorb MP propisan je u prosječnoj dnevnoj dozi od 0,1-0,2 g / kg tjelesne težine (6-12 g). Raznolikost recepcije - 3-4 puta dnevno. Maksimalna dnevna doza u odraslih je 0,33 g / kg tjelesne težine (20 g).

Dnevna doza Polysorba MP za djecu ovisi o tjelesnoj težini:

  • do 10 kg - 0,5-1,5 žličica dnevno za 30-50 ml vode;
  • 11-20 kg - 1 čajna žličica "bez preparata" za 1 prijem za 30-50 ml vode;
  • 21-30 kg - 1 čajna žličica "s brijegom" za 1 prijem na 50-70 ml vode;
  • 31-40 kg - 2 žličice "s toboganom" za 1 unos od 70-100 ml vode;
  • 41-60 kg - 1 žlica "s brdom" za 1 recepciju na 100 ml vode;
  • više od 60 kg - 1-2 žlice "s klizačem" za 1 prijem na 100-150 ml vode.

1 čajna žličica "s brijegom" = 1 g lijeka.

1 žlica "s brežuljkom" = 2,5-3 g lijeka.

U slučaju alergije na hranu, lijek treba uzimati neposredno prije obroka. Dnevna doza podijeljena je u 3 doze tijekom dana.

Trajanje liječenja ovisi o dijagnozi i ozbiljnosti bolesti. Tijek liječenja akutne intoksikacije je 3-5 dana; s alergijskim bolestima i kroničnom intoksikacijom - do 10-14 dana. Nakon 2-3 tjedna moguće je ponoviti tijek liječenja.

Značajke uporabe Polysorb MP u raznim bolestima i stanjima

Kada je toksikoinfekcija hrane i akutna terapija trovanja preporuča se početi s ispiranjem želuca s 0,5-1% suspenzije Polysorb MP. U teškom trovanju prvog dana, ispiranje želuca provodi se kroz cijev svakih 4-6 sati, uz to, lijek se daje oralno. Pojedinačna doza u odraslih je 0,1-0,15 g / kg tjelesne težine pacijenta 2-3 puta dnevno.

U akutnim crijevnim infekcijama preporuča se liječenje Polysorbom MP u prvim satima ili danima bolesti kao dio kompleksne terapije. Prvog dana uzima se dnevna doza lijeka u trajanju od 5 sati s intervalom između doza od 1 sat, a drugi dan, učestalost uzimanja lijeka je 4 puta dnevno. Trajanje liječenja je 3-5 dana.

U liječenju virusnog hepatitisa Polysorb MP se koristi kao sredstvo za detoksikaciju u prosječnoj dnevnoj dozi tijekom prvih 7-10 dana bolesti.

U slučaju akutnih alergijskih reakcija (ljekovitih ili prehrambenih), preporučuje se prethodno pranje želuca i crijeva s 0,5-1% suspenzije Polysorb MP. Nadalje, lijek se propisuje u uobičajenim dozama prije početka kliničkog učinka.

U slučaju kroničnih alergija na hranu, tijekom 7-10-15 dana preporučuje se liječenje Polysorbom MP. Lijek se uzima neposredno prije obroka. Slični tečajevi propisani su za akutnu recidivu urtikarije, angioedem, eozinofiliju, polinozu i druge atopične bolesti.

U slučaju kroničnog zatajenja bubrega, programi liječenja Polysorbom MP koriste se u dozi od 0,1-0,2 g / kg dnevno tijekom 25-30 dana s pauzom od 2-3 tjedna.

Nuspojave

kontraindikacije

  • peptični ulkus i čir na dvanaesniku u akutnoj fazi;
  • gastrointestinalno krvarenje;
  • crijevna atonija;
  • idiosinkrazija droge.

Koristiti tijekom trudnoće i dojenja

Svrha lijeka Polysorb MP tijekom trudnoće ne utječe negativno na fetus. Prilikom primjene Polysorb MP tijekom dojenja nisu utvrđeni štetni učinci na dijete.

Možda korištenje lijeka Polysorb tijekom trudnoće i dojenja prema indikacijama iu preporučenim dozama.

Primjena kod djece

Možda korištenje adsorbensa u djece. Dnevna doza Polysorba MP za djecu ovisi o tjelesnoj težini.

Posebne upute

Uz dugotrajnu primjenu lijeka Polysorb (više od 14 dana), može doći do kršenja apsorpcije vitamina i kalcija, pa se stoga preporuča da se preventivna primjena multivitaminskih pripravaka i pripravaka koji sadrže kalcij.

Može se koristiti u kratkim tečajevima za čišćenje tijela od prirodnih toksina i za gubitak težine prema indikacijama.

Izvana, Polysorb prah može se koristiti u složenom liječenju gnojnih rana, trofičkih ulkusa i opeklina.

Interakcija lijekova

Uz istovremenu uporabu lijeka Polysorb s drugim lijekovima može smanjiti terapijski učinak potonjeg.

Analozi lijeka Polysorb

Strukturni analozi aktivne tvari:

Analogi za farmakološku skupinu (adsorbenti):

  • diosmectite;
  • Kaopectate;
  • Karbaktin;
  • Karbopekt;
  • Karbosorb;
  • Koloid silicijevog dioksida (Aerosil);
  • laktofiltrum;
  • lignin;
  • Neointestopan;
  • neosmectin;
  • Polimetil-siloksan polihidrat;
  • Polifan;
  • Polyphepan;
  • Smecta;
  • Dioektaduralni smektit;
  • Sorbeks;
  • Aktivni ugljen;
  • Aktivni ugljen Extrasorb;
  • UltraAdsorb;
  • Filtrum STI;
  • Enterodesum;
  • enterosgel;
  • Enterumin.

Polysorb MP

For prašak za suspenziju za oralnu primjenu; svjetlo, amorfno, bijelo ili bijelo s plavičastom nijansom, bez mirisa; kada se miješa s vodom, tvori suspenziju.

Jednokratni paket.
Paket za jednokratnu uporabu (10) - kartonska ambalaža.

For prašak za suspenziju za oralnu primjenu; svjetlo, amorfno, bijelo ili bijelo s plavičastom nijansom, bez mirisa; kada se miješa s vodom, tvori suspenziju.

Polysorb MP - anorganski neselektivni polifunkcionalni enterosorbent na bazi visoko dispergiranog silicijevog dioksida s veličinom čestica do 0,09 mm i kemijskom formulom SiO2.

Polysorb MP ima izražena sorpcijska i detoksikacijska svojstva.

U lumenu gastrointestinalnog trakta lijek veže i uklanja iz tijela endogene i egzogene toksične tvari različite prirode, uključujući patogene bakterije i bakterijske toksine, antigene, alergene u hrani, lijekove i otrove, soli teških metala, radionuklide i alkohol. Polysorb MP također apsorbira neke metaboličke produkte tijela, uključujući višak bilirubina, ureje, kolesterola i lipidnih kompleksa, kao i metabolita odgovornih za razvoj endogene toksikoze.

- akutne i kronične intoksikacije različitih etiologija u djece i odraslih;

- akutne crijevne infekcije raznih etiologija, uključujući toksikoinfekcije koje se prenose hranom, kao i dijarealni sindrom neinfektivnog podrijetla, disbakteriozu (kao dio kompleksne terapije);

- gnojno-septičke bolesti, praćene teškom intoksikacijom;

- akutno trovanje jakim i otrovnim tvarima, uklj. lijekovi i alkohol, alkaloidi, soli teških metala;

- alergije na hranu i lijekove;

- hiperbilirubinemija (virusni hepatitis i druge žutice) i hiperazotemija (kronično zatajenje bubrega);

- stanovnici ekološki nepovoljnih područja i djelatnici opasnih industrija u svrhu prevencije.

- čir na želucu i duodenalni ulkus u akutnoj fazi;

- Individualna netolerancija na lijek.

Polysorb MP se unosi samo u obliku vodene suspenzije. Da biste dobili suspenziju, potrebna količina lijeka temeljito se miješa u 1 / 4-1 / 2 šalice vode. Preporučuje se pripremiti svježu suspenziju prije svakog uzimanja lijeka i piti 1 sat prije jela ili drugih lijekova.

Odrasli lijek Polysorb MP propisan je u prosječnoj dnevnoj dozi od 0,1-0,2 g / kg tjelesne težine (6-12 g). Raznolikost recepcije - 3-4 puta / dan. Maksimalna dnevna doza u odraslih je 0,33 g / kg tjelesne težine (20 g).

Jedna doza lijeka Polysorb MP za djecu ovisi o tjelesnoj težini (vidi tablicu).

Dnevna doza = pojedinačna doza x 3 puta dnevno.

Tablica preporučenih doza lijeka Polysorb MP.

1 čajna žličica "s brda" - 1 g lijeka.

1 žlica "s brda" - 2,5-3 g lijeka.

U slučaju alergije na hranu, lijek treba uzimati neposredno prije obroka. Dnevna doza podijeljena je u 3 doze tijekom dana.

Trajanje liječenja ovisi o dijagnozi i ozbiljnosti bolesti. Tijek liječenja akutne intoksikacije je 3-5 dana; s alergijskim bolestima i kroničnom intoksikacijom - do 10-14 dana. Nakon 2-3 tjedna moguće je ponoviti tijek liječenja.

Značajke lijeka Polysorb MP u različitim bolestima i uvjetima

Kada hrana toksikoinfekcija i akutna terapija trovanja preporuča se početi s ispiranjem želuca s 0,5-1% suspenzije lijeka Polysorb MP. U teškom trovanju prvog dana, ispiranje želuca provodi se kroz cijev svakih 4-6 sati, uz to, lijek se daje oralno. Pojedinačna doza za odrasle je 0,1-0,15 g / kg tjelesne težine pacijenta 2-3 puta / dan.

U akutnim crijevnim infekcijama preporuča se liječenje Polysorbom MP u prvim satima ili danima bolesti kao dio složene terapije. Prvog dana, dnevna doza lijeka uzima se 5 sati s intervalom između doza od 1 sata, a drugi dan učestalost uzimanja lijeka je 4 puta dnevno. Trajanje liječenja je 3-5 dana.

U liječenju virusnog hepatitisa Polysorb MP se koristi kao sredstvo za detoksikaciju u prosječnoj dnevnoj dozi tijekom prvih 7-10 dana bolesti.

U slučaju akutnih alergijskih reakcija (ljekovitih ili prehrambenih), preporuča se predpranje želuca i crijeva s 0,5-1% suspenzije lijeka Polysorb MP. Nadalje, lijek se propisuje u uobičajenim dozama prije početka kliničkog učinka.

U slučaju kroničnih alergija na hranu, terapije s Polysorb MP preporučuju se u razdoblju od 7-10-15 dana. Lijek se uzima neposredno prije obroka. Slični tečajevi propisani su za akutnu recidivu urtikarije, angioedem, eozinofiliju, polinozu i druge atopične bolesti.

U kroničnom zatajenju bubrega, koriste se tečajevi liječenja lijekom Polysorb MP u dozi od 0.1-0.2 g / kg / dan tijekom 25-30 dana s pauzom od 2-3 tjedna.

polisorb

Opis od 17. svibnja 2016

  • Latinski naziv: Polisorb MP
  • ATC oznaka: A07BC10
  • Aktivni sastojak: koloidni silicijev dioksid (koloidni silicijev dioksid)
  • Proizvođač: Polisorb (Rusija)

Sastav Polisorb

Sastav uključuje silicijev koloidni dioksid.

Obrazac za izdavanje

Polysorb MP se proizvodi u obliku praška za pripravu oralne suspenzije.

Prah amorfan, svijetao, bijele boje ili bijele boje s plavom nijansom, bez mirisa. Ako tresete prašak s vodom, formira se mulj.

Sadržano u pakiranjima ili u bankama. Paketi se stavljaju u kartonsku ambalažu. Sorbent se također može nalaziti u polistirenskim ili polietilenskim limenkama.

Farmakološko djelovanje

Oznaka ukazuje na to da lijek ima detoksikacijski, adaptogeni, adsorbirajući učinak.

Polysorb Medical Oral je multifunkcionalni, neselektivni, anorganski enterosorbent. Njegova osnova je visoko raspršeni silicijev dioksid s veličinama čestica do 0,09 mm. Kemijska formula aktivne komponente SiO2. Kada se proguta, kapacitet sorpcije lijeka je 300 m2 / g.

Alat proizvodi učinak detoksikacije i sorpcije. Ulazeći u lumen gastrointestinalnog trakta, tvar veže endogene i egzogene toksine i uklanja ih iz tijela. Također, lijek uklanja bakterijske toksine, patogene bakterije, alergene hrane, antigene, radionuklide, lijekove i otrove, soli teških metala, alkohol.

Također, aktivna tvar u tijelu apsorbira niz metaboličkih proizvoda, uklanjajući iz tijela višak bilirubina, ureje, lipidne komplekse, metabolite, koji izazivaju manifestaciju endogene toksikoze.

Farmakokinetika i farmakodinamika

Jednom u probavnom sustavu, tvar se ne apsorbira i ne otapa, izlučuje se iz tijela u nepromijenjenom obliku.

Polysorb djeluje nakon oko 2-4 minute. nakon uzimanja.

Indikacije za uporabu

Primjena lijeka Polysorb provodi se u sljedećim slučajevima:

  • intoksikacija akutne i kronične prirode u djece i odraslih bolesnika;
  • crijevne infekcije akutne bilo kojeg podrijetla, uključujući infekcije uzrokovane hranom, dijarealno infektivno podrijetlo;
  • disbakterioza (uključena u kompleksno liječenje);
  • gnojno-septičke bolesti u kojima je izražena intoksikacija;
  • alergija na hranu i lijekove;
  • akutno trovanje otrovima i snažnim tvarima;
  • hiperbilirubinemija i hiperasotemija.

Također, alat je prikazan za uporabu kao preventivni lijek od strane stanovnika ekološki nepovoljnih područja, kao i ljudi koji rade u opasnim industrijama.

kontraindikacije

Postoje takve kontraindikacije za uzimanje lijeka Polysorb MP:

Nuspojave

Ponekad je moguće razviti nuspojave u procesu primanja sredstava Polysorb MP

U slučaju dugotrajnog liječenja, pacijentima se savjetuje da uzmu dodatke kalcija i multivitamine za prevenciju.

Upute za uporabu Polysorb MP (metoda i doziranje)

Lijek se mora uzimati oralno, isključivo u obliku vodene suspenzije.

Prema tome, upute za uporabu Polysorba osiguravaju početnu pripremu suspenzije. Da bi se to postiglo, prašak treba miješati u četvrtini ili polovici Art. voda. Svaku suspenziju treba pripremiti prije svakog uzimanja. Pijte lijek 1 sat prije jela ili uzimanja lijekova.

Odrasli pacijenti dnevno uzimaju prosječnu dozu od 0,1-0,2 g na 1 kg tjelesne težine (6-12 g). Uzmite sorbent 3-4 puta dnevno. Najveća dopuštena doza za odrasle pacijente dnevno je 0,33 g / kg.

U slučaju alergije na hranu, lijek se uzima prije ili u vrijeme uzimanja. Doza dnevno treba podijeliti u tri doze. Kako uzimati Polysorb za alergije i koliko dugo trebate prakticirati ovaj tretman ovisi o ozbiljnosti bolesti. U slučaju akutne intoksikacije, lijek treba uzimati 3 do 5 dana, dok trovanje kroničnim oblikom, kao iu slučaju alergije na hranu, treba popiti 10-14 dana. Ako liječnik preporuči, nakon 2-3 tjedna liječenje se ponavlja.

U slučaju toksične infekcije ili akutnog trovanja, lijek treba započeti prvi put nakon razvoja simptoma. Potrebno je oprati želudac s 0,5–1% -tnom suspenzijom lijeka Polysorb. Ako je stanje pacijenta ozbiljno, provodite ispiranje želuca prvog dana. Za odrasle, doza od 0,1–0,15 g / kg od 2–3 str. po danu.

U akutnim crijevnim infekcijama polisorb se uzima u prvim satima bolesti u kombinaciji s drugim lijekovima. Prvog dana morate piti lijekove svakih sat vremena pet sati uz razmak od 1 sata u dozi od 0,2 g / kg. Drugog dana doza je podijeljena u 4 doze. Liječenje traje 3-5 dana, ako je potrebno, nastavlja se još nekoliko dana.

U liječenju virusnog hepatitisa lijek se koristi u kompleksnoj terapiji kao sredstvo za detoksikaciju. Kako koristiti lijek, liječnik određuje, ali, u pravilu, propisati uobičajene doze u prvih 10 dana bolesti.

Kod kronične insuficijencije bubrega lijekovi se propisuju za 25-30 dana, doza po danu iznosi 0,15-0,2 g / kg. Takvi tečajevi terapije mogu se ponoviti za 2-3 tjedna.

Polysorb se koristi za liječenje trovanja alkoholom, u kojem slučaju je potrebno uzeti lijek po stopi od 0,2 g / kg / dan, 5-10 dana. ili naučiti kako piti sorbent od specijaliste.

Kod dermatoze polisorb pije 10-14 dana, uz psorijazu i ekcem - 2-3 tjedna.

Upute pokazuju da je takav alat uključen u složeno liječenje angioedema, eozinofilije, akutne urtikarije, bronhijalne astme, polinoze. Put primjene i doziranje određuje stručnjak, ali, u pravilu, lijek se uzima u dozi od 0,2 g / kg dok se ne pojavi klinički učinak.

Kako bi se spriječilo doziranje Polysorba MP je 0,1 g / kg, tijek primjene je 10-14 dana. Ljudima s bolestima koji su povezani s razvojem ateroskleroze preporuča se uzeti takvu dnevnu dozu od 1 do 1,5 mjeseca. Tijek prevencije može se ponoviti nakon 1-1,5 mjeseci.

Upute za uporabu za djecu

Doza za djecu izračunava se ovisno o tome koliko dijete teži. Uz težinu do 10 kg propisane 0,5-1,5 tsp. prašak dnevno, razrijedi se u 30-50 ml vode. S težinom bebe od 11-20 kg, jedna žličica treba razrijediti. sredstva u 50-70 vode. S težinom bolesnika od 21-30 kg - 1 žličica. razrijeđen klizačem u 50-70 vode. S težinom od 31-40 kg 2 tsp. mora se razrijediti u 70-100 ml vode. S tjelesnom težinom od 41–60 kg 1 puna umjet. l. uzmite 100 ml vode. Ako težina prelazi 60 kg, tada se 1-2 čl. l. sorbens razrijeđen u 100-150 vode.

Polysorb za akne

Recenzije pokazuju da je upotreba ovog alata za liječenje akni moguća i usmeno i kao maska ​​za lice. Polysorb maska ​​za akne priprema se na sljedeći način: potrebno je razrijediti proizvod do konzistencije kiselog vrhnja, a zatim ga nanijeti na mjesta zahvaćena aknama 10-15 minuta. Područje blizu očiju i usta treba ostaviti čistim. Nakon toga maska ​​se pere, stavlja krema. Praksa takav postupak 1-2 str. za tjedan dana. Ako je koža pacijenta suha, maska ​​se može obaviti najviše jednom svakih 10 dana. Nakon pauze od tjedan dana. Tijek maski može se ponoviti.

Kako uzimati polisorb iz akni unutra, pitajte stručnjaka. U pravilu, to je doza od 3 g dnevno, podijeljena s 3 puta. Liječenje traje do 3 tjedna.

Kako uzeti ovaj lijek za čišćenje tijela također ovisi o stanju pacijenta.

predozirati

Wikipedija pokazuje da se podaci o predoziranju lijekovima ne bilježe.

interakcija

Uz istovremenu uporabu drugih lijekova Polysorb MP može smanjiti njihovu učinkovitost.

Ako se sredstvo uzima s acetilsalicilnom kiselinom, proces dezagregacije se pojačava. Aktivira se i djelovanje nikotinske kiseline i simvastatina.

Uvjeti prodaje

Polysorb MT se može kupiti bez recepta.

Uvjeti skladištenja

Možete pohraniti prašak Polysorb MP na t ne više od 25 ° C. Nakon otvaranja pakiranja držite ga čvrsto zatvorenim. Gotova suspenzija može se čuvati najviše dva dana.

Rok valjanosti

Store Polysorb MP može biti 5 godina.

Posebne upute

Strogo je zabranjeno uzimati suhi prašak unutra. Potrebno je strogo slijediti preporuke uputa o tome kako razrijediti lijek Polysorb MP za odrasle i djecu.

Ako se alat koristi duže vrijeme, pacijent može doživjeti kršenje apsorpcije kalcija i vitamina.

Prah se može koristiti izvana u kompleksnoj terapiji trofnih ulkusa, opeklina, gnojnih rana.

Polysorb maska ​​- alat koji se koristi u borbi protiv akni.

Analogi Polysorba

Postoje lijekovi - analozi Polysorba, koji sadrže drugi aktivni sastojak, ali djeluju na sličan način. To su lijekovi Diosmektit, Microcel, Neosmektin, Smekta, Enterosorb, Integnin, Enterosgel, itd.

Polysorb ili Smecta - što je bolje?

Polysorb i Smecta koriste se za trovanje, proljev, povraćanje itd. Smecta ima više kontraindikacija. Aktivna komponenta Smecte je smektitna dioktaedarska. Općenito, oba lijeka su učinkovita, ali stručnjak bi trebao odabrati najprikladniji.

Polysorb za djecu

Uputa ukazuje da djeca mogu uzimati Polysorb odmah nakon rođenja. Službena zabilješka sadrži sve informacije o tome kako uzgajati prašak za djecu i kako uzimati Polysorb. Doza Polysorba za djecu uvijek se izračunava pojedinačno, uzimajući u obzir težinu djeteta. Recenzije pokazuju da je ovaj lijek djelotvoran za djecu različite dobi.

novorođenčad

Polysorb za dojenčad se propisuje uglavnom za prevenciju i liječenje dijateze, probavnih poremećaja. Važno je proučiti preporuke kako razrijediti polisorb za dojenčad s obzirom na dozu. Novorođenčad se može razrijediti u mlijeku, izraženo prije uzimanja lijeka. Recenzije pokazuju da je za dojenčad ovaj lijek vrlo učinkovit.

Polysorb Slimming

Lijekovi se koriste za normalizaciju probavnog procesa i uklanjanje toksina u procesu gubitka težine. Međutim, recenzije Polysorb MP-a za mršavljenje ukazuju da se lijek preporučuje koristiti samo kao jedno od sredstava, dok je potrebno pravilno jesti, vježbati fizičku aktivnost. Ali još nekoliko kilograma alata pomaže u čišćenju, poboljšanju procesa probave. Kako piti polysorb za mršavljenje ovisi o svrsi gubitka težine. Preporuča se za dva tjedna uzeti 2 žličice. znači dva puta dnevno.

Polysorb tijekom trudnoće i dojenja

Alat se može koristiti tijekom trudnoće i dojenja, jer nema negativnog učinka na fetus i bebu. Tijekom tog razdoblja potrebno je prihvatiti sredstva pod kontrolom liječnika iu preporučenim dozama.

Pregledi za Polysorb MP

Većina pregleda Polysorba za djecu, kao i za odrasle u mreži je pozitivna. Korisnici često pišu da su dobili željeni učinak uz pomoć lijeka za alergiju, psorijaze, ekcema, itd. Uz redovitu uporabu, pacijenti su primijetili da nakon nekog vremena simptomi bolesti postaju manje izraženi, jer lijek brzo otklanja znakove intoksikacije.

Često postoje i pozitivne recenzije o Polysorbu za akne, i, kada se koristi interno i kada se spolja prakticira Polysorb, kao maska ​​za lice. Neke žene pišu da je tijekom trudnoće lijek pomogao eliminirati neugodne znakove toksikoze. Pregledi liječnika također često sadrže pozitivne komentare o alatu. Roditelji pozitivno ocjenjuju lijek, koristeći ga za dojenčad.

Negativni dojmovi povezani su s neugodnim okusom alata i činjenicom da suspenzija može iritirati grlo u procesu gutanja. Nisu nedvosmisleni i recenzije kada koristite lijekove za mršavljenje. No, u većini slučajeva korisnici su primijetili da su u procesu uzimanja nekoliko kilograma bili u mogućnosti izgubiti, pogotovo ako je uporaba lijekova kombinirana s pravilnom prehranom.

Cijena Polisorb MP, gdje kupiti

Koliko apotekarski prah ovisi o pakiranju, mjestu prodaje. Cijena enterosorbenta Polysorb MP od akni 50 g - prosječno 320 rubalja. Možete kupiti Polisorb u Moskvi, Voronezh (vrećice od 3 g, 10 kom.) Po cijeni od oko 400 rubalja. Trošak banaka 25 g - oko 220 rubalja.

Polysorb cijena u ljekarnama u Ukrajini - od 200 UAH. (posuda 25 g). Kupi alat za djecu i odrasle u Minsku, Kazahstan može biti u ljekarnama ili po narudžbi na internetu.

Polysorb MP

Oblici oslobađanja

Ručni polisorb MP

Polysorb MP je domaće enterosorbirajuće sredstvo na bazi koloidnog silicijevog dioksida. Povijest uporabe enterosorbenata u medicini seže u doba duboke antike. Drugi liječnik starog Egipta, Grčke, Indije koristio je glinu i drveni ugljen za liječenje raznih vrsta trovanja, dizenterije, uremije. U drevnoj Rusiji, uglavnom za to su se koristili breza. Prvi koji je predložio korištenje enterosorbenata ne samo u ekstremnim situacijama koje zahtijevaju hitnu intervenciju, nego i za preventivne svrhe, bila je velika Avicenna, koja je metode čišćenja tijela stavila na treće mjesto u nizu od sedam postulata medicinske znanosti. Posljednjih godina obilježeno je povećanim zanimanjem medicinske znanosti za enterosorpciju. Postoji nekoliko skupina enterosorbenata prisutnih na domaćem farmaceutskom tržištu: to su aktivni ugljen u svim kućanskim kompletima, lignini (primjeri su lignosorb, polifen), mikroceluloza, smektiti, glukani i preparati na bazi silicijevog dioksida. Polysorb MP - "heroj" ovog članka pripada posljednjoj skupini. Ovaj lijek zadovoljava sve visoke zahtjeve predložene enterosorbents: nedostatak toksičnosti i traumatskih učinaka na sluznicu probavnog trakta, dobre organoleptičke, sorpcije i evakuacije svojstva. Prema svojem kemijskom "pedigreu", Polysorb MP je visoko raspršeni silicijev dioksid. Zaobljene čestice tvari veličine do 0,09 mm osiguravaju veliku specifičnu sorpcijsku površinu od najmanje 300m2 / g, što je veće od "konkurentskih" pripravaka. Dakle, u aktivnom ugljenu, ta brojka je 1,5-2m2 / g; poliferan - 10-15m2 / g. Najbliže polisorbu MP je smekt, ali također ima tri puta manje - oko 100 m2 / g. Za usporedbu: površina intestinalne sluznice u odrasloj dobi prosječno iznosi 200m2. Polysorb MP prah je vrlo topiv u vodi, lako se veže za proteine ​​i ima visok osmotski potencijal.

Lako lijepi bakterije s formiranjem velikih konglomerata, lijek ometa njihovo normalno funkcioniranje, pokazujući time bakteriostatička svojstva. Popis "neprijatelja" Polysorb MP, koji spadaju pod njegov neutralizirajući učinak, osim toksina uključuju različite antigene (alergene); normalni metaboliti prisutni u suvišku za tijelo (amonijak, bilirubin, kreatinin, kolesterol, lipidi), druge i biološki aktivne tvari koje doprinose razvoju endogene intoksikacije. Lijek se brzo i potpuno veže i uklanja iz tijela raznih otrova, uključujući etil alkohol i lijekove. Medicinska literatura opisuje slučajeve uspješne primjene lijeka za botulizam. Polysorb MP ne samo da čisti tijelo od patogena i toksina, već i uklanja impresivan dio opterećenja iz detoksifikacijskih organa i sustava, eliminira praznine u imunološkom lancu i posredno stimulira učinkovitost organa uključenih u održavanje homeostaze. Lijek ne utječe negativno na probavni proces, sintezu proteina i ravnotežu dušika. Postoji pozitivno iskustvo u liječenju alergija na polisorb MP na lijekove i hranu, kao i na uporabu lijeka u liječenju dermatoloških bolesti, uključujući ekcem i psorijazu. S obzirom na činjenicu da je gastrointestinalni trakt mjesto cirkulacije i distribucije kreatinina, ureje, amonijaka, lijek je u nefrologiji potreban za liječenje kroničnog zatajenja bubrega. Polysorb MP se također može koristiti u kardiologiji za ispravljanje razine kolesterola i LDL kolesterola u bolesnika s aterosklerozom. U onkologiji lijek se koristi za ublažavanje trovanja tumora i ublažavanje učinaka kemoterapije i radioterapije. Da sumiramo gore navedeno, treba odati počast univerzalnosti Polysorb MP, koja omogućuje korištenje ovog jedinstvenog lijeka u gotovo svakoj grani medicine.

Polysorb - upute, primjena, recenzije

Polysorb je preparat za uklanjanje toksina iz tijela.

Farmakološko djelovanje Polysorba

Polysorb spada u skupinu enterosorbenata - tvari koje adsorbiraju, vežu i uklanjaju toksične tvari iz tijela.

Prema ocjenama, Polysorb je učinkovit protiv egzogenih toksina (ulaska u tijelo izvana) i endogenih (nastalih u samom tijelu), i to:

  • Bakterije, gljivice i drugi mikrobi;
  • Otpadne tvari mikroorganizama;
  • Alergeni (hrana, bakterija, pelud, cvijeće itd.)
  • Produkti razgradnje toksičnih proteina;
  • Višak bilirubina, kolesterola, masti, ureje i drugih metaboličkih proizvoda koji mogu uzrokovati toksikozu;
  • otrovi;
  • Lijekovi koji se uzimaju pogrešno ili s viškom doze;
  • alkohol;
  • radionuklidi;
  • Soli teških metala.

Polisorb je koloidni silicijev dioksid - anorganska tvar koja je sposobna sorpcije molekula biološkog podrijetla osmozom. To je olakšano i svojstvima samog silicijevog dioksida (SiO2) i njegovom velikom disperzijom u ovoj ljekovitoj tvari: veličina čestica silicijevog dioksida u pripravku Polysorb ne prelazi 0,09 mm.

Djelovanje lijeka događa se u probavnom traktu, gdje veže toksine koji dolaze iz unutarnjeg medija tijela. Polisorb se ne metabolizira i ne apsorbira u crijevima, a nepromijenjen je s vezanim molekulama otrovnih tvari koje se izlučuju iz tijela prirodno zajedno s izmetom.

Oblik za oslobađanje lijeka

Lijek je načinjen u obliku suhog praha za pripravu suspenzije zapečaćene u hermetički zatvorenom spremniku. Za pojedinačnu uporabu, Polysorb je dostupan u jednokratnim vrećicama koje sadrže 1, 2, 3, 6, 10 i 12 g tvari; za bolnice u plastičnim vrećicama od 50g ili medicinskim plastičnim bocama koje sadrže 12, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 i 50 g lijeka.

Indikacije za uporabu

Primjena polisorba prema uputama prikazanim u sljedećim bolestima i stanjima:

  • Akutno trovanje hrane u djece i odraslih;
  • Akutne crijevne infekcije u djece i odraslih;
  • Bolesti nepoznate etiologije, praćene proljevom;
  • Kao dio kompleksne terapije u liječenju disbioze;
  • Akutna intoksikacija bilo kojom vrstom otrova: soli teških metala, lijekovi, kućne kemikalije, druge moćne tvari;
  • Trovanje alkoholom;
  • Alergijske manifestacije bilo koje geneze (alergija na hranu, lijek, bakterija, uzrokovana udisanjem alergena biljnog ili kemijskog podrijetla);
  • Insuficijencija jetre (u kompleksnom liječenju hepatitisa);
  • Zatajenje bubrega;
  • Intoksikacija tijela gnojno-septičkog podrijetla.

Prema recenzije Polysorb od strane stručnjaka, lijek je koristan za preventivne svrhe u slučaju rada u opasne proizvodnje, kao iu prisutnosti više sile okolnosti koje mogu dovesti do opijenosti tijela, na primjer, ispuštanje otrovnih tvari u zrak.

Upute za uporabu Polysorba

Prema uputama, prije primjene Polysorb razrijeđen s čistom negaziranom vodom do stanja suspenzije (suspenzije) po stopi od 1 žlica s klizačem (2,5-3g) lijeka za odrasle i 1 žličicom s klizačem (1g) za djecu po šalici (200g) vode, nakon što se uzima usmeno. To su preporučene prosječne pojedinačne doze, u slučaju potrebe pojedinačna doza može se povećati, ali ne smije biti veća od polovice maksimalne dopuštene dnevne doze.

Dnevna doza Polysorba za upute izračunava se na sljedeći način:

  • Djeca starija od 7 godina i odrasli - 12g, maksimalno 24g u slučaju hitne potrebe;
  • Djeca od 1 godine do 7 godina - po stopi od 0,1-0,2g po 1 kg tjelesne težine.

Dnevna doza se dijeli na 3-4 doze, ali ne manje od 2.

U akutnoj intoksikaciji, popraćenoj povraćanjem ili gubitkom svijesti, odnosno uvjetima koji ometaju uporabu Polysorba, lijek se može uvesti u želudac pomoću gastronazalne sonde. U nekim akutnim stanjima (teške alergije, itd.) Može se propisati prethodno pranje želuca otopinom Polysorba.

Tijek terapije enterosorbentom je u prosjeku:

  • Kod akutnih crijevnih infekcija i intoksikacija - od 3 do 5 dana, do 15 dana;
  • U složenom liječenju virusnog hepatitisa - od 7 do 10 dana, najveći učinak kada se koristi u prvim danima bolesti;
  • U složenom liječenju zatajenja bubrega - 25-30 dana, liječenje se može ponoviti za 2-3 tjedna.

Upozorenje! Lijek je strogo zabranjeno uzimati oralno u obliku praha, bez razrjeđivanja s vodom!

Nuspojave

Kada se uzima u skladu s uputama Polysorb dobro podnosi i obično ne uzrokuje pritužbe. Međutim, dugotrajna primjena enterosorbenta ometa ulazak vitalnih tvari u tijelo: vitamine, mikro- i makronutrijente. Stoga se, ako je potrebno, dugotrajno uzimanje Polysorba paralelno propisuje tijek multivitamina, kalcija itd.

Potrebno je uzeti u obzir da ovaj lijek uklanja lijekove iz tijela, smanjujući njihovu aktivnost, stoga je nepoželjno propisivati ​​druge uobičajene lijekove tijekom liječenja Polysorbom. Iznimke su nikotinska kiselina i simvastatin, čija aktivnost pojačava Polysorb. Također je poznato da se kombiniranom primjenom endotransorbenta s acetilsalicilnom kiselinom (Aspirin) povećava disagregacija trombocita.

Postoje osvrti na Polysorb, koji tvrde da je u stanju izazvati dispepsiju, najčešće se manifestira u obliku zatvora. Osim toga, postoje slučajevi individualne netolerancije na lijek.

kontraindikacije

U skladu s uputama, Polysorb je kontraindiciran za primjenu u djece mlađe od 1 godine, trudnica i dojilja, kao iu sljedećim uvjetima:

  • Individualna nesnošljivost;
  • Pogoršanje čira na želucu i duodenalnog ulkusa;
  • Upalne bolesti tankog i debelog crijeva (enterokolitis), koje prate erozije i ulceracije njegove sluznice;
  • Gastrointestinalno krvarenje;
  • Crijevna atonija;
  • Sve vrste crijevne opstrukcije.

Pravila za pohranu Polysorba

Polisorb u obliku praha u hermetički zatvorenim bočicama pet godina čuva se na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi zraka koja ne prelazi 45 ° C. U obliku suspenzije čuva se najviše 48 sati na temperaturi zraka koja ne prelazi 15 ° C.

Čuvati izvan dohvata djece. Ljekarne su dostupne bez recepta.

Polysorb: upute za uporabu

Pod pojmom "sorbensa" u medicini, a ne samo, podrazumijevaju se tvari različite u agregacijskom stanju, koje su sposobne apsorbirati vanjske tvari iz okoline u plinovitom ili tekućem stanju. Proces sorpcije ili apsorpcije mehanizmom provedbe podijeljen je na dva tipa:

  • adsorpcija je apsorpcija tvari kemijskom interakcijom sorbenta s njima;
  • Apsorpcija je apsorpcija koja nastaje zbog stvaranja otopine u krutom ili tekućem stanju između sorbenta i tvari koja se apsorbira.

U medicini se sorbenti najčešće koriste za uklanjanje toksičnih tvari iz tijela, koje nastaju tijekom upalnih procesa, ili se tamo dobivaju kao posljedica trovanja različite geneze. Jedan od najpopularnijih sorbenata u modernoj domaćoj medicini je lijek Polysorb, koji se često naziva i Polysorb MP (kratica MP znači područje njezine uporabe - medicinski oralni). Jednostavan i vrlo učinkovit lijek široko se koristi u liječenju različitih patologija.

Polysorb - opis i sastav

Osnova ovog sorbenta je koloidni silicijev dioksid - kristalna bezbojna tvar s visokim stupnjem čvrstoće i tvrdoće. Posebnost silikonskog dioksida je njegova otpornost na izloženost kiselini, kao i nedostatak reakcije pri interakciji s vodom. Mehanizam djelovanja Polysorba pripisuje se adsorpciji.

Jednom u gastrointestinalnom traktu, lijek ima adsorpcijski učinak na egzogene i endogene toksine, uklanjajući ih iz tijela. Osim toksičnih tvari, Polysorb apsorbira patogene i toksine bakterijskog podrijetla, radioaktivne tvari, alergene različitog podrijetla, toksične tvari i produkte razgradnje teških metala u ljudskom tijelu. Maksimalna količina apsorpcije lijeka je 300 mg / g. Istovremeno, svojstva silicijevog dioksida ne dopuštaju joj da se otopi pod utjecajem agresivnih tvari u gastrointestinalnom traktu, te se izlučuje nepromijenjeno iz tijela.

Obrazac za izdavanje

Poliorb je dostupan u obliku praha za suspenziju. Jedna bočica lijeka, ovisno o pakiranju, može sadržavati 12 ili 24 grama praha.

Indikacije za uporabu

Raspon indikacija za primjenu Polysorba je prilično širok. Uključuje gotovo sve bolesti, čija je manifestacija ili posljedica opijenost. Ovaj se alat najčešće koristi za:

  • intoksikacije različite geneze u akutnom ili kroničnom tijeku;
  • alergije na lijekove i hranu;
  • virusni hepatitis i drugi oblici žutice;
  • akutne crijevne infekcije;
  • gnojno-septičke patologije;
  • akutno trovanje bez obzira na vrstu otrovne tvari.

Osim toga, POLYSORB se često koristi kao preventivna mjera za osobe koje žive u regijama s nepovoljnim uvjetima okoliša ili rade u opasnim industrijama.

Način uporabe

U većini slučajeva, taj se sorbent dodjeljuje prema univerzalnoj tablici doziranja, koja se temelji na težini pacijenta. Njegova uporaba važna je za redoviti tijek većine bolesti za koje je propisan Polysorb. Pregledava tablicu doziranja lijeka kako slijedi:

Polysorb - recenzije

Dobro jutro Jutro, jer me cijelu noć progonila proljev i povraćanje, točnije, od 00:00 do pola pet ujutro. Polysorb je pomogao zaustaviti cijeli taj proces. Puno vam hvala. / 13. lipnja 2017

Sjajna droga! Otrovno snažno ((((pomoglo 100% / 12. lipnja 2017

Prvi put. kad sam ga kupio, priznajem da nisam vjerovao da je to čudotvorni lijek! Moja kćer se otrovala i odmah je počela davati Polysorb, znakovi opijenosti i povraćanja su nestali odmah, a trećeg dana sve je nestalo Posebno zahvaljujući vašem mjestu, vrlo brzo i brzo primili konzultacije. pogled i rogoz, samo SUPER! / 12. svibnja 2017

Polysorb je super! Imam nasljedni dermatitis i u razdoblju pogoršanja mi pomaže više nego ikad. / 04. Svibnja 2017

S atopijskim dermatitisom pomogao je djetetu 2 mjeseca / 28 travnja 2017. godine

Polysorb tretira uzrok trovanja - uklanja otrove i toksine iz ljudskog tijela, povezujući ih kroz gastrointestinalni trakt.

Jedan gram Polysorba apsorbira do pet grama vode i ne samo da ublažava simptome, nego i uzroke proljeva.

Učinak Polysorba značajno nakon dva ili tri dana nakon početka primjene lijeka.

Polysorb apsorbira sve otrovne tvari, uključujući produkte raspada alkohola, čisteći crijevne zidove i potpuno ih uklanjajući iz tijela.

Polysorb čisti tijelo od toksina, antigena, alkohola, radionuklida.

Polysorb MP ne sadrži nikakve aditive i okuse, pa lijek nema toksični učinak i ne uzrokuje alergije. Lijek se ne apsorbira u krv, i ne prolazi kroz jetru i bubrege, zbog čega praktički nema kontraindikacija. Enterosorbent Polysorb MP ima visoku sigurnost, dodjeljuje se djeci od rođenja i trudnicama.

Sorpcijska površina Polysorba MP za unutarnju upotrebu je 300 m2 / g, što je značajno više od većine enterosorbenata dostupnih na ruskom i inozemnom tržištu. Lijek može vezati sve štetne tvari.

Tijekom liječenja, prve minute bolesti igraju posebnu ulogu, kada trebate odmah pomoći žrtvi, osloboditi se intoksikacije i poboljšati opću dobrobit. Ovdje Polysorb MP ponovno dolazi u pomoć, koji zbog svoje jedinstvene prostorne strukture počinje djelovati odmah nakon ulaska u crijevo i može drastično promijeniti situaciju u trenucima.

Štetne tvari kao što su alergeni, toksini i sve vrste patogenih bakterija izazivaju razvoj bolesti i općenito pogoršanje zdravlja;

Polysorb, uzimajući u crijevo, okružuje štetne bakterije i uklanja ih iz tijela;

Polysorb apsorbira toksine i alergene različitih veličina, što omogućuje jednako učinkovito nošenje s različitim trovanjima i alergijama;

Polysorb uklanja samo štetne bakterije, zadržavajući korisne elemente u tragovima kada se primjenjuje do 14 dana.

Vrećica od 3 grama - jedna doza u praktičnom džepnom pakiranju.
Banka:
12 grama - volumen punog tijeka liječenja za dijete.
25 grama - neophodan alat u kući prve pomoći za svaku prigodu za cijelu obitelj.
35 grama - trodnevni tečaj za liječenje proljeva kod odrasle osobe.
50 grama je cjelovita terapija za odraslu osobu u ekonomičnom pakiranju.

Postoje kontraindikacije. Potrebna je konzultacija.

polisorb

Opis:

indikacije:

Shema prijema:

Oblici izdavanja:

kontraindikacije:

Oblici izdavanja:

Područja primjene:

Recenzije:

Pio sam polisorb kako bih očistio tijelo i uklonio sve toksine, toksine, alergene i druge gadosti. Rezultat mi se svidio. Sada neprestano vršimo čišćenje tijela samo njima. I ovaj lijek je vrlo dobar u trovanju, lošoj probavi i samo s proljevom.Čitao sam o maski od Polysorba, danas ću svakako pokušati

Za crijevne infekcije uvijek uzimamo POLYSORB, puno pomaže. Dobro tijelo čisti.

Pozdrav svima, svakako nabavite Polisorb u ljekarni. Lijek je odličan, zaboravio sam što je prljav organizam s njim. Jako mi je drago što se takva droga pojavila, kao što je nekad živjela bez nje. Ako ništa drugo, uvijek sa mnom, tako da ne brinem.

Pozdrav, želio bih vam predstaviti odličan lijek Polysorb. Savršeno za one koji se bore s aknama i svim vrstama osipa na koži lica. Idealno se nositi s problemom, osim što liječnici savjetuju. Ne mogu vam savjetovati, zbogom

Zbog uklanjanja toksina iz tijela, gubimo težinu. Polysorb s povlačenjem troske uspijeva s praskom.

Namjerno nisam smršavio, već sam koristio Polysorb kako bih očistio tijelo od bilo koje troske. Minus 3 kg, to je rezultat.

Pozdrav, preporučujem vam prekrasan alat Polysorb. Odličan lijek pomaže u čišćenju tijela. Jako mi je drago što se takva droga pojavila, kao što je nekad živjela bez nje. Kakva šteta što prije ovog lijeka nije bilo.

Pozdrav svima, svakako nabavite Polisorb u ljekarni. Dobro se nosi s onečišćenim iz muke u tijelu. Stvarno mi se svidjelo, nastavit ću ga koristiti Za cijenu - isplativo, to se ne trudi kupiti.

Savjetujem svima da pokušaju s Polysorbom barem kako biste očistili tijelo od nepotrebnih tvari koje su se nakupile tijekom godina. i čak će se i ten promijeniti u najboljem smjeru. )

Dermatolog Polisorb me savjetovao od akni. Dobro je pomogao nositi se s aknama na licu. Koristi se dva tjedna, jednom tjedno prije spavanja. To je 70% manje akni. Savjetujem vam da pokušate.. Moje lice je postalo mnogo čišće i ljepše)

Dobar dan, želim podijeliti svoju radost s onim što me je spasio Polisorb. Idealno za čišćenje lica i općenito za one koji imaju problem s kožom. Najbolje u klasi adsorbens, ja ću svima savjetovati, a vi savjetovati. Kako nije cool, najbolji adsorbent koji još nisam upoznao.

Zapravo, maske s dodatkom polisorba su vrlo, vrlo korisne. Razumijem nakon prvog pokušaja. Takve mješavine ne samo da pomažu smanjiti broj akni, već i dobro očiste kožu. Pokušao sam to i savjetujem svima da ga pročitaju.

Polysorb je mnogo pomogao iz mamurluka. Ujutro nakon vrećice Polisorba osjećam se sjajno, nešto što je potrebno nakon zabava na kojima često idem. Brzo uklanja osjećaj mučnine, glavobolje i uklanja sve gadosti iz tijela.

Slažem se s Vitalijem. Već sam pao 1,5 kg u jednom tjednu. Tijelo dobro reagira na ovaj lijek. Polysorb se dobro nosi sa svojim zadatkom.

Zajedno s Polysorbom sam očistio svoje tijelo u samo dva tjedna (tijekom primjene), zadovoljan sam rezultatom. Počeo sam se osjećati mnogo lakše. Polysorb mi je pomogao ukloniti sve toksine iz tijela.

Polisorb je prošle godine otvorio obitelj. Univerzalni jeftin lijek za intoksikaciju, proljev, mučninu, letargiju tijela. Kada je trovanje spašeno više od jednom. Uz crijevnu gripu smo bolesni jednom ili dvaput godišnje, zahvaljujući Polysorbu brzo stižemo na noge. Djeca, također, mogu je dati, to je njegova svestranost. Općenito, veliki moderni sorbent, savjest za sve kupiti i staviti u prvu pomoć.

Imao sam strašan proljev. Mislio sam da ću se preseliti na zahod, ali sam se sjetio Polisorba. Odjednom sam popio nekoliko paketa i nešto kasnije. Kako sam se osjećala dobro, osjećala sam se mnogo bolje. Ovo je vrlo dobar alat, ako ste imali takvu neugodnost, to će sigurno pomoći.

Zadovoljan ovim lijekom. Kupujem za dugo vremena, oko 5 godina. Alergičan sam na sve agrume, jagode. Ali ja imam slabost za sve ove plodove, moram stalno liječiti ovaj osip, nekad sam uzimao pilule koje su se razlikovale od alergija, učinak je bio, ali je cijena prilično velika.
To je konačno pokupilo prikladan alat Polysorb. I cijena i kvaliteta odgovaraju.

Polysorb se koristi za trovanje, proljev i naravno samo za čišćenje tijela. jednom u dva mjeseca pijem tečaj od 10 dana, organizam se uklanja, a vjerojatnost trovanja nestaje. Općenito, liječnici preporučuju polisorb čak i tijekom trudnoće, kada je prisutna teška toksemija. štoviše, univerzalni lijek nije najskuplji.

Evo, mnogi ljudi pišu o pozitivnim svojstvima Polisorba MP, potpuno se slažem s vama.
Jako sam zadovoljan s ovom drogom. Kupio sam Polysorb PM u staklenci dugo vremena, ako odemo negdje, uzmem ga sa sobom, ima mnogo dokaza iz crijevne infekcije, alergija, trovanja hranom, trovanja alkoholom, itd. Osobno sam se koristio za trovanje. Dala je kćer alergijama, cijena je prihvatljiva, naravno, zahvaljujući proizvođačima!

Mama kupuje ovaj lijek za tatu mamurluka, puno pomaže. I slučajno sam pročitao na internetu da ovaj lijek i dalje pomaže kod akni. Odlučio sam probati, to stvarno pomaže za 4 dana primjene, sve je prošlo. Dovoljno je uzeti 1 vrećicu dnevno, naravno ujutro je bolje.

Ovo je samo divan alat, stavio bi svih 10 zvijezda !!
Činjenica je da je uzrok mojih problema uvijek bio alergija, gotovo na sve! Mačke, prašina, paperje, voće - sve je bilo kontraindicirano! Nakon uzimanja čudesnog polisorba, zaboravio sam što je alergija! Mogu bezbjedno prošetati ulicama i ne brinuti se da će sada napad neke vrste alergije početi ponovno.

O Polysorbu je puno toga rečeno, ali želim otvoriti još jednu stranu, još jednu korisnu značajku. Činjenica je da moj muž već godinama radi za NLMK u Lipetsk. Opasno je za zdravlje da radi u metalurškom postrojenju, budući da mnogo štetnih stvari ulazi u tijelo kada se osoba nalazi u radionici. Ali Polysorb ima takvu imovinu kao što je povlačenje radioaktivnih tvari. Zbog toga lijek redovito dajem suprugu kako bi on ostao zdrav do starosti.

Polysorb me više puta spasio. Prvi put sam bio na poslovnom putu, imao sam važan sastanak, a dan prije toga jeo sam u hotelskom restoranu i tamo sam se otrovao. Stanje je bilo strašno: povraćanje i nije izašlo iz toaleta! Polisorb je pomogao u nekoliko sati. I drugi put kad su jeli ustajale proizvode na odmoru, na jugu, ovdje je lijek pomogao cijelu obitelj, uključujući djecu.

Trovanje želudcem nije šala, prije nego što su popili toliko krvi sa mnom, ali to je bilo prije nego sam upoznao Polysorba. Budući da radim na terenu, ima slučajeva da mogu pojesti razmaženi proizvod i ne primijetiti ga, a nakon toga, kad je kasno, počinje nepovratna reakcija. Da biste se riješili svih tih muka, uzimam Polysorb, brzo uklanja štetne toksine iz tijela, uklanja proljev. Cijeli proces oporavka traje tri dana, nakon čega sam potpuno zdrav.

Umorni od prilagođenog oglašavanja. piše istu osobu: stil prezentacije je isti u svim tekstovima. već neugodno. Došlo je do nečeg drugog ludog nije dovoljno.

Ali ja volim šampanjac. Znate, to je tako ukusno da možete uživati ​​u čaši cijelu večer)))) Pa, morate platiti za "luksuz". Vrtoglavica, mučnina i grčevi u želucu. Prije 8 sati, mogao sam patiti dok nisam došao u ljekarnu zbog nečega što bi mi olakšalo život)))) Polisorb je koštao manje od ostalih sorbenata i uzeo ga. Sada su par vrećica uvijek sa mnom!

Djevojke, zdravo! Od djetinjstva sam patio od svih vrsta poremećaja, onda sam jeo pijesak, zatim u vrtiću nešto pokupio. Prethodno su roditelji uvijek zvali. Sada imam 21 godinu, ali ponekad moj želudac slabo reagira na jaja ili mlijeko. Mama neumorno traži lijekove koji će mi pomoći. Tako sam dobio Polisorb, moje spasenje! Da, i po cijeni dobra;)

Više Članaka O Vrstama Akni